Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van Deson nagyobb szervezett magyar guild? Most kezdeném újra a játékot, és olyan hely kéne ahol élet van!
spectRa xTra
más kérdés hogy az elsõnél 10 percel a kezdés elõtt kaptam DC-t 😄 a másodiknál meg nem is próbáltam
azóta asszem egy amcsi szeró is lenyomta
mondjuk tök gáz ez a "world boss" , a marionette jó csak kellett 1-2 nap hogy az emberek belejöjjenek
de ez a kukacoskodás valahogy nem ül
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Most szeretnék elkezdeni játszani GW2-vel, lenne 1-2 kérdésem:
Van-e lehetõség néhány napos trialra, csak hogy lássam valóban megy-e a gépemen? Oldalukon nem láttam semmi erre utalót, csak megadhattam emailemet, és majd szólnak ha lesz trial lehetõség, de azóta semmi...
Hivatalos oldalon 40 és 60 euroért van a játék: http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2
Találtam egy másik oldalt ahol pedig van 25 euro-ért: https://www.g2a.com/guild-wars-2-heroic-edition-cd-key-eu.html
Ez átverés lehet, vagy érdemes ezt venni? Csak mert igaz h kevesebb cuccot ígér, de az nem gáz számomra, kicsit barátibb az ár 😊
Illetve még egy kérdés a végére. GW2 nem havi díjas ugye? Megveszem 1-szer valamelyik csomagot, aztán tolhatom azzal bármeddig, igaz?
Segítségeket elõre is köszönöm!
Never underestimate the power of the dork side!
http://youtu.be/JYzGEXF4GhA
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
a többit max ha épp nincs party dungiba
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Hide and fear, Cobra Commander is here !
fõleg ha összeakarod rakni az ascended armort - fegyókat ott azért van content
más kérdés hogy ez kit mennyire köt le
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Köszi!javascript:document.newmessage.submit();
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
pve-ben a full berzerker a nyerõ, de sokkal többet nem tudok róla mondani.
wvw az már az én asztalom. mivel ott gyakran 30-40-50-80 ember ellen küzdötök, nem építhetsz arra, hogy majd jól helyezkedsz. ha mindenki helyezkedik, akkor egy csapat, amelyik tudja a dolgát szétrak titeket. minden fölszerelésedben legyen toughness, elével ajánlanám még elsõnek a power/vitality/toughness stat kombót mindenedbe. A különálló sebzésed ott nem sokat számít, használj staffot és tankos buildet.
Vagy PVE vagy pedig PVP.
Szeretek közösen bost ölni de az ostromokban stb. sem akarok alul maradni.
Van egy ilyen kulcsom: Completed Aetherkey. Azt már tudom hogy a dungeon-on belül tudom csak használni egy chest-hez.De melyik útat kell hozzá választani vagy hol és hogyan találom meg?Hallottam olyat hogy amikor scarlet "lecsap" akkor érhetõ csak el az ehhez az úthoz kapcsolódó ládika és a választható út.
Fiamnak vettem ajándékba egy kulcsot, de mutatósabb lenne úgy odaadni, hogy tudnék készíteni egy DVD lemezt, meg borítót.
ott guesteltek elég sûrûn, szóval sztem még csak guestelni sem kell dungihoz