Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
Tényleg srácok találkoztatok már személyesen? Szoktak GW találkozók lenni?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
úgybiz! <#vigyor> GLS futi munkahely, aztan este GAME!!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

b4rc4
csak nem CD Galaxisból neked is? 😄

ILLNeo
Ez frankó nekem is holnap jön játék! Legalább nem egyedül vagyok ifjonc!<#taps>

b4rc4
Ranger,Warrior,Assassin,Dervish,Elementalist.

Ezeken a kasztokon gondolkozom. Holnap hozzák a játékot.
Valaki tudna mondani 1-2szót ezekrõl a kasztokról?Leirasokat olvasgatom,de az nem sokat mond el,illetve ingame a lényeg 😊

Melee játékot preferálnék,de ha gagyi a melee,mint WAR-ban akkor Ranged is jöhet.. 😊

köszönöm

ILLNeo
Csinálok egy rangert. Befogok egy állatot. Át tudom adni másik karimnak az befogott állatot?

Nem.Neked kell lenned Rangernek akár elsõdleges akár másodlagos.
ILLNeo
Köszönöm! Az "állatfogó" skill ranger. Tehát csak secondary Ranger van Ranger ismerõs tamelhet állatot nekem? vagy van erre common skill?

De lehet:Link

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ILLNeo
Állatot nem lehet tartani? Defense esetleg attack céljából?

ILLNeo
Nem azt mondtam, hogy teljesen elzárkozom tõle. Csak eddig nem is volt nagyon sehol sem olyan karim ami alkalmas lett volna PvP-re. A Rappelz Warlock voltam, ami azért hasonlít a Mesmerre mert tökig van pakolva lassításokkal és debuff -al. De egyedül nem sokat ér. Partykon is azért szerettek velem játszani, mert nullára butítottam a mobokat, aztán a soldierek elintézték.

Tehát az igazat megvallva azért nem szeretem PvP, mert általában olyan karakterek a gyengéim amik önmagukba nem állják meg a helyüket. Egy példa: mesmerrel kezdtem, és feltett szándékom létrehozni egy ritualistát, mert az a következõ karakter ami érdekel.

Rip
Nekem a többi MMO-khoz képest mérföldekkel jobban tetszett a GW PvE része. (Mindazonáltal, hogy valóban a PvP nagyon hangsúlyos.)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ez a játék PvP orientált.És ha nem tetszik a pvp,akkor ez sem fog és kb 1-2hónap alatt megunod az egészet.

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

Hát én annyira nem javasolnam a warcsit pve-re. Emlekszem kicsit több mint egy éve kezdõként kifakadtam itt a forumban, hogy mennyire kaki a warrior. (pve ztem vele prophban akkor még) Aztán mondtak többen is, hogy joaz. Es valoban, warrior egyik legjobb class a jatekban, csak eppenseggel pont pvp-ben. Szal ha hanyagolod a mesot es pve erdekel, akkor szerintem necro, vagy ele mindenképp.

ILLNeo
Szebb mint bármelyik eddig amivel játszottam. Meg tetszik hogy van történet amit csinálni kell, nem csak farmolsz látástól mikulásig, hogy minél gyorsabban a legmagasabb szintre kerülj. Mert alacsony karival ciki vagy... <#sniffles>

b4rc4
ja értem 😊 legalabb itt nincs gc,meg havidij<#vigyor4>
meg nagyon szép a jatek <#taps>

ILLNeo
Röhögni fogsz, de én is azon gondolkoztam, hogy ha meg van a game, akkor kicsit hanyagolom a Mesmert. Belejövök egy warriorral és folytatom a mesmert. <#wink> Csak mondjuk én mindenképpen PvE gondolkodtam... nem vagyok nagyon híve a PvP-nek. De lehet hogy itt még azt meg szeretem.
NAGYON köszi, hogy így foglalkozol velem. Nem tudom mikor és hogy fogom ezt meghálálni!<#worship>

ILLNeo
Pont elég volt ez 15 nap hogy le se tudjak akadni csak ha nagyon muszály! <#worship>

WOW:
ÁÁÁ az már nem az én pénztárcám... különben is ha ilyesmire vetemednék, akkor Warhammer vagy Lineage II. Ezek sokkal szebbek! (Az én szemembe) ... vagy Aion, de azt meg nem is lehet Europában..<#szomoru2>

akkor csütörtökön kapsz egy kisebb szeretetcsomagot =)
relrunázlak és kapsz normális fegyvereket. elviszlek ABzni ha tetszik ha nem akkor is ha nincs semmid, leszarom kezdesz egy pvp warriort és unlockolhatsz skilleket amennyit akarsz. adok tome-ot is. most nem tudod hogy ezek mit jelentenek, de majd meglátod =)

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

b4rc4
Haha 😊 Én is így vagyok vele. Felidegesitett,h nagyon sok dolgot nem tudok Trialal,és megrendeltem , házhoz hozzák, 10.000Ft-t.
1 WAR GC is majdnem annyi.. 😊

ILLNeo, te nem wowoztál Ragnaros szerveren véletlenül?

ILLNeo
Ebben a pillanatban egy party közepén lejárt a trial. <#nyes> Mérgemben meg is rendeltem a complete collection-t

Beauty Rage! Nagyon köszönöm a segítségedet! Csütörtök újra nyeregben!
Addig jó játékot akinek már meg van!!!!

ILLNeo
Még a felperzselt Ascalonban vagyok.

eu eng 1-ben szoktam lenni, de ezt részletkérdés, pillanatok alatt váltható a district 😊 a trial nem befolyásolja az ellenfelek erõsségét, annak idején kezdõként én is szenvedtem azon a környéken. Amúgy te átmentél már a háború (searing) utáni Ascalonba, vagy még elõtte jársz?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ILLNeo
Okés köszi! Melyik districtben szoktál lenni?

Egyébként Warwick Sanders fog keresni... Az amúgy nem lehet ugye, hogy a 15 napos trial akadályoz vmiben?

Elsõ körben tényleg nehéznek tûnhet a mesmer, de maga a proph kampány szempontjából annyira nem is baj, hogy azt kezdtél. Domination magicre gyurj szerintem mindenképpen. Empathy + backfire lesz elég hamar, a mobok pedig észnélkül támadnak meg castolnak majd, szépen kínyirják magukat.
Emlékszem én egyszerre kezdtem warriort, meg necrot is. A warrior a sivatagba érve rettentõ szívás lett, kész szenvedés volt a sok blinder, meg blockoló ranger között hadonászni az elég kaksi damaggel. Prophban: ele, necro, mesmer talán a legkönyebb. Hamar beletanul a gw-be az ember, ha játszott már hasonló játékkal, szóval idõvel büntetni fog mesó a többi classhoz képest, fõleg a késõbbi, nehezebb pályákon.
Mire odaérsz kb bele is jössz majd a dologba, szal ne add fel😊

Szivesen, és nyugodtan vegyél fel friendlistre Zen Paradox néven, segítek ha éppen online vagyok. Van egy 16-os szintû pre-searing elementalistám, azzal pillanatok alatt ki lehet nukeolni mindent. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ILLNeo
Hát ami igaz igaz tényleg nehéz. De nem nehezebb mint a Rappelzben egy warlock.Azzal meg el voltam másfél évig. xD

Minden estere nagyon köszönöm a segítséget! Egyébként most még probálgatom a játékot vétel elõtt.

Az attribokat este összeírom! Még 1x köszi!

ILLNeo
Köszönöm már körülnéztem, és fogom is nézegetni...

Tökös gyerek vagy, ha kezdõként a tanácsok ellenére mesmert indítottál Ascalonban. xD

Ettõl függetlenül ez nem olyan nehéz feladat, ha ésszel csinálod. Elõször is jól válaszd henchmaneket, vigyél 1 warrior aki felfogja a támadások nagyrészét, egy rangert, és egy monkot.

Másik fontos tanács, /bonus parancsot add ki a városban, és használj fel mindent amit tudsz. Pl. Igneous Summoning Stone segítségével mindig tudsz idézni egy Fire Impet, aminek elég nagy sebzése van, hamarabb leirtod az ellenfeleket vele. Serrated Shieldben van +30 HP és növeli 8-cal az armorod, ami alacsony szinteken nagyon sokat számít.

Amikor kimész a városból, haladj nagyon megfontoltan, ne húzz magadra egyszerre túl sok ellenfelet. Ha gáz van menekülj. Vannak NPC-k szétszórva a térképen, akik segítenek neked, ha ellenség van a közelben, használd ezt ki. Vannak questek, amibõl szintén kapsz segítséget. Ha valahol túl sok az ellenség, próbálj megy egyet-egyet kihúzni, elfutni, megölni, aztán visszamenni és így tovább.

Esetleg beírhatnád a skillbarod és az attribútumaidat, hátha tudunk abban is tanácsot adni.

érdemes lenne keresned egy guildet, akik "folyamatában" tudnának válaszolni a kérdéseidre, és neked is könnyebb lenne, ha nem kéne minden egyes problémával iderohanni. www.gw2.hu itt nézz körül!
ILLNeo
Sziasztok!

Készítettem egy mesmer-t (lv7) 4nél több mobot már alattam legalább 3 szinttel fogadhatok elrontottam vmit? Mesmer/Necromancer, 30as armorom van.

Regent valley kellene eljutnom de, de az út felét sem tudom megtenni energia hiány miatt. feltöltötõdni meg csak Ascaloban tudok... PLS hLP! THX!<#wink>

SG Guild mindenkinek adott aki itt fórumozik!
PM vagy rám vagy Shorlex-re..

Egyébként én is keresnék egy kurzick klánt.Napi 10-20 ezer factiont raknék be.Jönne velem még 4 ember aki szintén Jade-zik.
Majd lépjél ki a klánodból elõször.
jo rád irok és köszi
Te aztán szerencsés vagy!
vegyél fel friend listre (n betü) és írj rám: Dobronski Monk Powa
valaki tudna segiteni mert olyan béna vagyok
Sziasztok 1 jó barátomtol kaptam 1 GW accuntot az összes kiegészitövel és pár erös caracterel csak az a gondoom hogy nem tudok se guildet se csapatot keresni esetleg tudnátok ajánlani 1 jo guildet?
- gw2.hu
- szintezés: ha haladsz a történetben, missionok, questek vagy csak simán grind, akkor elõbb utóbb 20-as szintû leszel

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

b4rc4
Egy magyar GW oldal van,ahol jobban el tudok merülni a játékban?
Kasztok,szintezés,stb. ?

Tudom jol, hogy vannak akik tul komolyan veszik a "jatekot". Elõzõ postomban csak arra utaltam, hogy ne ess túlzó általánosításba. Attól h valaki teszem azt szervezetten pvp-zget még nem jelenti azt, hogy fullkocka.
Az "achievement whoring" is igencsak kockaság. Emlékezz, hogy jó fél éve még az ilyen 20 maxolt titles arcokra már azt mondtad kb, hogy beteg noliferek, ehhez képest már nekedis lassan meglesz a 15 nem? 😄
Tudom neked az okozza az örömöt a heti kb 15 óra játékidõdben, hogy tovább csicsázod a már amugyis túlhuzott elédet, de másoknak meg az, hogy feljebb kerülnek egy listán, vagy csak levernek valami jo csapatot. Egyikér sem kell senkit leszolni sztem, off.

take it easy, csak felkavartuk picit az állóvizet, kiváncsi voltam ki szól majd be ennyi =)
másrészrõl általában nem három napot nyomja pár órácskát. ha emlékszel még a mi Zoli barátunkra (Zetor) azért ö mesélt ilyen gévégé kalandokról amikor átment valami guildbe (nem hiszem hogy top 10 lenne), és ha MINDEN NAP nem ült 8:00-kor (ha 8:02-kor csak mert épp a WCrõl kászálódsz vissza, vagy volt egy telefonhivásod az már nem jó!!!) a gép elött akkor már ö volt a világ legrosszabb, legsatnyább embere és különben is dögöljön meg hogy mindenki rá várt 2 percet azaz 120 másodpercet... és azért te is meséltél ezt-azt ugyanerröl a jelenségröl dear friend, szoval ne áltassuk magunkat.

Guild Wars : The Complete Collection
Ezt kell megvenni.Azthiszem valami kis bónusz is jár hozzá.Mikor indítod az elsõ karaktert akkor chat ablakban beírod ezt: /bonus
Ezért kapsz free dolgokat.Azthiszem így mûködik ennél a kiadásnál is...

b4rc4
Remélem ezzel a hsz-el nem zavarok senkit.. 😊

Azt kérdezném,hogy ha meg akarom venni a GW-t az összes kiegjével együtt,akkor miket kell megvenni?
GUILD WARS (CLASSIC)
Guild Wars Eye of the North
GUILD WARS NIGHTFALL (CLASSIC)
GUILD WARS FACTIONS (CLASSIC)
Köszi annak aki segit

Most minek bántjátok egymást?Elég ha annyit mondasz:"Figyelj ember az oda nem jó"....Nem kell nubozni meg ilyesmi.Faszom miért ilyenek az emberek.
fckngnoob 1!1!!11!

gogo power rangers N/A N/A N/A N/A N/A

Amúgy nemtom mérkell ennyit fikázni azokat akik szervezetten pvp-znek. Attól, hogy mondjuk egy héten tolnak 3 nap pár órácskát megszervezve, nembiztos, hogy többet kockulnak a játékon, mint te. Nyilvan akik a top10-ben vannak gvg ratingben, valszeg igencsak cubeok. De van 10x annyi másik aki szintén igencsak jól tolja, mégsem csak arról szól az élete.

Hát igen, hiába volt cashem, mindig elfelejtettem megvenni neki azt az 50-es runát, bár az a 9 life szvsz nemsokat számítana.

Valóban nincs tulsok hp m, de hidd el az a PS rengeteget számít.

Ez valóban nem gvg meg ha, esetleg TA ahol 3-4 embertõl kapsz burst damaget mértani pontossággal idõzítve + shatterezik rólad a ps-t is abban az adott pillanatban. (bár általában a ps-t coverelem a vamppal)
Ahogy pl a sin shadow step rangebe érne már rakom is fel a ps t magamra, és kb mire shadow steppel és nyomja a palm strikeot már rajtam is van a vampiric spirit. Végigüti rajtam a két knockdownos általában deadly kombóját, énmeg kijövök belõle úgy 40% hp-n. És pillanatok alatt vissza is töltöm magam rajta. Axe warrior aki beszivathatja a vamp spiritet egy distrupting choppal, de elég kicsi a sansz rá, mert mielõtt odaérne felcastolom általában, spikeja közben meg gazelek, másfelõl a 40/40 set miatt is ilyen alacsony a hp-m, de elég jó sanszal castolom el 0.5 sec alatt.
Nem egyszer nyertem meg ugy mecset, hogy mindenki kihalt a teamben, ottmaradtam két melee ellen és sikerült õket lesolozni.

A monkok kb imádnak, mert bõszen rakom rájuk a ps-t, ha nem érzem magam spike veszélyben. És igazából ha egy monk nemtud kihealelni valakit Ra-ban , akin self ps van, +10 regen +3-12 további regen (siphoons) és még magát is healeli, akkor az a monk valamit nagyon rosszul csinál, vagy egyszeruen bejött valami ultimate spiker synced team és összehozzák. -bár az ellen 550 val is behalsz sztem 60 armorként.

Kb ugynéz ki a dolog, hogy backfire + vorral a fejemen catolgatom a lifedraineket a mesmerre, szegény meg nem igazán érti ménem halok be😄

Egyébként igen, bármilyen "premade" pvp-be mennék be, valszeg 500 hp alatt semmilyen esetben sem mennék, mint ahogy blood magiccel sem, és valszeg shield nélkül sem. De ez mint mondtam, nem arra készült.

jo de ez nem HA meg GvG
Ha megfigyeled RA-zni nem ventriloval beszélö minden este 8:00-kor a gépnél ülö kockák járnak akiknek az az élete értelme hogy hanyadikak egy olyan rangsorban ami a real world szempontjábol a faxomat se érdekli.
RAzni a fun emberek járnak. Az olyan rangerek akik fire stormmal nyomják ésatöbbi ésatöbbi.
Na most oda böven jo. =)
és ne becsüld le magad, ezek a gévégé kockák nem jobb játékosok, más játékot üznek mint te meg én, többet kockulnak, ezért egy valamiben van több tapasztalatuk, ennél fogva de facto jobbak valamiben. Cserébe kevesebbet kefélnek (ha egyáltalán) és este nem a haverokkal söröznek hanem egy monitoron rohangáló kisembert üldöznek.
Nem a képességei jobbak, hanem többet nyomja, max amiatt. Ennyi.

Ja,hogy RA:S
Sry az más..