Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem olvasom végig 😮
ja és pont arról szól a skillbalance hogy nemtudsz olyan skillbarral bemenni ami minden ellen jó és verhetetlen, a bspike viszont közel ilyen volt/ilyen most is gvg-n.

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

nem vagyok benne biztos de mintha már nem lenne vod pár napja és nem az npc-ken mulna a gvg
+ dronte kabbe.

Zomil
"de amugy a legtöbb mas popularisabb PVP formaban" 😄DD

nem RA-ban kéne gondolkodni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

2x irtam mesot, ele akart lenni az egyik.

Te olvastad egyaltalan amit irtam, vagy akartal ezzel a hsz el alkotni valami nagyon okosat? Epp azt pofaztam, hogy olyan szintu a balance, hogyha talalkozik kb 2 ilyen #10 guild, a szokasos 2 warri, flagrunner ritu, 2 monk, es akkor mondjuk 1 meso, 1 ranger, 1 mesmer team, akkor kb vergodnek egymassal 1x percig (nyilvan komoly jatek folyik), majd a vegen kb negyed ora utan az a csapat amelyiknek mondjuk 3-al kevesebb npc je van, elkezd resignolgatni, hat ez nagyonfasza.

Tudod lehet amikor standard teamek talalkoznak GVG ben megvan a balance, de amugy a legtöbb mas popularisabb PVP formaban sajnos arrol szol a dolog h neked epp milyen skillbarod van a masik ellen, az lesz a donto, mert lassukbe nemkell tulnagy tudas 8 skillt(jo esetben, altalaban 4-5 t) nyomkodni megfelelõ idõben. (persze nyilvan van par kaszt, pl. monk vagy interrupt meso, ami mar nyilvan joval nagyobb gyakorlatot igenyel) Mindenhol emlegetik ezt a hõnáhított balanceot, hogy a GW ben mennyire jol megcsinaltak.. Hat nemtudom, sokhelyen valoban jo es mukodik, de van bõven elcseszett dolog a skillek tekintetében. Gondolok itt arra, hogy az elite skillek also hangon 50% a hasznalhatatlan fos, ugyanugy ahogy a többi skill is. Akad jopar olyan sima skill, ami kb durvabb mint az elitek (pl distracting shot). Szal persze, nagyon mokas h eled raknak kasztonkent 150 skillt, h neezd apam mennyi lehetoseged van, de ugyanakkor meg ahogynerfelnek meg bekorlatoznak, es akkor lesz 50 skilled amiket különféle kombokkal tudsz valahogy együtt hasznalni.

Persze veletlen sem akartam leszolni senkinek a nagy tudasat, nyilvan komoly gyakorlatot igenyel, bodyblockolgatni az ellenfel flagrunnerjet, meg 3-2-1 re belenyomni a calltargetbe valamelyik kemeny skilled ami epp nem CD zik, latni a palyan, es csapatszinten reagalni az ellenfel taktikai huzasaira egy ugyanolyan felallasu csapattal... De a jatek többi területen kissé másról szól a pvp. Es tudom, hogy nemlehet egy lapon emlegetni ezt, meg mondjuk a wowot (jöhet az ujjabb fika majd nyugodtan), de ott pl szarabb a balance mint a gw-ben (jelenleg asszem tul erosek a melee kasztok) ,de megis a joval szarabb balance ellenere, kb van eselyed barmivel barmi ellen, mert van lehetõséged kimagaslo jatektudassal, egyeni teljesitmennyel korrigalni azt, ha epp nem 100% ig tökeletes a builded valaki ellen.

Mc Wolfy
ma már volt egy vampiric spirites assa és egy warrior velem szemben 😊 ra ban

Never underestimate the power of the dork side!

omg

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Gubberx
Félelmetes mi megy itt<#idiota>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Én pl. nem járok "szennyezni" a "II. világháborús vadászgépek" témáját, mert nem értek hozzá és semmiféle tapasztalatom nincs azon a téren.----------->Te a GW témát jossz szennyezni,pedig kb ehhez is annyit értesz,mint a vadászgépekhez!Te más vadászokhoz értesz ,az ílllllyyyássszokhoz,akik ílllyyyyyuk segítségével vadásszák le a MiG 29eseket. <#lama>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Beszéljetek a pve-röl az való nektek,akinek RA-TA a pvp az legalább ne okoskodjon a skillbalanceról. Tönkretették az RA-t mert nem kaptok 5 energiáért lifestealt meg regent jaj. Mostmár kell várni pár másodpercet mire végignyomod balrol jobbra a skillbart.
"önzõ faxkalap 8v8-as láma"

Zomil
a többség az aki RA-ban bohockodik és most ök szivnak, mert a gvg miatt nerfelnek vmit? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hát nem tom mit csinálsz rosszul, hogy fél éve nem mén.
vannak azért kemény elõfeltételei, hogy nekimenj a HM-nek, de ezeket messze nem tart fél évig teljesíteni, "rákészülni".
mondom, én, a világ GW noobja funból nekifutottam egyszer és megvan. ugyhogy a prõknek is menni fog. nekik sokkal jobban és gyorsabban. skillhasználat nélkül is. mer õk prõk.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Atisz
Vártam hogy beszólj, nem okoztál csalódást. Nem azt mondtam hogy ma nincsenek kreatív csapatok, csak azt hogy a gépies spike csapatok többsége tönkreteszi a játékot. Szókiforgatásban mindig is nagy voltál.
Emlékszem amikor Vadász barátod beszólt Rush barátomnak hogy miért is mert Melandru's Resilience-t berakni a monkjának elitként, amikor a wiki meg a hülye is tudja hogy oda csak WoH jó... erre pár nappal késõbb a wikin is megjelent egy melandrus monk skillset és még pár napra rá brutál nerfet kapott a skill. Na ezek azok a dolgok amirõl beszéltem.

Clarity: nickeddel ellentétben eléggé alulinformált vagy, látszik hogy a "flame bármi áron" elv híve vagy.
1.) Megint 1 ember aki azt hiszi hogy ismer, mert olvasta pár ember reakcióját a hozzászólásaimra. (csak remélni merem hogy nem kamunick vagy)
2.) A ranger volt az a kari amivel a legkevesebbet játszottam, persze aki nem ismer csak mások hsz-aiból, annak ezt esélye sincs tudni.

Tudod nem kötelezõ mindenhez hozzászólni (pedig tudom, manapság trendi mindenhez érteni). Én pl. nem járok "szennyezni" a "II. világháborús vadászgépek" témáját, mert nem értek hozzá és semmiféle tapasztalatom nincs azon a téren.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

az isten szerelmére te tényleg ennyire hülye vagy és nem tudsz a sorok között olvasni? vagy csak kifejezetten a személyem zavar?
Direkt leirom, hogy mekkora noob köcsög vagyok gévégében, és mindösszesen annyit irok, hogy rettentö unalmas, hogy mindig egy bizonyos, meggyõzõdésem szerint a játékot játszók kisebb hányada miatt szop a többség. Általában ez nem szokás. tudom, keressek más játékot.
Egy dologban van igazad, nevezetesen, hogy a pve-ben ha nerfelnek egy skillt, akkor valóban elsõsorban ez az idõtényezõt érinti, míg az owerpowered skill pvpben lehetetlenülést. de ezen kivül...
És még valami: igen, gévégében nem leszek okos, nem is akarok az lenni, de a pvp az nem csak abból áll. neked lehet, mer te prõ vagy, de te tartozol a 10-20%-ba (?) ezt jó lenne felfogni. Ne a 80 szopjon a 20 miatt, mert valahogy az nincs rendben, hanem talán fordítva.
ez egy játék. világbajnokságot - mer ebben is egy noobal értek egyet - sportban rendezzenek. egy játékot meg a többség élvezzen ne a kisebbség.

Nolany academy olyan nagy kihívás?JA,már fél éve dolgozom rajta,de nem tudom megcsináni.Amúgy ATtisz,azt hittem,az egyetlen módja a játéknak az Íllllllllllyássszzzzszpajk!DE tévedtem,mert a SSSSZellemidézoszpajk is good.Maximálisan kihasználjuk a Burninget,ne hogy valaki elfusson a gyilkos vérszippancs támadásunktól.
Ezek a görcsösen, gépiesen begyakorolt csapatfelállások szerintem pont a játékélményt ölik meg.-TE MAGAD ELLEN BESZÉLSZ Ílllyász barátom.

SZEG007
"fullra le van szarva, hogy ö élvezi-e a játékot vagy sem, vagy hogy állandóan mások miatt szop."

az ha pvp-be nincs balance az annyit tesz hogy nem lehet élvezni azt, ha pve-be nincs balance annak mindenki örül, mert 2 ora helyett 1 ora alatt letolja FoW-ot HM-ba, de egyébként ez nem tudom miért merült fel most amikor különválasztották a pve, és pvp skilleket.Ha meg az zavar hogy leugatunk a forumon az azért van mert a HM tapasztalatoddal te is nagyon okos vagy pvp-be, pedig nem.
Én nem játszok elit pve részeket, 1 x voltam UW-ba sokat, de 1 ora után majdnem elaludtam az unalomtol téged ez érdekel játszad, élvezd leszarom, csak pvp-be ne akarj okosabb lenni.

SZEG007
inkább ne szolj hozzá amikor nem játszol 2,5 éve. A split taktikát használják rendszeresen, és sikeresen csapatok régota különösen a jelenlegi gvg rendszerbe egészen hatékony. Valamint nagyon hatékony condition pressure buildek is használatba vannak és szintén hatékonyak.

SZEG007
te elvagy tévedve pvp pont a kiegyenlitettségröl szol, a balance-rol, egyenlö esélyekröl, és nem arrol hogy neked éppen 100x nagyobb esélyed van gyözelemre mert bejöttél egy olyan skillbaral ami ellen semmit nem tud csinálni az ellenfeled, aki ezt élvbezi az jobb ha talál egy single player játékot és irtja a botokat cheat-el.

Atisz
Hagyd a fenébe. A spike sajnos az egyetlen módja ma már az igazán eredményes játéknak. Az volt régen a szép amikor a legkülönbözõbb kombinációjú csapatok tudtak óriási eredményeket elérni, valamint maximálisan kihasználták a terep nyújtotta lehetõségeket (katapult, ellenfél beszorítása a lávába).
Ezek a görcsösen, gépiesen begyakorolt csapatfelállások szerintem pont a játékélményt ölik meg. Világbajnokság? Szerintem arra ott van a sport. Ennek elvileg kikapcsolódást kéne nyújtani vagy mi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MESTER hagyd már, olyan sokszor bebizonyosodott, hogy ezek a prõk ilyen önzõ faxkalapok, akiknek az a lényeg, hogy a maguk kis gévégéje a legnagyobb rendben legyen, semmi meg ne zavarja az addigi nyugalmukat és a megszokott menetrendet. Az összes többi játékos meg aki nem gévégézik az 1) nem is ember, egyáltalán anya szülte az olyat? 2) fullra le van szarva, hogy ö élvezi-e a játékot vagy sem, vagy hogy állandóan mások miatt szop.
Apropó, én mint noob, hülyegyerek, gévégépöcs, kisköcsög, semmirekellõ, nem anya által szült, csak úgy a világra jött, olvasni sem tudó gennyláda kérdezem az istencsászár prõt: Nolany academy olyan nagy kihívás? Tegnap nekifutottam HMben, 1/1 masterre.
azt hittem ezek után, hogy egy prõ le sem írja azt hogy nolany academy, mer 1) az pve, tehát nooboknak való 2) említésre sem méltó, nem érdemel egy vetett betût sem.
na várom a noobozást, köcsögözést, de keményen kapjam ám az arcomba, annál jobban röhögök majd!

Hiaba is probalod elerni, nemfogok lemenni a fikazodos szintedre. Lattam epp eleg 74 es agrodon gazes spiekot korabban, beis nerfeltek utana 40 dmg-s re. Most a felhuzott vampiric spirittel csinaljak, meg vampiric gazzel, naes.. Lenne meg sok mas lehetoseg, lehet nagyobb jatektudast igenyelne, mint mondjuk noobish bloodspike, de meglehet h meg annal is hatekonyabb lenne.

Lehet a gvg-bol van a vilagbajnoksag, es lehet az a gw csucsa, de spekteltem par #10 alatti guildet, es idõvel kisse uncsi volt a tipikus standard teames vergodes, ahol kb az döntött (merhat olyan kiegyenlitett volt) , hogy ki ölte jobban a masik csapat npc-it. Lehet sokaknak ez jon be, vagy ez erdekli, engem nem. Nekem a 4v4 TA absolut favorit, az tenyleg a pvp-rol szol, a lehetõségek pedig szinte hatartalaok, hogy milyen teamet raktok össze.

Most pedig nyugotan kövezz, fikazz tovabb, innentol kezdve reszemrol ez le(s)zarva.

"Most ezek a 60 as lifedrain spellek akkora dolgot csinalnak?"

Ne alkoss már véleményt arról, amihez közöd nincsen. Épp elõtte írtad, hogy nem 8v8-azol, mert az neked sok (addig már nem tudsz számolni?), ha bármi közöd lenne a gvg-hez (ami az egyetlen formája a játéknak amiben rendeztek világbajnokságot, milyen érdekes, nem..? De ebbe most ne menjünk bele..), ha csak egy b betût nyomtál volna és néztél volna 5 percig observert az elmúlt hetekben, akkor nem tennél fel ilyen ostoba kérdéseket, mint amit idéztem. Képzeld létezik másfajta spike, amit pl enyhén nehezebb eljátszani (mert nem elbaszott skillbalance-n alapszik), de ebbe már végképp nem megyek bele, kár beléd a szó, hiszen te úgyis mindenkit leszólózol az életszívós nekróddal, meg a nolany academyt is oda vissza vágod hardmodeban, egyszóval te már mindent tudsz a gw-rõl, meghajolok elõtted MESTER!

ez lol
RoyalPredator
Offical Edition Features:
- Automaticall Officer Rank
- You are able to kick players from every guild. (Whatever, you dont have to be a member there 😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

En szivesen TA-znek ha lenne kivel. A 8v8 nekem mar tulsok ember, nemis vonzott soha. De azert örülök kedves Zomil h neked sirasnak minõsül ha kifejezem a nemtetszesem valamivel kapcs. Megjo h a bloodspike miatt nemsirt senki lol. Most ezek a 60 as lifedrain spellek akkora dolgot csinalnak? , hat sztem ha az emberek egy kicsit kreativabbak lennenek, bõven lehetne a jelenlegi skillekkel olyan spikeokat csinalni, hogy "nerfinger" hisztizne a hozzad hasonlo pro bagazs...

Am télleg fos...mostanában annyi meso van! 4-bõl kb 2-3 az😄
azt hittem már officer😄
Mc Wolfy
RA ftw, nincs is jobb, mint amikor szembe jön egy sandstorm ranger, vagy egy flare warrior, esetleg egy woh-os assa ^^

Zomil
nem...ott van még HA, TA, talán még AB is 😊

nem azt mondtam h RA szar, mert jól el lehet hülyülni ott, de aki azért sir mert most nem lesz akkora power nekro RA-ban, az azért vicces 😄

Atisz
Szerintem jó móka. Persze a team aréna sokkal jobb, mert ott nem fogsz egy csapatba kerülni power shot-os R/Me-rel 😉

Mephike
Elég gyakran GvG-zek. Kellett a BS leszabályzása.
A RA-ok meg tényleg most így jártak.
Zomil, most mindenki hülye, aki a GvG-n kívül más PvP játékmódot szeret?

Zomil
nemtudom miért sir vki aki a random arénán nem jut tovább 😄

az max vmi build progálgatásra és unalomüzésre jó 😊

Ugylatom nemsikerült dekodolnod Clarity ismét amit mondtam. Pont a sok idiota 8v8 blood spikeolt necroval, de amugy mas esetben nemhasznalnak bloodot, max arenaban es egyeb helyen, ahol jobban magadra vagy utalva. (ahogy enis arenaban arcane echo + wod + lifedrain spellekkel toltam,eshat egy 1v1 szituban nemigen volt ellenfelem) Ahogy mondtam is, pont azok a buildek lettek lehuzva ezzel a nerffel, nem is igazabol a BS ami 8v8 ban ment. kapis?

RoyalPredator
Offical, te tudatlan😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

offi csomag?WTF?
Ki az az idióta aki blood necroval 8v8azott,ahogy te hívod(nem bspike)?Btw ugyanúgy kenik a bs-t,mivel Izzy egy jó nagy geci!

Hu es most 2x akkora lett a CD par spellen attol nemfognak tudni spikeolni 40/40 hct hsr el? Röhej.. pontosan megin az szopik aki mondjuk blood buildel nyomta a pvp-t (ezalatt nem a 8v8 at értem)

Mc Wolfy
Mert? a GvG-sekkel is kibasztak, a fele nép BS-el tolta 😛

sajnállak

BS

akiknek annyira fájt ez a BS GvG-ben hajrá.
persze megint az RA-sokkal és társaikkal van ki..va de mit az nekik, ez a játék csak gvgböl áll

Mc Wolfy
GW-vel kapcsolatban eddig sok pozitív dolgot hallottam, hogy akinek "véletlen" nem mûködött a kód, pedig elvileg offi csomagot vettek, simán adtak egy újat. Pl akikkel kezdtem, azok közül is egyik így járt.

Az drága :/ annyit nem tok megint kiadni...
Rip
Vegyél meg más változatot.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Szóval.2 haver megvette és mindent megcsináltak de nekik szar...nem csinálnak semmit az ügyben.Én is meg akarom venni de így elég bizonytalan vagyok.
Zomil
ha nem veszed meg hogy derülne ki, h rossz-e? :S

hát jó de lehet hogy én is megveszem...ö meg szarik bele -.-
lol? "bazzeg"

Megadod a serialt (mert a csomagban amit kaptak a "haverjaid", vagy emil, vagy mittomén hogy vették), ha kérik a másolatot a blokkról, dobozról vagy mittomén... leellenõrzik az accodat, és ha tényleg a kóddal van baj, akkor kijavítják. Ha átvertek, akkor meg megírják, hogy intézd az eladóval (gondolom én)...
Ezt nem neked kéne intézned, hanem akinek nem mûködik...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

En meg bazzeg supportnal bekérdem h
http://shop.pcdome.hu/termek/2069/guild_wars_nightfall_classic
fake vagy nem az és erre hogy töltsem ki a cuccokat...karakter név,serial number....pedig azt akarom megkérdezni hogy jo-e bazzeg...akkor hogy lenne serial numberem?<#ejnye1>
Nem Spell-ek<#wow3>
Kezdem GW-t megutálni<#shakehead>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;