Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Never underestimate the power of the dork side!
wowban minden van gwben meg semmi
😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Asura? Azt már ellõtték vmelyik másik koreai mmo-ban (Rappelz pl., így hirtelen). Tök jók ezek az átfedések, gondolom olyan mint a madárember, az is szinte mindenhol jelen van.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Én maradok a supportnál (monk, ritu, esetleg paragon)
Sorry a hibákért, nem néztem át.:S
Char nõ egyszerüen kisebb lesz, vagy nem annyira brutális, és mégbivajból is van nõ, pedig annál nincs "férfiasabb" állat.
Értitek hogyértem...
Második pedig caster csini-szexi ele. Ahogy most is 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
★ 汤姆 李
Amugy szivesebben csinálok nõi karit, hiába csak pixelek.. ha ráadsz valami sexy göncöt, szivesebben nézel rá, mint egy csill-vill armoros melee warrira.
Amugy sztem caster kariknak female, (gyenge kis törékeny bûvmester) míg a harcos karikhoz a male illik jobban. (bár sztem a necronal meg a monknál mind2 egyforman jo)
mi nem tetszik rajta?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Na van már rank15...
Ha ennyi játék után ilyen emote-ot kapnék meg is ölném magam<#falbav>#falbav>
★ 汤姆 李
hoy ehh
Ezért a karaktereim 90%-ban nõk.
Elém, alap hogy nõ, a monkom alap hogy nõ. A Warrior az a class, amit nem tok nõben elképzelni, az férfi.
A storage karaktereim mind férfiak (bálint gazda ftw).
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hoy ehh
Csak a kivancsisag miatt erdekelne, hogy (mivel gondolom itt tobbsegben fiuk vannak) ferfi vagy noi karakterrel jatszotok?
Ha van valami szokas azt is irhatjatok, pl pve - ferfi; pvp - no... ilyesmi.
Elore is koszonom a valaszokat!
hoy ehh
やられたらやり返す。倍返しだ!
Login Screen - Bejelentkezés, friss információk
Character Select Screen - Karakterkiválasztás.
Utána Játék, vagy Character Creation.
így van ez.
Login képernyõ az az, amikor beirod a mélcimedet és a jelszót.
A karakterválasztó képernyõ az az, amikor kiválasztod pl Sky Lightning nevü ranger-t!
Hamár nem jöttél békésen fürdõzni, gondoltam kioktatlak!
Zsir volt a klántali!
Þór vígi þessi rúnar