Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Mikor lehet kontinensek között utazgatni? A proph-ben krytaról lehet a többire jutni ugyebár, de ha nightfallból indítottam karit az mikor juthat canthára vagy tyriára?
kapis<#taps>
Hatha figyelmesen elolvasod az utolso par kommentjet, levagod, hogy humorizal a srac, szal felesleges rá "komolyan" regalni. De ha nem humorizal, akkor meginkabb felesleges.. kapis? <#buck>

ezt h érted?
Sracok vegyetek mar eszre h Clarity nem komolyba nyomja😄

Ezt most csak én nem értem? Boss solo farm buildben capture signet? Guild lord mint pve boss, charge elittel? WTF?

Amúgy mostanában a mesmer pve karim mellé death necro herot szoktam vinni, meglepõen hatékony az alábbi skillbarral: putrid bile, toxic chill, vile miasma, signet of lost souls, bitter chill, deathly swarm, putrid explosion, well of suffering

Persze a körülményektõl függõen curse-re szoktam váltani, illetve ranger vagy warrior pve kari mellé mindig curse herot viszek:

SS, mark of pain, barbs, enfeebling blood, weaken armor, rigor mortis, well of silence, gole

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Hat PVE-ben bloodal leginkabb ugy funoltam, hogy felvettem monkot secondba. Vittem protspiritet + life bondot. Bebondoltam a 3 heromat + feldobtam egy aura of lichet meg valami damage redukalo cuccot, aminek következteben amikor ütötték a heroimat , akkor rajtam pattogtak a 0-ak folyamatosan, azok meg ugye joval kevesebbet kaptak be. Emelett meg spamoltam a dark pactot meg 1-2 ilyen aktiv damages spellt. Plus kb ingyen nyomtam vegig a blood renewalt, ami nemsebzett rajtam kb semmit amikor felraktam.

PVE-ben nemigazan hasznalnek life transfert, es egyeb degenes cuccokat, max akkor ha kondi van AOE-zve fevered dreamsel vagy valami hasonlo. Ugysem az en 10-15 os regenemen fog mulni az h a herok ki birnak e healelni, vagy h eletben marad-e a csapat. Akkormar inkabb valami mas szerepet toltok be.

Nekemis összessegben a curse jött be a legjobban, mert az tenyleg szinte mindenhol megallja a helyet, 1-2 kisebb valtoztatas mellett biztosan.

Bar a kedvencem akkoris a death magic.. egy darabig minionoztam, de aztan ralltam a - deathly swarm, icy veins, putrid bile, rising bile, putrid explosion vonalra.. + toltasm melle cursebol az aoe cracked armort. Bar ez igazabol csak olyan helyeken mukodott jol, ahol sok mob jon. (nyilvan nem robbantottam fel minden hullat, h az mm heronak jusson summoning)

gz <#taps>

1ébként én is most capeltem le a Melandru's shotot vmelyik nap Zhedtõl. GvG tournamenten <#banplz> <#vigyor>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

Ha azt mondom blood necroval solozom a bossokat,akkor csinálom is!!!Múltkor captureoltem a charget a Guild Lordtól.Szerintem ez mindent bizonyít.Vor annyira nem vészes,nem értem mi a baj vele.én is HM mobokon edzodtem és mégsem ol meg egy vor mesmer.Lehet más teruleten kentuk a mobokat,nem? <#nemtudom>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

- Life Transferrel (elite hex spell) mentem, és ha épp CD-n volt akkor a hexer vigor volt a gyors elsõsegély
-- Parasitic Bond (-1HP degen miatt, curse hex), Life Siphon(hex), LT(elit hex), Vampiric Gaze ami nálam állandó volt bloodként, ez mellé jött idõvel a Hexer Vigor, Res és környezettõl függõen 2 blood (Awaken the Blood, Strip Enchantment) vagy 2 mesmer skill (Arcane Echo, Cry of Frustration)
-- az elit miatt én ezt blood necronak hívom, meg azért bloodból van bent a legtöbb. Elég mana igényes volt de mûködött, blood lehetõleg max.-on és soul is mindig 10 felett volt

- idõvel a curse jobban bejött, elsõ sorban SS miatt, de szerettem menni ilyen vegyes curse / blood felállásban is. Minden necro heromnál van hexer vigor, más kérdés mikor mennyire jól használják

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Zomil
szvsz RA/TA egyszerü FUN kategória, AB bohockodás 😄

a normális pvp HA és GvG-nél kezdödik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem kötekedésbõl de a blood necro meg a hexer vigor hogy függ össze? Csotánykodos tulelo necrok leginkabb vampiric spiritelnek. Bloodban alig van hex, es azsem tulzottan hasznalhato, es mivel a hexervigor veget er nonhex skill eseten, ezt bloodmagiccel nemigazan superal a dolog.

Absolut korrekt a valaszod! <#eljen>
Valoban ahogy mondtam is, nemlatom at teljes egeszeben a jatekot, mert Ha, GVG-t meg nem volt lehetõségem játszani, persze kipróbálnám, csak nemigazán van kivel😄 Amugy ha ennyire durva, akkor valoban nerfre szorul. Megmondom õszintén live actionbe nemláttam még ezt a blood spike teamet.. A régit igen, amikor még 74-et sebzett az angorodon gaze , de nem egyszer láttam, hogy megpicsázták azt a csapatot a standard buildes top guildek, gondoltam ezzel is tudnak valamit kezdeni, ha picit kiismerik, de akkor lehet hogy nem.

kösz a választ!

Köszönjük Silvery, ez szép volt<#worship>
Vesztünkre mi a MoD-dal szoktunk menni rated meccset is 😊 Na csúszunk is lefele rendesen, ahogy kell. Mikor a 3. N/A csapat ellen megyünk zsinórban, akkor már az uninstall gombot keresgélem, annyira elkeserít, hogy 3 év után itt tartunk...<#szomoru1>

Nefürgyé le!

Nem azért jön vele. Hanem mert tényleg így van. Fõként azért van így, mert igyekeznek 1200 rating felé menni ezek a guildek, hogy utána lehessen farmolni a "jó kis" buildel a champion pontokat...
Te is panaszkodsz RAban, csak más skill(ek)re/buildre... Senki nem is állítja az ellenkezõjét (én is jártam nemrég RAban ráadásul monkkal). Viszont azt meg nem érted meg, hogy 8v8ban (GvG-n) az a 8 ember mit tud mûvelni. És kb ugyanolyan eszetlen skill nyomogatással követik ezt el, mint ahogy a Shorlex, és általad emlegetett mesmerek RAban.
De persze maradjon csak úgy minden... de akkor RAban is...
Miért gondolod, hogy minden neked intézett válaszban támadnak téged?? Nem téged támadnak, hanem érvelnek, és mivel nem játszol GvG-t (mint ahogy írtad), próbálják elmondani neked mi a helyzet a pvp ezen területén... Neked viszont mindig van ellenérved (annak ellenére, hogy nem gvgzel...) Régen is volt necro spike, nehéz volt ellene játszani, de nem lehetetlen. Ez ellen jelenleg szinte lehetetlen nyerni, ha nem rontanak el semmit (kivéve, ha kifejezetten ellenük kitalált buildel játszol, de akkor meg mindenki mástól kapsz ki).
Jelenleg az megy GvG-n (csak hogy "képben legyél"), hogy szinte senki sem játszik rated gvg-t 1100-1200+ rating környékén, csak tournamentet, mert egyszerûen nem éri meg, úgy is lefelé csúsznának, mert a forgatókönyv: 1. awaiting worthy opponents, 2. Loading Burning Isle, 3. N/A (team)build felismerése, 4. 2-3 perc körül halál, 5. rez shrinenál bodyblockolva a csapat éledéskor, 6. ismét halál, 7. resign... szerinted ez így jó? (lehet hogy nem feltétlen a necrot kellene nerfelni, viszont ez tûnik a leg1szerûbb megoldásnak). Reméljük mind a 4v4 és a 8v8 pvp balance problébáira találnak megoldást miharabb...

Elite Nekro tomét vennék!(smiter monknak :S)
Tegnap rövid idöre bementem arena-ba, és hát igy van ahogy mondod. minden második ember mesmer, mint égen a csillag, és VoR.
Ha nincs monk, akkor más caster kapja az áldást: egy vor, egy bf és wastrel, wastrel, wastrel, ezt tudják bazzeg. persze ezt a kettöt egyszerre teszik fel, mer bármelyik egyedül nem ér semmit, felteszed a glyphet mielött range-be ér és kihealeled amit sebez rajtad, de a kettöt együtt már nem.
Egyszer bementem maelstrom-el, de hát nem hülye npc, kifut belöle.
szal télleg kurva jo ez a vor-bf páros, könnyen lehet ellene védekezni, esélyem van levenni, stb.
ott tartok kb hogy elével be fogok menni instant obsidianban ilyen közel pve farm build-el, teszek még be pluszba egy szintén instant ward of stability-t és ott fogok állni mint egy fax és majd arra verem, hogy a mesmer nem tudja rámtenni a vort, meg a bf-et.
és akkor majd jön egy shattering assaultos assa és annyi az ötletemnek 😄
de este komolyan bemegyek csotánykodni és semmit csinálni.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

- azon túl, hogy alapjában véve kötözködsz és hülyeségeket beszélsz, néhány kiegészítést tennék
- kétlem, hogy blood nekró szólozza a bossokat. Tulságosan egyedül van hozzá és ha ütik hamar hal. Blood nekróval én elsõ sorban túlélni szoktam, hexer vigor ebben sokat segít
- nekem nem jött be a minionos nekró, de heronak tökéletes. Mana visszatöltést hencsi nekró is jól csinálja, de hero is tudja csak én sajnáltam rá
- nekróval ~3 évig kóricáltam pve területeken, idõvel 2 nekró heroval karöltve akiknek SS mellett volt 2 minionos skilljük 10 és 25 manáért. Nagyon kevés olyan hely vagy mission volt ahol nem lehetett velük érvényesülni, a minion sereg nagyjából mindent ledarál

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

RoyalPredator
Kát új Fesztivál maszk:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Werewolf Mask & Zombie Facepaint

ÉS megint a Mad King Thorn hülye viccei 50 percen keresztül.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Nem hulyeket beszelsz Sanyikam, hanem hülyenek.. aka don't feed the troll. (epp eleg megnezni h akkor regelt amikor a legutobbi parazs vita kirobbant, azota megcsak idefunol valamit..)

Akarhogy Izzy baratunk is, de ugytunik nem olvasta azt a soromat, hogy nem gvg-zek, es nemis ha-zok (igen most lehet megkövezni meg noobozni), de azert jön az 1100 as dumaval. Lehet q nehez 8v8 ban monkolni, ahol 5 ember nyomja a spikeot mondjuk, de pont ezt pofaztam hogy egy arenaban viszont egy jo monk nagyon jol megallja a helyet, foleg a meleek ellen . Amikre van a legtöbb szivatas ebben a jatekban. (gondolom ez összefügg a pve hm brutal melee mobjaival). Bar en az utobbi honapokban szinte csak monk szivato buildekkel funolok, de a legtöbb arc megmindig valami univerzalis cuccra törekszik. Valo igaz, mostanaban a VoR mesok miatt joval nehezebb dolguk van az arenakban, de ha kitörlik csipat a szemükbõl arenanetnél végre valahra, akkor benerfelik azt a szart.. Mert azota kb 10 mesmerbol 9 nek VoR az eliteje az arenaban, ami enyhen lack of creativity es kissé noobish 3 skillel (BF, EMP, VOR) alazni mindenkit kivetel nelkul.

majd leszoksz a dual attunementröl...
amint jönnek sorozatban a buzi necro meg meso enchant levételek, idegesíteni fog.
SF-et azért ne hagyd ki, ha már ele és ha már pve. egy próbát megér. vagy renewal glyph abban is van nem kevés fantázia.
anno én is dual attunement fire spike-al mentem mindenhova, de föleg eye után untam a sok enchant levételt.
vagy egy nahpui quarter mission HMben (ott jön az a sok kis genya celestial?)... halott vagy ha attunementre épitesz. Szal csak tanácsként mondom, hogy azért pár non-attunement buildet is tegyél össze, mert itt ott nagyon jól jön.
De persze én hülyéket beszélek.

nagyon megköszönném!de mi a neved ingame?
NAGY vagy dudovec!gz,hogy ilyen jó meglátásaid vannak.Szerintem Izzy is így látja a dolgokat.Ja,gvg egy fos.Szóval én aktív nekró player vagyok,mivel úgy érzem sok lehetoség van benne pl.szornyek idézése meg persze a védhetetlen blood damázs,amivel soloban farmolhatom a bossokat ultra jó zold cuccokért.Persze van elém is és dual attu nélkul nem megyek sehova<#ejnye1>

Mc Wolfy
weapon spellekkel annyira nincs gond, ami erõs lenne, az 1 seces, szóval szakítható könnyen.
Amúgy tök jó, h 1-2 embertõkl mondjuk nem tudnak életet szívni, a maradékot ugyanúgy kinyírják 😄

Never underestimate the power of the dork side!

A monkok meg a rituk igyis kb szarra vannak tapolva - monkoltál már 1100 felett gvgben, ha-ban?
nem az a baj hogy van bspike hanem az hogy nagyon nehéz megverni. és a nagyon nehéz alatt nagyon nehezet értek.

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Pedig szerintem pont korrekt h a lifesteal az armor ignoring es nemigazan van vedelem ellene. A monkok meg a rituk igyis kb szarra vannak tapolva, sokszor 2-3 aranylag jo melee kari sem tudja beverni a 4v4 arenaban ügyeskeskedõ gosu monkot, felteve ha nem KD zzak allan doan vagy dazelik... (amugy az aura of vigorra vinnénnek 2-3 an 1-1 chillblainst es area debuff után ugyanugy tolnak a blood spikeot.. a weapon spellre meg csak annyit, hogy azt meg nem lehet leszedni semmivel, ezis kissé imba, szal rakjanak felõlem weapon of vigort, de akkor adjanak skillt is amivel leszedheted..) A life stealek direkt ezert nem sebeznek sokat.. 60 armorba is 63 at fogsz vampiric gazelni 10 manaer, a dual attunementes ele meg beleveri az also hangon 140 es lightning hammerjet 4 manaer es az aura of restorationja healel ra 90 et mellé.

Szepen van balancolva sok helyen a jatek, de azer mer van most megin egy ilyen blooddal operalo gvg-team , nembiztos , hogy jolenne ezeket piszkalni. Mert egyertelmuen latszik, hogy nemcsak PVE ben es PVP ben van különbség a skillek erõsségében, és ezért rengeteg skillnek van pvp nerfed verzioja.. Hanem van különbseg AB-n, GVG-n , és arénaban is a skillek erejeben. Szal egy gvg spiker team miatt minden masban lenerfelni az emberek jatekat, nem a legoptimalisabb megoldas, de javareszt ha megnézzük ez történik, és talán érthetõ , elvégre a gvg lenne a guild wars csúcsa, vagy mi, akkor nyilván az határozza meg legjobban a játékot, de en aki jatszom egy eve kb, es csak arenazok, meg neha AB-zok, rendszeresen ennek iszom a levét, de lenyelem:F

pl: Weapon of Vigor vagy Aura of Vigor
energy 5, casting time 1/4, recharge 10

For 30 seconds foes cannot steal life from target ally.

😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Én nem feltétlenül abban látom a megoldást, hogy szarrá nerfeljük a blood magicet. Azt érzem imbának, hogy beletettek a játék mechanizmusba egy olyan elemet a life steallel, ami ellen a többi kasztnak nincs védelme (kivétel: spellbreaker, obsidian flesh, vow of silence), pedig az egész egyensúly arról szól, hogy megfelelõ skillekkel illetve taktikával countereld az ellenfelet. Nyilván nem lesznek már új skillek a GW1-ben, pedig szerintem jó lenne ha life steal ellen lehetne valahogy védekezni, pl protmonkok vagy rituk.

Mc Wolfy
Annyira érdekelne, h miért megy még mindig a bspike, lusta mint állat, vagy valami földi halandók számára érthetetlen okból? (pl eddig nem tudtak nyerni soha balaszal, de most õ is bspikeal nyomja? 😄 )

Mephike
Ha tudna valamit, már lépett volna pár fontos lépést PvP területen...

The name is given from the awkward "hopping" animation seen when a Ranger carries a hammer. The name "Bunny Thumper" was coined by Izzy, shortly after game release. Tudd valamit ez az Izzy gyerek.

Vmi kis idióta játékban volt ez a bunny thumper (nyuszik után rohangált és ütötte szé õket, vagy mi) és hasonlított a gw-s kalapácsos ííííjjjllyyÁsz-ra. Legalábbis még régen így hallottam vmi külföldi játékostól, de hogy ebbõl mi igaz, azt nem tudom.

Nefürgyé le!

állítólag aki kitalálta annó még a Bunny Thumper-t az férfi rangert kreált és azért nevezte el így, mert szerinte a férfi ranger úgy fut a kalpáccsal, mint egy bunny és a kalapács meg thump-thump hangot ad ki és tádá Bunny Thumper
de nem tartom kizártnak, hogy ez is csak egy urban legend

RoyalPredator
Fuh, haver... ezzel szerintem beletapostál sokak érzéseibe. Mivel itt a legtöbben PVP és GVG -sek tudtommal 😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Jáájj megin valami gvg lifeszivos cucc. Agrodongazet nerfelni kellett ezer, most milesz , leszedik az unholy feastet amit amugy ezen a felallason kivul nemigen hasznal senki?

Wolfy az milyen volt? berakott 4v4 be randomba 8 bloodnecrot? izgi lehetett~

Hat jah, necro dö beszt.. pve-ben is viszi a palmat herok terén, legalábbis ami a primary kasztot illeti hm-ben.. PvP ben is annyira sokoldalu, akarhogy nerfelik mindig ütni fog~

Hát ranger ugyebár íllllyyássz.Ebbol kovetkezik,hogy a kalapácsos illllyyász meg olyan íllllyássz,aki a kalapácsával puffantja le a nyulakat ílllyy helyett!ENNYI <#action>

Atisz
Kösz, de mondom, én nem a GW-s jelentésére gondoltam, hanem hogy a kifejezés maga honnan jön. A thump szó puffanást, ütést jelent. Ez ugye a kalapácsos R/W. A bunny ugyebár nyuszi. Tehát "nyuszis-ütõ"? Ezt még érteném is ha lenne nyuszi pet, de nincs...
Ezért kérdeztem hogy honnan jön maga a kifejezés, biztos van vmi jó kis szokásos, kretén, pihent agyú háttérsztorija amit csak az amerikaiak értenek. Na erre lettem volna kíváncsi 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

látom keményen megy az észosztás itt. jöttem már sorbanállni.
dronte te sinter loool. tomi

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Mc Wolfy
Mi is bementünk múltkor 8-an RA-ba Blood Spikeal.

Nefürgyé le!

Engem azert erdekelne hogy mi az szted overpowered n/a build amit nerfelni kene.. Remelem nem boring a dancing daggeres shit, bar masra nemigen tok most gondolni..

En manapsag ezzel boldogitom a jonepet RA-ban, anyaznak is rendesen, foleg mikor csoro monk holyveilje mindig strip enchantot kap, es az arcane echos wodom ha bejönnek a halves rechargeok, akkor 15 secig rágja az agyát😄 Nyilvan a wodbol vesztett lifeot meg folyamatosan szivom el tole, hehe😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ne vitatkozzatok!Mindenki tudja,hogy PvE sokkal jobb,mint a PvP.GvG sztem nem kihívás,de lenyomni Fort Ranikot az már kemény cucc.Az nekem is csak kemény 6hónap alatt sikerult,de végul meglett.Ja és Dobronski természetesen megdoblak 10k-val.Whisp játékban !Adok tobbet is ha kell,whisp játékban😄ro nte <#gun><#help>

Sziasztok gw-s társaim!
Ugy hallottam hogy a smiter/600 hp monk duo jo...na ez 2 honapja volt nem nerfeltek rajta?ja és nem tudna valaki kölcsön adni vagy 10k-t mert elite tome kéne vagy valaki runnolna nekem snake dance-be mert senki nem tud....meghálálnám késõbb mert smiter jól keres 😊))
Győri Devi
a bambiból!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Sil, jöhetnél irc-re 😊

Íme a bizonyíték, hogy létezik a kalapácsos iiiiilyÁsz 😛
A kalapácsos iiilllyyyÁsz 😄

PvE is ugyan olyan kihívás mint pvp (fõleg az elején). Csak ha a fejlesztõk nem tolnak folyamatosan valami új dolgot (új célokat, új területet, történetet) a pve-be, akkor egy idõ után vége, míg ha ügyesen balanceolt a játék, akkor PvP gyakorlatilag végtelennek mondható (persze PvP is megunható). PvE-t is lehet úgy játszani, hogy figyelem az ellent, hogy mit csinál és arra reagálok, de lehet wikirõl buildet leszedni, és nyomkodni a skilleket ész nélkül. Sajnos ez utóbbi most a PvPre is igaz, emiatt az N/A-s build miatt, de tény, hogy ügyes volt aki ezt így összeszedte, az meg szomorú, hogy a készítõk nem reagálnak rá...
Ez a PvE vs PvP vita szerintem olyan szinten szánalmas, hogy már fáj, hogy 3 éve nem lépünk túl ezen (bár a héten végre újra elszórakoztam sg fórumon ennek köszönhetõen). PvEben is "nõnek fel" "nabok", meg PvPben is.
A kezdõknek: Kezdj olyan karaktert, aminek a játékstílusa a legjobban hozzád illik. Annyira balanceolt a játék, hogy semelyik karival sem leszel "überbrutál", ha nem tudsz az adott kasztal/skillekkel játszani, ha meg igen, akkor menni fog. Én pl Rangert kezdtem, mert minden hasonló játékban ilyen típusú karival szoktam játszani (kezdésnek mindenképp). A mai napig nem unom és kezdõként is tudtam vele boldogulni pvxwiki nélkül is (jó rég volt és tényleg lövésem se volt a játékhoz). Anno én monkot választottam mellé, fõként az állandó rez (Rebirth) miatt, mert akkor még csak a monknak volt ilyen skillje. Azóta van Elém, Monkom, és Ritum (PvEben). Warrit, Dervisht, Assa-t a mai napig nem szívesen játszom, mivel nem szeretem a meele karaktereket. Továbbá ajánlom a gw oldalakat (aki nem tud jól angolul, annak a magyarokat). Több helyen szépen le vannak írva, hogy melyik foglalkozás mire való, mire használják általában csapatokban, és sztem tetszés szerint válasszon mindenki kedvére, hogy minél késõbb unja meg a játékot. 😉
Uff 😊