Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScreenShot-okra értem
Nektek is ilyen sötétek a képek?Mert nekem igen :
Lehet kezdeni vele valamit?

BÚÚÚÚJJJJJJJÉÉÉK!
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>[#banplz
- nekem nincs sok közöm se hozzád se Beast99-hez, de úgy tûnik inkább Te "vered a nyálad". Szerintem nincs mire
- az élvezkedés és az emlékezés bár történhet egyszerre, de emlékezni lehet kevésbé élvezetes eseményekre is és szerintem eddig csak emlékeztetni próbáltak az eddig általunk is ismert és elkövetett baklövéseidre. Ismerek olyan mondást ami szerint "a bölcs más kárából tanul, az ostoba a sajátjából sem". Ha ostobának akarsz látszani az a Te dolgod, de számomra az egyik legvisszataszítóbb dolog, ha ezt más (oktalan) pocskondiázásával tetézed
- Boldog Békés Új Évet!

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Predátor! Már megbocsáss de a lentebb bemásolt post (ezt:2008. aug. 25. 22:43 | privát | válasz erre | #29092
Vallok.
Hazudtam. ...(folyt. a #29092-nél))a te tolladból származik. Szóval vagy olvass vissza vagy ne írj baromságokat.<#mf1> Eddig sem csámcsogtam rajtad, ezután sem fogok... A guild-ba komolyan gondoltam a meghívást, de ezek után szerintem ne erõltessük <#wow1>
RoyalPredator
Még mindig nem érted, hogy nem hazudással vádollak, csak leírtam, hogy ezen az eseten élvezkedsz mais...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Kedves Predátor!
Köszönöm kedves szavaidat, megmondom megleptél vele 😉
Nem kevés munkát okozva nekem visszakeresem legutóbbi postjaidat melyeket nekem címeztél 😛 Engedelmeddel idéznék belõle. Illetve ha valaki jobban visszaszeretné olvasni akkor a 15 oldal környékén megtalálhatja az egész történetet ami még augusztus közepén indult (28977-29092 közötti postokat érdemes átolvasni a történethûség miatt 😉)

"Beast99
2008. aug. 25. 09:42 | privát | válasz erre | #29073
Kedves Royal!
Vettem a fáradtságot és végigolvastam a hozzászólásaidat, nagyon tanulságos volt mind. Egyet nem értek! Azt írod a mai postodban, hogy: "És megmontdam hogy PVPben nemvagyok Pro kicsitsem" Nohát ez szép önvallomás,csak hát nagyon elkéstél vele mert a 2008.08.20-án kelt postodban pont az ellenkezõjét állítod:"...r4 champion r9 hero r5 gladiator r5 commander vagyok...."

Ezt a két kijelentést sajnos nem tudom összeegyeztetni. Mert bizony ezek a titlék azt jelentik, hogy a PvP-ben azért eléggé ott voltál.
Én bizony nagyon örülnék ennyi pvp-s titlének, mert valószínûleg most jobb pvp-s játékos lennék. Ne mond azt, hogy elfelejtetted...más volt akkor a pvp, mert nem hiszem el!!! A guildunkhoz most csatlakozott egy olyan játékos aki másfél éve nem játszott pvp-t és kisebb-nagyobb hibákkal este már gvg-zet. Nem kellett neki nagyon magyarázni, pedig még a fele fent felsorolt titlével sem rendelkezik mint amiket te felsoroltál magadnak.

Arról meg, hogy az allichaten mit rendeztél jobb nem beszélni.
Te komolyan nem vetted észre, hogy azért vettek fel, hogy megleckéztessenek!!!

Két jó tanácsom van számodra sõt három
- Ebbõl már nem fogsz jól kijönni, szóval jobb lenne, ha eltûnnél a süllyesztõbe itt az sg.hu-n!
-Máskor ha fórumba írsz, nézd meg kik járnak oda, és csak utána postolj a gw tudásod istenítésérõl!
-Vegyél egy helyesírási és fogalmazási kézikönyvet!"

Erre és a ventrilon történõ beszélgetésünk után írtad a következõ postot.

2008. aug. 25. 19:26 | privát | válasz erre | #29085
Beast, köszönöm a kultúrált hozzászólásodat, ami kifejezetten ritkaszámba minõsül az elmult...szoval mióta idejöttem😊.... (folyt. a #29085-nél)

Idéznék még egy postod 😊
2008. aug. 25. 22:43 | privát | válasz erre | #29092
Vallok.
Hazudtam. ...(folyt. a #29092-nél)

Most akkor megkérdezném Ki is veri a nyálát??!! Azt hiszem én mindig kulturáltan álltam kommunikáltam veled, mind írásban, mind szóban. Ezért kikérem magamnak a postod rám vonatkozó részét!

Mindenkitõl elnézést kérek akit untattam a postommal, nem szokásom se flamelni, se nem vagyok internet troll, szval Predi a részemrõl ez a téma megint csak lezárva 😊
RoyalPredator
1: Nem magyarokról beszélek. Zoo+Ti voltatok az 1. masszív Magyar PVP Guild amit láttam.
2: Beast, ne verd a nyáladat.
3: Megmondtam hogy nem rátok mondtam, nemérted? Nem gg thx -.-'

Etilbe van tagfelvétel!Whisp:Majd En Healellek.Remélem bevesznek és része lehetsz a bájos allynknak. harr harr!

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

r5 az csak kifogás volt arra, hogy ne vegyenek be 😄

egyébként rengeteg embernek nincs meg r5 allyban..
Kicsit el vagy te tévedve...
Mikor volt nálunk tagfelvétel, akkor 2 embert vettünk be célzottan egy posztra. Egyik sem volt "tapasztalt" játékos, nem is voltak az alliban. Meg sem kérdeztük mi a rangjuk. Megkérdeztük mivel játszottak már pvpben, megmutattuk nekik a skillbart, amit kb játszani kellene, vázoltuk nekik, hogy mi lenne a dolguk. Elmondták, hogy menni fog-e, van-e hozzá kedvük stbstb. - Nem vették a kérdéseket sértésnek, hanem felfogták, hogy csak próbáljuk "felmérni" a játéktudásukat rangjelzésük nélkül, "látatlanban". Tudod fel kell mérni az embereket olyan téren is, hogy tud-e majd a csapattal együtt játszani. Abban az esetben, ha a guildchaten folytatott beszélgetés során a tagok 80%-a nevet a válaszokon, valószínû, hogy nem fog menni a csapatjáték (te kb ennél az elsõ lépésnél "megbuktál") - Aztán játszottunk velük pár kört, tették a dolgukat a posztjukon, és maradt az egyikõjük... A másik emberke is az alli egy másik guildjénél kötött ki (õ is inkább csak azért nem maradt, mert hiányzott neki egy rész, amibõl kellettek volna a skillek gvghez). Nagyjából ennyi...
Persze, ha tele lenne a gw magyar játékosokkal, akkor nem így menne, akkor alap lenne a rangjelzés a belépõhöz, de ez nem így van (gondolom a külföldi guildeknél, ahova 1000+1 játékos jelentkezik, ezzel szûrik alapból az embereket). Azon sem kell felháborodni, ha gvg/ha tapasztalat nélkül nem egybõl (magyar viszonylatban) a legerõsebb guildbe vesznek fel (fõleg, ha nincs ismeretséged egyáltalán a pvp játékosok körében) szerintem ez egyértelmû.
Persze veled most már más a helyzet, kb. az egész allinak "bemutatkoztál" (és ezt te is tudod miért van így).
Én nem eventezek (mert már nem köt le), sõt 1 hógolyó meccset sem játszottam (mert ez sem érdekel), de nem noobozlak le érte, ha te igen. Sõt képzeld tegnap pve-ztem is, mert öcsémnek kellett segíteni. Nem is tudom lehet kirúgnak érte a guildbõl?? <#circling>

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

"Ramomban írtam át az értéket,...."

LOL 😊 ezt ugye te magad se gondolod komolyan 😛
Én szívesen felveszlek hozzánk, bár a POTF egy halott guild (jelenleg)keress meg ING: Rital Mistry 😉
RoyalPredator

Inkább élvezzük az eventet, várom a sapikat 😊

RoyalPredator
Juuujujujujj.....

Igazad van, elég nagyképûen próbáltam belépni, de azt nem tagadhatod, hogy a pvp klánok zömébe már szinte r5 alatt be se vesznek, arról nem is beszéélve hogy klán és csapatnélkül hogy f francba érdel azt...
Csakis ennyit füzök hozzá, hogy ismeretlenül énis bekategorizáltalak titeket, és nemigazán jött be.
Amúgyis, haól emlékszem, 1szer tiztáztuk ezt., a #30210-es hozzászólást meg nem nektek írtam.

GW-t meg meglehet hackelni, ezt se tagadhatod, de persze azonnyomban indításkor ezt észreveszi a rendszer, mivel decompressing alatt átellenörzi minden fileját.
És ittis modntam neked, Ramomban írtam át az értéket, igy a game 1k aranybol 100k-t csinált, de csak látszólag, mert a szerveren 1k- volt regisztrálva. Jó, ez nem hack, de érdekes trükk.

[/img]

Predi: aki normálisan próbált beilleszkedni a közösségbe, nem nagyképûsködéssel, és "füllentgetésekkel", annak sikerült is... Nálunk eléggé elástad magad a belépõddel. Innen nehéz visszajönni, az biztos.
Tudod így viselkednek az emberek. A megnyilvánulásaid alapján betettek egy bizonyos kategóriába, most dolgozhatsz azon, hogy kikerülj belõle (ha akarsz). És képzeld be lehet kerülni... Vannak olyanok akik akkor, vagy azután jöttek az alli vmelyik guildjébe mint te, és azóta is itt vannak, és nem azért, mert jobban hackelik a gw-t mint te <#wow1><#circling>.
Persze amúgy meg halál nabok vagyunk, csak nagy a szánk...

www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu

RoyalPredator
Mindenki beléphetne, aki értelmes, és tud egyáltlaán játszani.
Az hogy kinek mije van vagy nincs, mint már párszor rájöttem, nemjelent semmit.

Aki nemhiszi, az mondja, hogy r5csampos srácot megkértem hogy jöjjön velem PVE-be, 1 picit.
Annyit mondott idézem: "Idont havve hazburgz yet but who gives a shit for a fuckin pve you noob?! Fuck off!!!!!4"

Na szal mind1...

lol
zomg royalpredi saját guildje, csak csamp 3+ léphet be? 😄
😊

RoyalPredator
Gyerekek, én már néha ottvagyok, hogy saját magam alapítok egy HA+PVE Guildot, mert a meglévök egyszerüen nem engednek be senkit, mert féltik a hófehér valagukat...

Mc Wolfy
Klántárat mikor kickeltem? Amikor vizsgaidõszakban folyton fönn lógott, esetleg akkor.

Te ki vagy amúgy?<#banplz>

Never underestimate the power of the dork side!

Te ki vagy ?
van ilyen, nem is egy devil, de vagy kirúgtak vagy elmentél onnan 😄
Wolfyka tisztaban van vele, Õ már nfen is érdekes ember volt. még a klántársát is kickelte a keci-.-

nincs is ilyen Devil

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Hi

AKTIV gvg guildet keresek!

IGN : Little D E V I L
RoyalPredator
Senkit se érdekel amit írtam, hogy Texmoddal csináljunk egy Új, Darkosabb Interface-t, hogy belecsempésszük a játék elvarázsolt világába a halált, és a feketemágiát, ami szinte úgy átölelte anno a Diablo kettöt, hogy amikor játszottunk vele, szinte már éreztük a füstöt, és a vér vasos szagát, éreztük a dermesztõ hideget, és a fülledt esõerdõket?

Rip
Tedd a kedvencek közé a topicot, és akkor piros vonal lesz az utolsó üzenet felett (kivéve, ha egy oldalnál több keletkezik, míg odavagy).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Mc Wolfy
--------------------------------------------------------------------------

Csak, hogy tudjam, ma meddig olvastam. ^^

Never underestimate the power of the dork side!

30k hsz van te fasz. elszamoltad magad :C
ték

gyorsan javitsd ki a helyesirasi hibakat mert hamar leköpnek :C

SZEG007
kit érdekel hogy karácsony van nem mindenki keresztény😛

RoyalPredator
Kegyelet, gyerekek, Kegyelet!

K A R Á C S O N Y V A N !!

Hé,hé emberek! Karácsony van! Álljunk le egy kicsit!
A segitséget köszönöm, amúgy eddig minden mást megtaláltam , erre is napokig kerestem a választ, de mivel nem találtam megoldást, muszály volt megkérdezni 😄
Mégegyszer köszönöm a segitséget és kellemes ünnepeket mindenkinek!
te mi a faxomat szolsz be te bunko?
csak nem értem, hogy 428736× le van valami irva egy forumban, ott van a forumkeresö, továbbá ott van a google nevü közismert gyönyör, enek ellenére, ennyi.
részeg vagy seggfej vagy mi?

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

amugyis, anyádnak segitessz ha közben beugatsz-.-
takarodj

Van, akit a bunkoság tagloz le

1 questet kell megcsinalni utanna classchanger v mianeveaznpcnek

Ascended ha megcsinaltad a propheciesben a dopplegangeres missiot mar a sivatagban.

Cathaban pedig a nagy szigeten a 3-ik? mission utan leszel "closer to the stars" asszem.

Guildwiki1

Guildwiki 2 (official)

Örök barátod

Megdöbbenve veszem tudomásul a mai emberek magatehetetlenségét. Bár lehet hogy ezt nem pont karácsonykor kéne.

Például: mi is pontosan ez az ascend dolog? A cantha-s dolgot teljesen nem értem... amúgy az lényegesebb lenne.
Melyik reszet nem sikerült dekódolni?

Hát... ezt nem teljesen értem... de azért köszönöm 😄
Canthaban pedig closer to the stars van.

De amugy egyszerubb 500g ér megvenni a Great temple of baltazar profession changerénél ascended utan, minthogy egerésszél a sivatagban értük.

Tyriaban Ascendálás után 3 outpostban fel kell venni a maradék sec kasztok questjeit. Ha megcsináltad õket utána szabadon változtathatod a sec prof-t.

Hello! Nemtudja valaki, hogy tyra-ban ill. cantha-ban hol lehet megváltoztatni a másodlagos kasztomat?
Boldog Karácsonyt!
RoyalPredator
SZeretnék 120 Party Animal pontra elegendõ cuccot venni! Akinek van, írjon! Nagyonkell!😊

Egesz jó a honlap..

Amugy boldog karacsonyt mindenkinek!

Mindenkinek boldog karácsonyt!