Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért te ki vagy, seggfejkém, az MTA díszdoktora, vagy netán egy szokásos ki nyomoronc pattanásos 16 éves prõ.
de azért én is jót szórakozok rajtatok, a lényeg, hogy mindenki jól érzi magát. =)

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

RoyalPredator
= Jaj ne... =

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

SZEG007
Ez a Shortex gyerek akkora faszláma tök jokat lehet rajta röhögni😄

"I1Q-val 10000%-ig egyetértek: ezek a kockák valahogy felhatalmazva érzik magukat hogy megmondják a tutit, persze te hogy az istenbe kételkedsz a szavában, hiszen õ napi 23 órát a gép elõtt töltõ prõ"

na köszönöm, megmondtam a tutit akkor miért válaszolsz és miért nem kussolsz már be?
Mc Wolfy
Hm, azt hiszem az én buildem váltotta ki ezt a háborút 😊
Nos, ha valóban tovább olvasnád a mondatot, odaírtam, hogy brizi helyett rakjon be egy rezt, de gondolom akkor nem lehetett volna belekötni, így maradt a szelektív látás ^^

Never underestimate the power of the dork side!

jaj ezt nem hagyhatám ki, bocs télleg az utsó.
A prõk, akik értékelik a dolgokat.
Volt egy dual attunement air spiker build a wikin, a great kategóriában.
Kivették onnan, asszem a rend enchant térnyerése miatt - ez volt a hivatkozási alap (nem tom régebben volt).
Kicsit átmachináltam, vettem a bátorságot én õsbunkó, hogy prõk által összetákolt buildbe belenyúltam, mert álláspontom szerint nem volt elég jó... (SZENTSÉGTÖRÉS!!!)
Bementem vele, na mondom mi az az elterjedt használat.
Fél éve senki nem nyomta rám még... de tényleg elterjedt, hajjaj! Prõk írták! Hozzáteszem, nem töltöm a fél életem RA-val tehát a véleményem továbbra sem számít, még ebben sem. De még PvE-ben sem, mert nekem az sem megy, én ott is szar buldet használok.

Jo, hát most ne legyél ilyen, itt egy csomó prõ van, akik pontosan tudják, milyen is az, amikor RA-ban minden második körben szétvágják (vágnák) az életed a distracting, meg a magebane shottal, a szarházi mesmer disruptokkal, õk tudják, hogy manapság kis tulzással egy hammeres warrior is valami disrupttal jön, és ha kapsz egy monkot 15. körben a csapatba, az az elsö másodpercben beirja, hogy test build, vagy hogy smiter.
Te ne kérkedjél bazzeg a szarházi gladi titléddel, mer neki 1136-os hero, meg a fax tudja mi van, õ tudja, hogy mi az abszolut totális build.
I1Q-val 10000%-ig egyetértek: ezek a kockák valahogy felhatalmazva érzik magukat hogy megmondják a tutit, persze te hogy az istenbe kételkedsz a szavában, hiszen õ napi 23 órát a gép elõtt töltõ prõ. Csak amikor AB-n nem rank 9es heroval megyek, akivel állandóan szopok, hanem rank 10-es kurzikkal, akkor érdekes módon kis szerencsével (ami abban áll, hogy a másik 8 nem egy idült barom) BÁRMILYEN pályán nyerni lehet.
Én is csak ilyen noob PvE betyár vagyok, aki ABzgat, idõnként ráfanyalodik RA-ra értelmes társak híján. Úgyhogy az én véleményem sem számít, sõt.

Jo hat RA is televan nempofaju senkihazikkal, amelyik nyomkodja vegig a szaros herotitle-jat, de kozben a warriort üti a monk vagy a ritu helyett egesz mecsen, akarmennyiszer nyomom neki a targetot. A legjobb az egeszben az , hogy amikor elkezdem osztani a faszkalapot, egybol az a valasz h mutassak titlet, meghogy hanyas gladim van? Mintha szamitana barmit is.. Ha mar van egy rank 1-2 es gladid amit random arenaban szereztel, mar vagy olyan szintu player, mint akiknek van mondjuk 4-5 csak a fel eletet eltölti elõtte. Annyi a noob, a kisgyerek, meg a logikatlan felnõtt, hogy ezek komolyan azt hiszik h a title fogja meghatarozni valakinek a jatekat, mikor ha nemvagy balfasz es lehuztal mar parszaz orat arenaban , lehetsz te r1 is, igenis szetfogsz oltani minden magastitles bekepzelt arcot ha van egy epkezlab buildet (lehetoleg nem valami santa pvx wikis szar) es tudod is hasznalni. Nyilvan gvg-ben , es egyeb mas , sok playert igenylo taktikai csapatjatekban ez nem igy mukodik.. Dehat vicc , amikor a jomagam glad 1.5 jével leugatok par balfaszt arenaban, akinek latszik h fingja nincs errol a jatekrol, es akkor elkezdi nyomkodni a szaros herotitlejat es kerdezgetni h naaa neked hanyas van he?

Ezzel csak annyit akartam h sajnos gw televan idomilliomos lamakkal, akik azthiszik h van valami felirat a nevük alatt mar tenyleg tudnak, akinek meg nincs az noob..

üdv mindenkinek. pár szót ejtek én is és belekontárkodok abba amihez nem értek. nem rég volt szerncsém összefutni pár (számomra elérhetetlen nagyratartott über - de tényleg)) conquering, terrifying titles arcal - hol máshol mint abon mivel nálam kimerül minden pvp (ja az ab az nem is pvp) tevékenység ezzel. szóval abozgatunk elhalok - sokat szoktam nem vagyok én prö - egyszercsak felrezelnek. hoppá ez meg mi? ja hogy übereknél ezt így szokás. a kedves gvgn edzödött warrior pajtásunk többet halt három perc alatt mint égen a csillag de biztos pröknél ez így szokás - betankolni 8 ellenfelet ketten. szegény ele meg volt rökönyödve hogy egy heeling breeze hogy nem healel ki minden demaget. bár minden tiszteletem az övék volt, biztos ami biztos a következö menetre már nem velük mentem. nem tisztem megmondani hogy bénák voltak e (azok voltak de nagyon) mivel én csak noob pve betyár vagyok aki néha abozgat. számomra tanulságos volt ismét.
a pve az pve, az ab az ab, a gvg meg gvg. vannak akik ezt néha összekeverik és elvárják hogy más is keverje össze
köszöntem a szót
*ez csak a az én véleményem amire tudom nem kiváncsi senki

Téves, én azért írok id, hogy flémeljek mert az jó, egyébként ha nem flémelnének az emberek nem menne a topic 😄:

gratulálok annak a hülyének aki egy healing breeze-t tesz be egy ilyen buildbe egy glyph of resto helyett.
váltana inkább mesmerre, mantra of resolve, és a resto glyph azonnal healel, jo sokat.
tényleg minden elismerésem a build alkotójának, meg azoknak akik ezt maxra értékelik. egy dolgot tudsz vele pluszban: másokat healelni. oldják meg, nem egy breeze fogja öket megmenteni...

olvasd ezt el még1x és vesd össze azzal amit most irtál és kondolkodj el, hogy van e dislexiád na jó8
Hello mindenki!

Eladó egy Guild Wars (alap) és egy Guild Wars - Nightfall account.

Árban megegyezünk. További információért írj:

Budapest környékiek elõnyben :p

[email protected]
jah hogy GvG, értem.
Na most ha jól emlékszem, egy elég kezdõ játékos kérdezte, hogy mivel tud pvpzni, erre linkeltétek ezt a split elét.
Ujoncunk nyilván a legprõbb kocka no real life begyepesedett agyú GvG guildek üres helyeire pályázott, amikor ezt kérdezte... én meg mertem venni a bátorságot, és pl. egy RA szempontjából mondtam véleményt a buildrõl, ahova belátható idõn belül még esélye is van bekerülni.
De GvG-ben biztos ez az isten, én elhiszem, meghajlok a prõk elõtt.
Aki GvGzik, az mind ilyen lesz, hogy - többek között - a gondolkodása is ennyire leszûkül és nem tud absztrahálni?

Zomil
azért mert a 4. rész az igazi kiegészitö, és ezért ott nem lehet karaktert inditani, hanem kb. 15-ös szint körül lehet oda átmenni egy küldetéssel bármelyik kontinensröl

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mc Wolfy
Vannak farmer buildek. De szerintem olyan nincs, amire Te gondolsz, vigyél magaddal hencsiket, meg más játékosokat, ez nem solo játék.
Nézd meg pvx wikit.

Mc Wolfy
Shorlex, observelj már egy kicsit, na jó, mostanában ne, mert mnden teli van necrokkal, de az a szabvány split ele GvG-n.

Szia szigi!
A 4. az eye of the north de az gyakorlatilag a proph-nak a kiegészítõje azon a térképen vannak új területek és újabb questek(dungeonok).
de könyörgöm, ha nem gvgzel akkor miért oltod ezt be?
egyébként leszarom, hogy melyik válasz erre gombot nyomtam meg a 2 közül a lényeg az, hogy neked szólt
Üdv
én megvettem a 4-et egyben de nem tom miért csak a Proph, Facti, és a Nightfall-al tudook játszani, a 4-ik hova lett?? vagy csak én nem látom??? mert a játékban nem tom kiválasztani csak a 3 van.

és ha máskor a "válasz erre" feliratra nyomsz legalább a helyes postot válaszd ki.

sztem meg te fogd be nagyon gyorsan a szád, mert ha hülyéket beszélsz, nincs értelme kinyitni.

RoyalPredator
Elõszõr is, elfogadod a questjét.
Utána legyõzöd a 3 nagy golemet, felveszed a jutalmat.

És ált. bal oldlaon van egy Party nevü ablak, ahol ott a neved egy piros téglalapban.
Az alatt van egy kék téglalap, ahol herok neveit látod ha rákattintassz.
Ott válasszad ki MOXot.

Vagy Party Search -ben is betudod rakni a herokat, az gyorsabb.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Sziasztok!
A M.O.X. nevû gólemet hogy lehet elõhívni?
És meg lehet változtatni a character select-nek a hátterét?

üdv
saxicola
Nagyon tetszik Kamadan feldíszítve.

www.gportal.hu/bioshock

ha nem értesz hozzá nem kell a duma
ez nem pve build, szóval szerintem csöndben maradhatsz
Győri Devi
köszönjük Strucc 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

StRucC555

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

StRucC555
<#banplz>

Carlos
Téker köcsög! <#idiota>
Amúgy az index.html lemaradt a végérõl. Igy maradt benne reklámcsík a tetején.
Igy kell e!

Þór vígi þessi rúnar

StRucC555

Hogy tudok most e mailt cserélni a játékban ? mert ha akarok eltesz egy oldalra ahol accountot kér meg minden valaki megtudja mondani mit csináljak?

Jah és csak s ima alapjátékom van, a prophecies !

Get a life!

Õ hát. akkor tudnátok ajánlani egy olyan kasztot amivel könnyû játszani, és nem öl meg 3-4 mob ha rámtámadnak egyszerre ?😞

Get a life!

fel kell venni minden megszerezhetö skillt.
amikor bemész abba a szobába, jobbra, és hátul van egy ilyen basz, azt sokan nem veszik fel.
már most mondom, hogy a charrokon meg csak ugy tudsz átjutni, ha jol és elég sokat használod a hide-ot.
amikor ilyen rúnákhoz érsz az általában mindig hide hely.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

gratulálok annak a hülyének aki egy healing breeze-t tesz be egy ilyen buildbe egy glyph of resto helyett.
váltana inkább mesmerre, mantra of resolve, és a resto glyph azonnal healel, jo sokat.
tényleg minden elismerésem a build alkotójának, meg azoknak akik ezt maxra értékelik. egy dolgot tudsz vele pluszban: másokat healelni. oldják meg, nem egy breeze fogja öket megmenteni...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
Anico
hello!

::.:..:::..:.:::..:::.:..::

Gubberx
Üdv, elakadtam a Gwen story questben, eljutottam a végére mikor rádöntöm az oszlopot a charrokra akik a csapdába esett szellemekkel harcolnak de a hegy felé vezetõ kijárat el van zárva és sehogy nem jutok ki :/

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

RoyalPredator
Skacok, ha nem hülye ötlet, akkor megbezsélhetnénk egy idõpontot amikor együtt vagyunk a Halloween eventen, meg beszélgethetnénk is😊

Aki benne van, jelezze!

EDIT: Egyeseknek írom:
Igen, a GW-n lehet beszélgetni is hardcore farm helyett..😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Mc Wolfy
Amúgy a csak átkoz, stb buildek a legnehezebbek 😊
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Mo_Mind_Blast_Split_Ele amúgy nyesze, ez elõl nem futnak el, csak brizi helyett rakj be egy res signetet 😛

Mc Wolfy
keress pvx wikin valami jó UW farm buildet, más farm nagyon már nem éri meg, bár az sem 😛
Kezdõnek meg nem éri meg pvp karit csinálni külön pve-bõl, mert mire összeszeded a 3-4 weapon setet, az egy év, ha nincs pénzed, ugyanígy az elsõ 15k-s armorodra is a pénz elég nehezen fog összejönni, nem is beszélve a rúnákról 😊
Szóval elõször csak pvp-zgess pvp karival. Nekró és mesmer hexel és degenezik, amúgy meg milyen skilleket használsz, h az a bajod, h elfut az ellen? pvp-ben viszonylag kevés firestormot használunk 😄
Neked is ajánlom a pvx wikit buildekért.

3. Az összes karaktered ugyanazt a ládát használja, a benne található dolgok az összes karaktered számára hozzáférhetõek.

Srácok Pve-be keztem egy Warrior/Monk felállást ezzel csak farmolgatni szeretnék stb
szeretnék inditani eegypvp-kasztot is de nem pvp-be hogy egyból 20as legyen hanem magam szeretném felfejleszteni de nem tudom hol lehet pvp-re bejelentkezni stb.A másik kérdésem hogy miylet érdemes csinálni ami után nem kell futkosni hanem csak átkoz stb, az elementalist azért nem teccik mert ha nemm áll a játékos vagy a mob akkor nem találja el. A harmadik kérdésem az lenne hogy van a játékba olyan ládika ami mind a 4 karakterrel össze van kötve ? Lehet tárgyat átadni cserélnia akrakterek közt stb (1 accounton)

Elõre is köszönöm a válaszokat, sziasztok

Get a life!

Atisz
Ja arra én is emlékszem.
Én szolidaritásból nem voltam monk, mindenkinek jobb volt úgy 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

- gw2.hu-n nézelõdj, érdeklõdj

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

saxicola
Én még csak 6 hete játszom a Guild Wars-szal tehát én nagyon várom a Halloweent a játékban.

www.gportal.hu/bioshock

Kár, hogy megint semmi újítás nem lesz az eventben... ettõl függetlenül még mindig ez a legjobban sikerült az összes közül.
Carlos
És jönnek megint a hülye poénok!
"Nemhallom, mert tök van a fejemen!" Kéééész!!! <#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

RoyalPredator
Imádom!!😄
Közösen mennyünk rá?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.