Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

Van Deson nagyobb szervezett magyar guild? Most kezdeném újra a játékot, és olyan hely kéne ahol élet van!

spectRa xTra

wvw-be nem a legjobb ez tuti, de nem véletlen hogy az elsõ 2 triple trouble kill nálunk volt 😄
más kérdés hogy az elsõnél 10 percel a kezdés elõtt kaptam DC-t 😄 a másodiknál meg nem is próbáltam
azóta asszem egy amcsi szeró is lenyomta

mondjuk tök gáz ez a "world boss" , a marionette jó csak kellett 1-2 nap hogy az emberek belejöjjenek
de ez a kukacoskodás valahogy nem ül

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Vadnokedli
<#idiota> Hát ez vitatható, PvE- eventekben igen. Én oda járok.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Köszi, este már tolom is valamelyiken! 😊
Ha Te mondod! 😊

tudod, tudat alatti sugallás hogy a Deso a király 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

XD Csak azért javítottalak ki,hogy nehogy olyan néven keresse... 😊

sose tudom leírni rendesen 😄 de ez közelebb mint mikor Piquennek írom 😄

*Piken

Deso vagy Picken

OKés, köszi, meló után el is intézem, megveszem. Melyik szerverre érdemes amúgy menni ha sok magyarral akarok találkozni?
Igen, megveszed, onnantól minden elérhetõ bármeddig. Trial idõközönként van csak, elég ritka, évi 2-3.. se. Nem ismerem az oldalt, de ha van paypal, akkor csak nem lehet átbaszás.
Hello!
Most szeretnék elkezdeni játszani GW2-vel, lenne 1-2 kérdésem:
Van-e lehetõség néhány napos trialra, csak hogy lássam valóban megy-e a gépemen? Oldalukon nem láttam semmi erre utalót, csak megadhattam emailemet, és majd szólnak ha lesz trial lehetõség, de azóta semmi...
Hivatalos oldalon 40 és 60 euroért van a játék: http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2
Találtam egy másik oldalt ahol pedig van 25 euro-ért: https://www.g2a.com/guild-wars-2-heroic-edition-cd-key-eu.html
Ez átverés lehet, vagy érdemes ezt venni? Csak mert igaz h kevesebb cuccot ígér, de az nem gáz számomra, kicsit barátibb az ár 😊
Illetve még egy kérdés a végére. GW2 nem havi díjas ugye? Megveszem 1-szer valamelyik csomagot, aztán tolhatom azzal bármeddig, igaz?
Segítségeket elõre is köszönöm!
Mc Wolfy
bossok dropját leszedték mint állat, hiszen mindenki azokat farmolja. guildbõl meg csak 10% jöhet összesen magic findra

Never underestimate the power of the dork side!

miafasz mar nincs is 3 lepcsos tournament?
nekem 90 van accon meg 10 jön guild bónuszóbl

TBTPumpa
Új Living Story content:
http://youtu.be/JYzGEXF4GhA

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

shati-teqi-karka-mari ezeket csináld (amíg mari van)
a többit max ha épp nincs party dungiba

Ti mennyi magic find-dal nyomultok? Én egyelõre 100-ig húztam fel az account MF-et, erre jön még 40-50 bónus guildbõl, bannerbõl, sütibõl. Sárgák viszonylag jól esnek.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

magic find!
Vadnokedli
Ne WorldBossokat gyilkolássz, menj Fractalt- Frost-on Traint- pl. 30 dobozbol úgy kb 2 exotic esik, + fractál végén is 2 exotic + ascended valami pl egy staff esett múltkor level 15 környékén.

Te vagy a szerencsétlen. Üdv a klubban!
😊 Gondoltam.de igazán felvilágosíthatnál? 😊

Vadnokedli
Rossz helyeken járkálsz. <#alien>

December vége óta játszom.Szinte az összes dungeon-ban jártam már.Van amelyikbe minden nap visszamegyek.Behe,golem,mega +az aprók(boar,spider,troll,oak...) is rajta vannak a napi listán.És eddig 1 exotic greatsword esett Behe-tõl amikor még lvl 10-es voltam. 😊 Magic find 70-en van és jam fittert mindíg használok. 😊 Vagy nagy mázlista vagy,vagy én vagyok a szerencsétlen! 😊

Mc Wolfy
mivel precursor bármibõl eshet, ezért egészen biztos, hogy mindenbõl eshet exotic 😊

Vadnokedli
nekem rakat számra. minden mapon esik.

Cobra.
Exotic nekem még egyszer sem esett.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mc Wolfy
de esnek azok mindenbõl

Cobra.
Rare meg Exotic (jó, az már narancs), de ugye ez utóbbi is viszonylag olcsón megvehetõ, ha esni nem is esik normál lényekbõl. Persze nem árt csinálni a questeket, hogy jöjjön a pénz.

Vadnokedli
Sárga? Az-az mezei Rare?

igazából a fracik, arah stb egész jók
fõleg ha összeakarod rakni az ascended armort - fegyókat ott azért van content
más kérdés hogy ez kit mennyire köt le

Cobra.
Lvl 80 és mellé sárga felszerelés hamar megvan egyedül is, de tény, hogy egy idõ után marha unalmas, még úgy is, hogy nagy a terület. A jobb részekre persze egyedül nem tudsz menni, mert szétkap az ellenség.

Mc Wolfy
annyra, mint bármilyen játékban. szerintem rohadt unalmas, más szerint nagyon jó. megjegyezném, hogy solo gameplay kvázi nem létezik gw2ben. championokhoz, world bossokhoz, dungeonokhoz több ember kell. a random mobok gyilkolászása meg szerintem a lehetõ legunalmasabb dolog a világon minden játékban...

yesname
Azt szeretném megkérdezni, hogy a GW2 egy casual játékosnak nagyrészt szólozgatni, PvE-re mennyire jó és élvezetes? A GW1 nekem óriási nagy kedvenc volt. GW2 bétát próbáltam, de nem igazán jött be. Hozzátenném, hogy csak 2-3 órát játszottam vele. Tehát, a lényeg még mindig az elsõ kérdésem lenne. 😊
Köszi!javascript:document.newmessage.submit();

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Mc Wolfy
wvw az nem pvp, ahogy nem is pve. 😄 ott teljesen mások a szabályok.
pve-ben a full berzerker a nyerõ, de sokkal többet nem tudok róla mondani.
wvw az már az én asztalom. mivel ott gyakran 30-40-50-80 ember ellen küzdötök, nem építhetsz arra, hogy majd jól helyezkedsz. ha mindenki helyezkedik, akkor egy csapat, amelyik tudja a dolgát szétrak titeket. minden fölszerelésedben legyen toughness, elével ajánlanám még elsõnek a power/vitality/toughness stat kombót mindenedbe. A különálló sebzésed ott nem sokat számít, használj staffot és tankos buildet.

Értem.Akkor annyi a lényeg hogy TA és 80-as?!Köszönöm.

80as TA hoz kell, de érdemes nem puggal hanem rendes csapattal menni

Hmm...

Vagy PVE vagy pedig PVP.

Szeretek közösen bost ölni de az ostromokban stb. sem akarok alul maradni.
Sziasztok,

Van egy ilyen kulcsom: Completed Aetherkey. Azt már tudom hogy a dungeon-on belül tudom csak használni egy chest-hez.De melyik útat kell hozzá választani vagy hol és hogyan találom meg?Hallottam olyat hogy amikor scarlet "lecsap" akkor érhetõ csak el az ehhez az úthoz kapcsolódó ládika és a választható út.

Mc Wolfy
pve, wvw vagy pvp érdekel?

Vadnokedli
Amilyet akarsz. Felhasználótól függ. <#alien>

Elementalistnál miére érdemes majd rakni? Valamint milyen fegyvert éri meg legjobban használni?Jelenleg Staff van.
Mc Wolfy
ez netrõl telepíti magát. én a helyedben csinálnék egy ultragáz (de felnõtt korában azért majd õ is mesélni fogja a fiának) power pointot, amiben pár lépésben elmgyarázod, miért is kapja, majd az utolsó lapon egy link az official oldalra. na ezt már kiírhatod egy lemezre. borító hasonlóan

Le lehet tölteni valahonnan a teljes telepítõkészletet?

Fiamnak vettem ajándékba egy kulcsot, de mutatósabb lenne úgy odaadni, hogy tudnék készíteni egy DVD lemezt, meg borítót.

Vadnokedli
Nem mivel automatice át rak arra a szeróra.

egyébként néha mentem ugye pug-gal cofot ami nagyrész "zárva" van
ott guesteltek elég sûrûn, szóval sztem még csak guestelni sem kell dungihoz

Mc Wolfy
csak wvwhez kell azonos szerón lenni

amúgy a dungeonhoz tudtommal nem kell azonos szerón lenni 😄

Kata
Katalin.7062

[/cserf][/fülünyúl]