Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak annyit tudnák meg,hogy fel vagy lemegy az ára már az is jó lenne<#fejvakaras>#fejvakaras>
★ 汤姆 李
a factionst is több dobozzal adták ki- a belsö ugyanaz.
Amit Te mutattál az egyik fõrész: a factions.
Ebben új skillek vannak, egy vadonatúj történet, két új kaszt az assasin és a ritualista és sok egyéb újdonság.
Itt egy link, több dolgot is elolvashatsz itt: Factions
Van ez a guild wars factions ami más...de nem tom mibe...szal valaki kifejtené nekem?
amugy is, sztem teljesen jogos, hogy igy vigyáznak az accountra, aki elfelejti a mail cimet magára vessen(ezt nem sértésnek szánom, csak tényleg ilyen dolgokra érdemes odafigyelni), de mostmár legalább tuti le fogja irni valahova 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nálam ez sokminden, csak nem support.
Guildet keresnék. Napi pár órát játszom, pvp érdekelne, bár nem vagyok tapasztalt. Tudnék valahová csatlakozni? Ha igen akkor írjon privátot vagy keressen meg a játékban Csak Norisz néven. Köszi!
ui: remélem nem gáz hogy ilyesmit írtam...
Hát, egyedül a Guild Wars Complete Edition-t vettem a kezembe, annyira nem érdekelt a többi.
Lehet, hogy ezt hívják függõségnek? <#zavart2>#zavart2>
Talán...
bb<#wave>#wave>
★ 汤姆 李
Zomil: Amikor 12 hónap alatt 3 különbözõ országban élsz, 3 különbözõ Interetszolgáltatót használsz, szolgáltatóként 2-3db e-mail címmel, hidd el, 10 hónap után nem annyira különös, hogy elfelejted az egyiket.
LegoTGR: Ha valaki ennyire rugalmatlan és értelmetlen, azzal nem tudok mit csinálni. Követeli rajtam azt az e-mail címet, aminek elfelejtése miatt írtam?! Tipikus angol értelmetlen barom.
Ez az újra megvétel nem tûnik rossz ötletnek, de gondolom akkor kezdhetek mindent elõlrõl. Na, ANNYIRA azért nem vagyok kocka! Inkább lövök magamnak valami mást (LotRo; Warhammer Online; stb.)
★ 汤姆 李
Trade-be láttam az egyik player 4000 ales-t gyûjtött össze az utóbbi event-en,lol😄
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én pár nap alatt elfelejtettem😛
Sokkal nagyobb guru-nak érzem magam mióta nem kötõdök oda.
★ 汤姆 李
E-mail cím nélkül nem fognak veled foglalkozni,ez van.
Nekem régebben olyan mákom volt(én is elfelejtettem azt a címet amire regeltem,azaz csak két szám nem jutott eszembe😊,hogy megtaláltam egy õsrégi telefonom amiben el volt mentve😛pp
Bepingeltem nekik az e-mail címet majd 1 napra rá kreáltak nekem új e-mailt amihez választhattam új kódot így sikerült az acc.váltás.
DE abban már ne bízz,hogy ha véletlenül is sikerülne a karaktereket már nem helyeznék át,egyszerûen delete és van egy új acc-od.
8-9k azt rendben van vagy nem kockulsz tovább...
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Dear Senior GM Dominic,
"None of these email addresses provided match the one that is registered for your account" - OF COURSE! This is my problem! I FORGOT MY ACCOUNT E-MAIL ADDRESS! Is it really hard to understand? I gave you every information about my account to reset my e-mail address and give me a new one.
The serial numbers (all of them), the one and only in-game character name, my in-game Guild name is not enough? I also told that the purchase date is 06-2008. How can I remember the exact date? How can I find the receipt after 10 months? It's just a game not an expensive car.
I understand that you have to know who I am, but if you check the character you can see, it's a really-really pure character. I have 2 or 3000 gold, thats it! I have no big titles, nothing! I just want to continue the PvE.
Please, be a little more reasonable!
Thank You!
Ugyebár volt egy kis gondom a GW-vel, ezért uninstall/reinstall. Közben elfelejtettem a - még angliában használt - account e-mail címemet.
Írtam az NCSoft hivatalos oldalán, a megadott formában (serial numbers; guil name; character name; etc.). Jött a válasz, ami a következõ volt:
"Köszönjük, hogy problémájával felkeresett minket, megkaptuk az adatait. Esetleg nem emlékszik MILYEN E-MAIL-t HASZNÁLT A GW-ben?" WTF??? Hiszen, pont azt felejtettem el! Pont ezért írok! Válaszoltam, õk is --> Adjam meg a NEVEM, CÍMEM, ELSÕ HASZNÁLAT IDÕPONTJÁT és küldjek egy fényképet, kezembe az ÖSSZES KÓDKÁRTYÁVAL és SZÁMLÁVAL!!!
Azt hiszem eddig tartott rövid GW-s életem.
Ha egy cég ennyire rugalmatlanul kezeli az ügyfeleit, az menjen a jó büdös...szóval oda!
Ha valaki védeni szeretné õket:
- Megadtam, az összes adatot, amit GW-ben használok. Az egyetlen karakterem nevét, kasztját; A Guild-em nevét; a belépési jelszavamat; hol tartok kb. a PvE részben; kb. mikor és hol vettem a játékot; az összes szériaszámot;
Ha ennyi nem elég nekik ahhoz, akkor köszöntem! Viszlát!
Inkább írtad volna, h jó hangulat 😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
★ 汤姆 李
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=UTZ9X8
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
egyedül is megy herokkal micromanagelve a skilleket.
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
★ 汤姆 李
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
A hent guild egy több mint 2 éves gvg orientált guild, amely változó felállással, és aktivitással, de mindig ott mozgott valahol a top20 és a top200 környékén attól függõen, mennyire ment a szekér. A gvg csapatba keresünk most 1-3 embert, core és backup tagnak egyaránt (van is átjárás a kettõ között, ez csak az ember aktivitásán múlik).
Amit kínálunk: Rendszeres, napi "high-end" gvg (top50-100), silver cape trim, jó és fiatalos társaság, (tõlünk nem nagyon ment át senki másik guildbe), champ pont szerzési lehetõség, stb.
Amit várunk: Megfelelõ gvg tapasztalat, alapvetõ tehetség a pvp-hez, aktivitás (heti 4-5 napon szabad legyél kb 20:00-23:00 között). Ha ezek közül valamelyikbõl kevesebb van, azt még lehet ellensúlyozni a másik kettõvel. Ezenkívül érett viselkedést, és elszántságot várunk el a leendõ tagoktól.
Jelentkezni a guild fórum publikus részén lehet: hent.co.nr ->Apllications
Akimeg sokallja a 4k-t, és nemtudja hogy átlagban 4.5, az ne sírjon nekem, thx😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
hosszabban - szarrá farmolják a VSt az ectokat a shardokat az összes dungit fillérekért futják, naponta több ezerszer történhet chest nyitás hm dungik végén, uwsc, cryway, 3man team farmok. a kezdö játékosok akik találnak bármilyen épkézláb guildet elvergödnek eotnbe 1 hét alatt max és szarrá futtatnak mindent (és mindössze két hete játszik). öszintén 2k egy cof run :S miröl beszélünk. a legszarabb dropból összejön 5k és akkor egy és a dungi ingyen van mert a quest ki is fizet.
zkey - több tízezer darab eladó(farmszinten megy a szerzése), venni meg ki a fenének van pénze (kivétel az amcsi hüyegyerek apuci pénzén kínai kisfarmertöl)-- eleadó sok, vevö kevés, sima matek hogy az ár bezuhan
olyan szinten túltelített a piac mindennel hogy nincs ára semminek.
összesen minden cuccra értve van 20 skin amit érdemes is megvenni ha presztizst és a kinézetet összeveted. azokat meg szarrá farmolják mert még esetleg több 10k-t ér és még úgyahogy eladható.
★ 汤姆 李
Maxos Amethys-t 8k-ért akarják megvenni?Mi van mostanában trade-el?
Panda 1750ecto körül,vs req-xx 90-100k és semmi ecto,zk 3.8k ea,elite tome-ok ára béka segge alatt(3k sin,5k para,6-7k ranger és körül a többi is).
LP halomszámra de örüljek ha 10-bõl 2 nem broken.4-es treasure title-nél ír 16-os sanszot,szánalom...
★ 汤姆 李
Már elküldtem a siralmamat az NCSoft-nak, elvileg holnap már tudok játszani!
Kikészít ez az influenza!!
専用アダプタ