Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scarlet egy szuperintelligens tudóspalánta, aki látott valamit a sylvarik álmában, amitõl kvázi megõrült, legalábbis a mi szempontunkból nézve, és azóta valami nagyszabású terven dolgozik, hogy pontosan min, azt senki nem tudja. Viszont ennek megvalósítása érdekében folyamatosan támadja az öt értelmes faj létesítményeit, és gyilkol/gyilkoltat mindenkit akit ér. Eközben életre hívta a Molten Alliance-t (dredge-ek és flame legion charrok szövetsége), a robotjait (twisted watchwork lények) meg a Toxic Alliance-t (kígyóemberek), most ezzel a három ellenséges sereggel ostromolja ugyebár LA-t. Hogy mit fúr azzal a cuccal, azt mi sem tudjuk pontosan, ezért ment a poénkodás variance-on.😊 Bár volt rá utalás korábban, hogy vannak bizonyos erõvonalak/energiapontok a bolygón (szétszórt már pár ilyen kütyüt a térképen, amik talán energiát gyûjtenek), amiket fel akar használni valamire, nyilván ezzel kapcsolatos - hogy mire azt nem tudjuk pontosan... Szóval valami nagyon nagyszabású de szupertitkos terven dolgozik, sokkal többet mi sem tudunk róla, mint te... Valamiért támad, rombol, és mi védekezünk, kb. ennyi.
Scarlet egy npc aki mar regebben is megjelent es az elozo living story is rola szolt. valami marionettet , kellett szetcsapni benne amit o epitett. Elvileg ez lesz az utolso event amiben szerepel( gondolom ot kell a vegen apritani). Ebben az "eventben" pedig mindinki reszt vehet aki mar be tud menni

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Egyébként rá is kérdeztem mivel most jöttem vissza játszani nem vagyok képbe ki ez a scarlet meg mivan most LA-val mert a personal storyból semmi ilyen nem derült még ki, de akkor ez a story is csak azoknak szól akik eddig is játszottak? akik most jönnek azok semmit nem fognak érteni belõle? Próbáltam variance-n rákérdezni de csak vicces elbagatellizál kommentek érkeztek StarWars és Star Trek utalásokkal karöltve így nem tudtam meg semmit.
Ez az LA-s event engem a jelenlegi Kijev-i eseményekre emlékeztet...
Tuvok
De.

Szerintem még mindig nem tudja rendesen kihasználni a hardware-ket. bár nem néztem mennyin pörgeti a procit játék közben. Azt mondjátok, hogy hányas szint kell most ehhez az LA-s eventhez?
Szerintem ez minden jatekban igy van, ahol hirtelen feltunik kismilio masik ember😄 Szoval ez nem a jatek hibaja. Aionban is igy volt wowban is meg itt is,

Vadnokedli
Ilyen ez a játék, Hiába a CrossFire, Hiába az SLI, lehet 2db 8 magos Xenon is a gépedbe. Mindig akadni fog. <#alien> (na jó talán nem.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ennél jobb processzort nem is nagyon találsz most a piacon. Az az igazság, hogy nekem is megy 60-100 fps- között de nem folyamatos akadásról van szó, hanem amikor gyorsan fordulok egy nagy táj felé vagy ahogy mondtátok 100-fõ-s tömeg jelenik meg hirtelen akkor jön egy fps- dropp ami 14-fps-re viszi általában aztán vissza áll. Elég irritáló.
Nalam a 20 fps ala az wvw-re meg pl karkara vonatkozik, meg a nagy eventekre ahol pl 100+ jatekos nyomat mindent egyszerre. instakban meg random maszkalasoknal 65-80 fps kozott kolbaszol.
guildtarsam is full grafikan jatszik vele azzal a konfiggal kb mint te csak neki 16g memoriaja van, es ugy atlag 5 fps van koztunk..szoval itt nem sokat nyom a latba hogy valakinek amd vagy tularazott intel procija van. 😊

Vadnokedli
Az érdekes- i5 4670K - 8GB memória- R9 280X 3GB és 20 fps re lemegy wvw-ben is, akár karka queennél meg hasonlóknál. persze supersample meg minden benn van.

azé' az fx-4300 sehol nincs egy i7hez képest... a kollégánál valami más gond lehet.

Én i5-4670-el játszok, processzorba integrált videoeszközzel, full hd-ban. Pve medium-on 30-40 fps, nagyobb eventek lowon 20 fps.
Akkor kerlek a geped fos, hiaba jo..mert nalam egy FX-4300 4 giga rammal r9 270x karival full grafikan sehol nem megy 20 fps ala..instaban meg open worldben 80 ala..

Mennyien játszanak még gw 2 vel és igazából mi a helyzet? nagyon sokan elégedetlenkednek, mi az igazság? 😊 szeretnék vissza menni, de nem tudom eldönteni 😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Én is folytatom kis 80as Engimet <#hehe> Tegnap belenéztem, és hát elég sokat változott a játék, mióta nem toltam ( ugy fél éve ) 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

jah igen, nyílván a friss living world achik 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

meg van az összes achi + az új ascended back 😄
mozgalmas napom volt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mc Wolfy
karácsonyi eventen esik, szóval ha csak az kell, akkor majd egy évet várhatsz 😛 de asszem megveheted játékosoktól is trading poston

Never underestimate the power of the dork side!

Hogyan segíthetek a támadóknak a lions arch elpusztításában? (utálom! lagg városa!)
Ismét elõvettem a játékot bõ 1 év után..
Kérdésem hogy Delicate Snowflake crafting materialt honnan tudok szerezni? Nézegettem google ban de csak annyit találtam hogy valami ünnepi cucc...tényleg ez lenne? VAgy hanem akkor mi dobja ezeket?

Hát ez sajnos az anet hibája. Nekem jó gépem van. de hogy legjobb i7-en is szaggasson azért durva.
Ezt az új LA-s kiegészítõt hogy lehet játszani? Mentem volna oda de máshova rak ki.
Edge of Mists egy uj wvw "lobby" map. Durvan ugyanaz megy rajta, mint a rendes wvw-n. Ha van egy ertelmes zerg, akkor gyorsan lehet rajta objektumokat foglalni stb..., bar ha 30 fps-ed van emberek nelkul, akkor nem fogod szeretni.

És most magyarul is ?😊
érdemes még menni Edge of Mist-be ha bírja a géped és beállni a zergbe, elég gyorsan lehet haladni vele

Desolates vagy min vagyok. De alig vannak emberek. Csak ott vannak ahol láncolat szerûen mennek az eventek ott össze gyûlnek sokan de máshol nem nagyon láttam
valamint nem tudom melyik szerveren vagy, de megéri "népszerûre" menni
pl a lentebb említett Deso-ra tudsz guestelni és ott azért van 1-2 jó cucc
pl ha 30as szint környékén vagy érdemes a Modniros eventet farmolgatni mer jó az xp és a loot is

minden kezdõ területet maxolj ki, aztán a 15-25ösöket és így tovább

azt meg sajnálom hogy a guildel befürödtél :s

Pont berakott egy 10 szintû story-ba amit még 10szinten se tudok megcsinalni mert 2 ellenfelet kell legyõzni és is kapok egy npc társat de az semmit nem csinal. 30-40eket lövök azok csak csiklandozzák az ellenfelet. Szóval itt megbukott nálam a story- része egyenlõre nem tudok tovább haladni. Sylvari kezdõn mar megcsináltam a szivecskéket körülbelül 1 órába telt az összes. Szerintem ma kivégzem az összes kezdõ helyet aztán kapok vagy 2-3szintet maximum
Vadnokedli
Haladni kéne a Story-val. Új mapokat felfedezni Asuragate-en átmenni más "fõvárosok-ba onnan pedig a legközelebbi kisszintû mapra

Új gépemmel megint felraktam a játékot. Még mindig képes 30-35fps-re esni a játék még olyan helyen is ahol nincsenek emberek. (how terrible) ezek szerint még a csúcs kategóriás i7 is kevés neki. 😄 Egyébként 10 szinten járok (mit ne mondjak olyan lassú a fejlõdés hogy ilyet még nem láttam 😛) Kicsit unom már az ismétlõdõ dinamikus eventeket human kezdõn. Valahogy máshogy kellene xp-t szerezni mert ez igy nagyon lassú. (késõbb beindul?) Fájó pont, hogy egyszer megelõlegeztem a bizalmat egy magyar guildbe de az volt a rossz tapasztalatom, hogy mindeki 80-as és saját magával van elfoglalva szóval teljesen esélytelen volt az hogy 10-20 szinten másokkal játszhassak együtt (pedig mire jó a guild ha ne erre?) Most nem fogok nevet mondani de ez egy "nagyobb" guild volt. Szóval már lassan egy éve megvan a játék de mindig nem tudtam találni olyan embereket akikkel együtt lehetne questelni így szépen meguntam mindig és nem léptem be többé de ilyenkor mindig vissza térek hátha valami változik-e téren.
jaja, van action bõven
kár hogy így meg a többi event kb esélytelen most pár napig 😄

legalább az új hátas relatíve gyorsan meglesz 😄

JaSoN HuNTeR
Nagyon jó az új patch, gyertek!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Most. 😊

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Ozzyehh
Eladó guild wars 2 account elég alacsony áron, dobjon egy üzit akit érdekel!!

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Jó estét.

Mikor lesz a patch?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

mondjuk nemtom h lfg mennyire jó a "világban"
de arra tuti h puggal dungizzunk

Mc Wolfy
arra ott van az LFG 😊

és nem lenne maréknyi ember sok kis szerón ha nem menne világnak a guestelés 😄
Deson pl Orr rendszeresen OF
nyílván sok "üres" terület van nálunk is aláírom

errõl beszéltünk is guild chaten hogy ha mindenki maradna a seggén guestelés helyett lehet jobban mennének a dolgok, csakhát ....

Mc Wolfy
vannak tipikus pve szerverek, ahol az emberek tömörülnek, ha oda guestelsz, tuti lesz valaki. szerintem nincs azzal baj, ha esetleg néha keresned is kell magadnak

az nem megoldás, így is 27 felé osztja azt a maréknyi embert. a világ maga meg kurva nagy
Mc Wolfy
már összevonták 😄 bármikor guestelhetsz másik szerverre. a szervered csak wvw szempontjából lényeges

Nem értem miért nem vonják össze a játékosokat Pve-ben... 1 éve nyitottam hivatalos oldalon topicot az "underflow" ötlettel, 14ezren nézték meg és 122 választ kaptam majd ment az archive-ba... anet baszott válaszolni.
Sziasztok! Remélem valaki képben van a következõ változásokkal kapcsolatban és tud majd segíteni 😄 A lényeg, hogy kéne nekem PVP-n egy sylvari T2-es full armor, amit most ugye lehet venni Gloryból meg egy kis + pénzbõl. Márciusban viszont kivonják a glory-t, és gondolom más módon lehet hozzájutni a cuccokhoz. Ha utána simán csak aranyért lehet beszerezni, akkor nem költenék rá most fölöslegesen 40ezer gloryt, elszórnám valami más hülyeségre. 😊

X

Pve szempontjából érdemes Deson nyomni és fejlõdni, ott szinte minden területen találni fogsz játszótársat.
Amennyiben nem azon a szerveren vagy akkor érdemes guestelni deso-ra és ott fejlödni, ha meg azon vagy akkor a pugokon kívül tudsz találni magyar Guildet dögivel mi is ott vagyunk (egy kis ön reklám)😊
Egyébként továbbra is keresünk aktív csapatjátékosokat Pve,És WvW érdeklõdési körrel.

Területeket érdemes maxolni amennyiben nem vagy még akkora hogy a kövektezõ mondjuk 15-25ös területre áttudj menni akkor érdemes saját fõvárosban keresni egy Asura gate-t ami bevisz Lion Arch-ba és onnan továbbmenni másik faj fõvárosába illetve kezdõjére ott lehet továbbra is simán fejlõdni 1-15ös területen.
azonos szinten sem biztos hogy bírni fogsz 3-4 mobbal az elején 😄

és igen, a játék leszintez az adott területre, így mindenhol kapsz xp-t is egyébként
ha jó szerveren vagy lehet találni "társakat" akikkel együtt tudsz ölni meg minden, bár nem minden pug tart sokáig 😄

Jah, szóval ha 14-esnek látom, akkor lehet 80? Ez mindent megmagyaráz, akkor azért vannak olyan cuccai, értem 😊 1 mobot én is leverek 3-4 szinttel nagyobból, csak amikor egyedül bemegyek egy kentaur táborba, akkor elég gyorsan megfekszek. Akkor asszem ideje társakat keresni 😊
Én azt vettem észre,hogy 2-4 szintel erõsebb ellenfelet ha egyedül van nem nagy kunszt lenyomni.Ha már többen vannak,akkor nagyon izzadság szagú lehet a dolog! 😊 A flick-flack cuccokkal meg vigyázz.Mert lehet hogy 14-es szintû de csak azért mert azon a mapon amin Te vagy az a max.Szóval õ lehet hogy már rég lvl 80-as maximumra kihúzott karakter csak "lehozta" a kicsikhez. 😊 Meg az sem mindegy hogy milyen kaszttal mész és hogy "jól" használod-e. 😊

Na, elkezdtem én is tolni ezt a játékot, és kurvára tetszik eddig!
Van viszont valami, ami kicsit szúrja a szememet: Játszottam már több mmorpg-vel, szóval annyira nem vagyok új, de itt mintha kimondottan gyenge lenne a karakterem. 10-es vagyok, és ha 2db 14-es mob rém jön, akkor azok már általában leölnek simán. Ez normális, vagy 4 szint különbség tényleg ilyen sokat jelent itt?
A másik pedig hogy látok 11-13 szint körüli másik játékosokat, akiknek ránézésre elég durva cuccaik vannak, mármint világít a kardjuk meg ilyenek. Az ilyet honnan szerzik? Én eddig a 10 lvl alatt csináltam a story küldetést, meg kezdõ város körül a szív küldetéseket, meg mindig ha jött valami dinamikus, akkor azt. Ezekbõl viszont semmi ilyen világító flikk-flakk cuccot nem kaptam, én baszok el valamit? 😊
van, több is
én pl a Resonance-ben vagyok

de ezen kívül is van több, THS, TyK, Hunt ami hirtelen eszembe jut

Mc Wolfy
van