63345
-
#60812 eventes champákból sokszor nem jön loot, valamint van valami maximális szám, hogy hány embernek ad valamit -
#60811 pedig.. 4x nagyobb szinten voltak, és no loot.
-
#60810 na a 73k kill is megvan :) -
Nefu1949 #60809 Nagyon tetszik ez a játék, nincsenek PC-s játékaim (nem az én béremhez vannak szabva ezek a dolgok), de ez elgondolkodtatott többször is. Ha egyszer sikerül majd valahogy minimálbérnél többet keresnem, biztos meg próbálom venni. Kár, hogy nincs ilyen részletfizetés megoldásuk. Uhh milyen jó lenne, gondoljatok csak bele. Igaz érdeklődtem már a supportuk-on, de azt mondták hogy a helyi viszonteladóknál lehet ilyen opció, bár ők nem támogatják. Sajnos egyet sem találtam. : /
-
Negritis #60808 féláron van jelenleg :
http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2 -
Kryon #60807 Hát igen, ilyen grafika mellett szerintem egész szépen megy. -
Negritis #60806 az hogy nem könnyű, még nem jelenti azt hogy jó lesz :D
gyönyörű, csak nagy tömegbe nem mék full grafon :D
najó néha mék :P -
#60805 Szerintem nem könnyű optimalizálni, amúgy gyönyörű a grafikája. Legszebb MMO bárki bármit mond. -
Negritis #60804 szarul van optimalizálva, nem kicsit
ezért eszi a procit -
#60803 Nem hatalmas csak ótvarul van megírva, vagy nem is tudom. -
#60802 nem 100% fury, de attól függetlenül is elég ergya. GS-nek meg elég alacsony a dps-e. egyetlen valamire való sebzése shortsworddel van. de kb minden kaszt mindenhol jobb -
#60801 Gépigényre is figyelj, mert hatalmas. -
Negritis #60800 ami hasonló mint a normal, csak kapsz vmi extra skint asszem -
#60799 Csak a Heroic Edition van, 25 euró. -
Negritis #60798 gs - perma fury nem rossz pvp-n -
Nefu1949 #60797 Sziasztok, meg szeretném vásárolni a jövőben a GW2-őt, bár valószínűleg a mostani árral még egy év mire sikerül a fizetésemből ennyit félre rakni rá. Esetleg jó lenne olyan embertől, aki nem fogja használni már és eladná olcsóbban.
A kérdés az, hogy mi ez a heroic verzió és hol van a normális?
Vagy esetleg ez is olyan, hogy mindig kell az új kiegészítőt venni? -
FNightWalker #60796 És a ranger kaszttal mi a helyzet? -
t0xikus #60795 na most kapcsoltad be sztem hipertbotot:D -
Negritis #60794 mit hívsz endgamenek?
Fraci-80as TA elég nehéz insták, de a felszerelés összeszedése nem igazán függ tőlük továbbra sem
a wvw most épp nem céltalan mert tournament season megy -
Kryon #60793 Sokat fejlődött azóta, de az alapvető vonásai megmaradtak. Ha akkor hiányoltad az "endgamet" és nem szeretted a WvW-t akkor most se fog tetszeni.
Megkérdezhetem mi okozott akkora csalódást ESO-ban, hogy ilyen hamar abbahagyod? -
FNightWalker #60792 1,5 évvel ezelőtt (?) játszottam utoljára a játékkal. Gondolom rengeteg változás, újítás következett be ennyi idő alatt, az ESO csalódás számomra így elgondolkodtam azon, hogy HA nem is hosszú időre, de visszanéznék a GW2-re.
Sajnos a régi felhasználóm már nincsen meg, így újból meg kell vennem.
Mi a helyzet a magyar közösséggel, mi a helyzet magával a játék közösségével illetve magával a játékkal?
Nem hazudok ha azt mondom, hogy ezzel az MMO-val játszottam a legtöbbet, ez tudott lekötni hosszú időre ellenben a többi "neves" MMO-val.
Emlékszem, hogy sok-sok "letoltást" kapott a játék, amiért nem rendelkezett ENDGAME-vel. Meg ugye a céltalan öldöklés WvW-n... ezeken a dolgokon változtattak az évek alatt?
-
#60791 SOD WvW raid HUN -
#60790 Tournament of legends. -
#60789 én az a nagy charr vagyok fejes nélkül, jaggernauttal :D nem tudom látszik-e, de a legnagyobb csata közepén beszorultam az egyik oszlopba egy percre -
itt a tegnap esti piken-gandara-sfrj édeshármas :) -
Negritis #60787 én csak tekin szoktam látni őket
amilyen nagy reményekkel indultam velük anno WSR-n annyira csalódtam :( -
#60786 Egyebkent jol lattam, hogy variance raidelt tegnap piken borderen? Lattam beloluk egy csomoval, de egybol eltuntek, amikor meglattak minket :D -
Negritis #60785 komoly csatába van ilyen :D -
ktm99 #60784 az szep, 3.6 masodpercenkent 1 kill -
#60783 rekordom 1000 kill volt egy 1 órás sm védésnél :) -
Negritis #60782 nekem valamelyik nap hajnalba garry ostromkor jött össze 1 óra alatt 250 kill :D -
#60781 ma 424 kill lett este piken és gandara ellen :D
nem tudom mi van velük, de a full szervereket tettük le 30 emberrel -
#60780 eddig is minden további nélkül játszhattatok együtt. tudtál egy olyat csinálni, hogy vendégeskedsz egy adott szerveren, ingyen. szóval igazából a wvw volt az egyetlen ok eddig is... na jó, amíg nem fejlesztenek ki mindent egy guildnél, addig kellett az influ, de utána mindegy. sőt! nemsokára a különböző szerverekről is összevonják a guildek influját -
Negritis #60779 ths, tyk, reso akit hasból tudok mondani , magyar és desos -
constellus #60778 aha, na et nemtudtam ennyire nemfolytam még bele a guildek világába, dehát pl ha valaki spiken van akkor hogytudok találkozni vele? vagy ezért lett a megaszerver cucc? -
#60777 még mindig sok magyar van ott. guildben pedig lehetsz szervertől függetlenül. nem tudom miért akadályoz téged a dolog -
constellus #60776 :( kár, csak jobblenne egy magyar közösségben bezsélgetni, mert elég nekem napi 12 órát angolul bezsélnim aztán még a tsen is azt hallom:D
btw deso, azt tudm h régen itt is voltak magyarok de mostanában egyet se találok, viszont rengeteg németet és csehet -
Negritis #60775 nem tudom most melyik szerón vagy, de ha nem érdekel a WvW akkor ne válts még szervert, mer jelenleg aranyáron van -
#60774 pve miatt ne válts szervert. már csak wvw miatt számít a dolog -
constellus #60773 ma átrakom pikenre a karakterem, melyik guildet ajánlotok ? pve inkább kinda casual de néha sokat vagyok, ts nemmindig van család maitt, viszont segiteni szivesen akárkinek akármikor:D