Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
elhiheted hogy aki szarik a pvpre az nem fogja elkezdeni azert mert nerfelték az uberfasza farmbuildet, elobb hagyja itt a jatekot
Persze jomagam is sokszor hasznalom a kifejezest pl arenaban, hogy "go play pve noob" - mikozben a mender bonder wammóddal echozod a mendinget és kozben csodálkozol,hogy nem esik RAban ecto?
GWben nem szerverek, hanem districtek vannak, azaz zónák. Europe English 1 -ben szoktak magyarok lenni, meg Europe German // America English 1-ben.
Felrakod a játékot, regisztrálsz 1 accountot egy nagyon egyszerû módon, és m
r játszol is.
Nembaj .
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
régen én is cuppogtam hogy fowarmor meg kurzick 15karmor rangernek, aztan egyszer vmiert befejeztem jatekot (elszalasztottam vmit miatta irl) és akkor töröltem minden karimat, gondoltam igy ugysem kezdem elorol, csak aztan most ugydontottem hogy legyen már meg gwen is, megvettem kiprobaltam azota ajtszok.
következõ bmp lesz, kell egy tengu sword xD
nem érzem magam egy pénzéhesnek sem, pl blackdye white dye megy dyetradernek picsába, nem nagyon érdekel az a +500g-1k..
uw farm HM/NM ben meg azert idegesit nagyon, mert basszus megyek normalban solozok esik atlagban 7-8 ecto, utanna ugydontok hogy nincs kedvem egyedul szarráfarmolni CPt hanem megyek egyet 600/smite és lofasz nem esik, pedig szivesebben járnék igy. mindegy lehiggadtam nem érdekel.
Amugy meg nem teljesen ertem mire vagy kiakadva. Ahogy mondtam felesleges UW-t hm be farmolni, mert alig van különbség a mobok szintje között, es parszor csinaltuk regen, de nemigazan ereztünk barmiféle különbséget. UW-ba ugyis az ectoér mesz, a chaos plains meg 20 adik runnal is kihozza atlagban az 5 ectojat, raadasul tolhato soloban, akkor nemertem mi a problemad. Amugymeg mintha par nappal korabban irtad volna h összeszedtel 5x ectot par nap alatt. Regi guildben a leadernek többmint 2 év alatt jött össze annyi, úgy h õ nem farmolt soha, hanem normalisan missionozott masokkal eleg sokat. Valo igaz, nekemis 3 nap volt kiszedni CP-bõl a chaosglovest, de 1 negativ szavam sincs az egeszre (marmint a dropra), sõt kicsit durvának es gaznak erzem, hogy a GW-ben abbol all a farm , hogy nyomkodsz 3 gombot 35 masodpercenkent amitol halhatatlan vagy, a többivel meg ölöd a mobokat. Amikor meg benerfelik mert emberek napi 150 ezreket keresnek ezzel, akkor meg nekiall hisztizni a community, h igenis vegyetek ki a cursed dream ridert meg a mindflay spectret.
Titlekrol meg annyit, hogy valoban van 1 csomo szarfos title, es igazabol nemjo semmire, de hidd el sokan nem a hall of monuments miatt csinaljak, hanem inkabb azert h majd kirakja a "god walking among.." es tarsai szarjat es azzal vaganykodjon mindenhol. Csak ahhoz h 25+ maxolt titled legyen, ahhoz legendary vanquisher kell meg guardian meg ilyen dolgok, ami azert igenyel rendesen pve jatektudast, meg talpraesettseget meg kreativitast is, foleg 1-2 szopatos mission. Persze jomagam is sokszor hasznalom a kifejezest pl arenaban, hogy "go play pve noob" azokra az arcokra akik basznak resurrection signetet hozni, de azert a pve-nek is boven van olyan resze amiert respect jar ha valaki megcsinalja.
Egyszer én is meguntam a dolgot, és a monkkal sanctum key-t elkezdtem hero 600/smiter felállásban HMben.
Esett egy elite tome, sárgák, megmittudomén.
Mert nem nagyon hiszem, hogy richtig pont sanctum keyt farmolják az emberek szarásig.
átmentem NF-be egy tök átlagos exp. areaba, csak épp HMben, ott is esett egy elite tome, sárgák ésatöbbi.
Szóval nem biztos, hogy a játék hibája, ha nincs drop, lehet nem a faxságokat kellene eröltetni.
Most hogy az elével csinálom a guardianokat, nincs olyan mission hogy ne essen egy-két sárga 8as partyval, beficcen idõnként egy lockpick, tome, stb stb.
Vagy ha farmolhatnékom van, egy glacial solonál vagy egy raptor farmnál is minden esetben esnek a cuccosok.
sok sok tíz-százezreket lehet keresni elfogadható idõ alatt ha jól csinálod.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
amugy wtb any req voltaic spear
de hogy mekkora egy ócska fos szar ez a játék
mi a fasznak van hardmode, ha nemhogy ecto, de lofasz nem esik?
mentunk 4 kört hm ben, lofasz, szo szerint lofasz nem esett dust meg remainsen kivul
normalban meg esett kb 6 kör alatt 2 szaros ecto, elmegy anet meg mindenki akinek koze van a nerfhez a jo édes anyjába, akkora faszom laggok vannak hogy beszarás..
mi a picsát akar ez gw2ig?
ez a hall of monument, bazd ezen még mindig ki vagyok akadva, kösd le magad geci, gw2ig van még idõd sok szar titlét farmolni h te legyél a király, aztarohadt, wisdom meg th titlen kivul lofaszom nincs, az sem tudatosan szedtem be.. mégsem érzem magam kevesebbnek mint pl egy masik pves aki szaladgal idiota modra hogy utanna kitehesse röhejes cartographer titlejet..pves mit csinaljon? farmoljon, szerezzen meg "jobbnál jobb" cuccokat, mint altalaban lenni szokott, csak lassan már jobban megéri pvpzni mint pveben baszakodni farmokkal..komolyan, van itt olyan pves akinek nincs tele fasza nerfekkel? mi a picsának kell allandoan nemtudom..
😊 na az ilyen hszeimer anyáztak régen
Csuda dolog ez a Zinternet, ha tudjuk használni: wiki<#circling>#circling><#wave>#wave>
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
★ 汤姆 李
régen volt vmi javitoszar, nincsmár?
3-4. probara sikerult karivalasztoig eljutni, megprobaltam belépni, err007 loadingscreennél. login ujra. megprobaltam másik karival ami LAban volt, 007.
megprtobaltam masikkal ami toaban 007. utanna beengedett monkommal ami ujra kainengben volt mert ugye nem volt meg quest. kisétaltam kainengbol, 007, azota ez megy, ha beenged és nem kapok 058, akkor karivalaszto utan kapok 007, ha azt sem kapok, akkor amint megprobalom elhagyni az adott varost ahova betett, egybol 007. ez megy 3 oraja. irjak Anetnek vagy szokott ilyen lenni? géppel az égvilágon semmit nem csinaltam, chello, modem, net van/volt egész nap mivel netradiot hallgatok és egyszer nem szakadt, modemet ujrainditottam probaltam gépet is minden szart...
★ 汤姆 李
Nekem csak a csóka arca más, meg a celestial daggerem tormented-ként villog.
+ Dark UI Mod.
Nem farmoltam,becsületes VQ-el szereztem,sry😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Jó lenne már egy újabb update ami az UI-t cseréli.
★ 汤姆 李
itt van elég sokminden
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amiatt, hogy a Guild Wars 2 egy teljesen új játék, különbözõ kasztokkal és fajokkal, új technológiával, és kiterjesztett játékmenettel, nem lehetséges a régi Guild Wars-os karaktered használata.
Azonban az eredeti Guild Wars-ban használt neveidet fenntartjuk számodra a Guild Wars 2-ben. Ezenkívül, a Guild Wars 2 elismeri a teljesítményeidet, amiket a Hall of Monuments-ben állítottál ki és ezekért különös jutalmakban, fogsz részesülni."
ezt találtam még
amugy ez a texture mod, illetve sok marhaság mennyire legalis?:o
van elég sok okosság benne/hozzá
mivel lesz jobb gw 2ben?:o
Never underestimate the power of the dork side!
Nememlékszem a hely nevére.
★ 汤姆 李
Vettem már én is 10k-ért destroyer weapon-t
★ 汤姆 李