Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A guild-eknek vannak kapcsolattartóik minden szövi guild-ben ha kell valahova ember már lehet is kérdezni és van közös ts-ünk ahol mindenki talál magának játszótársat és mégse vagyunk berakva egy guild-be ahol valljuk meg mindig lesznek súrlódások emberek között.
WvW-ben is értünk el sikereket tény hogy 15 ember még nem egy nagy zerg de magyar oldalon ennél többet eddig csak 1szer láttam együtt, akkor még Wolfy itt voltatok Deson, de ez a játékstílus úgy látszik nagyon sokakat nem mozgat meg(pedig én személy szerint nagyon élvezem)😊
Never underestimate the power of the dork side!
Nagy Guildben meg senki sem jött az emberrel, ha alacsony szinten volt az adott karakterrel.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Bár én inkább egy "kisebb" Guild-et javasolnék, ahol összetartóbbak az emberek, illetve heti szinten többször vannak Guild küldetések és Dungeonok is. Nameg egymást is szoktuk segíteni a "szívecskék" teljesítésében.
talán 7gold - 100 gem most az átváltás
nyílván nem kevés
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a másik lehetõség hogy kifarmolod a 800 gemet és úgy váltasz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azt hiszem Pikenen van a legtöbb magyar (guild is), illetve Desolation szerveren vannak még sokan.
Most kezdtem a játékot, a whiteside ridge szerveren keresek casual magyar guildet, hogy ne legyek egyedül a nagy világban.
Az vicces, ha valakinek kicsinek tûnik az össz. terület. Majd szólj, ha megvan a 100%...
Kellõképp nagy a terület, ha azt nézed hogy gyalog vagy.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
mondjuk én szoktam ilyet, bár ált csak 1-1 camp snipe erejéig
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
tegnap pl wvw-ben elõször tapasztaltam hogy van blast 😄 most már azt legalább kezdetlegesen értem 😄
PvE-ben olyan közel kell menni a berserkerhez, amennyire kényelmes, a páncélon veszíted a legkevesebb támadó statot, így ezért abból szoktak védekezõ statosat használni. Én nem szeretem a rúnákat, mert sokat próbálgatok, variálgatok (bár mostanában már nem), így a ruby orbok sokkal olcsóbbak.😊 És egyébként jók is. Scholar, Eagle, Ogre rúnákat használnak egyébként a legtöbben. Ha viszonylag sok védelem kell, akkor soldier's páncél, és abba esetleg beryl orbok, vagy pl. Wurm rúna. Ékszernek meg fegyvernek már érdemes full berserkerre menni, esetleg valkyrie-t belekeverni. Persze ez nyilván mind crites buildekre értendõ, PvE-ben nem túl hatékony a condi thief, én már rég kiábrándultam belõle (azzal szinteztem meg kezdtem el 80-on a dugnizást). A linken amit adtam (csak szarul illesztettem be), annál ott a ruha is, azért magyaráztam utána.😛
igazából a ruha statok is érdekelnének, mer az se mind1
PvE-ben a meta build a 25/30/0/0/15, ill. a nagyon DD-re specializált 25+/30/10/x/x, de utóbbi tényleg csak DD-re van kitalálva az infusion of shadow-val. És nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy mostanság jobb megoldás a DD, még bossra sem. SP-vel gyakrabban lehet pistol whipelni mint DD-vel backstabelni, és frankón pakolja a vulnerability-t. Van még a defenzívebb verzió, amit én is használok: 25/30/0/15/0 (hasonlóan a linkelthez).
Így nézek ki PvE-ben:
http://gw2skills.net/editor/?fYMQNAsaVlcmCOHdy9E+5Ey2jdqC5JdG0EO1f4qA-jQyAYLBRCCEZBgKAm8UWzeCithioxqrxUuER1A-e
A traiteknél az executioner kivételével a többi szabadon választott, pl. rá lehet jobban gyúrni kifejezetten a pistol whipre, vagy signethasználatra, én defenzívebbre vettem kicsit. A páncélom valójában nem ez, de gyak. ugyanaz a végeredmény, 5 soldier egy berserker chesttel (1%-kal kevesebb crit dmg, de olcsóbb volt így, és kevesebb macera). Ez a theorycrafterek által kikísérletezett ún. 3/3-as gear😊, ami biztosít némi védelmet a oneshotok ellen ha nem akarsz full berserkerben menni, de mégis majdnem. Egy másik megoldás a full valkyrie páncél. Szerintem ez a trait/gear összeállítás már kényelmes helyet hagy a hibázásnak, de nagyon jó dps-t ad. Az SP mellé nagyon jól megy a healing signet, utility-nél az agility helyett néha smoke screent használok ha kell, de a shadowstep meg a shadow refuge eléggé oda van nõve nálam.😊
Jó az FX árához képest, azért vettem i5-öt hogy sokáig kitartson ez a gép, elõzõvel is elvoltam 7 évig, 5-6-ig ezt se szeretném cserélni 😊
i7-et viszont senki nem emleget.Az mit tudhat😊
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce