Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amig ugyanis ott állsz a városban, várod, hogy valaki végre ráirjon a trade postodra, nem tudtok megegyezni, nagy nehezen végre összejön valami, de nem annyi amennyi kell, épp nem ad el senki diamondot, stb stb, szal: az az idõ, amit a városban feleslegesen álldogálva eltöltesz már nem éri meg.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
egyébként sokat lejt az áron ha jól trade-eled össze a hozzá való cuccost, én ezirányba mozdulnék a helyedben. használd ki a hülye noobokat 😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
köszi.
amugy ki is probaltam dualsmite asszonnyal, jo nagy szar, elso ket aataxe 3 ecto nekem, utanna még1 smiterbol, asszonynak meg 1 darab. de mindegy, solozni viszont baszottul megéri, tegnap ota 57 ecto, ebbol 4et vettem.. isten ez az assassin.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
20% hsr channelingre
+5ebelow50%
ér vmit?
ja és zodiac scepter
Amugy jah, nemvagtam h gyorsabban is futnak, csak a többit. Hat normal modeban siman lerazod oket, de HM ben ahogy futok at az obsiknal, mindig erintem az aggro rangeüket, es onnantol kezdve nemlehet lerazni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ennyire kevesen jatszanak már vagy mi?
Differences from normal mode:
-
-
-
Other differences include:
33-50% faster casting, movement, and attack speed as well as raised levels.
Engem meg az csesz fel, hogy hiaba megyek le hm-be. Ott egyszeruen 25% + futas mellett is alig lehet lerazni a mobokat, mer mintha gyorsabban futnanak. Eljutok a charged blacknessekig, dehat hiaba nyomom be a futo skillt, ugyanugy jonnek utanam, olyan gyorsan ahogy en futok, es egyszeruen nemsikerül õket lerazni.
OwZj0tf6oSSf8I6MlZEfHM1gNQA
Wikin dark escape helyett Asuran scan van. Elején mindent ahol nincs monk, rangerek, abyssal vagy mik, meg cave+beach
sup shadow, sup dagger sup crit
de nem hiszem el hogy nem ismerted?:p amugy nem leggyorsabb, hardban is verheto minden csak marhalassu
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amugy marhajo, bed of coals meg lava frontos builddel megyek, gyors, és tegnap osszejött 24 ecto jopar passage scroll meg 3 white dye, amugy assával marhafun a fow is xD
...Valahogy így...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
de ha már HM, akkor annyit megtehetnének, hogy a pistike meg az öt támadok között ne legyen olyan orbitális és eget rengetö képesség és számbeli különbség, hogy ha 0,1 mp-el érek késöbb oda, akkor már behaljon. nem elég az ember baja =)
ehh de utálom az ilyen behalos hülyék miatt ujrakezdeni mindig...
Masfelol a chaos plains mobjai köze ugyebar beraktak a signet of disenchantmentes mobokat, amit a globális hiszti következtében ki is vettek, csak szerintem elfelejtettek kiirni az updatelnel, ezert van az, hogy kb 1 hete tudom, h ujra lehet chaosplainselni. Mindenesetre kapott a hely egyeb neheziteseket, amik asszem nemvoltak:
Pl amikor futsz at az obsidianok közt, benyomtak 2 group charged blacknesst, aminek shockja van, meg PBAOE spellje, szoval ha rendesen elkapnak, akkor mar ott könnyen veget érhet a run.
Masfelol a banished dream ridereknek elegge fixaltak a pozicijukat, azaz kb 1 aggro bubblenyit lehet mozgatni õket, utana break aggro van es szepen vissza nyargalnak a helyükre, igy nemfogsz tudni mar olyan sok mobot összehuzni, joval idõigényesebb lesz a run. (az olyan dream riderek amik kettesevel jönnek, azok joval tovabb huzhatoak, de azokbol nem spawnolnak mindbladek)
A mindbladekrol annyit, hogy mostmar nem meleeben tamadnak, igy nemfognak körbeallni, hanem szepen kiteingolni kell körkörösen, es összehuzni õket, hogy egy csoportbol löjjenek rád, illetve nem art arra figyelni, hogy a kis kráterek mellé huzd össze õket, mert akkor betudsz majd ugy allni mellejük, hogy bodyblockolsz joparat belole, igy majd a 2ik meteor showert követõen sem fognak tudni gyorsan szetrebbenni.. (az elsõnel meg nemfutnak szet, mivel kb 50% alatti hp nal lesznek nagyon "érzékenyek" a massive dmg/time aoe spellekre - btw lattam a tuben egy magyar sracot, aki lesebezte magat 100 hp ala, ugy shadow formolt vissza, es ugy nem futottak szet pl a lava fonttól, ez meg mostis mûködik részben, bar nem olyan hatekonyan, mint amikor meg meleeben tamadtak)
Mindbladekrõl még annyit, hogy kaptak hexbreakert, igy kb a mark of rodgortos burninges buildeket el lehet felejteni.
Egyik ismerosom mondta, hogy kb 30 perc alatt tolja a CP t, de nem mondta el a buildjet, annyit tudok csak, hogy primary ele, secondba nemtudom mit visz..(gondolom mesmer, manthra of earth) De gondolom az obsidian flesh + stoneflesh aura es tarsai komboval megy, bar sztem eleg körülmenyes lehet elevel, mivel kezelned kell az elejen a graspingok melee interrupjat, atkell futnod, es meg a meso mobokat is jol kell h öld majd. Mindenesetre megcsinaljak valahogy:o
Nekem shadow form meg meteor showerrel eleg lassan megy a dolog, kb 80 perc alatt vegzek a jelenlegi patch alatt a chaos plainssel ugy, hogy bemegyek meg utana a bone pitsbe is lezuzni jopar necro mobot, annak a remenyeben, hogy azokat nem farmolja kb senki mas, hatha ezaltal jobb a drop ratejük, es altalaban igen, onnan meg +2 ecto szokott jönni (bar szo mi szo, elegge be tud lassulni a dolog, ha faszan sikerül nekik well of powerezni surun meg mittomen)
Összessegben orankent kb 5-6 ectot hozok, van olyan kör ahol mindössze 2-3 jön, de volt mar olyan köröm, hogy csak a chaos plains hozott 11 ectot 1 rubyt meg 3 uw scrollt.
Valahogy igy szoktam
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
amugy köszi válaszokat
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Vége a "monk/ele/ranger lfp" party searchnek.
Most már majd a "r10 monk/ele/ranger lfp" lesz a divat.
igen, tényleg ez csunya ez a pvesités (érdekes szavakat tud kihozni az emberböl eza netes szleng - pvesités... 😄).
de azért r9-10ig csak nem megy el egy pve kocka sem. bár nem tom. meglátjuk
Amúgy meg igazából semmi nagy durranást nem csináltak.
Never underestimate the power of the dork side!
a mesok meg hihetetlen hogy mekkora húzásokat kapnak. nem elég hogy itt van pb még a wort se nerfelnék. meso uralom lett. pveben cryway (bár azt mindenkivel lehet de azért nem kevés meso örült neki) pvpben wor. 10 mesoból 9 ezt ajánlja.
nem az van, hogy rájönnek, hogy mekkora kurva nagy csit, hanem még bele is rakják a leirásába, hogy "This foe is interrupted regardless of any effects that prevent interrupts".
komolyan fantasztikusak. vártam végre mikor alázzák be ezt a brutálisan owerpowered szart erre ez az eredmény 😄
jó, nem egy világrengetõ dolog, meg nem a wow fejlesztési szintje, de az eddigiekhez képest eléggé kitettek magukért
Farmra amugy uw-t javaslom, perma shadow form assaval siman tolhato meg mostis a chaosplains.