Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyéni gondolkodás a csúcson!<#mf1>.Még a guilded nevét is én találtam ki <#nezze>.Te csak azt raktad hozzá,hogy hun!

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

És ez mikor jutott eszedbe?Amikor kimentél a furdoszobába és tukorbe néztél vagy amikor lementél a ház elé és csak egy nagy szemétdombot láttál?Ha már egyszer gypsie vagy,akkor légyszives ne tagadd le nemzetiségedet!Romák a rajok!...Ja,nem <#wilting>

Ja,Deldrimor flatbow-al használom.Nem kell túlvariálnom,tökéletes😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egy új közösségi portál nyitotta meg virtuális kapuit, tessék rajta belépni Kacsint
" Úgy gondoltuk, hogy a Guild Wars játék elég nagy közösséget kovácsolt össze ~3 év alatt, viszont éppen azért mert a játék már eléggé "koros", sokan hagyják el a játékot. De miért kellene emiatt kiválnia egy-egy embernek a közösségbõl??
Hát ezért jött létre ez az oldal...Elképzeléseink szerint még nem késõ, hogy a "csapat" együtt maradjon (Jóban rosszban(sic)... 😄). "
Ezek a célok miatt jött létre a wwww.kicssillag.hu . A kicCsiLlag.hu nem csak és kizárólag egy játékkal játszó játékosokat céloz meg. Szándékaink szerint egy színes, információkban gazdag (játék, zene,film, pc bulvár...)közösségi portált szeretnénk csinálni.

Én csak mindenkinek ajánlani tudom, lépjetek be a kcCsiLlagvirtuális kapuján !
Lee, szerinted? mintha mondtam volna, hogy ha pakolod magadra a splintert, akkor minden egyes damage után manát kapsz belöle. 0-ról egy lövéssel felhuzod a manád maxra.
enchant meg mit számit, amikor 60 mpig rajtad van amugy is, 30-as cd, 5 manás skillek, és 1-2 lövés után szó szerint lehetetlen hogy ne legyen full maxon a manád a critical barrage-el.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

jól van akkor profasszõr úr ismét megnyilatkozott, hogy milyen értelmes egy faxkalap gennyláda vagy.
Igazad van, az ilyen seggfejektöl rohad az ország mint te.
ami meg a dolgozást illeti: azt hiszem többet dolgozok, és több adót fizetek, mint te a savanyúsággyártó sor mellõl a helyi termelõszövetkezetnél szabóóóócsba.

Bár még mindig nem vágom mi is lenne jobb hozzá,egy energi gain vagy 20%ench.-os bow

Critical Barrager Assa-t aki nem ismeri annak azt tanácsolom tegye,ismerje meg.
Én mondjuk most egy R8-as Pain Inv.-t kombináltam bele Boss-ok ellen,nagyon nagy😊)<#eljen>

Igen,nagyon össze kellett magam szedjem,hogy írjak valamit "szép"Magyarsággal megfogalmazott Post-odra

:o nekem rolad a cigányok jutnak eszembe, bunkok, gyokerek, és még akkor sem huznak el az anyjukba ha az õket korulvevo emberek 90%a nemivanatosnak tartja oket =/

uh..

jó sokat gondolkoztál ezen mielott leírtad,igaz?<#conf>

Na,bagoly mondja...

Hát téged elég rendesen beszippantott a cyberspace!Hogy a faszba lehet osszekeverni a politikát a játszikálással?Na látod,ilyen emberektol rohadt ez az ország.Szépen lassan belulrol elrohad!Menj el inkább dolgozni es legyél az ország hasznára!Igen Igen <#gunyos1>

Annyit kéne csinálni, hogy Qurcsányra rábaszol egy (echozott-arcane echozott) pain invertert, és amennyi dámázst az okoz nap mint nap percröl percre az országnak, 2 mp alatt behal töle. Ha mégsem, akkor kapsz egy finish him-et
Aztán jöhet a többi.

Na igy kell GW-siteni a politikát.

persze, ezek egyértelmûen közös nemzeti célok, de az, hogy mûforradalom, az , hogy tüntetések, az hogy kormányváltás, az ,hogy magyar gárda, az már nem közös nemzeti cél
Atisz
"a közös nemzeti cél, az meg eléggé önkényes fogalom"

Tehát a felemelkedés, jólét, elismertség, megbecsültség önkényes dolgok? Nofene, ezért szeretem sg-t, mindig olyan sokat lehet innen tanulni a fórumozóktól...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

most mit kell sznoboskodni?Szarrágó kommunista MSZP-t télleg le kéne csapni a trónról....
de egyébként ezt pm ben is megbeszélhetjük, hogy ne itt legyen 😛
nem vagyok vevõ ezekre a szélsõségekre amit pig írt, amit írtam meg az volt, hogy ebbõl a topicból maradjon ki a politika, a közös nemzeti cél, az meg eléggé önkényes fogalom

a becsapásról ne beszéljünk, minden politikus így jut hatalomhoz, hogy a jót elõtérbe, a rosszát háttérbe rakja
Látom Lego már leírta elõttem azt, ami nekem is feltûnt.. Azért annyit hozzátennék, hogy valszeg azért tudják a politikusok becsapni a népet, mert ennyire buták, mint te, aki 3 sort se képes értelmezni 😊

Igen,jogos.Azért a rap.f-on lehet gyûjtögetni😊 és esik leechernek is😛pp
Chaos plains-t nem ismerem azt meg kell még nézni..

Lee ne erölködj.
Én is lefutottam sokszor, nekem sem esett semmi komoly és elöttem nyitogatták a voltaic-okat, azt hittem magamhoz nyúlok.
Raptor farm sztem jó, nekem mindig esik cucc, söt, van hogy a leechernek is esik ez-az, vagy te nem igy gondolod? 😛
marad a jó öreg chaos plains, azért az elég jövedelmezõ.

Most nemazért de lefutottam vagy 25× vs farmot és nem esett semmi komoly😞(
Asszem be is fejeztem ezt a részét.Rap.farm meg a másik gyér mostanában..

Mc Wolfy
Nekem is adhat egyet.

Never underestimate the power of the dork side!

A teljes politikai elit nem tud választást nyerni egyébként.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Nincsenek és nem is lesznek elvárások.Amikor kedvünk tartja megindulunk de összeségében mindenki úgy folytatja GW-t ahogy azt megszokta újabb ámbár nem ismeretlen klántársakkal..

Kérjél Trial kulcsokat addig hátha nyuszira kapsz GW-t😄D
lol

Doomista
az év poénja zugabubu 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hello aki nem játszik már a játékkal és megvan az accountja és már nincs szüksége rá az nekem adhatja ingyen!!! Természetesen nem akarok senki nevével rohangálni a játékban csak kéne egy felhasználó mert anyám nem akarja megvenni nekem karácsonyra a játékot 😮 😞 :W
pig kérlek ne menjünk ebbe bele, mert vannak olyanok akik nem értenek ezzel egyet (és meg is nyerték a választásokat o_O) és más a véleményük, szóval ha lehet politika teljesen(100%) legyen off itt, elõre is köszönöm
Sziasztok!Van egy kis gondom, megvan a Guild Wars:Nightfall, fel volt telepítve, játszottam vele sokszor, de egyszercsak elindítottam és a "connecting to ArenaNet" szöveggel be is jött a kis ablak, de nem akart betölteni, 0%-on maradt és nem ment tovább!Aztán letöröltem, vagyis egészen nem, mert olyan 90%-nál megállt!, de szinte mindent letörölt, mert csak egy pár kbit-es vmi maradt, azt letöröltem én!Majd megpróbáltam újra feltelepíteni, de itt is olyan 90%-nál megáll, és nem megy tovább!Mit csináljak, hogy menjen???Elõre is köszönöm!
Félreértesz. Igaz nem tisztáztam 100%-ig. Ezek NEM kötelezõ programok, csupán a közös igények felémérése után szervezõdõ, úgymond közösségépítõ programok. Hidd el nekem, ha nincs egy "irány", egy (vagy több) ember, aki valamilyen úton módon összefogja a közös érdeklõdésû guildtagokat, annak széthullás a vége. A játékosok lusták, nem szerveznek, vagy ha valaki beírja, hogy kéne neki segítség itt meg ott, arra alig van jelentkezõ. Mindenki inkább játszik magában. De ha van egy nagyobb megmozdulás, arra azért szokott lenni érdeklõdés. És egy idõ után rájönnek, hogy jó játszani közösen. Ez fõleg elsõ hetekben fontos, amikor még nem ismerik egymást, és nem biztos, hogy szivesen segítenek olyannak, akivel esetleg késõbb tökjó haverok lesznek. Erre gondoltam elsõsorban.
de rage, pont ez a lényege a dolognak, hogy ilyen NE okvetlenül legyen, vagy ne mindenkire kiterjedõ hatállyal legyen.
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni a példának okáért. 28. életévemben dolgozó embör vagyok, este hazaérek fáradtan, nekem nincs arra hajlandóságom, hogy "muszájból" leüljek raisu palace-t HMezni mer a Géza azt szervezte. Hétvégén meg - az egyetlen idõ és lehetõség kikapcsolódni - lehet hogy inkább elzuzok kirándulni, vagy családot látogatni, isten tudja, megintcsak azt mondom, hogy ne legyen elvárás, hogy én délután 3kor legyek slavers exile-ban, mer lehet hogy egész hétvégén nem játszok, az is lehet, hogy nonstop. Ahogy jön.
Aki ilyen ember mint én, annak meg olyan rettenetesen mindegy, hogy milyen guildben van. Akkor viszont legyen olyanban, ahol sok ember van online, összevissza.
De aki kockább (jó értelemben) játékos, annak is jó lehet egy ilyen guild, mert a társaival akik nonstop24 online vannak, ugyanúgy TA-zhat, AB-zhat, meg HA-zhat énnemtudom, de ha - jaj, hogy ki merem mondani - kedvet kap pvezni, nem kell random faxkalapokkal szervezödni, hanem keres egy jó guildtársat akit netén ismer is valamennyire és kész.
mindegy, sok a duma, belépek Lee-hez, hozok embereket, és ha mindenki egyesével soloban fogja nyomni, akkor sem leszünk hátrányosabb helyzetben mint most. De lehetetlen, hogy olyan emberek, akik aktivak, nem 2 havonta lépnek be fél órára, ne tudjanak valamit összehozni.

Egy ilyen közös banzáj nem életképes hosszútávon. Pontosan a korábban említett eltérõ célok miatt. Jó lesz tisztázni, hogy ki mit szeretne, hányan lennének pvp-re, pve-re, és kijelölni (vagy önkéntes jelentkezés alapján beszervezni) 1-1 személyt, aki szervezne fix programokat. Elõzetes igényfelmérés után... Teszemazt szombat délután vanquish Elona-ban, Vasárnap délután HM missik Canthaban. Hasonlómód pvp részleg is szervezõdhet. Ez sokat lendíthet az összekovácsolódáson, aki meg nem bír beilleszkedni az úgyis lemorzsolódik (mert biztosan lesz ilyen). Szóval szervezés mindenképp kell, mert ha spontán szervezõdésre van bízva a dolog, akkor nagyon hamar széthullik a guild. Ez tapasztalat. Amúgy hajrá, sok szerencsét nektek! 😊
nah mire leirom... =)
este irok guild forumba, hogy csatlakozzon mindenki.
guild hall költségeihez természetesen hozzájárulok.
GYERTEK EMBEREK!!!

ezen utóbbi céllal én is egyetértek, de maradjunk a forum keretei között =)
értem amit mondasz, én is úgy gondoltam, hogy akinek kedve van, az jöjjön ilyen tégelyguildbe.
Ha valami prõt zavar, hogy gvg közben mások csacsognak a guild chaten, én azt tiszteletben tartom, megjegyzem, kikapcsolja a guild chatet és team-en beszél illetve nem is ott mer egy különszobában ventrizik, de technikai részletekbe ne menjünk.
Mondom: mivel én az utóbbi idõben mindig mindenhol egyedül nyomulok, nekem olyan k..va mindegy, hogy a guildemben ki van online, ki mit csinál. Ehhez képest én csak nyernék, ha valakinek lenne kedve velem jönni ide-oda, vagy fordítva, én is szívesen mennék segíteni ha tudok (itt jegyzem meg Tusy: dehogy vagy kizárva, hozz két necro herot meg egy mesmert és leirtunk mindenkit a faxba).
Nah a lényeg: mindenki, aki akar maradjon a guildjében, ha meg csináltok ilyen összmagyar guildet, akkor jövök és csábitok a mostanibol akit tudok és érdemes.

Guild kész most veszem a gh-t meg amire lesz még elég pénzem és kell honlap is:

Hungarian SG Allstars

Aki teheti jöjjön.Ingame keresd:Lee The Witcher,Stalker Fury,Spy Da Bronx.
Kurzick Guild lesz,pvp-pve egyaránt.

SZEG007
ez nem magyar tulajdonság volt jopár cseh meg szlovák guild is és nem egy csapatba tömörültek. Ha a célok nem közösek akkor semmi értelme egy guildbe tömöriteni mindenkit, csak azért mert magyar játékos, ez csak fölösleges konfliktusokhoz vezet.
Ha már valami közös nemzeti cél kell akkor javaslom ugy fél millio ember utcára csöditését és a jelenlegi teljes politikai elit akasztását, de ez már nagyon off😄

- részben megválaszoltad miért kell sok guild --> mások a célok
- a régi fórumon (ami bannerben van link és régóta halott) mentek errõl eszmecserék, az szerint egy pvp-s (HA, GVG) guildbe elegendõ 8, maximum 10 játékos és nekik semmi szükségük pve-sekre. Ha ez így elsõre kicsit durván hangzik de még akár igaz is lehet. Nekem nem ez a véleményem, de elfogadom akinek ilyenje van

más se sértödjön meg ha a noob csapatkájával nem viszem vanquishelni
- engem máris kizártál belõle 😊 Egyelõre luxon guildben vagyok, csak az idõm kevés

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mondjuk én sosem értettem, hogy egy ilyen fingilingi országnak, mint a mienk miért kell 23876 guild, mér nem lehet "összefogni" és egy csapatba verbuválódni, de hát ez a széthuzás már csak ilyen magyar tulajdonság.
Ha lesz ilyen guild, én hozok magammal 3-4 aktiv playert.
Egy fontos dolog van: elvárásokat senki semmit ne támasszon senki felé. Aki akar játszik, aki nem ér rá, nem játszik. Aki kizárólag pve-zik az csinálja, aki meg a HA bajnoka, attól ne várjuk el, hogy jöjjön UW-t pucolni. Nem fogok minden nap este 8:00-kor (egy perccel se késõbb!) ott ülni és éjjel kettöig dekkolni ventriloval mert nem vagyok ilyen ember, van életem, de aki ilyen azzal sincs semmi bajom, csak ne legyenek egymásal szemben elvárásaink. Ha majd kell 8 ember GvG-re vagy HA-ra ugyis összeverödik egy massziv törzs, és le nem szarom ha én abban nem leszek benne, de más se sértödjön meg ha a noob csapatkájával nem viszem vanquishelni.
Természetesen az E/1 nem azt jelenti hogy ez az én véleményem, ez legyen MINDEN ember véleménye a guildben, akkor van értelme.
És ha ez megvalósul, akkor az egy jó kis ütõképes, sok tagot számláló, akár 50-60 player online/nap guild lehetne (vagy több is). Nem pedig 12123 guildböl 3-4 player. Ha mást nem az optika kedvéért megéri azt hiszem. Én benne lennék.
Jah és hogy ne vesszünk össze azon hogy kurz vagy lux, akár legyen két ilyen nagy guild (ne több!) -> ally. Ha egy guild lenne, az legyen kurz <#crazya><#nevetes1>

Kimondottan találó ez a név!
Sg Allstars,mehet.Ki lesz a Leader?😛
Én toborzo szerepet bevállalom..

na végre egy SG-ALLSTARS guild!Erre már rég vártam <#szeret>

Megvárjuk míg páran nyilatkoznak ez ügyben és eldöntjük.
Részemrõl mind1,az is lehet,hogy egyik felé jobban orientálódunk pl,pvp de a másik ágat sem hanyagoljuk..

Mi lenne az SG Guild celja, PvP vagy inkabb PvE? Mert en jo otletnek tartom, lehet ujra elkezdenek GW-zni. (Inkabb pvp-t szeretnek)

hoy ehh

Na most akkor,hogy is állunk?Egyesülünk 1 guild-be innen Sg-sek akik akarnak?
Rendezzük priviben talán összejönne...

Panzeradler
Ádám, Puding, Én visszajöttem. Avi-t még csábítjuk.
Ádám,Avi kilépett....meg egy csomó jó arc...te is nem?
Panzeradler
Mi van Dobi nem jó a CoF?
Mephi találtál?😛 nekem is kérlek 😊