Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos beteg, de legalább jó ízlése van. Csini ez a monk
Wow, egész jol nez ki, bar az a bajom vele mint a necrom panceljaival. Hiába kenem fehérre, ilyen "szürkés" lesz, a paragonnak dervishnek meg monknak pedig szinte világít akármilyen armort kap.

Namajd ha összejön jópár zkey megin, akkor nemnyitogatok chestet hanem nevezek egy ilyenre, a mostaninál biztosan jobb😊

SZEG007
sajnos én már töröltem a saját rangerem pedig megvolt ez az armor fehéren, de találtam egy kis képet forumon: http://i261.photobucket.com/albums/ii73/kittykapu/Phae2.jpg

Amugy ez eddig a max amit láttam, de biztos valami beteg állat lehet😄

Hm.. köszi szepen a gyors válaszokat, bar az a bajom a wikivel, hogy ritkan rakják fel minden szinben, de ez a sarkvidéki remélhetõleg tényleg fehér lesz😄

Nekem valami prophos szar van most, ami wiki alapjan szinten jol festhetõnek tunt, aztan jol rá is faragtam😄 Van 2 fehér cickóm, aztán csókolom. Canthannak a felsõjét megnézem majd mennyire lehet fehér. Bár igazságszerint valami hasonló "kis sexy" kéne ami most van😄

SZEG007
nem ezen a néven fut az armor itt van ami neked kell igazi kis sarkvidéki camo suit rangernek fehérre festve: http://guildwars.wikia.com/wiki/Ranger_Elite_Fur-Lined_armor

SZEG007
Elit Frostbound

Ranger függõ voltam, de meg nem mondom melyik ez
Amugy 1,5ks canthan sztem marhajo

canthan

Van olyan female ranger armor, ami teljesen hófehérre festhetõ? Legalábbis 90% osan v valami..?

Mc Wolfy
http://pvx.wikia.com/wiki/Build😄/W_Wounding_Strike_Dervish
http://pvx.wikia.com/wiki/Build😄/E_Wounding_Strike

Never underestimate the power of the dork side!

Ez egy 8 fös csapatra volt kitalálva, és ha 4 en eltolják a demage-t akkor elég ha a dervis kettöt üt mert a fél hp-ja lemegy a targetnak az az un. spike vagy falun: tüske/böki/

専用アダプタ

Helósztok találtam egy D/mo pvp buildet
Attributes and Skills
Dervish / Monk Attribute Rank
Scythe Mastery 12 + 1 + 2
Mysticism 9 + 1
Earth Prayers 9 + 1
Protection Prayers 3

Wounding Strike

Mystic Sweep

Crippling Sweep

Mystic Regeneration

Zealous Renewal

Vital Boon

Mending Touch

Resurrection Signet

és hát azt szeretném kérdezni hogy ennek nincs elég sebzõ spelle pls javítsátok ki ha tudtok jobbat

Ja, amugy a E/any és W/any kategoriak a legjobbak sztem, sosem szerettem pveben keverni a dolgokat. warrior legyen warrior ele legyen ele. bár nemtom echoznak e még, régen jatszottam

Salvage kit, Sup salvage kit, mg van még1 fajta, amivel modokat tudod kiszedni fegyobol, ezek merchanttol megvasarolhato dolgok.

http://pvx.wikia.com/wiki/Category:Great_working_general_builds

Válogass. Ha nincs meg mindegyik része a jateknak akk figyeld a skilleket.

pve re természetesen.2.:van valahol valamelyik városban zúzda?

Azt vettem észre, hogy a cucc/hero/jobb skillek nagy része a NIGHTFALL küldibõl származik.
Végigtoltam Proph-ot, aztán Factions majd EotN-t, és még mindig csak vacak heroim voltak, "vacak" skillekkel. Múlt héten nekifeküdtem Nightfall-nak, és úgy 200%-a nõtt a hatékonyságom! Jók a dropok, jó skilleket tudok elkapni a heroknak, és úgy egyáltalán.

Szóval minden kezdõnek azt javaslom, hogy Proph után/közben/elõtt Nightfall-ra feküdjön rá, ne járjon úgy mint én. 😊
1; attol fugg mire
2; nincs szakma, megtudod venni playertol/tradertpé, vagy bezuzol érte itemeket, ill ritkan esik
3; igen, hogy tovabbmenj a storyban, de hasznalni nem

sziasztok.kipróbáltam a trial versio-t és nagyon bejön.lenne 1-2 kérdésem amire nemigazán jöttem rá.
1.:Warriornak és Elementaluist nek mi a legjobb 2.prof?
2.:itt is vannak szakmák mint a wow ban? vagy csak amit látatm hogy 2-4 valami iron bar vagy micsudábol tud craftolni 1 npc különbözõ cuccokat.nah most azt a bizonyos (vasat) valamit bányásznomkell vagy megtom venni vhol esetleg random drop?
3.:kötelezõ ez a 2.prof

Viktor99
Köszönöm
Igen a Link....😊

AB(pvp) illetve Vanquishing(pve) ajánlott a pontszerzésre..

★ 汤姆 李

Allegiance rank ami ugye vagy Kurzick vagy Luxon lehet.Factions-ben lehet e pontokat gyûjteni,elõször eldönteni melyik oldal aztán mehet a title maxolgatás.3K faction point-ért kapsz skill-t is kasztodnak és rankodnak megfelelõen.

★ 汤姆 李

http://wiki.guildwars.com/wiki/Kurzick_faction

Viktor99
Ha megkérnék valakit elmagyarázná, hogy hogy van ez a kurczikos dolog? Vagy van valami leírás? Mert nekem még csak arra a "Balthazaar"-ra van 1,070 pontom van micsodám... :S (Megköszönném)
Ó hogyne

Ja leesett, hogy mi a problemad.. Hogy mertem az "ilyen" iennek irni. De komolyan ugygondolod, h nemtudom ,hogy az egy olyan szó amiben JÉ hang van? -istenem...
Azért írom így, mert rövidebb és egyszerubb, van még bõven más szó is, amit 1xûbben irok, remelém majd abba is belekötsz majd.

Te viszont teljesen más szóról beszéltél, mert nemismerted a "szótõt" annal a szónál amire gondoltál:p De ahogy elnézem eléggé sziven ütött a dolog, ha azóta is ezen pöröx IEN kiddo módon.

Faszkalapozhatsz nyugodtan, mondjuk nem egeszen értem, hogy miert, de ha ettõl jobban érzed magad, hajrá. Remélem azért megtanultál azóta magyarul.

ien?

Bar a wowot is ugytom h elbasztak mar, marmint volt valami video rola, ha 40 ember egyszerre manapsag elkezdi nyomni a legcsicsább spelljeit direkt egy helyen, akkor eleg sulyos lagokat tudnak generalni, bár ez a legujabb kieg ota van asszem. Persze azis anno szetlaggolt a francba amikor bement 200 ember egy városba. A blizz eu serverei, legalabbis anno meg a diablo2esek svédországban voltak (telia), gondolom mostis kb igy lehet, meg a németeknél.
Csak mondjuk az a fura, hogy pl Quakeben, ami igencsak ping érzékeny game, europaba mindenhol 100 alatt van a pingem meg akkoris ha többmint 10 en vagyunk benn, ha elmegyek egy amcsi serverre, akkor 110-130.
Gw-ben pedig egy par szemelyes arena fightnal is 200 rol indul már kb. Tegnap este america districtben dumaltam par amcsi arccal , õk aszontak nekik egy eve ien 50-70 pingjük volt arenanetre, de mostmar nekik is 100-150 (pedig az még egész játszható, legalábbis gw ben).
Csak amcsi serverek vannak v hogyvan ez?

ultetik át õket a 2. alá :C

- nekem 1 éve fordult a kocka, játékra nem a legalkalmasabb laptopom lett (elõtte erõsebb asztali gépem volt) és a wow-ban kevesebb bajom volt a latencyvel mint itt (bár ott nem kellene ennyire igyekezni mint itt, általában kicsit komótosabb a sebesség)
- itt pvp-t szerettem volna de errõl idõvel lemondtam, 190ms latency mellett túl gyakran castolok 3 másodpercnél hosszabb idõket, illetve néha 'teleportálgat' a karakterem össze-vissza ami szerintem gáz
- még 1 (számomra) túl érzékeny dologra figyeltem fel, gw gyakorlatilag folyamatosan pörgeti a laptop hûtõventillátorát (wow csak idõnként pörgeti fel) és 2 órán belül inkább lekapcsolom a gépet mielõtt túlmelegedne

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

SZEG007
Na igen ahoz képest hopgy a játékok nagyrészét egy német EU szerveren játszuk azért meccs közbe 100 és 300 közt ugrálgat a ping, pedig németországba én 40-70 között szoktam pingelni Battlefield 2-vel.

En meg nem akarom szidni a gw-t, de mar rohadtul a bögyömben van az arenanet az elcseszett szar netcodjaval meg a fos servereivel. A masik mmoban meg egy 40v40 fightban se nagyon megy a pingem 70-90 fölé , altalaban pedig 40-50 körül van, lehet azer mer havidijas, bár sztem egy összesen 25k ér megvett jateknal is illene rendes servereket biztositani.
Itt többmint 1 év alatt soha, de soha nemvolt kevesebb mint 150 pingem, a mostani avarage meg 300 körül van leginkább. Egyre sûrûbbek a lagok, kb elõre randomra kell nyomni az interruptokat h egy szaros 1 seces spellt betudj szakitani vele, ami kissé zzz... Még igy ejjel 4 körül is egy nagy lagos szar az egész.

Nemtom nektek milyen a pingetek, de kb 3-4 masik jatekkal is nyomulok, es pl quakeben, vagy wowban, vagy strategiai jatekokban is lagmentes a game, es a ping is mindenhol 100 alatt van, szal nemhinnem , hogy nalam lenne a gebasz. Es mintha egyre rosszabb lenne gw-ben.. leepitik a servereket v wtf?

SZEG007
Nem akarom védeni a Koreai MMO-kat, de azon kivül hogy a Blizard egy eleve jol bejáratott névböl készitette a saját játékát, amit a játékipar történetének legnagyobb reklám kampánya elözött meg azért sokban hozzá tett a WoW sikeréhez, de ettöl függetlenül ugyanaz a grind fesztivál mint a koreai MMO-k. Én egyik ilyen MMO-val se vagyaok képes huzamosabb ideig játszani, mert nagyon gyorsan megunhatoak. Valoszinüleg már GW-al se játszanék ha nincs egy igaz pici, de lelkes pvp közösség.

Kry
Nem igazán foglalkozom azzal hogy ki majmol kit vagy mit, a lényeg hogy míg a Blizzard világhirû mmo-t készitett, ami tényleg az egyik legjobb, addig a KOREAIAK szvsz igényes mmo-t még nem adtak ki kezük alól. (ha van is akkor azt is csak maguknak csinálják a hülye kriksz-krraksz nyelvükön, és egész európa meg amerika számára elérhetetlen. pl: Dragon Ball online)
Na de hagyjuk sztem a wowot meg a KOREAIAKAT, ez GW fórum, beszéljünk arról <#zavart1>

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

SZEG007
ki majmol kit?
Ugye azt tudod hogy évekkel a WoW kijövetele elött ezek a csunya kinaiak, akik amugy koreaiak már tucatjával gyártották az MMO-kat, tulajdonképpen korea az MMO öshazája, és WoW fejlesztö ügyesen le is koppintottak minden jot😊

Mc Wolfy
Nyehehe, hogy ez mennyire igaz. 😄
Pont ezen gondolkoztam múltkor.

Never underestimate the power of the dork side!

ról-rõl....értelemszerûen
Mióta GW-zek, talán a Dead Space-t játszottam végig. Annyi "nagy nevû" játék vár a sorára a winyómon, hogy ha holnap letörölném a GW-t a gépemról, kb. 1 évig ellennék velük. Néha elkezdek valamit telepíteni, de aztán 2 hét NEM használat után le is szedem. 😊
GW alattomos...nem tûr meg maga mellett más játékot. 😉
Mephike
Szerintem ez egy olyan játék, amit vétek kihagyni. Sokoldalú, és élvezetes. Nem rosszabb, nem jobb mint bármelyik minõségi játék.😉

Kry
9000 - körül van szinte mindenhol az ára, persze arra még jön egy ezres postai költség sajna 😛 10bõl kijön az egész <#vigyor3>

Viktor99
10130 asszem 😊 De csak mert kicsit M.O. messzebbik felérõl hozták...
Atisz
Nem akarok kötekedni, de egyik sem "kínai". Szinte kivétel nélkül dél-koreaiak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Megrendelve mennyi volt? Csak mert boltban 8990.- a 4-es csomag.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kry
Kb 1 hete jáccok gw-vel, ezelött wowoztam vagy 1,5 évig (sajna törtön), s én is azt hittem hogy a gw-t összelehet hasonlítani a wowwal, de mostmár rájöttem hogy szinte teljesen más a kettõ, a gw készítõi nem majmozták le a wowot, mint ahogy azt manapság minden kinai *** mmo teszi. A gw CORPG és nem MMORPG, ebbõl is látszik a különbség.
1 szó mint 100 a wow nagyon jó játék, és a GW is, nyilván mindkettõbe van ami jobb a másiknál, de szvsz tökéletes játék nem létezik <#vigyor2>

"Bár biztosan tudsz majd olyan guildet talalni, akkor erre szakosodott. " akkor = ami

Hat wow utan a pve eleg fikanak fog tûnni. Itt nemnagyon "raidelnek" , mivel tulkepp egyedül is tudsz pve-zni.(herok + henchmanok segitségével)

A pvp része viszont egész jó, bár szintén tök más, ahogy az egesz game mechanics is. Ha ilyen raides instance fan vagy, akkor nembiztos h ez a legmegfelelõbb játék, mert "ritkán" állnak össze csak human playerek, hogy ledaráljanak valami kemeny dungeont. Bár biztosan tudsz majd olyan guildet talalni, akkor erre szakosodott.

hát az én angolom gwbol meg l2bol van xD
lehet tobbet tanulsz altaluk mint tanfolyamokon

nincs havidij
Eye of de northoz kell vmelyik rész, de a többi magában jatszhato.
questhelper van->wiki
itt a bossok szart sem érnek kb