Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
sose hallottam róla. <#idiota> van ilyen szeró is?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

deso és piken ahol sok a magyar
a mostani új event a wurm, pl Deso main verte le elõször

sztem elég sok a játékos, de néha kihalt tud lenni 1-1 map
javaslom hogy keress egy klánt és úgy válassz szerót

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tervezek visszanézni a GW 2 világába. Mi a helyzet? Sok játékos van még? Melyik szervereket ajánlanátok a legjobban?
Piken Square szerveren is sok magyar van.

Pannonian Basin ezen

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Ozzyehh
Srácok melyik szerveren van a legtöbb magyar ?😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Szia,Én tegnap "random" emberekkel mentem 2 dungeon-t is.ha adsz ingame nevet,akkor mehetünk majd együtt is.

Vadnokedli
Én elég sûrûn csinálgatom SoE / CoF ot, jövõbeli karaktereimnek is. meg Fractalt.

Kata
Ha van pikenen kósza ember, aki unatkozik és csinálgatna achikat meg dungikat is, szójjjon.

[/cserf][/fülünyúl]

nekem is laggol és crashel mostanába
de én a haldokló vinyómnak is tulajdonítgatom néha

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Vadnokedli
Ezzel a GW szerverrel csak a gond van? 10000ms ping, ki léptem egy idõre. Most már bejelentkezni se lehet. <#alien><#alien><#alien>

Rendben.Akkor ha elég erõt érzek magamban jelentkezem... 😊

Igen, mindig van kivel menni 😊

Ps4 id: adamraw

Sziasztok,

A Variance klán szervez tagoknak rendszeres dungeon "látogatást"?Mert a guild leírásnál nem találtam.De lehet én voltam a figyelmetlen.

Ok.Megnézem. 😊

Vadnokedli
Rad 5
Valor 30
Honor 30
Virtu 5

Én Support/Tank féle guardian vagyok Power+ Vita- Toughnes- armorral

Ozzyehh
Sziasztok szeretném újra elkezdeni a gw2t de azt szeretném kérdezni, hogy a közeljövõben jön e fizetõs kieg hozzá?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Igaz.Nem pontosítottam. 😊 Viszont nem is tudom hogy mi alapján pontosítsak. 😊 Szóval ami jó pvp-re és egyben támogató(csapat).Érzésem szerint a guardian nem a dps ág királya,viszont tud meglepetéseket okozni.74-es guardianom van,egyenlõre a boon-okra gyúrtam rá nagyon és a toughness-re + healingre.Jól tettem?

Vadnokedli
Szia. Attól függ. <#vigyor2>

Sziasztok,

Guardian-nak melyik trait "sorokat" használjátok?

JaSoN HuNTeR
Variance

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok!

A Piken Square-en keresek egy Guildet fun játékra. Nem tudok mindig lenni, nem nyúlok le senkit, nem kéregetek, csak fun miatt játszom😊.

Tudtok ajánlani egyet? Kinek lehet írni?

Grem
kastil
vedd meg, story kb 96x jobb.. meg sok egyéb is

Igen, amcsi szeró lett a main.
Kicsit utána néztem, és állítólag az amerikai szerverek csurig vannak. Na alszom még rá egyet.

Köszi
nana! sokan visszamentek GW1re. osztálytársam mai napig tolja, és jókat játszanak GvG-n.
Szia!

Köszönöm szépen a segítségedet! Akkor nem lesz GW1-en.

Üdv.
Mc Wolfy
gw1 egy elég régi játék már azért. nem is játsszák már annyian. mivel az pedig egy erõsen pvp játék, ezért ott jó, ha sokan vannak, nem mndig ugyanaz a 10 ember ellen játszol. sok mókához meg szerintem meg már egyáltalán nincs elég ember

Never underestimate the power of the dork side!

Kiveve, ha van masik karija amivel farmolt egy rakas wxp-t ado consumable-t, amit atadott az upscalednek.

Mephike
A kukac marad.

Sziasztok!

Meg szeretném vásárolni a GW1-et kiegészítõstül. Kérdezném azokat, akik játszottak vele, hogy GW2 után érdemes beruházni rá?

Köszi
Mc Wolfy
ez megint egy pve patch. helyes, hogy bõvül a világ, remélem a szörnyikék maradnak is örökre (bár nem hiszem) de egy kis wvw törõdés is jól esett volna

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

JaSoN HuNTeR
Helyi idõ szerint mikor jön a frissítés?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SmylE
Mert upleveled játékosként biztos, hogy nincs 50 pontja, amit ráadásul csak ide rakott. Nem véletlenül nem méltatott válaszra se. Elõbb van meg a level 80 mint az 50 wvw rank.
cannon masteryhez nem kell túl sok pont, miért ne lehetne meg neki?

SmylE
Ez a folyamatos disconnect meg már az agyamra megy. Azért az elég rosszul esik amikor fontos helyzetben mondjuk siege-bõl kicsesz a játék, ráadásul közbe még sorbanállás is van wvw-re... <#ticking>
SmylE
Igen? Akkor én errõl lemaradtam. De inkább legyen így, minthogy olyan ellen játszunk akinek 24h-ban minimum 60 fõs zergje van, mert annak semmi értelme. Én most vettem még 1 zsák helyet a loot bag-eknek <#nyes> Azért ez se lesz semmi. Órákon keresztül ostromolták SM-et, de nem tudták elvenni tõlünk 😊 Mindhárom oldalon full játékos szám, heroikus csaták. Azért azon kiakadtam, hogy az upleveled ember nem volt hajlandó átadni a cannon-t fontos helyzetben.. De biztos neki is volt rá mastery-je... <#levele>
én kicsit unom FS-t meg AG-t 😄 elég sokat vagyunk ellenük mióta megint játszok 😄

SmylE
Ideje volt már hogy vége legyen ennek a wvw etapnak 😉 Amilyen hihetetlen mennyiségû embere van riverside-nak a nap 24 órájában wvw-n, annyira gyávák. Full zerg-el vannak, de azért olyan 100 darab ac-t, ballista-t felépítenek sm-ben vagy bay-en, hills-en, és bentrõl kempelnek... És mindenkinek minden tower-ben legalább 1 scout-ja is van... hihetetlen... Viszont soha még ennyi loot bag-et nem farmoltunk mint most 1 hét alatt 😄 Azért a gyakori 2v1 felállás nem volt ám szimpatikus amit rögtön az elején tapasztaltam...
Ez az új csoport elosztás sokkal szimpatikusabb 😊
Mc Wolfy
exotic cuccokat vehetsz a játék végén belõle, valamint úgy kb egy millió kell majd legendaryhoz, ha akarsz. de lehet belõle venni egy dobozt, ami ilyen szerencsejáték. vagy van benne valami értékes, vagy nincs, de legalább csak karmába kerül. de nyugi, veheted nyugodtan a dolgokat, ami út közben megtetszik, késõbb úgyis annyi fölös lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni

crafting matikat lehet belõle venni, de sztem ha a fegyó sokat dobna vagy tetszik a skin akkor vedd meg

Sziasztok,

Karmával mennyire kell gazdálkodni?Jelenleg 80e körül van.Láttam pár jó fegyvert meg páncélt amit belõle lehet megvenni.Másra kell vagy költekezhetek belõle?

Mc Wolfy
30 aranyat lehet összeszedni pl ha dungeonokat végignyomod és nem esik semmi értelmes loot. az kb egy délelõtt, ha normális csapattal vagy. boss ölésbõl ismét jöhet egy jó adag, world bossokból megintcsak. ha egy napod rászánod, akkor 50 gold kb megvan, ha semmilyen eladható nem esik.

SmylE
Ez az elosztás jobban tetszik mint az elõzõ T1-es, kodash-al, sfr-al, akiknek már korán reggel 60 fõs zergjük van és 10 golemmel jönnek... FU
Riverside úgy látom erõt fitogtat 😉
komoly lesz 😄

SmylE
WvWvW új felosztás: Piken, Riverside, Dezo <#vigyor3>
Nem összeszedni nehéz a goldot, hanem megtartani.😊 Én pl. béta óta tolom de még nem volt 200-nál több goldom egyben. Ennél több mondjuk csak akkor kell, ha legendary-t raksz össze és megveszed hozzá a precursort. Egyébként érdemes inkább a matikat spájzolni, mint a pénzt gyûjteni.
Vadnokedli
20 nap alatt össze jön 100 arany random céltalan játékkal. legelább is én 20 napja játszok (több mint 100 aranyat már összeszedte, csak költöttem belõle.)

Nemtudom en max 2 honapja jatszom es mar tul vagyok az 500 goldon...

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce