Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nefürgyé le!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Konkrét példa:
Diversion casting time=3, recharge=12
ha bejön a 40/40 akkor casting time=~0.8, recharge=3
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
A 2 hsr-ot egynek veszi vagy duplán recharg-ol?thy..
★ 汤姆 李
Na, majd mond meg, mi lett a megoldás és mi volt a gond, kíváncsi vagyok.
Never underestimate the power of the dork side!
Thanks for contacting us about this issue.
While we appreciate your concern about your friend's issue, we would like you to ask your friend to contact us directly.
Because we need to check personal data, we always prefer to deal with the account owner directly.
Thank you in advance for your consideration.
Best regards
GM Alec
PlayNC Europe Customer Support Team
Ahogy beszélgettem errõl pár emberrel, említették, hogy külföldi forumokon feltûnt 1-2 ilyen kérdés (tehát lehet gond van ezekkel a classic kulcsokkal). Sajnos én most nem találok egy ilyet sem. Amennyiben tényleg mindent helyesen csináltak (esetleg a kulcs is szerepel a listában a felvett kulcsok között) és mégsem mûködik az NF, akkor mindenképpen fel kellene venni a kapcsolatot a supportal és/vagy az eladóval.
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
De mennyi esély lenne rá hogy nem tudsz játszani vele?(Most ne jöjjön pár ember azzal h neki van NF mert ez valami uj classic kiadás)
RANK 10 HERO, r2glad, r2commander, r1 zaishen
7 pve kari obsidian és elite armorokban, rare cuccok.
Tökéletes állapotú dobozokkal, cd-kkel.
berki43 @ freemail . hu <---
-- kettõvel több slot a létrehozható karaktereknek
-- ha elkezded egy új karaktert létrehozását választhatod NF prof.-jait is
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nem kell felrakni semmit, hisz a kliens folyamatosan frissül online, valószínûleg már most frissebb, mint ami a cd-n van.
Ha valami nem stimmel, akkor már egybõl hibát ír ki a kulcs beírása után. (Ha nem ír hibát, akkor pedig kiírja, hogy milyen új jogokat kapott a account ettõl a kulcstól.)
Ha már az elsõ beíráskor azt írta, hogy a kulcs már használatban van, akkor kapcsolatfelvétel az eladóval... ("csúnya" lenne, de hallottam már olyat, hogy valaki hallotta, hogy elõfordult az ismerõsének az ismerõsével 😊 )
Ha nem írt hibát, akkor ott a manage access keys-nél lehet ellenõrízni, hogy milyen "jogai" vannak az aktuális accnak (esetleg lehet próbálkozni a kulcs újra beírásával).
Ha tényleg be lett írva a kód, el is fogadta a gw, és mégsem mûxik, akkor mail supportnak (lehet esetleg bugos a classic kiadás??? bár nem hiszem).
Ha új accountot csináltak (új mailcím jelszó párossal), akkor mail a supportnak, és egybefûzik (talán) a régivel.
Mj.: A supportal való levelezéshez mindenképp kell az eredeti számla stbstb...
Amúgy nem látom, hogy ez unlockolna skilleket. Csak elérhetõvé válnak az NF skillek (persze a dobozra ettõl még lehet hogy írták és tényleg, de ezen a lapon nincs írva, hogy unlockolna). Ha az zavarja meg õket, hogy nem változott meg a bejelentkezõ képernyõ, akkor az nem is fog... De új karakter létrehozásánál már láthatóak az új kasztok (az új kampány).
Több dolog most nem jut eszembe, hogy mi lehet a "hiba".
Nem "okoskodás" akart lenni, csak leírtam ami hirtelen errõl eszembe jutott. Hátha ebbõl valamelyikõjüknek eszébe jut, hogy hol a hiba 😊
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
- "hülyeség ellen nem véd"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
erre gondoltam Classic kiadás 3-ból 3 gyereknek nem müxik
Sztem van pár millió eladott nightfall, szóval hidd el, létezik ^^
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"From Tyria
* Take the quest Sunspears in Kryta from Lionguard Figo in Lion's Arch.
From Cantha
* Take the quest Sunspears in Cantha from Imperial Guardsman Linro in Kaineng Center. "
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Valaki le tudná nekem írni hogy Faction's-bõl Nightfall-ba, honnan és hogyan tudok átjutni?
Elõre is köszi!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
mi van elkezdett ciki lenni ezt a szartriászt nyomni? dehát a táccs réndzsör is elég noob és "ciki", mégis nyomják még mindig.
érdekes.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Voltak hero-k is sõt a 2 monk közül az egyik hero volt.
1h50-es idõvel(amit te állítasz) amúgy nem láttam még soha,hogy valakik végigmentek volna uw-n,fow-on,deep-en vagy akár urgoz-on DE szeretném hinni,hogy ez lehetséges lehet..
★ 汤姆 李
やられたらやり返す。倍返しだ!
★ 汤姆 李
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
felrakod a 600 monknak a 4 enchantot, jó távol maradsz töle de azért range-ben hoy ne essenek le az enchantok és amikor manát kér, adsz neki.
nem ez a nagy müvészet hanem a 600 monk. egy idö után az sem
I cannot cry ’cause the shoulder cries more

★ 汤姆 李
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
Hol lehet felvenni a Jint a herot? Ne találom a plains of jarinba sem a küldetést adó embert sem jint. Elvileg a Field General Hayao adja a küldetést de nem találom. Koss meg dunkoroo már megvan de kéne jin is.
A shield bash is egy kurvanagy csit egyebkent, foleg mikor benyomja a monk bacsi, utana rusholok benyomom a warriors cunningot es bullstrikeolom. Eleg vicces, ahogy csodalkoznak "hmmm shield bash mellett levertek mint a szart.." , es azis vicces , ahogy en csodalkozom, hogy mivel nem blockolja a skillem , ezert bemegy a bullstrike, de ennek ellenere is leknockdownol engem es bedisablolja a skillemet, pedig sztem jelen esetben ugy illene, hogy az effect csak akkor jon letre , ha blockolta az attackom..
© Zomil
tegnap 12:51 TA-ban elég durva a helyzet mostanában, amikor egyszer-egyszer benézek, nagyon jó játékosok vannak ott.
Bspike: nem kell nekrót nerfelni, csak mondjuk azt a 3 skillt... nem vagyok egy izzy, de mondjuk mi lenne, ha 10 sec lenne recharge...