Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
... pont ez a baj ...
Vettem a fáradtságot és végigolvastam a hozzászólásaidat, nagyon tanulságos volt mind. Egyet nem értek! Azt írod a mai postodban, hogy: "És megmontdam hogy PVPben nemvagyok Pro kicsitsem" Nohát ez szép önvallomás,csak hát nagyon elkéstél vele mert a 2008.08.20-án kelt postodban pont az ellenkezõjét állítod:"...r4 champion r9 hero r5 gladiator r5 commander vagyok...."
Ezt a két kijelentést sajnos nem tudom összeegyeztetni. Mert bizony ezek a titlék azt jelentik, hogy a PvP-ben azért eléggé ott voltál.
Én bizony nagyon örülnék ennyi pvp-s titlének, mert valószínûleg most jobb pvp-s játékos lennék. Ne mond azt, hogy elfelejtetted...más volt akkor a pvp, mert nem hiszem el!!! A guildunkhoz most csatlakozott egy olyan játékos aki másfél éve nem játszott pvp-t és kisebb-nagyobb hibákkal este már gvg-zet. Nem kellett neki nagyon magyarázni, pedig még a fele fent felsorolt titlével sem rendelkezik mint amiket te felsoroltál magadnak.
Arról meg, hogy az allichaten mit rendeztél jobb nem beszélni.
Te komolyan nem vetted észre, hogy azért vettek fel, hogy megleckéztessenek!!!
Két jó tanácsom van számodra sõt három
- Ebbõl már nem fogsz jól kijönni, szóval jobb lenne, ha eltûnnél a süllyesztõbe itt az sg.hu-n!
-Máskor ha fórumba írsz, nézd meg kik járnak oda, és csak utána postolj a gw tudásod istenítésérõl!
-Vegyél egy helyesírási és fogalmazási kézikönyvet!
<#mf1>#mf1>gl <#mf1>#mf1>
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Igen. Pl nemtudom pontosan mi az a heroway. De ez mit se számít, ha mondják mire mennyek rá.
Mert mindig ha mondják, rámegyek, megölöm, és ha a többiek is sikerrel jártak, akkor nyertünk is.
Mit oltottam be mindenkit? Egy rossz szót nemszotam, könyörgöm. Csak annyit hogy HAra ki jön, meg kellene egy metroszexuális rao és egy hetero ele. Nézz utána, egyik se sértõ szó, és azért írtam mert ventin már elment a harcikedvünk, és nemjött senki.
Megkímélem neked a wikis ekresést:
Metroszexuális = Szleng: Hetero, de Elfogadja a másságot, és jobban odafigyel magára.
Hetero: Mindenki itt a fórumon, azthiszem...
Már nagyon érdekel, szerinted mit kamuzok? Nehéz elhinni hogy bant kaptam?
Menny google-re, írd be hgoy Tsearch, csináld azt amit kell vele, és teis bant kapsz. talán megúszod, és akkor kibazsott kazdag leszel a játékban.
És megmontdam hogy PVPben nemvagyok Pro kicsitsem, csak ismert, Olvasd el, lent a fórumban, ottvan feketén fehéren (szürkén és kéken perpil)
Egyet nem kamuztam ezen a héten<#fejvakaras>#fejvakaras>
Figyelj, ha valami nemtetszik, Mondjad meg!
Konkrétan! És akkor megbeszéljük mit lehet, és mit nem, mert tiszteletben tartom mindenkinek a vélemélnyét mindaddig, amíg annak van valóságalpaja.
Szóval mondjad meg, mit tehetek, mit mondhatok, és miket nem.
Én betartom.
Elõadtad magad, mint nagy gw-s pvp-s champ rx hero rankx stbstb, csak bannoltak.
Ehhez képest az jött le, hogy hívtak párszor HAba, és kiderült ismersz 3skillt (ez most túlzás volt, direkt), nem ismered a taktikákat stb... OK... ezen felül leoktatsz mindenkit alli chaten.
Az ilyesfajta kamugépeket elég hamar ki szokták csapni a guildekbõl.
Nem az a baj, hogy nem ismered eléggé a pvp-t. Sokan vannak így az alliban. Megyünk is velük gvgre, HAba, de kérdeznek, nem kamuznak, nem kioktatnak másokat. Tisztában vannak vele, hogy még nem megy nekik annyira, mint aki régóta pvpzik.
A békét te magad törted meg, a folyamatos kamuzással...
thxbye
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Thx, szinvonalad ottvan, és megitn a buzi magyarság, k-k-ban is csomót kell keresni.
De te most megmutattad (10en akárhány éves létedre) hogy te keményebb vagy, mert officer vagy!
Oltás! Kész szégyen! Szégyenkezek!
Úristen! Beoltott! Ajjaj! Segítség!!
Elnyomnak!!!
Tiszta szánalom vagy ha ezt komolyan gondolod.
Törekednél a békére és egyensújra...de az nem magyaros lenne, igaz?
Miért nagy a pofám? Gyere! Nézd meg!😊
Világ életedbe nemláttál, csak GHban, te biztos tudod hogy mekkorák a skilleim.
Miért nem készítettem screenshotot...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
by White
Vki abból az allybol küldene inviteot?
HA-zni akarok...
Van Ventrilo.
Poo lenne a legjobb, de ha aktív HA csapat van akkor okés.
Nekem amikor behívom a GW-t beírom a jelszót, utána megáll a kép, de nem jelentkezik be a játékba (van mikor kiírja, hogy connecting és úgy ugyanez), és emiatt nem tudok játszani. Már megpróbáltam kiszedni a tûzfalat meg vírusírtót, újraindítani a gépet de semmi...
Valaki tudna segíteni?<#shakehead>#shakehead><#help>#help>
Az elsõ lehetõség elég sok letöltés/idõ, de soha többet nem fog tölteni a játék (csak updatekor). A másodikat még sosem próbáltam. Ha pedig törlöd a .dat -ot, akkor olyan lesz, mintha most töltötted volna le a klienst az oldalról (tehát minden zónázáskor sok-sok töltögetés)...
Amúgy vistán még nem volt fönt nekem gw, de nemhiszem, hogy rendszergazdaként kellene futtatni... Sehol sem találtam semmi extrát a vistán való futtatáshoz (de gondolom wikin minimum fent lenne, de nincs).
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
nekem mindegy minek hívjuk lényeg hogy jól müködik
más téma:
feliratkozott rajtam kívül valaki más is a gw2-es hírlevélre?
néha küldhetnének valami kis hírmorzsát. reg után két cik is megjelent ami a hivatalos oldalon van és arról sem kaptam semmi értesítést.
talán ezért sorolták be mmo-nak
de hivatalos ez egy CORPG
Gamespy—Best MMORPG of 2005, Best Value of 2005, PC Top 10 of 2005
Guild Wars takes the best elements of today's massively multiplayer online games and combines them with a new mission-based design.....
1up.com—Best MMO of the Year 2005
talán jobban elhiszem gamespy-nak és az arenanetnek
wikirõl:
The games in the Guild Wars series were critically well received<4>4><5>5><6>6><7>7> and won many editor's choice awards, as well as awards such as best value, best massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), and best game.
Zomil már megírta a frankót
"As a result, Guild Wars is sometimes classified as a CORPG."
"Guild Wars® is an online roleplaying game"
viszont ebben sehol nincs emlitve Massively multiplayer rész 😊
ez egy komoly gw-s wiki-röl van 😊
"Guild Wars is a CORPG, or Competitive/Cooperative Online Role Playing Game "
ez meg a hivatalos wikiröl
csak vagy ötször hivatkoznak rá MMORPG-ként (de nem lenne nehéz tlálni még vagy 20 linket)
guildwars.com
guildwars.com
wiki
még a végén lemaradok a prõk között
De haa így nézzük, akkor a topic neve is el van k*rva.
Emellett a GW részeihez rendszerint adtak egy ien trial kulcsot hogy barátodnak add, aki kipróbálja.
Ha gondolod, megkeresem neked ezeket a cimkéket, egyiket elhasználtam, de a másik 2 elvileg jó.