Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod amúgy vannak guildek amik nem scammelnek meg, de én pont kifogtam kettõt.
Azért sok guilt deszi azt, ha nincs meg a minimum title-d amit kérnek, pénzért bevesznek, felnyomják reqig a titledet, onnan meg mész normálisan mint õk. Magyarul befarmolják neked a fame-t.
Nem a pénzel van bajom, mert az mindig van, hanem hogy ez abszolút gerinctelenség.
Torin, veld beszélek ingame, amúgy köszönöm az invite-ot.
De az egom nem terjed ki addig hogy háttérképeket vágjak a titlembõl, akkormég azért toltam mert ez volt a játék, mostmeg mert oroszok után el akarom nyerni az európai/amerikai játékosok tiszteletét, Titlekkel.
Aki megunta a játékot, annak nemtudok nagyon mit mondani, inkább játszon azzal ami érdekli, és talán, ha épp fogékony lessz egy kis Gw-re, akkor tolja fel. Vagy modolja hogy faszább legyen.
[mellesleg ha feltudná rakni a photoshopot ez a szerencsétlen gép, akkor bevágnám a már elõkészített textúrákat és új, szebb UI lenne, szebb textúrás cuccokkal, fegyverekkel, és környezettel.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
a GWbõl már elég volt igy is letudott kötni 2,5 évig ami elég hosszú idõ
やられたらやり返す。倍返しだ!
2 és fél 3 év aktiv játék után nem látok benne semmi jót.
Þór vígi þessi rúnar
Erre csak azt tudom mondani: EPIC FAIL! vagy OWNED.
(mingyárt jön a mit nekem 100K értékú cucc duma, de az elõbb meg még ment a pityer, hogy megvágták)
Þór vígi þessi rúnar
Engem az érdekelne jár e még Magyar team HA-ba? Mert ha igen én szivesen csatlakoznék. Kihagytam kb 1 évet és azt sem tudom milyen buildek mennek most. Pro nem vagyok de kell még kb 300 fame r10-hez amit random teamekkel nem lehet megszerezni.
Többet nem írok, biztos vannak akik ismernek régrõl és remélem emlékeznek rám, remélem játszotok még
"AKKOR HUZZA RÜHES PICSÁBA TE SZUTYKOS ZSIDÓ!"
De én inkább azt mondom hogy tedd fel, mert jó, másnem RPG-zz.
Nekem nehéz egy idõ után élvezni a játékokat, mert mindent annyira áthatóan kiismerek, hogy a rendszert látom, és nem azt amit valaki, valakik emgálmodtak, amiben még az eleén gyönyörködni lehetett=(
De Role Play még mindig fasza ha van jó társaságod.
de kárlosz egy kis HAban biztos benne lenne<#idiota>#idiota>
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nekem eléggé scam hogy adtam 100k értékben tárgyakat, hogy HA guildba fevegyenek, ahol r8 a minimum, és elérhessem az r12õt, amit amúgy eléggé "lehetetlen" lenne guild és fix csoport nélkül- És kickeltek ak övetkezõ nap, meg letakagdák hogy valaha is tag voltam (persze van screenshottom mindnerõl)
De ha nektek van kedvetek, sõt, tapazstalatotok, HAzhatunk😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
De milyen szépen visszavett! Ez dicséretes!
Bár a Scam fogalmával problémái vannak még...
Þór vígi þessi rúnar
amugy meg azzal 2 elsõ képpel mit akarsz bizonyitani?
(jah és Devi nem Devil)
やられたらやり返す。倍返しだ!
Megvettem, de nem farmoltam a pénzt, hanem a vanquish,mission,quest, és egyéb üzletek után jött pénzbõl vettem. Akkor még nem 3000e volt, én 150 ectot és kb50 shardot adtam a szerencsétlennek, mert obsidiant akart õis. Azután eladtam hogy felfejlesszek belõle 8 karaktert elittekkel.
Hálistennek nem veszett mind oda...de ígyis sok.
Szeretek kicsit gizdulni, de csak szolidan...Most ez hülyén hangzik a belépõmhöz képest ami a szokásosnál egosabb volt.😊 Soz.
Ebayes dolgot mondtam már hogy elitélem, nagyon aljas dolog, és meik szerencsétlen veri át körnnyezetét és saját magát e módon.
Teh, a GW eleén még nemvoltam pro, kb nyár eleje óta merem magam pro-nak nevezni. Még nemismertem a skillek összahngját, ugyhogy amit meglehetett venni és jónak tûnt, beraktam. Vagy ha arra az ursan csodára gondolsz, akkor mondom hogy egy speckó terepen voltunk, ahol nekem kellett a bonust megoldanom, és kellettek azok a skillek..de ursan, nemtökmindegy hogy mi a másik 7 skill?😊 (...)
Képeket azért nem látod mert az imageshack be van fosva és azthiszi szétwarezolja az SG õt😊
Idõm van, 8tõl 17ig lenne munka ha be kellene mennem a családi céghez, de ha megoldom amit nekem kell, vagy megoldatom mással, akkor annyit szórkaozhatok amennyit csak lehet.
-Devil, te biztos jártas vagy benne😊
Ingame: Royal Predator
2 Southpark rész után megyek fel, és invitálhattok HA-s guildba, vagy valahova...már rájöttem hogy a profiknak nincs guildjuk, mert nem találnak olyat ami nekik elég lenne, vagy ami tetszene nekik, oda csak pénzért vennének be, ha ffizetsz, megscammelnek, ha nem, elküldenek a búsba.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nem nyertél, hanem farmoltál, farmoltattál, vagy ebay-en vett pénzzel vettél?
Õõõ...ez mit is bizonyit, hogy pro vagy? Szerintem nem. Szerintem azt, hogy:
1, idõmilliomos vagy, aki egész nap gw-zett.
2, sok pénzed van, hogy farmoltass vagy ebay-ez.
Þór vígi þessi rúnar
★ 汤姆 李
http://img186.imageshack.us/img186/3728/chaniharcosya7.jpg
http://img354.imageshack.us/img354/3583/gw048hc7.jpg
Tényleg szar ez az SG Fórum, mindne baja van...
Nem nézlek titeket hülyének, szóval se mondtam, ne hülyéskedj.
Az hogy kimondom, Pro vagyok, nem jelenti (nekem) azt hogy timeg szerencsétlen kis tökfilkók akik azt se tudják merre van skillbar.
Dehogy is. imán elfogadok mindenkit olyannak amien, ha kéri, segítek neki szivesen.
Mostremélem sikerült kiegyeznünk, és befejezni ezt az értelmetlen vitát.
Az itteni embereket nézted kollektíven hülyének! És abba énis beletartozok.
Þór vígi þessi rúnar
Remélem most...
De nemtudom miért vagy egyböl ellenséges, amikor nem szidtalak...vagy igen? 😮

Epic Fail és társaik. Kíváncsi vagyok mit hoz elõ legözelebb!
Esetleg nyert egy pandát? <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
az a gáz hogy a játék elején nem is volt champ title az a helyzet hogy egy kibaszott title nem volt a játékban ugyhogy most fog az a szöveg jönni hogy te alkottad a gwt és téged szidunk amikor anetet fikázzuk.
köszönjük hogy megosztottad velünk proságodat beveszlek kabalának a guildbe ha szeretnéd. ha akkora pro vagy megmondanád milyen buildek mennek mostanában HA-ban?
omg, lehetek a barátod, 2szer teljesen végigtoltad a pve-t, húúúha, azt aztán nem mindenki tudja megcsinálni 😄DDD
epic fail
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
Este ha visszajövök, bevágom õket.
Igenis korrekt itt minden és nem flame-el van tele szal csitt.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
De még a játék eleén nagyon kemény PVP volt, akkor feltankoltam magam, aztán jöttt a factions, és HA.
Aki nemhiszi, az ne hidje el amit mondok.
Aki sír, azt egyszerûen leszarom, ha nemképes elfogadni a valóságot/kocka, ugye Kárlossz?/
Nem vagyok PVPben pro, csak PVEben, mert teljesen kijátszottam két alkalommal, és mindent ami van, kipróbáltam, megtanultam.
30 alatt vagyok. 27.
'81.
Hogy mutassak tudást ha tegnap postoltam elõször, édes?
Gyere, vegyél fel HA guildba, és boldog leszel.
És én hackeltem meg a GW-t, "BIT_Value_change" -eljárással, de rájöttek.
<#falbav>#falbav>
Bannolták az accomat, így sajna nem láthatjátok a title-met ingame!
Hápersze...
14 alatt-e vagy?
Þór vígi þessi rúnar
Royal története feltûnõen emlékeztet olyan játékosokra akik azt állították magukról, hogy mennyire prök a pvp-ben és milyen sok magas pvp titlével rendelkeznek,csak hát azok a fránya hackerek elvették a fáradtságos munkával felhúzott acc-ját. Persze mikor mutatni kéne valami tudást akkor valahogy pont nem jön össze 😛! Egy pve-ben megedzett játékos több tapasztalatot mutatna.
Nem feltételezem (mert nem vagyok olyan aki ok nélkül felételez rosszat,hogy Royal barátunk valótlant állítani, de szivesen meghívjuk a POTF-ba próbajátékra 😊 Aztán aha jó játékos a Neo majd jól lecsap rá 😛
やられたらやり返す。倍返しだ!
Örülök, hogy Royal tudja magáról, hogy õ pro. Mindig is jó érzés tudni, hogy egyesek az egyedfejlõdésben jóval elõrébb tartanak, mint én, aki szánalmas, és egy egyszerû kis véglény. Torin, Neokill és Beast is béna játékos, de szerencsére van egy RoyalPredatorunk, aki túlszárnyal mindenkin.
Bye és peace.
/ugytudom, hogy csak 3 r7 champ van az egész gw ben de ök a kezdetektöl csak gvg-znek top guildekben/
専用アダプタ