Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Néhány hónapja készítettem egy honlapot egy Guild Warsos klánnak, de az azóta megszûnt... Ha van itt olyan klán akinek esetleg szüksége lenne a honlapra akkor megtehetem hogy új címet regisztrálok a nevükre és a fórumot meg egyebeket "resetelem" vagyis hogy minden kezdõdjön a 0-ról.
Mivel szerintem elég jó kis oldal lett belõle az idõk folyamán, örülnék ha valaki továbbvinné és nem menne kárba a munkám 😊
Akit érdekel a dolog Priviben vagy a [email protected] email címen keressen meg!
A címe www.darkguild.extra.hu nézzétek meg hogy tetszik-e és ha igen nyugodtan keressetek meg. Természetesen semmit sem kérek érte!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Az a szar, hogy akikkel állandoan együtt játszom azok nemsokára r12-esek lesznek és mennek át sux oldalra. Elvesztem a kurva jo csapatomat és még ellenem is lesznek. Hát ez faxa lesz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
jobban végiggondolva igazából akkor farmolok csak ha megcsökkenve érzem az anyagi javaimat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ectoban, shardban gazdag ünnepeket kívánok mindenkinek. várjon mindenkit a fa alatt egy tormented, kerüljenek benneteket a mobok, dropotok változzék arannyá^^
(sry de ezt nem hagyhattam ki)
Gondoltam kipróbálom a trial verziót (Guild wars 1), de nem tudom, mert sehol sem kapok a regelés folyamán olyan serialt, amit kér a játék indításkor.
Please help!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Mi lenne, ha közös erõvel és texmoddal csinálnánk vmit a GWvel h Diablo 2-ös legyen ? x)
Komoylan gondolom.
Tehát kicsit lejjebb téved a szemed és guildwiki a barátod-barátnöd témát elolvasod.
Összefoglalva: guildwiki a barátnöd, google a barátod, de lehet mindkettö barát is, barátnö is, kurva is, csak HASZNÁLD
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Jelenleg egy Barrage - Trapper ranger a karakterem, szóval ha valakinek lenne kedve este csapatni egyet, szívesen venném!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *
- a kiegészítõ (EOTN) területére is hasonló módon juthatsz át, ahol kezdtél a karaktereddel ott kapsz egy küldetést ahol igazából csak rohanni kell 1000L
- hogy másik területre átmehess ahhoz nem kell végigvinni adott részt, az csak a HM-hez (hard mode) szükséges. Mivel nekem proph.-ból van sok karakterem így arra emlékszem, hogy azok LA-ból tudnak átmenni ami a proph. kb. negyedénél lehet
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A másik kérdés, ha egy alap professionnel végigviszem a Propheciest, akkor utána át tudok menni a Factions, ill. Nightfall kampányba, vagy új karit kell kezdenem?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Én ma kezdtem el a játékot, sikerült megvenni a Complete Collectiont. 😊
A kérdésem, ha elkezdek egy kasztot, és utána nem sokkal felveszek egy second professiont, akkor az elsõben léphetek még szinteket? Vagy az marad lvl1-2, és csak a második fejlõdik?
GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/
Szerintem a játék fejlesztõi nagyon átvilágíthatták a konkurencia rajongótáborát.
http://lelkes.home.sk/videoserver/concert.html
GW:Delia Von Duchovny, Duch The Icemaster, Duchovny The Hunter ... [BEG] Officer http://www.lelkes.home.sk/beg/ http://www.lelkes.home.sk/homesolar/
Hát benneteket is elég rendesen beszippantott a cyberspace 😄
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Never underestimate the power of the dork side!
Mindent megtesz, amit kérek x) <#banplz>#banplz><#email>#email>
A te karid ugye nem factions born dervish vagy ranger, azaz a kisszigetet nem csináltad meg. Ott két mission van.
Plusz, amit Wolfy írt, asszem Maatu Keepben (?) választhattál a luxon és a kurzick történetvezetésben. Amelyiket választottad, csináld meg a másikat is. És akkor megvan a 3 hiányzó mission.
Nem mellesleg guildwiki a barátod.
Hard modeban nem kell elölrõl kezdeni, úgy és olyan sorrendben csinálod meg, ahogy akarod, de egyedül nehéz lesz.
70-es armorod van maximum, ha nem warrior vagy paragon vagy. De nyugi, castereknek még kisebb, maximum 60 van.
rare materialok, mint a nevükben is benne van, ritkák. leginkább droppokból tudod kisalvagolni, ha szerencséd van. Vagy megvenni tradertõl.
1. Factions-ban elvileg 13 MISSION van, én végigvittem, és az csak 10. Hol a maradék 3 mission? A Hero lapon a stat mutatja, hogy 13/10 van készen Masters fokozaton.
2. Ha végigvittem a Proph és a Factions kampányt, most csinálom az EoN-t, érdemes elkezdeni HARD modeban az egészet elõlrõl?
3. 70-es armorom van, hol lehet jobbat venni? Illetve mikor esnek rare materialok?
Elõre is köszi a válaszokat!
Meg akarom venni a Complete Collectiont (már ha megkapom valahol Szolnokon..nem sok jóval kecsegtetnek), de elõtte ki szeretném próbálni. Lenne valakinek egy fölösleges trial key-e?
Köszi
hoy ehh
ahh jut eszembe meglátogattam fort aspenwoodot és jade quarryt luxon oldalról hát kész öröm volt játszani. végre kiegyenlített küzdelem zajlott - vagyis nyertünk egyhuzamban ^^.
köszönöm a szót és ez csak az én véleményem
Olvasgatom itt a kommenteket, és olyan érzsem van, mintha egy kínai-mongol szótárat lapozgatnék. Mit csinálok rosszul?? :S