Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem naon láttalak online, de probálkozom.
mi volt megint tegnap... senki nem cappol semmit és amikor beirom hogy CAP everyone plz, akkor az a válasz hogy why dont you, meg hogy take it easy this is just a game...
gyertek már könyörgöm mer elsirom magam a sok faxtól.
Hanako, neked ez a Zen Paradox a karid, ezt vegyem fel friend listbe?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Elég nagy szabadságot ad a játék, nem csak ezen a téren.
Never underestimate the power of the dork side!
★ 汤姆 李
több mint 4 éve mmorpg-zek. persze csak a free-kkel. de már nagyon tele van a t***m ezekkel. szóval úgy néz ki meg fogom venni a guild wars-t. a díszdobozos extrát amibe benne van az össz kiegészítõ is. a kérdésem a következõ lenne. itt is több szeró létezik? ha igen meik a "hivatalos" Magyar? vagyishogy a magyarok meiken vannak a legtöbb számban? lehet hogy lejjebb ezt már leírtátok valakinek de lusta vok minden kommentet átbújni. 29525 van alattam.
😛
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Mert most ezen a hétvégén szembesültem vele igazán, hogy mennyire nem értik az emberek, mi ez.
Volt szerencsém (többek között) egy r9-es heroval együtt tolni, nagyon szép emote-ja volt, de kb ennyiben ki is merült a dolog. Guildtársával együtt volt, egy harmadik valaki, meg én. Amint egy hangyaf..nyit lehetett mobolni, már zuzták is neki, cappolás, brutális tömegek elkerülése az szóba sem jöhetett. De hát õ r9 hero, ki meri noobnak nevezni... Én. AB-n. Most mit várjak mástól ha már egy ilyen player is ezt csinálja.
Szóval ha van olyan magyar kurz, aki szívesen játszana, és érti is hogy ez mirõl szól, azt nagyon tudnám értékelni.
Healer-2ele-melee, healer-3 ele, healer-2 ele-mesmer csapat kéne. 2 ele közül egy capper, water meg én vagyok. Ha van harmadik ele, akkor szintén fire, de nem ilyen damage per time ele (Savannah, fire storm stb stb) hanem ha lehet dual attunement brutkó spiker.
+ Vehetsz slotokat az Olnine Shop -ból.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
- kezdetekkor nightfall hõseit 5-ös szinten kaptam és onnan kellett felhúzni õket. A következõ karakterem viszont már 20-as szinten kapta õket. A kiegészítõben úgy tudom eleve 20-as szintû hõsöket kapsz
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Asccalonban át tudsz menni a Nightfall területekre, miután megoldottad az ehez szüksége küldetést.
És ezek után megkapod a hõseidet szépen sorra, ahogy a történet adja.
Ha megveszem a Nightfall kiegészítõt akkor Acalonból indult kari is vehet fel már hõst? Akár Ascalonban is? Mert úgy láttam egykét helyen hogy a hõsöket questek teljesítése után lehet megszerezni. Na mármost érdekelne hogy ha megveszem a kiegészítõt akkor mondjuka 14 szintû elemantalistom aki éppen borlis pass-nál tanyázik vehetne e már fel hõst?
Þór vígi þessi rúnar
aha persze...jó kis piramis játék ez...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
- a játékban elég nehéz elakadni (bár nem lehetetlen), legtöbb esetben az elérhetõ mission megoldása segíteni szokott. A quest logban a "primary quest" erõltetése sem hátrány
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
epic fail-elt a videokártyám csak holnap tudok rendelni és csak kedden este leszek. QQ
専用アダプタ
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
egyébként mi van? 😄
erre az volt az ok, hogy bug van és ennyi.
Ma reggel kitekertem az összes charr questet HMben és most meg beirta, tök ugyanaz a könyv, nem csináltam semmit. Egy dolgot igen: végig hagytam futni a kisfilmeket. Na most ha ez az oka... majd egyszer kiprobálom.
csak abba a könyvbe írja be a questeket, ha azzal a karakterrel csinálod meg, amelyikkel kérted
Direkt kivettem a NM könyvet csak a HM könyv van bent, megcsinálom a questet, against the charr és nem irja egyszerüen be. ötlet?
★ 汤姆 李
Én is majd ha lesz jó erös netem, warri-assával pillanatok alatt megcsapom a titlét.
Legendary Survivort sikerült elbuknom lag miatt de ez a gyengébb netem miatt van tehát amíg nem lesz erõsebb addig nem próbálkozom:S
★ 汤姆 李
Kapcsold ki, és utána nyomd a GW-t.
www.gportal.hu/bioshock
★ 汤姆 李
www.gportal.hu/bioshock