Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gportal.hu/bioshock
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Abbahagytad? És hogy merészelsz így ebbe a topikba írni? 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
hát a második részrõl nem is hallottam😊 meg nem tom mien lesz a gép igénye.
amugy én ugyan már abbahagytam, de kb 3év szorakozást nyujtott nekem, szoval ugy gondolom érdemes megvenni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem várd meg a 2. részt, ez már eléggé kifutófélben van.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
itt egy hülye kérdés😊) érdemes megvenni a 4-et egyben 10ezer-ért??? és ha igen akkor jó játék??
Örülök hogy a flamelést lezártuk. Én sem tettem mást, csak szabadon elmondtam a véleményemet arról, amit te írtál egy olyan hozzászólással kapcsolatban, ami nem neked szólt, hanem nikopeti írta nekem.
Ennyi, peace.
//a linkeket munkahelyrõl nem tudtam megnézni, ha esetleg ugyanezt írná
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Megyek pár kört, ha esik, akkor mondom.
ING: Royal Predator
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Mostanában nem akar dobni.😞
"Mielõtt hozzámszólsz, olvasd el: http://antikva.hu/onan/reszletek.jsp?katalogus_id=77622&katalogusid=77622"
Amúgy mi az újság veletek?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Na barátom, ezzel a mondattal mindent elárultál magadról...
Ha majd egyszer odáig eljutsz, hogy át is akarod magad erre kereszteltetni (feltéve, hogy még nem vagy), az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium hatáskörébe tartozik a dolog. Csak SEGÍTSÉGÜL, hogy merre indulj majd el.
Ami pedig a GW segítségrõl szól: egyrészrõl nem neked írtam, így a "továbbiakban" is megleszünk a segítségem nélkül nem pontos, mert te eddig sem kaptál, nem is vagy rászorulva.
Illetve ez egy fórum, így mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, ha jól tudom, tehát ha én ezt látom segítségnek, úgy mindenféle lebaszás nélkül megtehetem hogy leírom, amit gondolok.
És hát lehet hogy én vagyok olyan ember, hogy ha valamit meg lehet kényelmesen csinálni 3 perc alatt, akkor ezt az utat választom, mert hozzátok hasonlóan - hál isten teszem hozzá - nincs napi 24 órám a gép elõtt cseszni a rezet, és full isten császár totál brutál prõ fasza kõkocka gyerekké formálni magam.
Azaz: a továbbiakban te nem olvasod majd a "segítségemet", aki meg a hasonló (és legegyszerûbb, legcélravezetõbb) megoldások híve, az meg örül neki, hogy adtam tippet.
Én sem haragszom rád, nekem is flame off.
Minden jót neked, HANAKO
http://antikva.hu/onan/reszletek.jsp?katalogus_id=77622&katalogusid=77622
másodjára ezt:
http://wiki.guildwars.com/wiki/What_Lies_Beneath
Itt is flame off.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Btw ha gvg-n hiany van valahol, akkor szivesen csatlakoznek guild valtas nelkul😊 Igaz, összearenaztam mar vagy fel millio baltazart eddig, de a gvg-t meg nemvolt szerencsem kiprobalni, szoval ha lesz valami non ranked moka ahol nemgaz ha eleinte benazik az ember, vagy valami egyeb lehetoseg, akkor szolhattok😊
専用アダプタ
A témával kapcsolatban te négy választ írtál összesen, mindegyikben kizárólag arról volt szó, hogy keressen runnert, sõt még le is b*sztad nikopetit, hogy miért pazarolja az idõt mission végigjátszására. Néhány idézet tõled:
"fogsz 1000 goldot (nem többet) és egy monk lesolozza neked NM-ban, 1,5-2kért HM-ban. Ott kell állnod, kényelmesen, nézni, bambulni és hopp, egyszer csak meglesz a quest egy gombnyomás nélkül. =)"
"figyelj tényleg nem értelek... ketten is leírtuk, hogy percenként indulnak monkok lesolozni azt a szart. normal mode-ban nem kérnek érte többet mint 1k. most jobb szenvedni órákon keresztül, meg pöcsölni és nem sikerül, mint kb 3 perc alatt meglenne a mission??? Jelzem, hogy annyi idõ alatt, amennyi idõt te elszartál a próbálkozásokra, súlyos tízezer pénzeket lehet keresni."
A mission végigjátszásával kapcsolatban csak Tusy és én írtunk konkrét tanácsokat. Ha nem lettél volna lusta visszaolvasni, láthattad volna hogy én még a builddel kapcsolatban is leírtam a legfontosabbakat.
Ezek után magadat tetted nevetségessé az alábbi szavaiddal:
"azért ez kemény... Te voltál egyedül hajlandó segíteni LOL
ha ez azt jelenti, hogy a monkkal lefutotta neki, ahogy írta Shaenis, akkor gratulálok"
"Ha meg leírom, hogy mit csináljon, hogy 3 perc alatt meglegyen a questje, az nem segítség, mert nem én mentem oda, csak leírtam, hogy mit kell csinálni. Na akkor nekem itt ennyi a segítség a továbbiakban bárkinek."
Részemrõl téma lezárva, nem haragszom rád, de az a véleményem, hogy ha csak annyi segítséget tudsz adni, amennyit ezzel a missionnel kapcsolatban hozzászóltál, anélkül talán megleszünk valahogy a továbbiakban is.
flame off
UI: légyszi Hanako néven szólíts, így ismer mindenki a GW-ben.
Nikopeti, én már modntam hogy segítek, csak mondjad meg mikor és hol😊
Rendesen, leverjük neked azt a rusnya szörnyet.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Honnan szerezzem meg a Collektoroknak a cuccokat?
www.gportal.hu/bioshock
★ 汤姆 李
Nagyon JÓ kaszt csak "teremtményekre" hagyatkozni néha nehéz.
De végül is nem PvP...
ha ez azt jelenti, hogy a monkkal lefutotta neki, ahogy írta Shaenis, akkor gratulálok, ezek szerint a segítség azt jelenti, hogy effektíve én belépek az XY karakterrel, odamegyek, le..szom és mivel ingyen volt, nincs meg az a szolgáltatás-ellenszolgáltatás jelleg, tehát segített nekem lenyomni a great destroyert =)
Ha meg leírom, hogy mit csináljon, hogy 3 perc alatt meglegyen a questje, az nem segítség, mert nem én mentem oda, csak leírtam, hogy mit kell csinálni.
Na akkor nekem itt ennyi a segítség a továbbiakban bárkinek.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Ezzel persze nemazt mondtam, h gaz, hogy vannak szinte "elerhetetlen" titulusok, mert epp ezek adnak ertelmet sok ember jatekanak.. De ha mar ennyit szenved erte az ember , akkor kaphatna valami jutalmat is erte. Sokan szidjak a wowot, hogy eszmeletlenül bekell kockuljon az ember, hogy elerjen valamit. - Hat ez sajnos igyvan, de GW-ben is boven eltudja mivel cseszni az idõt az ember.. Csak kap valami ertelmes jutalmat az ember, itt meg nem:o