Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
guildtarsam is full grafikan jatszik vele azzal a konfiggal kb mint te csak neki 16g memoriaja van, es ugy atlag 5 fps van koztunk..szoval itt nem sokat nyom a latba hogy valakinek amd vagy tularazott intel procija van. 😊
Én i5-4670-el játszok, processzorba integrált videoeszközzel, full hd-ban. Pve medium-on 30-40 fps, nagyobb eventek lowon 20 fps.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
mozgalmas napom volt 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Never underestimate the power of the dork side!
Kérdésem hogy Delicate Snowflake crafting materialt honnan tudok szerezni? Nézegettem google ban de csak annyit találtam hogy valami ünnepi cucc...tényleg ez lenne? VAgy hanem akkor mi dobja ezeket?
Ezt az új LA-s kiegészítõt hogy lehet játszani? Mentem volna oda de máshova rak ki.
pl a lentebb említett Deso-ra tudsz guestelni és ott azért van 1-2 jó cucc
pl ha 30as szint környékén vagy érdemes a Modniros eventet farmolgatni mer jó az xp és a loot is
azt meg sajnálom hogy a guildel befürödtél :s
kár hogy így meg a többi event kb esélytelen most pár napig 😄
legalább az új hátas relatíve gyorsan meglesz 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Mikor lesz a patch?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
de arra tuti h puggal dungizzunk
Deson pl Orr rendszeresen OF
nyílván sok "üres" terület van nálunk is aláírom
errõl beszéltünk is guild chaten hogy ha mindenki maradna a seggén guestelés helyett lehet jobban mennének a dolgok, csakhát ....
X
Amennyiben nem azon a szerveren vagy akkor érdemes guestelni deso-ra és ott fejlödni, ha meg azon vagy akkor a pugokon kívül tudsz találni magyar Guildet dögivel mi is ott vagyunk (egy kis ön reklám)😊
Egyébként továbbra is keresünk aktív csapatjátékosokat Pve,És WvW érdeklõdési körrel.
Területeket érdemes maxolni amennyiben nem vagy még akkora hogy a kövektezõ mondjuk 15-25ös területre áttudj menni akkor érdemes saját fõvárosban keresni egy Asura gate-t ami bevisz Lion Arch-ba és onnan továbbmenni másik faj fõvárosába illetve kezdõjére ott lehet továbbra is simán fejlõdni 1-15ös területen.
és igen, a játék leszintez az adott területre, így mindenhol kapsz xp-t is egyébként
ha jó szerveren vagy lehet találni "társakat" akikkel együtt tudsz ölni meg minden, bár nem minden pug tart sokáig 😄
Van viszont valami, ami kicsit szúrja a szememet: Játszottam már több mmorpg-vel, szóval annyira nem vagyok új, de itt mintha kimondottan gyenge lenne a karakterem. 10-es vagyok, és ha 2db 14-es mob rém jön, akkor azok már általában leölnek simán. Ez normális, vagy 4 szint különbség tényleg ilyen sokat jelent itt?
A másik pedig hogy látok 11-13 szint körüli másik játékosokat, akiknek ránézésre elég durva cuccaik vannak, mármint világít a kardjuk meg ilyenek. Az ilyet honnan szerzik? Én eddig a 10 lvl alatt csináltam a story küldetést, meg kezdõ város körül a szív küldetéseket, meg mindig ha jött valami dinamikus, akkor azt. Ezekbõl viszont semmi ilyen világító flikk-flakk cuccot nem kaptam, én baszok el valamit? 😊
én pl a Resonance-ben vagyok
de ezen kívül is van több, THS, TyK, Hunt ami hirtelen eszembe jut