Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Az érdekelne, hogy 1 db cd kulcs van benne, ami aktiválja az összes játékot, vagy minden résznek külön megvan benne a kulcsa?
Never underestimate the power of the dork side!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Critical Spike
(Shorlex-ét kivéve mert az témába vág)
★ 汤姆 李
Egy farmnál kb 35 nestling van és rekoff asszem 75 repu pontot ad.
Hajrá
Mennyi exp gyûlik mindeközben?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
rézhualból készült 30 cm hosszú 2400 menetes levegõmagos tekercs kivezetéseire 60 V egyenfeszültséget kapcsolunk. a tekercs egy menetének átlagos hossza 8 cm, a huzal átmérõje 0,3 mm. a réz fajlagos ellenállása 0,017...
mekkora az ohmikus ellenállás?
Did you ever danced with the Devil, pale moonlight?
...
Now you will.
...
Most mit ... mit gondoljak, Brmbel?😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
As much wood As a woodchuck would,if a woodchuck could chuck wood.
Nefürgyé le!
Nemtudom hogy még érvényesek e ezek a Trial Key-ek, de azért leírom.
(Ne írj be egynél több kódot, csak ha nem mûködik)
(Jelöld ki a lenti részt ahoz hogy lássad)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Guild Wars Epic Trial Key ( Proph+Factions 14Day/10Hour)
833MJ-CNRD1-RC3HR-FPJ3G-N3FNQ
Guild Wars Nightfall Buddy Key: ( Nightfall 14Day/10Hour)
288F2-7J4KM-G2PH2-1KF1Q-21FKK
Kérem ne éljen vele vissza senki, ezt csak azoknak raktam ide akiknek szüsége van rá.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Valaki tudna nekem küldeni egy trial key-t? Szeretném kipróbálni a játékot, mert most meg lehet venni a teljes csomagot 9990 Ft-ért. Aztán ha tetszik, akkor megveszem.
Elõre is köszönöm.
Ha valaki tud, akkor az e-mail címem: [email protected]
/rof, guardian, sb, devotion, rc, holy veil, absorbtion, gole/
14 prot, 13 divine
/rof, ps, guardian, patient spirit, woh, rejuvenation, spotless mind, gole/
14 heal, 9 divine, 8 prot /runa prot runa nélkül/
専用アダプタ
Három necroval megyek mindenhova (kivétel ahol az MM semmit se ér-oda egy ele. Egy N/Mo MM prot spirittel, aegis-el, két N/RT healer. - egyedül VQzom mindent, questelni is 90% HMbe járok és még sosem volt gondom hogy nem ment. Ha nagyon durva a terep akkor még egy protos hench és akkor tuti nincs halál. És ahogy az elöttem szólók megmondták nincs energy gond. Spirit Lightal 156ot healel 4 secenként és még csak egy skillröl beszélünk (ami mindkettönél van). Monkot csak akkor használok ha kötelezö.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Nade itt 1 masik (sztem) rekord , amit sikerult 60 armorba utnom azzal a dervisshel. Vegasbol shotoltam ki, ezert eleg szar a minoseg, de a lenyeg latszik sztem😊 Valszeg ez krittelt be azon a kepen is😄

Biztos bennem van a hiba.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Vedd számításba, hogy a PvE nem PvP. Még régebben neo mutatott egy GvG-s monk buildet, amirõl én nem hittem el, hogy energy gondok nélkül folyamatos pressure mellet lehet használni. Márpedig lehet, de feltételezem, ott nem csak a monkon múlik a damage redukálás. És természetesen egy összeszokott csapatot is feltételez. Mivel ez PvE-ben kevésbé létezõ jelenség, ezért a supportot bizony ehhez kell igazítani. De hozzá kell tennem, bizony én is szívesebben mozgok egy olyan csapattal, amelyik érti a dolgát. A tank tudja, hogy vigyázok a seggére, ennek ellenére nem csinál hülyeségeket. és sorolhatnám...
Én is próbálkoztam már ilyen power drain-leech signet és társaival, chanellingel, de semmi. egyszer ellövi, nyer némi manát, pillanatok alatt elcseszi és aztán hosszú mp-k alatt recelnek ezek a mananyerö skilljei. Nem beszélve az att pontok vesztésérõl, slotok kiesésérõl.
Marad a necro, pláne egy MM mellett (2 necro hero... 😄), felölem ZB-zhet mpenként.
Sokan rebesgetik, hogy mér nem lehet 7 hero, amiböl 4et nem tudsz irányítani, kvázi olyanok mint a hencsek. Eddig is értettem az indokokat, de egyre jobban értem. Több millió expet lenyomtam herokkal, szal nem azért rinyálok, mert az ujdonság erejével hat ez a dolog, csak most jutottam el odáig, hogy unom a szarakodást =)
Ha jobb lesz mint Lesser E.akkor marad..
★ 汤姆 李
Mondjuk igaz az a kevés gold nem éri meg,hogy supportol-jak vagy bármi de többsége aki indokolatlanul kilép az akkor is pancser(Powa America):S
★ 汤姆 李
Igen vannak olyan skillek, amiket nem tudnak használni, a ZB tipikusan ilyen (de a ZB-t sok player sem tudja használni 😊). Vagy pl (klasszikus)boonprot skillbart se adnék a kezükbe. Viszont a power draint pl. jól használják energia managmentnek (jobb a "reflexük" mint egy playernek).
A necro mindenképpen a könnyebbik út, hiszen a skillbar összeállításnál nem kell az energiafelhasználással annyira törõdni. De egy "normálisan összerakott" woh skillbart simán eljátszik bármelyik monk hero.
Sõt volt olyan, hogy DC miatt monk hero volt nálunk gvg-n. Nem mondom, hogy tökéletesen helyettesítette a playert (mert nem), de energia gondja az nem igazán volt. Pontosabban ha igen, akkor szóltam és úgy mozgott a csapat (de az energia gond egy-egy playerrel is elõfordul).
Sajnos ezt meg kell tanulni, hogy a casterek energiával is gazdálkodnak, nem csak élettel, és erre figyelni kell. A necro ebbõl a szempontból "különc" hiszen ha ölsz, akkor nem nagyon van gondja, ha nem akkor viszont igen. A monkok pedig általában visznek (a heroknak is kell rakni) valami energia managementként szolgáló skillt...
Lehet csapatként játszani a herokkal is. Igaz nem beszélnek, de látod mivel hogy állnak, és akkor lehet úgy irányítani a csapatot. Persze vannak olyan csapat buildek, amikbe jobban beleillik egy N/Rt, vagy N/Mo. Lehet ti ilyet használtok pveben? (vagy csak egyszerûen nem sikerül monk skillbart összeraknotok).
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Tököm tele van a manapazarló monk herokkal, olyan hülyék mint az isten.
Tegnap kipróbáltam az általam jónak hitt buildet (lehet majd monkommal kipróbálom himan intelligenciával...) de hát crap.
Mindenkire nyomja azt a k..va ZB-t, ha kicsit kell healelni akkor is, az egyébként MM Liviának csak azért van bent manatöltése, hogy ezt a buzi ógent nagyjából partyban tartsa, plusz viszek magammal még egy necro hencsit szintén manatöltés végett, és akármikor nézem ezt a kopasz hülyegyereket, mindig 0-5 mana között van...
úgyhogy monk herok menjenek a sunyiba
Az lesz nekem is, jön mászter of viszpersz, 15 reaping, signet of lost souls, aztán fogyjon ki manából ha tud. A 15 manás SoR-t is lehet hogy simán fogja vinni, de probálkozok nála is a ZB-vel...
És való igaz, protnál az hogy nincs divine favor, meg nem nagyobb mint 12 nem nagy kunszt. Megjegyzem, a monknak sem tettem be többet 14-nél.
szal ha Anet legközelebb valami AI-n dolgozik, az a monk herok manapazarló magatartása legyen...
Amit az utolsó sorban írtál azzal maximálisan egytértek, de ez sajnos mindenhol így van (és ez ellen nem véd a magas díjazású, bankkártyás átutalási mód sem).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kis kiegészítés: Foul Feast-et használ kondiszedésnek, így mindig csak róla kell lekapkodnom a kondikat (magam is monkolok), valamint még kiegészítésnek beraktam egy soul reaping signetet (nevét nem tudom: 50% hp alatti foe-ra nyomva kap energiát). Ajánlom mindenkinek kipróbálásra. Én meg vagyok vele elégedve, és a csapatok is, akiket ilyen összeállítással kísérek 😊
★ 汤姆 李
De nagyon ott van a 2382 mellett a 28, ha nem lett volna elég.