Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de egyébként ha van egy ele farmer vagy assa, akkor szerintem kb az is olcsóbb, ha a material tradernl megveszel mindent gyorsan, odamész, kész lesz és ennyi.
Amig ugyanis ott állsz a városban, várod, hogy valaki végre ráirjon a trade postodra, nem tudtok megegyezni, nagy nehezen végre összejön valami, de nem annyi amennyi kell, épp nem ad el senki diamondot, stb stb, szal: az az idõ, amit a városban feleslegesen álldogálva eltöltesz már nem éri meg.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

te Lee, ha olcsóbban adja valaki, mint amennyiért craftoltatja (merthogy nemcsak neked kerül annyiba amennyibe, hanem neki is), akkor az miért is éri meg neki? a szenvedés, hogy összeszedd a cuccost rá, eljuss oda, craftoltasd, stb az csak érdemel valami kis felárat nem? 😛
egyébként sokat lejt az áron ha jól trade-eled össze a hozzá való cuccost, én ezirányba mozdulnék a helyedben. használd ki a hülye noobokat 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Vagy mindkettõ<#vigyor2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Engem Zodiac dagger vagy olcsóbban mint,hogy craft-oltatnám egy destroyer dagger érdekelne...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Akkor ezuton meg is tennem: Havoc hammert keresek eleg reg, vagy olyan skines kalapacsot (tüskésbuzogány). Kinek van es tradelne, irjon kösz😄

RoyalPredator
Érdekes hogy a fórumot Trade-ra nem is használjuk😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

igen, de mivel ott nem volt irva azert kérdeztem. régen sokat jartam dualsmitera, de elfelejtettem, ill nem tudom h a drága updateek mit hoztak ugye.
köszi.
amugy ki is probaltam dualsmite asszonnyal, jo nagy szar, elso ket aataxe 3 ecto nekem, utanna még1 smiterbol, asszonynak meg 1 darab. de mindegy, solozni viszont baszottul megéri, tegnap ota 57 ecto, ebbol 4et vettem.. isten ez az assassin.

Rip
De, ez ingyenes. Csak 1x kell megvenni a játékot, és korlátlanul játszhatsz vele.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

sziasztok mennyibe is kerül a guild wars havonta?? mert ez ugye nem ingyenes
am akkor utánna irja a skill leírásnál
Mer esne.. az az alapja a 600 + smiternek.

a Holy wrath leesik ha nincs 10 mana amit levegyen?

Req8 Spawning
20% hsr channelingre
+5ebelow50%
ér vmit?
ja és zodiac scepter

Multheten epp volt "flameparty"..
Amugy jah, nemvagtam h gyorsabban is futnak, csak a többit. Hat normal modeban siman lerazod oket, de HM ben ahogy futok at az obsiknal, mindig erintem az aggro rangeüket, es onnantol kezdve nemlehet lerazni.

Doomista
nemsokára én is fogok ide irni 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Amugy hogyhogy ilyen kevesen irnak ide? régen állandoan ment a flém, engem meg mindenki bántott:p
ennyire kevesen jatszanak már vagy mi?

amugy mintha?😄

Differences from normal mode:
-
-
-
Other differences include:
33-50% faster casting, movement, and attack speed as well as raised levels.

Mikor talalkozol Te a chargedekkel? én kikerulom õket, legalábbis normal modban, egszer nem volt még veluk gondom

Jah az pech-.-
Engem meg az csesz fel, hogy hiaba megyek le hm-be. Ott egyszeruen 25% + futas mellett is alig lehet lerazni a mobokat, mer mintha gyorsabban futnanak. Eljutok a charged blacknessekig, dehat hiaba nyomom be a futo skillt, ugyanugy jonnek utanam, olyan gyorsan ahogy en futok, es egyszeruen nemsikerül õket lerazni.

hát hogy jo e, nem tudom, mindenesetre nekem marhara jol esik néha a monoton uw utan.
OwZj0tf6oSSf8I6MlZEfHM1gNQA

Wikin dark escape helyett Asuran scan van. Elején mindent ahol nincs monk, rangerek, abyssal vagy mik, meg cave+beach
sup shadow, sup dagger sup crit

de nem hiszem el hogy nem ismerted?:p amugy nem leggyorsabb, hardban is verheto minden csak marhalassu

Gubberx
egy jó assa buildet adhatnál nekem fow-ra 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kezdi kicsit felbaszni az agyam, hogy egymás utan hatszor ugy spawnolnak a rohadt behemothok hogy nem tudok átmenni.
Amugy marhajo, bed of coals meg lava frontos builddel megyek, gyors, és tegnap osszejött 24 ecto jopar passage scroll meg 3 white dye, amugy assával marhafun a fow is xD

RoyalPredator
GWnek alapvetõ problémája, hogy az 5 Millió felhasználóbol 3-4 rendszeresen farmol UWban, Solo vagy Duo felállásban. Ez még nem is lenne így baj, ha nem venné meg mindenki a divatszarokat, mint pl Voltanic Spear, Tormented Shield, etc. Mert a pénz igy egybõl akkora mennyiségben áramlik, hogy droprate csökkentés nélkül mindenki túlgazdagodna, és értelmetlenné válna a játék gyüjtögetõs része.
...Valahogy így...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

de rohadtul utálom ezeket a védjük meg a jancsikát meg a pistikét missionöket!!!!! áááááááá
de ha már HM, akkor annyit megtehetnének, hogy a pistike meg az öt támadok között ne legyen olyan orbitális és eget rengetö képesség és számbeli különbség, hogy ha 0,1 mp-el érek késöbb oda, akkor már behaljon. nem elég az ember baja =)
ehh de utálom az ilyen behalos hülyék miatt ujrakezdeni mindig...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Btw neha elkapom elsnyl frigidet es bandajat is (eye elejen az ice golem boss), es ott ugytunik, hogy hm-ben nem huznak el regeneralodni az olyan mobok akiknek ranged attackjuk van, szal majd megnezem akkor HM uw-ben, ha egyesevel huzom le a 3 grasp groupot az elejen, akkor mitlehet kezdeni CP-s mobokkal utana.)

Hat nem irtak sehol, de kisse gyanus hogy az aatxe-nek papiron 4% os droprateje van ectora, azaz minden 25 ödiknek kene dobnia.. Namost CP run elott, mark of rodgortos buildel megoltem kb 150 aataxet es 1 ecto sem esett belõlük, lehetseg h azer mer kurvasok ss+55mo farmolja oket duoban, bar ez inkabb csak talalgatas reszemrol😮

Rip
Kickban?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

értem, amugy ez igy mukodik? marmint hogy ha vki más is farmol valamit akkor az kevésbé dob?:o

Pedig sztem felesleges hm-ben erolkodni, annyival nemjobb a drop, sztem ha 2-3 szint különbseg van a mobok kozt, csak joval idõigenyesebb lesz mer sztem hm-ben azonnal futnak szet az aoe-tol, masfelol meg ha behuzol ott 20 mobot, akkor kb 10 secig attackol mind a 20, utana szepen elmennek regeneralodni meg ienek.. Ezt mar a legelso grasping groupnal is faszan megerzed.

Elofordul, hogy a legelsõ ajtóba ugy generálja be a behemotokat h befogsz triggerelni trapot ahogy elmesz melletük, de azt ha szerencsed van tul lehet elni. Mindenesetre 10-krealasbol kb 1-2x adja be ugy azt a groupot, hogy ne tudnal mellette elfutni gond nelkul.

köszi szépen, de én normal modban nem gondolkoztam :o

A sliver ugytom csak melee attacknal hat, a spelleket ugyebar meg nemtudjak az obsidian miatt, de aztan lehet h sebez akkoris, annak ellenere, h failelt a spelljük.

Hát ugytudom, hogy a nyari nerfingnek köszönhetõen, mar az A/me buildek, ahol illusion + pve titles hexekkel apritottak tömeget mar nem mennek, mivel secondary ele nelkul nemtudod fenntartani most a perma shadow formot (kiveve ha viszel ien cukorkat es egyeb pve only segedletet, de az lassuk be eleg sánta megoldás) , illetve arcane echoval tudnad meg, de azis eleg macerás raadasul q sok mana, es eleg konnyu elbaszni.

Masfelol a chaos plains mobjai köze ugyebar beraktak a signet of disenchantmentes mobokat, amit a globális hiszti következtében ki is vettek, csak szerintem elfelejtettek kiirni az updatelnel, ezert van az, hogy kb 1 hete tudom, h ujra lehet chaosplainselni. Mindenesetre kapott a hely egyeb neheziteseket, amik asszem nemvoltak:
Pl amikor futsz at az obsidianok közt, benyomtak 2 group charged blacknesst, aminek shockja van, meg PBAOE spellje, szoval ha rendesen elkapnak, akkor mar ott könnyen veget érhet a run.
Masfelol a banished dream ridereknek elegge fixaltak a pozicijukat, azaz kb 1 aggro bubblenyit lehet mozgatni õket, utana break aggro van es szepen vissza nyargalnak a helyükre, igy nemfogsz tudni mar olyan sok mobot összehuzni, joval idõigényesebb lesz a run. (az olyan dream riderek amik kettesevel jönnek, azok joval tovabb huzhatoak, de azokbol nem spawnolnak mindbladek)
A mindbladekrol annyit, hogy mostmar nem meleeben tamadnak, igy nemfognak körbeallni, hanem szepen kiteingolni kell körkörösen, es összehuzni õket, hogy egy csoportbol löjjenek rád, illetve nem art arra figyelni, hogy a kis kráterek mellé huzd össze õket, mert akkor betudsz majd ugy allni mellejük, hogy bodyblockolsz joparat belole, igy majd a 2ik meteor showert követõen sem fognak tudni gyorsan szetrebbenni.. (az elsõnel meg nemfutnak szet, mivel kb 50% alatti hp nal lesznek nagyon "érzékenyek" a massive dmg/time aoe spellekre - btw lattam a tuben egy magyar sracot, aki lesebezte magat 100 hp ala, ugy shadow formolt vissza, es ugy nem futottak szet pl a lava fonttól, ez meg mostis mûködik részben, bar nem olyan hatekonyan, mint amikor meg meleeben tamadtak)
Mindbladekrõl még annyit, hogy kaptak hexbreakert, igy kb a mark of rodgortos burninges buildeket el lehet felejteni.

Egyik ismerosom mondta, hogy kb 30 perc alatt tolja a CP t, de nem mondta el a buildjet, annyit tudok csak, hogy primary ele, secondba nemtudom mit visz..(gondolom mesmer, manthra of earth) De gondolom az obsidian flesh + stoneflesh aura es tarsai komboval megy, bar sztem eleg körülmenyes lehet elevel, mivel kezelned kell az elejen a graspingok melee interrupjat, atkell futnod, es meg a meso mobokat is jol kell h öld majd. Mindenesetre megcsinaljak valahogy:o

Nekem shadow form meg meteor showerrel eleg lassan megy a dolog, kb 80 perc alatt vegzek a jelenlegi patch alatt a chaos plainssel ugy, hogy bemegyek meg utana a bone pitsbe is lezuzni jopar necro mobot, annak a remenyeben, hogy azokat nem farmolja kb senki mas, hatha ezaltal jobb a drop ratejük, es altalaban igen, onnan meg +2 ecto szokott jönni (bar szo mi szo, elegge be tud lassulni a dolog, ha faszan sikerül nekik well of powerezni surun meg mittomen)

Összessegben orankent kb 5-6 ectot hozok, van olyan kör ahol mindössze 2-3 jön, de volt mar olyan köröm, hogy csak a chaos plains hozott 11 ectot 1 rubyt meg 3 uw scrollt.

Valahogy igy szoktam

amugy mikor clear the chamber megvan, és megindulok felfele a hegyre allandoan ugy van a 3-4 behemoth hogy semerrol nemtudok elsurranni, csak en vagyok ilyen pancser vagy masnak sem mindig jon ki a lépés?

ahha, csak baromi unalmas es rechargera varni kell, ha joltom, meg sztem nem pont uwba valo

sliver armor a divat most, ha jól tudom

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

és melyikkel? mesos scytches vagy daggers?😊
amugy köszi válaszokat

mi lenne? megyek pve kockulni, sajna a gvg amúgyis halott jelenleg a modban, viszont csupa gwamm title-s pve karim lesz xD

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

JAAAAAJ NE!!!Pvesítették a kurdick tajtlut!Vígem van.Mi lesz most?

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

nem volt véletlen hogy zu heltzert 60 milla közeli factionnel uralták míg cavalon 30 mill körül mehet (lehet annyi sem).

nincs szándékomban bárkit is megbántani. kurzi pontot eddig nagyon könnyü volt farmolni. 3 hónap alatt ki lehetett maxolni csak a Securing Echovald Forest questel. ezért sem szerettem annak idelyén kurzikkal abozni mert semmit nem jelentett a title. na most már a luxon sem fog mert az is hasonló kockulással maxolható lesz és akkor megy majd a 12-0-0 teamek kergetik egymást. pévéesítés tényleg ^^

majd az lesz mint HA-ban.
Vége a "monk/ele/ranger lfp" party searchnek.
Most már majd a "r10 monk/ele/ranger lfp" lesz a divat.
igen, tényleg ez csunya ez a pvesités (érdekes szavakat tud kihozni az emberböl eza netes szleng - pvesités... 😄).
de azért r9-10ig csak nem megy el egy pve kocka sem. bár nem tom. meglátjuk

az elöbb le se tudtam írni rendesen hogy leginkább az dühit ahogy Wolfy is leírta hogy pve titlet csináltak a lux/kurz titleböl. eddig azért legalább lux oldalon ha valkinek volt egy 6 os titleje azzal már szivesen mentem abozni mert elvárható volt hogy tudja a dolgát (és így is volt) de ezután jönnek a full pve betyár (amivel nincs is semmi gond) playerek a pveben felhúzott titlevel egy kis szórakozásra vagy csak játszogatni abra akik nem igazán vannak tisztába az íratlan szabályokkal és megy majd a csodákozás hogy ez meg mi a francot csinál. inkább húzták volna fel a pvp ben kapható pontokat duplájára de így el lett cseszve szerintem.

Mc Wolfy
Hatalmas update, mit mondjak. A max pontokat már ideje volt megnövelni, az tény, de totál pve titlét csinálni belõle, azért nem kellett volna.
Amúgy meg igazából semmi nagy durranást nem csináltak.

Never underestimate the power of the dork side!

uh ez az update odab@szott. a titleket már tudtam elöre hogy hasonlóan lesz azért nem volt annyira meglepetés viszont a factiontöl lehidaltam. kiváncsi leszek a kurzi HFFFesekre hogy mennyire fog bezuhanni a városbirtoklók factionje ^^. végre egy kis egyenlítés. viszont üröm az örömben hogy amiért szenvedtem 4 hónapot hogy összehúzzak 2,5 milla factiont azt most meg lehet csinálni 1 hónap alatt röhögve pveben.az unluckyval is idelye volt már hogy kezdjenek valamit mert abból másfélszer több van mint lucky és kicsit fura volt hogy semmit nem ér. megértem hogy miért csinálják ezt a titlekel de dühítö számomra hogy most 3 nap alatt kimaxolható egy gwen title míg eddig mindenki szívott vele heteket.
a mesok meg hihetetlen hogy mekkora húzásokat kapnak. nem elég hogy itt van pb még a wort se nerfelnék. meso uralom lett. pveben cryway (bár azt mindenkivel lehet de azért nem kevés meso örült neki) pvpben wor. 10 mesoból 9 ezt ajánlja.

azért ezt a kicseszett power blockot nem hiszem el.... 😄DDDD
nem az van, hogy rájönnek, hogy mekkora kurva nagy csit, hanem még bele is rakják a leirásába, hogy "This foe is interrupted regardless of any effects that prevent interrupts".
komolyan fantasztikusak. vártam végre mikor alázzák be ezt a brutálisan owerpowered szart erre ez az eredmény 😄

egy kis update

jó, nem egy világrengetõ dolog, meg nem a wow fejlesztési szintje, de az eddigiekhez képest eléggé kitettek magukért

Ja erdemes valtogatni a districteket, reloggolni, vagy zonat valtani idonkent, mer mintha a prgram nezne h hol toltesz el sok idõt.

Farmra amugy uw-t javaslom, perma shadow form assaval siman tolhato meg mostis a chaosplains.

Mc Wolfy
vagy akár elkezd pvp-zni.

Never underestimate the power of the dork side!

menj el kicsit missionozni, és ne csak egy districtböl járj ki, cserélgesd a farm helyeket óránként vagy ahogy a drop csökkenni kezd. nekem így aránylag még megvan a droppom de glacialt úgy kivégeztem annak idején hogy 0 lett a drop. kellett egy hónapot pihentetnem mire visszajött