Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Szerintem is a wow olyan jóóóóó...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Mc Wolfy
Jajj, amikor erre rá szoktam kérdezni, h mégis miért jobb, a válasz, h lehet ugrálni 😄

Never underestimate the power of the dork side!

igen mert a wow jobb mint a gw, ennyi
wowban minden van gwben meg semmi
TAUREN

😊
Atisz
Hát tudod, sokak számára (köztük nekem is) ezeknek hagyományuk van. Lehet újítgatni a jól bevált dolgok helyett (mint pl. USA-ban a sárga paradicsommal azoknak akik nem szeretik a pirosat), de nem biztos hogy sikeres lesz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A charr az oroszlánból van....
Szaruman
tehát ha a wowban van=mindenhol van. lol

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

RoyalPredator
Ami mindenhol van, az a Charr féle bikaemberek, vagy bölényemberek, nemis tudom mik pontosan. Még a WOW-ban is van ien lény.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Mc Wolfy
Szóval, ha jól értem, ami mindenhol van, az nem gond, csak nehogy valami újat is berakjanak? 😄

Atisz
Persze lehet hogy ezek az izék meg a DK-ázsiai rpg-kben õshonosak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát nem tudom, én nem unom õket. Klasszikus rpg fajok.

Mc Wolfy
Asura az valami hindu démon. De még mindig eredetibb, mint elf, törpe, félszerzet és tsai a 10. játék után.

RoyalPredator
Vagy El chupacabra😊

Atisz
Omg, volt event? O_o

Asura? Azt már ellõtték vmelyik másik koreai mmo-ban (Rappelz pl., így hirtelen). Tök jók ezek az átfedések, gondolom olyan mint a madárember, az is szinte mindenhol jelen van.

úgy szeretnék már gw2-t bétatesztelni 😞 lehet hogy leesik majd az állam, ahogy mondták a béta halasztás indokául, de nem gyõzöm kivárni

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Ha jobban megnézed akkor asura nõ is van😊
alap, ezt csináltam volna gwben is, ha tudom hogy lesz szülinap 😊 amúgy a faj-kaszt választásokkal nem árt megvárni hogy melyik fajnak milyen attribokra lesz bónusza. remélem hogy a sylvarik nem csak ranger típusra, hanem casterre (pl druida jellegû) is kapnak bónuszt, szeretnék egy cuki elf varázslókislányt indítani majd 😊 asuráknak egyértelmûen caster boostjaik lesznek, de nekem nem tetszenek, hülyén néznek ki imho. Vekk nevetséges, ahogy vonszolja maga után a kétkezes hourglass staffet. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Én Charr vagy Sylvari rangerrel kezdem, illetve ez nem igaz mert egy kivételével az összes slotra csinálok karit.(szülinap rulez)

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ranger remek kaszt, de engem nem bírt megfogni. Két rangerem is volt, az egyiket töröltem (mindössze 3 karit törötlem a 3 év alatt, ez volt az egyik), a másik jelenleg raktáros...
Én maradok a supportnál (monk, ritu, esetleg paragon)
Mc Wolfy
Én biztos vmi rangert viszek ott is, nagyon megszerettem ezt a kasztot. Mindig lehet máshogy játszani és még a tánca is jó 😄

RoyalPredator
és mostmár* Szóköz*=Még Bivan

Sorry a hibákért, nem néztem át.:S

RoyalPredator
Megoldható, ls mostmér ALAP hogy mindkét nemet választhatja az ember, és személyreszabhatja, kisebb nagyobb állításokkal.

Char nõ egyszerüen kisebb lesz, vagy nem annyira brutális, és mégbivajból is van nõ, pedig annál nincs "férfiasabb" állat.

Értitek hogyértem...

Az egyszer biztos, hogy GW2-ben charr male kari lesz az elsõ, nem kérdés.
Második pedig caster csini-szexi ele. Ahogy most is 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Norn-nál miért ne lehetne female kari (pl. Jora )? Sõt még asuránál is el bírom képzelni. Charr már necces...
GW2-ben vissza lesz szorítva a female karakter mert az 5 faj közül sz.tem Norn-nál,Charr-nál,Asura-nál nem lesz csak Sylvari-nál és a Human-nál lesz választható.

★ 汤姆 李

Nem is tudom....talán ahogy kinéz...
Nekem a warrim egy igazi nagydarab male, mimás illene egy warrihoz. Elem egy igazi õsz hosszuhajú csunya "gandalf", a Monkom pedig egy rasztahaju zulu-nigger faszi😊 Az összes többi (necro,ranger,meso,assa,dervish) pedig hol szép, hol sexy dögösvörös, hol igazi lotyó fejû female kari😊

Amugy szivesebben csinálok nõi karit, hiába csak pixelek.. ha ráadsz valami sexy göncöt, szivesebben nézel rá, mint egy csill-vill armoros melee warrira.

Amugy sztem caster kariknak female, (gyenge kis törékeny bûvmester) míg a harcos karikhoz a male illik jobban. (bár sztem a necronal meg a monknál mind2 egyforman jo)

Carlos
dzsipó-e vagy?

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Viccelsz? K. Nagy!!😊
Imádom!

valami rajabbat is kitalálhattak volna
Zomil
sztem szép 😊

mi nem tetszik rajta?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mindig male, female karival nem tudok azonosulni -.-.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

http://nl.youtube.com/watch?v=pUTEKnoC2Aw
Na van már rank15...
Ha ennyi játék után ilyen emote-ot kapnék meg is ölném magam<#falbav>
Érdekesek a female karakterek is de én inkább a male karikat részesítem elõnyben sõt nekem csak az van😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ertem, koszi a valaszokat! (csak nem volt olyan hulye kerdes...)

hoy ehh

Carlos
Számomra ez olyan, hogy én jobban szeretek nézni egy nõi feneket, mint egy férfi segget.
Ezért a karaktereim 90%-ban nõk.
Elém, alap hogy nõ, a monkom alap hogy nõ. A Warrior az a class, amit nem tok nõben elképzelni, az férfi.
A storage karaktereim mind férfiak (bálint gazda ftw).

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sokak azt mondják, hogy jobb ha egy nõi karakter riszálja a fenekét, mint egy férfi, habár szerintem teljesen mindegy, mivel ez csak Polygon+Textúra=Modell, ami végeredményében nem több mint jópár PIXEL Én maradok a férfi karaktereknél, mert azoknak jobban át tudom élni a történetét. Emellett vannak olyan kasztok, amihez szeritnem egy nõ jobban passzol, pl healer monkoknak nõ, smitereknek férfi, eléhez mindneképp nõ (mivel a többi ele férfi arca nagyon randa), mesmernél is nagyon szép nõi armorok vannak. De mondjunk egy konrétat is, ha a nöi karakternek az armorja szebb, mint a férfié, lehe hogy akkor nõt érdemes készíteni.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Koszonom terjedelmes valaszod, es gratulalok hogy sikerult felnevetni hangosan a gep elott..

hoy ehh

lol
Biztos volt mar ilyen, de remelem nem baj ha megkerdezem.
Csak a kivancsisag miatt erdekelne, hogy (mivel gondolom itt tobbsegben fiuk vannak) ferfi vagy noi karakterrel jatszotok?
Ha van valami szokas azt is irhatjatok, pl pve - ferfi; pvp - no... ilyesmi.
Elore is koszonom a valaszokat!

hoy ehh

RoyalPredator
Csak hogy midnenki elõtt tiszta legyen, elõttem is.

Mc Wolfy
Köszönjük Emese

Győri Devi
ismétlés a tudás anyja

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Carlos
Köszönjük, hogy megismételted a kommentemet!

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Indítod a GW-t.

Login Screen - Bejelentkezés, friss információk
Character Select Screen - Karakterkiválasztás.
Utána Játék, vagy Character Creation.

így van ez.

StRucC555
😄 köszi

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Carlos
Téves!
Login képernyõ az az, amikor beirod a mélcimedet és a jelszót.
A karakterválasztó képernyõ az az, amikor kiválasztod pl Sky Lightning nevü ranger-t!

Hamár nem jöttél békésen fürdõzni, gondoltam kioktatlak!
Zsir volt a klántali!

Þór vígi þessi rúnar

StRucC555
LOGIN képernyõ

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

RoyalPredator
Bárcsak Kainengben élhetnék... =(

Carlos
Karakterválasztó képernyõ

Þór vígi þessi rúnar