Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
ha valaki az idiotizmusával rákényszeritt akkor flamelek.

szerintem nem is lenne szükség szintekre ebben a játékban...tök fölösleges

FANTOM

Zomil
"egó-armor" -.-

azért, mert te nem találtad értelmét megszerezni, attól valaki kitüzheti ezt is játékbeli célnak a r12 elérése melett...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atisz
A pve sajnos sosem volt nagy szám. Az eleinte változatos questek és a bónusz küldetések nekem nagyon tetszettek, de a tény hogy a max lvl kevesebb mint 1 hét alatt elérhetõ, valamint hiányoznak a speciális equipek (a zöld cuccokat és az egó-armort ne nézzük annak) sajna kiöli a motivációt. A skilleket sokkal hamarabb meg lehet szerezni random /team arénából, mint pve-ben megtanulni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Szóval a flame miatt jársz ide? Mik ki nem derülnek O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hát nemtom, egy normális interrupt ranger broad head arrowwal dazel. Utána a manádat kb elégeti pillanatok alatt a mantrád mellett. Persze kezdheted ugy h blindolod, ujra es ujra mire leszedné. De ezt mantra nelkul is megtudod csinálni ja jól kezded. A protspirit viszont megved minden mastol, nemcsak 1 rangerre vagy bekeszulve. Szal amikor protspirit + glyph es r15 os backfirevel a fejemen castolaskor felfele megy a lifeom, szegeny meso meg csak nez h mivan?? na az a legjobb moka😊

best PvE skill az az ebon vanguard-os 60% skill rec. mindamellé 40/40, de elég egy 20-as botocska is, az is 80%. Elmegy...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

a prot spirit az föleg a mesmer secondarynál rendkivül hasznos, az aura gyogyito ereje meg olyankor, amikor monk secondary-val minden disznó ranger interruptol resolve hiányában... 😛

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Nekem is monk a fõkarim pveben 😊 A WoH pedig überkirály amióta magadra is használható. Tény hogy nagyon állat új monk skillek vannak, pl egyik kedvencem a SoA. Viszont érdekes módon az aktuális skillbárom teljesen tradicionális: WoH, infuse, Prot Spirit, HP, Aegis, GOLE, rebirth + 1 opcionális pve only skill vagy egyéb. Ehhez használok 3 E/Me herot SF-fel, wardokkal, egy halom megszakítással (pdrain, leech, cry), maelstrom (0 water attribbal mert a kicsi damage miatt nem olyan hamar futnak ki belõle, viszont isteni interrupt skill). Henchekbõl 2 monk és két ranger (GWENben a Broad Head és a Barrage). Ezzel a builddel boldogulni szoktam a legtöbb helyen, nagyon ritkán kell változtatnom rajta adott questhez.

Ja és nincs vele energia gondom, igaz én soha nem megyek noob playerekkel akik beaggrozzák fél világot aztán sírnak a heal után. NF óta mindent hero/hencsikkel csinálok, talán 2 olyan quest volt ahol kénytelen voltam pugolni.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Jó mondjuk én most konkrétan monk skillekre gondoltam, mivel szinte kizárólag monkolok. Amíg csak Proph skilljeim voltak, állandóan energy hiánnyal küzködtem, állati nehéz volt életben tartani a partyt. PvE-ben szinte csak WoH-t használtam elite-nek, self healt nem is vittem, mert nem tudtam volna életben tartani a sok noobot (akkor még sokat PuG-oltam). Factions elõtt hatékony prot buildet nem is nagyon lehetett összerakni, mivel nem volt túl használható prot elitek. Egy THK missit kihealelni kihívás volt a javából, ma meg igazából értelmes csapattal még Hardon is közepesen erõs missi. Pontosan azért mert rengeteg hatékony hex remove van és tízszerte hatékonyabb hp/energy buildeket lehet összerakni.
Igazad van abban, hogy sokkal kevesebb szívás van a herokkal, sõt még jobb lenne ha engedné a gw hogy 7 herot vigyek magammal pvebe. Nem is kellene változtatni hozzá semmit a party ablakon kívül, elég ha csak 3 látszik a hero kontrol paneleken, de legalább mindegyiknek megadhatnám a buildjét. Persze jók az új skillek, de propheciesbõl is ütõs csapatot lehet összerakni ha te adod meg a buildet. Legfeljebb SF helyett dual attos rodgort spamet használnék. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nézõpont kérdése. Számomra a herok megjelenése nem a kihívás, hanem az idegeskedés eltûnését jelentette - nem kell szívni hencsikkel -. Az meg, hogy könnyebb lett a játék, nem csak a heroknak köszönhetõ - meg az ursannak - hanem a rengeteg új skillnek is, amivel ezerszer hatékonyabb buildeket lehet összerakni, mint annakidején, kizárólag prophecies-es skillekkel.
mefike, sajnos igaza van Mad Pignek. persze most is van játékélmény, de nekünk akik elsõ megjelenés óta GW-zünk elég kiábrándító és frusztráló a három évvel ezelõttihez képest. pve-bõl eltünt a kihívás amióta herok vannak, kivéve HM és pár imba dungeon. a pvprõl ne is beszéljünk.

na igen, én is jártam ott rögtön a gwen megjelenése után az elsõ végigjátszásnál. ordított róla hogy csapda, a csapatot leflageltem a bejáratnál és beprotoltam magam. amikor rámtámadt a mob szépen visszahúztam õket a csapathoz, beleballoltak a három SF-be és kis olvadt tócsákat hagytak maguk után. vicces volt 😊

Amúgy én éppen most kerültem ki a sziklát a barlangban kb 5 perce.
Én egyedül,res nélkül😞(
Mehet elölrõl😊

★ 汤姆 李

Tele Dungeon-nal,szép tájakkal,profi armor-fegyverekkel,remek questekkel(Master questek,yeeah<#eljen>😊 stb..
Sz.tem méltó befejezése ez a rész ennek a remek sorozatnak amiben ugye még ráadásul múzeumunk is van GW2-re.
De nem mindenki látja így,ilyen is van,np!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SZEG007
hát kicsit tulzás hogy egyfolytába azt olvasod hogy lehuzom, mert ezért szoktam én itt flamelni Mindenbenderel, és néha beköszönök pár régi embernek, de elöfordul hogy valakinek a problémáját oldom meg.

Mephike
Szeg007, bocs de nem bírom megállni, hogy ne szóljak. Kb 2-3 naponta feljárok ide elolvasom mi van itt. Nincs sok hsz, hiszen régi már a játék, és itthon nincs nagy bázisa.
Azonban Te végig csak lehúzod a játékot. Elsõ egy két alkalommal elfogadtam, hiszen mindenki mondhat kritikát, de most már kissé uncsi, hogy egyfolytában ezzel jösz.
Nem piszkálódni akarok, csak jeleztem a dolgot, mint ahogy Te is szoktad. Meg kicsit bután mutat, hogy azt szólód le, amiben "több mint 3 éve tolom ezt a játékot" azért töltöttél el pár percet.
Ja és egy ilyen játéknál elõfordulhat, hogy ennyi idõ után teljesen kiismered, vagy csak megunod. Bár ez engem annyira nem érdekel, hogy ezt olvassam mindig.
Peace

SZEG007
hát nem

Zomil
hát mostmár a pvp se nevezhetö olyan hüdefrankónak 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
eotn-be nekem már csak egy rész keltette fel az érdeklödésemet, amikor egy zsikla átgurult a csapatunkon egy barlangban, na akkor egy jot röhögtünk a szitun, de kb ennyi örömöt szerzett az egész eotn PvE. Ez a játék PvE szinten teljesen ellaposodott.

Egyik Officer-el quest-eltünk és menet közben eotn bizonyos területén megállt és mondta,hogy kövessem a nyulat egy barlangba.
Gondoltam miért ne.
Hát elég durva volt ami ott várt minket😛
Körülvettek a mob-ok,senki sehova.Olyan -30dp-vel sikerült kitísztítani a barlangot(igaz picit felkészületlenek voltunk):S

bocs tévedtem 😊 amúgy érdemes megvenni imho, nem drága és cserébe kapni lehet pár egész jó weapon skint, a küldik sem rosszak 😊 turai ossa skillbarját szivesen kipróbálnám gvgn xD

Akkor is látszik ha nincs kieg😊

Úgy tudom, hogy ha látszik Durmandot, akkor a kieg már megvan. Beszélni kell vele, és elkérni a négy bonus mission-hez tartozó felszerelést. (Please give me...) Az adott missiont úgy tudod indítani, ha az ahhoz kapott fegyvereket kézbe veszed, majd megnyitod a könyvét, és a könyvben az enter mission gombra kattintasz.

Nem rossz a dual attos rodgort spam, de ha már divatskilleknél tartunk, az SF pve-ben is megállja a helyét, abból sem futnak ki. Én a monkommal elég gyakran viszek 3 SF herot magammal, röhögve gázoltam át vele a még a fire damage ellen védett titánokon is hells precipiceben, mert lusta voltam buildet/runákat váltani.

Többi kérdésedre: szedd a drop-ot😊)

Kaineng-töl nem messze lehet találni 1 exotic armor-ost és másik adott ponton(ez sincs messze Kaineng-töl) egy armor-ost.
Ez az elején.
Következõkben pedig a Kurzick ill.Luxon Armor-ok szépek.Mindegyik a maga területén lévõ fõvárosban található.
A tuti pedig az Elite armor ami nem kis pínz😛

Telleg nem aze a 20 fillirér , de sztem pve ben 2 healer + protter mellett kozelsem olyan hasznos az aura of restoration. Maximum cover enchantnak lenne jo, de ha olyanmobok jonnek amik leszedik az attunementeket, akkor valameik monk heroval raksz covereket a csoport elott. Inkabb beraknek meg 1 tamado jellemu skillt.

Aura of restoration sztem inkabb pvp skill megfûszerezve egy prot spirittel meg glyph of rejuvval, es kb orb + hammerrel kihealelsz mindent😊

köszönöm a válaszokat és bocs a sok kérdésért de valahol fel kell tennem😊
Akkor onnan nem fogok focust szerezni...
Factionsbe hol lehet jó wandot, focust kapni, és mi a legjobb, legjobbközeli armor?
És hol tudok sok pénzt gyûjteni?<#wow3><#kerdes>
Kieget kell vásárolni(Bonus Mission Pack)

Hogy lehet elérni, hogy Durmand(Hystorian) storyt meséljen nekem?
Mit kell csinálni?
Bárhol😊20% chance of Half Casting time-os és 20% change of half skill recharge-es legyen.
Wandhoz-Wand Wrapping of Memory+"Aptitude not Attitude"kõ
focushoz-Focus Core of Aptitude+"Forget me not"kõ
Upgrade elemek..

Hol tudok szerezni 40/40 szettet?
A többit köszi😊
jah és még annyit, hogy sztem ne staffot használj, hanem 40/40 szettet. Én folymaatosan megállás nélkül tolom a skilleket, soha nem kell várnom rec-re.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Rodgort, fireball, finiksz, flame djinn, prot spirit, aura of rest, fire és elemental attunement. Ha fire PvE ele én ezzel tolom. Mindenki lámázik miatta, meg ha megmutatom a buildet azt gondolják hogy ez is pár hete kezdte, hát gondolják. Tesztelt dolog, ez adja a legnagyobb DPS-t nagy idötávlatban.
Sokan használnak ilyen "divatskilleket", mint a savannah heat, fire storm, teinai's heat és társai. Én utálom ezeket a skilleket PvE-re, mert AOE damage per time, és ugy fel van huzva az AI, hogy MINDIG kilépnek belöle. Ergo egy jol bevert rodgort az hozza a 160-170 damage-et, és nem lehet kilépni belöle, mig az ilyen AOE/time skillek sucks.
Egyet lehet csinálni, beteszel pl. egy deep freeze-t és gyorsan belenyomod a savannah-t, de nem hatékony, probáltam azt is.
Esetleg lehet gondolkodni egy KD-n, de az meg nem tart olyan hu de sokáig és rögtön rohannak ki a skillekböl.
Még egy dolog, épp ezt tesztelgetem. Earth magic, glyph of renewal, dragon stomp, meg egyéb earth AOE skillek.
Na summázva, nekem az ilyen AOE/time fire skillek a PvE-ben ahol rohangálnak össze vissza az nmyk nem jönnek be. Másban lehet gondolkodni, próbálgatni.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Akkor megcsinálom<#worship>
thy

persze hogy lehet de csak te látod így. a texmod csak a te szemszögedböl írja felül a textúrákat

Ja és milyen a legjobb staff Elenek?
Sziasztok!
Tud valaki adni E\Mo-nak jó buildet?
Elõre is köszi!
Ellenvetés?Vagy ilyet nyugodtan összehozhat bárki??
LINK

Ennek most örülök,mûködik mindegyiknél!!thx..

Mephike
Sziasztok!

GvG-ben jártas embereket keresünk az alábbi posztokra a klánba:
1. Warrioir 2. Futó 3. Mezmer 4. Ranger

Persze ha úgy érzed, hogy más területen vagy nagyon jó játékos, az is érdekel minket. Várjuk a jelentkezõket.
ING: Alyr Arkon

Jaja, a Guildwiki ihletett a megoldasban, bar nem igazan volt egyertelmu. Ugyebar megerkezesem Beacon`s Pearch-be utan az elso quest, hogy a menekultek utvonalat pucoljam ki, es jelentsem az egyik manusnak az uton. Megtettem, szuper, menj vissza a varosba es jelentsd a fickonak a kapuban. Na, ezek utan akadtam el. Aztan tegnap visszamentem a uton acsorgo palihoz, es ott volt az ut a CAVE-fele. Bementem, az volt a megoldas. Csak sajnos senki nem emlitette, se quest-ben, se mission-ben. De fatylat ra, a film forog tovabb! 😊
winona
ha bárhol elakadsz, ez biztos segíteni fog:
GuildWiki Mission Overviews
Pfhuu! Koszonom a helpet, de sikerult! Elkerulte a figyelmemet a Cave, amin keresztul kellett menni Kryta Gate fele. Nem volt egy rovid mission! :S
Megoldodott, koszonom mindenkinek a segitseget, es bocsi a lamasagert!
Megyek megnézem hol vagy😊
Privibe megy nick..

Koszonom, es tudom, hogy neha nagyon lama kerdeseket teszek fel, de most tenyleg komolyan elakadtam. Nem szokasom ilyenekkel farasztani senkit, es hidd el, mar a guildwarsguru-n es a sajat Guild-omtol is probaltam segitseget szerezni.
En szimplan valamifele Bug-ra gondolok, hiszen az eddig siman, egyszeruen kovetheto tortenetet mintha elvagtak volna. Ott allok a havas hegycsucsok kozt a lvl 14-es karimmal, nincs aki quest-et adjon, es nincs Mission sem. Visszamentem az osszes eddigi Outpost-ra es varosba, hatha ott lesz a megoldas, meg Beacon`s Perch kornyeket is felfedeztem teljesen, de delre nem tudok menni, mert arra ongyilkossag. Szoval csak azert kerdeztem ekkora lama dolgot, hatha mas is belefutott ebbe a dologba, es esetleg olyan megoldassal tud szolgalni, ami nekem nem jutna eszembe.
Mindjart megnezem guildwiki-t is, de nem tudok quest nevet beirni, mert NINCS! Tok ures a quest/mission lapom, es senkitol sem lehet felvenni ujat. Erted mar a problmat?
Na, megyek megnezem ezt a guilwikit!

Azert koszonom a segitseget es a turelmet! 😊
Az UI-nél is mûködik ez?Nálam csak a clearskill meg kis pár dolognál sikerült ez az alt-tab téma.Többszöri ki be lépést még nem próbáltam.
Ha igen akkor beszerzek párat,thx