Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tekintve, hogy ügyvédjelölt vagyok, késõ este vagyok online 😄DDD

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

penge25
Oks thx, bár én sajna mivel pedagógus vok, ezért fõleg este vok online

Mc Wolfy
Én annó picit belenéztem wowba is öcsém által. Kicsit hasonlítanak rá, de itt csak 8-an lehetnek egy partyban.
Egy idõ után meg úgyis meg fogod venni az összes kiegészítõt, mert egyszer egy reggel azt fogod érezni, hogy KELL!!
Amúgy eddig sem értem, h miért nem csomagban vetted, sokkal jobban megéri prof+gwen mint külön-külön.

Never underestimate the power of the dork side!

Csak ascendálás után tudsz másodlagos kasztot váltani. Ez mindegyik kampányban így van, mindegyikben van egy olyan küldetés ami után ascended leszel. Ha nem tévedek neked Prophecies van meg, ebben az alábbi küldetésig kell eljutnod: http://wiki.guildwars.com/wiki/Ascension

Ha ezen túl vagy, akkor vannak olyan NPC-k melyek megváltoztatják a másodlagos kasztodat, ezek listája: http://wiki.guildwars.com/wiki/Profession_Changer

A legegyszerûbben Great Temple of Balthazar-ban találod meg, ide Lion's Archból tudsz áthajózni.

Amúgy az E/Mo nem rossz választás, én is azzal kezdtem anno, majd E/Me-re váltottam amint lehetett. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

leirták már.
prophban elég soká tudod megváltoztatni (sivatag, ascended státusz után - doppleganger), ilyen szempontbol proph nem jo. Factionsbe is kell koborolni keveset, de messze nem annyit (snji, ahogy a többiek irták, lövésem nincs utálom factionst 😄), és végül NF-ben egy vicc (Haunted quest). Ird be a guild wikibe, hogy secondary profession, biztos kiírja pontosan.
Aztán bajos lesz a 2 15 attribute-os quest proph-ban, az is sivatag, jo soká, NF-ben rögtön az elején pl.
Az a lényeg, hogy ha valaha elérted azt a státuszt, hogy megváltoztathatod (ascended, mission megcsinálása, és Haunted quest a 3 kampány), akkor vagy questelgetsz (hosszú, unalmas, felesleges), vagy Great temple of balthazar és ott van egy profession changer faszi, az 500 pénzér megcsinálja. Csak mondom ezt a státuszt elérni prophban... huuuu micsoda pöcsölés.

Megváltoztatom az álláspontom: valóban kezdj monk secondaryval, amit mondott rage amiatt. Bár nem fogod használni, sok proph questböl lesz egy valag skill unlockod (prot spiritet talán fogod használni) és azt tudni kell, hogy a heroidnak (nyilván kasztnak megfelelõen) azt teszel be skillnek amit valaha a játékban egyszer bármelyik karival unlockoltál. Azaz ha nem leszel monk secondary, akkor hiába lesz herod eye-ból, nem fogsz tudni neki mit betenni skillt.
Vagy pvp-zel és onnan unlockolsz de azt egyelõre nem akarod (nem is kell). Ha valaha megveszed a factionst majd beszélünk errõl az AB dologról. Addig is ahogy irtam keress majd ingame, segitek.

penge25
Eye of the north-ot tolja itt valaki, milyenek a duengeonok, hasonlít a wow instákhoz?

Secondary kaszt az elején szinte teljesen mindegy, hogy mi. PvE-ben meg amúgy se lesz olyan húde nagy variálás, általában pimary attribot + valamelyik attribot fogod használni az elsõdleges kasztodból (jelen esetben a már oly sokat emlegetett Energy storage + Fire ). Mesmer mondjuk valóban annyiból hasznosabb lenne, hogy legalább ismerkedsz kicsit azokkal a skillekkel, amik a spellcastereket - ele-ként téged is - szopatják.

Ha nagyon az elején vagy még és nagyon cserélni akarsz másodlagos kasztot, akkor töröld a karit és kezd elõröl. Viszont ha úgy érzed, hogy már túlságosan elõrehaladtál, akkor se kell bánkódni, bõven el leszel ezzel az összeállítással is.

Amúgy prophecies-ben rengeteg skillt tudsz majd megszerezni questekbõl. De ahogy említetted, skillpontért és aranyért skilltrainertõl is lehet venni. A questeket azért érdemes megcsinálgatni, mert általában másodlagos kaszthoz is kapsz skillt, ergo unlockolsz. És mivel jelenleg a monk a másodlagosod, és állításod szerint herok miatt szeretnéd megvenni Eye of the northot, ez nagyon hasznos lehet, mivel a heroid minden általad unlockolt skillt tudnak használni. A sok unlockolt skill pedig hatékonyabb buildeket eredményez, ami azért a monk heroknál nem elhanyagolható...
Szóval gondold át ezt a másodlagos kaszt váltást.
penge25
Akkor pve-ben van lehetõség a második prof megváltozataására és ha van azt hol, hogyan kell?

jó, vicc volt a részemröl az alig van ele tapasztalatom pve-ben, csak én nem vagyok az a tipus, mint itt egyesek, ahogy visszaolvasok, nem kezdem el sorolgatni a (maxolt) title-ket, mer kit érdekel, hogy én ki vagyok.
De sztem egy jó Pve buildet proph skillekkel simán össze lehet hozni fire elével, nekem is gyakorlatilag proph skilljeim vannak és 40/40. Verhetetlen 😄
szal penge majd keresd ingame Beauty Rage-et (pár oldallal korábban van egy kép róla) és szolj mit segitsek/ünk.

penge25
Kösz Shorlex nagyon rendes vagy, de én egyenlõre a pve-re vok rákatanva nem a pvp-re és ha jól tudom ha pvp karival nem lehet pve-zni. Én meg mondjuk a wownak is azt a részét imádtam amikor mentünk instázni bt ssc hyjal stb ahol 25 játékos egymásra volt utalva és egyes bossokhoz már professzionális együttmüködés kellett. Szóval én maradnék a pve-nél, de majd pvp-re is rákacsintok, de nagyon rendes vagy😊

penge25
Viszont amit nem mondtatok még nekem hol tudom törölni a másodlogos profot és felvenni az új profot, mert akkor lehet a e/monk helyett az e/mesmer jobb lenne?

2 van konkrétan, az attunement meg a rest glyph többi crap 😄

Penge szivesen vinnélek magammal ABra pl., ott nem fontos hogy akár egy skilled is legyen bent (pl. csinálnál egy pvp warriort, cuccot adnék hozzá), ki nem szarja le majd életben tartalak (AB-n monk vagyok), aztán jön a sok balthazar pont, skill unlock, elite skill is, és ennyi.
Minden, valaha az életben unlockolt skillt "beolvashatsz" ún. tome-al, olyan skillt, ami a karid kasztjához épp illik (azaz egy ele/me-nél elementalist és mesmer skillt olvashatsz be, de ha a secondaryt egváltoztatod, azt olvasol be amit akarsz). Abból is van "sima" - a játékban normal tome, amivel sima skilleket olvashatsz be, meg elite tome, amivel elite-eket.
Csak hát mindehhez factions kéne...

eléggé pvp orientáltak vagytok
penge25
Én az alap játék skilljeire gondoltam, abból naon kevés van én is sasolom a wikipédiát csak mondom sok dolgot nem értettem ott és sokat azért megértettem.

Mc Wolfy
Mondjuk igaza van, Profban valóban elég kevés elit skill van, fõleg elének, fõleg használható, fõleg pve-ben 😄
Mind blast, savanna Heats, searing flames mind nightfall.

Mondjuk warriorból viszont majdnem össze lehet pakolni a gvg-s buildeket is.

penge még egy hasznos dolog: guildwiki.
Soha ne hagyd ki. Én is mindig ezt nézem, bújom, mert most gondolj bele, hogy a pitlibe csináltam volna meg a skillhuntert, ha azt sem tudom, milyen boss hol van, hol keressem, melyik bossnál melyik elite skill van stb. Ezt más úton nem tudod meg, csak a wikivel. És akkor majd nem mondasz olyat, hogy alig van elite skill, mert végül is csak 290 van belõlük (+3 EOTN). A "cucc" majd a signet of capture lesz.
DE ha gondolod, mindenféleképpen ajánlom neked a pvpzést, mert abból lesz skill unlock, utána veszel tome-ot, elite-et is, és pl. az elemental attunement, ami a proph végén van, már a játék közepe óta elérhetõ.

penge25
Elite skillekrõl tudok ehehe ezeket megértetem, ezek bizonyos moboktól (bossoktól)elszívható képességek, gondolom néhány van csak belõlük és miután megölöm akkor kell vlami cucc segítségével kinyernem a hullából 😊

Mc Wolfy
http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page

Itt pedig buildek vannak, érdemes átnézned. Bár mivel csak alap van, legtöbbet nem tudod használni, de kiindulásnak jók.
Jó játékot.

Penge25:
Hogy miért online: 😊)) Azért, mert késöbb hencsekkel semmire sem fogsz menni. Najó fogsz, de emberi party-val könyebb, szórakoztatóbb. Próbálj keresni guildet! (Ha itt nem találsz érdemes benézni a www.gw2.hu -ra is)
Bossok:
Vannak az alapban is Bossok (mindenhol vannak bossok, Royal kicsit félreérthetõen fogalmazott), csak Prophecies-ben nem mind dob "zöld item" -et.
A Bossoknak az elit képességekben lesz jelentõs szerepük. (Errõl késöbb, ha eljön az ideje 😉 )

Secondary cast: nekem is hasonló a véleményem, mint shorlex kollégának, csak nekem más okból: pve elején, pláne prophban,annyira nem idegesítõ a sok interrupt, ellenben, ha már a játék elején megismerkedsz a Me képességekkel, akkor jól jársz.

Illetve egy apróság, mielõtt félreértelmezzük a postjaidat (illetve gw-ben félreértenek): skill az a képesség (pl fireball), és a profession az a "foglalkozás, kaszt" (mint pl Monk, Elementalist)

GL HF
penge25
Szóval akkor mesmer legyen a 2. skill, hát remélm le lehet cserélni ahogy írtátok valahol a 2. mesterséget. Bár azt se tudom mik ezek a spellek amikkel dobálóztok 😊 De hallgatok a a tapaszataltabbakra 😊

Sztem, bár nincs sok tapasztalatom elével pve-ben, mesmer secondary hasznosabb.
Én is monkkal kezdtem de bár mesoval kezdtem volna. Mert mit tud a monk? Hard rez? Ne halj meg, ha mégis halós vagy, vigyél magaddal monk és mage hencsit azok majd reselnek (és igen, vedd meg nagyon gyorsan az EOTN-ot a herok miatt). Ezen kivül esetleg a prot spirit tud segiteni, nyilván én is használom a mai napig bizonyos helyeken, de csak ha nagyon olyan helyen vagyok.
Ellenben mesonál ott van a mantra of resolve, ami nélkül egy jo ele fél ele. Halálra fog bosszantani a sok interrupt, aura of restoration nem fog müködni, nem fogsz laza 80-90-eket healelni magadon és még a manádat is elszopókázza az interrupt. Mantrával nincs interrupt.
Mondom, ez a vélemény azért feltételez egy jo healert, meg jol összedobott csapatot, ami elsösorban eye megvételével lesz meg neked, de majd rájössz, hogy a büdös idegesítõ interrupt az igazi ellenfeled, nem a nagy dámázs (ahogy leaderünk ékes angolsággal szokta volt mondani).

penge25
Mondjuk amit idáig nem értek, hogy ennek minek kell online lennie? Hiszen vannak felfogadható emberek. Vagy vannak olyan elite küldik amiket ezek a gép által irányított karikkal már nem tudok majd megcsinálni?

a bag-eket merchantnál lehet, nem tuti h ascalonban alapból lehet mindegyik fajtát, de késõbb biztos meglesz mind.
a tûz/energy storage a legjobb párosítás pve-re, a monk skillek közül csak hard rezt kéne vinned amire pontot se kell raknod (pl rebirth, restore life, ressurrect) ezek pár másodperces újratöltés mellett oflyamatosan feltámasztják a társaidat.
penge25
Ucsó elõtti elõtti elõtti kérdés bagokat hol tudok szerezni, mert így az inventory nagyon sovány?

penge25
Nos én elementalia/monk kasztomnál a fire/energy store skillre gondoltam teni, legyen valami 3 skill is amire gyúrjak, monjuk valami monk skill? Ja még egy jól látam, hogy bizonyos skilleket küldikbõl lehet megszerezni, míg másokat skillpontért és aranyért lehet megvásárol?

penge25
Ejj, ezer köszönet na ilyen segítõkészséggel sem találkoztam, le a kalappal elõtetetek. A gw wikit ismertem, de ott nem találtam épp ezt, meg angolul tudok de nem mindent értettem ott.

Azt elekserítõ, hogy alapban nincsennek bossok 😞 Mindegy az Eye of The North azt tuti megveszem a 18 dungeon miatt 😊

itt nem pontokra teszel, hanem skill típusra.
Pl.: Elénél ott a fireball, a rodgort's invocation, az eruption, a kinetic armor. Az elsõ kettõ "fire" skill míg az utóbbi kettõ "earth". Ha megnyomod a "K"t akkor elõjönnek a skilljeit meg az attribjaid.
a pontokat a legjobb 2 felé osztani (a te esetedben fire magic és energy storage-ra megy majd a végén 12-12) de sokszor kell többfele is, de ez változtatható késõbb is mint ahogy a második kasztod is cserélhetõ, nem kell aggódnod h elszúrsz vmit😉

a moboktól eshet fegyver, vmilyen armor, crafting materisal, vagy collectoros item.
Ha a nem fehér fegyvereket ha "beazonosítod" (identification kit) akkor kidob bizonyos extrákat a fegyverre, de ez változó h mit. Pl. egy axe-nál van axe haft, axe grip és incription,
míg egy staffnál: staff head, staff wrapping és incriptions.
Mindegyik más fajta extrát ad ezt majd megnézed magadnak😛
A cuccokból kivenni õket salvage kit-el lehet. Majd rájösz ezen belül hogy.

Az armorokat ha beazonosítod akkor abból eshet insignia vagy rúna, ezeket a ruhádba tudod beletenni miután kiszedted az itembõl.
Ha az árusnál veszel egy ruhát akkor utánna insigniazni és rúnázni kell mert elég sok extrát ad.

GL HF SZL...janem😛
RoyalPredator
Kedves Penge.
Az Attribute pontokat szerintem, igen, 2-3 skillre kell rakni. Egy alapra, amelybõl az egész builded (Build=A 8 Skill kombója amit egyszerre használhatsz)ered, a saját kasztod egyedi skilljére (elementalistnál Energy Storage), mivel az bónuszokat ad, és egy harmadikra, ha szükséged van rá.

A Fegyverek tuningolása:
Öt féle fegyver létezik:
Green unique - Már tuningolt, festett.
Gold - Legnépszerûbb, teljesen modolható fegyverek.
Purple - Kevésbé népszerû, de még mindig modolható fegyverek.
Blue - Egy moddal felszerelt fegyver.
White - Modolatlan fegyver.

Mind az öt eshet neked harc közben. Green csak bizonyos Moboknál (prophecies) vagy Bossoknál (Factions, Nightfall, Eye of The North)

Három mod van:
-Inscription = Biléta, Többnyire sebzés, energiabónusz. (Nemminden fegyvert lehet vele modolni, csak ha ki van írva: "Inscription:")
-Grip/Handle = Markolatok, legtöbbjük életpontot ad.
-És egy harmadik, ami mindig más, de a fegyverek pengéje, staffok teteje, Ezek inkább sebzés bónuszokat adnak.

A Modok listáját itt találod:
http://wiki.guildwars.com/wiki/Mods

Amennyiben rosszul írtam valamit, jelezzétek.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

penge25
Sziasztok! Nos most kezdetem el a wow 2 évnyi játéka után a gw alapjátékát idáig nagyon bejön! Lenne néhány kérdésem, inditottam egy elementalist/monk karaktert (remélem értelmes párosítás, bár lehet ha mesmer lenne a 2. skill jobban jártam volna).
Gondolom, hogy itt is célszerü 2-3 skillre adni csak a pontokat igaz?
Nos, amit nem értek dobálnak mindenféle cuccot a mobok, ezek egy részére rájöttem, hogy belehet váltani, de a többi ahogy kivettem cucc tunigolásra jó.
Na ez a tuningolás hogy is müködik mert ezt nem nagyon értem?

Mc Wolfy
Iszonyat elõjött az allergiám. <#bdead>

Royal! Köszönöm az õszinteségedet,ha így kezdted volna pár nehéz perctõl megszabadultál volna. Kívánom, hogy érezd magad jól és találd meg számításod az új guildben

Beast

aha, már 3x szakitotta az aegist!!!
undi kuss😄
de amugy nem tudom hogy ismertiek-e a zoo mesmerét de sztem nagyon jól játszik
navégre-.-'
ideje volt már Royal.
most telepítem újra a játékot. kedvet kaptam hozzá... esetleg csatlakozhatok egy normális, ventriloval rendelkezõ klánhoz?

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

RoyalPredator
Vallok.
Hazudtam.

Nincs és NEM volt semien PVP titlem.
Azért írtam, mert úgy gondoltam, nektek is el kell adnom magam, azaz ezerrel reklámozni és féynezni a nagy arcom, mint a többi HA guildnek akikkel eddig találkoztam.
Sajnálom, ez nekem új világ, nemismerem a dörgést.
Senkit se szándékoztam hülyének nézni, és igazából átverni sem, szimplán tutira be akartam kerülni egy jó guildbe. Hibáztam.

Ennek így nincs értelme, hogy hazudjak, szóval, Mindenkitõl elnézést kérek. Mindenkitõl akinek hazudtam.

Még annyit, hogy a Zoo guildot nem bizonyítványnak szántam,...felejtsük el, nemtudom mit gondoltam.

Ezúttal igérem, hogy 100%ig igazat fogok mondani, akármit kérdeztek.
Mégegyszer, elnézést, és további jó játékot kívánok mindannyiotoknak.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

meglesz??? looool hát ez epic
RoyalPredator
r12 után mégis mi jön?
Én nemtudom.
Csak a phoneixet akarom amúgy, és meglesz.

Srácok.. én mondtam hogy ez lesz.
Ezentúl ez majd mindig ez lesz a bizonyítvány: "Elõzõleg a Pff We Are In Guildban voltam"...

no comment...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

én is kimaxolnám a ha titlet csak az a baj hogy nem lehet😛
Sok sikert fö az optimizmus😊

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

SZEG007
sok sikert a HA title kimaxolásához😊

RoyalPredator
Annyira .... Vagy nemolvassátok el a kommentjeimet, vagy elolvassátok.
Olyanokat mondotk, amit nemmondtam világ életemben.

Neo:
RAO- Ha kell jó, ha nem, akkor mindegy.
A/D- Hatásos, mivel senki se számít rá, és amúgy jó build, mindenhol bevált nekem. (Daggeres!)
Kaszás Rao-m életemben nem volt, mirõl beszélsz?
Ott volt a kaszás dervishem, ami teljesen elfogadott HA buildal megy.
Igen, és modntam, akármi kell, szóljatok, és ha új nekem, megtanulom.

Épp ezaz, mentem volna veletek HA-ra, de sose volt hely. Vagy sose válaszolt senki. De a "Van HA party ahova beférek?" krédés után már kaptam is a kicket.

Másik, Láttál már két táskában egymillió dollárt?
Attól még hogy nem, nembiztos hogy nemis létezik.
Énse láttam a gerincedet, de mégis feltételezem, hogy nemvagy gerinctelen. Az ellenkezõjét csupán száraz rosszindulatból tehetném.

A Title nem mondja azt, hogy Pro vagy. Max azt, hogy sokat játszol, illetve jól.
Az, hogy aztmondom, Profi vagyok (és megintcsak megemlítem, PVEben kizárólag) NEM jelenti azt hogy ti meg senkiházi csicskák lennétek.
Nemvagytok azok. Csak ne csináljatok mindenbõl balhét.

Beast, köszönöm a kultúrált hozzászólásodat, ami kifejezetten ritkaszámba minõsül az elmult...szoval mióta idejöttem😊
Válaszolok a tanácsaidra, csak hogy tiszta legyen.
- Ebbõl már nem fogsz jól kijönni, szóval jobb lenne, ha eltûnnél a süllyesztõbe itt az sg.hu-n! :: Nemfogok, nincs mibõl kijönnöm, idejöttem, néhányan felkiáltottak: "lol omg rofl Prõõ" ,belenyúltak az uzsiszatyrukba és elkezdtek szarral dobálni. Már megszoktam hogy ez a kijenentés a magyaroknál és németeknél ien reakciókat vált ki. Érdekes módon, sehol máshol.
-Máskor ha fórumba írsz, nézd meg kik járnak oda, és csak utána postolj a gw tudásod istenítésérõl! :: Korrekt, fogalmam sincs hogy ki kicsoda itt, három usert ismerek fel.
-Vegyél egy helyesírási és fogalmazási kézikönyvet! :: Nemvagyok magyar, Oroszországban, Moszkvában születtem, a családom is orosz, azért vcagyunk itt, mert perpill itt van jó üzleti lehetõség.
=======================================================================
Próbáljuk meg, Tiszta lappal.
ÉS elnézést az elmult hétért.

Szóval, HA-t aktívan játszó Guildot keresek.

ING: Royal Predator
PVE -ben szeritnem már Pro vagyok, de ez az én véleményem.
PVP -ben nemvagyok annyira jó, mivel most kezdem újra játszani.
HA - titlet szeretném kimaxolni GW2-ig, de GvG-ben, ABban is szivesen segítek.

Jelenleg nincsen magasabb PVP-s titlem,
De ... <-Ezt a részt itt kihagyom.

Elõzõleg a Pff We Are In Guildban voltam, ahol kemény félreértések miatt nem maradhattam.

Írj, ha érdekel.
========================================================================

Devil, neked is eleged lett a GW-bõl? 😞 Átpártoltál más játékhoz vagy inkább IRL pörögsz? 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Kedves Predator, javaslom keress egy olyan guildet, ahol szükség van rao-ra vagy a/d-re vagy kaszás rao-ra, sajnos nekünk nem volt szükségünk ilyen premium karakterekre
.
Sokkal inkább van szükség hatékony mesmer-re, vagy monkra, vagy wariorra, vagy rangerre, ezekböl is olyanra akinek nem kell elmondani az alap dolgokat és unlockolva vannak a skillek.

Garantálom, hogy nem élvezted volna ha eljössz HA ba velünk és olyasmiket hallassz amiröl fogalmad sincs./mondjuk akkor elöbb rugott volna ki White/

A guildböl azért lettél kick elve, mert mindenki egyértelmüen kijelentette, hogy nem te vagy a 2008 év nagy felfedezettje, és az életben nem voltál semilyen pvp rank közelében sem /mert ugye az egyetlen magyar r5 champ ot ismerjük/ és, hogy ezt észrevegyük nem kell veled játszanunk egy percet sem mert az a pár meglepö és mulatságos mondat amit guildchat en irtál mindent elmondott.

Minden rosszindulat nélkül mondanám, hogy legközelebb ha guildhez szeretnél csatlakozni ird azt, hogy kezdö vagy és szeretnél tanácsokat ill. segitséget kérni, én is szoktam meg sok guildtársam is guest elni sok kezdö low ranked guild nél és még élvezem is ill. ha vki kér buildet akkor adok szivesen bármihez.

...és a feszkó oldva is van...

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Oldjuk a feszkót:

Egy mekcsiken menüt kérnék, közepes legyen, fantával és egy csikenmeknágeccet majonézzel!

Köszi 😊
Az egyik, ami eszembe jut errõl a Royal gyerekrõl: internet troll
A másik egy "Totenkopf" nevû játékos. Aki játszott Wolfenstein: Enemy Territoryval még virágkorában (2003-2005), annak biztos ismerõs ez a név. Óriási egóval bírt, állandóan oltott mindenkit, folyamatosan csak a hatalmas harci gyõzelmeirõl olvastunk. Csak valahogy sose látta senki játékban... egyszer véletlenül rákerestem a nevére egy szerver/játékos keresõ oldalon és pont online találtam. Persze az egyik legnyomorékabb noob szerveren. Nosza fel is mentem, készítettem róla demot, és pakoltam ki fórumra mindenki nagy örömére. A másik leégése akkor volt, amikor ventrilon sikerült vele beszélnem, szintén készült felvétel.

De most komolyan. Milyen élete van egy olyan embernek, aki 27 éves létére arra büszke, hogy KOCKA, emellé akkora arca van, hogy 1024x768-ban nem fér rá a monitorra...
Kérdés, hogy abból, amit leírt, mennyi a kamu. Get a life, Royal.
Ja és ha ezt is kimagyarázod, akkor már nagy valószínûséggel tényleg egy internet trollal van dolgunk, és akkor kár válaszolni akármelyik posztjára is. - trollkodás megint szánalmas nolife tevékenység, de ebbe most nem megyek bele -
csakhogy tisztázzunk egy-két dolgot, én nem vagyok officer a ZOO-ban és Beast jól fogalmaztál :> Huh nagy szerencsénk van, hogy idetévedtél mert mások megnevettetésében és önmagad lejáratásában is pro vagy. És persze nem baj, ha te jobb vagy mint mi, el fogjuk ismerni a tudásod.
Zomil
amugy az is sokmindent elárul rólad, h cheat/hack-el probálsz magadnak pénzt szerezni...

szánalmas...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"