Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Az Aláírásod szerint nem lesz túl sok esélyed itt 😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

rossz helyen keresgélsz

Mc Wolfy
Tudja valaki, ki ez a srác? o.O

Never underestimate the power of the dork side!

cc

Mc Wolfy
Lehet, hogy egyet értenék, csak sajnos egy szó sem értelmezhetõ ebbõl az én beszûkült agyamnak.

te csak ne narkozz keci, szamár lefogyott má'? te meg még mindig szetspurizott kis girnyo vagy?😄

Lehet épp az volt a baj😄

Pedig történnek olyankor mokás dolgok, pl axes warrirol atbuildezed hammerra, es ugy tolod tovább az arénat.. Kicseréled a runakat, skillek is be vannak rakva, sõt még hammer is van a kezedben, csak éppen már a 4 ik winnél veszed észre, hogy tulajdonkeppen 0+2 es hammer attributtal tolod😄

azota lenyomtam flame templet is és mit ád isten, 2 hydra vs. 2 charr hunter csatát sikerült a szemem elõtt lenyomniuk. Azt hittem rosszul látok amikor a charrok nyertek.
Szal ez a következetesség, hogy diessában nem hostile egymásnak a kettõ, de egy areaval odébb már igen...
de még mindig nem tudok azon túllépni, hogy egy olyan areaban "történik valami" ahol nem vagyok belépve, és ennek még hatása is van rám - még ha lenti esetben jó is.
Megjegyzem, nem szivtam tegnap sem, most sem =)

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

prophba vannak vicces dolgok. a portál mögött álló, átszaladgáló monstaval már én is találkoztam. csúnya kis javítatlan bug

Mc Wolfy
Baszki, ebbõl az anyagból adj nekem is o.O

ne szivjal fuvet

egy érdekes kérdés, nem tom megválaszolni.
diessa lowlands-et vanqeltem és láttam messziröl, hogy velem egyirányban rohan két hydra.
rögtön utánuk mentem, nehogy elkezdjenek nekem eltünni, meg 2 órán át kelljen keresni öket. de nem sikerült elkapni, mert keresztülmentek egy rakás charron utjuk közben, és nyilván nem tudtam felvállalni, hogy 5 csoportot egyszerre magamra huzzak. eltüntek.
késöbb az egyiket (kérdés, hogy közülük volt-e az egyik, nem tom) el tudtam kapni, de csak eggyel találkoztam innentöl kezdve, pedig 100% hogy az elején kettö rohant elölem (illetve akkor még nem elölem 😄).
na most az egész terület már fullra le volt pucolva, de nem irta ki a vanq-et. mondom de kurva jo hogy 360-380 mob után kezdhetem az egészet ujra a francba, amikor is egyszer csak állok, nem csinálok semmit és kiírja, hogy vanquished.
kérdés: mi ez?
merthogy olvastam, hogy bizonyos területek között a portalon keresztülszaladnak a mobok (tipikusan hydrák), és akkor a vanq failed. de itt nem failed, hanem elvileg sikerült. átment a hydra másik exp areaba, ott megölték és ezért sikerült? egyik, számomra nem belépett exp areaban lévö történésnek ezek szerint kihatása lehet egy másik exp area-ra? illetve azt sem értem, hogy a charrok nem voltak neki hostile, tehát ha ez történt, akkor sem ök bántották (flame temple corridorban szinte csak az van), de akkor meg ki tudja azt a nagy döhe dinot lenyomni a 200-300-as damage-eivel?

OK. Kösz. Örök hála.
FC mission
itt nézd meg. sorban a 6. ahol vagy most tippem szerint. mindkét oldal questjeit bármikor végig lehet csinálni. a belépök a fövárosokba 10k faction lesz amit értelemszerüen az adott szálhoz tartozó frakció pontjai.

Ott mind2 quest-et fel tudod venni ha mégsem akkor is eljutsz a Kurzick-os story line-al Luxon területre kis idõ elteltével..

★ 汤姆 李

Hello! Kérdeznék valamit amit nem igazán értek. Factions-ban ugye kell választani Kurczik meg Luxon között. Zin Ku Corridor-ban lehet választani két quest közül... Ha én nem figyeltem oda és eljutottam Arborstone-ba(ami kurzik terület), akkor már nem tudok eljutni luxon területekre? Ha igen mikor, hol? Elõre is köszönöm!
U.I.: Guild Wiki-t már próbáltam, ott nem jöttem rá...
RoyalPredator
A S D 😛

StRucC555
Ez már sexuális zaklatás ... 😄

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

craftoltass egy deldrimor longbowot, az nagyon szép. nekem legalábbis tetszik. És ha már ott jársz craftoltass nekem is egyet, kellene az elének egy, kifizetem utolag 😛

RoyalPredator
Igazad van, és Longbow/Recurve Bow.

irigylem a problémáid
Nade mégis milyen bow kéne, mert véletlenül pont 5 fajta van?

RoyalPredator
Ha már itt tartunk, akkor:
Oni Miniature Ded/Unded
És ha valaki tud mutatni szép fekete bowot assassinhoz (Elite Canthan vagy obsidian armorhoz), akkor megkszönném. Unom a Stormbowomat.
M16A2-vel nyomulnék <#violent> <#bdead><#bdead><#lama><#lama><#lama><#lama>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Nekem Panda kell.Kinek van?Megveszem..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

képt

Celestial Compass is elado 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

wehh

Szaruman
5g?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

eladó egy mini temple guard ár megegyezés szerint
Mc Wolfy
Ezt részleteznéd lécci'?<#mf1>

és szamár is, ha tartod még vele kapcsolatot :o

háh! lol, csak 130 uj hsz
kabbe' mekvulf

Az ember mindig tanul.<#vigyor0>
A többit priviben.

NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!

azt még hozzá kell tenni hogy ha ketten megyünk és így nem csak az én három herom van akkor a protos monk helyett egy para szerintem többet ér bár minden a helytöl függ ahova készülünk

jut még eszembe az is mókás mikor két hero monk van mindekettönél leech signet és power drain és egyszerre interruptolják ugyanazt a monstat. az egyik máris elpaarolt egy skillt. utána újra megcsinálják ezt és az egyik hero máris használhatatlan. ha ez mondjuk a healer akkor már bukott is a party. tényleg szánalmasak. én ezt egy módon tudtam elkerülni csak és szinte protos monknak ha csak olyan skilleket raktam be amit nem tud spammolni ez alól kivétel mondjuk a hex remove skillek vagy kondiszedök és kifújt a maradék csak aegis, res, ls, pd.

igy van, necro/ritu healer AGYONVERI az ostoba, manapazarló, szerencsétlen fajankó, protolni képtelen idióta monk herokat (egész jó véleménnyel vagyok róluk 😄)
bár végeredményben lehet, hogy ezek is pazarolják a manát csak épp ki nem xarja le.
ne felejtsd el guardra tenni avoid helyett, különben az életben nem teszi fel senkinek a xinrae-t (támadó skillnek veszi). ha meg nagyon kondis a hely, akkor nem xinrae-t viszel hanem weapon of remedy-t. 2 kondileszedés csak elég, plusz MM-nek akár egy dismiss kondi, az már 3, van a hencsmennél is elég.
ami a monk herok mesmer skilljeit illeti mananyerésre... arról jobb nem beszélni mert csak felidegelem magam rajtuk. de még ha jól is használja, akkor is nyer vele netto 10-15 manát, na azt elpuffantja a faxkalap 3 mp alatt.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Van két mesmer skill betéve nekik, amivel energy jön vissza.

Mc Wolfy
10 nrg az nem sok azért?

Nálam ezért a hero monkok nálam Blessed Light-tal vannak felszerelve. Gyógyítanak, hexet, condit szednek egyszerre.

mend body and soul necrorituknak és megvan oldva mindkét gond. sajnos HMben elég sokszor láttam hogy a monk/meso a leech signetet és power draint nem tudta rendesen használni mert gyorsabban lecastolta a monsta a skillt :S szinte csak n/rt-ket viszek mindenhova vígan lehet rusholni. ha nagyon hexes akkor az mm nek két hex remove skill meg egy inspes meso hard hex remove buildel.

Legalábbis nálam mikor régebben próbálgattam szinte teljesen erre a condi stb szedésre törekedtek és minden mást nagy százalékban elfelejtettek használni..

herok/monkok alapból ne szedjék a condikat-hexeket esetleg Necro ahogy dudovec írta.
Talán úgy,hogy letiltod a hero-monk condi/hex szedõ skill-eket és manuál mikor úgyérzed,hogy szükségeltetik de ez maceráns kissé😊

Elég kicsi a range,hogy add mindenki másnak a 100 armor-t.Casterek igencsak keveset kapnak ebbõl a skill-bõl egy tank warri-tól(sajnos).

Condit altalaban MM-el erdemes szedni infuse condition echnattal. Rogton a minionok kapjak a kondit, es ingyen szedi mindet.

Panzeradler
Nálunk van tagfelvétel keres meg Ingame: Hun Tiborc!Én, burning arrow, apply posion, screaming shot, distractinon shot, whirling defense+i am the stronges+ valamilyen pve skill(általábban mursatt) használok. Condi, hex leszedésre ott vannak a herok/monkok ezért szerintem teljesen fölös beletenni antidote signetett
Mc Wolfy
Incendiary Arrows-t vigyél akkor már szerintem inkább Aply Poisonnal. És 12 pont legyen Wildernessen rúnástól. Mondjuk expertise 10+1+1, marksman 10+1 wilderness 11+1. 12 nél több nem kell rá, mert akkor vált az Inecendy 3 secre. Beraksz még egy distracting shotot és egy savvage shotot meg egy hunters shotot lövésnek, aztán mondjuk egy antidote signetet kondi szedésnek natural stride védekezni és egy res signet támasztani.
Ez ugyanúgy nagy területen osztja a kondit, csak nem lehet mondjuk hex szedéssel beszívatni.

De pvx Wiki a barátnõd: http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:R/Mo_Incendiary_Arrows_Ranger
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:R/any_PvE_Incendiary_Arrows_Ranger

Hali!Hol lehet neten házhoszszálítással regisztáció nélkül NF et venni ami mûxik is mert amikor én vettem egyzer aktiváltam accomra és nem volt ott <#szomoru1><#falbav>
Echo + for great justice (PVE) + whirlwind + lions comfort + Save yourselves.. Tankolsz elol warrival közben adod a +100 armor buffot mindenki masnak. Persze nemmindenhol muxik, de eleg sok helyen megallja a helyet. Persze 3 necro hero melle alap.

1:Én jobban ajánlom a Burning Arrow Ranger-t mert itt alig van Counter attack és opcionális skill-ként tehetsz szakítót is ami kell Ranger-nek.Jó kis vampiric fegyóval többet érsz szerintem el mint a fevered dreams-es elite build-el.
2:Lion's Arch-Lionguard Figo
3:Magyar céhek honlapjai