63345
  • Panzeradler #60732
    Dejó, hogy pont a casual pvp részt vették ki a játékból ezzel a patchel
  • Negritis
    ez a wardrobe system adja :D
  • Robe77
    Mit kerestél te a TESO fórumban? :D

BTW, jön a patch!!
  • JaSoN HuNTeR #60729
    Megjött a patch!
  • TomStorm
    Hát igen mondjuk bennem is ott van az,hogy a TES sorozat mindig is tetszett.Jó kis game GW2 is.Azt nem állítom,hogy baj lenne vele(na jó az optimalizálatlan motortól és a sok dinamikus küldivel való szintezéstől nagyon ki voltam:) de TES online más világ és ez a más világ bizony sokkal jobban elragadott mint a GW2,hát ez van.
    Én már GW2 startkor is leírtam a problémáimat és ez azóta se változott.Nekem a GW1 nagy klasszikus volt de a második része már nem.
    Na mindegy nem érdekes,jó játék GW2 én tényleg sokat játszottam vele főleg Spvp-t meg felszinteztem pár karaktert viszont WvW már az FPS drop miatt kizárt volt,hogy játszam.
  • Kryon
    Ritkán nézem az értékeléseket, bétában próbáltam, tetszett is, de olyat nem láttam benne (és nem is olvastam róla), amiért egy átlag, nem TES fan gw2-es játékos mindent hátrahagyva átmenjen TESO-ba. Raiderek itt nyilván nincsenek, így ők kiesnek. GW2 célközönsége a casualok és pvp-sek, nekik meg teljesen megfelel. Ráadásul ennek a csoportnak a TESO fizetési modellje sem kedvez, ami az RP beállítottségú casualokat is visszaratja, akik f2p/b2p mellett még talán tennének vele egy próbát. TESO más közönséget célzott meg (nem casual TES fan RP/PVE-sek), így döntöttek, ezért aztán GW2-re nem jelent veszélyt függetlenül az értékelésektől.
  • JaSoN HuNTeR #60726
    GW2 live Piken Square HUN
  • TomStorm
    Ez csak szemlélet volt részemről.Amik nem tények csak valljuk be érdekes értékelések születnek már jó ideje játékoknál és itt egy olyan cikkről volt szó amit szinte értelmezni nem lehet csak a "fröcsögés" amivel értékelte 68 pontra.
    Esetleg a marketing,bizonyos más módon éri el az újságírókat de az is lehet,hogy semmi ilyesmi nincs a háttérben(na de a mai világban?:)
  • Negritis
    a játékosok döntenek úgyis, nem a szakírók
  • JaSoN HuNTeR #60723
    Teso Értékelés: 8,4/10
    Guild Wars 2 Értékelés: 9,2/10
  • t0xikus
    ha esetleg teso fan akkor magyarázhatod:) megfelelő fórumban azt is megmagyarázták,h azért kapott nagyrészt kevés pontot az értékeléseknél, mert nem fizettek az újságíróknak:D
  • t0xikus
    11:59PT
  • Negritis
    18-21et írtak map chaten az előbb
  • Vadnokedli
    4-5-6-7-8 fele
  • JaSoN HuNTeR #60718
    Ma hánykor jön a patch?
  • alyr2
    Amugy jottök itt a wow endgameval...en wowoztam ORIGINALON többet mint 2 év..és az endgame ott is ugyan az mint barhol mashol...eléred a max szintet, elmesz raidelni orverzesik nyomjatok, most mar mindenki kap maganak megfelelo lootot minden bossbol, mert miert ne...szoval ha vegigmegy kb 8 alaklommal egy raid fullos a karid..sok ertelme nincs...mehetsz arenazni meg BGzni...vagy mehet a napi kveszteles meg gazszedes...stb GW2 ugyan ez csak havidij nelkul sokkal szebb grafikan!!! Es ez minden MMO jatekban igy van, megszerzed a szarjaidat es vagy kezdel masik karaktert, amit felcuccolsz 1 honap alatt, vagy csinalod a napi "rutint" ez alol nem kivetel SEM a TESO sem a WOW sem a GW2. Mind ugyan az mas koritessel
  • Kryon
    Fizetési modell miatt casualoknak és pvp-seknek messze jobban megéri GW2 mint TESO. Egyedül a "hc" pve-seket tudnák átcsábítani, olyan meg eddig se volt itt. WvW miatt akinek van egy kis esze nem megy át, mert kb. ugyanezt kapja havidíjért. Nagyrészt különbözik a célközönsége a két játéknak, úgyhogy kapufa, máshol talán több szerencséd lesz, van még sok topic...
  • Negritis
    és ez téged miért érdekel?
    most őszintén, senki nem kiváncsi itt rád
  • Mc Wolfy
    szerintem van egy script valahol az oldal motorjában, ami hypermaniac néven fut és az endgame, aktivitás, balance szavakra aktivizálódik. már keresem
  • HyperManiac
    jah warriort buffolják, rangert leszarják. Mert a warriornak kell buff még, rangernek meg nem kell. Olyan szinten ostobák a fejlesztők hogy arra szó nincs.

Marad minden a régiben, warrior+guardian, a többi csak placeholder.
  • Mephike
    Kössz, hogy benéztél, de jó is, hogy mész :)
    A holnapi tartalom számomra rengeteg olyan apróságot fog hozni, ami tovább növeli a játék élettartamát.
  • constellus
    na örülök h van még lelkesedés
    (az endgame beszólásokhoz csak anynit füzök hozzá h a wvw-t messziröl kerülök mégis van endgame, activity-k, jumpingpuzzle akkor is ha készvan, én élvezem a champ traineket is, +spvp, akinek meg ennyire számit a endgame mennyen wowozni)
    btw a future packet énis néztem és a thiefet ha jólértelmezem boostolni fogják a heallel szóval gondolkozok h kezdjek más karit pvpre vagy inkább maradjak thiefnél
    am a thiefnek ennyire nagy a skillcapje vagy csak én nem látom át és tul bonyolult?:D valami tanácsot tudtok adni? (perma stealth hogymüködik, guatól szaladjak vagy próbáljam az 1v1et? stb)
  • Vadnokedli
    Végülis, endgame
  • Negritis
    viszlát
  • JaSoN HuNTeR #60708
    Már megint kezdi.
    Neked mit jelent az endgame???? Mert mindenkinek mást.
  • HyperManiac
    És milyen endgame van a wvw-n kívül?
  • Negritis
    én meg a GW2-t nem unom :D
    és WvW nélkül is lehet élvezni a játékot (ismerek olyat)
    főleg hogy a pvp reward rendszere most jobb lesz, valamint a mapokon is érdekes újítások jönnek

persze vannak dolgok amik hiányoznak és fognak is
  • t0xikus
    látod,h nem unja:) bár lehet,h ez már scriptből megy:D

a 2. hely meg sztem tartható, bár bb most nagyon nyomja:)
  • Robe77
    Bullshit. Nem unod még a hülyeségeket? :)
    A TESO-hoz meg annyit, hogy 2-3 hónap és jönnek majd a nyávogások a szokásos emberektől, hogy jaj nincs új content, adok még neki egy hónapot stb. stb.
  • Vadnokedli
    Aminek semmi jövője. (A teso-nak, nem mondom hogy gw -nek van.)
  • HyperManiac
    Lassan lecseng a játék, aki nem szeret wvw-zni annak nincs semmi teendő lvl80 után. Plusz ott a TESO.
  • Negritis
    mi toljuk Deson, sőt Gold Liga 2. helyen vagyunk jelenleg
    bár kétlem hogy meg tudjuk őrizni, a sok PVE-s valszeg lassan kész lesz minden achival :D

és háát nem tudom hogy mikor milyen, azért nem vészes az aktivitás
    majd most jön a feature patch kedd este-szerda hajnal és az kicsit megdobja az aktivitást
  • constellus
    köszi, sikerült a story mód, plusz az event is és már nyitottam is a kaput!:D amugy miért ilyen kihalt msotanság a fórum ? elfogyott a játékos ? Deso-n valaki nyomjamég ?
  • Negritis
    a storyt is ugyanúgy 5en csináljátok
    a lényeg hogy van CoF , 4 út van benne
    1 story és 3 expoler

a 3 expet csak olyan tudja nyitni akinél a WP nem contested és az adott characterrel már megcsinálta a story módot
  • constellus
    tehát akkor ha kész a sztori mód ugymond "nyitva van" a contested azt vágomh eventtöl függ, és a story módhoz kellene party is vagy egyedül vihetö?
  • Mc Wolfy
    a killnek nincs szaga :D
  • erasmus4
    Lebuktál Wolfy szóval felszintezettekre vadászol :).
  • Negritis
    grat :D én most tegnap jöttem rá hogy milyen pöpec lenne a guardianra a Sunrise :D
  • Mc Wolfy
    épp most esett egy dawn egy felszintezett emsmerből
  • Negritis
    de a szervereken általában a WP is contested :D szóval mind2 válasz helyes