Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

Letezik meg a GW-ben maig elo, aktiv PvP Guild, ahol nem fontos pro-nek lenni? Mert ha van ilyen, es tagfelvetelt is hirdetnek, akkor szivesen visszaternek GW-be PvP-zni, ezt az oldalat ugy sem hasznaltam sokat a jateknak. EotN kivetelevel megvannak a reszek. Ha tudtok ilyet, akikhez csatlakozhatok, irjatok! Koszi elore is!

hoy ehh

Csináltam egy Monkot/Mesmer-t és hát mit ne mondjak elég durva😊 Nem fogok átmenni csak oylan 5-6lvl-en addig próbálgatok mindent 😊
Köszi a válaszoakt srácok😊

Get a life!

természetesen az elsõ karimmal én sem így mentem végig, szépen végigcsináltam minden kis bizbasz küldit és megnéztem mindent 😊 a monkot azért zúztam végig hogy legyen pve karim pvpre, és becapeljem a skilleket 😊 emlékszem anno WSS guildben voltam még, és Subas kiakadt hogy mindig õ monkol, ezért gyorsan csináltam egyet xD

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Jó de ne adjatok már neki olyan tanácsot,hogy tolja a primary-kat csak azt 3 nap alatt végezzen Proph-al..
Legyen sok secundary megcsinálva + sok minden más,élvezze ki a GW lehetõségeit..

★ 汤姆 李

Én 3 éve kb lvl 16-al mentem át,nekem sem lett semmi bajom és gyorsabban haladhattam mint te lvl 5-el old Ascalon után...

★ 汤姆 李

rofl 😊 level 3 monkkal jottem at, level 12 volt amikor befejezte hell's precipice-t, persze droks runnal. ring of fire-tol puggal toltam vegig egy szuszra, teljesen odavoltak hogy milyen pro a heal 😛

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Zomil
jó hogy nem azt mondod, h lvl 20 😮

én 3éve kb. lvl5-6ként jöttem át és mégse lett semmi bajom 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lvl 16 alatt nem ajánlott elhagyni fõleg kezdõknek..

★ 汤姆 李

igen proph az egyedülálló ilyen tekintetben.
"szép ascalon" az ilyen tutorial, fog fel igy.
Tulajdonképpen proph ott kezdödik, ahol te most vagy.
Valóban nem tudsz már visszamenni, ez van, de ne bánd, max akkor lett volna értelme, ha van EOTN-od (már ha akarsz egy kis questelgetéssel zöld offhandet szerezni - gwens flute).
Szal isten igazából most vagy a "jó" helyen.
átmehettél volna mondjuk kicsit késöbb is, lvl7-8 körül de jo ez igy is.
Kvázi most kezdesz el proph-al játszani =)

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Old Ascalonba tett át de még csak 3as vagyok, jó ez igy vagy nem ?Mert a "régi" ascalonba volt még néhány küldim... de már oda nem tudok visszamenni

Get a life!

Most vagyok 3as szintû, de már át tett valami földrészre, valami sivatag félébe ez jó igy? Most keztem a játékot és nagyon kezdõ vagyok😞

Get a life!

Mondjuk én úgy tudtam, hogy minden maxolt title után egyszer lehet megváltoztatni a másodlagos kasztot, de azt is csak akkor, ha a Hall of monumentsben elhelyezel 1 destroyer fegyvert és egy elite armort, és a guild leader arra neked engedélyt ad 50k ellenében.
Hu akkor engem nagyon átvertek, mer én ezt mindig végigszenvedtem... <#crazya>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

"bácsi"XD<#buck>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ha egyszer megszerezeted már az adott másodlagos kasztot, akkor a skill ablakban bármikor megváltoztathatod, nem kell elmenni a városba és beszélni a bácsival

Gubberx
köszi szépen, erre voltam kíváncsi 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

bármennyiszer. Factions-ben és Nightfallban egy NPC-nél lehet cserélgetni. Prophecies-ben kicsit bonyolultabb, ott a sivatagban különbözõ outpostokon vannak az NPC-k, akik questeket adnak, és minden kaszthoz meg kell csinálnod az adott questet. Minden kasztot csak egyszer kell "megvenni", utána már menübõl tudsz változtatni. Akárhányszor. Megelõzve a következõ kérdést: a másodlagos kasztokhoz megszerzett skillek megmaradnak.
Gubberx
Azt olvastam hogy lecserélhetõ, konkrétan arra voltam kíváncsi hogy ezt bármennyiszer lelehet-e cserélni.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Csak 3-at olvass vissza, csak 3-at, legyszi most az egyszer.

hoy ehh

Gubberx
üdv, a second classt lehet cserélgetni bármennyiszer vagy végleges miután választottál?

Mc Wolfy
http://www.pvxwiki.com/wiki/Special😛refixindex/Build:W/
azért majd nézd meg, milyen osztályzatot kapott az adott build mielõtt használod 😛

Never underestimate the power of the dork side!

Azt is sz.tem csak valamelyik res. skill vagy éppen farm végett..

Nem leszel tápabb csak attól, hogy milyen skilleket raksz be. Igazából majdnem mind1, mit választasz mellé, késõbb úgyis szinte csak az elsõdleges kasztod skilljeit fogod használni. Attól függõen, hogy melyik kontinensen (melyik részben) indítottad a karit, viszonylag hamar leválthatod a másodlagos kasztot - kivéve Prophecies, ott sokáig el kell jutni hozzá -. Többnyire monkot szoktak választani elsõre, de mondom, igazából mind1.
Ill mi illik hozzá amivel tápabb lesz (tegnap keztem a játékot)

Get a life!

Warrior mellé miylen classot kell csinálni? Értitek mikor az egyik class mellé kell választani még 1et

Get a life!

Jaja mind a 4 csak 10.000ft 😊

Get a life!

Mc Wolfy
Olcsóbban kijössz, ha megveszed a 4 GW-t együtt, mintha 2-t megveszel külön...

Menj el Lion's Archba. Ott kifogja írni, hogy beszélgess egy bizonyos emberrel, aki adni fog egy küldit, amiben ki kell menned a városból és bekell menned egy dungeonba, ha jól emlékszem.
A CD-kulcsot, ami az Eye of the Northban van hozzáadtada mostani accountodhoz?

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Rip
Meg kell csinálni egy küldetést, hogy átmehess az új területekre.
Idézet a GW wikirõl:

* Len Caldoron in Lion's Arch (Prophecies)
* Minister of Maintenance Raiugyon in Kaineng Center (Factions)
* Bendah in Kamadan (Nightfall)

Elöl van, hogy hol tudod felvenni a küldetést, utána az, hogy kitõl.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

gurubefree
Sziasztok

Megvettem a EYE OF THE NORTH kiegeszitot ... Telepitettem es semmi valtozas . Nem talalok semmi plusz dolgot a jatekban. Megvan a Starter Pack + Guild War:Factions + Nigthfall . Valamit rosszul csinaltam ??? A masik kerdes az hogy tudok a mar meglevo karakteremmel jatszani PL; Nigth Fall-ban ??

Elore is koszi.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Gubberx
Még 1 dolog, egyenlõre az alap GW van meg de tervezem hogy megvezem az egyik kieget is majd most, melyik ami a legtöbb érdemleges újítást illetve tartalmat adja hozzá?

Gubberx
Hali, tegnap kezdtem el a játékot és guildet keresek 😊 (lvl 7)

Hello mindenki!

Eladó egy Guild Wars (alap) és egy Guild Wars - Nightfall account.

Árban megegyezünk. További információért írj:

[email protected]
spatz
Tudom ajánlani ezeket az oldalakat:
Magyar:
Tyria kapui
Black Eagles oldala
és angol:
GW Wiki

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Hát hajrá,sok sikert😛
http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/ask.php

Mc Wolfy
Inkább vedd meg 10k-ért mind a 4 GW-t és ezt az egyet meg add oda öcsédnek, olcsóbban kijössz 4-el, mintha 2-t külön-külön vennél 😊
Ugyanis, a részek eléggé kapcsolódnak egymáshoz, minél több megvan, annál élvezetesebb 😊

Srácok kb 1éve nem játszottam a játékkal, az account nevemet tudom, a jelszavam viszont nem, és nem is használom az e-mailt amire regisztráltam😞 Mitévõ legyek ? Game Activation kártyám megvan stb 😞 Segitsetek kérlek titeket ...
Elõre is kösz !

Get a life!

RoyalPredator
Menjél nyugatnak, keresztül azon a ködös valamin, ami a kapu elõtt van.😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

gurubefree
Sziasztok

Nagyon kezdo vagyok <#szomoru1> Semmit nem tudok ezekrol a jatekokrol ... megvettem a Guild War : Factions-t. Hat nagyon erdekes , tetszik nagyon. .... Valaki elarulna hogy ebbol a Shing Jea Arena-bol , hogy tudok kikerulni. Elore is koszonom.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Mc Wolfy
Jajj, ne is fájdítsd a szívem 😄

RoyalPredator
Menyünk vissza larkinorozni.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Mc Wolfy
HKK az túlélõk földjébõl lett, ugye a levelezõs szerepjáték 😊
Mostani MMO-k õse. Szóval akkor inkább annak a játéknak az online változata, asszem annak a bétájával még én is játszottam, jópofa kis pötyögés 😊
Bár lehet ez már másik, az legalább 9 éve volt 😛

- Beholderes. Portyázz, vadássz, pihenj, közben költsd el amit szereztél

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Omg, 10 éve gyerekként játszottam ezt a HKK-t , aminek az illusztrációit felhasználták ehhez a böngészõs akármihez.. Ez valami beholderes cucc, vagy szimplán lenyúlták a képeket a beholder.hu galériából?

lazíts erpáj, nem kötelezõ rákattintani xD

Szaruman
Doug, reflinket terjeszteni... hogy is mondjam, nem ismerek rád.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

hali 😊 remélem látlak még valamikor a játékban is, vagy legalább a gw2-re betolhatnád majd az arcodat 😊 a legutolsó XP csapatból még akad pár aktív tag, nagyrésze a hentben vagy az allyban.

dougO
Hello,

de régen jártam erre 😄 Látom megvannak még a régi arcok is a forumon 😊 Azért eltelt 3,5 év a megjelenés óta. Van aki ennyi idõ alatt kijárta az ovit!! 😄D

A HC GW-zésnek habár vége azért még lightosan nyomom, most pl a végzeturat. Jó kis magyar fejlesztésû böngészõs fantasy game sok opcióval és folyamatos fejlesztéssel. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Jaja, Zen Paradox néven fel tudsz venni. Felvettelek én is Beauty Rage néven, este leszek.

Sry:S
Nem sikerült tegnap online lennem.Ma mehet