Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
dobozos formában sztem már nincs

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jaja, de ez nem dobozos.
StRucC555
itt nézted már ?

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Dobozos Nightfallt lehet még valahol külön venni? Valamiért ez eltûnt mindenhonnan.
1 kulcs van hozzá.

Ilyet vett már valaki: Guild Wars: The Complete Collection?

Az érdekelne, hogy 1 db cd kulcs van benne, ami aktiválja az összes játékot, vagy minden résznek külön megvan benne a kulcsa?
Mc Wolfy
Jah, egy tiszta targetre szép nagyot lehet vele csapni, de nrg hamar fogy és kondi, hex, block, bármi fogja, vagy akár ha az ellenfélen van valami 😛

Never underestimate the power of the dork side!

Azert ütött ekkorakat, mivel a shadowly burden vihet armort 60 alá, igy 40 armorra mentek az ütesék sokszor. 16 os schyte masteryvel többet üt ugye a kasza alapban + critial , es ezt szorozza fel a legvegen a wow of strenght.. Vital boon meg a twin moon sweep kombo ment healkent. A buko akkor van igazabol, ha hexelik meg condizzak a targetod, mert akkor nem üt annyira nagyokat. Ilyen egy szemelyes spikkent jo lehetne sb vel, par dologgal meg megstuffolva😊

szépen arat... mi is ez a build pontosan? Deru skilleket nem ismerem fel ikonról...
Zomil
köszi szépen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shadowy Burden

RoyalPredator
Toxic Chill azthiszem, vmi signet.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Zomil
az egyik a Death's Charge, melyik a másik assa skill? 😊

A korábban linkelt képeken használt builddel bementem a heten arenazgatni poenbol, es sikerult par embert rendesen nyakonvagni😊 Youtube eleg fos minoseg, de ez van... HF

Critical Spike

<#eljen>
(Shorlex-ét kivéve mert az témába vág)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

StRucC555
a matek és fizika szakkör más fórumon is van 😄

Ha egy raptor nestling - HM farm esetén - 276 exp-et és 2 repu pontot ad, és egy raptor farm teljes kivitelezése nagyjából 4 perc, úgy nagyságrendileg mennyi idõ alatt lehet 10000 asura pontot szerezni, figyelembe véve azt, hogy nagyátlagban 10 alkalomból egyet meg kell szakítani az angorodonok rossz spawnja, vagy egyéb "hiba" miatt (lag, stb.)?
Egy farmnál kb 35 nestling van és rekoff asszem 75 repu pontot ad.
Hajrá
Mennyi exp gyûlik mindeközben?

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

hûha, ilyet én tanultam valamikor, sõt készítettem is, de a fene emlékszik már rá xD

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

nem, sima fizika 😛
RoyalPredator
Ezek érettségi feladatok? x)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Mc Wolfy
Ma ettem spagettit, vajon ízlett-e?

illetve

rézhualból készült 30 cm hosszú 2400 menetes levegõmagos tekercs kivezetéseire 60 V egyenfeszültséget kapcsolunk. a tekercs egy menetének átlagos hossza 8 cm, a huzal átmérõje 0,3 mm. a réz fajlagos ellenállása 0,017...

mekkora az ohmikus ellenállás?

Picipocakospocokpocakonpöcköltegypicipocakospockotmireapocakpöckölõpicipocakospocokpocakonpöckölteapicipocakpöckölõpocakospockot. !!??
RoyalPredator
...
Did you ever danced with the Devil, pale moonlight?
...
Now you will.
...

Most mit ... mit gondoljak, Brmbel?😊

How much wood would a woodchuck chuck,if a woodchuck could chuck wood?

As much wood As a woodchuck would,if a woodchuck could chuck wood.
Nem arra mondta, hanem a herokra, szerintem...

Nefürgyé le!

StRucC555
ez benne van a nevében trial kulcs ember .... csak kipróbálod hogy tetszik e vagy sem, ehez nem kell senki sem ..

Mc Wolfy
Nagy öröm lehet tök egyedül játszani 😊

RoyalPredator
Kedves Pepe.

Nemtudom hogy még érvényesek e ezek a Trial Key-ek, de azért leírom.
(Ne írj be egynél több kódot, csak ha nem mûködik)
(Jelöld ki a lenti részt ahoz hogy lássad)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Guild Wars Epic Trial Key ( Proph+Factions 14Day/10Hour)
833MJ-CNRD1-RC3HR-FPJ3G-N3FNQ
Guild Wars Nightfall Buddy Key: ( Nightfall 14Day/10Hour)
288F2-7J4KM-G2PH2-1KF1Q-21FKK

Kérem ne éljen vele vissza senki, ezt csak azoknak raktam ide akiknek szüsége van rá.

Sziasztok!

Valaki tudna nekem küldeni egy trial key-t? Szeretném kipróbálni a játékot, mert most meg lehet venni a teljes csomagot 9990 Ft-ért. Aztán ha tetszik, akkor megveszem.

Elõre is köszönöm.

Ha valaki tud, akkor az e-mail címem: [email protected]
Én ezeket használom mert lusta vagyok buildet összerakni nem fogynak el a herok meg nem halunk meg Pesta bá is boldog Debrecenben szal gg.

/rof, guardian, sb, devotion, rc, holy veil, absorbtion, gole/
14 prot, 13 divine

/rof, ps, guardian, patient spirit, woh, rejuvenation, spotless mind, gole/
14 heal, 9 divine, 8 prot /runa prot runa nélkül/

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

hero témába én is belekontárkodnék -
Három necroval megyek mindenhova (kivétel ahol az MM semmit se ér-oda egy ele. Egy N/Mo MM prot spirittel, aegis-el, két N/RT healer. - egyedül VQzom mindent, questelni is 90% HMbe járok és még sosem volt gondom hogy nem ment. Ha nagyon durva a terep akkor még egy protos hench és akkor tuti nincs halál. És ahogy az elöttem szólók megmondták nincs energy gond. Spirit Lightal 156ot healel 4 secenként és még csak egy skillröl beszélünk (ami mindkettönél van). Monkot csak akkor használok ha kötelezö.

monk témához annyit füznék hozzá, hogy én gyakran használok channelinges WoH és RC herot, ha tudom hogy olyan mapra megyek ahol a mob hajlamos az aggrozásra (magyarul sok a melee mob, ami ott liheg a csapat nyakában). Ezzel tényleg nincs energia probléma, és igen magas a heal output.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mc Wolfy
Sil,pedig már épp kezdted azt hinni, h tudsz játszani... <#banplz>

Jó van ASH officer, de azért ott 1v1 volt, nem volt go for eyes, insight, meg társai...

Ja Shorlex, amit lattam tuben greatest az 1300 volt orbbal ugyanugy signet+ frenzyre..

Nade itt 1 masik (sztem) rekord , amit sikerult 60 armorba utnom azzal a dervisshel. Vegasbol shotoltam ki, ezert eleg szar a minoseg, de a lenyeg latszik sztem😊 Valszeg ez krittelt be azon a kepen is😄

Én kérek elnézést, hogy képes voltam leírni, hogy nekem mûködnek a hero monkok...
Biztos bennem van a hiba.

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Köszi Sil, hogy szép burkoltan lenooboztál 😛. Mivel 40 hónapos elmúlt már a monkom, engedd meg, hogy feltételezzem magamról, hogy egy PvE skillbart képes vagyok összerakni, akár egy heronak is 😊. A kezdetek kezdete óta monkolok - kisebb nagyobb szünetekkel - és folyamatosan dolgozok újabb és újabb buildeken, amikkel minél hatékonyabban életben lehet tartani egy csapatot. Ha party szervezõdik és én vagyok egyedül ember monk, általában én viszem a herokat is, nem szokták megbánni. A hero buildeknél (nem csak monknál, mindegyiknél) mindig az egyszerûségre törekszem, mivel pontosan abból indulok ki, hogy a hero hülye, képtelen a helyzetfelismerésre, nem nagyon követ prioritásokat. Természetesen szerepel a skillbarjukban energy management skill (pl divine spirit), de rém bután használják, általában közvetlenül az utolsó mob elhullása után. PvE-ben hatékony prot buildet pedig tényleg csak úgy lehet összerakni, hogy minimum 3 db 10 energys skill szerpel a skillbarban. Namost ezt nem kell részleteznem, hogy egy hero ész nélkül elnyomkodja ezeket aztán les bután, amíg a csata véget nem ér. A N/Mo protter pont ezt hivatott kiküszöbölni.

Vedd számításba, hogy a PvE nem PvP. Még régebben neo mutatott egy GvG-s monk buildet, amirõl én nem hittem el, hogy energy gondok nélkül folyamatos pressure mellet lehet használni. Márpedig lehet, de feltételezem, ott nem csak a monkon múlik a damage redukálás. És természetesen egy összeszokott csapatot is feltételez. Mivel ez PvE-ben kevésbé létezõ jelenség, ezért a supportot bizony ehhez kell igazítani. De hozzá kell tennem, bizony én is szívesebben mozgok egy olyan csapattal, amelyik érti a dolgát. A tank tudja, hogy vigyázok a seggére, ennek ellenére nem csinál hülyeségeket. és sorolhatnám...
ez nagyon szép, csak a power drainre 1) tenni illik attribute-ot, különben semmit sem ér 2) ahhoz képest elég nagy rec ideje van, és hát amikor nyersz 10-20 manát azt egy ilyen hülye hero elpöfékeli olyan pillanatok alatt, hogy ha én lennék a helyében, komolyan kéne gondolkodnom, hogy milyen skilleket mikor és hogyan nyomkodjak, hogy ilyen gyorsan el..szam a manám. Õ megoldja.
Én is próbálkoztam már ilyen power drain-leech signet és társaival, chanellingel, de semmi. egyszer ellövi, nyer némi manát, pillanatok alatt elcseszi és aztán hosszú mp-k alatt recelnek ezek a mananyerö skilljei. Nem beszélve az att pontok vesztésérõl, slotok kiesésérõl.
Marad a necro, pláne egy MM mellett (2 necro hero... 😄), felölem ZB-zhet mpenként.

Sokan rebesgetik, hogy mér nem lehet 7 hero, amiböl 4et nem tudsz irányítani, kvázi olyanok mint a hencsek. Eddig is értettem az indokokat, de egyre jobban értem. Több millió expet lenyomtam herokkal, szal nem azért rinyálok, mert az ujdonság erejével hat ez a dolog, csak most jutottam el odáig, hogy unom a szarakodást =)

Kipróbálom power drain-t,kösz a tippet😊
Ha jobb lesz mint Lesser E.akkor marad..

Ezek után már nem is kerestem Team-et csakis ismerõsökkel mikor éppen ráérnek akkor megyek😊
Mondjuk igaz az a kevés gold nem éri meg,hogy supportol-jak vagy bármi de többsége aki indokolatlanul kilép az akkor is pancser(Powa America):S

hm... én monkokat használok...
Igen vannak olyan skillek, amiket nem tudnak használni, a ZB tipikusan ilyen (de a ZB-t sok player sem tudja használni 😊). Vagy pl (klasszikus)boonprot skillbart se adnék a kezükbe. Viszont a power draint pl. jól használják energia managmentnek (jobb a "reflexük" mint egy playernek).
A necro mindenképpen a könnyebbik út, hiszen a skillbar összeállításnál nem kell az energiafelhasználással annyira törõdni. De egy "normálisan összerakott" woh skillbart simán eljátszik bármelyik monk hero.
Sõt volt olyan, hogy DC miatt monk hero volt nálunk gvg-n. Nem mondom, hogy tökéletesen helyettesítette a playert (mert nem), de energia gondja az nem igazán volt. Pontosabban ha igen, akkor szóltam és úgy mozgott a csapat (de az energia gond egy-egy playerrel is elõfordul).
Sajnos ezt meg kell tanulni, hogy a casterek energiával is gazdálkodnak, nem csak élettel, és erre figyelni kell. A necro ebbõl a szempontból "különc" hiszen ha ölsz, akkor nem nagyon van gondja, ha nem akkor viszont igen. A monkok pedig általában visznek (a heroknak is kell rakni) valami energia managementként szolgáló skillt...
Lehet csapatként játszani a herokkal is. Igaz nem beszélnek, de látod mivel hogy állnak, és akkor lehet úgy irányítani a csapatot. Persze vannak olyan csapat buildek, amikbe jobban beleillik egy N/Rt, vagy N/Mo. Lehet ti ilyet használtok pveben? (vagy csak egyszerûen nem sikerül monk skillbart összeraknotok).

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

igen, nálam is eljött ennek az ideje.
Tököm tele van a manapazarló monk herokkal, olyan hülyék mint az isten.
Tegnap kipróbáltam az általam jónak hitt buildet (lehet majd monkommal kipróbálom himan intelligenciával...) de hát crap.
Mindenkire nyomja azt a k..va ZB-t, ha kicsit kell healelni akkor is, az egyébként MM Liviának csak azért van bent manatöltése, hogy ezt a buzi ógent nagyjából partyban tartsa, plusz viszek magammal még egy necro hencsit szintén manatöltés végett, és akármikor nézem ezt a kopasz hülyegyereket, mindig 0-5 mana között van...
úgyhogy monk herok menjenek a sunyiba
Az lesz nekem is, jön mászter of viszpersz, 15 reaping, signet of lost souls, aztán fogyjon ki manából ha tud. A 15 manás SoR-t is lehet hogy simán fogja vinni, de probálkozok nála is a ZB-vel...
És való igaz, protnál az hogy nincs divine favor, meg nem nagyobb mint 12 nem nagy kunszt. Megjegyzem, a monknak sem tettem be többet 14-nél.
szal ha Anet legközelebb valami AI-n dolgozik, az a monk herok manapazarló magatartása legyen...

Atisz
És ezért ban? Ez semmi. Neked kell megválogatni a barátaidat, meg hogy kiben bízol és kiben nem. Ha vki kilép annak számos oka lehet (nem csak az hogy bunkó).
Amit az utolsó sorban írtál azzal maximálisan egytértek, de ez sajnos mindenhol így van (és ez ellen nem véd a magas díjazású, bankkártyás átutalási mód sem).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Prot heronak én az utóbbi idõben necrot használok. Egyszerû az oka: a hatékony prot skillek mind 10 energysek (elitek is szinte kivétel nélkül), éppen ezért tapasztalataim szerint egy sima monk hero a csata elsõ 10 másodpercében elhasználja az összes energiáját és onnantól van egy fölös tag a party-ban, akit lehet gyógyítani... ellenben egy 15-re feltornázott soul reapinggel rendelkezõ necro hero sokkal hatékonyabb még a maga 12-es prot prayerével is, mivel egyfolytában spammelheti akár a Prot spirit - Aegis - Divert hexes kombót. Prot skilleknél pedig az a 4 attribszint sokat nem ront a hatékonyságon...
Kis kiegészítés: Foul Feast-et használ kondiszedésnek, így mindig csak róla kell lekapkodnom a kondikat (magam is monkolok), valamint még kiegészítésnek beraktam egy soul reaping signetet (nevét nem tudom: 50% hp alatti foe-ra nyomva kap energiát). Ajánlom mindenkinek kipróbálásra. Én meg vagyok vele elégedve, és a csapatok is, akiket ilyen összeállítással kísérek 😊
Na ilyen Damage-eket kellene,hogy kapjak mikor 600hp-zek<#vigyor2>

igen azon én is röhögtem, hogy sztem akkora az ütés, hogy a szele is sebez még 28-at biztos ami biztos =)

Solid Snake
Jó a neve "Kaszló paraszt" <#nevetes1>
Mc Wolfy
Na ezt mikkel sikerült? 😄
De nagyon ott van a 2382 mellett a 28, ha nem lett volna elég.

Szorakoztunk kicsit cimbivel, ime: