63345
  • Vadnokedli
    Nem eventet kell megcsinálni hanem a Dungeon STORY módját. Némely dungeon megköveteli hogy nyitva legyen a belépéshez, ha explorer- ha story.
  • Negritis
    egyszerűbb ha megnézed gw2staten hogy hol van nyitva és átguestelsz arra a szerverre
  • JaSoN HuNTeR #60690
    Egyedül nem. Nézd meg neten már én sem tudom pontosan, mostanság nem játszom sokat GW2-t.
  • constellus
    és hol indul, egedül vihetö? föleg thieffel?:D
  • JaSoN HuNTeR #60688
    Végig kell vinni a CoFos eventet.
  • constellus
    elkeztem megint gw2zni, és belevetettem magam ebbe a dungeonozásba, és feltünk h CoFba ugykeresnek embereket h opener needed szal mikell ahoz h kitudjam én nyitni?
  • TomStorm
    Nem.Csak volt családban és ismerősnél account amiket megkaptam.De úgy ahogy te gondolod,hogy idegentől veszek majd eladom hát nem teszek ilyet.Ezek mind saját account-ok.
    Ez például amit most adnék át teljesen a sajátom még én vettem régebben.De ez az utolsó is,nincs több:)
  • Mc Wolfy
    te ezekkel üzletelsz?
  • TomStorm
    Lenne megint olcsón egy eladó account ha érdekel valakit írjon
  • Mc Wolfy
    nyugi, jön hamarosan minden színben
  • Negritis
    piros szemen agyaltam, de a Dwayna hátas mellé nem adja a guardiannak
    talán ha fehéren világítana
  • Mc Wolfy
    vettem gólemes finishert és piros szemet :( nincs visszaút
  • Negritis
    valszeg ezért kapok napi 5 gold seller whispet :D
  • Dobronski
    Lassan megéri a gem pénzért.
  • Negritis
    hát, tegnap jobb volt az arány :D
    csak ahogy kihírdették elszabadult kicsit :D
  • Vadnokedli
    nem fog, max még feljebb megy. 1 gold 1 gem a céljuk. reggelente 6-9 óra között a legjobb a gem ára. Statisztika szerint.
  • Negritis
    karakter slotok -20%on

kár hogy megint felugrott a gem/gold ár, de majd 1 hét múlva hátha lejjebb megy
  • Tusy
    - most csak engem dobál ki folyamatosan a játék (.101 végű kóddal) ? 3Mb le- és 2Mb feltöltési sebességnél régebben jobban működött, még pvp-ről se vagdosott ki túl gyakran most meg wvw-n egy nyamvadt campben nem tudok harcolni mert ledob a szerver
  • Mc Wolfy
    Ezt csak ideraknám, mint faszántos wvw guardian build. Az egyik legjobb guardian akit ismerek ezt használja
  • Mc Wolfy
    mert wvwseket nem érdekli a pve :D de így fun volt végigmenni
  • Negritis
    ha nem lenne wvw tour kb üres lenne :D
  • Mc Wolfy
    ne kezdjetek már el sírni, hogy egy pvp mapon pvpzni is kellhet :D
  • ktm99
    obsidiannal az a baj, hogy kozben lazan legyaknak altalaban, ha nem zerggel mesz
  • Negritis
    a borderes az 2 lépcsős, magához a JP-hez nem kell wvw-zni :D

az obsis hosszú, de nem vészes
  • Vadnokedli
    Jaaj ez könnyű(illetve, melyik nem az), nekem csak a WvW-s jumpok hiányoznak, mert nem WvW-zek... de láttam az obsidian vagy melyik az rohadt hosszú :v
  • Negritis
  • Vadnokedli
    quaggan óvoda? az micsoda?
  • Negritis
    én megcsináltam, sőt a végén már 3ból 2x simán ment :D
    és pl nemrég csináltam meg a quaggan óvodát az se rosszabb :D
  • Mc Wolfy
    a legidegesítőbb jumping volt... idén meg se csináltam :D
  • TBTPumpa
    Ha valaki vásárláson töri a fejét írjon nekem. Van egy eladó accountom (Guild Wars 2 Digital Deluxe Edition változat) viszonylag olcsón.
  • Negritis

ezu egy jumping még "télről" :D
    nem egy world boss, de azért 15-20an vannak a zónában
  • Negritis
    ha nagyon akarod Shadowplayjel veszek fel, de azért abból még nem fog kiderülni hogy van-e fps drop vagy sem, mer hiába rakom fel youtube-ra kapásból annyit romlik a minőség mint az állat

valamint world bossokon szintén leveszem a grafikát nehogy kivágjon a game amit mostanába szeret csinálni

állítsd be fixen 30 v 60 fps-re és nem hiszem hogy cink lesz
  • TomStorm
    Én sem
  • Vadnokedli
    Én nem hiszek neked. Videót or it didnt heppüün 3-4 worldboss-ot szerepeltess benne Karka - Jornag - Shatterer - Behemoth
  • Negritis
    nekem i5+gtx 660, de nem találkozok fps droppal max wvw-n, de ott eleve leveszem a grafot minimumra csak a modelleket rakon néha med-re

pvp-n meg nem találkoztam fps droppal, de kliens oldali laggal se
  • TomStorm
    Hihetetlen komolyan és DX9-es játék lol:)
  • Vadnokedli
    Tökmindegy milyen géped van. ha 4 VGA- ha 8 VGA- van a gépedben.. Processzor se számít hiába 8 mag hiába 16(bár baráti körömben nincs ilyen)
  • TomStorm
    Ez a játék egyébként egyre szarabbul fut?Most vettem új gépet és igaz,hogy a réginél jobb de még spvp-n is leesik az fps.Régebben az legalább még ment normálisan.
    Komolyan valamit csinálhatnának mert ez így borzasztó,hogy i7+gtx760-al így kell játszanom vele.
    Rendesen undorodok MÁR MEGINT belépni a játékba,nem igaz már..
  • Vadnokedli
    rá nézek reggel majd él e a daily.
  • Negritis
    érdekes :D nekem tudom h a gép óráját használja, elég is az :D