Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

halihó.

ujra elövettem jatekot, gondoltam unalmamban farmolgatok kicist, de mint régen is ha sokat farmolok ugyanott, akkor egy ido utan nemigen dobnak, ezzel mit lehet tenni? marmint ha elfogy a dropp akkor mit csinaljak h ujra 5-6 gold cucc essen egy kör raptorfarmbol?
pár napja kezdtem ujra elso 2 napban összefarmoltam 160k-t, most egy nap lenne 20k ha csak raptorozok. már glacial stone sem esik.
szal assával meg elével sem nagyon tudok farmolni, jolenne valami javaslat! köszi

Doomista
játék megrendelve,hétföre hozzák,addig nem lesznek nyugodt éjszakáim 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sajnos:/
Gubberx
mire gw 2 jön 25x kijátsza még az összes részt kb 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

a cryway a trendi meg a sy para-order dervo, ursan már kifújt régesrég (bár sztem még mindig többet ér egy warriornál mint bármely elit skillje föleg hogy már nem 0 energyvel állsz mikor leesik rólad és mellette egy korrekt buildet össze lehet rakni)

Szeg: ursan elég komoly nerfet kapott. 1 percig van fent, nem energiafogyástól függ, elég hosszú a cooldown, fix armor és hp minden kasztnak, meg asszem dmg típusa is változott. Pontosan nem tudom, de kb használhatatlan lett.

Pred: GW2-ig van még 1-1,5 év legalább. Lehet, hogy a 35 titlet addig nem szedi össze (de 20-25-t simán összeszedhet), de bõven megismeri a játékot. 10k-ért a négy rész meg ajándék.
RoyalPredator
Az a poszter smafu, az nem offical 😄

De amugy most, h jön a GW2, nemtudom h érdemes e megvenni az elsõ részeket.
Jó, mert megtudod ismerni a világát, és legalább tudod, hogy kell e neked, vagy se.-
Jó, mert GW2-re bonusokat szerezhetsz.-
Rossz, mert hamarosan GW2-öt töljuk mind (Már ha jó...)

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Mc Wolfy
AMúgy ennyi pénzt elkérni plusszban csak azért a dupla dobozért, mert van benne egy poszter... Amit netrõl is letölthetsz és kinyomtathatod 500 ft-ért 😄

Never underestimate the power of the dork side!

Doomista
köszi :]

#29870: baj ?😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
Na már ide is bekockulod magad? 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Doomista
akkor mit rendeljek mutasd az utat :]

Mc Wolfy
meg ne rendeld 2 részt 11.000 -ért, amikor a 4-et megkapod 10-ért.

Doomista

Nekem chaos plains farmnal van olyan kb minden 5 ik runnal, hogy az egyik banished dream riderre ilyen 15 oket nyom a meteor showerem, pedig 50 korül nyom rajuk (shadow form miatt, meg van armorjuk is kicsit több mint 60 asszem).. Illetve eszrevettem mar olyat is , h valameik grasping darknessre kb szintugy negyedannyikat nyom be a spellem mint amugy, valami erdekes bug lehet.

Arenaban meg rendszeresen olyan fordul elo, foleg elementalisttal, hogy a shatterstonet ien 4 secig castolja, pedig nincsrjatam semmi lassito szar. **Heh, mikozben ezt beirtam kb rajottem, h valszeg azert, mert hex es lehet holy veiles monkot lõttem vele😄

Gubberx
huh ezt most hirtelen nemtudom milyen típusú classokon volt ez de megnézem legközelebb

igen ezt hivják life sheath-nek, vagy SoA-nak, esetleg stoneflesh aurának, meg van még pár ilyen skill.
bár asszem ezek nem proph-os gyönyörök.
csak a monkokra nem sebeztek vagy bárkire? nem tom, fura, megnézem majd.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Rip
Pvxwiki-t próbáld.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Srácok!
Én vagyok szerencsétlen, hogy nem találok, vagy wikin tényleg nincsenek pvp buildek😊?!mondjuk warri?
Gubberx
Nekem assával van ugyanez hogy rengetegszer egmás után 0-t sebzek, pedig nem blokkot ír csak 0 a sebzés :S fura

Császtok!
Egy érdekes problémával küzködöm, mégpedig azzal, hogy az elém tegnap óta rákapott arra, hogy egyes alkalmakkor 0-t sebezzen.Még skillekkel is.Bár mostanában aurora glade közelében kalandozom, és máshol még nem is igen fordult elõ, mivel nem próbáltam, azért enm hinném, hogy mindenkinek ott a környéken lennne egy olyan skillje ami egymás után akár 5ször is blokkolja a támadásom.Szóval, ha vki tudja a megoldást azt megköszönném
SZEG007
habár guild társakat kérdeztem, de ök nem tudtak nerfröl mondjuk kb annyira jártasak pve-ben mint én. Bocsánat a tévedésért.

Ez az ember kva jó szinész😊

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Atisz
Kösz, én még reménykedem benne hogy egyszer majd felnõ, de úgy tûnik ez hosszú procedúra lesz 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Elnézést már nekem is feltûnt, nem fogok rá válaszolni :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mc Wolfy
Akkor asszem oldaom a hangulatot, Dr. Housfiatalabb korában valami angol python szintû kabaréban 😄

Guild Wars acc eladó!! Minden kieg! GW prophecies, factions+preorder, nightfall+preorder, eye of the north.

RANK 10 HERO, r2glad, r2commander, r1 zaishen
7 pve kari obsidian és elite armorokban, rare cuccok.
Tökéletes állapotú dobozokkal, cd-kkel.

[email protected] <---

Ursant nem használják nerf óta... tudtommal...
SZEG007
Mindenbender ur más hangnemböl nem ért.
Pve biztos érdekes akinek bejön(nekem már nem)de ugy ahogy smiter hero, N/A way van pvp-be ugyanugy van ursan PvE-be, és van egy pár ember aki kihivást keresi HM-ban megprobál kreativ buildeket kitalálni, én ezt elhiszem a sokan mégis az agyatlan ursan-nál maradnak.
Ha nem is teljesen ugyanaz a helyzet valamennyire mégis lehet párhuzamot huzni mindkét játéknembe megvannak a title/loot hajhászok.

Mephike
Szeg, már többször is bebizonyítottad, hogy képtelen vagy a kultúrált vitára, minek fasz-osznod? Normál hangnem nem megy?
Amúgy meg igen is mindenkinek lehet véleménye, még akkor is ha az nem egyezik a Tiéddel. Imádok PvE-ni, de nap mint nap GvG-ek is. Soha eszembe nem jutott, hogy a két témát összehasonlítsam. Igenis a HardMode-hoz is kell tudás, ha profi szinten akarod csinálni.
Ra meg mindig is szerencsejáték volt csapatsorsolás terén, de igen is jó csapat az, aki képes pl monk nélkül egy monkos csapatot leverni. (A levert monk képességérõl nem nyitok vitát.)
GvG is kétélû fegyver. Azon klánok, akik "normál" buildekkel játszanak (splites, ballanced, stb) kiérdemlik a megbecsülést. Azon klánokat viszont rühellem, akik az épp aktuális "farm" buildekkel mennek (N/A, "smitermonkheroway").
Szóval szerintem nem a GvG a király és minden más fos, és ezt akkor is tartom, hogy ha a legtöbbet GvG-zem és ezt tartom a legjobbnak.

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Győri Devi
*facepalm*

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

SZEG007
igen minden buildet felkellene sorolnom neked te fasz söt egész GW történetét is elmesélhetném akkor is itt osztanád nekem az észt.

clarityvel én nem törõdnék a helyetekben.
ciao dro nte

Győri Devi
ne kezdjétek már megint...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Atisz
Én nem szennyezek semmit drága barátom, ha vki nagy hülyeséget ír, megpróbálom korrigálni esetleg kérdésekre válaszolni - ezért van a fórum, elvileg. Persze vannak akik büszkék a felszínes tudásukra és a hibáktól hemzsegõ helyesírásukra, de engem pl. ez sem zavar.

ÍÍÍlllllyyyyáááásssz szpajk is volt,na látod,még sem annyira jól emlékszel <#mf1>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Atisz
Meg volt monk - signet spike, ele - lightning spike, ritu - spike, stb-stb. Látod ez a gáz, hogy 2.5 év távlatából is jobban emlékszem ilyenekre mint te.

A trendekrõl meg annyit, hogy van aki csinálja és van aki követi.

SZEG007
tökmindegy hol, milyen játékfromában nyomkodod a 4-5 skillt ha rossz idöben rossz pozicioban, rossz ellenfélre/társra nyomod. hiába van distracting shot a ranger skillbarjan ha a egy rezsignetet se lö ki mert nem figyel, hiába van empahty a mesmeren ha fogja és rányomja a fire elére. Voltál te életedben RA-ba, vagy Ab-be, mert ott amit irtam méginkább igaz mint gvg-ben az emberek többségének halvány lila göze nincs mit mikor, és kire kell nyomni.

Neked a TA változatos?Omg,te elvagy szédulve,plz kapaszkodj meg.TAban más nem megy csak fos(smiteway,shovespike,wod necrok vor mesmerekkel,)Van ott más is?Nem hiszem.Na ez aztán változatos és kreatív.

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Csak h ujra olvasd melyik mondatomra reagaltal a hozzaszolasoddal: "Tudod lehet amikor standard teamek talalkoznak GVG ben megvan a balance, de amugy a legtöbb mas popularisabb PVP formaban sajnos arrol szol a dolog h neked epp milyen skillbarod van a masik ellen, az lesz a donto, mert lassukbe nemkell tulnagy tudas 8 skillt(jo esetben, altalaban 4-5 t) nyomkodni megfelelõ idõben. "

Ha esetleg nemtunt volna fel, pont nem a GVG-re értettem a 4-5 skill megfelelõ nyomkodását. De azert kösz.

Mc Wolfy
Mondjuk multkor pont egy ellenpéldát láttam... igaz, azt magamban csak szánalomnak könyveltem el. bejött valami top 25 team 2 smither heroval, és kapott valami 600 környékit, pont ugyanazzal a felállással... az döntött, ki ütött többet lordba.
Én herokat vágnám haza elsõ körben. nem tom... mondjuk gvg tournira egyet be lehessen vinni, hogy ha valaki nem ér oda, de már regeltetek, akkor ne kapjanak mínusz sok ratinget.
Ja és Izzy Rider öcsém 😄

SZEG007
ha 4-5 skill nyomkodása annyira egyszerü lenne ahogy te állitod akkor mért azt látiom hogy ugyanazala a felállásal a rank 28. csapat 4 perc alatt miszlikbe apritja a rank 250. csapatot?

SZEG007
én is szoktam RA-t játszani, de valahogy soha nem érintett ha searing flame-et, vagy valami egyébb skillt nerfeltek, néha okozott aprobb kellemetlenségett egy hirtelan skill nerf, vagy buff de nem lehetetlenültem el RA-ba, csak a pve-s emberek rinyáltak folyton, de mára már ezt is megoldották pvp, pve teljes elkülönitésével.

SZEG007
nem néhány kreativ csapatrol van szo hanem vannak trendek GW-ben, mint a valo világban, néha egyes buildek van amikor spike, van amikor más buildek népszerübbek te viszont kijelentetted: "A spike sajnos az egyetlen módja ma már az igazán eredményes játéknak"- persze amikor te játszottál csak ranger spike volt a menö, meg obsidian spike, de amikor az összes koreai, meg japán csapat splitelt és mindenki öket probálta másolni akkor már nem voltál jelen de mindegy hiszen Mindenbender urnak nem lehet semmit elmagyarázni ö csak a saját 2,5 ével ezelötti tapasztalatábol kiindulva osztja az észt.

- RA = Random Aréna, ide egyedül bejelentkezel majd kapsz 3 másik hasonlóan random játékost akikkel mehetsz tovább. Ha 10 meccset megnyertek a csapattal akkor átkerültök TA-ba, vagyis Team Arénába. Ide lehet egybõl is jelentkezni ha megvan a 4 fõs csapat

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Gubberx
egyébként mi az az RA? AB-t GvG-t vágom.

nyilván a játék legkomolyabb pvp részében (gvg.) nem kreatívak az emberek. nyilván.

Latom Zomil te mindenáron rám akarod huzni ezt az RA-s, dolgot, mivel kijelentettem h javareszt azt játszom. Ab-ztam is eleg sokat, bar az a rohangalos npc ölögetés szintén nem köt let tulzottan.. TA-t is azert jatszottam rendesen, bár mostanában nincs kivel, szal marad az RA.

Es oke "mivel ez egy csapat orientált játék, ezért a balance itt azt jelenti, h ha ugyanolyan képességü csapat találkozik akkor a skill döntsön." de erre mondtam kb azt, hogy talalkozik 2 ugyanolyan kepessegû csapat, a szokasos standard felallassal, es sakkoznak kb. TA-ban meg pl sokkal valtozatosabb felallasu csapatokkal talalkozol, ott erdekes modon mernek az emberek kreativak lenni. Bar valo igaz, az nemmegy ratingre (igazan fontos dolog) mint a GVG.

Zomil
mivel ez egy csapat orientált játék, ezért a balance itt azt jelenti, h ha ugyanolyan képességü csapat találkozik akkor a skill döntsön.

1v1-ben kö-papir-ollo rendszernek kell itt müködnie, ha 1 kasztal és 8 skillel bármit el tudsz verni az már nem balance

még 1szer leirom a te kedvedért: el kéne vonatkoztatnod a RA-tól, mert az minimálisan szól a csapatjátékrol

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"