63345
-
#60692 Nem eventet kell megcsinálni hanem a Dungeon STORY módját. Némely dungeon megköveteli hogy nyitva legyen a belépéshez, ha explorer- ha story. -
Negritis #60691 egyszerűbb ha megnézed gw2staten hogy hol van nyitva és átguestelsz arra a szerverre -
#60690 Egyedül nem. Nézd meg neten már én sem tudom pontosan, mostanság nem játszom sokat GW2-t. -
constellus #60689 és hol indul, egedül vihetö? föleg thieffel?:D -
#60688 Végig kell vinni a CoFos eventet. -
constellus #60687 elkeztem megint gw2zni, és belevetettem magam ebbe a dungeonozásba, és feltünk h CoFba ugykeresnek embereket h opener needed szal mikell ahoz h kitudjam én nyitni? -
TomStorm #60686 Nem.Csak volt családban és ismerősnél account amiket megkaptam.De úgy ahogy te gondolod,hogy idegentől veszek majd eladom hát nem teszek ilyet.Ezek mind saját account-ok.
Ez például amit most adnék át teljesen a sajátom még én vettem régebben.De ez az utolsó is,nincs több:) -
#60685 te ezekkel üzletelsz? -
TomStorm #60684 Lenne megint olcsón egy eladó account ha érdekel valakit írjon -
#60683 nyugi, jön hamarosan minden színben -
Negritis #60682 piros szemen agyaltam, de a Dwayna hátas mellé nem adja a guardiannak
talán ha fehéren világítana -
#60681 vettem gólemes finishert és piros szemet :( nincs visszaút -
Negritis #60680 valszeg ezért kapok napi 5 gold seller whispet :D -
Dobronski #60679 Lassan megéri a gem pénzért. -
Negritis #60678 hát, tegnap jobb volt az arány :D
csak ahogy kihírdették elszabadult kicsit :D -
#60677 nem fog, max még feljebb megy. 1 gold 1 gem a céljuk. reggelente 6-9 óra között a legjobb a gem ára. Statisztika szerint. -
Negritis #60676 karakter slotok -20%on
kár hogy megint felugrott a gem/gold ár, de majd 1 hét múlva hátha lejjebb megy -
Tusy #60675 - most csak engem dobál ki folyamatosan a játék (.101 végű kóddal) ? 3Mb le- és 2Mb feltöltési sebességnél régebben jobban működött, még pvp-ről se vagdosott ki túl gyakran most meg wvw-n egy nyamvadt campben nem tudok harcolni mert ledob a szerver -
#60674 Ezt csak ideraknám, mint faszántos wvw guardian build. Az egyik legjobb guardian akit ismerek ezt használja -
#60673 mert wvwseket nem érdekli a pve :D de így fun volt végigmenni -
Negritis #60672 ha nem lenne wvw tour kb üres lenne :D -
#60671 ne kezdjetek már el sírni, hogy egy pvp mapon pvpzni is kellhet :D -
ktm99 #60670 obsidiannal az a baj, hogy kozben lazan legyaknak altalaban, ha nem zerggel mesz -
Negritis #60669 a borderes az 2 lépcsős, magához a JP-hez nem kell wvw-zni :D
az obsis hosszú, de nem vészes -
#60668 Jaaj ez könnyű(illetve, melyik nem az), nekem csak a WvW-s jumpok hiányoznak, mert nem WvW-zek... de láttam az obsidian vagy melyik az rohadt hosszú :v -
Negritis #60667 -
#60666 quaggan óvoda? az micsoda? -
Negritis #60665 én megcsináltam, sőt a végén már 3ból 2x simán ment :D
és pl nemrég csináltam meg a quaggan óvodát az se rosszabb :D -
#60664 a legidegesítőbb jumping volt... idén meg se csináltam :D -
#60663 Ha valaki vásárláson töri a fejét írjon nekem. Van egy eladó accountom (Guild Wars 2 Digital Deluxe Edition változat) viszonylag olcsón. -
Negritis #60662
ezu egy jumping még "télről" :D
nem egy world boss, de azért 15-20an vannak a zónában -
Negritis #60661 ha nagyon akarod Shadowplayjel veszek fel, de azért abból még nem fog kiderülni hogy van-e fps drop vagy sem, mer hiába rakom fel youtube-ra kapásból annyit romlik a minőség mint az állat
valamint world bossokon szintén leveszem a grafikát nehogy kivágjon a game amit mostanába szeret csinálni
állítsd be fixen 30 v 60 fps-re és nem hiszem hogy cink lesz -
TomStorm #60660 Én sem -
#60659 Én nem hiszek neked. Videót or it didnt heppüün 3-4 worldboss-ot szerepeltess benne Karka - Jornag - Shatterer - Behemoth -
Negritis #60658 nekem i5+gtx 660, de nem találkozok fps droppal max wvw-n, de ott eleve leveszem a grafot minimumra csak a modelleket rakon néha med-re
pvp-n meg nem találkoztam fps droppal, de kliens oldali laggal se -
TomStorm #60657 Hihetetlen komolyan és DX9-es játék lol:) -
#60656 Tökmindegy milyen géped van. ha 4 VGA- ha 8 VGA- van a gépedben.. Processzor se számít hiába 8 mag hiába 16(bár baráti körömben nincs ilyen) -
TomStorm #60655 Ez a játék egyébként egyre szarabbul fut?Most vettem új gépet és igaz,hogy a réginél jobb de még spvp-n is leesik az fps.Régebben az legalább még ment normálisan.
Komolyan valamit csinálhatnának mert ez így borzasztó,hogy i7+gtx760-al így kell játszanom vele.
Rendesen undorodok MÁR MEGINT belépni a játékba,nem igaz már.. -
#60654 rá nézek reggel majd él e a daily. -
Negritis #60653 érdekes :D nekem tudom h a gép óráját használja, elég is az :D