Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, most már totálisan elkanyarodtál egy teljesen más irányba, mint ahonnan indultunk. Egy kezdõnek tanácsra volt szüksége, hogy nagyjából melyik kaszt mire jó, én ezt leírtam, erre te jössz itt GvG-vel meg nyakatekert buildekkel.

De hogy válaszoljak: természetesen GvG nagyobb kihívás, mint PvE. De lehet változtatni a rutinon.

És most meg fogsz lepõdni: Ha monkolok, mindig az adott területhez és a csapathoz igazítom a buildet. Van egy, PvE-ben nekem remekül bevált saját buildem 2 seeddel, Glimmer elittel. Ha jön a csapattal HB monk, akkor viszek Arcane Mimicry-t és azzal tolom a glimmert, ezenkívül van egy condi és hex leszedõ (condi leszedõ helyre szokott kerülni a mimicry), egy rez, egy selfless spirit és egy divine spirit, hogy szétspammelhessem a partyt a glimmerrel.
Rituval egyedül mindig spiritwallal mozgok(mozogtam). 5 támadó spirit, 1 kurzick skill, amivel rángatom õket, a hex, amivel odabasznak meg az energy managementhez az enchant. Ha meg partyval megyek, akkor mindig indulás elõtt pakolászok össze valami hasznosat. Bár ritut mostanában a legritkább esetben visznek partyban 😞
Egyszerû buildek, de minek bonyolítsam? Elég bizonyíték, hogy nem szokott panasz lenni a gyógyításra.
AB-ra van egy nagyon jól bevált Rt/A buildem, amivel pillanatok alatt kivégzem a csapatomban lévõ monkot vagy elét basztató kellemetlenkedõket. (ezt nem terjeszteném, sose jött még velem szembe és szeretném, ha így is maradna 😊 )
Mc Wolfy
Légyszi ide adj már be egy template kódot, vagy írd le a skilleket, én is elég esetlegesen vagyok bent mostanában.
És egy kicsit gondolkodj, kik ellen nehezebb? Olyanok ellen játszani, akik mindig ugyanúgy cselekednek (mob), vagy akik bizony ugyanúgy egyre jobbak, fejlõdõképesek, új dolgokat találnak ki? (játékos)

Én nem mondom, hogy pve HM elit helyek pl könnyûek, de ha egyszer rájössz, utána már csak rutin. Ilyen pl UW trappelés, shadow form tankolás, 2 monkos dungeon takarítás, mittomén.

Na jó, abbafejeztem, csak a buildekre vagyok kíváncsi, ígérem, nem kritizálom õket, meg semmi, csak kíváncsi vagyok.

Never underestimate the power of the dork side!

SZEG007
Tuti hogy GW kapcsán hallottál rola, mert minden egyes flamben szoba került eddig.

nem lehet, muszáj leszel füstös karikat kreálni
hello
Korábban már kérdeztem és biztos nagy ökörség volt de nem kaptam választ. Hogy a caharacter slect ( vagy az egész login) képernyõt meg lehet e változtatni? mert nekem asszem az eye of the north van most benn, még anno letöltöttem amikor accountom se volt. Azóta van már két accountom de még mindig a jeges hegycsúcsról indulok😊 lehet ezt változtatni? mert már unom a füstben kreálni a karikat😊
Az mondjuk érdekes megállapítás, hogy PvE csak eszetlenkedés. Nekimentem én eszetlen party-val HM missiknek, epic fail volt. Saját guilddel érdekes módon egy délután akár 6-7 HM missit is lenyomtunk gyors egymásutánban. Bonussal. Vagy nézzük DoA-t. Én valahogy jobban tudom értékelni, ha szûk 3 óra alatt végignyomjuk, minthogy kínlódok egy fegyelmezetlen, "mindentjobbantudokminti vérpistike" bandával.
Sokkal jobban élvezem a játékot egy olyan partyval, ahol mindenki tudja a dolgát, fegyelmezett és lehet haladni. Szerencsére a guildes partyjaim többsége ilyen volt, nekem csupán az volt a dolgom, hogy a piros csíkok ne fogyjanak el.
Teljesen eltértünk a tárgytól, de most már mind1...
Most már lassan fél éve nem játszok aktívan, csak szervezett mókákra logolok be, ami szintén egyre ritkább. De a korábban használt, jól bevált buildjeimbõl tudok mutatni párat. Ez természetesen fõleg monkra és ritura vonatkozik, mivel ez a kettõ a fõ karim. PvP nekem kimerül AB-ban, oda van egy-két régebbi buildem. Regina Messiah, ha online látsz, csipogj.
Mc Wolfy
Érdekelne, hogy Te milyen buildekkel mész. Amúgy ez egy játék, fõleg pve a fun és eszetlenkedés. Még olyan helyeken is, ahova adott build kell, mindig csak ugyanazt kell csinálni, semmi rögtönzés. <#buck><#hamm>

Jólvan, látom nem adod fel, akkor is bebizonyítod, hogy a döglött ló alszik. Bohóckodj csak a kaszás rituval, HM dungiban meg DoA-ban biztos sok hasznodat veszik...
Ahogy mondtam nerfeltek igen, de igazabol kiis ismertek. Amikor critassaztam arenaban, meg nemvolt kinn a build a noobish pvx-wikin , eshat eleg sok embert megleptem vele, tenyleg alig volt 1-1 arc aki tolta. Aztan mindenhol elterjedt, es ugyan a nerf-ig meg mûködött, de egyre kevésbé volt hatékony az arenakban. Amint meglattak , hogy a/d van benn egybol tudta mindenki mirõl van szó.. Kaptad a lassito hexeket ezerrel.. Pl. amikor critassazol es van ranger a masik csapatban, akkor valszeg combat rangen kivul fogod felrakni a crit defensedet, nehogy beszakitsa.. Namost ha combat rangen kivul raktad fel, akkor kell idõ utana ,hogy odaerj es reneweld egy crittel, meg shadow step eseten is.. Namost ha az ellenfel okos, akkor futkoraszik kicsit az elejen, lejar a crit defensed , ottmaradsz közöttük vedelem nelkul , masodpercek kerdese es halott vagy, ha nincs healer. A masik ilyen dolog az assasin remedy, ami ugye alap, hogy ne blindoljanak agyon.. De ottis csak akkor tudod leszedni a condit, ha eltudsz nyomni 1 attack skillt. Ha felcripplingelt neked 1x ranger, onnantol kezdve kb game over, mer nemfogod tudni megütni, igy nemjon le a criple, a blockod is lejar mer nemtudtal krittelni.. Szal az ilyen gyenge pontjairol beszelek pl a buildnek , amit nagyon sokan kiismertek es szivatjak ahogy tudjak. Touch ranger is mekkora slager volt anno, mostmeg tenyleg fulladok a röhögéstõl ha valaki meg komolyan probalkozik vele. Elsõ lassitohex, vagy cripple elfogja vinni aztis, ha nemtudja át plague toucholni magarol.

Mc Wolfy
prot spirit, spirit bond, társaik? 😊

Amúgy meg kasza asszát nem kiismerték, hanem nerfelték 😛

Atisz
Hmm, honnan jön ez a "bunny thumper" kifejezés? Csak mert halottam már vhol de tuti nem GW kapcsán...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dehát mint tudjuk disenchantolja, igy jobb az olyan build, amiben az enchant jo ha van de meg tudsz élni nélküle =)
Este leszel öreg harcos?

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Persze , funnak jo a spirit strenght, bevallom 1x enis kiprobaltam ugy 2 arena round erejeig, sõt mindenfele nyakatekert buildet kiszoktam probalni ami eszembe jut.. De ahogy rage5 is mondja, 60 armorral elol bohockodni, olyan dolgok nelkul mint ami 1 primary assanak megvan, (pl assasin remedy, vagy crit, block, energy regain) eleg halott ügy jo playerek ellen. Para meg azer lehet jo, mer beallsz kicsit több armorral, dobalod neki szart, nem kiteolnak folyamatosan (gw-ben az a snare?), vegig tudsz damagelni, ha nem blockolnak, spear of redemption? szedi a kondit is talan.

Pl. az a/d crit schyte is mennyire nepszeru volt egy 4-5 honapja, tele volt vele minden. Kiismertek az emberek a gyenge pontjait, a két gyors dervish attackot nerfelték picit, meg az assasin remedyt sõt legutobb a way of the assasint is lekorlatoztak csak daggerra, pedig regen bõven 90% koruli krittel toltad. Azota szinte alig latok mar 1-1 ilyen crittert. Ritunak meg kaszat adni foleg pve-ben, ehh.. 😄 Pve-ben krit agilityvel meg +50% crittel + blockal joval hatekonyabb az assa elõl, többször annyi dps-el mintha ritu lenne, feltéve ha nem disenchantolja folyamatosan valami köcsög necro group..

factions-öd nincs? mert viszlek ABzni ha van, szerzel egy valag baltha pontot és unlockolsz pár elite skillt, elite tome-ot meg szintén adok ha kell.

elementalistát válassz elsö karinak, sztem ez nem kérdés.
másodlagosnak pedig igen, monkot.
Ez azért fontos, mert ha majd lesznek hero-id, akkor azoknak olyan skilleket tehetsz majd be, amilyen valaha bármilyen karival unlockoltál. Azaz ha a sok skillquestböl szerzett cuccost nem is fogod használni (mert nem fogod) a heroidnak az nagyon nagyon jol fog jönni, azaz ilyen skillekkel lesznek egyáltalán hasznodra.
Ha meg van kedved másik karit is kezdeni, akkor meg csinálj egy ranger-mesmert. Szintén a meso skillek unlockolása miatt.
Elével majd fire magicet fogsz használni kezdetben, monkból talán egy prot spiritet érdemes neki az elején betenni, jól jön az ilyen szar armorral ami neked sokáig lesz.
Ha gondolod - persze most sok prõ azt mondja, hogy pont ezzel cseszném el a játéktanulásod - adok ingame egy valag pénzt, hogy fel tudd magad runázni, insigniázni, meg egy exuro's will-t ki tudok neked pillanatok alatt farmolni, odaadom. jol jön a 60 hp az elején.
persze én hülyeségeket beszélek és nem értek GW-hez de ha gondolod, ezek nyitott lehetöségek számodra.

Akkor inkább már egy crit-scythe assa, de errõl most teljesen felesleges vitatkozni. Elõször tanulja meg a kasztok alaptulajdonságait, addig úgyse fogja megérteni az összefüggéseket.

De azért kinváncsi lennék, hogy egy komolyabb dungiban, te hogyan boldogulsz el egy kaszás rituval az elsõ sorban... gondolom a monkok marhára örülnek neked.
Mc Wolfy
én azért még arénában is jól el tudok spirit strenghtessel ökörködni, potyogott már pár glad pont úgy 😊 És most nem pve-rõl beszélünk? Oda nagyon is jó, mondjuk egy kaszával megtuningolva ^^

- ha lehetnek heroid akkor szerintem kezdésnek monk legyen a másodlagos az unlock és a heal / rebirth miatt

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Gondoltam, hogy valami okostojat belém fog kötni. Amit leírtam, azt egy kezdõnek írtam, idõvel majd úgyis ismerkedik a kasztokkal és a kombinációs lehetõségekkel. Addig az elsõdleges skilleken kívül nem fog sokat használni, kár összezvarni shock axe meg bunny thumper féle buildekkel.

Dudovec-el pedig csak egyet tudok érteni, spirit strenght nem a leghasználhatóbb hosszú távon. Lehet, hogy egy-két helyen egész jól mûködik, de egy spirit wallal sokkal többre megy, mint hogy a 60-as armorjával ott bohóckodjon az elsõ sorban.
Spirit strenghtes karik egyszeruen röhejesen szarok es pointlessek.. A paragon verzio meg csak-csak, de a többi egy vicc. Az elso enchant removenal dobhatod a kukaba a buildet, echant removet pedig legalabb 1 et visz minden necro vagy mesmer altalaban, amikbol mostanaban kurvasok van az arenakban.

A shock axe se mondanam h tul hatekony lenne pveben. En mondjuk EOTN-n ugy tekertem ki warrival, hogy axe mastery triple chop, whirlwind attack, meg a harmadik aoe axe attack (nemugrik be most a neve) meg nyomtam melle a splinter weapont + egyik heroval meg adtam par support enchantot magamnak. Warrival mas esetben csak es kizarolag KD pressure builddel mennek, hamar nem aoezek.

A hammeros ranger az tenyleg kemeny , de inkabb akkor megyek 4-KD-s warri buildemmel ha már hammer😊

Az assa is csak addig tankol amig nem rip enchantmenteled a crit defenset, vagy be nem cripplingelik es ki nem kiteoljak azt a 8-10 secet.

Köszönöm szépen, sokat segitetél..De tényleg legalább te értelmesen megbirod fogalmazni 😊 Kipróbálok egy Elementalist-et és egy Rangert 😊 Kösz ! Jah és elem mellé mit válasszak ? monkot a mellé is ?

Get a life!

Mc Wolfy
Ja és a legtöbb kaszt nem az, aminek látszik, mind tudjuk, hogy az íjász igazából kalapácsos, vagy baltás, az assa az tank, és ritut láttál már spirit strenghttel odazúzni párat? fun.

Mc Wolfy
warrior, mint kicsi sebzés? 😊
Ezt mond egy shock axenek 😛
Mondjuk valóban lehet ha echo mendingel, meg shielding handel nyomod 😊

mindenképp warriort kezdjél,monk másodlagossal.Mending a legjobb skill és azt mindenképp használd,mert majdnem halhatatlanná tudsz általa válni.Én is ezt kenem,itt ott echozom is!<#beka3>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Ja és egy tipp kezdéshez:
Ha nem a monk az elsõdlegesed, másodlagos kasztnak mindenképp érdemes lesz azt választani, mert ha késõbb lesznek monk heroid, a questekbõl vagy hero skillpontokból unlockolt monk skillekbõl sokkal hatékonyabb buildet tudsz összerakni a heroknak, ami nem egy elhanyagolandó dolog.
De hogy írjak a 4 "kiegészítõs" kasztról is:
Assasint én fun jelleggel viszem PvE-ben, farmolni kiváló kaszt és remekül használható PvP bizonyos területein, de PvE-ben nem érzem, hogy túlságosan hasznára lenne egy csapatnak, HM-ben fõleg.
A paragon erõssége inkább a support, shoutok és chantok, de az is akkor, ha többen vannak egy partyban. Egy yelloway (warriorok + paragonok) remekül megállja a helyét bármilyen területen, de ehhez bizony egy szervezett csapat szükséges. Inkább 3. vagy 4. karakternek javasolnám.
Dervish volt az a karakter, amit én már lvl 6-on töröltem, nagyon nem jött be az a játékstílus, amit képvisel. De valószínûleg nem véletlen, hogy rengeteg agyontuningolt dervish-t látni szerte a kontinenseken, magas title-kkel és drága felszereléssel, biztos vagyok benne, hogy szintén sokoldalú kaszt, de mivel én szinte alig játszottam vele, nem tudok róla érdemben nyilatkozni.
Ritualist a második kedvenc kasztom a monk után. Csapatban support kariként szoktam vele játszani a weapon spellek miatt, iszonyat boostot tud adni egy-egy értelmesebb party-nak. Ha jól használják, remek védelmezõ és gyógyító is lehet, normal módban pedig a támadó spiritekkel szinte mindenhol könnyedén elboldogul. Tény, hogy 1 éve sokkal erõsebb kaszt volt, szerintem sokat veszített az erejébõl a nerfek miatt, de én még mindig nagyon szeretem. Hard mode-ba sajnos már kevésbé használható, sajna sokkal hatékonyabb kasztokat lehet betenni a helyére.
6 alakpaszt közül javasolnám az egyiket kezdésre. Monkot akkor válassz, ha szereted a support jellegû játékot, és inkább a háttérbõl támogatni a csapatot, amíg a többiek irtanak. Ele nyomja a dmg-et, szóval ha aprítani akarsz, akkor ezt javaslom. Necro remek kiegészítõ kari, sokoldalú, támadó és support jelleggel is használható, jól jön minden partyba, de szvsz némi "elõképzettség" nem árt hozzá. Warrior egyértelmû tank, inkább feltartó és bénító szerepben, mint dmg dealer. Ranger sokak kedvence, én sosem játszottam vele hosszú távon, ezért nem nyilatkoznék róla. Mesmer pedig tényleg a legnehezebben játszható kaszt PvE-ben, mindenképp javallott legalább 1 melee és 1 spellcaster karakterrel végignyomni 1-2 kampányt, mielõtt mesmert indítanál.
clarity szolj ha r15 leszel. lawl.

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Zomil
azt kezdesz ami tetszik....

annyit tudok mondani, h a mesmerrel a legnehezebb talán pve-zni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ele vagy Necro sztem elsõnek a legoptimálisabb talán..

SZEG007
olyat kezdesz amiylet karsz egyikel se nagy ördöngöség betanulni a játékot alapszinten.

Zomil és Carlos ebbõl iagán megtuttam hogy kezdpként miylen akrit érdemes kezdeni !<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Get a life!

Na végre😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

GMT-s idõszámításra 7.h-10h-ig írták a server leállást.Ez elmúlt és még mindig server down van.Remélem sietnek vele és kész lesz hamarosan...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Atisz
Ha jó idõben, jó helyen voltál lehetett szerválni olcsón pl. ecto-t. A kérdés csak az hogy izgat-e 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

RoyalPredator
Te:
Vagy megszállotan játszol, szinte éjjel-nappal (És ez nem negatívan értendõ),
Vagy mint egy droid, farmolod a pénzt és titleket,
Vagy voltál az eBay-en😊

Amúgy szép account.
És ne tessék félreérteni amit írtam.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Guild Wars Acc ELADÓ r10 hero r2 commander, r2 gladiator, r1 zaishen,
7pve kari fow, elite armorokban, rare cuccok, minden mi szem szájnak ingere.
Minden kieg. Prophecies, Factions+preorder, Nightfall+preorder, Eye of the North. Dobozok, cd-k sértetlen.

ELADÓ, érd.:[email protected]

1g

Eladó egy rank 8 hero (kb 4000 fame), rank 1 champion ( 45 champion pont) Account, 3 obsi armorral, 3 chaos gloves, fasza fegyokkal! Irj ha érdekel
Hat mostanaban a mesmer kicsit imba.. Vagyis miota felhuztak a visions of regretet meg erosebb lett a wastrael worry is, azota mesmereknel creativity 0 kb arenaban. Mindenki csak VoR.. Mesmerek szama hirtelen megtriplázódott , es backfire + empaty + vor + worryval görény módon mindent szivatnak es persze meg van 3 free slotja még a res signet mellett.. Remelem arena net idõvel lereagalja a dolgot es nerfeli a faszba azt a suta VoR-t.

Zomil
ez nem wow itt nincs legimbább karakter...tanulj meg csapatban játszani anélkül szart sem érsz(ez föleg pvp-re igaz, de pve-ben is helytáll ha nem herokkal mész)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

most r15 HOHra hajtok,de kozben kenem a wowot az tuti

Carlos
Höhö...LoL...menny wowozzál picit.

Þór vígi þessi rúnar

Ne veszekejetek má b*ssz*tok meg, inkább segitsetek meik az a kari amivel könnyen lehet fejlõdni és erõs is , nem hal könnyen stb (de azt is irjátok oda hogy ha pl warrit irtok akkor ahoz amonkot válasszam, ne pedig hülye buildet linkeljetek mert l*d1cket nem értek hozzá) kösz

Get a life!

Gvg az egy szenny.Én pré ábés vagyok,van kurdick 2m és tudom capelni a srajnokot.Igaza van Shorlexnek és IQ bajnoknak.Ja és brízi az kurva jó erába.Sokszor nyertem monk nélkul és már van glad 0,750esem.De lassan kirakhatom és én is akkora pré lehetek,mint ti és csak napi 20percet gwzek,mert már kb 4éve beszippantott a wow.HoH 3 is meg van ám.Nekró assassinnal szereztem és mindenki azt mondta,hogy kurva jól szpajkolom ki az infjuzert blackout alatt.Szóval ki itt a nab?Tuti nem Shorlex meg iq bajnok,mert veluk már lenyomtam uwt HARD MODEban ursannal,de veletek sosem fogom,mert pvehez nem ertetek semmit noobok! <#mf1>

Mephike
Szeg007 gondolom fájt volna, ha nem Tiéd az utolsó szó...
Amúgy meg ismerem Shorlexet és kreatív gondolkodásban túltesz jópár emberen, még akkor is ha ez fáj másoknak.

Mc Wolfy
Én mindenhol prö vagyok, és nem is kocka, hanem háromszög 😄

SZEG007
szerintem pont az utobbi pár megnyilvánulásával tette magát nevetségessé, és mutatta be mennyire nem konyit GW-hez.

Mephike
Nem is merem azt írni, hogy itt mindenki kocka, csak én vagyok gömb😊
Könyörgöm minek a vita? Shorlex jó játékos, de minden területen. De ez nagy százalékban mindenhol így van.
Kétlem, hogy egy prö GvG-s ember nagyon labdába tudna rúgni pl egy HM területen (van erre élõ példa).
De ugyanakkor ez fordítva is igaz.
Meg kell becsülni ha valaki valahol jó. Ennyi.