Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
Ajánlom vedd meg az egészet egyben, mindegyik részét, úgy olcsóbb és úgyis kelleni fog. A jó buildek nagy részéhez minden kell.

Never underestimate the power of the dork side!

Viktor99
Na jó... Mivel nagyon tetszik ezért úgy döntöttem megveszem. Viszont még mindig lenne egy pár kérdésem. Pl. szerintetek tényleg megvegyem vagy várjak a GW2-re?
Viktor99
Rendben, és innen rendelkezik valaki egy ilyennel? Mert ha nincs akkor írok az arenanetnek... 😊
Mc Wolfy
Valakitõl kérsz egy trial keyt, akinek megvan a játék, mindegyikhez adnak egy buddy meg egy trialt. Vagy nem. 😛
De sztem írsz egy levelet arenanetnek, és szépen kéred, adnak egyet.

ja meg jo dropp, de leginkább szar

na ezért kell minden karibol legalabb egynek lennie, ez egy rohadt farmer game, nincs kedvenc kari, nincs kevenc kampany meg mission, mégcsak kedvenc farmhely sincs, jo kari, jo farmhely, ez van

vagy elõveszi a mastercardjat

Viktor99
Most akkor sehogy nem lehet kipróbálni? o.O
- napi 1-2 óra is elég, csak úgy lassabb
- amikor még csak proph. volt én is ranger karakterrel kezdtem, akkor a Ring of Fire illetve Droknar alatt a déli csücsökbõl (talán Port Sledge) mentem ki hencsikkel ölni a mobokat addig, amig volt kedvem hozzá. Ezeken a helyeken aránylag kis helyen nagyon sokan vannak és gyorsan lehet haladni (meg halni is persze). Ide nem kell semmi különleges felszerelés (vagy build), ezért is ajánlom õket
- elit skillért érdemesebb ideiglenesen megváltoztatni a secondary-t és célirányosan kimenni érte (pl. wiki alapján). Én a legtöbb elitet 1 karakterrel szedtem össze, mert azzal elég sok helyen jártam már. A fenti helyeken ráadásul elég jó necro és mesmer elit skillek is találhatóak (Spiteful Spirit (SS), Life Transfer (LT), stb.)
- én a lockpicket személy szerint pénz kidobásnak tartom, fõleg ha amúgy is kevés a pénz és nem vagy egy kereskedõ típus (akinek van ideje / türelme árulni valamelyik nagy városban vagy egyéb helyen a kiesett tárgyat)
_szerintem_

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Úgyveszem észre ilyenkor télen jóval nagyobb az online player-ek száma vagy nagyon sokan beújítottak vele<#eljen>

Lantee:Húzz fel egy Monk karit 20-asra legyél 600hp vagy 55 és farmolj bárhol ahol szimpatikus és megy vagy smite-ként segédkezni 6k-ért doomlore-ban.
Lehet PvP-ben zaishen key-ért majd eladni.
Ha nem akarsz te magad farmolni akkor menjél mással csak ez unalmas.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

serkov
Bocsi elnéztrm a fórumot....

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

serkov
Hali! Nincs hír a GOW2 Pc-s megjelenésérõl?

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

nincsen ingyé' trial verzió ha jól tudom...valami 900 vazy ezerért lehet vennni egy ilyen párnapos próba accountot.
Viktor99
Sziasztok, kipróbálnám a GW-t és gondoltam van valami trial csak nem jutok tovább. A játék és az account megvan. De elvileg kell valami serial vagy mi amivel regisztrálni kell. De olyan sajna nekem nincs... :S
igen, a jó öreg pénz és skill problémák
rangerrel sajnos nehéz farmolni. én annak idején gyorsan felhúztam egy farmer karaktert és nem volt többet gond így már a skillek nagy részével és a herok felszerelésével. az eliteket pedig ha a rangerrel be tudod cappelni és máris megoldva minden gond. eliteket azért nem nagy idö megnézni wikin hogy merre hol becappelni már lehet annál inkább több föleg a prophos elitek esetében (volt boss amelyhez 80-100x kellet kimenni hogy spawnoljon - épp ketten cappeltünk és már sírtunk rajta)
pl egy 55 hp monkot összerakni 1-2nap és kb 15k -55hp cestaval stb együtt. ha van guilded biztos van aki beavat a lényegbe. egyszer kell összeszedni rá a pénzt utána azt 1-2 óra alatt összeszeded amit rá költöttél.

Mc Wolfy
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:R/Mo_Incendiary_Arrows_Ranger itt pedig egy jó kis degenes build rangernek, jól használható pve-ben is.

Mc Wolfy
Heroknak lehet berakni unlockolt skilleket is, szóval PvP-zgess és úgy 3000 baltazárért tudsz venni egy elitet, 1000 pedig a sima skill.
http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page itt pedig buildek.

Köszi még egyszer! A legfõbb gondom csak annyi, hogy én júniusban vettem a játékot, akkor egy rangerrel elkezdem játszani, és még a mai napig sincs másik karakterem. Még ezzel a rangerrel sem teljesítettem semmi különlegeset, szóval még korainak érzem egy másik kari indítását. A gond pedig pont ebbõl származik, hogy a ranger/ritu skilleken kívül nem igazán értek a többihez. Próbálok egy-egy partiban jófajta necro/mesmer skilleket lementeni, és aztán ahhoz igazítani a herokat, de itt jön az újabb gond: PÉNZHIÁNY! Szinte mindig pénzhiányban szenvedek. Ha nagy nehezen sikerül 4-5K-t összeharácsolnom, szinte azonnal el is megy lockpick/capture/ident és egyéb alap dolgokra. Skilleket nem tudom hol lehet elkapni (a heroknak kéne elite), a wiki olvasgatására szánt idõt meg inkább játékkal töltöm. Nagyon kezdõnek már nem mondanám magam, az alapfogalmakkal tisztában vagyok, angol perfekt is vagyok, szóval sok mindent tanulok játékostársaimtól. A Proph, Factions, EotN kampány kivégezve, néhány könyv úgyszintén. Nekem az a mániám, hogy amit felveszek questet, azt meg is csinálom. Most ott tartok, hogy a dungeonokat kéne pucolni, és utána kezdhetném a Nightfall-t.
Szintén nem tudom még, hogyan lehetne elérni, hogy a barrage/splinter rangerem többet sebezzen, mint az átlag 35-45. Néha - low lvl mobok - sikerül 100 fölé menni, de az nagyon ritka. Szóval nem tudom mennyire kéne még kockábbnak lennem, de ezek szerint a napi 1-2 óra nem elég. 😊
jut eszembe supportnak physical wayes teamnél még nagyon jól jön az order dervish kicsit módosított buildel.

orders paint szoktam vinni ritkán dark fury. ez megtolva 5 physical damagerrel amiböl kettö para egy imba egy commandagon (anthem of envy) szép tarolást lehet véghezvinni. 100 fölötti damage ütésenként, bekapott 5-10 ütésenként ^^. de ez csak akkor megy ha két player van.

bocsánat, nem tom mennyire vagy elkockulva, akkor néhány segitség.
FoMF: flesh of my flesh, MM: minion master, NM-HM: normal mode, hard mode, bárrázsé értelemszerüen barrage, rángér nyilván ranger, party wipe: party halott.
prot monk: talán értelemszerü, de protection prayerst használó monk, hard hex remover: szintén egyértelmü talán - jo sok hexet szed le viszonylag gyorsan
MM bomber: olyan minion master ahol nem az a lényeg, hogy a minionjai erösek legyenek és sokáig éljenek, hanem hogy a death nova skillel felspanolt viszonylag sérülékeny minionok minél hamarabb haljanak az nmy közelében (erös és nagyon sok armorfüggetlen sebzés). Order alatt sztem az order of undeath-t érti I1Q, de lehet mást.
600/smt: az valami ilyesmi, trio az ugyanez csak kiegészitve egy ilyennel: perma assa
pve only skillek: Íme

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

na csak kimaradt valami amit le akartam írni
szóval nem gyözik elégszer leírni t fórumozó társaim is hogy a wikit használni kell. pvx és az official wiki minden kezdö infót tartalmaz.
én sosem tanultam angolt oktatási rendszer keretein belül csak kizárólag játékokon felnöve (baldurs gate nagy volt) keményen szótárazva tanultam meg mindent - megértetem magam külföldiekkel azért nem csak hi rdy szintjén legfeljebb szólok hogy tré az angolom ^^ - a nyelvtanhoz közöm nincs de jó a szókincsem. aki leül a gw elé attól elvárható hogy értse amit olvas. húú de elkanyarodtam ^^ na azért írtam ezt mert a wiki tökéletesen érthetö a magamfajták számára is és tényleg minden infót tartalmaz. amit mástól kell megtudni az csak tapasztalati információ mint pl nem pvxes buildek
ez kicsit hosszúra sikerült és igazából a vége nem is neked szól hanem a kezdö embereknek (bár ök meg ezt valószinü nem olvassák :S)

ne parázz kérdezz bátran ha nem vagyok lusta írok és érthetöbben is. ez a kockaság átka bár egy két dolgot nem nagyon lehet egyszerübben leírni

huh...köszönöm a tanácsokat! Elõször megpróbálom lefordítani a válaszokat, és utána cselekszem! 😊
Tényleg köszönöm!
legjobban attól függ minden hogy te mivel mész. más kell ha monkal vagy warival akarsz menni. nekem pl paraval 2 n/rt healer böven elég csak az elit dungeonokba kell egy plusz prot monk vagy hard hex remover többi kizárólag phisycal damager mert orderes mm bomber a harmadik hero. bármit letoltam eddig.ritka az a hely ahol valamely herom lehalt - de hát ez az imba ereje.
HM dungikat leginkább futják 600/smt esetleg trio. akik lemennek dungizni többségük guildböl összeállt team és nem keres plusz föt.
pve only skilleket tényleg ki kell használni annyira korrektek, vétek kihagyni öket. (persze maxos title nem árt)
ha már vagytok ketten játékosok akkor majd az összes dungit le lehet tolni könnyedén.
ja és a herok runázva legyenek rendesen normális fegyó a kezükbe átgondolt build a hely igényeihez viszonyítva mert nélküle alig érnek többet a hencheknél söt...
tenni kell érte nem tagadom de ha herok, pve titles skillek maxosak akkor nem lesz gond elhiheted.

köszöntem a szót ez csak az én véleményem

saxicola
Helló!

Nekem a Nightfall van meg. Régebben láttam, hogy 2800 Ft-ért árulták a Factions. Na de most már nem látom sehol (CdGalaxis, 576). Nem tudja valaki hol lehet beszerezni (Media Markt Szeged ?)

www.gportal.hu/bioshock

egyrészrõl nálam ez: herok
(death pact signetet én nem használok, hanem FoMF-et, a MM-nek én aura of the lichet adok amiota felhuzták, de adhatsz neki icy veinst stb, illetve foul feast helyett jöhet más area függvényében - dismiss kondi, hex remove, guardian stb)
másrészröl vidd mindig a 2 monk hencsit, meg 2 warriort, esetleg 1 warrior (devona lehetöleg) és 1 interrupt rángér.
ami téged illet nem tom mivel játszol, de jómagam egy ideje csak mesmer skilleket viszek, mondjuk ez HM miatt van, mert ott igazán jól csak az armorfüggetlen odakurással tudsz érvényesülni, plusz azzal tudod legjobban kikapcsolni az overpowered monk nmy-ket.

3 necro elött probálkoztam pl. arachnival NM-ben, oszt amikor elkezdett bárrázsézni akkor party wipe volt, most pár napja HMben easy ride, arachni olyan 10 mpig ha élt, és eljutni oda is kb. fele idö volt.
Jah és vigyél pain invertert mindenhova, bármilyen builddel is tolod =)

http://guildwars.wikia.com/wiki/Sunspear/Lightbringer_bounty

vagy
"....completing quests in the area that give a promotion points reward...."

"This requires reaching 300 Sunspear Promotion Points..."

Res Shrineoknal altalaban all vmi tag, azokkal beszelj, akkor gyujthetsz ilyen szutykot a megfelelo mob oleseer kapod

faszás builddel kell tolni, nézz fel wikire, én anno az összes storylineos dungeont herokkal meg henchekkel toltam

nah rájöttem, hogy mirke nem go a guild.wiki😊

de hiába bogarászom nem nagyon tudok rájönni hogy hogyan lehet teljesíteni a rising in the ranks: first spear questet. Itt a wikin bountykról ír meg mittudomén de a játékban szósincs ilyesmikrõl csak nem tom milyen pontok gyûjtésérõl...
Halihó!
Arra lennék kíváncsi, hogy az EotN-ban lévõ dungeonok takarításához hogyan lehet csapatot találni? Bármelyik helyõrségbe megyek, mindig csak a mission-hoz keresnek partit, questekhez a legritkább esetben.
Nekiálltam párat herokkal meg henchekkel kipucolni, de legkésõbb a fõbossnál elvérzek. Egyszer sikerült egy jó kis csapatot összeszedni, és még úgy is szenvedtünk.
Szóval a kérdés adott? Mi a titka a dungik partiban történõ teljesítésének?

Köszi!
1

köszi a választ.
A lunar tokenek mire jók? a fesztivállal kapcsolatosak?
saxicola
Én is csak tegnap este vettem észre. Gondoltam felírom, mert a mai napon még lehet játszani bõven.

www.gportal.hu/bioshock

Mc Wolfy
Ezt nem hétfõ éjfélkor kellett volna reklámozni. 😛

saxicola
A Patkány távozik, a Bivaly megérkezik az idei Cantha-i Újévi Fesztiválon! Csatlakozz hozzánk Shing Jea Monastery-ben egy péntektõl hétfõig (január 30-tól február 2-ig) tartó nagy ünnepség erejéig. A mulatozás magába foglalja a különleges quest-eket és jutalmakat, a szerencsejátékokat, a versengést, a táncolást és a tüzijátékot. Továbbá részt vehetsz Kamadan és Lion’s Arch kisebb ünnepségein is. Olvass tovább az ünneplés részleteiért!

további infó: www.gw2.hu

www.gportal.hu/bioshock

Mc Wolfy
Hány éves vagy, megkérdezhetem? 😊

hali! tegnap kezdtem a játékot és valami magyar guildet keresek, ahol segítenének eligazodni a játékon
Tyria-Lion's Arch-ba kell eljutnod,hogy átmenj másik szigetre
Cantha-Kaineng Center-be kell eljutnod

Mindkét fõvárosba mikor belépsz ki lesz írva help-ként kitöl kell felvenni a küldiket..

Szasztok!
A kérdésem az hogy mikor lehet a kontinensek között utazgatni? Egy 16. szintû assasinom van, már eljutottam keijang docksba. Csak az egész kiegészítõ teljesítése után tudok elonára vagy krytára menni? Vagy egy questet kell csinálni hozzá? De melyiket? Megvan az egész játék kieg.ekkel együtt, ugyanez a problémám egy warriorral eljutottam krytára de nem tudok még utazni csak a szigetetkre.
RoyalPredator
down

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

up
SS, VoR, BF, empathy, ha smite-ol is akkor pain inverter, és bb.
szerintem, de lehet nincs igazam.

Nekem NM-ban is volt gondom vele a rangeremmel. A megoldást a Broad Head Arrow nyújtotta. Szinte folyamatosan dazed volt. Nem nagyon kedvelte, hogy folyamatosan beszakadt.
A legkellemetlenebb az, mikor van vele még egy monk.

NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!

Este nekiszaladok még1× és vele kezdem😛

Kedvenc bossom, azon lehet tesztelni buildet rendesen. Egy pár hete amikor azt a területet vanquisheltem direkt azon a végén és azzal a bossal kezdtem. Egyébként régen még durvább volt, mivel a Boon signet 'szerintem' a más mechanizmusa miatt annak a bossnak sokkal jobban beillett a skilljeihez.

Mugri Magicbox, nagy varázsló, persze a Backfire VoR kombót õ se szerette, hogy a navaja törné ki. ^_^

Tegnap felment a pumpa ismét kicsit😞
Ferndale VQ többszáz mob leölése után maradt még 1 boss valami Mungri..
Képtelen voltam elbírni vele és pár Dredge-vel akik körülvették.
A bosszantó,hogy nem is full heal-er hanem protos boon signet elite-el.Meg sem moccant a hp-je egyiknek sem.Hazugság.
Igaz mm hero-m már semmit nem ért de akkor is le kellett volna gyõznöm😞

hát nemtom..par évet letoltam ezzel a fossal és elég sok mmo topicjaban veszekedtem olyanokkal, akik szerint minden wow de szard le..

az alairasom Runes of Magicre vonatkozik...