Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
akkor passz

hm...ez már a 9.2-es
SZEG007
9.1-es ati driverel voltak problémák, de konkrétan mi azt nem tudom😊

Ilyen a világon nincs, bakker!!
3 napig nem ültem a gép elõtt, erre ma nem akar elindulni a GW!
Friss Winamp és friss Ati drivert tettem ugyan fel, de eddig ez nem okozott gondot. 3 sikertelen (fagyás) indítás után beraktam a proph DVD-t, és REPAIR INSTALLATION....erre az is kifagyott! Mi a túró lehet ez? Tapasztalt már ilyet valaki?
Ja sztem sincs köze a ventrilo versionhoz. Ahogy Tusy is mondja, ha cseszteted a verziot csak annyit érsz el, hogy nemtudsz majd felmenni a serverre😊

Nemtudom gw-ben milyen hangbeállítások vannak, nekem amióta felraktam defaulton van, de szerintem ott kéne erõsen buzulni valamit, ha más nem kikapcsolni valahogy az egészet. Ugysem egeszen olyan a jatek, mint egy fps, hogy ventrizés közben sem árt ha hallod a mozgó ellenfeleket stb. Max annyi hasznát veszed itt, hogy hallod, hogy mikor raktak diversiont a társadra, meg 1-2 durva hexet aminek jellegzetes hangja van.

Thunderclapot viszont próbálták használhatóbbá tenni, csakugy mint sok minden más skillt, amivel tök poén buildeket lehetett csinálni régen.
A glimmering mark is ilyen volt pl, amikor megváltoztatták meg igén tápra sikeredett.. Azóta asszem 3x nerfelték, mostmár kb ugyanannyian használják, mint a régit😄 A Thunderclap amugy fun, fõleg ha kd-zol mellé, vagy van veled egy hammer warri és jól csináljátok.

- a ventri tudtommal verzió függõ, vagyis adott verziójú szerverhez csak ugyanolyan verziójú klienssel lehet csatlakozni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

probálj meg egy korábbi verziót letölteni valahonnan.
Nekünk volt olyan, hogy csak azzal tudtunk kifogástalanul dumálni.
Vagy éppen forditva, ha régebbi a ventri, frissítsd.
Hátha...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Zomil
sajna akárhogy variáltam a hangkari drivert még mindig lefagy a gw ventrilo-zás közben :S
és az a baj, h csak a gw-vel van ilyen problémám
ha nem megy a ventri gond nélkül tudok játszani egész nap 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én most egy ward+hex-es build-et próbálgatok.2 ward,1 lassító 15 mp-ig és egy 50 sanszos blokkoló melee ellen team-re.SS,Gole,r.chant,+6-os h.regen és hexek csak tömegsebzésre.
Survivor armor,40/40.Tetszik😊

★ 汤姆 李

Zomil
kihagytam némi idöt mostanában ujra funolok ra-ban 😄

1kérdésem lenne:
a Thunderclap-et megváltoztatták? mert régebben ugy emlékszek kd-zta azt aki lightning dmg-et kapot, amikor már nagyon elborultam akkor bementem egy Thunderclap-el és egy short bow-al szorakozni vicces volt, h az ellen nem tudok felkelni a földröl 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jo lesz még egy ideig aztán bye-bye...
ugy le fog zuhanni a dropod, ha most még jo, hogy rossz nézni. Én is cof-bol maxoltam a deldrimort, a 20. körnél már nem dob csak fehéret, meg 2 körönként egy stack csontot, aztán már azt sem kb... LoD nekem már szinte kizárólag pénzt ad.

raptor farm. hát én sem azért csinálom mert a seggemet verem az örömtöl a 526. claws után, hanem az ilyen hétvégék miatt, amikor igazábol nem érdekel, hogy mi egyéb esik, az a lényeg, hogy a special item az 5000. körnél is befigyel. aztán azért csak esik ez az közben, egy kis sárga, egy kis tome, bla bla.

tegnap RA-ztam végig, aztán ez a mind blast-distortion ele nagyon bejön, de persze nem ugy ahogy pvx-en van, az RA-ra gyengusz, illetve nem hatékony.
de tényleg ez a rettenetes mennyiségü interrupt interrupt interrupt rángér, annyira idegesitö áááááá
szávádzsé sót, disztrakting sót, ezt tudják, erre verik...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Cof viszont állat jó lett.Használható Inscript.-ek fegyverekbõl,elite tome-ok,rare material-ok(sapp,ruby stb..),LP tömegével.
Új karimmal azthiszem még kb 80× kell nekifutnom a max title-hez😛
Ez persze a vabbi armor vásárlást is magába foglalja az új necro female karimnak😊

★ 汤姆 李

Biztos voltam benne,hogy nem tünsz el örökre😊<#wave>
Biztos tuti a rap.farm de ez az egy ami abszolúte nem szimpatikus nekem:S
30-40× kinnt voltam már kb de nem tetszik.Már jó 1 hónapja nem voltam RF-on..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hígul a pvp mezõny, sok a zkey, nemis veszik 5kért, igazából zkeynél nincs is árfolyam, mint pl az ektónál, annyiba kerül amennyit hajlandóak érte fizetni, meg talán az is bejátszik h sok embernek megvan az a z title amit akart. sztem valami ilyesmi

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ilyenkor 90%ban összeakadnak a hangkodecek, az okozza fagyást.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Zomil
azt nem tudja vki, h miért fagy ki a gw amikor ventrilo-t használok?
és érdekes módon csak akkor fagy, ha a ventrilo fut, más játéknál ezt nem tapasztaltam :S

vmi 5let?

elöre is köszi

szevasz Lee, visszajöttem =)
csakis raptor farm, összeszedsz amennyit nem szégyellsz.
vigyél leechert

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

tudja valaki hogy miért ment le az ára a Z-keynek a common 5k-ról?
Mondom nem adom el öket majd csak ha összegyült a 20db, akkor majd 100k-ért erre nézem mindenki 4-4.2 meg ilyenekért árulja.
jo 2 hete (vagy több?) nem játszottam mer szar volt a gépem de mi történt ezalatt???

* Fixed a bug that caused Eye of the North treasure chests in Hard Mode to not drop Skill Tomes.

Mióta van Elite tome drop chest-bõl cof-ban?Ma meglepetésemre dobott egyet.
Növelnem kell a treasure title-t cof-ban😊

Special Item events a hétvégén Tyria-n!
Tehát HM vq😊De lehet kipróbálok valami komolyabb szokásostól eltérõ farm-ot..

Nivea
csináltam nc accot, de nem tudom hozzáadni a játékot, de már nidegy is mert vége a napnak majd jövöhéten ujrasirok nektek!

Mc Wolfy
Nem hiszem, hogy túl sok GW-zõ hálóbetyár jár a sulitokba. 😊
Amúgy meg igen, NCsoftos master accodon keresztül vissza tudod szerezni.

Never underestimate the power of the dork side!

én nem lépnék be olyan gépen ami nem 100% biztonságos. ami elég szépen le lehet lopni a jelszavakat és ugrott az accod. legjobb esetben visszakapod de teljesen kifosztva szétbarmolva de valószinübb végleg ugrik. az hogy az anet meg mit lép olyan esetben ha megvan neked minden jelszó kártya scannelve stb arról náluk kelle kérdezösködni.

Nivea
holnap a suliba 5orám lesz és semmit nem fogunk csinálni, de beirnak hiáynzonak ha nem megyek ugyh gondltam guild warsozom egy kicsit. viszont nem biztonságosaka gépek. ha ellopnák az accom akkor visszatudom szerezni valahogy? v eggyátalán el tudják lopni? pl olyat be lehet állitani h minden modositást a mailemen jová keljen hagyni?

Atisz
Nem azért de az egyik nagy bevásárlóközpontban (egészen konkrétan a madaras teszkóban) moast láttam 5 ropiért a complete collection-t. Tehát óvatosan a nagy vásárlásokkal, elvégre gazdasági világválság van, most már figyelni is kell 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Vsf kötelezõ mindenkinek😊
Tegnap 2 amethyst aegis egy team-el😮
Plussz 1 destro fegyverre való material😛

Eladható de nem itt...

Mc Wolfy
prof+fac+nf+gwent megveszed 10k-ért boltban is.

Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akarok ünneprontó lenni de ennyiért aligha veszik meg... Én pl azt a csomagot vettem 10000-ért! De ki tudja 😄
Guild Wars eladó (csak Budapesten)
Prop+NF+Fac

Ára: 10000Ft

Persze! Nem is bántásból mondtam. Csak néha én kezdem magam kockának érezni, de aztán elolvasok egy-két "ilyen" hozzászólást, és megnyugszom. Még hosszú utat kell bejárnom! 😊
Jo hat egy gamer forumba csak belefer ha egy picit cube az ember<#beka3>

Mephike
Valahogy sokkal jobban szeretem az olyan embereket, akik képesek fogalmazni, és nem 2-3 szó tartozik a szókincsükbe: "nabok, awesome" 😊
Amúgy meg Wolfy Te ne szólj semmit, Te beszélni imádsz, szép hosszú körmondatokban😉
A stances monkok RA-ban megérzik majd ezt a "kis" nerfet, de a GvG-rõl is el fognak tûnni gyanítom. Nem is bánom 😊

Mc Wolfy
Dudovec sztem még nem jött rá, hogy lehet 1000 szó alatt is értelmesen fogalmazni.

Hát apám! Igaz, még egy éve sem játszom GW-t, de azóta az egyetlen Ranger karimat nevelgetem.
A fél oldalas irományodból úgy 10-15%-ot értettem meg. <#idiota>
Ha még emelett munkád, barátnõd, ÉLETED is van, akkor BIG RESPECT!
Awesome meglátás...

...ja,nem! <#merges2>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

A ranger az eddigi játékokban amihez szerencsém volt, kezdve dio1 tõl, d2n át, wow , tq és gw ben is egy overpowered class volt ami a pvp-t illeti. Nem egyszer megállapítottam, hogy a read the wind meg a distracting shot igazából elite skillek. Read the wind volt eddigis torony magasan a legjobb preparation, mert a rangernek nagyonkell az a dupla projectile speed. Fõleg ha az ember stormbowot , vagy egyéb messzire lõvõ ijat hasznal. Egy caster két lövést bekap aggro bubblen kivulrol mire ratudna castolni a spelljet, amit rendszerint be is fog szakitani az interrupt. Meleenek pedig nemigazan van eselye ellene ha van a rangernel crippling, a blockokrol pedig inkább neis beszéljünk. Meg a két interruptrol sem ami ott figyel a barban, ésha épp nincs blockod, akkoris dshotolod a dev.hammert 20 secre.. A dshotnak is 10 secre kene tiltania, vagy legalább 10 mana költsége kéne legyen, vagy 20 as rechargeja. A 100 elemental armor is elég erõsen tulzas, 80 inkább korrekt lenne, fõleg azt mert az ele spellek alt 1-3 sec castimeosak, amit röhögve szakitasz meg viszonylag fos ping mellett is.

Ezzel szemben ottvan a warri distracting strikeja, amit epp most nerfeltek, merthat hammerral ha kritel, akkor eleg szepet betud vinni, de mivel eleg magas a rechargeja, szerintem jovolt az ugy ahogy volt, fõleg, hogy a 20 seces tiltasnak eleg gazos feltetele van, mivel a w nemtud armort crackolni, nyilvan ezert van a bodyblownak is egy bonusz speckoja. A distrupting chop meg 1.3 as attackspeeddel igazabol csak makbol tilt be barmit is, ütöd erzésbõl h remelhetõleg epp akkor castol majd valamit amikor betalál.

Az hogy a gvg miatt csesztetik a skilleket, biztosan igyvan, de elég erõsen kihat az arénára. GvG-n nemtom mennyire jellemzõek a discliplined, ill shield stancek, de sztem ahol több healer van, meg aegis , ott nincsenek annyira raszorulva ezekre, mint a szerencsetlen arena monkok... inkabb rajuk hat ki ez a nerf sztem.

Rangerrõl még annyit, ha nálam krittel a burning arrow az 130 dmg + 84 burn dmg 4 manáért, majdnem másfél aggro bubblérõl. Amit szintén kicsit tulzásnak érzek. A ranger kétségtelenül OP, dugig van az arena rangerekkel, sokszor 2-3 is egy csapatban, és nem sync, hanem egyszeruen ennyire sokan tolják vele, nem véletlenül. Bár arenaban rengeteg map van amin szivatjak õket azzal, hogy takarásba futsz, dehát mást nemnagyon tudsz csinálni vele sajnos.

Egyik nap szórakoztam egy builddel, poénbol betettem a wow of strenghtet rank 10 el, egy 15 ös marks melle 20/20 bowwal a maradék expertizén. Biztam benne, hogy nemkapok kondizos társakat és szerencsémre nemkaptam. Aztán megesett egy olyan , hogy mecs elején betoltam a light reflexet sloth hunter shot + keen arrow es gondolkodás nélkül utána eresztettem a savage shotot. Annyit láttam a képernyõn, hogy sloth hunter 170, keen arrow 185, savage shot 165 el krittelte a wohjat es elterült, mindez kb 2-3 sec alatt durrant be neki. Persze kritelt minden, de akkoris. wtb ranger nerf~

A turret balansz szempontjából egy kalap szar volt, röhej hogy átlövi a pályát és bevisz egy 100ast, a játék legimbább interruptját meg majdnem olyan gyorsan nyomja mint egy mesmer, egy árcsert 9 sec alatt szed le, a 100as armorja mellé befér még 1 v 2 defenzív stance, esetleg kondiszedés, ha 2 stances akkor az ellenfél bázisán úgy mozog mint a sajáton, nemigazán érzem hogy jót tett a metának, hogy volt (lehet lesz is) ilyen.
Bár rangerhez nemértek.

Mc Wolfy
Turret tényleg táp volt, nem sajnálom, de azt igen, hogy mostmár tényleg már csak kondit lehet rangerrel osztani. Vagy bejössz thumperrkénk 😛

Nabok,mindenki tudja,hogy a pve-t akarták erosítteni,mivel mostanság kevés a favor és ez által jobban lehessen farmolni a titleket meg az uw.Pl. a primal raget is azért nerfelték mert mindenki azzal futott DRO KAN-t,vagy nem???Shorlex természetesen megint szédul,4v4el sosem foglalkoztak,most sem foglalkoznak és nem is fognak.Ez tiszta pve update volt!És nekem jót is tett,mert most már PvE 1 vagyok!
<#duhos2>

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Az update-nek kizárólag gvg-hez van köze, a 4v4 arenakkal soha nem foglalkoztak és ez most se változott. A mostani skill balance-nak az volt a célja, hogy split játékra ösztönözzék a csapatokat, mivel utóbbi idõben eléggé erõsek voltak a 8v8 buildek, nem volt értelme, és nem is lehetett splitet játszani. Ezért nerfelték a Hidden Caltropsot, Wardingot, Primal Rage-et, és buffolták a self healeket (Heal Sig, Ether Feast, Aura Of Resto). A maradék pedig az imba 8v8 spike-ot hivatott gyengíteni, mint a Read The Wind, Flail (Turret Ranger), Ancestor's Rage, Rend Ench (Midline Ritu), Distracting Strike (Hammer War).

Sosem koncetráltak semmire. A népszerû és sûrûn használt skilleket gyengítették, a fostalicskákat erõsítették, ez kérem a skill balance...
Leszámítva 1-2 tényleg imba dolgot, amit jó hogy eltöröltek a Föld színérõl (smiter's boon ftw?)

Nefürgyé le!

Panzeradler
Szerintem Monument és Cantha néz ki jól fehérbe.(Elite Druida meg szerintem a legrondább csaj ranger armor)
Gondoltam egyet ma hogy megint felrakom szórakozom a szívemhez leközelebb álló MMO-hoz. Patch megvolt minden, de folyton kidobott. aztán már beloggolni sem engedett :/ :@ Elégg ideges vagyok, tuti hogy a router lehet a hibás, de múltkor is ez volt aztán meg semmi gond nem volt. Tudtam játszani nyugodtan...:/
bár nekem mostanság 100 alatt van a ping 😄

ez nem véletlen. Mivel kisebb az aktív állomány, és az új vásárló is. Így több mint 4 év után visszáb vették a servereket.

érdekes ez a legujabb skillbalance.
mintha most már a 4v4 pvp-re koncentrálnának?
mindegy, éljen az uj aura of resto

Jah, iet akartam anno. Ez telleg nagyon sexy, bár kérdéses mennyire szinezhetõ.

StRucC555
Ha ennyire sexy kell .. http://wiki.guildwars.com/wiki/Ranger_Elite_Druid_armor ez még belefér ...

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *