Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gportal.hu/bioshock
hoy ehh
Köszi a válaszoakt srácok😊
Get a life!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Legyen sok secundary megcsinálva + sok minden más,élvezze ki a GW lehetõségeit..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
én 3éve kb. lvl5-6ként jöttem át és mégse lett semmi bajom 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ 汤姆 李
"szép ascalon" az ilyen tutorial, fog fel igy.
Tulajdonképpen proph ott kezdödik, ahol te most vagy.
Valóban nem tudsz már visszamenni, ez van, de ne bánd, max akkor lett volna értelme, ha van EOTN-od (már ha akarsz egy kis questelgetéssel zöld offhandet szerezni - gwens flute).
Szal isten igazából most vagy a "jó" helyen.
átmehettél volna mondjuk kicsit késöbb is, lvl7-8 körül de jo ez igy is.
Kvázi most kezdesz el proph-al játszani =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Get a life!
Get a life!
Hu akkor engem nagyon átvertek, mer én ezt mindig végigszenvedtem... <#crazya>#crazya>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
★ 汤姆 李
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
hoy ehh
azért majd nézd meg, milyen osztályzatot kapott az adott build mielõtt használod 😛
Never underestimate the power of the dork side!
★ 汤姆 李
Get a life!
Get a life!
Get a life!
A CD-kulcsot, ami az Eye of the Northban van hozzáadtada mostani accountodhoz?
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Idézet a GW wikirõl:
* Len Caldoron in Lion's Arch (Prophecies)
* Minister of Maintenance Raiugyon in Kaineng Center (Factions)
* Bendah in Kamadan (Nightfall)
Elöl van, hogy hol tudod felvenni a küldetést, utána az, hogy kitõl.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Megvettem a EYE OF THE NORTH kiegeszitot ... Telepitettem es semmi valtozas . Nem talalok semmi plusz dolgot a jatekban. Megvan a Starter Pack + Guild War:Factions + Nigthfall . Valamit rosszul csinaltam ??? A masik kerdes az hogy tudok a mar meglevo karakteremmel jatszani PL; Nigth Fall-ban ??
Elore is koszi.
ゾルターン
Eladó egy Guild Wars (alap) és egy Guild Wars - Nightfall account.
Árban megegyezünk. További információért írj:
[email protected]
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
http://help.plaync.com/cgi-bin/plaync.cfg/php/enduser/ask.php
Ugyanis, a részek eléggé kapcsolódnak egymáshoz, minél több megvan, annál élvezetesebb 😊
Elõre is kösz !
Get a life!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nagyon kezdo vagyok <#szomoru1>#szomoru1> Semmit nem tudok ezekrol a jatekokrol ... megvettem a Guild War : Factions-t. Hat nagyon erdekes , tetszik nagyon. .... Valaki elarulna hogy ebbol a Shing Jea Arena-bol , hogy tudok kikerulni. Elore is koszonom.
ゾルターン
Mostani MMO-k õse. Szóval akkor inkább annak a játéknak az online változata, asszem annak a bétájával még én is játszottam, jópofa kis pötyögés 😊
Bár lehet ez már másik, az legalább 9 éve volt 😛
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
de régen jártam erre 😄 Látom megvannak még a régi arcok is a forumon 😊 Azért eltelt 3,5 év a megjelenés óta. Van aki ennyi idõ alatt kijárta az ovit!! 😄D
A HC GW-zésnek habár vége azért még lightosan nyomom, most pl a végzeturat. Jó kis magyar fejlesztésû böngészõs fantasy game sok opcióval és folyamatos fejlesztéssel. 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Nem sikerült tegnap online lennem.Ma mehet
★ 汤姆 李