63345
-
#60652 Nem, mert eddig ha nálam 21:00 volt akkor szerver time 20:00 ugye nem rég előre állítottuk az órát így 19:00 -nak kéne lennie. nem 12:00 nak pl ha 21:00 az idő -
Negritis #60651 ne szerver időt nézz, gondolom az az Anet központi órája -
#60650 Az miért is van hogy én "elvileg" Európai szerveren vagyok de mégis a szerver idő pl most 04:51-et mutat? Ami kb WestCoast időszámítása kb
-
#60649 ranger nem wvw karakter :P ha 15én nem villantanak hatalmasat, akkor nem is lesz az.
nekró esetleg dire vagy cleric cuccal. rúna ugyanaz mint ele esetében, pénz és patch kérdése. ha nem badgeből veszel ékszereket, akkor nem biztos, hogy pvt kell rá.
mesmer nem casual wvwre, nem lehet vele igazán farmolni. -
#60648 traitet váltani, páncélt venni szerintem érdemes, az nem változik. legyél tankos. eddig és ez után is az a meta -
Negritis #60647 csak nem "tökéletes" még ez se, mer ott a 4es van :D
köszi -
#60646 ty. szóval patchig már nem érdemes kölekezni. -
CortezK2 #60645 Virtues-nál az biztos a 6. trait akar lenni? -
HyperManiac #60644 Necro, ranger, mesmer wvw build kéne casualra. Köcce. -
Negritis #60643 amúgy, kicsit változtattam a gua-n amit adtál gua-negri , kb annyi hogy egy traitet cseréltem ki valamint az ékszerek lettek soldieresek és a ruha cleric -
#60642 elére ezt használnám, ha nem vagy vérprofi. nem raktam be rúnát páncélba, mert az eléggé pénztárca függő. Zafír ékkövektől kezdve, water rúnán keresztül Melandru rúnáig használhatsz bármit.
fegyverbe se raktam sigilt, mert most majd ugye kettőt is be lehet pakolni patch után, meg egyébként is, ki tudja pontosan mit fognak majd még belepiszkálni, finomítani. kezdetnek ha veszel valami weapon swappos vagy killen powert vagy toughnes stackot adó cuccot, az jó.
persze a guildek más-más buildet kérnek, attól függően, hogy kit majmonak. a frost bow is most kezdett elterjedni pl. elég zúzós aoét le lehet nyomni vele, ha 3-4 ele lerakja őket... ezzel a builddel lehet rendesen frontlineolni is. -
Negritis #60641 mindenre van, kérdés az idő mennyi részében lesz hasznos :D -
#60640 amennyiben arra van wvw build :D -
#60639 bmilyen class? -
#60638 ha bárkinek kell casual vagy valami prö build wvwre, szóljon. -
Negritis #60637 fél nap után jól állunk, de kétlem hogy az SFR-t lenyomnánk valszeg hétköznap szépen megnyerik aktivitással
viszont a Jade Sea foghatónak tűnik -
#60636 akkor most kiderül -
Negritis #60635 gondolom feature patchig húzzák hogy aki akarja vegye meg addig :D -
Eliike #60634 ááá megelőztél. :D Am április 13-áig tart az akció. -
TomStorm #60633 Féláron lehet most venni GW2-tlink -
Negritis #60632 kiváncsian várom a mai wvw "sorsolást"
ha tartják magukat a svájci rendszerhez akkor deso - sea farer - jade sea lesz
ami igencsak megizzaszt minket, viszont legalább kiderül hogy van-e helyünk a goldban :D -
Negritis #60631 és gondolod hogy ettől jó lesz a játék?
sajnos attól hogy tele egy szerver még kevés hogy ténylegesen is jó legyen ott a "hangulat"
ma épp bő 1 órán keresztül toltam egyedül Sparkley Fenen pedig a map fullon volt végig
cska mindenki teqi afkolt -
Dobronski #60630 vééégre!! több mint egy éve küzdök ezért!!! yoo!!! -
Negritis #60629 érdekes újítások lesznek az tuti
a "home" szerver mint olyan megszűnik :D
vége a "guestolation"nek
és a world bossok időzítése is jónak tűnik, kevésbé lehet őket "farmolni" de jobban lehet időzíteni
valamint a guildeknek is érdekesebb szerep jut
gvgről sajna semmi továbbra is, valamint a közösségi élmény fokozódását nem érzem -
Negritis #60628 a kérdés hogy mit akarsz csinálni?
a power ranger tudtommal gyenge
de a spirites / support ranger faja
ma pl ha nem bugol be akkor 49es fracit toltunk volna 2 rangerrel -
#60627 ápr 15 után választ tudunk adni. most jön majd egy nagy patch. de eddig ugyanolyan szar kb, mint volt. wvw szinten legalábbis biztos -
Conqvistador #60626 Sziasztok pár hónapot kihagytam a GW2 játszásával (ez van)
Az volna a kérdésem jelenleg a Ranger karakter PVE mennyire játszható?
Javítottak rontottak rajta mondjuk őszhöz képest?
-
Negritis #60625 mások lesznek a dolgok, hogy jobb-e azt nem tudom
a pvp reward tuti jobb lesz, de hogy balance nem lesz az tuti megint -
TomStorm #60624 De jobb lesz minden 2 hét múlva.Lesz egy tényleg átgondolt Pvp rendszer ÉS friss hír,hogy ezzel együtt jön a Megaserver System -
TomStorm #60623 Azért sajnálom,hogy idő elött lejárt a glory rendszer.Napokban lettem Tiger rank,minden megvan a Dark szetthez meg fiery glad.-hoz csak ugye a tiger token már nem szerezhető,nem tudom már legyártani.
Végülis minden más megvan az igaz,lesz bőven szettem.
Akkor most még titok fedi kiből is lesz Dragon?Olvastam olyat,hogy a R50-töl már Dragonba teszi -
Negritis #60622 amúgy tudsz váltani asszem
csak 2400 gemért -
TomStorm #60621 Az nagyon jó.Köszi szépen! -
Strayhand #60620 Igen, működik, bár én legutóbb még az ostrom kezdésénél logoltam be, de most reggel is volt bent pár ember. De szerintem csak estefelé fogsz offikat meg több embert találni. -
TomStorm #60619 Nem tudja valaki esetleg,hogy a Noise of Mist(NoM) működik mint Guild a Piken szerveren?
Úgynéz ki ezzel a mostani account-al nem tudok Pikenről elmenni pedig eddig mindig engedte.Ha support nem segít akkor maradnom kell és kell Guild -
Negritis #60618 -
Negritis #60617 vigyázz mer ha kivág megint kezdődik :D -
TomStorm #60616 Hoppá!Úgy 7.loginra most megjavult eltünt ez a xarság:D
Köszi! -
Negritis #60615 próbálj relogolgatni, elvileg működhet -
TomStorm #60614 Dehogy,fogadjunk ugyanúgy tökfejjel rohangálsz-.-
Úgy játszanék pedig megálmodtam egy új Ranger build-et Spvp-re meg egy Guardiant:( -
Negritis #60613 nekem anélkül is megjavult :D