Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
+ dronte kabbe.
nem RA-ban kéne gondolkodni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tudod lehet amikor standard teamek talalkoznak GVG ben megvan a balance, de amugy a legtöbb mas popularisabb PVP formaban sajnos arrol szol a dolog h neked epp milyen skillbarod van a masik ellen, az lesz a donto, mert lassukbe nemkell tulnagy tudas 8 skillt(jo esetben, altalaban 4-5 t) nyomkodni megfelelõ idõben. (persze nyilvan van par kaszt, pl. monk vagy interrupt meso, ami mar nyilvan joval nagyobb gyakorlatot igenyel) Mindenhol emlegetik ezt a hõnáhított balanceot, hogy a GW ben mennyire jol megcsinaltak.. Hat nemtudom, sokhelyen valoban jo es mukodik, de van bõven elcseszett dolog a skillek tekintetében. Gondolok itt arra, hogy az elite skillek also hangon 50% a hasznalhatatlan fos, ugyanugy ahogy a többi skill is. Akad jopar olyan sima skill, ami kb durvabb mint az elitek (pl distracting shot). Szal persze, nagyon mokas h eled raknak kasztonkent 150 skillt, h neezd apam mennyi lehetoseged van, de ugyanakkor meg ahogynerfelnek meg bekorlatoznak, es akkor lesz 50 skilled amiket különféle kombokkal tudsz valahogy együtt hasznalni.
Persze veletlen sem akartam leszolni senkinek a nagy tudasat, nyilvan komoly gyakorlatot igenyel, bodyblockolgatni az ellenfel flagrunnerjet, meg 3-2-1 re belenyomni a calltargetbe valamelyik kemeny skilled ami epp nem CD zik, latni a palyan, es csapatszinten reagalni az ellenfel taktikai huzasaira egy ugyanolyan felallasu csapattal... De a jatek többi területen kissé másról szól a pvp. Es tudom, hogy nemlehet egy lapon emlegetni ezt, meg mondjuk a wowot (jöhet az ujjabb fika majd nyugodtan), de ott pl szarabb a balance mint a gw-ben (jelenleg asszem tul erosek a melee kasztok) ,de megis a joval szarabb balance ellenere, kb van eselyed barmivel barmi ellen, mert van lehetõséged kimagaslo jatektudassal, egyeni teljesitmennyel korrigalni azt, ha epp nem 100% ig tökeletes a builded valaki ellen.
Never underestimate the power of the dork side!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
"önzõ faxkalap 8v8-as láma"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vannak azért kemény elõfeltételei, hogy nekimenj a HM-nek, de ezeket messze nem tart fél évig teljesíteni, "rákészülni".
mondom, én, a világ GW noobja funból nekifutottam egyszer és megvan. ugyhogy a prõknek is menni fog. nekik sokkal jobban és gyorsabban. skillhasználat nélkül is. mer õk prõk.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Emlékszem amikor Vadász barátod beszólt Rush barátomnak hogy miért is mert Melandru's Resilience-t berakni a monkjának elitként, amikor a wiki meg a hülye is tudja hogy oda csak WoH jó... erre pár nappal késõbb a wikin is megjelent egy melandrus monk skillset és még pár napra rá brutál nerfet kapott a skill. Na ezek azok a dolgok amirõl beszéltem.
Clarity: nickeddel ellentétben eléggé alulinformált vagy, látszik hogy a "flame bármi áron" elv híve vagy.
1.) Megint 1 ember aki azt hiszi hogy ismer, mert olvasta pár ember reakcióját a hozzászólásaimra. (csak remélni merem hogy nem kamunick vagy)
2.) A ranger volt az a kari amivel a legkevesebbet játszottam, persze aki nem ismer csak mások hsz-aiból, annak ezt esélye sincs tudni.
Tudod nem kötelezõ mindenhez hozzászólni (pedig tudom, manapság trendi mindenhez érteni). Én pl. nem járok "szennyezni" a "II. világháborús vadászgépek" témáját, mert nem értek hozzá és semmiféle tapasztalatom nincs azon a téren.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Direkt leirom, hogy mekkora noob köcsög vagyok gévégében, és mindösszesen annyit irok, hogy rettentö unalmas, hogy mindig egy bizonyos, meggyõzõdésem szerint a játékot játszók kisebb hányada miatt szop a többség. Általában ez nem szokás. tudom, keressek más játékot.
Egy dologban van igazad, nevezetesen, hogy a pve-ben ha nerfelnek egy skillt, akkor valóban elsõsorban ez az idõtényezõt érinti, míg az owerpowered skill pvpben lehetetlenülést. de ezen kivül...
És még valami: igen, gévégében nem leszek okos, nem is akarok az lenni, de a pvp az nem csak abból áll. neked lehet, mer te prõ vagy, de te tartozol a 10-20%-ba (?) ezt jó lenne felfogni. Ne a 80 szopjon a 20 miatt, mert valahogy az nincs rendben, hanem talán fordítva.
ez egy játék. világbajnokságot - mer ebben is egy noobal értek egyet - sportban rendezzenek. egy játékot meg a többség élvezzen ne a kisebbség.
Ezek a görcsösen, gépiesen begyakorolt csapatfelállások szerintem pont a játékélményt ölik meg.-TE MAGAD ELLEN BESZÉLSZ Ílllyász barátom.
az ha pvp-be nincs balance az annyit tesz hogy nem lehet élvezni azt, ha pve-be nincs balance annak mindenki örül, mert 2 ora helyett 1 ora alatt letolja FoW-ot HM-ba, de egyébként ez nem tudom miért merült fel most amikor különválasztották a pve, és pvp skilleket.Ha meg az zavar hogy leugatunk a forumon az azért van mert a HM tapasztalatoddal te is nagyon okos vagy pvp-be, pedig nem.
Én nem játszok elit pve részeket, 1 x voltam UW-ba sokat, de 1 ora után majdnem elaludtam az unalomtol téged ez érdekel játszad, élvezd leszarom, csak pvp-be ne akarj okosabb lenni.
Ezek a görcsösen, gépiesen begyakorolt csapatfelállások szerintem pont a játékélményt ölik meg. Világbajnokság? Szerintem arra ott van a sport. Ennek elvileg kikapcsolódást kéne nyújtani vagy mi.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Apropó, én mint noob, hülyegyerek, gévégépöcs, kisköcsög, semmirekellõ, nem anya által szült, csak úgy a világra jött, olvasni sem tudó gennyláda kérdezem az istencsászár prõt: Nolany academy olyan nagy kihívás? Tegnap nekifutottam HMben, 1/1 masterre.
azt hittem ezek után, hogy egy prõ le sem írja azt hogy nolany academy, mer 1) az pve, tehát nooboknak való 2) említésre sem méltó, nem érdemel egy vetett betût sem.
na várom a noobozást, köcsögözést, de keményen kapjam ám az arcomba, annál jobban röhögök majd!
Lehet a gvg-bol van a vilagbajnoksag, es lehet az a gw csucsa, de spekteltem par #10 alatti guildet, es idõvel kisse uncsi volt a tipikus standard teames vergodes, ahol kb az döntött (merhat olyan kiegyenlitett volt) , hogy ki ölte jobban a masik csapat npc-it. Lehet sokaknak ez jon be, vagy ez erdekli, engem nem. Nekem a 4v4 TA absolut favorit, az tenyleg a pvp-rol szol, a lehetõségek pedig szinte hatartalaok, hogy milyen teamet raktok össze.
Most pedig nyugotan kövezz, fikazz tovabb, innentol kezdve reszemrol ez le(s)zarva.
Ne alkoss már véleményt arról, amihez közöd nincsen. Épp elõtte írtad, hogy nem 8v8-azol, mert az neked sok (addig már nem tudsz számolni?), ha bármi közöd lenne a gvg-hez (ami az egyetlen formája a játéknak amiben rendeztek világbajnokságot, milyen érdekes, nem..? De ebbe most ne menjünk bele..), ha csak egy b betût nyomtál volna és néztél volna 5 percig observert az elmúlt hetekben, akkor nem tennél fel ilyen ostoba kérdéseket, mint amit idéztem. Képzeld létezik másfajta spike, amit pl enyhén nehezebb eljátszani (mert nem elbaszott skillbalance-n alapszik), de ebbe már végképp nem megyek bele, kár beléd a szó, hiszen te úgyis mindenkit leszólózol az életszívós nekróddal, meg a nolany academyt is oda vissza vágod hardmodeban, egyszóval te már mindent tudsz a gw-rõl, meghajolok elõtted MESTER!
- Automaticall Officer Rank
- You are able to kick players from every guild. (Whatever, you dont have to be a member there 😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
nem azt mondtam h RA szar, mert jól el lehet hülyülni ott, de aki azért sir mert most nem lesz akkora power nekro RA-ban, az azért vicces 😄
A RA-ok meg tényleg most így jártak.
Zomil, most mindenki hülye, aki a GvG-n kívül más PvP játékmódot szeret?
az max vmi build progálgatásra és unalomüzésre jó 😊
akiknek annyira fájt ez a BS GvG-ben hajrá.
persze megint az RA-sokkal és társaikkal van ki..va de mit az nekik, ez a játék csak gvgböl áll
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Megadod a serialt (mert a csomagban amit kaptak a "haverjaid", vagy emil, vagy mittomén hogy vették), ha kérik a másolatot a blokkról, dobozról vagy mittomén... leellenõrzik az accodat, és ha tényleg a kóddal van baj, akkor kijavítják. Ha átvertek, akkor meg megírják, hogy intézd az eladóval (gondolom én)...
Ezt nem neked kéne intézned, hanem akinek nem mûködik...
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
http://shop.pcdome.hu/termek/2069/guild_wars_nightfall_classic
fake vagy nem az és erre hogy töltsem ki a cuccokat...karakter név,serial number....pedig azt akarom megkérdezni hogy jo-e bazzeg...akkor hogy lenne serial numberem?<#ejnye1>#ejnye1>
Kezdem GW-t megutálni<#shakehead>#shakehead>
★ 汤姆 李