Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért kell belekötni? egy szóval sem mondta hogy bármelyik pvp title lenne 😊 amúgy nem csak magyarok között, hanem az egész világon alig akad maxos pvp title. Van egy szál legendary hero, nem tudom van-e több is belõle azóta. Maxos champion és gladiator nincs, valószínûleg commander sem. Ennyi, mert ugye az alliance title nem számít pvpnek.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mc Wolfy
PvP-vel hogy állsz? 😊
mert 21 maxos title az érzésem szerint egyik sem pvp-s, mert tudtommal magyarnak nincs maxosban olyan.

Never underestimate the power of the dork side!

RoyalPredator
Pro Runner, Lol😄

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

beléptem a játékba, épp CTC-ben vagyok, és a guild announcement utáni elsõ sor: "pro runner a time for heroes NM 1k"...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

OK akkor még egy fontos dolog: ilyen runnerek általában america district 1-ben vannak, bármirõl bárhol legyen szó.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ez volt az elsõ MMORPG(CORPG) amivel játszottam, nagy kedvencem a mai napig is , bár ritkán játszok már vele, valahogy nem tud már újat mutatni, a 3fõ karakterembõl egy 21maxos titlés, 2 meg 10fölött van😊 a kedvencem (Ranger) Legendary Vanquiser is😊nagyon fan volt az elsõ klánom, söt annyira h remélhetõleg a GW2ben megint összejövünk, alig várom...

Bocs én csak segitséget kértem. Nem tudtam,hogy ez ennyire zavar titeket! Majd megoldom. Azért kösz <#wave>

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

RoyalPredator
Csináljuk meg neki, 5 perc, és mindenki boldog lesz...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Ühüm! 1 db olyan csapatot sem találtam! Pedig azsem érdekelne ha fizetni kéne érte...

Hát igen.Érdemes lefuttatni mert annyira ötlettelen quest mint az nincs még egy Primary-k közül😊
Amúgy annyi az egész,hogy a cave bal oldalán Ranger hero-val le kell szedni a boss pár segítõjét aztán a boss-t húzni picit láva mentes területre a team felé,megtámadni,csapni párat rá és kész..

Multkor meg jól bealudtam,sry Shorlex:S

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nagyon tetszik a hasonlatt xD
figyelj tényleg nem értelek...
ketten is leírtuk, hogy percenként indulnak monkok lesolozni azt a szart.
normal mode-ban nem kérnek érte többet mint 1k.
most jobb szenvedni órákon keresztül, meg pöcsölni és nem sikerül, mint kb 3 perc alatt meglenne a mission???
Jelzem, hogy annyi idõ alatt, amennyi idõt te elszartál a próbálkozásokra, súlyos tízezer pénzeket lehet keresni.
tudod olyan ez mint egy bejárónõ. Igen, fizetni kell érte. De abba gondolj bele, hogy fizetsz neki óránként pár ezer forintot, de mondjuk az asszony menõ ügyvéd óránként 25e+ÁFA rezsidíjért. most akkor megéri alkalmazni vagy sem?
gondolkodj, aztán csatlakozz egy "running a time for heroes nm 1k" csapatba. =)

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Nah késön értem haza. Sajna nemtaláltam segitökész embert! Ha segitene valaki megölni a the great destroyerst megköszönném!! Ennyire még nemakadtam el ebben a játékban!😞 Egyedül kevés vagyok a 3 hiroval+henchekkel. A játékban warrior vagyok! Ha segit valaki adja meg a nevét felveszem haverlistára!! Köszike!! By

Leons Huns 😊 felvetelek haver listára 😊

(csináltam egy karit funból ,hogy tudjak segiteni)
karid* ...sry😄
lécci ird le a karis nevét..kössz
Mc Wolfy
a statpontokat bármikor ingyen újra oszthatod városban 😛

Szia mindjárt belépek és felveszlek haver listre szivesen segitek.
Köszönöm mindenkinek a segitséget! Ma este megcsinálom ha beszarok is!!! 😊 By

yaya igen ezt hogy nem mehetek vissza mer akkor 1et má lépek a történetbe pont azért irtam hogy akkor átmeek ha kapok helpet😄
Sickness, van egy 16-os szintû pre-searing elementalistám (lassan már perma-pre xD), szólj ha kell segítség. 😊 IGN: Hanako Ken

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

RoyalPredator
Ascalon-ban vagy. Ott csak egyszer lehetsz, ha egyszer elhagyod, és lerombolják, többé nemmehetsz ugyanoda vissza. MrLego majdsegít összerakni a képet😊

a nevem Best Poison és még nincs lerombolva az alap hely de ha kapok helpet átmeek😄(és Guild wars+eye of the north...újvok még csak ezek vannak meg😄)
Szivesen segitek mi a neved Játákban?
És melyik részben vagy 😛?
kezdtem egy necrot csak még nemakartam elosztani statpontokat mert nemtom mire érdemes...help me😄
Breath of the Great Dwarf a neve, de szerintem nem sokat ér 10 energia 15 recharge mellett. Sokkal egyszerûbb fenntartani magadon egy Frigid Armort.

Nikopeti, én is azt javaslom hogy 1k-ért futtasd le egy monkkal, állandóan vannak indulásra váró teamek. Ha mindenáron harcolni akarsz, akkor kövesd Tusy tanácsait az alábbi kiegészítésekkel:

- lehetõleg ne használj hencseket, 2 player és 6 heroval már elég egyszerû a mission
- minél több karakternek legyen Frigid Armorja, fõleg a monkoknak
- ne nagyon használj melee karikat, fõleg ranged attackot és castereket
- ne nagyon szakítsd a great destroyer skilljeit, mert büntet érte 😊
- használj ellene degent, life stealt és pain invertert, illetve Visions of Regret is hasznos

- már régen próbálkoztam vele, de volt olyan karakterem amivel sikerült H+H felállásban letolni bár elég sokat gyakoroltam rá. Egyszerûbb lenne 1-2-3 másik player + herok felállásban nekimenni (pár perc alatt megvan)
- a bosshoz vezetõ néhány mobot célszerû kinyírni, hogy ne támadjanak hátba. Utána nekimenni a bossnak és hamarabb leverni mint ahogy kihal a party. Ha túl sokat ölögeted a trash mobokat akkor minden platform lesüllyed és a láva sebzésébe haltok ki
- a törpöktõl elõzõleg szerezhetõ egy spell ami ide kifejezetten jól jön, bár nem nélkülözhetetlen. A neve nem jut az eszembe, de (azt hiszem tûzsebzést) gyógyít a csapaton

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

RoyalPredator
2 Elit skilled van? Kis csíter😊

fogsz 1000 goldot (nem többet) és egy monk lesolozza neked NM-ban, 1,5-2kért HM-ban. Ott kell állnod, kényelmesen, nézni, bambulni és hopp, egyszer csak meglesz a quest egy gombnyomás nélkül. =)

Kicsit funolgattam elével:

De jó lenne, ha mindig igy kettesével gyülnének...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Mc Wolfy
Nézd meg guild wikin. de az a küldi veszélyesen egyszerû sztem 😛
Kis tankolás és degen kell neki és szia. Meg ugye ne a lávába állj, hanem azokra a platformokra, amik nincsenek elsüllyedve.

Hali mindenkinek!! Az eyes of the north-ban elakadtam aszem a végén... Ki kéne nyirni a the great desatroyerst! Tudna valaki segiteni a küldiben?? Tippeket-tanácsokat is szivesen fogadok!!! Elöre is köszi minden tanácsért! Sziasztok

kaptam megint 1-2 levelet cégtöl xD
szivesen segitenek nagyon rendesek 😊
wtb edit gomb
<3 kezdp játékosok akik kunyiznak pénzért és cuccokért 😮
ui:
Ez lenne az?

6. Lokalizáld azt a számlát, aminek azt kívánod, hogy kattintson az UPGRADE ACCOUNT gombra és fejlessze õt. Ha a Guild Wars játékszámládat már nem kapcsolják össze egy PlayNCben, sajátíts el számlát, válaszd a LINK & UPGRADE ACCOUNTOT. Neked szükséged lesz a számlanevedre és jelszavadra amiatt az opció miatt. Tudsz nem un-összekapcsolja a számláidat.
kaptam egy választ 😊 Vajon melyik a jó :S?
Most forditgatóm le.

Kiss,

The Answers below were automatically selected and shown to you by RightNow SmartAssistant when you submitted your question. This is simply a log for your records of what you were presented with.

Title: Forgot Login Name
Link: http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=4578&p_created=1153235248

Title: Guild Wars Account Integration into PlayNC Account Management
Link: http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=6488&p_created=1197065473

Title: Guild Wars In-Game Store: Access Key Purchase
Link: http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=4754&p_created=1154203999

Title: Creating Guild Wars Account In PlayNC
Link: http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=6133&p_created=1188491347

Title: Upgrading Guild Wars Account in PlayNC
Link: http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=6134&p_created=1188491488
új GWs vok még csak a sima guild wars meg az eye of the north van meg... kéne 1 kis help(tippek,cuccok,pénz😄 ha lehet) meg persze egy magyar klán 😉
sziasztok
Igen,oda mehet.

köszi 😊 és a http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/ask.php erre kell ugye 😊?

Mégegyszer nagyon köszönöm.
Hát inkább valahogy így:
-megszólítás(Dear PlayNC)
-I have two Guild Wars Account
-I need this two account to bind for one

-ide az egyik rész neve kódjai stb..
-ide a másik rész kódok stb..

Kész megfogalmaztam ugy ahogy ugye ide kell?
http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/ask.php
Megpróbálom majd rendesen megfogalmazni hátt ha sikerül 😊 (reggel)
Jó éjt 😊

idáig jutotam xD Ennyi elég xD?
(AZ adatokat és a jelszokat természetesen még hozzá írom)

I am asking it help in to get it 2 Accauntot 1
1.Nightfal+Factions
2. Guild wars

Köszi megpróbálom 😊
Webfordítás.hu,itt megalkotod röviden tömören és ezt megértik tuti;-)

Szia Persze Bizonyitani tudom mivel a jelszó és az e-mail (regisztrációs Kód) Is meg van.
DE sajna nagyon gyenge az angolom és nem tudom menyit értenének belöle
=(
írj a supportnak, ha bizonyítani tudod hogy mind2 account a tiéd akkor össze tudják fûzni.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Sziasztok
lenne egy nagy kérdésem.
Tudnak nekem valaki segiteni abban ,hogy 2 accauntból ,hogy tudok egyet csinálni?
(AMikor még nagyon Új volt GW elbénáztam a regelést és véletlen 2 email cimre regeltem)

viccen kívül tescoban nézz szét, ott még lehet akad dobozos