Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saxicola
Természetesen megéri a 4 részért 10 000 Ft-ot fizetni. A GW 2 még soká jön. Szerintem nincs kifutóban a játék, hiszen rengetegen játszanak vele most is és sokan most, az árleszállítások miatt csatlakoztak. Magyar guildek is bõven vannak.

www.gportal.hu/bioshock

jaja CORPG, hirtelen nem jutott eszembe xD

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

GW2 még minimum másfél év, tehát ha megtetszik a GW és addig azzal játszol, akkor 10000 Ft másfél év játékért nagyon megéri. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Zomil
mert csak a rendszeres játékot hagytam abba, annyira már nem vonz a játék, de néha egy kis RA 1-2ora, jól tud szorakoztatni, miközben "hüdenagyonjó" buildeket próbálgatok 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atisz
Micsoda????
Abbahagytad? És hogy merészelsz így ebbe a topikba írni? 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ahhham kösz ezt a gyors választ.
hát a második részrõl nem is hallottam😊 meg nem tom mien lesz a gép igénye.

Zomil
pontosabban CORPG 😄

amugy én ugyan már abbahagytam, de kb 3év szorakozást nyujtott nekem, szoval ugy gondolom érdemes megvenni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
igen csupán fél évet v többet kell rá várnia 😄DDD

Igen, nagyon megéri annyiért, és azon kívül egy fillért sem kell költened, mivel nincs havidíj. 😊 Amúgy az aktív játékosok nyilván azt fogják válaszolni, hogy jó a játék, szerintem is az, de elég meggyõzõ az is, hogy több díjat nyert, és a wow után ez a legnépszerûbb mmorpg. (vagy mmocg, errõl ne nyissunk újra vitát 😊

Atisz
Érdemes... ha teszik. De ha az elsõnél rájössz hogy mégsem a te eseted, akkor nem érdemes 😉
Szerintem várd meg a 2. részt, ez már eléggé kifutófélben van.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Üdv
itt egy hülye kérdés😊) érdemes megvenni a 4-et egyben 10ezer-ért??? és ha igen akkor jó játék??

RoyalPredator
Jó, kidobtam az 5 Winget :/

😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Ok, már nem kell. Végül sikerült.
Csakugyan kocka vagyok, napi 8-10 óra munka mellé általában befér 2-3 óra GW is. Ennek ellenére nem keverem össze a valóságot egy játékkal. Mivel itt a fórumon nem használjuk a valódi nevünket, nicknéven szólítjuk egymást, én azt bátorkodtam kérni, hogy ne a régi nem használt nickemet, hanem az aktuálisat használd, mely a szignatúrámban is látható. Megtetted, köszönöm. 😊

Örülök hogy a flamelést lezártuk. Én sem tettem mást, csak szabadon elmondtam a véleményemet arról, amit te írtál egy olyan hozzászólással kapcsolatban, ami nem neked szólt, hanem nikopeti írta nekem.

Ennyi, peace.

- ne sétálj, hanem fuss! Amelyik részben hoztad létre a karaktert annak a helyérõl tudsz lemenni, prophecies esetén LA-ban kapod a q-t. Ugyanoda esel le akárhonnan mész, amikor a törp elkezd futni ne állj le harcolni csak rohanj a portál felé!
//a linkeket munkahelyrõl nem tudtam megnézni, ha esetleg ugyanezt írná

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

RoyalPredator
Senkinek se akar dobni amikor kell.
Megyek pár kört, ha esik, akkor mondom.
ING: Royal Predator

Srácok, Nightfall-ban vki tud adni nekem 2 tárgyat? Fledgling skree wing, mandragor swamproot kellene.
Mostanában nem akar dobni.😞
RoyalPredator
Tedd be a személyes üzenetedbe😄
"Mielõtt hozzámszólsz, olvasd el: http://antikva.hu/onan/reszletek.jsp?katalogus_id=77622&katalogusid=77622"

Amúgy mi az újság veletek?

ez nagyon tetszik =) elõször is ezt ajánlom... 😄D

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

"légyszi Hanako néven szólíts, így ismer mindenki a GW-ben"

Na barátom, ezzel a mondattal mindent elárultál magadról...
Ha majd egyszer odáig eljutsz, hogy át is akarod magad erre kereszteltetni (feltéve, hogy még nem vagy), az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium hatáskörébe tartozik a dolog. Csak SEGÍTSÉGÜL, hogy merre indulj majd el.

Ami pedig a GW segítségrõl szól: egyrészrõl nem neked írtam, így a "továbbiakban" is megleszünk a segítségem nélkül nem pontos, mert te eddig sem kaptál, nem is vagy rászorulva.
Illetve ez egy fórum, így mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, ha jól tudom, tehát ha én ezt látom segítségnek, úgy mindenféle lebaszás nélkül megtehetem hogy leírom, amit gondolok.
És hát lehet hogy én vagyok olyan ember, hogy ha valamit meg lehet kényelmesen csinálni 3 perc alatt, akkor ezt az utat választom, mert hozzátok hasonlóan - hál isten teszem hozzá - nincs napi 24 órám a gép elõtt cseszni a rezet, és full isten császár totál brutál prõ fasza kõkocka gyerekké formálni magam.
Azaz: a továbbiakban te nem olvasod majd a "segítségemet", aki meg a hasonló (és legegyszerûbb, legcélravezetõbb) megoldások híve, az meg örül neki, hogy adtam tippet.
Én sem haragszom rád, nekem is flame off.
Minden jót neked, HANAKO

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

StRucC555
köszi

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

elõször is ezt ajánlom:

http://antikva.hu/onan/reszletek.jsp?katalogus_id=77622&katalogusid=77622

másodjára ezt:

http://wiki.guildwars.com/wiki/What_Lies_Beneath
sziasztok valaki tudna segíteni hogyan tudok eljutni eye of the northra megvettem a kieget és nem tudok oda travelezni és odasétálni meg mögölnemindnki plz segícsetek [email protected] irhatok vagy írjatok a fórumba thx.
Ha valaki szeretne segiteni missionokban akkor add friend Lord Gabex...thx😄
Elnézést,hogy beleszólok de Shorlex igenis segítõkész Player,szvsz pont õt nem kéne leszólni<#ejnye1>
Itt is flame off.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Boldog Szülinapot Sky!!!

RoyalPredator
Azthittem ezt már lezártuk =(
😄

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

<#buck>
Btw ha gvg-n hiany van valahol, akkor szivesen csatlakoznek guild valtas nelkul😊 Igaz, összearenaztam mar vagy fel millio baltazart eddig, de a gvg-t meg nemvolt szerencsem kiprobalni, szoval ha lesz valami non ranked moka ahol nemgaz ha eleinte benazik az ember, vagy valami egyeb lehetoseg, akkor szolhattok😊

Sry, de mi se tudunk felvenni :S
Sry, mi tele vagyunk, meg ha bevennélek összevesznének a többiek vent en, hogy ki rugjon ki 1 percen belül😊

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

RoyalPredator
Poo, Pew, Zoo, Potf.

Bevennétek?

Atisz
Õõõ, hát vhogy így néz ki: olvasóközönség - közepes, beszólóközönség - nagy, érdemben hozzászólók - gyér, ingame segítõk - lásd. lejjebb 😊

StRucC555
Köfi 😉

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Shorlex, én sem értelek téged, fogalmam sincs miért kellett belekötni abba, hogy megköszönte a felajánlott segítséget. Nem szokásom itt a fórumon oltani, de kénytelen vagyok reagálni személyes érintettség miatt. Elsõ tanácsom, hogy ha elkezdesz flémelni, legalább vedd a fáradtságot és olvasd vissza az elõzményeket.

A témával kapcsolatban te négy választ írtál összesen, mindegyikben kizárólag arról volt szó, hogy keressen runnert, sõt még le is b*sztad nikopetit, hogy miért pazarolja az idõt mission végigjátszására. Néhány idézet tõled:

"fogsz 1000 goldot (nem többet) és egy monk lesolozza neked NM-ban, 1,5-2kért HM-ban. Ott kell állnod, kényelmesen, nézni, bambulni és hopp, egyszer csak meglesz a quest egy gombnyomás nélkül. =)"

"figyelj tényleg nem értelek... ketten is leírtuk, hogy percenként indulnak monkok lesolozni azt a szart. normal mode-ban nem kérnek érte többet mint 1k. most jobb szenvedni órákon keresztül, meg pöcsölni és nem sikerül, mint kb 3 perc alatt meglenne a mission??? Jelzem, hogy annyi idõ alatt, amennyi idõt te elszartál a próbálkozásokra, súlyos tízezer pénzeket lehet keresni."

A mission végigjátszásával kapcsolatban csak Tusy és én írtunk konkrét tanácsokat. Ha nem lettél volna lusta visszaolvasni, láthattad volna hogy én még a builddel kapcsolatban is leírtam a legfontosabbakat.

Ezek után magadat tetted nevetségessé az alábbi szavaiddal:

"azért ez kemény... Te voltál egyedül hajlandó segíteni LOL
ha ez azt jelenti, hogy a monkkal lefutotta neki, ahogy írta Shaenis, akkor gratulálok"

"Ha meg leírom, hogy mit csináljon, hogy 3 perc alatt meglegyen a questje, az nem segítség, mert nem én mentem oda, csak leírtam, hogy mit kell csinálni. Na akkor nekem itt ennyi a segítség a továbbiakban bárkinek."

Részemrõl téma lezárva, nem haragszom rád, de az a véleményem, hogy ha csak annyi segítséget tudsz adni, amennyit ezzel a missionnel kapcsolatban hozzászóltál, anélkül talán megleszünk valahogy a továbbiakban is.

flame off

UI: légyszi Hanako néven szólíts, így ismer mindenki a GW-ben.

RoyalPredator
с днём рождения Strucc!

Nikopeti, én már modntam hogy segítek, csak mondjad meg mikor és hol😊
Rendesen, leverjük neked azt a rusnya szörnyet.

gratz, örülök hogy sikerült megcsinálni

Carlos
Boldog Szülinapot STRUCC!

Þór vígi þessi rúnar

AHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!! Ismétlem! Köszönöm mindenki segitségét!!!!! Egy kicsit lejebb irtam!!!!! NEM MÁS GYAKTA LE HELYETTEM!! Csak ö 1-ül ajánlotta fel a konkrét segitséget (partyba)!!!! Szeretek magam is részese lenni a GYÖZTES csatának!!! Persze lehet nem fogalmaztam elég érthetöen...Nemértem miért kéne Másnemzetiségü játékosokkal tolnom ha akadnak magyar játékosok is!!! Azért kértem itt segitséget mert szerettem volna magyarokkal játszani!!! De megoldottoam magam!!!!!! Szoval igen ha kicsit visszább olvasol ott már megköszöntem nektek a sok jo tanácsot,minek köszönhetöen megoldottam szerény problémámat!!!

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

saxicola
A "Feast of Boka" quest-nél mit kell csinálni?(Nightfall)
Honnan szerezzem meg a Collektoroknak a cuccokat?

www.gportal.hu/bioshock

pvps maxos rangom az nincs, néha ABzgatok

Én is leírtam neki de vak a srác,ne vedd fel az ilyet!

Huzos a necro néha nagyon kell szaladni xD.
Nagyon JÓ kaszt csak "teremtményekre" hagyatkozni néha nehéz.
hát nem tom, azért sztem eléggé PvP... ráadásul megvan az a faxa jellege, hogy nem elég keménykedni mindenki ellen, foglalni is kell, jó nagy területen, amilyen sehol máshol nincs, hogy jó sokat kelljen futkározni, közben figyelj a cappolásra, és hát ha összetalálkozol egy másik team-el az egy mini TA. És van belõlük 3.
De végül is nem PvP...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

azért ez kemény... Te voltál egyedül hajlandó segíteni LOL
ha ez azt jelenti, hogy a monkkal lefutotta neki, ahogy írta Shaenis, akkor gratulálok, ezek szerint a segítség azt jelenti, hogy effektíve én belépek az XY karakterrel, odamegyek, le..szom és mivel ingyen volt, nincs meg az a szolgáltatás-ellenszolgáltatás jelleg, tehát segített nekem lenyomni a great destroyert =)
Ha meg leírom, hogy mit csináljon, hogy 3 perc alatt meglegyen a questje, az nem segítség, mert nem én mentem oda, csak leírtam, hogy mit kell csinálni.
Na akkor nekem itt ennyi a segítség a továbbiakban bárkinek.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Direkt írtam is hogy az AB-t (allegiance title) nem tekintem PvP-nek. Jellegét tekintve az AB sokkal inkább pve competitive mission, és ugye nem is a PVP islandon játszódik. 😊

Nagyonszépen köszönöm!!! Megvan a küldi! 😊 Még sokat kell tanulnom,elég összetett ez a játék! Nemtudom mekkora ennek a forumnak az olvaso tábora,de TE 1-ül voltál hajlando konkrétan segiteni!!! Nagyon örültem a tanácsoknak is,de szeretem ha én is részese vagyok a gyözelemnek külömben nemlátom sok értelmét a játéknak... Az is nehézséget okoz számomra,hogy nemnagyon tudok angolul,de azért döcög igy is. Szép napot mindenkinek! by (jah aszem tartok 1-2 skillgyüjtö napot!!) <#pias>

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Nem kötekedésbõl, de az AB n szerezhetõ title is PVP, éshát eleg sok r12-t latni belõle egy átlagos napon is.. Jó, tudom , nyilván gladira meg herora gondoltatok. Ebbõl a gladi sztem nemigazán teljesíthetõ, bár már láttam r9-est belõle. A hero titlet nem vágom annyira, de gondolom azis hasonlóan esélyes.. Mondjuk sztem a legtöbb title csak értelmetlen magamutogatás. Manapság úgy látom, hogy az ien 20 maxolt titlenek meg chaos gloves es tarsainak(és egyéb magamutogatós cuccok) alig van már értelmük, értékük.. annyi ilyen kis 12 eves nolifer droidolja ki magának. Persze egy szép magas hero vagy gladi title elõtt még meghajtaná a fejét az ember, de inkább azt írják, mint hero emotos youtube videora, hogy "now get a life man.."

Ezzel persze nemazt mondtam, h gaz, hogy vannak szinte "elerhetetlen" titulusok, mert epp ezek adnak ertelmet sok ember jatekanak.. De ha mar ennyit szenved erte az ember , akkor kaphatna valami jutalmat is erte. Sokan szidjak a wowot, hogy eszmeletlenül bekell kockuljon az ember, hogy elerjen valamit. - Hat ez sajnos igyvan, de GW-ben is boven eltudja mivel cseszni az idõt az ember.. Csak kap valami ertelmes jutalmat az ember, itt meg nem:o

Vmi jó magyar klánt mondhattok, ahol sokan aktívak és nem csak a pvp-re vannak rákattanva.😄
for free ofc

najó, ha meglátlak online a GWben és még mindig nincs meg neked a mission, lefutom én a monkommal 5 perc alatt.