Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_login.pl?language=en-gb
és itt beregisztrálni a kódot és a jelszót , mert hozzájuk tartozik. ha itt sem megy akkor jön a support :\
Ha belépsz és kidobja a másikat akkor nem vagytok bennt mind2-en.....
★ 汤姆 李
Komolyan így van????
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
BF3: csucsorr
Ha hulyeseg, akkor bocs!
Amikor meg kipipálom a new accountot akkor megadok minden adatot
és nem teccik neki a install kód pedig eredeti eye of the north.
az alap játékban nics accom eye of northban akarok csinál ni de nem engedi help plííz.
専用アダプタ
Jajj, mit keres egy fantasy játékban, jajj, pityer-pityer.
Þór vígi þessi rúnar
napszemüveg témához annyit hogy csak az elvakult fantasy rajongokat zavarja, és szerencsére olyan meg kevés van.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"These codes indicate a server error. The server may be inaccessible due to an update, bug, large download or network issues. The network status page may contain additional details. "
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Szeretnék egyet de nemtudom melyik kaszt-ból..<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李

I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nem tudom mennyire szokás itt guildot keresni, ha nem nagyon elõre is elnézést.
Komoly PvP guildot keresnék, lehet magyar, de a külföldiekkel sincs bajom. Jelenleg egy barátságos pve guildban vok, de így lassan 3 év után a mobhent kissé unalmas, így kb 9hónapja áttértem pvp-re. Nem vagyok pro(G3 minden lamer build vagy balth farm nélkül), de az alapokat, meta buildeket, stb minden fontos területen(GvG, TA, HA) ismerem. Leginkább backlinra "szakosodtam", kedvenc a monk, lehet az RC, infuse, vafy arena WoH.
Röviden ennyi, ha valakit érdekelne a dolog: [email protected] , vagy IGN: Meth El Fegeth
Tegnap egy warrior csapkodott velem, azt hittem o is ember, de most hogy mondod, biztos henchman volt!
Nagy lama vagyok, egy darabig most probalok onerobol tanulni, es nem kerdezni ekkora baromsagokat! :S
Koszonom a megertest! 😊
Tegnap sikerult jatszanom egy amcsi sraccal, eleg sokmindent tanit(gat)ott o is. Atkerultem Olc Ascalonba, lvl 6. 😊
Ahogy csinalgattam a kuldiget, ha bizony jol jonne egy csapat, vagy legalabb egy masik player, csak nem tudom ilyen alacsony szinten mennyire hajlandoak az emberek kuldiket csinalgatni?
Koszonom meg egyszer!