Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
Szgép alkatrészei is egyre olcsóbbak, ez is olyan. A gépem mostani áron felébõl kijönne. De mint mondtam, örülök neki, legalább ajándék lerendezve.
Ja és minipetek+bonusok ftw, minél több apró marhaságot a népnek 😊
Úgyhogy pár tízezer forint pluszért van pár titlém meg repu pontom...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
LoL.
Milyen gyopár már az a hero.
Ez a baj a GW-vel. Telerakják mindenféle oda nem illõ cuccokkal, csakhogy menjen! Legközelebb tank minipet? Vagy barbie?
Þór vígi þessi rúnar
やられたらやり返す。倍返しだ!
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
- Életvonal bejelõlése 25 50 75%-nál,
- Spiritek zölden világítanak
és az ehez hasonló cuccok.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A lényeg csak az volt, hogy hogy kérdezhet ilyen hülyét valaki, ennyi.
nem egy nagy szám, meg nem reklámozni akartam, csak hogy ennyire hülye legyen valaki... =)
amit nem a kommentben írt, azt az inboxomba küldte. Válaszoljak az ilyennek? 😄D
Van egy videom a youtubeon (nem GW, egy champion), egy gyerek kommentálta.
Aszongya: nem tudtok véletlenül egy olyan class párosítást, ami elég jó közelharcra? Kéne egy kis tanács, mert elakadt. Egyébként nice video 😄
Mondanom sem kell, hogy egy full közelharcos videot néz éppen.
El tudom képzelni, hogy jön GW-be egy kezdõ, megnéz egy videot mittomén a raisu palace mission-rõl, miközben egy ele elcastolja a celestialt, majd megkérdezi: nem tudtok valami olyan kasztot, ami területre elég jól sebez, mert tök tanácstalan vagyok? mellesleg szép ele video 😄DDDD
Nincs határa az emberi hülyeségnek...
gw2.hu oldalon nézz szét.
Prophecies-sel játszassz, ami nagyon jó, fõleg tanulásnak és a skillek miatt is.
Mi mindennel játszunk, Prophecies, Factions, Nightfall, Eye of the north, úgyhogy akárhol tudunk majd neked segíteni szerintem.
Kérj meg valakit aki megtanítana az alapokra.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
専用アダプタ
Túl sok 130Hp rohangál ezekszerint.
de nekem még voltak +1-es rúnák, ha +1 jó gvg-re, akkor csak jó pve-re is 😊
írj privit.
Már NOX-nál megakadtam:S
★ 汤姆 李
grat nekik!
★ 汤姆 李
Elkezdtem az elsõ master-t ami ad 50.000xp-t és 10K-t stb..
<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Egyértelmûen a GWEN bookjaira hajaz, de marha jó!
És még missionök is tartoznak hozzá. Így egy meglehetõsen komplex tartalmat adtak, nem csak egy herot, azt' jóvan 😛
Egyelõre azt mondom, grat ANET 😄

★ 汤姆 李
akit érdekel
Ráadásul jóformán csak assassinnak kell ugrania.
Bár a gyakorlati haszna kb. annyi, mint amennyi GW-ben lenne...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
( Megjegyzem: Szinte mindig Wowosok kezdik )
Szerintem... Nincs annyira sok lehetõség olyan lényeket kreálniuk a fejlesztõknek amiknek nemtudni,, hogy lessz e sikere. Mindennek megvan a gyökere, amit ismernek, és azt, apró módosításokkal rakjéák bele az RPG-kbe.
Tökéletes példa a Tauren/Charr