Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes dolog azért az hogy akinek már van egy 3-4 gladija az már akkora prönek érzi magát pedig valószinü hogy TAt életében nem látott. asiaba eldugott al dis három haverral aztán sima a nyereség. tudom hogy a legtöbben itt nem sokba nézik az ABot de ezeket a 4es gladikat be sem veszem a teambe mert egyszerüen noobok. hiába van jó buildje csak téblábol össze vissza. manapság csak monkolni járok mindenhova és így igen könnyü megfigyelni ki mit is csinál. r 10 alatt nem érdemes partiba állni senkivel mert nem várható el töle hogy tudja a dolgát (csak ha idóta buildeket akarok látni akkor hívok ilyet partyba ^^ - tudom persze hogy nagyon sok kezdö de igazán jó játékos van de kinek van arra ideje hogy öket kiszürje). biztos vagyok benne hogy aki tényleg TAs az sem vesz be r5 alatti arcot ha véletlenül nem tudják megoldani ismeretségböl a teamet.
a 12es átlag életkor is bejátszik de sajnos ismerek olyat aki rendesen beszél angolul tehát érti amit olvas elvileg, nem mai gyerek, segítséget is kap és mégse bírja felfogni hogy mit is kéne csinálnia. pl azt is 2 órába telt neki elmagyarázni hogy ne rankoljon össze vissza attribokat (értve ez alatt hogy W/R-al ne öt felé legyen osztva mert bejön neki egy wildernesses meg egy petes skill is miközben tatics strength és axe is rankolva van). na ezekhez nekem már nem nagyon van türelmem. felnézek azokra akik még mindig képesek betanítani újoncokat és huszadjára is elmenni segíteni olyan problémákban amiken már kitudja milyen régóta túllépett. ha idöben meglátom itt a kérdéseket szivesen írok választ (munkaidöben^^ - persze szigorúan ebédidöben stb.) de hogy otthon ezzel szöszmötöljek hát ritka.
öhhhm egy kicsit megint elkanyarodtam ^^ és dolgozni is kéne
na nem osztom tovább a hülyeségem köszöntem a szót és ez csak az én véleményem.
1: Aki nemtudja hogy kell PVPzni.
2: Aki az elõzõleg említett embereket akarja kiröhögni/szétverni.
Ezeken az embereken kívül szerintem senki se akarja magát ien szánalmas dologgal untatni, és inkább megy TA-ba, mint minden értelmes PVP-s. (...)
A legfõbb baj hogy 12es az átlag életkor, és még nemnagyon képesek annyira átlátni a játékot, hogy értelmes buildet rakjanak össze, és ezáltal nemis lesznek jó játékosok.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Never underestimate the power of the dork side!
Pvere assanak sztem total felesleges masodkaszt, szal mind1, kurvajo magában ha nfes skillt megszerzed, talan vmi sunspeares, talán critical eye(?)
persze sok egyéb korcs build van(volt) neki, de sztem fosok
Lenne pár noob kérdésem még:
Factionsben csak assasin vagy ritualist karit lehet inditani?
Illetve assasin karihoz meik kasztot a legjobb párosítani?
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Tegnap pl direkt nem warriztam, hanem elovettem a mesmerem. Elso game, összerak egy D/P blinderrel, egy ilyen palm strikeos A/W val, meg valami elkepesztõen gosu monkkal. Egesz RA-t ugy nyertuk flawlessre, hogy egyszer sem hasznaltam az elite skillem, ami mellesleg grenth balance volt. De mivel sosem damageltek le annyira, hogy értelmesen tudtam volna hasznalni, igy elvolt cseszve egy elite slotom ra-ban. Aztan gondoltuk ha mar ilyen faszan ment, nyomjuk tovabb TA-ban. Nahat ott maris mas volt a szitu, mivel a monkunk peace and harmonys volt, eshat olyan spikeokat kaptam, ha nincs ott a grenth balance, valszeg nemis tudott volna kiheaelni, amit altalaban ien 70-100 life körül sütöttem az utso pillanatban az ellenfel monkjara 250 hp kat ledrainelve rola, pont mielott az assa kd-zta meg ilyenek. Ment melle folyamatosan a phantom pain + shatter delusions + wastrael worry + power spike, egesz jol mûködött, bár lehet az overpowered VoR hatekonyabb lett volna. Wastrael worry pl iszonyatosan poen a peace and harmonys monkok ellen, merthat 0.3 secje van akkor csak csinalni barmit is, és kétszer is rá birod rakni 1 peace and harmony utan igy. Lenyeg a lenyeg , 8 at nyertünk még TA-ban is eleg kemeny csapatok ellen. Persze neha engem is feltudnak cseszni a balfékek, de az az elmeny , amikor egy full random brigáddal, agyon alazzatok a premade ventrilos csapatokat, egy nyamvadt szó, vagy call target nelkul, mert egyszeruen mindenki tudja mikor mit, azert megéri😊 Persze mecs legelejen amikor felmérjük az enemy teamet, neha van egy kis megbeszeles teamchatbe, de kb annyi.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Tegnap bemegyek rángérral, mondom csótánykodok keveset, ilyen kedvem volt.
Damage ugye nincs, mert full interrupt voltam (magebane etc) ennek ellenére volt, hogy 1 mm élete volt a kurva monknak és egy másik csapattársamtol kb pöckölt ütéske, de nem csakazértsem.
meg tényleg ahogy dudovec irta korábban egyszer, jön veled szemben 3db 60 armor meg egy warrior, richtig ezt kezdik el ütni, azt hiszem ilyenkor, hogy rosszul látok.
Egyszerüen nem tudom, nem akarom megérteni, és nem tudom elképzelni ezt az emberi elmét, ennek ugyanolyan, de legalább hasonló agytekervényei vannak, mint nekem???
Mondjuk multkor nagy poén volt, strip enchant volt nekrómnál és 2X is szembe jött egy 55 hp-s monk. 😊
Bár megmondom öszintén, hogy nekem az 1 milla kicsit soknak tünik, mert én szombaton gyakorlatilag egész nap, vasárnap pedig délután (késö délután-este) nyomtam neki, és olyan 400-500 között jött össze úgy, hogy a rohadt Anet egész szombaton hagyott kaanaiban meg etnaranban (inkább kaanaiban) szenvedni.
Igaz, végeredményben jól jött ki, mert valami elképesztöen balekok voltak a luxonok, halálra nyertük magunkat a deep lux pályán (ancestral lands-ben én egész hétvégén nem játszottam...) és azért bizony sok pont járt.
Viszont innen látszik, hogy mennyi player lehetett online, mert én pl. nem találkoztam balekkel, kivéve talán egyet, bár annyira nem borzalmas, csak nem AB-n: egy full domi elementalista. Az kicsit meglepett; mondom nem önmagában a gondolat, mert PvE-ben kevés nagyobb király van, de hogy ABzni igy jöjjön valaki, az meredek.
Szal ha te péntek estétöl hétfö reggelig nyomtad akkor OK, különben az 1 milla kicsit soknak tünik, még akkor is ha netán többet nyertél mint vesztettél.
Még egy meglepö dolog volt: amikor egy AB hétvégén kaanaiban kurzikként 3-4 percet kell várni a csatlakozásra, na az a nagyon meredek és érthetetlen számomra. Nem egyszer elöfordult, gyakorlatilag sorozatban.
olyan buildekkel találkoztam hogy sírva fetrengtem tölük. w/e meteor shower és energys skillek mellé, 55 necro és monk, mo/w sprint enraging charge és egy halom axe attack, ranger 6 curseses skillel és a pet, egy halom 170 attrib pontos, elviekben toucher full blood buildel és még sok hasonló de a számomra legüberrebet a végére hagytam - monk minionnal. kb a negyede kapott build volt a többit ellen használta. mondjuk annak nem örültem mikor az alliból majdhogynem spaaaarta módra elsüvít mellettem a monk swordel és neki áll gyepálni hundred bladesel.
azt tudnám hogyan kapják ezek az ihletet ezekhez a buldekhez. lehet csúnyán le kéne magam küldeni hogy így menjek játszani.
egyedüli hangulatromboló a rohadt sok leacher - leaver- cheater mindkét oldalon.
beépített kurzikok tölünk leaveltek - luxonokat meg csupaszon láttam rohangálni kurziként.
köszöntem a szót
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha csak játszogatni akarsz, vagy csak próbálgatni akkor a NF szerintem a jó választás.
NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!
play.com-on nézegettem free delivery-t írnak európán belül tehát ha nincs semmi kis betüs rész a dologban akkor a Propechies 3000 Ft-ért megtudnám venni, 8500-ért a Complete Collection sajna out of stock 😞 pedig ez nagyon megérné :S
Csak nem tom hogy Propeciest van értelme megvenni önmagában?
Keresgéltem 576-on, cdgalaxison de nem találtam semmi pack-et, sõt még magát az alap guild warst sem, csak eye of the northt. Esetleg tudtok vmi segitséget nyújtani ebben?
Tudnátok egy olyan jó magyar guildet mondani ahová bevesznek engem mint 20-as dervish/Monkot 2éve hagytam abba és sok mindent elfeljettettem szóval jól jönni egy guild
köszi elõre is
Ha keveset játszol vele az a te döntésed. Ha neked így is megéri akkor vedd meg, ha nem éri meg akkor inkább ne.
Jó vadászatot!
NON VENIMUS AD VINCENDUM, SED AD DEVASTANDUM!
TRIAL KEY
(A felsõre kattints)
Nem rosszindulatból mondtam, de ennek nincs warez verziója, sem privát szerver, semmi ilyesmi.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Letöltöttem a játékot csakhát kb ennyi is volt mert nincs accom. Valaki tudna segíteni? Thnx elõre is^^
eddig is szerettem google barátunkat, de ezután nemcsak a barátom lesz hanem a cirkuszi bohócom is.
ezt egyszerüen nem lehet kibírni, már izomlázam van a röhögéstöl
unique items = halászfelszerelés, jézusom, be fogok elöbb utóbb pisálni
★ 汤姆 李
ha ki szeretnéd probalni dobj egy pmet