Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Namajd ha összejön jópár zkey megin, akkor nemnyitogatok chestet hanem nevezek egy ilyenre, a mostaninál biztosan jobb😊

Nekem valami prophos szar van most, ami wiki alapjan szinten jol festhetõnek tunt, aztan jol rá is faragtam😄 Van 2 fehér cickóm, aztán csókolom. Canthannak a felsõjét megnézem majd mennyire lehet fehér. Bár igazságszerint valami hasonló "kis sexy" kéne ami most van😄

http://pvx.wikia.com/wiki/Build😄/E_Wounding_Strike
Never underestimate the power of the dork side!
専用アダプタ
Attributes and Skills
Dervish / Monk Attribute Rank
Scythe Mastery 12 + 1 + 2
Mysticism 9 + 1
Earth Prayers 9 + 1
Protection Prayers 3
Wounding Strike
Mystic Sweep
Crippling Sweep
Mystic Regeneration
Zealous Renewal
Vital Boon
Mending Touch
Resurrection Signet
és hát azt szeretném kérdezni hogy ennek nincs elég sebzõ spelle pls javítsátok ki ha tudtok jobbat
http://pvx.wikia.com/wiki/Category:Great_working_general_builds
Válogass. Ha nincs meg mindegyik része a jateknak akk figyeld a skilleket.
Végigtoltam Proph-ot, aztán Factions majd EotN-t, és még mindig csak vacak heroim voltak, "vacak" skillekkel. Múlt héten nekifeküdtem Nightfall-nak, és úgy 200%-a nõtt a hatékonyságom! Jók a dropok, jó skilleket tudok elkapni a heroknak, és úgy egyáltalán.
Szóval minden kezdõnek azt javaslom, hogy Proph után/közben/elõtt Nightfall-ra feküdjön rá, ne járjon úgy mint én. 😊
2; nincs szakma, megtudod venni playertol/tradertpé, vagy bezuzol érte itemeket, ill ritkan esik
3; igen, hogy tovabbmenj a storyban, de hasznalni nem
1.:Warriornak és Elementaluist nek mi a legjobb 2.prof?
2.:itt is vannak szakmák mint a wow ban? vagy csak amit látatm hogy 2-4 valami iron bar vagy micsudábol tud craftolni 1 npc különbözõ cuccokat.nah most azt a bizonyos (vasat) valamit bányásznomkell vagy megtom venni vhol esetleg random drop?
3.:kötelezõ ez a 2.prof
AB(pvp) illetve Vanquishing(pve) ajánlott a pontszerzésre..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Azért írom így, mert rövidebb és egyszerubb, van még bõven más szó is, amit 1xûbben irok, remelém majd abba is belekötsz majd.
Te viszont teljesen más szóról beszéltél, mert nemismerted a "szótõt" annal a szónál amire gondoltál:p De ahogy elnézem eléggé sziven ütött a dolog, ha azóta is ezen pöröx IEN kiddo módon.
Csak mondjuk az a fura, hogy pl Quakeben, ami igencsak ping érzékeny game, europaba mindenhol 100 alatt van a pingem meg akkoris ha többmint 10 en vagyunk benn, ha elmegyek egy amcsi serverre, akkor 110-130.
Gw-ben pedig egy par szemelyes arena fightnal is 200 rol indul már kb. Tegnap este america districtben dumaltam par amcsi arccal , õk aszontak nekik egy eve ien 50-70 pingjük volt arenanetre, de mostmar nekik is 100-150 (pedig az még egész játszható, legalábbis gw ben).
Csak amcsi serverek vannak v hogyvan ez?
- itt pvp-t szerettem volna de errõl idõvel lemondtam, 190ms latency mellett túl gyakran castolok 3 másodpercnél hosszabb idõket, illetve néha 'teleportálgat' a karakterem össze-vissza ami szerintem gáz
- még 1 (számomra) túl érzékeny dologra figyeltem fel, gw gyakorlatilag folyamatosan pörgeti a laptop hûtõventillátorát (wow csak idõnként pörgeti fel) és 2 órán belül inkább lekapcsolom a gépet mielõtt túlmelegedne
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Itt többmint 1 év alatt soha, de soha nemvolt kevesebb mint 150 pingem, a mostani avarage meg 300 körül van leginkább. Egyre sûrûbbek a lagok, kb elõre randomra kell nyomni az interruptokat h egy szaros 1 seces spellt betudj szakitani vele, ami kissé zzz... Még igy ejjel 4 körül is egy nagy lagos szar az egész.
Nemtom nektek milyen a pingetek, de kb 3-4 masik jatekkal is nyomulok, es pl quakeben, vagy wowban, vagy strategiai jatekokban is lagmentes a game, es a ping is mindenhol 100 alatt van, szal nemhinnem , hogy nalam lenne a gebasz. Es mintha egyre rosszabb lenne gw-ben.. leepitik a servereket v wtf?
Na de hagyjuk sztem a wowot meg a KOREAIAKAT, ez GW fórum, beszéljünk arról <#zavart1>#zavart1>
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Ugye azt tudod hogy évekkel a WoW kijövetele elött ezek a csunya kinaiak, akik amugy koreaiak már tucatjával gyártották az MMO-kat, tulajdonképpen korea az MMO öshazája, és WoW fejlesztö ügyesen le is koppintottak minden jot😊
Pont ezen gondolkoztam múltkor.
Never underestimate the power of the dork side!
GW alattomos...nem tûr meg maga mellett más játékot. 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1 szó mint 100 a wow nagyon jó játék, és a GW is, nyilván mindkettõbe van ami jobb a másiknál, de szvsz tökéletes játék nem létezik <#vigyor2>#vigyor2>
A pvp része viszont egész jó, bár szintén tök más, ahogy az egesz game mechanics is. Ha ilyen raides instance fan vagy, akkor nembiztos h ez a legmegfelelõbb játék, mert "ritkán" állnak össze csak human playerek, hogy ledaráljanak valami kemeny dungeont. Bár biztosan tudsz majd olyan guildet talalni, akkor erre szakosodott.
lehet tobbet tanulsz altaluk mint tanfolyamokon
Eye of de northoz kell vmelyik rész, de a többi magában jatszhato.
questhelper van->wiki
itt a bossok szart sem érnek kb