Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ahogy a kolléga is írta óránként kb 1zkey megvan, ami 5k, és biza elõfordul hogy 8-10órát is elgamelek valamelyik nap.:o Igaz, nem mindig szoktam annyit, nomeg eléggé függ a mecsektõl is, lehet egy 30-35k reálisabb.

hogy szerzel te annyi?<#nemtudom>
Mc Wolfy
Eddig is dire pettel tolták, akiknek volt egy kis eszük is. Signet assa, vor mesmer, vow ritu, palm assa skill? 😊
Nagyon kevés build van, amihez skill kell.

Never underestimate the power of the dork side!

Érdekes ez az update bár a pvp-hez nemnyúltak úgy ahogy reméltem.

Tommy: a warrinak nem 80, hanem 100 armorja van effektive a mellvértbe és a gatyóba tett +20 elemental armoros insigniájaval.

Engem bezzeg ejjel jatek közben kivágott ez a szar az updatejük miatt:o Bezzeg nem nerfeltek a p & h-t, sem a vor-t.. brrr.

Azota az arena kb televan beastmasteres faszokkal akik jampiznak az ujdönsült dájr petjükre és osztják vele a 140 eket antiblockba, pure skill waze.

Ezekszerint ellehet majd verni zkeynel értelmesebb dologra is azt a napi 40-50k baltazart? <#pias>

Van még valami amiért viszont tényleg megéri:
Equipment pack-ok.Light-large-heavy/10-15-20 férõhely/1-5-15 gold coin/
Na ez jó.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Elsõ körben.Deep HM boss legyõzése,GvG gyõzelem(nem egyszer,hogy meglegyen a bonus is),eotn-os blood washes blood HM primary quest.
Ha ezeket csak bonus nélkül akkor az 120 coin-t(copper) jelent ami semmi.Ha mindezt HM-ba megcsinálod akkor tied 475 copp.coin.
1 gold coin az 10 silver coin ami ugye 10K copper coin.
Elite tome-ok 2g,everlasting fireworks meg 50g.
Minden más semmit nem ér ha kiváltod talán ez a 2 valami említésre méltó...

ILLNeo
<#email> csatlakozom az elõttem szólóhoz.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
kk Köszi

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

bocs hogy kiábrándítalak, egyelõre csak fórumokból és wikirõl gyûjtöm az információt, közben melózok én is és türelmetlenül várom hogy hazaérve beizzítsam a gamét 😄

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

isten áldja meg az AFK játékot meg a nine ringset hogy itt szopok a munkában addig is gyülik a pontocska.
Hanako, ezek szerint neked már van coinod? tehát gémközelben vagy? ha igen, akkor csináltál ilyen zaishen missiont? mennyit adott érte? bocs hogy megszortalak csak én még itt szivok egy ideig és rohadt kiváncsi vagyok =)

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

az update éjjel megtörtént, a bugfix majd jön biztos

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

😄

mind1csaknelegyenkommunistazsidó
ILLNeo
mikor lesz ez az update kb, azt lehet tudni?

jó ötletnek tartom a napi z questeket adnak a pve/pvp oldalnak is rendesen tennivalót. sztem odatettek ezzel rendesen, már ideje volt ennek az updatenek.

egy bug miatt még storage-be sem lehet betenni a coinokat, tradelni pedig alapból tilos :/

azt is elszúrták imho, hogy felváltani nem lehet a coinokat, tehát aranyról silverre, silverrõl copperre, pedig lehet hogy olyasmit akarsz vásárolni. várom a ma esti bugfix update-t. ^^

ILLNeo
Domain javítás

Ezt sajnos még homály fedi, valószínûleg egyszerûbb lesz silverrõl goldra váltani. Egy zkeyre elegendõ factiont kb másfél óra alatt szedek össze RA-ban, attól félek hogy gold coint ennél sokkal macerásabb lesz.

nahát, rájuk kellett volna bízni a miniszterelnök választást is 😄 leesett az állam tényleg 😊

Zomil
wow topicban meg lett szavazva akármennyire hihetetlen...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

azt nem tudom egyedül - mert gondolom még nagyon friss a wiki ezen tartalom-része is - hogy ezt a 20-as tárolót (heavy equipment pack vagy mi) mennyi idö megszerezni.
Tehát ez a 15 zaishen gold coins mikor, miböl jön össze?
mert ha azt nézem hogy 1 z-key 1 ilyen gold és azért azt sem öt perc megszerezni, akkor 15 ilyen is eltarthat egy ideig pláne ha esetleg korlátozzák a naponta megszerezhetö zaishen goldok - vagy mik - számát.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ILLNeo
Az új kép az én ötletem volt, nem pedig a házigazdáé. Szavaztatva is lett. Mondtam, hogy majd még ha lesz idõm csinálok alternatívákat, hogy mindenki kedvére tegyek. Egyébként nem Qrva mindegy ki a hazigazda. A lényeg, ami miatt mindenki idejön az a GW. Legalábbis szerintem.

Én megbeszéltem a régi házigazdával aki beleegyezését adta..

egyébként a régi házigazdánk ugyanígy járt a WoW topicban is 😊

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002414298&no=137195

Szóval ha valakit szídni akartok, akkor az SG belsõ szabályzatát és VIP rendszerét lehet bátran.

ILLNeo
Köszi majd kipróbálom.

Eddig nem sok vizet zavart a házigazda itt a topicban. Ha ez továbbra is így marad, akkor nekem tökmindegy mi a neve. Amúgy fel sem tünt volna hogy te vagy, ha nem kerül szóba a képcsere miatt. A lényeg, hogy nekem mindegy, ha nem kezdõdik most emiatt flamewar, és nem fitogtatod a csillagjaidat.

Zomil, neked pedig miért fáj ennyire? Te akartál lenni? 😊 A témanyitó már ezer éve inaktív, még azt sem tudom ki volt õ IGN. Azt pedig elég irreálisnak tartom, hogy bárkit meg tudtunk volna szavazni itt a fórumban új házigazdának, mert 100 magyar 101 féle szavazatot ad le, mint tudjuk. 😊

Mc Wolfy
Nem érdekel. 😄

Ja, akik pre seeringben vacakolnak még mindig: http://www.youtube.com/watch?v=UYWXsJoYj94

Azta de fontos most ezt.

MINDENKITÖL kérdezem.Lehetek Házigazda itt a GW topic-ban??😊)

Köszönöm!Errõl van szó.

Zomil
nem ö a témanyitó...

Tomy Lee: ez nem igy megy, ez azért egy közösségi forum, mert figyelni is kell a másikra.
azzal h te most magadtól kitaláltad, h házigazda szeretnél lenni, kb. szartál a véleményünkre...

nem véltelenül van ott a szabályok között h a topic olvasóit is meg kell kérdezni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

durván terheltek lehetnek a szervereik, haverom 1 órán keresztül próbálkozott kódot kapni a + armortárhelyekhez (asszem)

mire hazérek szép lassan csak leírtok minden infót az updateröl^^ csak ne morzsákban lenne. melóban tré a net és nem jönnek be a gw oldalak föleg hogy le is vannak terhelve most rendesen. mondjuk még mindig jobb ezeket a kis morzsákat olvasgatom mint egész nap csak gürizni ^ úgyhogy csak köszönettel tartozhatom
sztem semmi gond nincs azzal hogy van házigazda- föleg meg hogy ki (témanyitó is Tomy) legalább ha kicsit elszalad a flame ami nem volt jellemzö eddig van aki odafigyel.

Hát ez kb nem olyan..
Minden jogom megvolt ehez.Hogy ez neked nem tetszik ahoz nc.

Ja,csak milyen brutál quest-ek😊
Kill Kanaxai in the deep in HM például.lol

Zomil
hát ez kb. olyan mintha kiválasztanék véletlenszerüen egy topikot és házigazda akarnék lenni, mert csak....

egy csöppet bunkóság...ráadásul semmi jogod ehhez

OK. Köszönöm. A helpet is.
Bocs ha sok voltam.

A kép alakul. szvsz minden középre van zsúfolva.
Én sokkal kissebre venném a webcímet és leraknám a jobb alsó sarokba.
A havidíjj menteset szintén azt meg a bal alsóba.A tört verzió nem létezik azt pedig a GR alsó lábait közé középre.

A céglogók meg ...... <#rolleyes> <#vigyor0>

Egyébként tényleg jó nehogy azt értsd hogy fikázom.

hoppá, most vettem észre, miket lehet kapni a zaishen challenge questekért cserébe: http://wiki.guildwars.com/wiki/Jessie_Llam

nagyon nyomják ezeket a zaishen questeket, de lehet hogy még én is rászánom magam, ha bagóért kapom az elite tome-kat. Elég szépen át fog rendezõdni pár dolog árfolyama, pl zkeyek, elite tomeok, lockpickek, sigilek (http://wiki.guildwars.com/wiki/Pokhe), party itemek (http://wiki.guildwars.com/wiki/Tesla).

amúgy tehetsz az armorodba Stalwart insigniát, a kezedbe egy pajzsot The Riddle of Steel inscriptionnal, ez kapásból +28 (összesen 88) armor a melee mobok nagyrésze ellen. Konkrétan slashing damage ellen, ami a legelterjedtebb, de ha elég tapasztalt vagy akkor váltogathatod a pajzsaidat a mobok fajtája szerint.

insidius parasite + empathy, mesmer/necroval alap skillek, ráteszed a melee mobra és elõbb meghal mint te 😊

ILLNeo
Mondjuk ezzel annyira nem értek egyet. Mi casterek is megérdemelnénk legalább egy 80as armort. De hát ez van. Majd Rune-ázok pár plussz pontot akkor...

Mert most kb 4et csap rám egy 28as Melee és ibolyát szagolok.

ILLNeo
Köszönöm pont erre voltam kiváncsi! Akkor körülnézek a piacon <#wink>

Caster-nek 60-as a max.Warri-paragon lehet 80,sin-ranger-dervo 70

Az armorok csak kinézetben különböznek, a maximális armor level a kasztodtól függ, mesmernek mindig max 60. Amúgy az GWEN armorokra érdemes gyúrni, mert szépek és megfizethetõek. Kivétel a chaos gloves, ami k** drága. 😊 Amúgy nõi mesmernek szerintem legszebb a fekete Vabbi armor, nekem is az van, de az picit drágább. A leghúzósabb persze az obsidian az ecto ára miatt.

ILLNeo
Srácok most a Norn armorra gyurok. Érdemes érte harcolni, mert nagyon drága (kb 80k)? A mostani armorom 60as. Az mekkora a Norn lehet 80as 100as?

Konkrétan errõl van szó: Mesmer Norn Armor

ILLNeo
Gyorsba megcsináltam a javítást.

Mc Wolfy
Fejbefejsze, nézz pvx wikit, ott vannak buildek és melléjük, hogy milyen cuccok kellenek hozzá. még egyszer belinkelem. Erre a kékre katt.

NCSoft store be van lassulva kurvára, nem csodálom. (Zárójelben jegyzem meg hogy a perl scriptes cgi-bin technológia nem hatékony és elavult. 😊 Szóval nagy nehezen hozzáadtam a free storage pane-t, hurrá.

Azért durva hogy az egész update csak a pénzszerzésrõl szól, de az a vicc hogy talán még én is rászánok majd 9 eurót egy extreme makeoverre, mert a legelsõ (4 éves) karim szegény nagyon csúnya lett, és csak azért nem használom mert rossz ránézni, de tényleg.

Ami felkeltette a figyelmemet, hogy mintha a zaishen challenge questekét title-t is lehet majd kapni, de konkrétan nem írják le melyiket. http://www.guildwars.com/gameplay/the_world/activities/zaishen_challenges.php Ha ez zaishen title lesz, akkor csökkenni fog a kereslet a zaishen key-ek iránt, el is adtam az összeset gyorsan.

Heffi fárasztó vagy.

"Karakter név változtatás,már veszem is meg.."

No komment. Ez mindent megmagyaráz.<#wink> <#wink>

NA végre!
Nem az volt a kérdés ,hogy rangert ne. Hanem az ,hogy miért. Ha megnézed még lama jelet is tettem oda , nehogy elpörögjél.

De kimerítõ választ adtál köszönöm. <#worship> <#law> <#puszi>

és az X öreg játékosnak is Many Thanks! <#szeret>