Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gear-ben sem a toughnes sem a vitality sem a condidamaged nem fontos?
A ruhákra milyen extrát javasolsz?
Weapon statra is a power+prec+crit a jó?
wvw thief ezt találtam, de nemtom mennyire jó
berserk pve thief ez a másik amit találtam, de errõl se tudok bõvebben
ha csak véleményt kapok h melyik jó és melyik nem már köszi
jót elmókázok wvw-ben meg dungiban is, de jobb lenne tudni is hogy mit csinálok ténylegesen, és akkor talán hasznosabb is lehetnék
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Gear meg power+prec+crit.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Tanácsot, javaslatot szeretnék kérni necro gear-hez. Jelenleg a dagger+warhorn / staff + ds buildet használom, szeretnék is ezen maradni. Power+vitality+condidamage a gear-em statja.
Valami exo rucit akarok beszerezni, de tanácstalan vagyok. A ruhához valami gem / rúna is szükséges, ebben is kérnék javaslatot. Amennyiben lehet, ne angol linkeket adjatok, akinek van saját tapasztalat az segítsen. Köszönöm.
Ui. : Ez lemaradt, csak és kizárólag pve-hez szeretném a negrómat használni.
Never underestimate the power of the dork side!
Viszont mindenképp gondban leszel, mert bár az AMD APU-k már egészen tûrhetõek grafikában, de CPU-ban gw2 inkább Intelt szereti, abból is i5 mert nagyon eszi a procit. Lehet hogy AMD APU-k kifogynának alatta CPU erõbõl (itt is szoktak panaszkodni AMD-sek), Intel viszont grafikában nem bírná valami acélosan (bár van aki mást mond, én nem kísérleteznék ilyen árak mellett).
Szerintem nézegess teszteket neten, abból be tudod határolni mit tudnak a jelenlegi APU-k játékok alatt. A jövõ mindenképp ez az irány, de még van hova fejlõdni.
Esetleg várd meg a Kaveri-t mit tud CPU erõben, ~1 hónap múlva kiderül és dönts utána, PH szerint amúgy hd 6670 körül lesz grafikában.
GW2-höz amúgy szerintem valami bika i5 + (akár közepes)VGA a legjobb, meg úgy kb. az összes mmo-ról elmondható ez amiket próbáltam.
Az APU integrált videoval,hogy fut a játék?Átmeneti megoldásként csak.Mondjuk A8 3850K procival,8GB 1866mhz ram tehát pl.ilyen konfigon.
pve+spvp és 720p felbontás
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Én is oda szeretnék eljutni, de elég drága a szerverváltás a karikat meg nem törölném azért.
Neked így egyszerû, mert rögtön oda tudsz regelni ha akarsz. (De ne kapkodd el, gyõzõdj meg róla biztos ami biztos)
de 52essel ugye nem tudsz mindenhova menni, és a többieknek se lesz könnyû
van a 'kapálás' hogy farmolod az ore-kat, pl iront ami most 1-2e/db
meg az event farm, de a többiek lehet tudnak jobbat
A régi guild átment pilken re asszem desoból.
Változott valamit a pénz szerzés a játékban? Könnyebb lett?
Van egy 52es karim és szívesen átvinném pilkenre mert most volna idõm wvwzni is így az ünnepek közeledtével. Valódi pénzt nem akarok költeni gemre az átváltás meg kb 40 gold körül lehet ahogy néztem. Mivel és kb mennyi idõ alatt tudom összefarmolni a szükséges pénzt tapasztalatotok szerint?
de erre van a group finder
Ilyen dungeonba egyedül is le tudok menni/végig tudom csinálni, vagy mindenképp kell hozzá egy Guild/csapat?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sosem azzal van a gond, ha valaki elmondja 1-2 alkalommal, hogy nem tetszik neki valami a játékban, hanem ha napjában leírja 10-20 alkalommal, akkor ott hiteltelenné válik a dolog.
A GW2 igenis jó játék, ha más nem is támasztja ezt alá, akkor az biztos, hogy telt házzal megy minden esemény. Viszont az is biztos, hogy látatlanba senkinek sem érdemes megvennie, érdemes egy próbát csinálnia elõtte. Az is biztos, hogy megunható, de biztos vagyok benne, hogy az árát simán visszahozza abból a szempontból, hogy mennyi ideig leköt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval: Gw2-tõl pont annyi játékidõt vártam volna mint amennyit általában elvár az ember egy MMO-tól, Skyrimbe beletoltam vagy 400-at, GW1-be vagy 3k-t, ennek legalább felét elvártam volna. Ahogy GW2-t sem, más játékot sem fikázok azért mert abbahagytam, azért teszem, mert ez a véleményem.
#59947 Questek nem 50/60 mob, hanem 20-30 amig fejlõdsz. Utánna meg folyamatos mobolás, mindene venten. Csak hogy minél többet megüss, h legyen loot.
Never underestimate the power of the dork side!
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Felõlem ti tolhatjátok még 20 évig is, gondolom érthetõ az, hogy én ezt pont leszarom 😊
Jó pár száz órát beleöltem. Biztos megvolt vagy 400-500. Nem mondom, hogy megbántam, azt sem mondtam egy szóval sem, hogy ne vegye/vegyék meg.
Az meg, hogy nem teljesen azt kaptam, amit vártam... hát elnézést kérek 😄
Azt nevezzük fanboynak, aki elküld(ött) anyánkba a pontosan ilyen hozzászólásaink miatt. (Fucsa is, hogy ez most még nem történt meg)
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, senki sem mondta az ellenkezõjét - sõt, két accom egyikét ezért is adtam már el, és árulom a másikat is -
Annyit érdemes figyelembe venni, hogy az elsõ két karival oké a játék, és nagyon szép. De ha más a szempont (pve endgame, történet, pvp) akkor inkább WoW vagy Rift.
De teljesen mindegy amugy én nem meggyõzni akarom/aakarlak, hogy szar a játék, csak elmondtam, hogy szerintem az. Elhiszem, hogy egyeseknek ez fáj, de megtehetem.
sokan vannak wvwvw-n = mindenki szerint szar
briliáns logika😊