Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Persze csak 10k-t. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Annyira nem vesztesz sokat 😊

balee4
Szal akkor szted ilyen nettel felejtõs, mi? Na meg a patchelés. Nagy kár érte.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Update lesz elõször, sokkal több mint pár száz mega(több giga ha fullon fel akarod update-elni).Lag lesz kegyetlenül arra készülhetsz ilyen nettel.
Fõleg mostanában...

★ 汤姆 李

Alapgame-nek a NF-t ajánlom. Vannak heroid, amikkel nem kell annyit szenvedni és pöcsölni mint a másik kettönél, bár ha Eye-od van akkor amugy is lesz X db egyböl lvl 20as herod.
Ha inkább pvp based vagy akkor a factionst vedd meg.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

7db lvl 20as karakter
van 1 elado guild wars accountom
nagyon fullos fegyverek skillek ruhák
ár: megegyezés szerint
MSN:[email protected]

balee4
Sziasztok! Jó lenne, ha ezekre vki választ adna, nehogy fölöslegesen kiadjak 10k-t: (tervezem az alapgame és a kieg. megvételét)
- ha az alap Guild Wars-ot ha felrakom, tölt vmit itt is le (mint a Trial-nál), vagy felrakom a DVD-rõl és már indul is? (a net miatt kérdem, nem tudnék több száz megát leszedni)
- ilyen mobil nettel (236 kbit/sec) érdemes egyáltalán vele próbálkozni?
- ja és akkor melyik alapgame-t érdemes megvenni az Eye of the North mellé?

Izgi volt a havi döntö pedig, 20 percig futották a flag et csapatonként 3-3 an /valaki be is irta observeren hogy most kell izgulni mert a rawr egyik runnere afk a 6 ból/
utánna vod ban a rawr os hammerwarira raktak egy shild of judgemant ot és meghalt az összes npc 1 perc alatt mert még le is spike olták magukat ineptitude meg wandering eye combo val.

専用アダプタ

most égek, mert nem observeltem a havi bajnokságot 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Te láttad a havi bajnokság döntõt? Oo nah kb ez az update azt segíti...
"véres küzdelem lesz a flagstandért" lol : 3-3 karakter rohangál a flaggel (mivel az inep. mesók úgyis kikapcsolnák a meeleket)

Az általad említett eurospike build pedig nevezhetõ "õs" gvg buildnek, ami gyakorlatilag túl/át élte a sinsplitet, a 3 meeles idõszakot, a classic herowayt (és sajnos nem emléxem minden metára), de elég régóta létezik. És mindig is vannak nála jobb, egy-egy pályára specializált buildek.
És pont ez volt most a jó, hogy nem volt igazán meta sztem. Szinte mindennek volt esélye. Nem hiába jelent meg az 1ranger soknecro build az elmúlt hetekben. Ugyanúgy mûködött (persze ha jól játszották) mint bármelyik build.
Az más kérdés, hogy az observer óta az átlag playerek fantáziátlanok, és másolnak... szinte semmi új 5let nincs buildre.
Jah és mégvalami: azaz 1-2 skill/kaszt változtatás, teljesen más játékstílust követel meg mind az ellentõl, mind a balancedben játszótól. Szóval szinte csak kívülrõl (látszólag) ugyanazok...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Silvery nyugodtan szólíthatsz Hanakonak is, azt használom GWben 😊 Az utóbbi hetekben általam leggyakrabban látott metaszar az alábbi eurospike volt:
2 melee (conjure-os axe wari, hammer wari, vagy wounding strike dervish), magebane vagy crippling ranger, power block mesi, water Me/E, RC és WoH monk, Rt/A futó

Természetesen láttam mást is herogaytõl kezdve heavy melee pressureig. Abban nyilván igazad van, hogy a top guildeket továbbra is másolni fogják, de arra tippelek hogy a split taktika megváltozása miatt sok egyedi megoldás fog születni. Nem lesz érdemes pazarolni az idõt a hencsek leölésével, a split várhatóan arra koncentrál majd hogy átjusson a lordig és kivégezze a bodyguardot majd a lordot. Eközben véres küzdelem lesz a flagstandért és a morale boostért (imho 6v6-ban).
Nem lepne meg ha visszajönne az AoD sin.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nagyon szivesen😊
Türelmünk van,nem kapkodunk a Guild-ban.

★ 汤姆 李

természetesen nem sin splitre gondoltam, hanem elírtam... ineptitude mesmer split akart lenni, csak megmaradt a "régmúltból" a "sineptitude" kifejezés bennem, és azt írtam le sry...

Shaenis... nemtom mi a mostani "metaszar". Van eurospike (balanced) a szokásos változataiban, 3meeles "balanced", ineptitude mesmer split, water ele split, necro hexer build, trapperes kondis build...
egy-egy este 3-4 féle build jön velünk szemben....
De tény a többség mindig kiválaszt egyet, vmelyik top guild buildjei közül. Szóval megint lesz "metaszar" csak egy másik... (és gyanítom, hogy 2 sin mesi 3 "flagrunner" split, de ne legyen igazam)

Ha mennek majd egyáltalán😄

★ 汤姆 李

...bar csak ertenem, hogy mirol beszeltek!...

Lee elott meg le a kalappal! Ilyen jo, turelmes tanarom meg az eletben nem volt! Koszonom! 😊
szerintem inkább érdekes, végre kicsit változatosabb buildek lesznek gvgn, nem ugyanazzal a metaszarral fog játszani a ladder 80%-a.

Hát nagyon sz.r lett szvsz😞(<#sir>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

darki81
Üdv. Ha valakiknek kell TS szoba CA-val, az kaphat 😊

IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax

gamegame😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Mekkora update azt a kurva... bb Ursan

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Mi a neved ingame? Semmi célom nincs már pve-ben mert kismiliószor letoltam azokat a mission-okat és miért ne unnám, de ha kell vkinek segitség megyek szivesen úgy még fun is.

Keress 18:00 és 20:00 között mert utánna gvg.

ing: N E O K I L L E R

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Igen-Igen! Tehat 7 ELO jatekossal egyutt mentem vadaszni. Se hero, se hench. Bar mikor utoljara probalkoztunk, akkor inkabb vittem magammal a monk herot, meg en is beraktam egy rez skillt. Amugy Ranger karakterrel tolom.
Az egyik srac mondogatta, hogy a Turtle-t hagyjuk utoljara, de meg igy is estunk-keltunk. Velemenyem szerint a Dragon sokkal komolyabb ellenfel, es eleg sokan vannak korulotte is.
Az is zavaro, hogy sokan nem tudjak - valoszinuleg kezdok, mint en - hogy melyik tipusu ellent kell eloszor legyakni. Pl. en voltam az egyetlen, aki azonnal nekiugrott a Star Light-oknak, a tobbiek a legkozelebbi ellent pufoltek. Valoszinuleg kezdokkel voltam partiban, de ha en is az vagyok. 😊

Amugy koszonom az infokat!
Este megint megprobalom, ha esetleg valaki akar egy jot hentelni, varom szeretettel a ....hm...Closer the Stars(?) mission-ben. 😊
Lantee te légyszi kérdezz konkrétabban, mert nem sok használható információt adtál a problémádról, strucc te pedig ne válaszolj hülyeséget.

Ha jól értem, Lantee puggal játszott, nem hero/hench partival. Utóbbi esetben amúgy az AInek van némi intelligenciája, és igenis a healereket éleszti magasabb prioritással, illetve azt akinek van hardreze.

Ha puggal voltál, akkor barátom sajnos azt kell mondanom hogy az emberi hülyeség határtalan.

Amennyiben van saját herod a csapatban, ki tudod választani hogy melyik játékost élessze, majd rákattintasz a skillbárján a rezre.

A radaron úgy tudsz "villogni", hogy egy pontra rákattintasz, és ha nyomogatod az egér gombot, akkor folyamatosan csipog villog satöbbi.

Harmadik átolvasás után sikerült rájönnöm a "csillagos állatok"-ból hogy melyik missionnel szoptál. 😄 Azon tényleg könnyû kihalni agyatlan csapattársakkal. Sokat számít hogy milyen sorrendben ölöd meg a bossokat, javaslom hogy wikin olvasd el a tippeket.

StRucC555
SEHOGY AZ AUTOMATA PROGI AZT ÉLESZTI ELÖSZÖR AKI A LEGKÖZELEBB ÁLL HOZZÁ ... sorry caps lock

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Na, tegnap egyetlen missiont csinaltam...de azt vagy 6x. Es egyszer sem sikerult! Pedig mind a hatszor eleg komoly kis partit sikerult osszeszedni, de nem birunk ezekkel a csillagos allatokkal! 😊
Ezzel kapcsolatban kerdeznek is gyorsan:
Mivel egyre tobbszor sikerul jofajta partiba kerulnom (vegre), egy-ket tippre lenne szuksegem. Pl. amikor azt szeretnem, hogy a tobbiek egy helyre menjenek (villogas a minimapan) azt hogyan lehet elerni?
Illetve ha a 8 fos partibol mondjuk oten kidoltek, de meg el egy healer, akkor hogyan lehet neki ugymond parancsolni, hogy kit elesszen fel eloszor? Tegnap tobbszor is azert buktuk a missiont, mert a kozelharcosokat elesztettek, nem a healereket, vagy engem, pedig direkt vittem resurrect skillt.
Elõször is elnézést attól, akit ez esetleg zavarna. Anyagi problémák miatt meg kell válnom néhány kevésbé fontos cuccomtól, mint például a GW-tõl. Ha esetleg érdekel valakit egy alapjáték+Nightfall kiegészítõ, akkor privát üzenetben érdeklõdjön nálam. További minden jót!

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Hát ha adott Magyar Guild is akkor nem kérdéses😊
Gyere bátran hozzánk<#eljen>

Teeenyleg! Diablo 2-bol volt ismeros, de nem tudtam hirtelen hova tenni tegnap. Valaki csak ugy bekerdezett, hogy "Szoval MM kell?" ...en meg "Mi van? Mi az MM?" "Minion Master"....aztan tobbet mar nem mertem kerdezni.... :S
Hat akkor itt is koszonom a tegnapit! 😊
Persze, nem vagyok hulyegyerek, csak eddig ugyebar kimaradt az eletembol ez a resz, eppen ezert nem is nagyon beszelem az "on-line szlenget". Napi 2-3 orat radobok estenkent - neha persze meg megy a BF2 - ugyhogy remelem nem tart sokaig a lamazasom.
Apropo: Erdemes atmenni amerikai szerverre? Ahogy latom ott sokkal tobben vanna, mint az europain.
Meg egy: A Guild tagsag mivel jar? Mikortol erdemes reszt venni a Guild esemenyeiben - mar ha van ilyen. Illetve nem-e egyszerubb egy Magyar guild-be csatlakoznom...ha mar a Black Eagles felajanlotta. 😄
Sz.tem elég hamar tudatosult benned minden amit mondtam ÉS szuperul beszélsz Angolul(meglátszik hol élsz😊 ez nagy elõny!
Amúgy így igaz:"az idõk folyamán rámragad"
Ranger-ed egyik mestersége pedig a pull(húzás),muszály sokszor ezt végrehajtani,hogy ne egyszerre támadjon tucatnyi mob ilyenkor a herokat ne felejtsd el zászlózni😛<#wave>

StRucC555
Üdv ! Ne vedd tõlem tolakodásnak , ha információra van szükséged, magyarul, és kezdõ vagy.. ez segíteni fog .. olvasgasd el bátran nektek készítettük.

www.blackeagles.hu Lee-nek a guildjának az egyik ofija voltam szia ! 😉

Minion master az a necromanta aki szörnyeket csinál és azokkal harcol...

Tegnap volt egy kis gondom az Aurora Glade-beli missionnel, amikoris a Henge Portalt kell megkaparintani ugy, hogy egyszerre mind a harom portalt uralni kell, de kozben persze az ellen is ugyanerre torkeszik. Szoval jopar sikertelen kiserlet utan rakerestem Lee-re (innen ismerem), es szo nelkul jott es segitett! Igaz, elsore vele sem sikerult, de aztan osszeszedett egy csapatot, es ugy sima ugy volt.
Ebbol ket tanulsagot vontam le:
1. Guild Wars-ban nagyon segitokeszek az emberek - es foleg Amerikai szervereken jatszanak
2. Annyira kezdo vagyok meg mindig, hogy az hihetetlen! Szegeny Lee-nek birkaturelme lehet, mert a "Ping Hero" meg "Minion Master" meg "Huzok"...hat neha fogalmam sem volt, hogy mirol beszel. :S

Ezeket el tudom olvasni a kezikonyben, vagy majd az idok folyaman ramragad?
én is mindig kikaptam 3-2-re de nyugi gyakorolni kell és menni fog.
Csak használd ki a skilljeid, amik vannak, és jol használd. Rá fogsz jönni, hogy mikor mivel támad, és elötte megfelelõ pillanatban nyomd el a blokkot, vagy éppen az interruptot. Ez a kettö a titka, hogy ezeket jol használd. És hát ruby djinn rulez és arat, de az is csak akkor ha jol használod.
Mondjuk ezt a "helyet alig találom" szöveget nem értem; ha egyszer elvitted regisztrálni, akkor ott használod ahol akarod...

Ok,megvan.Csak a helyet alig találtam ahol felhasználhatom(de +van már).
Viszont 3-2re mindig kikapok😞((
Van valami speckó megoldás elvinni 2-0ra(hogy nekem legyen elöször 2 pont)??
Kellene a djinn<#szomoru1>

belész polymockozni és kiválasztod, mint polymock piece-t

Regisztráltam a Polymock ruby djinn-t.Utána mi a teendõ?Hogy tudom használni?ty

StRucC555
Hát akkor ezt nektek ! 😄 >> KILIKK <<

SZEG007
én is csak akkor kötök bele másba ha hülyeságet állit.

Atisz
Hahaha, még kipróbáltuk anno, de a bábeli nyelvzavar miatt semmi nem lett belõle. Ennek ellenére megöltük egyszerre 3-at az ellenfél emberei közül, de aztán mészárszék lett. Érdemes lett volna magyarokkal (vagy még 7 azonos nyelvet beszélõvel) kipróbálni és talán nem W/R iway csapat ellen :/

Beléptem a múltkor, 4 gladiátor pont erejéig, de elég is volt 😊
Talán majd a 2. részt kipróbálom, remélem abban picit finomítanak majd a dolgokon, kicsit fejlesztik a pve-t, a felszerések sokszínûbbek lesznek, valódi 3-d lesz, stb.

De ha végignézed a hsz-aimat (tudom jól vissza kell keresgélni) meg fogod látni hogy nem szoktam beleszólni olyan dolgokba amihez lövésem sincs és nem szoktam belekötni másokba sem vélt sérelmek miatt, csak akkor ha hülyeséget állít.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz, azóta már gwen is van 😊 véleményem szerint az összes skill ismerete nélkül nem lehet átlátni és nem érdemes hozzászólni az aktuális metagame-hez. Nagyon más már a GW mint amikor te játszottál, ha most belépnél a Prophecies kariddal, azt sem tudnád mi történt veled. 😊 Hogy is volt a 8 mesmeres Energy Surge spike HA build? xD

Atisz
Mindig csak arról beszélek, amihez közöm van. Ezért nem szólok bele soha a Factions ill. Nightfall témákba. Aztán hogy ki, mit, hogyan magyaráz félre/gyûlölködik, az már mindenkinek a saját dolga.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nem vagyok egy nagy társaság, mostanában csak COF runoltatok.
Anet meg is jutalmaz érte: ott tartunk, hogy már fehér sem nagyon esik, a LOD-okból meg rendszeresen dungeon mapot nyitok, de legjobb esetben pénzt. 😄 End chest az ilyen req 12-13 használhatatlan szarok.
Jó hát kell az ingyé, semmit nem csinálok érte repu pont, na, elkényelmesedtem 😄
De ha nagyon akarsz, kipróbálhatjuk a cursewayt, pl. erre az ele kiválóan alkalmas 😛

SZEG007
talán az aki a 2 év távlatbol beszél baromságkat egy játékrol.

Ja és éljen a gild várz meg a dps réndzsör 😊

Shorlex: akarmikor felmegyek este mindig ien 15 minutest ír rád.. sosem csiplek el. PEdig ha hetvegen nemis, hetkoznap kenhetnenk mar valami arenat.. Testelni kene a cursewayt😉

Ja es annak is orulnek, ha feljarnal neha msn re munkahelyen mer mar hetek ota nemjossz, pedig legalabb melo kozben tudtunk beszelni, ha mar este az asszony limitalja a gamelésed <#nyes>

Az egy másik típusú játék. Van ilyen egy pár: WoW,Lineage, és mostmár a sok-sok Lineage klón (pl.😛erfect World).
Valakinek ez jön be, valakinek a másik fajta.
3 év alatt sokan megunják gw-t, de még sokan játsszák is, mert szeretik, lusták váltani, vagy csak egyszerûen nem találtak másik hasonló játékot ami leköti õket, vagy esetleg még találnak motivációt (van rengeteg (új) title, (új) tárgyak/fegyverek, (új) herok).
Nekem pl. kifejezetten tetszik, hogy nem muszáj lefarmolnom a legdrágább armort, ha nekem annak nem tetszik a kinézete, csak azért mert pl +5% dmg res van benne.
Én pl most indítottam új pve karit, hogy felkészítsem gvgre. Tudom emiatt nem lehetek sikeres ember 😉, de kifejezetten jólesik a gvg-k elõtt/után egy kis pve (...újra. kb 1évig rá se néztem pvere, csak gyorsan végigrohantam EotN-t). Bár tény, hogy az ing alaptõkém miatt, sok mindenért nem kell már "küzdenem", hanem egyszerûen megveszem.
thxbye
hogy Shorlex-t idézzem: "éljen a gíld wórsz" 😄
rajta, üssetek! 😄

Atisz
Vajon ki lehetett? O_o

Én úgy tudtam te magadat szoktad cukkolni...

Atisz
Hát igen. Az "egó armor" is akkor bírna minimális értelemmel ha lenne rajta pl. 5% dmg resistance. Kicsi, szinte alig érezhetõ plussz, mégis valami, amiért a játékos már nem hal meg a közönytõl ha rászánja magát, hogy megszerezze :/

éljen a gíld wórsz - akkor flamelek én is, ki ne maradjak a jóból