Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Csocsi! Royal Predator kiváncsi lennék milyen pro vagy! én r4 champion r9 hero r5 gladiator r5 commander vagyok. Örülnék ha megosztanád velünk az informáciot"
Nem szerettem a PVP-t, PVE-t viszont teljesen, minden apró szarával együtt végigjátszottam, kétszer is, mivel kelleni fog GW2höz.
R6 Koabd, R8 Champ, r5 Hero, r6 Glad voltam, de azthiszem említettem, hogy bannolták az accountomat bizonyos okok miatt, és újat kellett vennem.
Most tartok PVP eleén, eddig csak ABn voltam hogy legyen mibõl unlockolni a skilleket, és most jön megint a PVP full végigtolása a PVE Full után.
És merõben ellenzem azokat akik pénzt vesznek neten, vagy reggel 7tõl 24óráig farmolnak és mint egy kóreai kisgyerek, robot módjára mániákusan pénzt szed, ahelyett hogy élvezné amit csinál.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nekem mindegy, már rég megszoktam hogy ha kijelentem hogy profi vagyok, sokak egybõl fikáznak, fõleg a primitív egyesek akik nemképesek elfogadni hogy van náluk sokkal jobb x)
De mindegy, mert csak egy játék, de ez is egy kis veryseny, ahol nekem nagyon könnyû dolgom van.
Amúgy ha akármneikõtök játszik HA-t, akkor vegyen fel valahogy, mert r12ig el kellene jutnom.
専用アダプタ
/a régi ugyis kilépett/
専用アダプタ
A játék folyamán tudsz másodlagos kasztot váltani, ehhez el kell juss a játékban arra a szintre/városba. Ha itt beszélsz az adott NPC-vel (500 gold/kaszt) megtudod venni az összest. Utána már tudsz venni új skilleket, illetve a Boss-októl begyûjteni.
Tyria: Heroes' Audience (Tyriaban quest kell a kasztok unlockolásához)
Cantha: Senji's Corner és itt kell Senji-vel beszélni.
Elona: Sunspear Sanctuary földalatti része a Command Post (az npc a Building the Base: Prisoners of War quest után jelenik meg)
Great Temple of Balthazar : Secondary profession changer (az NPC szóbaáll veled ha Tyriaban ascendálódtál már,ha Cantha-ban a Nahpui Quarter mission kész,ha Elona-ban kész a Hunted quest (csak Nightfall karaktereknek).
Hát kb. ennyi
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
ZOMIL --> Kar volt beszolni!
RoyalPredator --> Profi vagy, rendben, de ez tenyleg nem az a topik, ahol ettol barki is hasra esik.
Koszonom a megertest!
A Herok nem tudjak azt, amit en, es en sem tudom azt, amit ok. Vagy valamire meg nem jottem ra! 😊
Ugyebar en Ranger/Ritualist vagyok, es van egy Monk egy Elemental es egy nemtudommilyen Hosom. Amikor pl. Boss-nal ellovom a capture sign-t, akkor csak a Ranger/Ritualist fele skilleket tudom elkapni, a tobbit eleve nem is mutatja. A skill vasarlas ugyszinten, csak a nekem valo skillek kozul valogathatok.
LEE: Koszi a linket, ezek szerint majd Nightfall es EotN-ban tudom ezt megtenni?
Ego az látom van :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ING: Royal Predator
Guild: Nincs, HA Guildot keresek épp.

Marha nagy mázlitok van hogy idetévedtem...
Profi játékos vagyok, GWben is.
Ezentúl figyelni fogom a topicot, és megmondom a tutit.
Most csak egyre tudok válaszolni, mert dolgom van:
1. Hogyan tudok a heroknak ujabb skilleket szerezi? Venni meg "elkapni" is csak a sajat karakteremnek tudok. Mi a titok?
--A heroid minden UNLOCKOLT skillt ismernek, legyne az elit vagy normal.
Priest of balthazar -nál tudsz PVPben szerezhetõ Factions pontokért skilleket, modokat,herokat venni tõle. AMit ott unlockolva látsz, azt a heroid már tudják. PVE Skilleket (mint EOTN-os nép skillek) a herok NEM ISMERNEK.
Normal skill: 1k Faction
Elite skill: 3k Faction
2. Hogyan tudom az email cimemet megvaltoztatni? Illetve nem baj-e, hogy ha nem el a megadott emial cim?
Nemtudod megváltoztatni, csak ha írsz az NCSoft-nak, és mondod nekik hogy biztonsági okokból emailt akarsz cserélni.
www.guildwars.com/support
2:Nem kell megváltoztatni mert csak reg.-nál fontos utána senkit nem érdekel csak akkor ha acc.-ot akarsz pl összeillesztetni esetleg választani(ehez kell az email cím de néha megoldják,hogy ott se kelljen :-)
★ 汤姆 李
1. Hogyan tudok a heroknak ujabb skilleket szerezi? Venni meg "elkapni" is csak a sajat karakteremnek tudok. Mi a titok?
2. Hogyan tudom az email cimemet megvaltoztatni? Illetve nem baj-e, hogy ha nem el a megadott emial cim?
Koszi elore is!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
amúgy meg harc közben néha gyógyít téged, szóval alacsony szinten hasznos tud lenni.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
★ 汤姆 李
/deaths pedig azt mutatja meg, hogy az adott karakter hányszor halt meg
Vezet valahol a GW statisztikat a jatekosokrol? Pl. jatszott orak szama, stb.?
Ezt hogy érted?
7-8-as szint teljesen jó átmenni.
Azok a LVL20-asok, akik ott vannak, azok fanatikusok, nem õk a mérce 😊
Itt van amúgy, hogy hogyan lehetsz lvl20-as Old Ascalonba, de ne ez legyen a célod szerintem.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
sry a flame-ért
★ 汤姆 李
Most kaptam kappa polymock pieces-t.Meg Asura pontokat mert megcsináltam egyet de nekem ruby djinn kell már.
Hogy van ez???thy
★ 汤姆 李
Valakinek sikerült??heelp
★ 汤姆 李
ezért írtam az elõbbi hozzászólásomat, pl 100 ecto már vonzóbbá teheti a használt account megvételét 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
En pl. koltottem £19.99 + £9.99 + £14.99 + £10.99 = £55.56 = 16.788,-Ft-ot (300-as fonttal szamolva) az OSSZES Guild Wars jatekra! Mindegyikben OST + kezikonyv + plakat + kutyafarok. Szoval egy PS3-as jatek arabol megvan a szorakozasom a kovetkezo minimum egy evre.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Van még két mini standy is, hátha érdekel valakit.
Akit érdekel valamelyik, keressen meg itt, vagy priviben! Bocsi az OFF-ért.
Þór vígi þessi rúnar
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
rég jártam erre, és pofátlan módon, kérnék is valamit:
ha valakinek van egy feles trial kulcsa legyen szíves priviben elküldeni nekem.
Nagyon köszi elõre is <#puszi>#puszi>