Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ujra elövettem jatekot, gondoltam unalmamban farmolgatok kicist, de mint régen is ha sokat farmolok ugyanott, akkor egy ido utan nemigen dobnak, ezzel mit lehet tenni? marmint ha elfogy a dropp akkor mit csinaljak h ujra 5-6 gold cucc essen egy kör raptorfarmbol?
pár napja kezdtem ujra elso 2 napban összefarmoltam 160k-t, most egy nap lenne 20k ha csak raptorozok. már glacial stone sem esik.
szal assával meg elével sem nagyon tudok farmolni, jolenne valami javaslat! köszi
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Pred: GW2-ig van még 1-1,5 év legalább. Lehet, hogy a 35 titlet addig nem szedi össze (de 20-25-t simán összeszedhet), de bõven megismeri a játékot. 10k-ért a négy rész meg ajándék.
De amugy most, h jön a GW2, nemtudom h érdemes e megvenni az elsõ részeket.
Jó, mert megtudod ismerni a világát, és legalább tudod, hogy kell e neked, vagy se.-
Jó, mert GW2-re bonusokat szerezhetsz.-
Rossz, mert hamarosan GW2-öt töljuk mind (Már ha jó...)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Never underestimate the power of the dork side!
#29870: baj ?😛
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Arenaban meg rendszeresen olyan fordul elo, foleg elementalisttal, hogy a shatterstonet ien 4 secig castolja, pedig nincsrjatam semmi lassito szar. **Heh, mikozben ezt beirtam kb rajottem, h valszeg azert, mert hex es lehet holy veiles monkot lõttem vele😄
bár asszem ezek nem proph-os gyönyörök.
csak a monkokra nem sebeztek vagy bárkire? nem tom, fura, megnézem majd.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Én vagyok szerencsétlen, hogy nem találok, vagy wikin tényleg nincsenek pvp buildek😊?!mondjuk warri?
Egy érdekes problémával küzködöm, mégpedig azzal, hogy az elém tegnap óta rákapott arra, hogy egyes alkalmakkor 0-t sebezzen.Még skillekkel is.Bár mostanában aurora glade közelében kalandozom, és máshol még nem is igen fordult elõ, mivel nem próbáltam, azért enm hinném, hogy mindenkinek ott a környéken lennne egy olyan skillje ami egymás után akár 5ször is blokkolja a támadásom.Szóval, ha vki tudja a megoldást azt megköszönném
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
RANK 10 HERO, r2glad, r2commander, r1 zaishen
7 pve kari obsidian és elite armorokban, rare cuccok.
Tökéletes állapotú dobozokkal, cd-kkel.
[email protected] <---
Pve biztos érdekes akinek bejön(nekem már nem)de ugy ahogy smiter hero, N/A way van pvp-be ugyanugy van ursan PvE-be, és van egy pár ember aki kihivást keresi HM-ban megprobál kreativ buildeket kitalálni, én ezt elhiszem a sokan mégis az agyatlan ursan-nál maradnak.
Ha nem is teljesen ugyanaz a helyzet valamennyire mégis lehet párhuzamot huzni mindkét játéknembe megvannak a title/loot hajhászok.
Amúgy meg igen is mindenkinek lehet véleménye, még akkor is ha az nem egyezik a Tiéddel. Imádok PvE-ni, de nap mint nap GvG-ek is. Soha eszembe nem jutott, hogy a két témát összehasonlítsam. Igenis a HardMode-hoz is kell tudás, ha profi szinten akarod csinálni.
Ra meg mindig is szerencsejáték volt csapatsorsolás terén, de igen is jó csapat az, aki képes pl monk nélkül egy monkos csapatot leverni. (A levert monk képességérõl nem nyitok vitát.)
GvG is kétélû fegyver. Azon klánok, akik "normál" buildekkel játszanak (splites, ballanced, stb) kiérdemlik a megbecsülést. Azon klánokat viszont rühellem, akik az épp aktuális "farm" buildekkel mennek (N/A, "smitermonkheroway").
Szóval szerintem nem a GvG a király és minden más fos, és ezt akkor is tartom, hogy ha a legtöbbet GvG-zem és ezt tartom a legjobbnak.
やられたらやり返す。倍返しだ!
ciao dro nte
やられたらやり返す。倍返しだ!
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
A trendekrõl meg annyit, hogy van aki csinálja és van aki követi.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Ha esetleg nemtunt volna fel, pont nem a GVG-re értettem a 4-5 skill megfelelõ nyomkodását. De azert kösz.
Én herokat vágnám haza elsõ körben. nem tom... mondjuk gvg tournira egyet be lehessen vinni, hogy ha valaki nem ér oda, de már regeltetek, akkor ne kapjanak mínusz sok ratinget.
Ja és Izzy Rider öcsém 😄
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Es oke "mivel ez egy csapat orientált játék, ezért a balance itt azt jelenti, h ha ugyanolyan képességü csapat találkozik akkor a skill döntsön." de erre mondtam kb azt, hogy talalkozik 2 ugyanolyan kepessegû csapat, a szokasos standard felallassal, es sakkoznak kb. TA-ban meg pl sokkal valtozatosabb felallasu csapatokkal talalkozol, ott erdekes modon mernek az emberek kreativak lenni. Bar valo igaz, az nemmegy ratingre (igazan fontos dolog) mint a GVG.
1v1-ben kö-papir-ollo rendszernek kell itt müködnie, ha 1 kasztal és 8 skillel bármit el tudsz verni az már nem balance
még 1szer leirom a te kedvedért: el kéne vonatkoztatnod a RA-tól, mert az minimálisan szól a csapatjátékrol
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"