63345
  • Negritis
    közbe ahogy nézem kb minden mapon összevont szerverek vannak
    viszont azt még nem érzem hogy a végső kapacitás annyival nagyobb lenne
  • JaSoN HuNTeR #60771
    Piken Square.
  • Mc Wolfy
    melyik szerveren vagytok? deso? ott vannak gigáék is éppen, szerintem vegyétek föl velük a kapcsolatiot
  • JaSoN HuNTeR #60769
    Ha magyar vagy és szereted a WvW,PVP és persze a PVE-t akkor nálunk a helyed! A Successors of Dionysus [SoD] guild tagfelvételt hirdet a akik leginkább WvW-zni kívánó magyarok számára. Csak annyit kell tenned hogy regisztrálsz az oldalunkon és kitöltöd a jelentkezési kérdőívet. A vezetőség elbírálja a kérelmet és ingame felkeresünk válaszunkkal!
    Jelenlegi tagszám: 70 | TeamSpeak van!

www.sodguild.hu
    stream

Néhány szó rólunk
    -----------------------

Successors of Dionysus kizárólag magyar játékosokból álló céh, és egyenlőre csak a Guild Wars 2 világában tevékenykedik.
    Többnyire délután és este vagyunk aktívak nagyobb létszámban, de elszórva egész nap vannak fent játékosok, tehát minden
    időben tudsz valakivel játszani. A célunk egy ütőképes magyar WvW guild létrehozása, és egy aktív társaság kialakítása minden
    időszakban. Persze a PvE is megjelenik a guildbe, így éppen amit te kedvelsz, azt meg fogod nálunk találni.

A klán jelenleg felvesz új tagokat! Mint minden guild, mi is egy sokszínű játékos bázist szeretnénk létrehozni. Továbbá, minden játékost
    üdvözlünk a guildbe akik megfelelnek az elvárásoknak. Nem számít, ha most kezdted, vagy már béta óta játszol, a helyedet meg fogod
    a guildben találni.

A Successors of Dionysus vezetősége már sok éve ismerik egymást, más játékokból más guildekből illetve a valódi életben is. Minden esetben segítjük
    a tagokat és hogy a tagok is együttműködjenek egymással, hogy egy egységes szervezet legyen.

Successors of Dionysus egy szorosan összetartó közösség. A tagok nézeteit és vélemenyüket mindig tiszteletben tartjuk, és arra törekszünk, hogy
    egységesen mindenkinek megfeleljenek a döntések. Mindenek előtt azt akarjuk, hogy a tagok sikeresek legyenek, bármerre is járnak a Guild Wars 2
    világában. A fő cél a játék élmény, és az hogy szórakoztató legyen és mindannyian élvezzük.

A guild különböző rangokkal értékeli az eseményeken való részvételt és az aktivitást. Mindenkinek megvan a maga szerepe a sikeres közösségben, és ha
    nem lennének, ez nem sikerülne. Továbbá, ne féljünk a vezetőséggel beszélni, ha valamilyen gondunk illetve valakivel problémánk van. Nagy részben
    logikus megoldást találunk ki ami mind két félnek megfelelő.Ha egy ideig szünetet tartasz a játékban, csak írj nekünk és találkozunk amikor visszatérsz.

WvW Részleg
    -----------------------

Successors of Dionysus WvW orientált magyar guild. Kizárólag csak magyar játékosokkal szeretnénk együtt raidelni. Viszont nem vetjük meg
    a nemzetközi guildekkel való szövetséget (lásd EXE) sem. Folyamatos WvW aktívitás, ez heti négy official raidet jelent, amik változóan hosszúak (3-4 óra)
    Ezen kívül tartunk unofficial raideket is, ahol te is kipróbálhatod magadat mint raid vezető és te viheted a mi kis csapatunkat. És ezt is próbáljuk kicsit
    erőltetni, hogy jobban egymáshoz szokjunk, és mindenki jobban tudja a saját feladatát, másrészt a kommunikáció a tagokkal is jobban fejlődik.

PvE Részleg
    -----------------------

Mint szinte minden guild (persze vannak kívételek), mi is el szoktunk menni Dungeons/Fractal-ba illetve World Bossok-ra is akár, vagy a Living Story-t közösen csinálni.
    Van néhány olyan tagunk akik csak a PvE-t szeretik a játékból, illetve technikai okok miatt csak ezt tudják csinálni úgyhogy, ha te csak ezt szeretnéd
    akkor megtalálod a helyedet nálunk. Minden héten Szombaton illetve Vasárnap Guild Missionokat csinálunk, ha az egyikről lemaradsz, akkor a következő alkalommal tudod
    pótólni.

PvP
    -----------------------

Tournament PvP-ket közösen szoktunk játszani változó időpontokban, illetve saját Custom Arena-val rendelkezünk, ahol dueleket, és különböző gyakorlásokat tartunk.
  • TBTPumpa
    Guild Wars 2 - Heroic Edition (dobozos verzió) - 6990 Ft
  • Negritis
    Claw Island videóm ma :D

twitch link
  • Tusy
    - volt már róla szó (itt vagy máshol), hogy néhány adatbázist komplett lenyúltak. Tehát ha a gw2-es accountodnak ua. az email-je + jelszava amit esetleg máshol is használsz (és pechedre azt pont tudják) akkor egy próbát megér nekik. Röviden ennyi
  • SirAlo
    Hmm... szeritnetek ez hibabol jott vagy valoban tudja valami kinai a passwordomat? Ha valoban tudja akkor honnan ?

A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 117.64.236.79
    City: Hefei
    Region: 01
    Country: CN
  • Negritis
    azért a megaserver prioritásával még vannak gondok :D
    ma PL guild mission alatt nem volt egyszerű összehangolni hogy Diessau-n ugyanott legyen a csapat
  • Negritis
    ezeket valszeg ki fogják javítani, csak jelenleg idegesítő
  • Mc Wolfy
    eddig nem vettem észre hátrányát. csak azt, hogy mindenhol van ember.
  • Negritis
    az a baj h jelenleg több a baj a megaserverrel mint ami hasznot hoz
    ha world boss jön olyan skill laggot hoz hogy hihetetlen
  • Mc Wolfy
    folyamatosan adogatják, már tegnap is adtak hozzá. szerintem pár hét és mindenhol az lesz
  • Negritis
    karácsonyig folyamatosna
  • JaSoN HuNTeR #60758
    "Bár még közel sem végeztem a patch notes fordításával, gondoltam kiteszem ezt a listát, amely azokat a térképeket tartalmazza, amelyeken már aktív a megaszerver rendszer, íme:"

The Grove
    Heart of the Mist
    Black Citadel
    Timberline Falls
    Southsun Cove
    Rata Sum
    Straits of Devastation
    Fields of Ruin
    Brisban Wildlands
    Hoelbrak
    Iron Marches
    Blazeridge Steppes
    Dredgehaunt Cliffs
    Lion’s Arch
    Lornar’s Pass
    Kessex Hills
    Diessa Plateau
    Metrica Province

A maradék térképeken mikor várható a megaszerver?
  • JaSoN HuNTeR #60757
    GW 2 Stream HUN
  • Negritis
    nem egész goldot, de eddig is kaptál silvert pvp-n
  • Tusy
    - pvp-n már adnak goldot? (2%-nál behalt a frissítés, ezzel a tempóval hetek kérdése mire leér a patch)
  • Negritis
    egyébként ezek a PVP-n goldért unlockolható sigilet, rúnák és traitek idegesítőek számomra

persze van benne ráció, de nah
  • Mc Wolfy
    neki már lehet megvan a yakslaper
  • Negritis
    a helyedbe a TS részt kisatíroztam volna :D

de fun :D
  • dave9004
    nem ma kezdte :D
  • JaSoN HuNTeR #60750

Keresd a kakukktojást.
  • Negritis
    eddigi tapasztalataim alapján igen, sajnos
    bár remélem lesz valami megoldás rá
  • Mephike
    Hi! Ha Spvp-ni akarok, akkor most minden alkalommal a kezébe kell majd adnom a fegyvereket a karimnak, ha visszalépek pve területre? Csak mert más-más fegyvereket használok pve-ben, mint pvp-ben és ha jól értem, akkor nem vált automatikusan a megszokott fegyvereimre. Vagy én nem találok valamit az újításokban?
  • Robe77
    Azt tudom. Csak azok a skinek nem voltak meg, amiket eddig összeszedtem spvp-n és ott voltak a PvP locker-ben. De most belogoltam, bementem spvp-re és megadta őket. Nem tudom, hogy tegnap miért nem kaptam még meg. :)
  • Negritis
    ha az összest akarod látni akkor a bankot látogasd meg, és ott van egy wardrobe szekció
  • Panzeradler #60745
    H betű wardrobe és ott katt az armor részre és akkor ott kell lennie az összes feloldott armorodnak.
  • Dobronski
    én lv2-es karival űztem az ipart 3 ruha volt rajtam, meg egy weapon set :D vesztettünk de legalább első lettem :D
  • Robe77
    Valaki linkelje már be nekem azt a bullshit generátort, amit Hyper barátunk használ pls. :D

A pvp skinekhez meg annyit, hogy akkor mocskosul vak vagyok, mert tegnap direkt bementem pvp területre, de nem tűnt fel. Nem mintha annyira hiányoznának azok a skinek. :D
  • Mc Wolfy
    menj be pvp területre. nekem fél órát villogott oldalt az unlock felírat, pedig alig pvpztem
  • DarkBlade
    PVP -s skinekkel milett?
    Se armor skin, se weapon skin nincs meg amiket eddig összeszedtem pvp -n.
  • HyperManiac
    Na kipróbáltam...
    A full berserker ruhában és traitekkel rendelkező rangerem kb feleakkorát sebez mint a PVT armorban lévő, még ki nem osztott traitekkel rendelkező warriorom. A peteknek a nevét már két éve nem tudja megjegyezni a játék, ha más petet veszek elő elfelejti a nevet. Köszönjük a balance-ot.

Szánalmas...
  • Negritis
    nem, most már csak fix egybe settek vannak
  • Panzeradler #60738
    Szerencsére én voltam a vak, megvannak. Viszont már nem lehet keverni őket ahogy látom.
  • Negritis
    a rúnát ki tudod választani ott ami a ruhába megy majd, amúgy én se tudom hogy a ruhákat pontosan hogy kell berakni, de sztem nem számít
  • Panzeradler #60736
    ott csak fegyverre enged tenni, ruhára nem(remélem én vagyok vak és ott kéne lennie)
  • Negritis
    van felül a pvp build rész
    ott ki tudod elvileg választani a dolgokat
  • Panzeradler #60734
    Runák, fegyver nélkül nehéz és értelmetlen, eddig lvl2es elével nyomtam.
  • Negritis
    miért ne lehetne casual pvp-zni?