Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha megveszem a game-t akkor kel havonta csekkoli vagy free?
elég a sima alap játék vagy kell vennem az összes kieget?
esetleg ide is van valami questhelper addon vagy weboldal?
ittis vannak 10-25 fõs raid ek vagy itt hogy mennek a dolgok?
lécciírjatok mert eléggé érdekel a game thx
Shorlex-et akartam irni az elözõ hsz-ben sry <#worship>#worship> bár még nem láttalak online, valszeg elkerüljük egymást.
Egyébként nincsenek magyar guildek? Egész héten ordibáltam nagyobb városokban de semmi <#nemtudom>#nemtudom>.
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Never underestimate the power of the dork side!
tehát simán lehet a játékot egyedül tolni, söt szerintem PvE részben (PvP részben ugye kizárva hogy egyedül legyél kivéve hero battle) ez a jobb megoldás.
ugyanakkor elég nehéz nyelvismeret nélkül. egyrészröl nem fogod érteni a skilleket (bár mondjuk elkezdhetsz szótárazni, csak hát az kissé megöli a játékot, de végeredményben miért ne) másrészröl ha pl. nem érted hogy mit kell csinálni egy questben stb akkor azért ugy elég nehéz.
Harmadrészröl, ha guildwikit használsz arra, hogy utánanézz valaminek az is angol. Bár van magyar forditása google-n keresztül, ahogy azt korábban már linkeltem, de ez csak a tréfa szintjét éri el 😛
Szoval összességében nem az egyedüllét lesz hátrányodra inkább, hanem az angol. De probáld meg, végül is a mai világban nem árt ha jol megtanulsz angolul 😄
Én most kezdtem neki az angol jogi szaknyelvnek és egy csomó szó, kifejezés visszaköszön a játékból. ugyhogy hátrányodra nem lesz ha egy kicsit megtanulsz angolul, akár egy hülye játékon keresztül is
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ha gondolod keress meg majd ingame: Beauty Rage
vedd fel ezt a karit friend listbe (N gombot megnyomod, és add to friendlist, friend vagy mittudomén milyen szöveggel, de látni fogod).
Most egy jo ideig még nem vagyok de felveszel és látni fogod, hogy mikor vagyok online. Ha online leszek segitek mindenféle alap dolgot elmondani.
Szóval nagyon fontos lenne a játékhoz a nyelvtudás?
ide szolt
vagy mész német distbe
-nek(fegyónál) és az attribut-odnak egyeznie kell,hogy kihasználd a damage-et egyébiránt minden mást megkapsz a fegyver tulajdonságaiból akkor is ha nem egyeznek a pontjaid.
★ 汤姆 李
Esélyeim?
A kék cuccok erõsebbek, többet érnek.
A lilák még extrábbak, még többet érnek.
A sárga cuccok a legjobbak.
A zöld meg néha jó, néha szar. Nekem a rangeremmel még nem esett igazán jó zöld cucc, de hõsöknek oda lehet adni.
Identification cucc legyen nálad, mert azzal tudod "azonosítani" a színes dolgokat.
Lenne viszont egy kérdésem:
Néha esnek színes nevü tárgyak, például lila, viszont azonkivül hogy szépszines a neve semmi extra, mégis mit érek akkor azzal hogy lila cucc?
Ami a klassokat illeti absolut egyet értek. Nekemis van pár amivel megy, a többivel meg inkább nem próbálkozom😄 Persze idõvel nyilvan abba is belejönnék, bár amennyit játszom az utobbi fel evben, inkább ha tehetem, akkor azzal megyek amivel már megy😄
Szerintem nagyon sürgõsen keressetek egy guildet.
PvE karakterrel PvPzhetsz is gazdagon, de fordítva nem. PvP karakter elõnye, hogy rögtön 20-as, olyan cuccot teszel be neki, amit csak akarsz (ha unlockoltad elötte a cuccok megfelelö "alkotórészeit") illetve bármilyen skillt használhat, amit valaha az accountodon (tök mindegy melyik karakterrel, mikor, milyen módon, csak valaha) unlockoltál - nyilván a saját profession-jének megfelelõen. Szabadon változtatgathatod a 2nd prof-ot is azonnal. Ugyanakkor soha nem mehetsz vele PvEzni.
PvE karit meg fel kell húzni 20-ra, a cuccokat nem lehet "kreálni" neki, hanem szerezni, venni, nyerni stb kell, a 2nd prof-ot csak ascended státusz után tudod változtatni, de utána ugyanúgy szabadon, a max attribute pontok megszerzéséhez külön questet kell csinálni (mondjuk ez NF-ben ahol sztem kezdted a karid bikafos, de egy prophban elég macerás) illetve olyan skilleket használhat amit ö konkrétan megszerzett (vett, skill quest reward, tome-al beolvasott, hero skill trainer bla bla).
Az ele jó választás volt, a legjobb 😛 havernak a warrior szintén.
A 2nd prof-ot egy ideig nem tudod megváltoztatni, de NF-ben a Haunted! quest végigvitele után szabadon, addig legyél türelemmel (kezdöként nem is nagyon kell 2nd prof neked, különösen nem pve-re). Mellesleg nem is baj, hogy warri vagy 2nd-ba, vegyél pár skillt Koss barátunknak 😛
amit viszont mindenki ajánl sztem, hogy majd egyszer vigyél végig egy karit prophban kezdve, mert ott rettenetesen sok skill quest van. Necro/monk, kezdj ott majd egy olyat és vidd végig, tetszeni fog 😄 ennek a két prof-nak a skill unlockjai elengedhetetlenek lesznek ha pve-zni fogsz/akarsz sokat.
PvP-re meg azt tudom ajánlani, hogy kezdöként menj ABzni (alliance battle) egy olyan csapattal, ahol nem gond az, ha az egyik tag a 4böl nem csont prö. Csinálj egy warriort, ABzz vele, vegyenek be egy olyan csapatba, ahol van egy mo, és mittudomén 2 SF ele, és ott nem gond (annyira) ha a 4. csapattag kissé gyengusz. elöremenni tankolni kezdö pvp warriorral is lehet.
Hogy kell elfelejteni a karival ezeket a warris skilleket? 😛
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egyelõre amíg nincs biztos karink addig sztem nincs értelme guildbe lépni.
Márcsak azt nem értem a játékban hogy hogy is müködik pontosan a PVE, PVP szerver, azt tom hogy a pve-be végig tolod a storyt, csak azt nem hogy miértelme van megszerezni minden cuccot (gondolom vannak a játékban insták, vagy dungeonok) meg elérni a max szintet ha pvp-zni meg nem tudsz... 😛
sok sikert és jó játékot
G betü, elõjön a guild ablak, a neved mellett balra van egy kis ikon, klikk, és "leave guild".
Hajrá.
Jszbázis
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Tehát idézem: "(...)aztán érdemben egy kasztnál PvPben használod belöle a harmadát, vagy néhol annyit sem.
<#lookaround>#lookaround>Nem azért mert ne lehetne mindet."
ez útóbbi mondat látom kimaradt, vagy nem érted amit írok.
Na hát ök itthagytak engem mer r12 után váltottak (és nyugi, olyanok mint én: alliance rank kizárólag AB-bol jött). Beállsz hozzájuk és nyersz. Persze csak ha a Te állandó csapatod nincs online, és nem mi vagyunk az ellenfél 😛
Sajnos ebben a játékban nem lehet annyit kombinálni mint TQ-ban, mert hiába van 40× annyi skill megénnemtudommi, gyakorlatilag a skillek 70%-a azért van, hogy lássa a GW community hogy de kurva jo ez az Anet, itt van 1000 skill hû micsoda játék, aztán érdemben egy kasztnál PvPben használod belöle a harmadát, vagy néhol annyit sem.
Nem azért mert ne lehetne mindet. Vannak jo kombók, amire azt mondom hogy itt nemcsak egy gombot nyomkodok mint egy eszelös idiota, hanem benyomok egy skillt, várok kicsit, jöhet a második, rásegitek ezzel azzal, futkosok, melléállok, body block, egyszoval: játszok. Aztán rájössz arra, hogy ez a kombinálgatósdi, merjünk nagyok lenni feeling nagyon szép meg nagyon jo, de bassza meg, azt a noob searing flames-t nyomkodni, spammolni orrba szájba mennyivel hatékonyabb már. És akkor elfelejted a nagy kombókat meg az "észt" és elkezdesz ész nélkül beállni a sorba: mert jobb mindenkinek ha ezt teszed.
TQ-ban meg bakker jo ötletekkel, cuccal lehetett akár egy ócska nature ágbol is brutális karit csinálni és az aztán tényleg kombózás volt, meg ügyeskedés, ötletelgetés.
Szoval itt annyi az ötletelgetés, hogy radiant, vagy survivor insigniát teszel be magadnak, vagy pedig az, hogy searing flames-et vagy savannah-ot viszel, aztán itt kifújt kb. Még egyszer mondom, aki ezt olvassa, hogy nem azért mert nincs több elképzelésem, hanem azért mert a kombinatorikai-öngyönyörködtetö énemért nem fogom beáldozni a csapatot, a hatékonyságot.
(accot már félnek venni mert bannolják öket)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Shorlex - nem játszottunk még együtt de ha egy kicsit is hozod azt a formát amit TQban toltál akkor nem hiszem hogy bármi miatt is szégyenkezned kellene.
aki nem tudná Dudovec meg Shorlex volt a két über powa mega prö TQ master^^ -(nem tagadom sok trükköt lestem el kezdöként a videóidból)
félreértés ne essék nagyon is tisztelem a gladi titles arcokat akinek van egy 5ös legalább - az elöbb leírtak miatt (valószinü nekem sosem lesz mert mire odajutnék már gw2 lesz)
a kurzi rankot azért nem tisztelem mert HFFF el 2 hónap alatt maxolni lehetett (tudom tisztelet a kivételnek) de inkább nem veszem be a öket és így elkerülöm a leachereket is.
tudom nagyon jól hogy nem minden a title és nagyon sok jó játékos van de ez egy magamutogatós játék és a title valahol bizonyítja hogy nem ma kezdted. egy ismerös arcnál persze nem számít pont amiatt mert ismered tudod hogy tolja de full ismeretleneknél csak az számít amit elsöre a külsöségekböl meg tudsz itélni vagyis a title ismételten.
emlékszem mikor még csak r3-5 lux voltam mennyit szívtam a noob teammekkel mert egyszerüen jobba nem vettek be vagy nem jöttek. jó monkok r8 alatt szóba se állnak veled. egyszercsak eljött az a pillanat mikor bevettek egy über teambe mert nagyon hiány volt az adott kasztból amivel én toltam éppen és nagyon jól toltam (mint te is leírtad akkor is ugyanúgy toltam mint most és ha a legjobb formád hozod attól már nem lehetsz jobb). összeismerkedtem velük és vittek folyton játszani mert tudták hogy hiába csak r4 vagyok de jobban tolom mint egy két maxos titles. két hónap alatt r9 lettem most már nem sok van a 11ig és utána már csak lazítás a maxos. ismerem már legalább látásból az össze lux abkockát akik hasonló idöben játszanak mint én és tudom hogy kivel érdemes menni. de bizonyára ez ugyanígy van a másik oldalon is. van pl egy monk aki maxos kurzi és most a luxont maxolja - na ö tényleg jól tolja. de még az is számít hogy hiába r12 valaki ha életében nem tolta elevel mert ö warizott de most kipróbálja kidobja a rankot aztán csak bénázik - ismerek is ilyet aki annyira durva warival meg rangerrel de egy kalap sz@r healer.
nem akarok itt arcos prönek feltünni (mert nem is vagyok) és most már így remélem érthetö hogy miért ez a title hajhászás
De amugy Shorlex, a kurzik rankot nemtudod kirakni ha atmesz luxonnak v mi?😛
Egy 12 eves figura is lehet rank xx hero, meg rank12 kurzik ha jatszik mar 2-3 eve, akarmilyen bena is. Sztem pont a gladi rank amit talan az egyik legnehezebb felhuzni, ha bena az ember. En kb 1 éve pvp zek, ami leginkabb arenabol all. Ezmondjuk olyan sacc 1200-1300 ora arenazas lehet summa, ez alatt vagyok g 2.5 kb, aminek mondjuk a 30% volt premade TA ból, amikor három amcsi arccal nyomattam egy jó darabig.
Namost nemtartom magam hude prõ arcnak, de igazabol nemvagom, ha +2 ev meg mondjuk egy 6 os gladi lenne mögöttem, miert csinalnek jobban barmit is amikor arenazok. Valoszinuleg ugyanaz a logika alapjan jatszanek. Inkabb azon van a hangsuly sztem, hogy valamien build hasznalataban fejlodik mar csak az ember. Pl 3 honapja ugyanazzal a warrior builddel jatszom, amit még a decemberi update elõtt csinaltam, és a kezdeti kisebb hibák után, mostmár telleg ugy hasznalom, hogy jobban valszeg nemis tudnám, ill lehetne.
vagy mire én elérek oda te majd jössz kurznak? 😛
play.com
Itt free delivery van azaz ingyenesen szállitják házhoz egyenesen Angliából. Sajna perpill a complete pack most out of stock tehát nincs egy darab sem belõle, de azért jó kis oldal egész jó árban lehet vásárolni, csak át kell számítani a fontot.
awexdepo
Ez pedig egy magyar oldal, ahol elvileg van complete collectionbõl is, mi innen rendeltünk, napokon belül meg kéne jöjjön
<#vigyor4>#vigyor4>
ui: McWolfy kösz a linkeket 😉<#worship>#worship>