Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

login képernyõ? 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Panzeradler
Ezt hol fotóztad?
Mc Wolfy
De most gondoljatok bele, néha sok kellemes ember szórakozik azzal, h pl RA-ba bemegy survivor, aztán kergeted, míg lejár timer... vagy addig fexel a földön. Én inkább kilépek, nins arra 10 percem, h más tönkretegye a szórakozásomat.

Never underestimate the power of the dork side!

RoyalPredator
Ez mind szép és jó lenne, de az a baj hogy nemcsak azért léphet ki egy ember, mert feladja, hanem azértis, mert mennie kell, ect, és ennek jogi alapjai vannak.ha elolvassátpok az EULA-t, televan olyan jogi adattal ami megfosztja a készítõt az ien lehetõségektöl.

Persze ezt is kilehet játszani, talán GW2ben...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

-legalább 😄
Bocs h régi témához szólok de azt legalább megcsinálhatnák hogy ha kilép akkor gép kezdje el irányítani legalább...(ha írták akk bocs nem olvastam végig)
a felmerült új szempont (több account) fényében egyetértek a a többnapos bannal, máshogy nem lehet megelõzni

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

hát ha elõveszem anno volt és azóta sem gyakorolt tanulmányaimat büntetõjogból, akkor a következõkre jutunk.
A büntetés filozófiája kettõs, a büntetés célja dualista szemléletet kell hordozzon. Azaz, ha valaki valamit elkövet, akkor a vele szemben alkalmazott büntetésnek 1) pönális (büntetõ) jellegûnek is kell lenni, és 2) preventívnek (megelõzõ) is.
Amit te mondasz az inkább a pönalitás része a dolognak, bár kétségtelenül van benne megelõzõ jelleg is. Tett valamit és meg van büntetve érte. Nyilván benne van az, hogy még egyszer ne tegye meg, mert akkor megint meg lesz büntetve, de a büntetés jelleg dominál.
De mi van az ilyen õstahókkal, akiket mindez nem érdekel, õ szarik a pontokra? Na az ilyenek elkerülése végett kellene alkalmazni a prevenciót, azaz nem csak büntetjük a "tettét" hanem esélyt sem adunk neki arra, hogy újra megtegye -> ban.
Másik meg, hogy valóban meg kell õrizzék a játékosokat. Csak ha tovább engedik azt a kilépõsdit mindenféle szankció nélkül, akkor a másik 8-10-et fogják elveszíteni, akik becsületesen játszanának, de állandóan ezzel szembesülnek. Na most veszítek inkább 2, vagy 10 embert? egyértelmû.
De mondom egyetértek veled alapvetõen, csak kéne ban, de nem tíz percre, hogy belépek RA-ra és amíg elmegyek egyet a napi nagyteljesítményemet elvégezni addigra el is vesszen a büntetésem.
Pár nap-1 hét.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

nahát, erre eddig nem is gondoltam, már indítom is a luxon accountomat 😊 az alatt a 10 perc alatt amíg lejár a dishonor, szépen eljátszom a kurzickos fõaccounttal. jól ki van találva ez a rendszer ^^

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

- ez az AB-rõl kilépõsdi állítólag úgy kezdõdött, hogy sokkal több Kurzickos jelentkezett mint Luxonos, így sok Kurzickosnak várnia kellett sokat (>10 perc) ezért páran úgy gondolták, hogy egy idõre átlépnek Luxonra és az AB kezdete után mindjárt kilépnek mert ez az eredeti frakciónak több szempontból is jó. Az egész csak szervezés meg esetleg dupla account kérdése

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Zero tolerancia ftw? 😊 Nem kellene betoncsizmában a folyóba is dobni õket a biztonság kedvéért? Persze, jó dolog a fiatalos lendület és indulat, de a GW egy üzleti vállakozás, úgy kell kezelniük a problémát, hogy megõrizzék, ne pedig elkergessék a játékosokat. Ha keményebbek lennének, már rég kitilthatták a picsába a herokat is minden pvpbõl a HB kivételével, de valamiért ugye nem teszik meg...

<#worship><#szeret><#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ez igaz.
De azért csak legyen az ilyen kicseszve egy jo ideig, nekem ne legyen olyan a csapatomban, aki emberileg ilyen, még akkor sem ha 250 pontot kap a 2500 helyett.
Mert az ilyen játékos az milyen? Gond van -> kilép. Magyarul fél, beszarik, meghajlik az ellenfél elõtt de nem egy jogos "tiszteletadással" a jobb elõtt, hanem ilyen sértõdött hisztis módon, mer annyira lenyûgözi az ellenfél, hogy nem látja értelmét a további játéknak.
Na ilyenekkel hadd ne legyek egy csapatban. Játsszon jobban, ne engedje hogy megöljék, cappoljon, legyen kemény, de ilyen feladós-beszarós nekem nem kell akkor sem ha büntetve van.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Nem elég hatékony, pont errõl volt szó eddig. Egy leave-ért 5 dishonor pont jár. 10 pont (vagyis két leave) kell ahhoz, hogy megkapja a dishonorable státuszt. A dishonorable státusz annyi perc alatt jár le, ahány dishonor pontja van, vagyis két leave után 10 percig nem játszhat. Ez lószar, a tapasztalat szerint nagyon sok játékost nem tart vissza. 10 perc várakozás AB-ben semmi, gyakran ennél többet kell várni arra hogy egyáltalán bekerülj a missionbe. Az általam felvetett faction reward csökkentéses büntetés talán hatékony lenne azok ellen, akik azért lépegetnek ki, mert bukóra áll a helyzet, és remélik hogy a következõ csapattal több pontot szerezhetnek. Ha büntibõl tizedelnék a faction rewardot, és pl 2500 helyett csak 250 factiont kapnának a leave után 1 hétig minden csataért, akkor jobban megérné nekik még egy bukásra álló csatát is korrektül végigjátszani.

Mc Wolfy
Büntetik a kilépést, jó sok dishonor ponttal 😊
/report mikor kijelölsz valakit, ad 2 pontot, ha kilép, 5-öt, 10 összejön, 10 percig nincs pvp, vagy meddig, ja és csak akkor telik, ha pvp helyen ácsorogsz.
de nézzétek meg wikin, annyira nem ismerem rendszert.

sejtem én is hogy nem mindig jön be a rank, dehát a jóhiszemüség. elevel a glyph of restotol nem válok meg semmiért lehet bármilyen monk mögöttem. 1 spell és 187et healelek magamon.
kicsit elcseszték hogy lehet hfff-et tolni (bár a luxon sajnos jóval nehezebb) és így sok magas rankos rohangászik aki az életében nem abozott.
most akarom én is kipróbálni és begyakorolni csak attól tarok hogy nagyon hamar elunom. Inkább ABon szedem össze a pontokat, nem kicsit szórakoztatóbb.

a bannal egyetértek

A büntetésre is van egy ötletem. Az egyhetes bannolás aránytalan, a -100 pont lószar. Viszont megcsinálhatnák azt, hogy a leaver egy hétig csökkentetett factiont kap AB-n, ami persze minden leave után újraindul. Hasonló rendszer létezik már a játékban, guild váltásnál csökkentett balthazar factiont kapsz gvg-n. Szerintem egy nagyon egyszerû lenne AB-re is alkalmazni, és hatékonyan csökkentené a leaverek számát, viszont nem venné el a játék örömét attól, aki valamiért kénytelen kilépni egyszer.

Hozzáteszem, hogy a dishonor mellett/helyett RA-ban is jól mûködne a gladiator pont megvonás. Mellesleg engem az is nagyon szokott bosszantani, amikor végre összejön igéretes RA team, nyerünk egyet flawlessre, aztán kilép a monk mert valakinek a buildje nem tetszik neki. Ez teljesen legális, de hihetetlenül idegesítõ.

Multkor mi is összefutottunk egy kemény guildes teammel, hoztak egy gvg buildes mesmert, Keli dobott egy hátast amikor beszopott egy shame-t. Utána persze elkezdtük õket counterelni, a végén pár ponttal nyertünk. 😊

A leavereket szerintem is büntetni kellene, de ezen kívül az sem lenne hülyeség, ha bedobna egy másik játékost helyette a rendszer, hogy ne kelljen 11 játokosnak szopni emberhátrányban egy hülye miatt. Persze tudom hogy erre semmi esély, mert nem olyan egyszerû leprogramozni, és GW2-re fordítanak csak energiát. Ami nem lenne baj, ha látnánk végre valami eredményt is. 😊

én megmondom õszintén gyenge szarnak tartom az Anet büntetéseit. -100 pont? (ha gladiátorban mondtad akkor OK, ha Ab-ban akkor nem)
AB-ból kilépés=1 hét nyista AB
Csak hát elég népszerûtlen lenne, mer akkor télleg jönnének az ilyenek, hogy a 10 éves pistike zugjátszott, aztán amikor hallotta mama szigorú lépteit, akkor gyorsan kikapcsolta a játékot, és akkor most kapjon bant vagy sem? KAPJON bazzeg.
Nem tud egy hétig ABzni? ne ABzzon. Menjen pénzt farmolni, vagy RA-ra, csináljon meg pár dungeont, van elég lehetõség ebben a játékban asszem. Oldja meg. Nyilván a lost conn nem büntetendõ.

Megjegyzem I1Q, hogy a rank nem mindig számít. Sajnos pont tegnap szembesültem vele a saját guildben. Rank 8 kurz pajtás és már egy ideje nézem mindig monkol. Mondom jol van akkor megbizok benne, az alább látott builddel megyek be, no self heal, majd megoldja a monk.
Na hát minden 3 percben a földön találtam feküdni, és azt vettem észre, hogy 2-3-an mindig egyedül vagyunk, persze self defense híján 5 mp alatt leb..tak. Na rank8... sztem inkább próbálgatni érdemes embereket azt felvenni friend listbe ha beválik.

ááá dugovics titusz ez nagyon nagy
pont azt szeretem benne hogy könnyen összefuthatsz olyan team-el akivel kemény harcot lehet vívni, és elvernek hát akkor elvernek. Akkor ott nekik volt jobb összeállításuk a csapatunk ellen. Másnap lehet ugyanazt a teamot picsázod el, akkor meg majd ök emlegetik kedves rokonságodat föleg szülöanyádra gondolva.
az a legjobb érzés mikor úgy nyerünk hogy 500-480. de ha így vesztünk az se gáz mert izgalmas és szerintem ez a lényeg benne.

jah még egy okos dolog - áltlában nézegetni szoktam a titleket (én csak abozok egyébként- nem vagyok prö) és nem nagyon szállok be olyan helyre ahol nincs legalább egy 4es allegiance kirakva elvárva ezáltal hogy nem kell pingeltetni buildet stb. erre mit csinál - rákérdezve mindenki nagyon tutira kész van? igen, várunk 5 percet!! mire bedob, leérünk - elsö mondat - jaj szar a buildem, meg hopp ursan :S más is kifogott már ilyen idiótákat vagy én vonzom öket?

carlos - ha megszakad a netje azt érzékeli valami úton módon és nem kap bannt hiába reportolják (legalábbis így tudom) mert az anet utánanéz hogy jogos volt e.
a kilépést meg leachelést én is keményebben büntetném, persze ha megalapozott (nem lost conn).

Carlos
Ezért (is) szar a GW.
Farmot nerfelni tudnak, de agyalni nem!

Én büntetném a kilépést. Aki kilép a vége elõtt, -100 pont.
(tudom, mi van akkor, ha leszakad önhibájából, mivan ha épp most lépett title-t, azt nerfeljük-e, meg a szokásos dolgok)

Þór vígi þessi rúnar

megmondom õszintén én sosem értettem ezeket a kilépõsöket.
Mert most ha luxon pályán vagyok akkor mi van? kikapok max de játszottam egy jót.
Ha azt látom, hogy az ellenfél 480-110-re vezet akkor még csak meg tudnám érteni a kilépõket (én ilyenkor sem lépek ki, csak dance a spawn pontnál 😄), de azt sosem vágom, hogy miért jo az, hogy öszetalálkozunk 4v4, jól elkalapáljuk a másikat és akkor kilép. Megsértõdik, vagy mi? ezután még nem lehet nyerni? nem értem tényleg.
Másik meg hogy tényleg annyira picsa hülye emberek vannak, hogy az eszméletlen. Ellenfél pályáján egy dolgot kell csinálni. Tartani a hidat és idõnként cappolni a két felsõ részt. Ehelyett elfut, be akar törni a várba zászlózni, mer õ a dugovics titusz bazzeg, semmi nem számít. nem gondol arra, hogy a várban ami van az két szaros pont de van még másik öt, és ha abból csak 4 a tied és azt tartod akkor 500-450-re ha szorosan is de nyerni fogsz. de nem. megy meghalni.

RoyalPredator
FireFOx 3 óta nem látom mindig a firefox menüket, szóval ezt msot csak linkelni tudom:
http://img516.imageshack.us/my.php?image=gw084yb7.jpg
Valamien hiba volt, de tisztára Predatoros😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

jó kép
visszatérve egy picit AB témára a legidegesítöbb számomra mikor random teambe belépve 1 másodpercre rá már indítja is és persze olyankor rögtön bedob. az egész teamból maximum a leader titlejét van idöm megnézni (aki persze leáll leachelni) még pisszenni sincs idö. ketten hárman kilépnek és már kész is az 54-507 vesztés. - jobb esetben nyerés ha a tisztelt ellenfél oldalán történik mindez ^^.
a legdurvább az volt mikor négyen érkeztünk meg a másik két team eltünt a virtuális térben.
néha úgy érzem az életben nem lesz meg az a 12es rank--> (álmodozni lehet ugyebár).

StRucC555
Amikor egy armor picit több 😊

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

bocs a spammolásért. az a gáz mikor valamelyik oldal hazai pályája van hogy legtöbbször totál noob teamok tudnak összeverödni pedig nem lenne nehéz nyerni idegenben sem. kurzi oldalon a hid betartása már 75% nyerés.

bocsánat pontosítok én voltam egyedül egy random teamban

ultra gáz egy menet volt

szerintem pont minket vertetek el

jah a kép pikantériája (története) ami nem derül innen ki, hogy a monkunk az random (jo vanna unom én is mindig monkolni AB-n), mi 3-an vagyunk egy guildböl, és hát a kicsike csak nem rank12-es luxon 😄D

Jelzem, hogy semmi extra, csak néha ilyen képbeszurhatnékom van szinesitendö a sok hülye szöveget. Tegyetek már be ti is néha jopofa, vicces, durva, meglepö, nagyon szép stb képeket feldobja a topikot.
Na most eleddig ennél alázósabb gyözelmet nem csináltunk, pedig eredetileg megvoltak mind a 12-en. Igaz, hogy hazai pálya de azér... 😄

Szaruman
Eladom egy 20asért a r8 accomat 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

RoyalPredator
= Ha valaki tudna bevenni valami HA teamba, akkor azt megköszönném^^ =
Nehéz úgy bekerülni egy csapatba, ha csak 12 fame-d van, Ha nem rakodbe a rankod, kick, ha nincsen, és megmondod, kick, így marad a randomway, azzal meg jóesetben kettesével szedhetem a fameket ami semmi.

Kellene komolyabb segítség, mert életben nem lesz r3am se :S

PvP-ben title-ket szedhetsz és ezek a title-k karifüggetlen, accountra menõ titlék. Azaz elérsz egy karival olyan szintre, hogy pvpzel vele, nyomázod neki, teszem azt elérsz vele egy rank1-es gladiátort, majd kezdesz egy vacak lvl1-es karit és már teheted ki a címet neki is. Egyrészrõl.
Másrészrõl szerzel egy valag balthazar pontot, és a pontokat fordíthatod többmindenre. Elõször is skill unlockra, amit mondtam már neked. Odamész a balthazar priesthez és sima skillt 1000, elite-et 3000 pontért unlockolhatsz (jelzem, hogy az ilyen unlockolás nem jelenti azt, hogy a kari, amivel unlockoltad meg is szerziazt a skillt).
Miután unlockoltad, használhatják a heroid, vagy ha neked kell, akkor veszel egy tome-ot és beolvasod vele a skillt (mi értelme van? pl proph legvégén van egy bika jó elite elementalist skill, amit csak akkor érhetnél el, ha ott tartanál. De csinálsz egy pvp warriort, pvp-zgetsz vele, elérsz 3000 balthazar pontot, unlockolod azt az elite skillt, majd veszel egy elite elementalist tome-ot, odaadod az elédnek és beolvasod vele kb. játék legelején azt a skillt, amit csak isten tudja mikor szerezhetnél meg).
Vagy veszel zaishen key-t 5000 baltha pontért (én ezt teszem) és vagy felhasználod zaishen title-hez vagy eladod jó sok pénzért.
Aztán egyéb ilyen hülyeségek is vannak, hogy gladiátor title rankonként 5000-rel nõ a pont tárolód, ami alapban 10000 stb stb

RoyalPredator
A Kurzick oldal az tényleg Diablo ^^
Meg ugye a Crystal Desert is.

Nekem annyira ellenszenves hogy japánoknak meg kínaiaknak van egy csomó rendezvény, ahol rengeteg értékes dolgot nyerhetnek, nálunk pedig semmi (nem tudok róla hogy lenne).

Mc Wolfy
Itt titléket kapsz. Amiket ki tudsz rakni és mindenki látja, milyen tökös legény vagy. Mondjuk ha sokat HA-zol, akkor lesznek emotjaid, ami úgy néz ki, h beírod a parancsot, és elõször felvillan egy szarvasfej, ha többet játszol akkor egy farkas, utána egy tigris, majd egy fõnix, végül meg fene sem tudja 😊

Amúgy NC soft havonta ad ki jóformán RPG-ket. Nagyon pörgetik a dolgot.
És igen, legtöbb játékot játékosokra fejlesztik, méghozzá a legnagyobb vásárlóközönségre, a keleti barátainkra 😊
NC soft híresen nyal nekik, elég ha csak arra a kedvességre gondoltok, h arrafelé mennyi prémium minipetet osztottak, európa meg lófaszt kapott.
Lineage2-ben még durvább, ott egy az egyben a kóreai fórumok szerint fejlesztenek(kedvenc kasztot felhúzni szarba, többi játszhatatlan), külön segítik a bothordák mûködését, iszonyatosan megy a farmolás, etc...
Amúgy valaki írta, h kicsit diablo beütésû a játék, igaza van, ugyanis ugyanaz a team csinálta. Blizardbol kivált csapat 😊

penge25
Figyuzatok már a sok pvp-zésnek mi az értelme kapok majd valami cuccokat majd érte, vagy csak hírnév? Mondjuk a pvp-tõl még messze vok elõbb a pve-t akarom kiélvezni 😊

- havidíjmentes játéknál gw mutatta meg, hogy van létjogosultsága ennek a formának is
- talán már ennek a fórumnak az elején is leírták mi alapján készült. Más MMO-k tapasztalatából okulva kivették, ami zavarta a plebst: lassú fejlõdés (max.: lvl20), cuccok javítása (60DP), lassú vándorlás (M), imba fegyverek, tárgyak, stb... és a maradék került a játékba

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

RoyalPredator
Az elsõ ien tipusú RPG játéka az NCSoftnak, termélszetes hogy kísérletezgetnek, ellentétben a veteránnak számító Blizzardal, akik már jópár neves játékot adtak ki.

Az is tény és való, hogy a GW1 tapasztalatait a GW2ben használják fel.

Valamint hozzá teszem, hogy a Fantasy egy világ, akárhogy ferdítik, mindig ugyanaz marad a lényege, és az RPG játékok, valamint a kártyajátékok mind ehez a Fantasy világhoz nyúlnak vissza, aminek alap részletei a varázslatok, és azoknak kivédése, azaz a megfelelõ kombinációk, amikkel kísérletezni szinte rákényszerül az ember,és ez az ami megadja a Fantasy játékok harcainak motorát.

A Piac miatt mind PVE és PVP lehetõséget meg kell adni a vásárlónak, hiszen rendszerint az ember megismeri a játékot, erõsebbé válik, és csak ennek az útnak a végén nyitja ki a PVP kapuit, ahol már tapasztalt játékosokkal kell megmérkõznie.

PVE Mindig fontos rész, bár a GWben szerintem a sztorik egyáltalán nem ütik a szinvonalat, legalábbis azt, amit én elvárok egy ekkora játéktól.

És sose feledkezhetünk meg arról, hogy egyszerre, mindenre rágyúrni nagyon nehéz, illetve idõigényes, a piac meg nem várja meg, mindig új és új termékekkel kell harcba szálni a kiadóknak.

Talán a Crysis-ban láttam legutóbb azt, hogy mindenre gondot fordítottak:
Bár a játék legfontosabb része a motorja, mely zseniálisra sikerült, a Story mégsem száraz, elég izgalmas és taktikás ahoz, hogy élvezzem, és a multiplayer is ugyanúgy elég ahoz hogy folyamatosan játszam.

U.i.: Elnézést a helyesírási illetve formalitási hibákról, de a képernyõs billentyûzetet még nem szoktam meg.

A havidíjmentes PvE jobban bejött nekik...

Nefürgyé le!

Carlos
Az elsõ-vel egyetértek, énis hallottam már ezt!
(Egy teszt, hogy ez a típusú PvP orientált RPG mennyire jön be a jónépnek. )

Þór vígi þessi rúnar

No akkor vigyük kicsit ebbe az irányba a beszélgetést. Egy ismerõsöm szerint a GW gyakorlatilag nem több egy kidolgozott beta játéknál. Egy teszt, hogy ez a típusú PvP orientált RPG mennyire jön be a jónépnek.
GW-t gyakorlatilag az RPG-k Counter Strike-jának szánták, hogy lehessen RPG kategóriában is lan-okat, világversenyeket rendezni. Egy másik ismerõsöm szerint pedig magában hordoz egy erõteljes "kártyajáték" vonalat a sok skill, elsõdleges/másodlagos kaszt lehetõség miatt, amivel szintén csak egyetérteni tudok.
Csak ugye a fejlesztési irányt nem az dönti el, hogy GYÁRTÓ mit akar, hanem hogy a VÁSÁRLÓ mit akar. Mert ugye valamibõl meg kell élni. Ezért megpróbálták kicsit PvE-sebbre gyúrni a játékmenetet, ami sikerült is, meg nem is. Egy csónak attól még nem lesz autó, hogy fúrnak rá 4 kereket... Ettõl függetlenül GW egy remek játék, gyönyörû grafikával, a tájak nagyon jó érzékkel lettek kitalálva és megvalósítva és a játékmenet is hosszú idõre képes lekötni sokakat. Szóval ha ez csak beta, kiváncsian várom a GW2-t 😊
Csak nyugdíjas üzemmódban...
Veled mizu?<#integet2>

Nefürgyé le!

masik jatek jah 😛
Szia Kata, kérsz egy pepsi-t?

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Kata
Mi a helyzet srácok, megy még ez a játék? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

En nem wowozom, de szerintem egyelore csak az ujdonsag varazsaban fürdesz. A GW egy eleg jol balancolt, pvp based game szerintem, amihez csinaltak vegulis PVE-t is , mert eleg nagy rajongo tabort vonz. Mindenesetre a jatekot elegge elhanyagoltak, a wowot pedig folyamatosan fejlesztik és ez megis látszik mind a két játékon. Persze lehet mondani, hogy itt már a gw-2re koncentrálnak, és azért.. sztem azért az elejétõl fogva látszik, hogy a gw nemfog a wow nyomába sem érni PVE élmény tekintetében. Ellenben nyújt egy baromi jól balancolt pvp-t, ahol nem az fog dönteni, hogy 2 eve farmolsz mint a birka és ezért olyan high end cuccod van, ami ha másnak nincs, akkor nemfog tudni lenyomni kb, max ha total bena vagy.. PVE-t pedig végigtudod játszani egyedul is ha akarod.. Ezzel nemleszel raszorulva senkire, nem kényszerít a játék, hogy beallj mindenfele emberekhez, ahogy arra sem kényszerít h órákat várakozz emberekre, h történjen valami, vagyhogy újraspawnoljon valami questboss, amit valami pöcs épp levadászott elõled..

Sokszor olyan érzésem van, hogy csináltak egy 3d-s diablo2 battle netet pvp re, és adtak volna mellé egy single player pve-t, hogy akinek azjön be, azis megvegye.. Csak az évek során a továbbfejlesztés egyre inkább elmaradt.., de ez kilett már elemezve itt pársz..
Persze szeretjük a játékot olyannak, amilyen😊

mindenesetre kiváncsi leszek a gw2es , wow style "world pvp" re😊

RoyalPredator
Penge, ha szeretnéd, leszek az idegenkísérõd.
Amúgyis rámfér hogy tegyek valami hasznosat azok után amit mûveltem.

Nyomd meg az N betût a játékben, rakj be a friendlist-be, a nevem: "Royal Predator" és írj whispert (pm) amikor azt mutatja hogy online vagyok.

penge25
Oksa Shorlex kereslek majd 😊

penge25
Nem vettem egy wowos guild társam adta mondtam neki unom a wowot adja ide. Azt mondta, hogy ideadja, de szerinte egy fos a wowhoz képest, hát így került hozzám az alap gw, de nekem a wow után bejön bár itt ott vannak furcsaságok, de tetszik nagyon a játék!