Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 napig nem ültem a gép elõtt, erre ma nem akar elindulni a GW!
Friss Winamp és friss Ati drivert tettem ugyan fel, de eddig ez nem okozott gondot. 3 sikertelen (fagyás) indítás után beraktam a proph DVD-t, és REPAIR INSTALLATION....erre az is kifagyott! Mi a túró lehet ez? Tapasztalt már ilyet valaki?
Nemtudom gw-ben milyen hangbeállítások vannak, nekem amióta felraktam defaulton van, de szerintem ott kéne erõsen buzulni valamit, ha más nem kikapcsolni valahogy az egészet. Ugysem egeszen olyan a jatek, mint egy fps, hogy ventrizés közben sem árt ha hallod a mozgó ellenfeleket stb. Max annyi hasznát veszed itt, hogy hallod, hogy mikor raktak diversiont a társadra, meg 1-2 durva hexet aminek jellegzetes hangja van.
Thunderclapot viszont próbálták használhatóbbá tenni, csakugy mint sok minden más skillt, amivel tök poén buildeket lehetett csinálni régen.
A glimmering mark is ilyen volt pl, amikor megváltoztatták meg igén tápra sikeredett.. Azóta asszem 3x nerfelték, mostmár kb ugyanannyian használják, mint a régit😄 A Thunderclap amugy fun, fõleg ha kd-zol mellé, vagy van veled egy hammer warri és jól csináljátok.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nekünk volt olyan, hogy csak azzal tudtunk kifogástalanul dumálni.
Vagy éppen forditva, ha régebbi a ventri, frissítsd.
Hátha...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
és az a baj, h csak a gw-vel van ilyen problémám
ha nem megy a ventri gond nélkül tudok játszani egész nap 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Survivor armor,40/40.Tetszik😊
★ 汤姆 李
1kérdésem lenne:
a Thunderclap-et megváltoztatták? mert régebben ugy emlékszek kd-zta azt aki lightning dmg-et kapot, amikor már nagyon elborultam akkor bementem egy Thunderclap-el és egy short bow-al szorakozni vicces volt, h az ellen nem tudok felkelni a földröl 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ugy le fog zuhanni a dropod, ha most még jo, hogy rossz nézni. Én is cof-bol maxoltam a deldrimort, a 20. körnél már nem dob csak fehéret, meg 2 körönként egy stack csontot, aztán már azt sem kb... LoD nekem már szinte kizárólag pénzt ad.
raptor farm. hát én sem azért csinálom mert a seggemet verem az örömtöl a 526. claws után, hanem az ilyen hétvégék miatt, amikor igazábol nem érdekel, hogy mi egyéb esik, az a lényeg, hogy a special item az 5000. körnél is befigyel. aztán azért csak esik ez az közben, egy kis sárga, egy kis tome, bla bla.
tegnap RA-ztam végig, aztán ez a mind blast-distortion ele nagyon bejön, de persze nem ugy ahogy pvx-en van, az RA-ra gyengusz, illetve nem hatékony.
de tényleg ez a rettenetes mennyiségü interrupt interrupt interrupt rángér, annyira idegesitö áááááá
szávádzsé sót, disztrakting sót, ezt tudják, erre verik...
Új karimmal azthiszem még kb 80× kell nekifutnom a max title-hez😛
Ez persze a vabbi armor vásárlást is magába foglalja az új necro female karimnak😊
★ 汤姆 李
Biztos tuti a rap.farm de ez az egy ami abszolúte nem szimpatikus nekem:S
30-40× kinnt voltam már kb de nem tetszik.Már jó 1 hónapja nem voltam RF-on..
★ 汤姆 李
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
és érdekes módon csak akkor fagy, ha a ventrilo fut, más játéknál ezt nem tapasztaltam :S
vmi 5let?
elöre is köszi
csakis raptor farm, összeszedsz amennyit nem szégyellsz.
vigyél leechert
Mondom nem adom el öket majd csak ha összegyült a 20db, akkor majd 100k-ért erre nézem mindenki 4-4.2 meg ilyenekért árulja.
jo 2 hete (vagy több?) nem játszottam mer szar volt a gépem de mi történt ezalatt???
Növelnem kell a treasure title-t cof-ban😊
★ 汤姆 李
Tehát HM vq😊De lehet kipróbálok valami komolyabb szokásostól eltérõ farm-ot..
★ 汤姆 李
Amúgy meg igen, NCsoftos master accodon keresztül vissza tudod szerezni.
Never underestimate the power of the dork side!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tegnap 2 amethyst aegis egy team-el😮
Plussz 1 destro fegyverre való material😛
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Prop+NF+Fac
Ára: 10000Ft
Amúgy meg Wolfy Te ne szólj semmit, Te beszélni imádsz, szép hosszú körmondatokban😉
A stances monkok RA-ban megérzik majd ezt a "kis" nerfet, de a GvG-rõl is el fognak tûnni gyanítom. Nem is bánom 😊
A fél oldalas irományodból úgy 10-15%-ot értettem meg. <#idiota>#idiota>
Ha még emelett munkád, barátnõd, ÉLETED is van, akkor BIG RESPECT!
...ja,nem! <#merges2>#merges2>
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Ezzel szemben ottvan a warri distracting strikeja, amit epp most nerfeltek, merthat hammerral ha kritel, akkor eleg szepet betud vinni, de mivel eleg magas a rechargeja, szerintem jovolt az ugy ahogy volt, fõleg, hogy a 20 seces tiltasnak eleg gazos feltetele van, mivel a w nemtud armort crackolni, nyilvan ezert van a bodyblownak is egy bonusz speckoja. A distrupting chop meg 1.3 as attackspeeddel igazabol csak makbol tilt be barmit is, ütöd erzésbõl h remelhetõleg epp akkor castol majd valamit amikor betalál.
Az hogy a gvg miatt csesztetik a skilleket, biztosan igyvan, de elég erõsen kihat az arénára. GvG-n nemtom mennyire jellemzõek a discliplined, ill shield stancek, de sztem ahol több healer van, meg aegis , ott nincsenek annyira raszorulva ezekre, mint a szerencsetlen arena monkok... inkabb rajuk hat ki ez a nerf sztem.
Rangerrõl még annyit, ha nálam krittel a burning arrow az 130 dmg + 84 burn dmg 4 manáért, majdnem másfél aggro bubblérõl. Amit szintén kicsit tulzásnak érzek. A ranger kétségtelenül OP, dugig van az arena rangerekkel, sokszor 2-3 is egy csapatban, és nem sync, hanem egyszeruen ennyire sokan tolják vele, nem véletlenül. Bár arenaban rengeteg map van amin szivatjak õket azzal, hogy takarásba futsz, dehát mást nemnagyon tudsz csinálni vele sajnos.
Egyik nap szórakoztam egy builddel, poénbol betettem a wow of strenghtet rank 10 el, egy 15 ös marks melle 20/20 bowwal a maradék expertizén. Biztam benne, hogy nemkapok kondizos társakat és szerencsémre nemkaptam. Aztán megesett egy olyan , hogy mecs elején betoltam a light reflexet sloth hunter shot + keen arrow es gondolkodás nélkül utána eresztettem a savage shotot. Annyit láttam a képernyõn, hogy sloth hunter 170, keen arrow 185, savage shot 165 el krittelte a wohjat es elterült, mindez kb 2-3 sec alatt durrant be neki. Persze kritelt minden, de akkoris. wtb ranger nerf~
Bár rangerhez nemértek.
<#duhos2>#duhos2>
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
Leszámítva 1-2 tényleg imba dolgot, amit jó hogy eltöröltek a Föld színérõl (smiter's boon ftw?)
Nefürgyé le!

mintha most már a 4v4 pvp-re koncentrálnának?
mindegy, éljen az uj aura of resto