Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy válaszoljak: természetesen GvG nagyobb kihívás, mint PvE. De lehet változtatni a rutinon.
És most meg fogsz lepõdni: Ha monkolok, mindig az adott területhez és a csapathoz igazítom a buildet. Van egy, PvE-ben nekem remekül bevált saját buildem 2 seeddel, Glimmer elittel. Ha jön a csapattal HB monk, akkor viszek Arcane Mimicry-t és azzal tolom a glimmert, ezenkívül van egy condi és hex leszedõ (condi leszedõ helyre szokott kerülni a mimicry), egy rez, egy selfless spirit és egy divine spirit, hogy szétspammelhessem a partyt a glimmerrel.
Rituval egyedül mindig spiritwallal mozgok(mozogtam). 5 támadó spirit, 1 kurzick skill, amivel rángatom õket, a hex, amivel odabasznak meg az energy managementhez az enchant. Ha meg partyval megyek, akkor mindig indulás elõtt pakolászok össze valami hasznosat. Bár ritut mostanában a legritkább esetben visznek partyban 😞
Egyszerû buildek, de minek bonyolítsam? Elég bizonyíték, hogy nem szokott panasz lenni a gyógyításra.
AB-ra van egy nagyon jól bevált Rt/A buildem, amivel pillanatok alatt kivégzem a csapatomban lévõ monkot vagy elét basztató kellemetlenkedõket. (ezt nem terjeszteném, sose jött még velem szembe és szeretném, ha így is maradna 😊 )
És egy kicsit gondolkodj, kik ellen nehezebb? Olyanok ellen játszani, akik mindig ugyanúgy cselekednek (mob), vagy akik bizony ugyanúgy egyre jobbak, fejlõdõképesek, új dolgokat találnak ki? (játékos)
Én nem mondom, hogy pve HM elit helyek pl könnyûek, de ha egyszer rájössz, utána már csak rutin. Ilyen pl UW trappelés, shadow form tankolás, 2 monkos dungeon takarítás, mittomén.
Na jó, abbafejeztem, csak a buildekre vagyok kíváncsi, ígérem, nem kritizálom õket, meg semmi, csak kíváncsi vagyok.
Never underestimate the power of the dork side!
Korábban már kérdeztem és biztos nagy ökörség volt de nem kaptam választ. Hogy a caharacter slect ( vagy az egész login) képernyõt meg lehet e változtatni? mert nekem asszem az eye of the north van most benn, még anno letöltöttem amikor accountom se volt. Azóta van már két accountom de még mindig a jeges hegycsúcsról indulok😊 lehet ezt változtatni? mert már unom a füstben kreálni a karikat😊
Sokkal jobban élvezem a játékot egy olyan partyval, ahol mindenki tudja a dolgát, fegyelmezett és lehet haladni. Szerencsére a guildes partyjaim többsége ilyen volt, nekem csupán az volt a dolgom, hogy a piros csíkok ne fogyjanak el.
Most már lassan fél éve nem játszok aktívan, csak szervezett mókákra logolok be, ami szintén egyre ritkább. De a korábban használt, jól bevált buildjeimbõl tudok mutatni párat. Ez természetesen fõleg monkra és ritura vonatkozik, mivel ez a kettõ a fõ karim. PvP nekem kimerül AB-ban, oda van egy-két régebbi buildem. Regina Messiah, ha online látsz, csipogj.
Amúgy meg kasza asszát nem kiismerték, hanem nerfelték 😛
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Este leszel öreg harcos?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Pl. az a/d crit schyte is mennyire nepszeru volt egy 4-5 honapja, tele volt vele minden. Kiismertek az emberek a gyenge pontjait, a két gyors dervish attackot nerfelték picit, meg az assasin remedyt sõt legutobb a way of the assasint is lekorlatoztak csak daggerra, pedig regen bõven 90% koruli krittel toltad. Azota szinte alig latok mar 1-1 ilyen crittert. Ritunak meg kaszat adni foleg pve-ben, ehh.. 😄 Pve-ben krit agilityvel meg +50% crittel + blockal joval hatekonyabb az assa elõl, többször annyi dps-el mintha ritu lenne, feltéve ha nem disenchantolja folyamatosan valami köcsög necro group..
másodlagosnak pedig igen, monkot.
Ez azért fontos, mert ha majd lesznek hero-id, akkor azoknak olyan skilleket tehetsz majd be, amilyen valaha bármilyen karival unlockoltál. Azaz ha a sok skillquestböl szerzett cuccost nem is fogod használni (mert nem fogod) a heroidnak az nagyon nagyon jol fog jönni, azaz ilyen skillekkel lesznek egyáltalán hasznodra.
Ha meg van kedved másik karit is kezdeni, akkor meg csinálj egy ranger-mesmert. Szintén a meso skillek unlockolása miatt.
Elével majd fire magicet fogsz használni kezdetben, monkból talán egy prot spiritet érdemes neki az elején betenni, jól jön az ilyen szar armorral ami neked sokáig lesz.
Ha gondolod - persze most sok prõ azt mondja, hogy pont ezzel cseszném el a játéktanulásod - adok ingame egy valag pénzt, hogy fel tudd magad runázni, insigniázni, meg egy exuro's will-t ki tudok neked pillanatok alatt farmolni, odaadom. jol jön a 60 hp az elején.
persze én hülyeségeket beszélek és nem értek GW-hez de ha gondolod, ezek nyitott lehetöségek számodra.
De azért kinváncsi lennék, hogy egy komolyabb dungiban, te hogyan boldogulsz el egy kaszás rituval az elsõ sorban... gondolom a monkok marhára örülnek neked.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Dudovec-el pedig csak egyet tudok érteni, spirit strenght nem a leghasználhatóbb hosszú távon. Lehet, hogy egy-két helyen egész jól mûködik, de egy spirit wallal sokkal többre megy, mint hogy a 60-as armorjával ott bohóckodjon az elsõ sorban.
A shock axe se mondanam h tul hatekony lenne pveben. En mondjuk EOTN-n ugy tekertem ki warrival, hogy axe mastery triple chop, whirlwind attack, meg a harmadik aoe axe attack (nemugrik be most a neve) meg nyomtam melle a splinter weapont + egyik heroval meg adtam par support enchantot magamnak. Warrival mas esetben csak es kizarolag KD pressure builddel mennek, hamar nem aoezek.
A hammeros ranger az tenyleg kemeny , de inkabb akkor megyek 4-KD-s warri buildemmel ha már hammer😊
Az assa is csak addig tankol amig nem rip enchantmenteled a crit defenset, vagy be nem cripplingelik es ki nem kiteoljak azt a 8-10 secet.
Get a life!
Ezt mond egy shock axenek 😛
Mondjuk valóban lehet ha echo mendingel, meg shielding handel nyomod 😊
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Ha nem a monk az elsõdlegesed, másodlagos kasztnak mindenképp érdemes lesz azt választani, mert ha késõbb lesznek monk heroid, a questekbõl vagy hero skillpontokból unlockolt monk skillekbõl sokkal hatékonyabb buildet tudsz összerakni a heroknak, ami nem egy elhanyagolandó dolog.
Assasint én fun jelleggel viszem PvE-ben, farmolni kiváló kaszt és remekül használható PvP bizonyos területein, de PvE-ben nem érzem, hogy túlságosan hasznára lenne egy csapatnak, HM-ben fõleg.
A paragon erõssége inkább a support, shoutok és chantok, de az is akkor, ha többen vannak egy partyban. Egy yelloway (warriorok + paragonok) remekül megállja a helyét bármilyen területen, de ehhez bizony egy szervezett csapat szükséges. Inkább 3. vagy 4. karakternek javasolnám.
Dervish volt az a karakter, amit én már lvl 6-on töröltem, nagyon nem jött be az a játékstílus, amit képvisel. De valószínûleg nem véletlen, hogy rengeteg agyontuningolt dervish-t látni szerte a kontinenseken, magas title-kkel és drága felszereléssel, biztos vagyok benne, hogy szintén sokoldalú kaszt, de mivel én szinte alig játszottam vele, nem tudok róla érdemben nyilatkozni.
Ritualist a második kedvenc kasztom a monk után. Csapatban support kariként szoktam vele játszani a weapon spellek miatt, iszonyat boostot tud adni egy-egy értelmesebb party-nak. Ha jól használják, remek védelmezõ és gyógyító is lehet, normal módban pedig a támadó spiritekkel szinte mindenhol könnyedén elboldogul. Tény, hogy 1 éve sokkal erõsebb kaszt volt, szerintem sokat veszített az erejébõl a nerfek miatt, de én még mindig nagyon szeretem. Hard mode-ba sajnos már kevésbé használható, sajna sokkal hatékonyabb kasztokat lehet betenni a helyére.
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
annyit tudok mondani, h a mesmerrel a legnehezebb talán pve-zni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Get a life!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Vagy megszállotan játszol, szinte éjjel-nappal (És ez nem negatívan értendõ),
Vagy mint egy droid, farmolod a pénzt és titleket,
Vagy voltál az eBay-en😊
Amúgy szép account.
És ne tessék félreérteni amit írtam.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
7pve kari fow, elite armorokban, rare cuccok, minden mi szem szájnak ingere.
Minden kieg. Prophecies, Factions+preorder, Nightfall+preorder, Eye of the North. Dobozok, cd-k sértetlen.
ELADÓ, érd.:[email protected]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Get a life!
Amúgy meg ismerem Shorlexet és kreatív gondolkodásban túltesz jópár emberen, még akkor is ha ez fáj másoknak.
Könyörgöm minek a vita? Shorlex jó játékos, de minden területen. De ez nagy százalékban mindenhol így van.
Kétlem, hogy egy prö GvG-s ember nagyon labdába tudna rúgni pl egy HM területen (van erre élõ példa).
De ugyanakkor ez fordítva is igaz.
Meg kell becsülni ha valaki valahol jó. Ennyi.