63345
-
Negritis #60852 wvw-n igen, open world teljesen korrekt -
#60851 GW2 olcsón . -
CortezK2 #60850 2 és fél perc folyamatos Mind Wrack :D Amúgy tetszik ;) -
#60849 -
#60848 ranger szar, nekró oda jó, ahova eddig is. -
FNightWalker #60847 mármint a ranger* -
FNightWalker #60846 Én pár napja kérdeztem tőle, azt mondta, hogy "pillanatnyilag a leggyengébb, az összes közül."
-
HyperManiac #60845 Wolfy milyen lett a ranger / necro?
A "nagy" patch óta nem léptem be. -
Lord_Giga #60844 A megújult Legacy of the Warhorn fun WvW guild elszánt harcosokat és szövetségeseket keres vérszomjas alakulatához. Esténkénti csörtetetés, TS kommunikáció, 18+ és bomló fegyelem. Szerver: Desolation. Elérhetőség, klánlap: legacyofthewarhorn.webnode.hu -
FNightWalker #60843 Igen, tudom. -
#60842 léteznek, igen. de ugye tudod, hogy nem csak egy guildben lehetsz -
FNightWalker #60841 Egyébként a VAR guild még tevékenykedik a Piken Square szerveren?
Mikor játszottam, szándékomban állt csatlakozni hozzájuk, de egyfolytában azzal fogadtak, hogy nincs felvétel, mert elérte a max. létszámot a guild. -
#60840 szám szerint sokat -
FNightWalker #60839 Köszönöm a válaszokat. Megrendeltem a játékot, ha minden igaz, holnap már telepíthetem. Ha DVD-ről telepítem, akkor körül-belül hány GB-t kell utólagosan letölteni? -
#60838 minden funkció le lett tiltva nem tagok előtt. ha én éppen egy wvw guildet keresnék, biztos kíváncsi lennék, hogy mi megy a fórumokon. (meg még én is kíváncsi vagyok)
a live stream meg nem igazán jó ötlet wvwn :P minden teli van kémekkel -
Negritis #60837 a játékos bázist nem tudom, de szerintem nehéz leszűrni pontosan
nem hiszem hogy nagyon sokat vesztett volna az elmúlt egy évben, DE
1. nyár jön, tehát uborkaszezon így kisebb actitivitás várható
2. wildstar-eso sok embert elszívhat akár ideiglenesen
az LFG rendszer egész jól működik és van fracira és dungira is pug
az új megaszerver rendszernek köszönhetően nem nagyon van kihalt map, eventeket csinálják
jelenleg az Orr templomokat nem lehet tudni h mi van velük az kicsit lutri
maga a játék alapvetően nem változott
wvw-ben bejött egy új gyakorló map az Edge of The Mist ahol csak supplyt kap az adott csapat de lehet gyakorolni, fejlődni
a living story most pihen, de a wvw tour season 2 után sztem lesz kövi kör, az 1 végén utaltak is egy új sárkányra :D -
#60836 Ha magyar vagy és szereted a PVE, PVP de legfőbb képen a WvW-t akkor nálunk a helyed! A Successors of Dionysus [SoD] guild tagfelvételt hirdet a WvW-zni kívánó magyarok számára. Csak annyit kell tenned hogy regisztrálsz az oldalunkon és kitöltöd a jelentkezési kérdőívet. A vezetőség elbírálja a kérelmet és ingame felkeresünk válaszunkkal!
Honlap
Stream -
#60835 Ma már minden térkép overflow jellegű, amikor betelik egy terület játékosokkal, nyílik egy új így a néptelen szervereken lévők is találhatnak embereket minden térképen,plusz a world bossok így mindig ugyanakkor spawnolnak van egy táblázat is hogy mikor melyik. Dungeon-okat nem tudom, de van LFG rendszer szóval biztos lehet találni embereket oda is. Hogy pontosan mennyi játékos van, ki tudja? Sokan abbahagyták, sok új ember lett, sokan visszatértek, a térképek a fent említett okok miatt tele vannak, így nem igazán lehet leszűrni,talán a wvw-ből de a népesség nagy része be se teszi oda a lábát így az megint mondana sokat. -
FNightWalker #60834 Gondolkodom, hogy megrendelem a Guild Wars 2-t. Korábban játszottam vele, de ezt egy korábbi hozzászólásban már említettem. Amit szeretnék tudni a játékról,
van e akkora játékosbázisa mint 2012-ben? tehát, nem az van, hogy alig találni embert egy-egy dungeon runra, találkozok e játékosokkal low level területeken, stb
evvel kapcsolatban érdekelnének válaszok. -
Negritis #60833 tyk, ths, reso így "hasból" -
Conqvistador #60832 Szia!
Tudnál mondani Deso-s magyar Guildet?
Nemrégiben újra kezdtem és szívesen játszanék együtt PVE de akár egy jó társaságban WvW-n is.
-
#60831 nem igazán lehet lelopni senkiről semmit, mert minden account és soulbound :D piken, deso főleg, de több más szerveren is vannak. én spec most far shiverpeaken vagyok kb 10-15 másik magyarral -
empie #60830 -
HyperManiac #60829 Nincs rá szükség. Minden pénzed látszik minden karakternél. -
empie #60828 Van lehetőség arra. hogy az egyik karakteremtől a másiknak küldjek pénzt? Ha igen, hogyan?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Nefu1949 #60827 A lényeg, hogy roppant összetett a háttér, és nem igazán van más lehetőségem, bárhogy is erőlködök. De ilyen már gondolom mindenkivel volt, hogy nem látott ki a sz*r tengerből, annyi minden összejött, csak nekem ez úgy tűnik folyamatos.
Egyébként melyik szerveren vannak most magyarok, de nem olyanok akik még a rossz cipőt is lelopnák az emberről? -
Kreeder #60826 :( Részvétem :(( -
Nefu1949 #60825 Kétlem, hogy ez bárkit is érdekelne, de ha már megkérdezted. Testvérem elvesztése után maradt rám az alsó-közép kategóriás gépe. -
Negritis #60824 de figy már, ha nics 6-7000 ft-d a játékra, akkor miből lesz 100-120ezres géped ami viszi a gamet rendesen? -
Nefu1949 #60823 Az lehet, de most nem tudok ennyit leakasztani sehonnan. Remélem, mikorra megközelítem ezt az értéket, megint lesz hasonló akció, csak addigra lehet még szemetebb lesz a forint és, az átváltásból adódóan még drágább lesz. : /
Nagy álmok ez egy kis embernek. -
#60822 Nem. Ezeket el se lehet érni sehogy a mapon. 'mezei' módon. -
#60821 CD Galaxis-nál a Heroic Edition 7000 Ft. Bár már egy ideje ennyi, úgyhogy szerintem egy darabig marad még (ha időközben lejár az akció a hivatalos oldalon). -
#60820 Figyelj most május 11ig 20Euroért kb. 6000Ft megveheted a hivatalos oldalról. De máshol lehet még olcsóbb. -
#60819 de ezek nem event miatt spawnolnak? -
Negritis #60818 mit kerestek lv80as champik brisbainbe?
valszeg vmi bug volt és a túl nagy szintkülönbség miatt nem kaptatok -
#60817 level 24 esek vagyunk, azok level 80 -asok. -
#60816 mert ezek milyen champák? :D -
#60815 Van szemüveged? Felvennéd kérlek? -
#60814 mondom, eventes championok általában nem dobnak lootot -
#60813 Senkinek nem adott semmit második se.