Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Never underestimate the power of the dork side!
Pedig történnek olyankor mokás dolgok, pl axes warrirol atbuildezed hammerra, es ugy tolod tovább az arénat.. Kicseréled a runakat, skillek is be vannak rakva, sõt még hammer is van a kezedben, csak éppen már a 4 ik winnél veszed észre, hogy tulajdonkeppen 0+2 es hammer attributtal tolod😄
Szal ez a következetesség, hogy diessában nem hostile egymásnak a kettõ, de egy areaval odébb már igen...
de még mindig nem tudok azon túllépni, hogy egy olyan areaban "történik valami" ahol nem vagyok belépve, és ennek még hatása is van rám - még ha lenti esetben jó is.
Megjegyzem, nem szivtam tegnap sem, most sem =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
diessa lowlands-et vanqeltem és láttam messziröl, hogy velem egyirányban rohan két hydra.
rögtön utánuk mentem, nehogy elkezdjenek nekem eltünni, meg 2 órán át kelljen keresni öket. de nem sikerült elkapni, mert keresztülmentek egy rakás charron utjuk közben, és nyilván nem tudtam felvállalni, hogy 5 csoportot egyszerre magamra huzzak. eltüntek.
késöbb az egyiket (kérdés, hogy közülük volt-e az egyik, nem tom) el tudtam kapni, de csak eggyel találkoztam innentöl kezdve, pedig 100% hogy az elején kettö rohant elölem (illetve akkor még nem elölem 😄).
na most az egész terület már fullra le volt pucolva, de nem irta ki a vanq-et. mondom de kurva jo hogy 360-380 mob után kezdhetem az egészet ujra a francba, amikor is egyszer csak állok, nem csinálok semmit és kiírja, hogy vanquished.
kérdés: mi ez?
merthogy olvastam, hogy bizonyos területek között a portalon keresztülszaladnak a mobok (tipikusan hydrák), és akkor a vanq failed. de itt nem failed, hanem elvileg sikerült. átment a hydra másik exp areaba, ott megölték és ezért sikerült? egyik, számomra nem belépett exp areaban lévö történésnek ezek szerint kihatása lehet egy másik exp area-ra? illetve azt sem értem, hogy a charrok nem voltak neki hostile, tehát ha ez történt, akkor sem ök bántották (flame temple corridorban szinte csak az van), de akkor meg ki tudja azt a nagy döhe dinot lenyomni a 200-300-as damage-eivel?
itt nézd meg. sorban a 6. ahol vagy most tippem szerint. mindkét oldal questjeit bármikor végig lehet csinálni. a belépök a fövárosokba 10k faction lesz amit értelemszerüen az adott szálhoz tartozó frakció pontjai.
★ 汤姆 李
U.I.: Guild Wiki-t már próbáltam, ott nem jöttem rá...
Oni Miniature Ded/Unded
És ha valaki tud mutatni szép fekete bowot assassinhoz (Elite Canthan vagy obsidian armorhoz), akkor megkszönném. Unom a Stormbowomat.
M16A2-vel nyomulnék <#violent>#violent> <#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
★ 汤姆 李
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
kabbe' mekvulf
A többit priviben.
NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!
bár végeredményben lehet, hogy ezek is pazarolják a manát csak épp ki nem xarja le.
ne felejtsd el guardra tenni avoid helyett, különben az életben nem teszi fel senkinek a xinrae-t (támadó skillnek veszi). ha meg nagyon kondis a hely, akkor nem xinrae-t viszel hanem weapon of remedy-t. 2 kondileszedés csak elég, plusz MM-nek akár egy dismiss kondi, az már 3, van a hencsmennél is elég.
ami a monk herok mesmer skilljeit illeti mananyerésre... arról jobb nem beszélni mert csak felidegelem magam rajtuk. de még ha jól is használja, akkor is nyer vele netto 10-15 manát, na azt elpuffantja a faxkalap 3 mp alatt.
★ 汤姆 李
Talán úgy,hogy letiltod a hero-monk condi/hex szedõ skill-eket és manuál mikor úgyérzed,hogy szükségeltetik de ez maceráns kissé😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ez ugyanúgy nagy területen osztja a kondit, csak nem lehet mondjuk hex szedéssel beszívatni.
De pvx Wiki a barátnõd: http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:R/Mo_Incendiary_Arrows_Ranger
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:R/any_PvE_Incendiary_Arrows_Ranger
Never underestimate the power of the dork side!
2:Lion's Arch-Lionguard Figo
3:Magyar céhek honlapjai
★ 汤姆 李