Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
★ 汤姆 李
" Úgy gondoltuk, hogy a Guild Wars játék elég nagy közösséget kovácsolt össze ~3 év alatt, viszont éppen azért mert a játék már eléggé "koros", sokan hagyják el a játékot. De miért kellene emiatt kiválnia egy-egy embernek a közösségbõl??
Hát ezért jött létre ez az oldal...Elképzeléseink szerint még nem késõ, hogy a "csapat" együtt maradjon (Jóban rosszban(sic)... 😄). "
Ezek a célok miatt jött létre a wwww.kicssillag.hu . A kicCsiLlag.hu nem csak és kizárólag egy játékkal játszó játékosokat céloz meg. Szándékaink szerint egy színes, információkban gazdag (játék, zene,film, pc bulvár...)közösségi portált szeretnénk csinálni.
Én csak mindenkinek ajánlani tudom, lépjetek be a kcCsiLlagvirtuális kapuján !
enchant meg mit számit, amikor 60 mpig rajtad van amugy is, 30-as cd, 5 manás skillek, és 1-2 lövés után szó szerint lehetetlen hogy ne legyen full maxon a manád a critical barrage-el.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Igazad van, az ilyen seggfejektöl rohad az ország mint te.
ami meg a dolgozást illeti: azt hiszem többet dolgozok, és több adót fizetek, mint te a savanyúsággyártó sor mellõl a helyi termelõszövetkezetnél szabóóóócsba.
★ 汤姆 李
Én mondjuk most egy R8-as Pain Inv.-t kombináltam bele Boss-ok ellen,nagyon nagy😊)<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Aztán jöhet a többi.
Na igy kell GW-siteni a politikát.
Tehát a felemelkedés, jólét, elismertség, megbecsültség önkényes dolgok? Nofene, ezért szeretem sg-t, mindig olyan sokat lehet innen tanulni a fórumozóktól...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
a becsapásról ne beszéljünk, minden politikus így jut hatalomhoz, hogy a jót elõtérbe, a rosszát háttérbe rakja
Chaos plains-t nem ismerem azt meg kell még nézni..
★ 汤姆 李
Én is lefutottam sokszor, nekem sem esett semmi komoly és elöttem nyitogatták a voltaic-okat, azt hittem magamhoz nyúlok.
Raptor farm sztem jó, nekem mindig esik cucc, söt, van hogy a leechernek is esik ez-az, vagy te nem igy gondolod? 😛
marad a jó öreg chaos plains, azért az elég jövedelmezõ.
Asszem be is fejeztem ezt a részét.Rap.farm meg a másik gyér mostanában..
★ 汤姆 李
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
★ 汤姆 李
lol
★ 汤姆 李
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni a példának okáért. 28. életévemben dolgozó embör vagyok, este hazaérek fáradtan, nekem nincs arra hajlandóságom, hogy "muszájból" leüljek raisu palace-t HMezni mer a Géza azt szervezte. Hétvégén meg - az egyetlen idõ és lehetõség kikapcsolódni - lehet hogy inkább elzuzok kirándulni, vagy családot látogatni, isten tudja, megintcsak azt mondom, hogy ne legyen elvárás, hogy én délután 3kor legyek slavers exile-ban, mer lehet hogy egész hétvégén nem játszok, az is lehet, hogy nonstop. Ahogy jön.
Aki ilyen ember mint én, annak meg olyan rettenetesen mindegy, hogy milyen guildben van. Akkor viszont legyen olyanban, ahol sok ember van online, összevissza.
De aki kockább (jó értelemben) játékos, annak is jó lehet egy ilyen guild, mert a társaival akik nonstop24 online vannak, ugyanúgy TA-zhat, AB-zhat, meg HA-zhat énnemtudom, de ha - jaj, hogy ki merem mondani - kedvet kap pvezni, nem kell random faxkalapokkal szervezödni, hanem keres egy jó guildtársat akit netén ismer is valamennyire és kész.
mindegy, sok a duma, belépek Lee-hez, hozok embereket, és ha mindenki egyesével soloban fogja nyomni, akkor sem leszünk hátrányosabb helyzetben mint most. De lehetetlen, hogy olyan emberek, akik aktivak, nem 2 havonta lépnek be fél órára, ne tudjanak valamit összehozni.
este irok guild forumba, hogy csatlakozzon mindenki.
guild hall költségeihez természetesen hozzájárulok.
GYERTEK EMBEREK!!!
értem amit mondasz, én is úgy gondoltam, hogy akinek kedve van, az jöjjön ilyen tégelyguildbe.
Ha valami prõt zavar, hogy gvg közben mások csacsognak a guild chaten, én azt tiszteletben tartom, megjegyzem, kikapcsolja a guild chatet és team-en beszél illetve nem is ott mer egy különszobában ventrizik, de technikai részletekbe ne menjünk.
Mondom: mivel én az utóbbi idõben mindig mindenhol egyedül nyomulok, nekem olyan k..va mindegy, hogy a guildemben ki van online, ki mit csinál. Ehhez képest én csak nyernék, ha valakinek lenne kedve velem jönni ide-oda, vagy fordítva, én is szívesen mennék segíteni ha tudok (itt jegyzem meg Tusy: dehogy vagy kizárva, hozz két necro herot meg egy mesmert és leirtunk mindenkit a faxba).
Nah a lényeg: mindenki, aki akar maradjon a guildjében, ha meg csináltok ilyen összmagyar guildet, akkor jövök és csábitok a mostanibol akit tudok és érdemes.
Hungarian SG Allstars
Aki teheti jöjjön.Ingame keresd:Lee The Witcher,Stalker Fury,Spy Da Bronx.
Kurzick Guild lesz,pvp-pve egyaránt.
★ 汤姆 李
Ha már valami közös nemzeti cél kell akkor javaslom ugy fél millio ember utcára csöditését és a jelenlegi teljes politikai elit akasztását, de ez már nagyon off😄
- a régi fórumon (ami bannerben van link és régóta halott) mentek errõl eszmecserék, az szerint egy pvp-s (HA, GVG) guildbe elegendõ 8, maximum 10 játékos és nekik semmi szükségük pve-sekre. Ha ez így elsõre kicsit durván hangzik de még akár igaz is lehet. Nekem nem ez a véleményem, de elfogadom akinek ilyenje van
más se sértödjön meg ha a noob csapatkájával nem viszem vanquishelni
- engem máris kizártál belõle 😊 Egyelõre luxon guildben vagyok, csak az idõm kevés
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ha lesz ilyen guild, én hozok magammal 3-4 aktiv playert.
Egy fontos dolog van: elvárásokat senki semmit ne támasszon senki felé. Aki akar játszik, aki nem ér rá, nem játszik. Aki kizárólag pve-zik az csinálja, aki meg a HA bajnoka, attól ne várjuk el, hogy jöjjön UW-t pucolni. Nem fogok minden nap este 8:00-kor (egy perccel se késõbb!) ott ülni és éjjel kettöig dekkolni ventriloval mert nem vagyok ilyen ember, van életem, de aki ilyen azzal sincs semmi bajom, csak ne legyenek egymásal szemben elvárásaink. Ha majd kell 8 ember GvG-re vagy HA-ra ugyis összeverödik egy massziv törzs, és le nem szarom ha én abban nem leszek benne, de más se sértödjön meg ha a noob csapatkájával nem viszem vanquishelni.
Természetesen az E/1 nem azt jelenti hogy ez az én véleményem, ez legyen MINDEN ember véleménye a guildben, akkor van értelme.
És ha ez megvalósul, akkor az egy jó kis ütõképes, sok tagot számláló, akár 50-60 player online/nap guild lehetne (vagy több is). Nem pedig 12123 guildböl 3-4 player. Ha mást nem az optika kedvéért megéri azt hiszem. Én benne lennék.
Jah és hogy ne vesszünk össze azon hogy kurz vagy lux, akár legyen két ilyen nagy guild (ne több!) -> ally. Ha egy guild lenne, az legyen kurz <#crazya>#crazya><#nevetes1>#nevetes1>
Sg Allstars,mehet.Ki lesz a Leader?😛
Én toborzo szerepet bevállalom..
★ 汤姆 李
Részemrõl mind1,az is lehet,hogy egyik felé jobban orientálódunk pl,pvp de a másik ágat sem hanyagoljuk..
★ 汤姆 李
hoy ehh
Rendezzük priviben talán összejönne...
★ 汤姆 李