Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Torin, a Profizmus, és a Szorgalom 2 külömbözõ dolog. /Errõl írhatok ha kell.../
"Csocsi! Royal Predator kiváncsi lennék milyen pro vagy! én r4 champion r9 hero r5 gladiator r5 commander vagyok. Örülnék ha megosztanád velünk az informáciot"

Nem szerettem a PVP-t, PVE-t viszont teljesen, minden apró szarával együtt végigjátszottam, kétszer is, mivel kelleni fog GW2höz.

R6 Koabd, R8 Champ, r5 Hero, r6 Glad voltam, de azthiszem említettem, hogy bannolták az accountomat bizonyos okok miatt, és újat kellett vennem.
Most tartok PVP eleén, eddig csak ABn voltam hogy legyen mibõl unlockolni a skilleket, és most jön megint a PVP full végigtolása a PVE Full után.

És merõben ellenzem azokat akik pénzt vesznek neten, vagy reggel 7tõl 24óráig farmolnak és mint egy kóreai kisgyerek, robot módjára mániákusan pénzt szed, ahelyett hogy élvezné amit csinál.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
😊)

Nekem mindegy, már rég megszoktam hogy ha kijelentem hogy profi vagyok, sokak egybõl fikáznak, fõleg a primitív egyesek akik nemképesek elfogadni hogy van náluk sokkal jobb x)
De mindegy, mert csak egy játék, de ez is egy kis veryseny, ahol nekem nagyon könnyû dolgom van.

Amúgy ha akármneikõtök játszik HA-t, akkor vegyen fel valahogy, mert r12ig el kellene jutnom.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

na tessek, eleg volt egy beszolas, es maris felelenkult a topik! 😉
Torin nab, én már nemsoká r11 leszek.

専用アダプタ

Royal Predator én beveszlek hangulatfokozó kabalababának.
/a régi ugyis kilépett/

専用アダプタ

azért remélem visszair predator barátunk
SZEG007
egyenlöre ugy tünik szeptemberbe ujra kezdünk, de aztán kitudja milesz.

jah tom <#vigyor2>
pig, akkor a hent össze fog állni biztosan?
SZEG007
azért neked sincs kis arcod Torin😛

<3
köszi keli szeretlek én is
torin, én a helyedben befognám, backline more nub
Jah és ekkora arcal guildet nem nagyon fogsz találni<#mf1>
Jajmán Torin!😉 Lehet szégyenlõs és nem fogja elárulni<#nyes>
Csocsi! Royal Predator kiváncsi lennék milyen pro vagy! én r4 champion r9 hero r5 gladiator r5 commander vagyok. Örülnék ha megosztanád velünk az informáciot<#buck><#buck><#buck>
Lantee!

A játék folyamán tudsz másodlagos kasztot váltani, ehhez el kell juss a játékban arra a szintre/városba. Ha itt beszélsz az adott NPC-vel (500 gold/kaszt) megtudod venni az összest. Utána már tudsz venni új skilleket, illetve a Boss-októl begyûjteni.

Tyria: Heroes' Audience (Tyriaban quest kell a kasztok unlockolásához)
Cantha: Senji's Corner és itt kell Senji-vel beszélni.
Elona: Sunspear Sanctuary földalatti része a Command Post (az npc a Building the Base: Prisoners of War quest után jelenik meg)
Great Temple of Balthazar : Secondary profession changer (az NPC szóbaáll veled ha Tyriaban ascendálódtál már,ha Cantha-ban a Nahpui Quarter mission kész,ha Elona-ban kész a Hunted quest (csak Nightfall karaktereknek).

Hát kb. ennyi
StRucC555
Örülünk neki hogy ekkora király vagy gw-ben <#banplz> Amúgy az e-mailt már meg tudod változtatni és ehez nem kell a support. Pusztán playNC acc ... a gw tulajként mindenkinek van most már ...

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

az email címet meg lehet változtatni a log-in képernyõn az edit account gombbal, a feltétel az, hogy mindkét email címhez be tudj lépni, mert a régire kapsz egy mailt egy linkkel, amivel aktiválod/deaktiválod, néhányszor már változtattam mailt címet és nem kellett hozzá a support

Ok, egyszer szolok, mert erre nem leszek kivancsi:
ZOMIL --> Kar volt beszolni!
RoyalPredator --> Profi vagy, rendben, de ez tenyleg nem az a topik, ahol ettol barki is hasra esik.

Koszonom a megertest!
RoyalPredator
Van, és van mire...

Ennyi.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Koszonom a valaszokat, de ezek szerint rosszul tettem fel a kerdest.
A Herok nem tudjak azt, amit en, es en sem tudom azt, amit ok. Vagy valamire meg nem jottem ra! 😊
Ugyebar en Ranger/Ritualist vagyok, es van egy Monk egy Elemental es egy nemtudommilyen Hosom. Amikor pl. Boss-nal ellovom a capture sign-t, akkor csak a Ranger/Ritualist fele skilleket tudom elkapni, a tobbit eleve nem is mutatja. A skill vasarlas ugyszinten, csak a nekem valo skillek kozul valogathatok.

LEE: Koszi a linket, ezek szerint majd Nightfall es EotN-ban tudom ezt megtenni?
Zomil
"Profi játékos vagyok, GWben is."

Ego az látom van :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RoyalPredator
Jah és...
ING: Royal Predator
Guild: Nincs, HA Guildot keresek épp.

RoyalPredator
Üdv!
Marha nagy mázlitok van hogy idetévedtem...

Profi játékos vagyok, GWben is.
Ezentúl figyelni fogom a topicot, és megmondom a tutit.
Most csak egyre tudok válaszolni, mert dolgom van:
1. Hogyan tudok a heroknak ujabb skilleket szerezi? Venni meg "elkapni" is csak a sajat karakteremnek tudok. Mi a titok?
--A heroid minden UNLOCKOLT skillt ismernek, legyne az elit vagy normal.
Priest of balthazar -nál tudsz PVPben szerezhetõ Factions pontokért skilleket, modokat,herokat venni tõle. AMit ott unlockolva látsz, azt a heroid már tudják. PVE Skilleket (mint EOTN-os nép skillek) a herok NEM ISMERNEK.
Normal skill: 1k Faction
Elite skill: 3k Faction
2. Hogyan tudom az email cimemet megvaltoztatni? Illetve nem baj-e, hogy ha nem el a megadott emial cim?
Nemtudod megváltoztatni, csak ha írsz az NCSoft-nak, és mondod nekik hogy biztonsági okokból emailt akarsz cserélni.
www.guildwars.com/support

1:Azt tudják amit te + Hero skill trainer loc.
2:Nem kell megváltoztatni mert csak reg.-nál fontos utána senkit nem érdekel csak akkor ha acc.-ot akarsz pl összeillesztetni esetleg választani(ehez kell az email cím de néha megoldják,hogy ott se kelljen :-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Na, ujabb kerdes merult fel. Pontosabban mindjart ketto is.
1. Hogyan tudok a heroknak ujabb skilleket szerezi? Venni meg "elkapni" is csak a sajat karakteremnek tudok. Mi a titok?
2. Hogyan tudom az email cimemet megvaltoztatni? Illetve nem baj-e, hogy ha nem el a megadott emial cim?

Koszi elore is!
jah eye-ba meg - többek között - azzal a virággal szerezheted meg a játék sztem legdesignosabb offhand cuccát, a rózsát.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

winona
a szokásos helyen keresd a választ: Gwen

amúgy meg harc közben néha gyógyít téged, szóval alacsony szinten hasznos tud lenni.
Rolly
thx a lot az még jó lenne ha le tudná vki írni hogy ha gwennek adok iris flowert (min 3 at) akkor elkezd követni ... de minek??? vhova elkell vinni vagy mi?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
hi all vki letudná írni hogy old ascalonban hollehet a ruhákat megszerezni? mert fort rorikban van a felsõ meg a gatya az már megvan a karvédõt meg wizard folly közelében megtaláltak de a cipõt meg a fejest nem. Ha vki tudja leírhatná de nekem az is jó ha térképen bejelöli XD

Koszi, meg is nezem! 😊
/age paranccsal megtudod pontoasan hány hónapja és hány órát játszottál, accountra és karakterekre lebontva
/deaths pedig azt mutatja meg, hogy az adott karakter hányszor halt meg

Kozben megtudtam! Viszont volna egy masik kerdesem:
Vezet valahol a GW statisztikat a jatekosokrol? Pl. jatszott orak szama, stb.?
Apropo! Ez a Dupla XP hetvege mit is jelent pontosan? Mikor kapok dupla XP-t? Mission? Kuldik? Sima moob oldokles? Esetleg egyeb?
En pl. azert szoktam visszamenni a lvl20-as karimmal, hogy megcsinaljam a Bonusokat is.
Rip
"mert elõzõ karimmal már 7 esen átmentem és 8 asnál nemjutottam tovább"

Ezt hogy érted?

7-8-as szint teljesen jó átmenni.

Azok a LVL20-asok, akik ott vannak, azok fanatikusok, nem õk a mérce 😊

Itt van amúgy, hogy hogyan lehetsz lvl20-as Old Ascalonba, de ne ez legyen a célod szerintem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rolly
Hi all.Most kezdtem el újra a játékot (csak az alap van meg)és nemtom hogy hanyas szinten kell elhagyni ascalon mármint amikor elõrejutunk az idõben vki megmondaná? mert elõzõ karimmal már 7 esen átmentem és 8 asnál nemjutottam tovább most nem szeretném ezt csak az a baj hogy városokban mindig látok 10 eseket 13 asokat sõt 1-2 20 as is van elvétve ... hogy érik el ezt a szintet még a kezdõ helyen?

Megvan képben vagyok.Már csak Silverfist van hátra és enyém a Djinn;-)
sry a flame-ért

Világosítson fel valaki légyszives Polymock ügyben.Mikor kapok bármit is??
Most kaptam kappa polymock pieces-t.Meg Asura pontokat mert megcsináltam egyet de nekem ruby djinn kell már.
Hogy van ez???thy

Hogy lehet megcsinálni ezt az átkozott ruby djinn-es polymock-ot már😊
Valakinek sikerült??heelp

/agree

ezért írtam az elõbbi hozzászólásomat, pl 100 ecto már vonzóbbá teheti a használt account megvételét 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Hat, en nem is tudom. Szoval, ki venne hasznaltan egy GW-t? Mert egy Doom3-nal vagy NFS-nel meg ok, de ez egy kifejezetten online jatek, ahol sajat koddal, sajat accal, sajat magad indulsz felfedezni a vilagot. Arrol nem is beszelve, hogy mar szinte fillerekert hozza lehet jutni az eredeti game-hez is.
En pl. koltottem £19.99 + £9.99 + £14.99 + £10.99 = £55.56 = 16.788,-Ft-ot (300-as fonttal szamolva) az OSSZES Guild Wars jatekra! Mindegyikben OST + kezikonyv + plakat + kutyafarok. Szoval egy PS3-as jatek arabol megvan a szorakozasom a kovetkezo minimum egy evre.
lenne egy kérésem hozzád és minden GW accountot eladni szándékozóhoz 😊 légyszi irjátok meg azt is, hogy mennyi in game pénz van az accounton, (gold, ecto, egyéb értékes rare materialok), mert ez fontos info lehet annak, aki megvenné. IMHO az iksz darab level 20 karakter nem sokat mond, a legtöbben úgyis indítanak új saját karit.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Elõre is elnézést az "off"-ért... Szeretném eladni a GW alapjátékomat és a Nightfall kiegészítõmet 4000 forintért. A lemezek és a dobozok tökéletes állapotban vannak. Sajnos egy idõ után elvesztettem az érdeklõdést a játék után. <#rinya>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Carlos
Eladnék egy új Factions Official Guide-ot. Érdekelne valakit? Olcsón megszámítom!

Van még két mini standy is, hátha érdekel valakit.

Akit érdekel valamelyik, keressen meg itt, vagy priviben! Bocsi az OFF-ért.

Þór vígi þessi rúnar

Úgy tudom hogy már a support is ad.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Jagi
sziasztok,
rég jártam erre, és pofátlan módon, kérnék is valamit:
ha valakinek van egy feles trial kulcsa legyen szíves priviben elküldeni nekem.
Nagyon köszi elõre is <#puszi>

Nem akarok hulyeseget mondani, de ugy emlexem, hogy nekem nemtoltött több szaz megakat. Pl en proph + eyet vettem 10k ért, Platinium editiont.. 1 dv d n volt az egesz cucc, felrakott valami 3 gigas? jatekot aztan annyi.. Amikor ideült a gepemnhez haver, akinek csak factions van.. bementunk az accjaval es kb azonnal toltötte is be a kaining centert. Szal a dvd-s plat edition szerintem minden jatekelemet tartalmaz, de kerdeses, hogy mennyi alappatchet fog leszedni meg mittomen.. Amugy olyan nettel ensem eroltetnem..