Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Csupa olyat kérdezel, ami a guildwiki-vel pillanatok alatt megoldható. Hogy merre kell menni, azt két módon tudhatod meg. 1) maps menü alatt vannak remek térképek, én egy warrior csóka térképeit szeretem 2) ird be a quest nevét és mindig szokott lenni minimap hozzá.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Szoval Beacon`s Perch-ben vagyok, volt oszz-vissz 3db kuldi, es nincs mission! Ha kimegyek a deli kapun, akkor csupa lvl 24-es monszta szaladgal, az eszaki reszen meg mar mindent atkutattam, legyilkoltam. Barhova utazom, barkivel beszelek, nincs tovabb. Neztem a guildwarsguru.org-on is, elvileg valami Kryta gates lenne a kovetkezo lepes, de hogy jutok oda? nincs mission, ami odavinne! HELP! HELP! HELP! :S
hoy ehh
やられたらやり返す。倍返しだ!
★ 汤姆 李
http://guildwars.wikia.com/wiki/Modifying
jó futkározást 😊
Ennek a programnak a nevere vagyok kivancsi, esetleg link-et is irhattok a letoltesehez.
Elore is koszonom!
hoy ehh
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Te meg pakolod mindig a kristályokat oda, ahova ök beteszik, egy pár futóskill nem árt.
Egy idõ után kihal minden ellen, amikor kevesen vannak csak te is besegíthetsz a heroknak, és szabad az út a bonus felé, nincs aki kristályt pakoljon az ellentõl.
A másik pálya meg necrotic traversallal oldható meg egyszerre, csak szerencse kell hozzá. Ghostly hero "leszúr", ahol a kapu van, az amelletti nyúlványban csinálsz néhány hullát. Elmész az "eröd" másik oldalára, és szurkolsz hogy elég közel legyen egy nmy a necrotichoz, meg hogy meg tudd ölni. Ha megvan, akkor behuzol annyit, hogy mindenki át tudjon menni, bonusz megcsinál, és a korábban említett nyulványnál hagyott hullákkal visszamész. Ha nincs annyi hulla, az sem baj, akkor health degen fegyóval megölöd magad, és áthuzatod magad a herokkal rebirth-el.
Na hajrá minden kezdõ játékosnak 😄DD
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
★ 汤姆 李
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ismet okosabb lettem, ismet nagyobb lendulettel vagok neki a ma esti kalandoknak! 😊
ps.: Az hiszem megkaphatom a topik lamaja dijat! 😊
Told végig az epizódot majd hajrá H.Mód azt lesz annyi XP-d,hogy nem gyõzöd követni.
BEG-ben van 1 member aki millióba számolja már😛pp
★ 汤姆 李
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
BF3: csucsorr
★ 汤姆 李
Szoval ha mar egyszer megcsinaltam egy missiont, felesleges meg egyszer nekiesni, mert ugysem kapok XP-t. Jol ertettem?
A mellekkuldikkel kapcsolatban volna egy kerdesem:
Ha mar a fokuldetest megcscinaltam, es ujra nekiugrok, de csak a mellekest csinalom meg, azt is felszamolja? Vagy meg kell csinalnom a fokuldit is...ismet?
- a mellékküldetéseket érdemes még a jutalomként kapható skillekért is megcsinálni. Ezt persze nem minden küldetés adja, de azon a környéken elég sok ilyen van
- ha pvp karit indítasz (legfeljebb utána törlöd) azzal kipróbálhatod magad, mennyire jön be a pvp. Ha bejön, akkor a kapott pontokból idõvel tudod pvp-re unlockolni a kinézett builded szükséges skilljeit (akár eliteket is). Ezt az unlockos dolgot akár meg is lehet venni, de errõl lebeszéllek. Nekem eleinte külön örömöt okozott egy-egy skill vagy rúna, stb. 'felfedezése' 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Na nem mintha nem elveznem, mert nagyon is, es kozben rengeteget tanulok, csak erdeklodtem, hogy mikor es merre erdemes tovabbb gondolkozni.
Szerencsere regi jatekos vagyok es nem is 12 eves, szoval a "kit kell eloszor tamadni", "milyen skill mire jo" es egyeb dolgokkal eleg hamar megbaratkoztam, persze meg kozel sem mindennnel.
Annyit gyorsan ismet kerdeznek, hogy mennyire erdemes lvl 14-es karival a Mission-ok kozt csak ugy kalandozni. Pl. tegnap este nyitottam ki a Frost Gate-et (aranylag siman), utana nekialltam volna felfedezni a kornyeket, es egybol belefutottam ket lvl 23-as monsztaba...pff..egyet leszedtem, de aztan futas...az egesz csapatom kipurcant.
Szoval erdemes visszamenni Ascalon kornyekere? Mert ahogy latom, az alap monsztakert sokszor 0XP a jutalom, feleslegesen meg kar idot pocsekolni.
Én azért erõsen javaslom, hogy told végig legalább egyszer a PvE történetet. De szerencsésebb lenne kétszer, két elétrõ típusú kaszttal. Jobb ha tisztában vagy olyan dolgokkal, hogy mi az a shout, stance, signet, enchantment, hex, skill, mit jelent az, hogy adjecent, earshot... Muszáj alkotnod némi fogalmat a skillek mûködésérõl, tulajdonságairól, mi mi ellen jó, adott kasztnál milyen hexeknél kell vigyázni, milyen kasztot érdemes elõször támadni...
Próbálkozhatsz PvP-vel, de nem hiszem, hogy ennyire az elején túl sok használható skilled lenne ( elite skilled eleve nincs ), szóval maximum alacsony szintû kariknak fenntartott random arenakban gyakorolhatsz.
@silv3ry: köszi, csak érdekelt, hogy a régiek közül ki aktív még, én biztos nem kezdem újra 😊
@lego: rendszeresen játszunk, de ez nem a reklám helye 😉 reggel vagyok MSN-en általában...
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Tényleg nem a régi már a játékban az aktivitás, de azért még nem annyira vészes. Az a 30perc erõs túlzás...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
pig, solon látom ti még nem adtátok fel... 😊
mi újság a játékban a magyar guildekkel?
vannak még, akik komolyan csinálják, vagy mindenki kihullott?
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
Kieget (eye) pve re erdemes, mert nincsbennük elite skill, kasztonkent kb 10 normal skill csak , es semmi mas ami hozzatenne a pvp zeshez. Ellenben rengeteg pve ben hasznos cucc, herok, stb stb van benne.
PVP skillekben sztem a Factions veri a Nightfallt, + ottvan az AB is.
így pvp felfogasu jatekosnak a vasarlasi sorrend: factions, nightfall aztan eye esetleg..
Johet az UBERLAMA kerdes:
Ugyebar megvettem az alapjatekot (Prophecies), es szepen haladok a tortenetben. Egyelore henchmenekkel apritok, Guildbe beleptem, neha sikerul valakivel partiba tolni egy-egy questet, craftolni mar tudok, stb.
Itt jon a kerdes --> Hogyan tovabb? Ugyebar a Guild Wars lenyeges eleme a PvP, hogyan kell belefognom? Erdemes megvenni a tobbi jatekot is (szepen, sorjaban)? Melyikkel kezdjem? Az Eye of the North a legujabb, ugye? Erdemes penzt kiadni a Fractions es egyeb jatekokert?
Koszonom, de kicsit frusztral, hogy napok ota csinalom a mission-oket, mintha egy sima offline rpg-t tolnek.
★ 汤姆 李
csak az alapjátékban nincs karakterem sõt még nem is csináltam accountot,
és így telepítetem rá az eye of northot ott akarok accauntot csinálni.
Akkor ez így nem fog menni?
Elöbb kell csinálni az alapjátékban 1 accot,és utána + a kegészítõvel is?