Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
De sztem írsz egy levelet arenanetnek, és szépen kéred, adnak egyet.
- amikor még csak proph. volt én is ranger karakterrel kezdtem, akkor a Ring of Fire illetve Droknar alatt a déli csücsökbõl (talán Port Sledge) mentem ki hencsikkel ölni a mobokat addig, amig volt kedvem hozzá. Ezeken a helyeken aránylag kis helyen nagyon sokan vannak és gyorsan lehet haladni (meg halni is persze). Ide nem kell semmi különleges felszerelés (vagy build), ezért is ajánlom õket
- elit skillért érdemesebb ideiglenesen megváltoztatni a secondary-t és célirányosan kimenni érte (pl. wiki alapján). Én a legtöbb elitet 1 karakterrel szedtem össze, mert azzal elég sok helyen jártam már. A fenti helyeken ráadásul elég jó necro és mesmer elit skillek is találhatóak (Spiteful Spirit (SS), Life Transfer (LT), stb.)
- én a lockpicket személy szerint pénz kidobásnak tartom, fõleg ha amúgy is kevés a pénz és nem vagy egy kereskedõ típus (akinek van ideje / türelme árulni valamelyik nagy városban vagy egyéb helyen a kiesett tárgyat)
_szerintem_
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Lantee:Húzz fel egy Monk karit 20-asra legyél 600hp vagy 55 és farmolj bárhol ahol szimpatikus és megy vagy smite-ként segédkezni 6k-ért doomlore-ban.
Lehet PvP-ben zaishen key-ért majd eladni.
Ha nem akarsz te magad farmolni akkor menjél mással csak ez unalmas.
★ 汤姆 李
rangerrel sajnos nehéz farmolni. én annak idején gyorsan felhúztam egy farmer karaktert és nem volt többet gond így már a skillek nagy részével és a herok felszerelésével. az eliteket pedig ha a rangerrel be tudod cappelni és máris megoldva minden gond. eliteket azért nem nagy idö megnézni wikin hogy merre hol becappelni már lehet annál inkább több föleg a prophos elitek esetében (volt boss amelyhez 80-100x kellet kimenni hogy spawnoljon - épp ketten cappeltünk és már sírtunk rajta)
pl egy 55 hp monkot összerakni 1-2nap és kb 15k -55hp cestaval stb együtt. ha van guilded biztos van aki beavat a lényegbe. egyszer kell összeszedni rá a pénzt utána azt 1-2 óra alatt összeszeded amit rá költöttél.
http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page itt pedig buildek.
Szintén nem tudom még, hogyan lehetne elérni, hogy a barrage/splinter rangerem többet sebezzen, mint az átlag 35-45. Néha - low lvl mobok - sikerül 100 fölé menni, de az nagyon ritka. Szóval nem tudom mennyire kéne még kockábbnak lennem, de ezek szerint a napi 1-2 óra nem elég. 😊
FoMF: flesh of my flesh, MM: minion master, NM-HM: normal mode, hard mode, bárrázsé értelemszerüen barrage, rángér nyilván ranger, party wipe: party halott.
prot monk: talán értelemszerü, de protection prayerst használó monk, hard hex remover: szintén egyértelmü talán - jo sok hexet szed le viszonylag gyorsan
MM bomber: olyan minion master ahol nem az a lényeg, hogy a minionjai erösek legyenek és sokáig éljenek, hanem hogy a death nova skillel felspanolt viszonylag sérülékeny minionok minél hamarabb haljanak az nmy közelében (erös és nagyon sok armorfüggetlen sebzés). Order alatt sztem az order of undeath-t érti I1Q, de lehet mást.
600/smt: az valami ilyesmi, trio az ugyanez csak kiegészitve egy ilyennel: perma assa
pve only skillek: Íme
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
szóval nem gyözik elégszer leírni t fórumozó társaim is hogy a wikit használni kell. pvx és az official wiki minden kezdö infót tartalmaz.
én sosem tanultam angolt oktatási rendszer keretein belül csak kizárólag játékokon felnöve (baldurs gate nagy volt) keményen szótárazva tanultam meg mindent - megértetem magam külföldiekkel azért nem csak hi rdy szintjén legfeljebb szólok hogy tré az angolom ^^ - a nyelvtanhoz közöm nincs de jó a szókincsem. aki leül a gw elé attól elvárható hogy értse amit olvas. húú de elkanyarodtam ^^ na azért írtam ezt mert a wiki tökéletesen érthetö a magamfajták számára is és tényleg minden infót tartalmaz. amit mástól kell megtudni az csak tapasztalati információ mint pl nem pvxes buildek
ez kicsit hosszúra sikerült és igazából a vége nem is neked szól hanem a kezdö embereknek (bár ök meg ezt valószinü nem olvassák :S)
Tényleg köszönöm!
HM dungikat leginkább futják 600/smt esetleg trio. akik lemennek dungizni többségük guildböl összeállt team és nem keres plusz föt.
pve only skilleket tényleg ki kell használni annyira korrektek, vétek kihagyni öket. (persze maxos title nem árt)
ha már vagytok ketten játékosok akkor majd az összes dungit le lehet tolni könnyedén.
ja és a herok runázva legyenek rendesen normális fegyó a kezükbe átgondolt build a hely igényeihez viszonyítva mert nélküle alig érnek többet a hencheknél söt...
tenni kell érte nem tagadom de ha herok, pve titles skillek maxosak akkor nem lesz gond elhiheted.
köszöntem a szót ez csak az én véleményem
Nekem a Nightfall van meg. Régebben láttam, hogy 2800 Ft-ért árulták a Factions. Na de most már nem látom sehol (CdGalaxis, 576). Nem tudja valaki hol lehet beszerezni (Media Markt Szeged ?)
www.gportal.hu/bioshock
(death pact signetet én nem használok, hanem FoMF-et, a MM-nek én aura of the lichet adok amiota felhuzták, de adhatsz neki icy veinst stb, illetve foul feast helyett jöhet más area függvényében - dismiss kondi, hex remove, guardian stb)
másrészröl vidd mindig a 2 monk hencsit, meg 2 warriort, esetleg 1 warrior (devona lehetöleg) és 1 interrupt rángér.
ami téged illet nem tom mivel játszol, de jómagam egy ideje csak mesmer skilleket viszek, mondjuk ez HM miatt van, mert ott igazán jól csak az armorfüggetlen odakurással tudsz érvényesülni, plusz azzal tudod legjobban kikapcsolni az overpowered monk nmy-ket.
3 necro elött probálkoztam pl. arachnival NM-ben, oszt amikor elkezdett bárrázsézni akkor party wipe volt, most pár napja HMben easy ride, arachni olyan 10 mpig ha élt, és eljutni oda is kb. fele idö volt.
Jah és vigyél pain invertert mindenhova, bármilyen builddel is tolod =)
"....completing quests in the area that give a promotion points reward...."
Res Shrineoknal altalaban all vmi tag, azokkal beszelj, akkor gyujthetsz ilyen szutykot a megfelelo mob oleseer kapod
de hiába bogarászom nem nagyon tudok rájönni hogy hogyan lehet teljesíteni a rising in the ranks: first spear questet. Itt a wikin bountykról ír meg mittudomén de a játékban szósincs ilyesmikrõl csak nem tom milyen pontok gyûjtésérõl...
Arra lennék kíváncsi, hogy az EotN-ban lévõ dungeonok takarításához hogyan lehet csapatot találni? Bármelyik helyõrségbe megyek, mindig csak a mission-hoz keresnek partit, questekhez a legritkább esetben.
Nekiálltam párat herokkal meg henchekkel kipucolni, de legkésõbb a fõbossnál elvérzek. Egyszer sikerült egy jó kis csapatot összeszedni, és még úgy is szenvedtünk.
Szóval a kérdés adott? Mi a titka a dungik partiban történõ teljesítésének?
Köszi!
A lunar tokenek mire jók? a fesztivállal kapcsolatosak?
www.gportal.hu/bioshock
további infó: www.gw2.hu
www.gportal.hu/bioshock
Cantha-Kaineng Center-be kell eljutnod
Mindkét fõvárosba mikor belépsz ki lesz írva help-ként kitöl kell felvenni a küldiket..
★ 汤姆 李
A kérdésem az hogy mikor lehet a kontinensek között utazgatni? Egy 16. szintû assasinom van, már eljutottam keijang docksba. Csak az egész kiegészítõ teljesítése után tudok elonára vagy krytára menni? Vagy egy questet kell csinálni hozzá? De melyiket? Megvan az egész játék kieg.ekkel együtt, ugyanez a problémám egy warriorral eljutottam krytára de nem tudok még utazni csak a szigetetkre.
szerintem, de lehet nincs igazam.
A legkellemetlenebb az, mikor van vele még egy monk.
NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!
★ 汤姆 李
Mugri Magicbox, nagy varázsló, persze a Backfire VoR kombót õ se szerette, hogy a navaja törné ki. ^_^
Ferndale VQ többszáz mob leölése után maradt még 1 boss valami Mungri..
Képtelen voltam elbírni vele és pár Dredge-vel akik körülvették.
A bosszantó,hogy nem is full heal-er hanem protos boon signet elite-el.Meg sem moccant a hp-je egyiknek sem.Hazugság.
Igaz mm hero-m már semmit nem ért de akkor is le kellett volna gyõznöm😞
★ 汤姆 李
az alairasom Runes of Magicre vonatkozik...