Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Itt ennyire nehéz aranyat szerezni? 😄
90 arany már soknak számít?

BattleTag: kabel15#2672

Sziasztok!

Eladom digitális accountomat 6000 Ft.-ért, ha valakit érdekel privátba üzenjen.
Van rajta egy 80 -as ranger 90 arany és jó armor és fegyó.
Egy 46 os elementalist.
Akkor lehet várnod kéne,mert ez be fog! 😄

kabel15
Köszi 😊.
Minden véleményre kíváncsi vagyok 😊. Igazából WoW ott ott hagytam de hiányzik valami kis fun 😊.
Bár lassan záró vizsgák nyelvvizsga és még meló is 😄 Nem tudom be vállaljam még ezt is. Lehet meg kéne várnom míg ezeket letudtam 😄 Nem akarom hogy megint beszippantson egy fantasy világ 😄

Szia,

Én kb 2 hete kezdtem.Szerintem érdemes belevágni...Nekem sem tetszett hogy nem volt lehetõség free preview-ra.De összességében nem csalódtam benne.Csak ajánlani tudom.Pike-on vagyok.Nekem eddig 1x volt dc-m és laggom soha (2 hét játék nem igazán mérvadó,de gondoltam megosztom Veled 😊 ).

😊 Amennyit farmoltam 4-5 rare item legyártásáért kizárt hogy eladjam az alapanyagot! 😊 Már 4 foglalkozásból lvl 125 vagyok,élvezem a craftot,csak néha unalmas a farm. 😊

pontokat újra lehet osztani bármikor (pár ezüstért).
necrot nem simerem mesmert meg ajánlom😊

kabel15
Itt egyébként nincs ilyen ingyenes 3-4 nap mondjuk mikor ki lehetne próbálni, hogy milyen is a játék?
Anno voltam az egyik bétában de csak 2 órát sikerült szórakoznom vele 😞. Mondjuk akkor tetszett. De elõtte jó lenne bele nézni kicsit, mielõtt beruházok rá 😊.
Egyébként a Necro és a Mesmer tetszik. Érdemes ezekkel elkezdeni játszani? Vagy nem kezdõknek való? Ja és még valami. Gondolom itt is vannak Talent pontok mint a wow ban. De ha valamit elrontok akkor át lehet ezeket pakolni?

Mc Wolfy
a legelsõ béta napon is játszottam, de eddig nekem csak 2x volt disconnect. lehet szerencsés vagyok?

Never underestimate the power of the dork side!

SmylE
Õszintén szólva a szerverek elég rosszak. Sokunknál az utóbbi idõben rendszeressé vált a véletlenszerû disconnect. Õk pedig nem ismerik el, hogy náluk van gond, hanem a játékosok internet szolgáltatójára mutogatnak, ami igazán hozzáértõ magatartásról tanúskodik a részükrõl és elég beszédes, hogy mennyire veszik komolyan a játékosokat.
Mc Wolfy
minimális belecsapás is a maximális jutalommal jár 😊 egy ilyen world boss van, ami szívósabb, a többi kb 5-10 perc lenyomni. ezeket úgy találták ki, hogy akinek van kedve, az egyiktõl a másikig tud menni. a bossokat egy nap csak egyszer lehet jutalomért megölni. utána nem ad értékes lootot, de szerencsére van belõlük elég, hogy ölhessed õket 1-2 óráig.
guilded meg lesz, ha nem vagy retard, a jobb helyeken mondjuk azt se szeretik, ha még nem vehetsz legálisan alkoholt. alap elég. pár nap után úgyse nézed skilleket, hanem reflexbõl nyomod, max egy guild társ aki elmondja mit is jelent

Mc Wolfy
add el az anyagot, vegyél belõle cuccot és még marad is pénzed 😊

kabel15
és mennyire elitek ezek a klánok? Létszám limit van? Vagy ha felvételt kérek és nem vagyok retardált akkor általában fel is vesznek? Egyébként itt is vannak Insták mint WoW ban?
Illetve olvastam régebben, hogy itt a bossok is a "világban vannak" és oda kell menni ölni majd a végén az alapján kapok jutalmat mennyire járultam hozzá a megöléséhez.
Alap szintû angol elég egyébként a játékhoz? Vagy azért nem árt egy középfokú nyelvvizsga? 😄

Egyébként a szerverek populációja nagyon változó, vannak kihalt és teli szerverek. A legtöbb magyar a Piken Square és a Desolation szervereken van, de akadnak máshol is guildek, jó magyar szokás szerint van egy pár.😊
A GW2 esetében a lemaradás úgy néz ki, hogy a karaktered fejlesztésének szempontjából sosem leszel lemaradva, mert miután 80 leszel, pár hét alatt fullosra felöltözöl, és bármit csinálhatsz, ugyanolyan erõs leszel, mint bárki. Viszont tartalom szempontjából valamennyire mindig le leszel maradva, mivel itt a content patchek tartalma kb. egy-egy hónapig elõrhetõ (a frissítések meg két hetente jönnek, így egyszerre két ilyen esemény fut). Így vannak olyan skinek, címek, achievementek, ilyesmik, amiket csak akkor lehetett megszerezni, amikor egy adott esemény történt. De semmi statokat adó dolog, ilyen szempontból itt mindenki egyenlõ esélyekkel indul.

Lagot én eddig egyszer láttam, WvW-n, hónapokkal ezelõtt, azóta nem nagyon. Sorban állás kizárólag WvW-re van (ezt is megoldják nemsokára, bár kicsit félmegoldással, de az is valami), a játékba bármikor be tudsz lépni és játszani, ha megtelne egy adott terület szervere, akkor átdob egy ún. overflow szerverre amin ugyanazt a területet fogod látni és ugyanúgy tudsz mindent csinálni (kivéve WvW-zni, oda csak a rendes szerverrõl lehet bejelentkezni).
kabel15
Akkor még olvasgatok, aztán jövõhéten lehet bele vágok 😊

a szerverek sztem bírják
miért ne lenne érdemes bele kezdeni?
vannak magyar klánok fõleg desolaiton és piquen a 2 góc

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Sziasztok!

Érdemes most bele vetni magát valakinek a GW2 világába? Ha most venném meg nem lennék nagyon lemaradva? Játékos állomány milyen? Vannak magyar klánok? Szerverek nem laggolnak nincsenek nagyon túlterhelve?

Nem látok bele a szerver szintû dogokba, de 1-2 commander hiánya nekem is feltûnt, remélem csak pihennek, mert nagyon bírtam õket 😄 A 7vége szokás szerint döcögõs volt pontszerzésben, de mostanra felzárkóztunk--- Piken style 😄 Én ma reggel épp fent voltam, az alapján nem is csoda 😄 Wolfy majd ír komolyabb részleteket a vándorlásról ha tud/akar 😊

X

SmylE
Én csak nemrég kezdtem el újra játszani, de úgy látom erõsen javuló tendencia van nálunk hosszabb távon és sokat fejlõdtünk, de természetesen még mindig lenne min javulni. Bár a mostani T1-es ellenfelek miatt van aki nem veszi olyan komolyan most a játékot commander szinten sem hogy kicsi az esély hogy ne a 3. helyen végezzünk (commander szinten ez nekem annyira nem szimpatikus), bár a 2.-at még megcsíphetjük valaki szerint és tolnunk kéne ezerrel. A többiek viszont kitartanak a végsõkig és odateszik magukat 150%-on mint ahogy eddig is. Az itteni nemzetközi társaság ugyanolyan szuper mint volt, bár egy-két régi alap arcot nagyon hiányolok akik commander-ként nagy tálentumok voltak. 😞
Úgy hallottam nem egy ember jött át pont pikenrõl, pont az ottani társaság miatt... Nálatok hogy megy a szekér?
Következõ sorsolásnál is lesz rá esély, meglátjuk 😊 Egyébként nálatok is szétesõsebb a játék mostanság?

X

SmylE
mikor lesz piken vs desolation wvw-n 😊 kíváncsi lennék rá nagyon 😊
Divinity reachben van egy uj home instancenal ha jol emlekszem.

Ps4 id: adamraw

van ott egy új ami nincs fent a mapon, valamelyik mapon lent-középen de h melyik pontosan nem tudom

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Vadnokedli
Kryta-ból még mindig hiányzik 1! de sehol nincs, többször is összehasonlítottam a térképekkel.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

fõleg mikor az illetõ nincs is ott 😄
vagy nyafog ha kérnek tõle egy ramet 😄

SmylE
Kivéve, ha olyan szerveren van az ember és épp olyanok az erõviszonyok, hogy betudnak foglalni mindent. Azokat a kéréseket wvw-n viszont mindig mulatságosnak tartom amikor beírja valaki, hogy csak azért foglaljunk be valami, mert neki kell a map completion-hez.
hajaj 😄 azokat a legnagyobb szívás beszerezni 😄
EB-n pl van hogy hónapokat kell várnod a jó "spawn"ra 😄

Bizony bezony 😊 beleszámitanak WvW-s térképek is!
itt egy kis segitség :map completion

Vadnokedli
az online fellelhetõ összes térképeket területrõl területrõl, WvW-t még nem mentem. Az is beleszámítana? <#vigyor3>

Rendben. 😊 Ha van anyagom gyártok.Még nem vettem Black market-on semmit (alapanyagot).De azért jó érzés volt az elsõ sárga (rare) íjjat legyártani és a bag-be rakni 😊 .

Mc Wolfy
esetleg valami földalatti? mivel hasonlítottad össze? a living story miatt változtak kicsit térképek

wvw?

Vadnokedli
Na ez vicces, az összes terület megvan 100% ra mégis 92% on állok, területenként mindegyikbõl 1 hiányzik. Lecsekkoltam mindet, összehasonlítottam mapokkal és minden megvan. 1-1-1 mindegyikbõl hiányzik.. Kivéve Orr-ból. Ötletek?

Mc Wolfy
csak megjegyezném, hogy nem nagyon éri meg tárgyakat használat céljából craftolni. a kész termék sokszor olcsóbb, mint az alapanyagok.

Értem.Rendben.Akkor utánanézek. 😊 Köszönöm.

ha eléred bármelyik Crat-ból a 125öt akkor tudsz Rare-t készíteni , de a hozzávaló receptet meg kell venni , ezt megtudod tenni annál a master crafter-nél akinél megtanultad a szakmát és ott áll közelben😊
Sziasztok,

A kérdésem a következõ lenne.Craft-ing.Már lvl 30-as íjat tudok készíteni.Viszont csak mastert.Hogyan lehet a masterwork-nél magasabb szintût készíteni,mondjuk egy rare kategóriásat??Vagy az a max?Van a mystic forge de azt nem nagyon értem egyenlõre... 😊

SmylE
Nem csodálom. Azért a mi csoportunkban is hihetetlen nagyságú zerg-el szokott jönni az ellen, de éjjel már megcsappan a számuk. A legviccesebb az, hogy legtöbbször érezhetõen többen vannak (hiába van nálunk is sorbanállás wvw-re), de amikor zerg vs zerg-re kerülne a sor, rendszeresen nyomnak egy waypoint-ot és felszívódnak... A TS-en rendesen ki is akadtak ezen 😄
Mc Wolfy
köszönjük, jókat ölünk. népeknek kicsit elege lett vizuból és sfr-bõl

SmylE
Érdeklõdnék, hogy Piken-en mi újság van wvw-n? A millenium 3 helyezéses visszaesést prognosztizál. Túl erõs lett ez a csoport, vagy valami más oka van?
Köszönöm.

Mc Wolfy
a combo finisher gazdája kapja elõször, majd a partyja. egy finisherbõl a hatást 5 ember kaphatja max. ha a party 5 tagja nincs közelben, akkor a legközelebbi játékosok jönnek, majd az npc-k.
combo finishereknek több fajtája van. blast, leap, projectal etc... a finisher fajtája és a field eleme határozza meg, mit kapsz.
összefoglalás itt

Sziasztok,

Ha csinálok egy combo field-et és utána nyomok egy combo finisher skillt akkor én is megkapom a combo-t vagy csak akkor ha más nyomta a combo field-et?És az nincs megkötve hogy mondjuk egy fire field-hez csak egy bizonyos skill-t lehet használni hanem akármelyik finsiher-t,igaz?

Mephike
Nekem fractal alatt már esett, de nem sok. A másik lehetõség, hogy Honor of the Waves-ben a corrupted core-okat farmolod és összerakod õket a MF-ban. Ez amikor én csináltam anno még olcsóbb is volt, mint piacon venni a lodestone-t.

corrupted lodestone-t hol a legjobb "farmolni" ?

Igen.Köszönöm.Megtetten. 😊 Annyi új dolog van a játékban,hogy próbáltam egy kicsit könnyíteni az "életen" és itt kérdeztem. 😊

Mc Wolfy
nem nagyon, de minden tárgyat meg tudsz nézni, hogy mire jó, mi kell hozzá a gw2 wikin

Sziasztok,

A "trophy" itemmekkel lehet csinálni valamit azon kívül hogy eladom?

Ezért nyitottam ezt a topikot 1 éve... 13164 megtekintés, 118 válasz, Anet még csak nem is válaszolna.