Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért néha odateszi magát a drop,most jó ideig befogom mert tegnap és ma kegyetlen jó volt😄D
Nem írom le mik estek de kb olyan 100K értékben lehet DE nem adok el mindent mert full használható dolgok vannak köztük(maxos storm bow stb)..
★ 汤姆 李
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Marad a jó öreg monk/smite..
Jó volt az update.Örüljenek maguknak<#levele>#levele>
★ 汤姆 李
öröm volt nézni shadow steppelt mellém aftercast alatt odébb lépek egy kicsit és alánukolok a noobja meg áll, pislog és néz hogy miért nem halok mikor tolja az aoe damages skilljeit maga alá, de ugyanez elmondható a warikról is. mintha csak farmolni járna az ember ^^
a ritu viszont nagyon jó lett teljesen használhatatlan volt eddig a skill, bár szinte minden skill tetszik amit megváltoztattak (peace and harmony valami brutál lett - szerelem is át a hero buildjeim hozzá igazítva)
a shadow formot viszont hiába nerfelték még mindig használható. én is használom, nha nem rossz bohóckodni vele de nem bánnám egy cseppet sem ha mondjuk kapna egy 40 seces idötartamot 60 seces rechargal és nem enchant lenne hanem csak skill amire nem hat a 20 enchant - lényeg hogy perma nem lenne többé - sztem ismét érdekesebbé tenné a pve részt mint az ursan nerf.
Warriorok - aki nem KDzik - az mind hundred blades-el tolja.
Blinding surge RA-ra.
meg ugy megnéznék 7 ritut destructive was glaive skillel.
Hát van itt min gondolkodni.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Features:
- Drop Rate of Golds increased by 150%
- Drop Rate of Greens increased by 80%
- Drop Rate of Dyes increased by 50%
- Drop Rate of Useless stuffs decreased by 300%
- Item Values Tripled! (Merchant Only)
- New Emotes! /imapimp /moneyrain
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nemhiszem hogy CE-tõl, de érdekes...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
★ 汤姆 李
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
elsö dropom ami esik egy fehér festék. na mondom nem kezdödik szarul.
aztán összejött még pár sárga cucc.
második körben már csak egy
most kb a 15. körben vagyok és azóta pár map piece-en meg glacial-on kivül fehér fehér fehér item, az is csak elvétve, és pár kék.
isten biza nem farmoltam hetek óta, csak HM mission, X ideje, mer wiki azt irta, hogy azzal "visza lehet hozni a dropot". Na faxán visszahoztam ahogy látom.
Hát, örülök, hogy ti nem vagytok igy ezzel és szivböl kivánom hogy másnak folytatodjon a jo sorozata.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
bár arra kiváncsi vagyok hogy ha farmolnám renedesen (heti egyszer mentem ki idáig nagyobb farmra) akkor hogy változna a drop
1h-alatt neked nem lesz tele minden bag-od gold item-ekkel ebben biztos vagyok..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Azt se tudom mikor farmoltam bosst utoljára, szóval nem lehet azt mondani, hogy a sok farm miatt ment le a drop, de egy fehér itemet nem dobnak bassza meg nemhogy tome-ot vagy zöldeket.
Azon gondolkodtam (kicsit összeesküvés elkmélet), hogy Anet megpiszkálta a shadow form dropot, magyarul ha valaki sf-ban van, annak a drop rate-je lemegy a béka segge alá, erre kimentem exurot farmolni elével, sf-hez köze nincs, 30×lebasztam és a legjobb ami esett egy lila (!) dagger (!!!).
Nem értem, értetlenül állok ez elõtt.
Pl. Exurot nem láttam hogy bárki is farmolná rajtam kivül. amcsi1-ben voltam direkt, néztem, hogy hány ele, assa farmer van ott, de semmi, vagy max 1-1 ember. Tehát nem egy olyan hely, amit szarrá farmolnak, és én sem farmoltam (SEHOL) hónapok óta.
A drop mégis nulla.
De tényleg ahhoz nagyon ért ez a társaság, hogy hogyan bassza el az ember kedvét a játéktol.
Aztán váltottam districtet és akkor már csupa 3as csapat volt, át tudtam jutni.
Hát van ilyen néha. értelemszerüen a dist váltás utáni "siker" lehetett véletlen egybeesés is, nem tudom.
rossz spawn-nál persze 100% hogy nem tudsz átjutni, de egyébként ha kicsit is gyakorlott vagy, akkor 95% success. azért sztem a létezö legrosszabb esetben is 5-6 alkalombol 1szer csak van elfogadható spawn. lehet te voltál a nap pechese aznap.
ma asszonnyal lementunk egy nm uw ra, nem esett semmi, hat akkor menjunk egyet hm, nem esett semmi, oké mondom na majd assával..
össz vagyonom volt 16k, ebbol vettem skilleket monknak 600hoz, maradt 12k, na mondom ezt elszorom uwra assával, ahha, el is szortam szo szerint, elso 3 probanal az elso csapat behemot allta el utat, utanna 4nel megorult fejem h navegre mindjart ottvagyok, amikor látom h cpre vezeto lepcson nem tudok atmenni, na itt mar kezdtem ideges lenni, mondom mindegy nyugi, még1x. jelenleg 328 gold van storagemben, de CPt csak tavolrol láttam.
most komolyan, más is szopja de rendesen v csak én? 2 hétig nem voltam uwban, nem esik, és még lejutni sem tudok? miafaszez?
szetbasz az ideg.
akár iconokat is
"dread impulse" néven addolj fel akkor pls, leszek ma valoszinuleg..
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
Áj want to cséndzs dö wörld....
(Gyengébbek kedvéért :I want to change the world--> webforditas😄)
-----------------------------------------------------------------------
Never underestimate the power of the dork side!
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Köszönjük szépen<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
nem nagyon akartam beleszólni a flamebe de sajnos a legnagyobb osztó kedves clarity kicsit elvetette a sulykot, ami megérthetö ha tudatában vagyunk annak hogy ö bizony egy 14 éves kis hüJJJegyerek akinek a szülei túl sokat engedik hogy játszon. ajánlanám hasonló korosztályú fórumozóknak talán majd 10-15 év múlva próbálkozannak hasonló közösségi játékok, fóumok, stb látogatásával mikor talán van némi tapasztalatuk a társasági életben (nem, nem a péntak esti babazsúrra gondoltam), munkában, politikában - összefoglalava az életben - és értelmes nem észosztásra alapozott párbeszédeket tudnak elvégezni.
sajnos amíg azt hisszük mint pl shorlex (sry hogy téged hozlak fel) hogy egyenragú, egyenkorú partnerrel folytatsz vitát amit a másik fél flamebe csap át megesik hogy rosszul reagáltok le mert hülyeséget csak hülyeséggel lehet legyözni.
azt hiszem erre kapok pár okos hozzászólást ( amit több mint valószinü nem fogok lereagálni)
szokásosan zárom soraimat
köszönöm a szót és ez csak az én véleményem
ja, és egész nap gyurcsánypapa faszát szopogatom
elég gyengus és primitiv volt, foleg hogy én nem cigányoztalak le..
valaki mondja már meg hogy mi ennek az uberfaszaistencsászáremberplayernek a neve ingame
és hogy mi a célja :o