Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért én is jót szórakozok rajtatok, a lényeg, hogy mindenki jól érzi magát. =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
na köszönöm, megmondtam a tutit akkor miért válaszolsz és miért nem kussolsz már be?
Nos, ha valóban tovább olvasnád a mondatot, odaírtam, hogy brizi helyett rakjon be egy rezt, de gondolom akkor nem lehetett volna belekötni, így maradt a szelektív látás ^^
Never underestimate the power of the dork side!
A prõk, akik értékelik a dolgokat.
Volt egy dual attunement air spiker build a wikin, a great kategóriában.
Kivették onnan, asszem a rend enchant térnyerése miatt - ez volt a hivatkozási alap (nem tom régebben volt).
Kicsit átmachináltam, vettem a bátorságot én õsbunkó, hogy prõk által összetákolt buildbe belenyúltam, mert álláspontom szerint nem volt elég jó... (SZENTSÉGTÖRÉS!!!)
Bementem vele, na mondom mi az az elterjedt használat.
Fél éve senki nem nyomta rám még... de tényleg elterjedt, hajjaj! Prõk írták! Hozzáteszem, nem töltöm a fél életem RA-val tehát a véleményem továbbra sem számít, még ebben sem. De még PvE-ben sem, mert nekem az sem megy, én ott is szar buldet használok.
Te ne kérkedjél bazzeg a szarházi gladi titléddel, mer neki 1136-os hero, meg a fax tudja mi van, õ tudja, hogy mi az abszolut totális build.
I1Q-val 10000%-ig egyetértek: ezek a kockák valahogy felhatalmazva érzik magukat hogy megmondják a tutit, persze te hogy az istenbe kételkedsz a szavában, hiszen õ napi 23 órát a gép elõtt töltõ prõ. Csak amikor AB-n nem rank 9es heroval megyek, akivel állandóan szopok, hanem rank 10-es kurzikkal, akkor érdekes módon kis szerencsével (ami abban áll, hogy a másik 8 nem egy idült barom) BÁRMILYEN pályán nyerni lehet.
Én is csak ilyen noob PvE betyár vagyok, aki ABzgat, idõnként ráfanyalodik RA-ra értelmes társak híján. Úgyhogy az én véleményem sem számít, sõt.
Ezzel csak annyit akartam h sajnos gw televan idomilliomos lamakkal, akik azthiszik h van valami felirat a nevük alatt mar tenyleg tudnak, akinek meg nincs az noob..
a pve az pve, az ab az ab, a gvg meg gvg. vannak akik ezt néha összekeverik és elvárják hogy más is keverje össze
köszöntem a szót
*ez csak a az én véleményem amire tudom nem kiváncsi senki
gratulálok annak a hülyének aki egy healing breeze-t tesz be egy ilyen buildbe egy glyph of resto helyett.
váltana inkább mesmerre, mantra of resolve, és a resto glyph azonnal healel, jo sokat.
tényleg minden elismerésem a build alkotójának, meg azoknak akik ezt maxra értékelik. egy dolgot tudsz vele pluszban: másokat healelni. oldják meg, nem egy breeze fogja öket megmenteni...
olvasd ezt el még1x és vesd össze azzal amit most irtál és kondolkodj el, hogy van e dislexiád na jó8
Eladó egy Guild Wars (alap) és egy Guild Wars - Nightfall account.
Árban megegyezünk. További információért írj:
Budapest környékiek elõnyben :p
[email protected]
Na most ha jól emlékszem, egy elég kezdõ játékos kérdezte, hogy mivel tud pvpzni, erre linkeltétek ezt a split elét.
Ujoncunk nyilván a legprõbb kocka no real life begyepesedett agyú GvG guildek üres helyeire pályázott, amikor ezt kérdezte... én meg mertem venni a bátorságot, és pl. egy RA szempontjából mondtam véleményt a buildrõl, ahova belátható idõn belül még esélye is van bekerülni.
De GvG-ben biztos ez az isten, én elhiszem, meghajlok a prõk elõtt.
Aki GvGzik, az mind ilyen lesz, hogy - többek között - a gondolkodása is ennyire leszûkül és nem tud absztrahálni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nézd meg pvx wikit.
A 4. az eye of the north de az gyakorlatilag a proph-nak a kiegészítõje azon a térképen vannak új területek és újabb questek(dungeonok).
egyébként leszarom, hogy melyik válasz erre gombot nyomtam meg a 2 közül a lényeg az, hogy neked szólt
én megvettem a 4-et egyben de nem tom miért csak a Proph, Facti, és a Nightfall-al tudook játszani, a 4-ik hova lett?? vagy csak én nem látom??? mert a játékban nem tom kiválasztani csak a 3 van.
Utána legyõzöd a 3 nagy golemet, felveszed a jutalmat.
És ált. bal oldlaon van egy Party nevü ablak, ahol ott a neved egy piros téglalapban.
Az alatt van egy kék téglalap, ahol herok neveit látod ha rákattintassz.
Ott válasszad ki MOXot.
Vagy Party Search -ben is betudod rakni a herokat, az gyorsabb.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A M.O.X. nevû gólemet hogy lehet elõhívni?
És meg lehet változtatni a character select-nek a hátterét?
üdv
やられたらやり返す。倍返しだ!
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Amúgy az index.html lemaradt a végérõl. Igy maradt benne reklámcsík a tetején.
Igy kell e!
Þór vígi þessi rúnar
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
Get a life!
Get a life!
amikor bemész abba a szobába, jobbra, és hátul van egy ilyen basz, azt sokan nem veszik fel.
már most mondom, hogy a charrokon meg csak ugy tudsz átjutni, ha jol és elég sokat használod a hide-ot.
amikor ilyen rúnákhoz érsz az általában mindig hide hely.
váltana inkább mesmerre, mantra of resolve, és a resto glyph azonnal healel, jo sokat.
tényleg minden elismerésem a build alkotójának, meg azoknak akik ezt maxra értékelik. egy dolgot tudsz vele pluszban: másokat healelni. oldják meg, nem egy breeze fogja öket megmenteni...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Aki benne van, jelezze!
EDIT: Egyeseknek írom:
Igen, a GW-n lehet beszélgetni is hardcore farm helyett..😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Mo_Mind_Blast_Split_Ele amúgy nyesze, ez elõl nem futnak el, csak brizi helyett rakj be egy res signetet 😛
Kezdõnek meg nem éri meg pvp karit csinálni külön pve-bõl, mert mire összeszeded a 3-4 weapon setet, az egy év, ha nincs pénzed, ugyanígy az elsõ 15k-s armorodra is a pénz elég nehezen fog összejönni, nem is beszélve a rúnákról 😊
Szóval elõször csak pvp-zgess pvp karival. Nekró és mesmer hexel és degenezik, amúgy meg milyen skilleket használsz, h az a bajod, h elfut az ellen? pvp-ben viszonylag kevés firestormot használunk 😄
Neked is ajánlom a pvx wikit buildekért.
szeretnék inditani eegypvp-kasztot is de nem pvp-be hogy egyból 20as legyen hanem magam szeretném felfejleszteni de nem tudom hol lehet pvp-re bejelentkezni stb.A másik kérdésem hogy miylet érdemes csinálni ami után nem kell futkosni hanem csak átkoz stb, az elementalist azért nem teccik mert ha nemm áll a játékos vagy a mob akkor nem találja el. A harmadik kérdésem az lenne hogy van a játékba olyan ládika ami mind a 4 karakterrel össze van kötve ? Lehet tárgyat átadni cserélnia akrakterek közt stb (1 accounton)
Elõre is köszönöm a válaszokat, sziasztok
Get a life!
Én szolidaritásból nem voltam monk, mindenkinek jobb volt úgy 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
www.gportal.hu/bioshock
"Nemhallom, mert tök van a fejemen!" Kéééész!!! <#nyes>#nyes>
Þór vígi þessi rúnar