Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FANTOM
azért, mert te nem találtad értelmét megszerezni, attól valaki kitüzheti ezt is játékbeli célnak a r12 elérése melett...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ja és nincs vele energia gondom, igaz én soha nem megyek noob playerekkel akik beaggrozzák fél világot aztán sírnak a heal után. NF óta mindent hero/hencsikkel csinálok, talán 2 olyan quest volt ahol kénytelen voltam pugolni.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Én egyedül,res nélkül😞(
Mehet elölrõl😊
★ 汤姆 李
Sz.tem méltó befejezése ez a rész ennek a remek sorozatnak amiben ugye még ráadásul múzeumunk is van GW2-re.
De nem mindenki látja így,ilyen is van,np!!
★ 汤姆 李
Azonban Te végig csak lehúzod a játékot. Elsõ egy két alkalommal elfogadtam, hiszen mindenki mondhat kritikát, de most már kissé uncsi, hogy egyfolytában ezzel jösz.
Nem piszkálódni akarok, csak jeleztem a dolgot, mint ahogy Te is szoktad. Meg kicsit bután mutat, hogy azt szólód le, amiben "több mint 3 éve tolom ezt a játékot" azért töltöttél el pár percet.
Ja és egy ilyen játéknál elõfordulhat, hogy ennyi idõ után teljesen kiismered, vagy csak megunod. Bár ez engem annyira nem érdekel, hogy ezt olvassam mindig.
Peace
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gondoltam miért ne.
Hát elég durva volt ami ott várt minket😛
Körülvettek a mob-ok,senki sehova.Olyan -30dp-vel sikerült kitísztítani a barlangot(igaz picit felkészületlenek voltunk):S
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ez az elején.
Következõkben pedig a Kurzick ill.Luxon Armor-ok szépek.Mindegyik a maga területén lévõ fõvárosban található.
A tuti pedig az Elite armor ami nem kis pínz😛
★ 汤姆 李
Aura of restoration sztem inkabb pvp skill megfûszerezve egy prot spirittel meg glyph of rejuvval, es kb orb + hammerrel kihealelsz mindent😊
Factionsbe hol lehet jó wandot, focust kapni, és mi a legjobb, legjobbközeli armor?
És hol tudok sok pénzt gyûjteni?<#wow3>#wow3><#kerdes>#kerdes>
★ 汤姆 李
Mit kell csinálni?
Wandhoz-Wand Wrapping of Memory+"Aptitude not Attitude"kõ
focushoz-Focus Core of Aptitude+"Forget me not"kõ
Upgrade elemek..
★ 汤姆 李
A többit köszi😊
Sokan használnak ilyen "divatskilleket", mint a savannah heat, fire storm, teinai's heat és társai. Én utálom ezeket a skilleket PvE-re, mert AOE damage per time, és ugy fel van huzva az AI, hogy MINDIG kilépnek belöle. Ergo egy jol bevert rodgort az hozza a 160-170 damage-et, és nem lehet kilépni belöle, mig az ilyen AOE/time skillek sucks.
Egyet lehet csinálni, beteszel pl. egy deep freeze-t és gyorsan belenyomod a savannah-t, de nem hatékony, probáltam azt is.
Esetleg lehet gondolkodni egy KD-n, de az meg nem tart olyan hu de sokáig és rögtön rohannak ki a skillekböl.
Még egy dolog, épp ezt tesztelgetem. Earth magic, glyph of renewal, dragon stomp, meg egyéb earth AOE skillek.
Na summázva, nekem az ilyen AOE/time fire skillek a PvE-ben ahol rohangálnak össze vissza az nmyk nem jönnek be. Másban lehet gondolkodni, próbálgatni.
thy
★ 汤姆 李
Tud valaki adni E\Mo-nak jó buildet?
Elõre is köszi!
LINK
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GvG-ben jártas embereket keresünk az alábbi posztokra a
1. Warrioir 2. Futó 3. Mezmer 4. Ranger
Persze ha úgy érzed, hogy más területen vagy nagyon jó játékos, az is érdekel minket. Várjuk a jelentkezõket.
ING: Alyr Arkon
Megoldodott, koszonom mindenkinek a segitseget, es bocsi a lamasagert!
Privibe megy nick..
★ 汤姆 李
En szimplan valamifele Bug-ra gondolok, hiszen az eddig siman, egyszeruen kovetheto tortenetet mintha elvagtak volna. Ott allok a havas hegycsucsok kozt a lvl 14-es karimmal, nincs aki quest-et adjon, es nincs Mission sem. Visszamentem az osszes eddigi Outpost-ra es varosba, hatha ott lesz a megoldas, meg Beacon`s Perch kornyeket is felfedeztem teljesen, de delre nem tudok menni, mert arra ongyilkossag. Szoval csak azert kerdeztem ekkora lama dolgot, hatha mas is belefutott ebbe a dologba, es esetleg olyan megoldassal tud szolgalni, ami nekem nem jutna eszembe.
Mindjart megnezem guildwiki-t is, de nem tudok quest nevet beirni, mert NINCS! Tok ures a quest/mission lapom, es senkitol sem lehet felvenni ujat. Erted mar a problmat?
Na, megyek megnezem ezt a guilwikit!
Azert koszonom a segitseget es a turelmet! 😊
Ha igen akkor beszerzek párat,thx
★ 汤姆 李