Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladom digitális accountomat 6000 Ft.-ért, ha valakit érdekel privátba üzenjen.
Van rajta egy 80 -as ranger 90 arany és jó armor és fegyó.
Egy 46 os elementalist.
Minden véleményre kíváncsi vagyok 😊. Igazából WoW ott ott hagytam de hiányzik valami kis fun 😊.
Bár lassan záró vizsgák nyelvvizsga és még meló is 😄 Nem tudom be vállaljam még ezt is. Lehet meg kéne várnom míg ezeket letudtam 😄 Nem akarom hogy megint beszippantson egy fantasy világ 😄
BattleTag: kabel15#2672
Én kb 2 hete kezdtem.Szerintem érdemes belevágni...Nekem sem tetszett hogy nem volt lehetõség free preview-ra.De összességében nem csalódtam benne.Csak ajánlani tudom.Pike-on vagyok.Nekem eddig 1x volt dc-m és laggom soha (2 hét játék nem igazán mérvadó,de gondoltam megosztom Veled 😊 ).
necrot nem simerem mesmert meg ajánlom😊
Anno voltam az egyik bétában de csak 2 órát sikerült szórakoznom vele 😞. Mondjuk akkor tetszett. De elõtte jó lenne bele nézni kicsit, mielõtt beruházok rá 😊.
Egyébként a Necro és a Mesmer tetszik. Érdemes ezekkel elkezdeni játszani? Vagy nem kezdõknek való? Ja és még valami. Gondolom itt is vannak Talent pontok mint a wow ban. De ha valamit elrontok akkor át lehet ezeket pakolni?
Never underestimate the power of the dork side!
guilded meg lesz, ha nem vagy retard, a jobb helyeken mondjuk azt se szeretik, ha még nem vehetsz legálisan alkoholt. alap elég. pár nap után úgyse nézed skilleket, hanem reflexbõl nyomod, max egy guild társ aki elmondja mit is jelent
Illetve olvastam régebben, hogy itt a bossok is a "világban vannak" és oda kell menni ölni majd a végén az alapján kapok jutalmat mennyire járultam hozzá a megöléséhez.
Alap szintû angol elég egyébként a játékhoz? Vagy azért nem árt egy középfokú nyelvvizsga? 😄
Lagot én eddig egyszer láttam, WvW-n, hónapokkal ezelõtt, azóta nem nagyon. Sorban állás kizárólag WvW-re van (ezt is megoldják nemsokára, bár kicsit félmegoldással, de az is valami), a játékba bármikor be tudsz lépni és játszani, ha megtelne egy adott terület szervere, akkor átdob egy ún. overflow szerverre amin ugyanazt a területet fogod látni és ugyanúgy tudsz mindent csinálni (kivéve WvW-zni, oda csak a rendes szerverrõl lehet bejelentkezni).
miért ne lenne érdemes bele kezdeni?
vannak magyar klánok fõleg desolaiton és piquen a 2 góc
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Érdemes most bele vetni magát valakinek a GW2 világába? Ha most venném meg nem lennék nagyon lemaradva? Játékos állomány milyen? Vannak magyar klánok? Szerverek nem laggolnak nincsenek nagyon túlterhelve?
X
Úgy hallottam nem egy ember jött át pont pikenrõl, pont az ottani társaság miatt... Nálatok hogy megy a szekér?
X
Ps4 id: adamraw
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
vagy nyafog ha kérnek tõle egy ramet 😄
EB-n pl van hogy hónapokat kell várnod a jó "spawn"ra 😄
itt egy kis segitség :map completion
A kérdésem a következõ lenne.Craft-ing.Már lvl 30-as íjat tudok készíteni.Viszont csak mastert.Hogyan lehet a masterwork-nél magasabb szintût készíteni,mondjuk egy rare kategóriásat??Vagy az a max?Van a mystic forge de azt nem nagyon értem egyenlõre... 😊
combo finishereknek több fajtája van. blast, leap, projectal etc... a finisher fajtája és a field eleme határozza meg, mit kapsz.
összefoglalás itt
Ha csinálok egy combo field-et és utána nyomok egy combo finisher skillt akkor én is megkapom a combo-t vagy csak akkor ha más nyomta a combo field-et?És az nincs megkötve hogy mondjuk egy fire field-hez csak egy bizonyos skill-t lehet használni hanem akármelyik finsiher-t,igaz?
A "trophy" itemmekkel lehet csinálni valamit azon kívül hogy eladom?