Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Pikenen tudtok jó magyar guildet? PvE-s guild programokra orientált dolgokra gondolok itt

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Na ennek áthidalására van kitalálva a szövetség guild-ek között, tény hogy a játék nem támogatja a dolgot, de nekünk sikerült megoldani.

A guild-eknek vannak kapcsolattartóik minden szövi guild-ben ha kell valahova ember már lehet is kérdezni és van közös ts-ünk ahol mindenki talál magának játszótársat és mégse vagyunk berakva egy guild-be ahol valljuk meg mindig lesznek súrlódások emberek között.

WvW-ben is értünk el sikereket tény hogy 15 ember még nem egy nagy zerg de magyar oldalon ennél többet eddig csak 1szer láttam együtt, akkor még Wolfy itt voltatok Deson, de ez a játékstílus úgy látszik nagyon sokakat nem mozgat meg(pedig én személy szerint nagyon élvezem)😊
Mc Wolfy
az a baj ezzel, hogy rengeteg tartalom van, amit egy kis guilddel nem lehet megcsinálni. guild challengek egy része, jumpingra sincs néha ember, egy rendes wvw raidet se lehet kiállítani...

Never underestimate the power of the dork side!

TBTPumpa
Én kis Guild-ben vagyok már vagy fél éve (70 tag) de még mûködik szerencsére.
Nagy Guildben meg senki sem jött az emberrel, ha alacsony szinten volt az adott karakterrel.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mc Wolfy
a magyar közösségeknek mindig a kis guildek a vesztük. itt nagy bagázs kell, ez van. a több, jobb. azon belül találd meg a saját kis körödet.

TBTPumpa
Elhiszem hogy sok munkád/energiád van a 27-es szintû karakteredben, de az említett két másik szerveren elõbb találsz magyar guild-et, mint ahol most vagy.
Bár én inkább egy "kisebb" Guild-et javasolnék, ahol összetartóbbak az emberek, illetve heti szinten többször vannak Guild küldetések és Dungeonok is. Nameg egymást is szoktuk segíteni a "szívecskék" teljesítésében.

Mc Wolfy
27es warriort csinálni kb egy délután, ha nem tudsz semmit 😄

mikor mennyi 😄 de asszem kb jah
talán 7gold - 100 gem most az átváltás

nyílván nem kevés

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Vadnokedli
az 50 gold. nem?

én a helyedben újrakezdeném, tudom hogy "sok" a 27, de jobban megéri még most váltani

a másik lehetõség hogy kifarmolod a 800 gemet és úgy váltasz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bowden
27-es már a warriorom nem szívesen kezdeném újra. Használtan vettem az accot ez volt a home world. Fizetni pedig amúgy sem szeretnék a transferért.

TBTPumpa
Ha most kezdted, akkor még nem késõ átmenni másik szerverre.
Azt hiszem Pikenen van a legtöbb magyar (guild is), illetve Desolation szerveren vannak még sokan.

bowden
Sziasztok!

Most kezdtem a játékot, a whiteside ridge szerveren keresek casual magyar guildet, hogy ne legyek egyedül a nagy világban.

És ha megcsinálod a térképet 100%-ra, szerinted vége lesz a játéknak? GW1-nek vége volt?
mondjuk tegyük hozzá az hogy sok a tennivaló és az hogy "nagy" valami nem feltétlen egyezik meg

nekem a THiefemmel megvan 😄 de a többinél inkább ami fontos az lesz meg sztem 😄

SmylE
Elhiszem. Viszont nekem több 80-as karim van, és így is akkora a bejárható terület, hogy egyik karimmal se csináltam meg, és több mint valószínû hogy nem is fogom. Én biztos nem fogok hetekig csak ezen feszülni szólóban, hogy meglegyen a 100%. Annyit nekem nem ér az egész.
Vadnokedli
50% megvan kevesebb mint 2 hét alatt. <#szomoru1> GW1 hez mérve szerintem kicsi

SmylE
Úgy látom sikerült végig megtartani a kiharcolt vezetést wvw-n a Desonak, és elsõként végeztünk a csoportban <#taps> Éjjel be lett foglalva az összes map <#worship> Csak így tovább!

Az vicces, ha valakinek kicsinek tûnik az össz. terület. Majd szólj, ha megvan a 100%...
Elég nagy a terület. Sokan pl. a 100% explorationt tartják a "legnehezebbnek" a legendary fegyóhoz, mert elég sokáig tart megcsinálni, a végére már megunod a szíveket. 5 kezdõterület van, és még 80-on is minimum 2 különbözõ azonos szintû terület van mindig a szintezésre. Szóval 2-3 karaktert felszintezhetsz úgy, hogy nem jártál velük ugyanott. Kb. akkor a világa, mint a WoW-nak.
Sétálj el Kínáig, ha nem elég 😊

Kellõképp nagy a terület, ha azt nézed hogy gyalog vagy.

Vadnokedli
ez elég csekély, úgy érzem.

Igen, ez a bejárható terület. Ill. abban a world exploration százalékban benne vannak a WvW-s térképek is (a dungeon-ök és sPvP térképek viszont nem).
Vadnokedli
csak random találtam a képet az interneten meg még csak 20% felfedezésen járok, de. Ennyi lenne az összes rész amit belehet járni a mapon? ezzzz <<<

Vadnokedli
Valaki nem szeretné velem legyürni ezt a Captain Jetsam et? Miatta nem tudom megszerezni az egyik Vista-t. (Piken)

JaSoN HuNTeR
nem

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Vadnokedli
Van mód arra hogy az Pl. az ellenség neve alatt Blinding E Dodging nál E helyett rendesen & jelecske legyen? Illetve hogy más karakterkészletet tegyek bele a játékba?

Mc Wolfy
berakhatsz a játékba saját play listet minden helyzetre. milyen zenét játsszon békében, csatában, víz alatt, este stb... link itt

ez igen😄 5 perc alatt jött az új jelszó csere köszi szépen!!
Panzeradler
Itt jobb felsõ sarokban.
Sziasztok ! Lenne egy kis problémám😄 szeretnék újra játszani de elfelejtettem a account nevem és jelszavam no meg a karakterem nevére sem emlékszem😄 a serial kód megvan még az aktiváló mailek is. De nem találok egy nyamvadt email címet se amire irhatnék😄 Légyszi segítsetek😊
kösz 😄
mondjuk én szoktam ilyet, bár ált csak 1-1 camp snipe erejéig

A pug a 'pick up group' rövidítése, amikor ismeretlenekkel alakítasz partit.
Én meg mindenkit lenézek aki full berserkerben van. <#vigyor2>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

mi a pug? mert elég sûrûn hallom 😄

tegnap pl wvw-ben elõször tapasztaltam hogy van blast 😄 most már azt legalább kezdetlegesen értem 😄

Elárulom neked, hogy guardiannak is a full berserker ajánlott, különben azzal is lenéznek a nagy prók... De valójában sok ösztönzés nincs a full berserkerre, mert max 5 perccel korábban fejeztek be egy instát, ami kit érdekel, ha pl. guilddel csináljátok? Igazából attól függ, kikkel játszol. Tétje nincs. Én pl. nem pugolok, legalábbis nem LFG-zek, WoW-ban megtanultam hol lakik az atyaúristen, azóta köszönöm, nem.😊
Mc Wolfy
pve-ben egy jó csapattal és jó builddel a full berzerk az ajánlott mindenkinek, aki nem guardian. wvwn pedig van egy határ, ami alá nem érdemes menni armorral. front lineoknál ez 3300+, többieknél meg 3000+. a puha, de nagy sebzésû ellenséges csapatok úgy 10 másodperc alatt szoktak lehalni, kivéve ha 3x annyian vannak.

Ha WvW-re gondolsz, abban nem nagyon vagyok kompetens, keveset vagyok ott. De a thief hatákonysága elég gyorsan esik, minél messzebb vagy a full berserkertõl, mivel WvW-n leginkább tankok szaladgálnak... Persze ha fõleg zerggel mész, akkor nem feltétlenül kell ill. veszélyesebb is a berserker saját magadra, szóval akkor lehet menni soldier's gearben cluster bombozni meg dagger stormozni.

PvE-ben olyan közel kell menni a berserkerhez, amennyire kényelmes, a páncélon veszíted a legkevesebb támadó statot, így ezért abból szoktak védekezõ statosat használni. Én nem szeretem a rúnákat, mert sokat próbálgatok, variálgatok (bár mostanában már nem), így a ruby orbok sokkal olcsóbbak.😊 És egyébként jók is. Scholar, Eagle, Ogre rúnákat használnak egyébként a legtöbben. Ha viszonylag sok védelem kell, akkor soldier's páncél, és abba esetleg beryl orbok, vagy pl. Wurm rúna. Ékszernek meg fegyvernek már érdemes full berserkerre menni, esetleg valkyrie-t belekeverni. Persze ez nyilván mind crites buildekre értendõ, PvE-ben nem túl hatékony a condi thief, én már rég kiábrándultam belõle (azzal szinteztem meg kezdtem el 80-on a dugnizást). A linken amit adtam (csak szarul illesztettem be), annál ott a ruha is, azért magyaráztam utána.😛
köszi
igazából a ruha statok is érdekelnének, mer az se mind1

Sorry, az elõzõ a #59984-ra volt válasz.
A wvw build amit linkeltél, a kicsit elavult "perma stealth" build. Mivel nerfelték az infusion of shadow traitet, így perma stealth már nem igazán van. A legkedveltebb buildek wvw-n a 10/30/30/0/0 ill. 0/30/30/10/0. Ajánlom Yishis videóit a youtube-on, az õ kommentárjaiból lehet tanulni.

PvE-ben a meta build a 25/30/0/0/15, ill. a nagyon DD-re specializált 25+/30/10/x/x, de utóbbi tényleg csak DD-re van kitalálva az infusion of shadow-val. És nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy mostanság jobb megoldás a DD, még bossra sem. SP-vel gyakrabban lehet pistol whipelni mint DD-vel backstabelni, és frankón pakolja a vulnerability-t. Van még a defenzívebb verzió, amit én is használok: 25/30/0/15/0 (hasonlóan a linkelthez).

Így nézek ki PvE-ben:

http://gw2skills.net/editor/?fYMQNAsaVlcmCOHdy9E+5Ey2jdqC5JdG0EO1f4qA-jQyAYLBRCCEZBgKAm8UWzeCithioxqrxUuER1A-e

A traiteknél az executioner kivételével a többi szabadon választott, pl. rá lehet jobban gyúrni kifejezetten a pistol whipre, vagy signethasználatra, én defenzívebbre vettem kicsit. A páncélom valójában nem ez, de gyak. ugyanaz a végeredmény, 5 soldier egy berserker chesttel (1%-kal kevesebb crit dmg, de olcsóbb volt így, és kevesebb macera). Ez a theorycrafterek által kikísérletezett ún. 3/3-as gear😊, ami biztosít némi védelmet a oneshotok ellen ha nem akarsz full berserkerben menni, de mégis majdnem. Egy másik megoldás a full valkyrie páncél. Szerintem ez a trait/gear összeállítás már kényelmes helyet hagy a hibázásnak, de nagyon jó dps-t ad. Az SP mellé nagyon jól megy a healing signet, utility-nél az agility helyett néha smoke screent használok ha kell, de a shadowstep meg a shadow refuge eléggé oda van nõve nálam.😊
Mephike
Keresek pont õrzõ/tank guardian buildet pvp-re. A legundorítóbb érdekel, ami képes 1v2-ben vagy rosszabb esetben is kitartani. Minden ilyen build/ötlet érdekel. Köszi!

Hyper-threading, de annak játékban nem veszed hasznát azért nem emlegetik.

Jó az FX árához képest, azért vettem i5-öt hogy sokáig kitartson ez a gép, elõzõvel is elvoltam 7 évig, 5-6-ig ezt se szeretném cserélni 😊

kétszer annyiba kerül és olyan hatalmas különbség nincs.FX széria jól sikerült és olcsó.

i7-et viszont senki nem emleget.Az mit tudhat😊
arra már turbo nem megy. egyébként i5 lényegesen erõsebb. fõleg gw-nek.
Elvileg 4.5 GHz-igy lehet huzni biztonsagosan + turbo ramegy arra is..De en nem szeretek tuningolni nekem alapon is jo😊 Hamarosan veszek meg memotiat mert manapsag a 4 giga mar keves..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Ott a turbo speed automatikusan 4.Ghz Lehet alyr olyan User aki itt nem állt meg és ez felett már tényleg bitang az a proci

Azt hogy csinálod? i5 3550-el produkálok ennyit wvw-n.

7770 helyett szerintem jobban jársz egy 7790-el, alig drágább és lényegesen erõsebb.