Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Ezeken a kasztokon gondolkozom. Holnap hozzák a játékot.
Valaki tudna mondani 1-2szót ezekrõl a kasztokról?Leirasokat olvasgatom,de az nem sokat mond el,illetve ingame a lényeg 😊
Melee játékot preferálnék,de ha gagyi a melee,mint WAR-ban akkor Ranged is jöhet.. 😊
köszönöm
Tehát az igazat megvallva azért nem szeretem PvP, mert általában olyan karakterek a gyengéim amik önmagukba nem állják meg a helyüket. Egy példa: mesmerrel kezdtem, és feltett szándékom létrehozni egy ritualistát, mert az a következõ karakter ami érdekel.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok
meg nagyon szép a jatek <#taps>#taps>
NAGYON köszi, hogy így foglalkozol velem. Nem tudom mikor és hogy fogom ezt meghálálni!<#worship>#worship>
WOW:
ÁÁÁ az már nem az én pénztárcám... különben is ha ilyesmire vetemednék, akkor Warhammer vagy Lineage II. Ezek sokkal szebbek! (Az én szemembe) ... vagy Aion, de azt meg nem is lehet Europában..<#szomoru2>#szomoru2>
relrunázlak és kapsz normális fegyvereket. elviszlek ABzni ha tetszik ha nem akkor is ha nincs semmid, leszarom kezdesz egy pvp warriort és unlockolhatsz skilleket amennyit akarsz. adok tome-ot is. most nem tudod hogy ezek mit jelentenek, de majd meglátod =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
1 WAR GC is majdnem annyi.. 😊
ILLNeo, te nem wowoztál Ragnaros szerveren véletlenül?
Beauty Rage! Nagyon köszönöm a segítségedet! Csütörtök újra nyeregben!
Addig jó játékot akinek már meg van!!!!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Egyébként Warwick Sanders fog keresni... Az amúgy nem lehet ugye, hogy a 15 napos trial akadályoz vmiben?
Emlékszem én egyszerre kezdtem warriort, meg necrot is. A warrior a sivatagba érve rettentõ szívás lett, kész szenvedés volt a sok blinder, meg blockoló ranger között hadonászni az elég kaksi damaggel. Prophban: ele, necro, mesmer talán a legkönyebb. Hamar beletanul a gw-be az ember, ha játszott már hasonló játékkal, szóval idõvel büntetni fog mesó a többi classhoz képest, fõleg a késõbbi, nehezebb pályákon.
Mire odaérsz kb bele is jössz majd a dologba, szal ne add fel😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Minden estere nagyon köszönöm a segítséget! Egyébként most még probálgatom a játékot vétel elõtt.
Az attribokat este összeírom! Még 1x köszi!
Ettõl függetlenül ez nem olyan nehéz feladat, ha ésszel csinálod. Elõször is jól válaszd henchmaneket, vigyél 1 warrior aki felfogja a támadások nagyrészét, egy rangert, és egy monkot.
Másik fontos tanács, /bonus parancsot add ki a városban, és használj fel mindent amit tudsz. Pl. Igneous Summoning Stone segítségével mindig tudsz idézni egy Fire Impet, aminek elég nagy sebzése van, hamarabb leirtod az ellenfeleket vele. Serrated Shieldben van +30 HP és növeli 8-cal az armorod, ami alacsony szinteken nagyon sokat számít.
Amikor kimész a városból, haladj nagyon megfontoltan, ne húzz magadra egyszerre túl sok ellenfelet. Ha gáz van menekülj. Vannak NPC-k szétszórva a térképen, akik segítenek neked, ha ellenség van a közelben, használd ezt ki. Vannak questek, amibõl szintén kapsz segítséget. Ha valahol túl sok az ellenség, próbálj megy egyet-egyet kihúzni, elfutni, megölni, aztán visszamenni és így tovább.
Esetleg beírhatnád a skillbarod és az attribútumaidat, hátha tudunk abban is tanácsot adni.
Készítettem egy mesmer-t (lv7) 4nél több mobot már alattam legalább 3 szinttel fogadhatok elrontottam vmit? Mesmer/Necromancer, 30as armorom van.
Regent valley kellene eljutnom de, de az út felét sem tudom megtenni energia hiány miatt. feltöltötõdni meg csak Ascaloban tudok... PLS hLP! THX!<#wink>#wink>
PM vagy rám vagy Shorlex-re..
★ 汤姆 李
vegyél fel friend listre (n betü) és írj rám: Dobronski Monk Powa
- szintezés: ha haladsz a történetben, missionok, questek vagy csak simán grind, akkor elõbb utóbb 20-as szintû leszel
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Az "achievement whoring" is igencsak kockaság. Emlékezz, hogy jó fél éve még az ilyen 20 maxolt titles arcokra már azt mondtad kb, hogy beteg noliferek, ehhez képest már nekedis lassan meglesz a 15 nem? 😄
Tudom neked az okozza az örömöt a heti kb 15 óra játékidõdben, hogy tovább csicsázod a már amugyis túlhuzott elédet, de másoknak meg az, hogy feljebb kerülnek egy listán, vagy csak levernek valami jo csapatot. Egyikér sem kell senkit leszolni sztem, off.
másrészrõl általában nem három napot nyomja pár órácskát. ha emlékszel még a mi Zoli barátunkra (Zetor) azért ö mesélt ilyen gévégé kalandokról amikor átment valami guildbe (nem hiszem hogy top 10 lenne), és ha MINDEN NAP nem ült 8:00-kor (ha 8:02-kor csak mert épp a WCrõl kászálódsz vissza, vagy volt egy telefonhivásod az már nem jó!!!) a gép elött akkor már ö volt a világ legrosszabb, legsatnyább embere és különben is dögöljön meg hogy mindenki rá várt 2 percet azaz 120 másodpercet... és azért te is meséltél ezt-azt ugyanerröl a jelenségröl dear friend, szoval ne áltassuk magunkat.
Ezt kell megvenni.Azthiszem valami kis bónusz is jár hozzá.Mikor indítod az elsõ karaktert akkor chat ablakban beírod ezt: /bonus
Ezért kapsz free dolgokat.Azthiszem így mûködik ennél a kiadásnál is...
★ 汤姆 李
Azt kérdezném,hogy ha meg akarom venni a GW-t az összes kiegjével együtt,akkor miket kell megvenni?
GUILD WARS (CLASSIC)
Guild Wars Eye of the North
GUILD WARS NIGHTFALL (CLASSIC)
GUILD WARS FACTIONS (CLASSIC)
Köszi annak aki segit
gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A
Valóban nincs tulsok hp m, de hidd el az a PS rengeteget számít.
Ez valóban nem gvg meg ha, esetleg TA ahol 3-4 embertõl kapsz burst damaget mértani pontossággal idõzítve + shatterezik rólad a ps-t is abban az adott pillanatban. (bár általában a ps-t coverelem a vamppal)
Ahogy pl a sin shadow step rangebe érne már rakom is fel a ps t magamra, és kb mire shadow steppel és nyomja a palm strikeot már rajtam is van a vampiric spirit. Végigüti rajtam a két knockdownos általában deadly kombóját, énmeg kijövök belõle úgy 40% hp-n. És pillanatok alatt vissza is töltöm magam rajta. Axe warrior aki beszivathatja a vamp spiritet egy distrupting choppal, de elég kicsi a sansz rá, mert mielõtt odaérne felcastolom általában, spikeja közben meg gazelek, másfelõl a 40/40 set miatt is ilyen alacsony a hp-m, de elég jó sanszal castolom el 0.5 sec alatt.
Nem egyszer nyertem meg ugy mecset, hogy mindenki kihalt a teamben, ottmaradtam két melee ellen és sikerült õket lesolozni.
A monkok kb imádnak, mert bõszen rakom rájuk a ps-t, ha nem érzem magam spike veszélyben. És igazából ha egy monk nemtud kihealelni valakit Ra-ban , akin self ps van, +10 regen +3-12 további regen (siphoons) és még magát is healeli, akkor az a monk valamit nagyon rosszul csinál, vagy egyszeruen bejött valami ultimate spiker synced team és összehozzák. -bár az ellen 550 val is behalsz sztem 60 armorként.
Kb ugynéz ki a dolog, hogy backfire + vorral a fejemen catolgatom a lifedraineket a mesmerre, szegény meg nem igazán érti ménem halok be😄
Egyébként igen, bármilyen "premade" pvp-be mennék be, valszeg 500 hp alatt semmilyen esetben sem mennék, mint ahogy blood magiccel sem, és valszeg shield nélkül sem. De ez mint mondtam, nem arra készült.
Ha megfigyeled RA-zni nem ventriloval beszélö minden este 8:00-kor a gépnél ülö kockák járnak akiknek az az élete értelme hogy hanyadikak egy olyan rangsorban ami a real world szempontjábol a faxomat se érdekli.
RAzni a fun emberek járnak. Az olyan rangerek akik fire stormmal nyomják ésatöbbi ésatöbbi.
Na most oda böven jo. =)
és ne becsüld le magad, ezek a gévégé kockák nem jobb játékosok, más játékot üznek mint te meg én, többet kockulnak, ezért egy valamiben van több tapasztalatuk, ennél fogva de facto jobbak valamiben. Cserébe kevesebbet kefélnek (ha egyáltalán) és este nem a haverokkal söröznek hanem egy monitoron rohangáló kisembert üldöznek.
Nem a képességei jobbak, hanem többet nyomja, max amiatt. Ennyi.
Sry az más..
★ 汤姆 李