Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon kevés build van, amihez skill kell.
Never underestimate the power of the dork side!
Tommy: a warrinak nem 80, hanem 100 armorja van effektive a mellvértbe és a gatyóba tett +20 elemental armoros insigniájaval.
Azota az arena kb televan beastmasteres faszokkal akik jampiznak az ujdönsült dájr petjükre és osztják vele a 140 eket antiblockba, pure skill waze.
Ezekszerint ellehet majd verni zkeynel értelmesebb dologra is azt a napi 40-50k baltazart? <#pias>#pias>
Equipment pack-ok.Light-large-heavy/10-15-20 férõhely/1-5-15 gold coin/
Na ez jó.
★ 汤姆 李
Ha ezeket csak bonus nélkül akkor az 120 coin-t(copper) jelent ami semmi.Ha mindezt HM-ba megcsinálod akkor tied 475 copp.coin.
1 gold coin az 10 silver coin ami ugye 10K copper coin.
Elite tome-ok 2g,everlasting fireworks meg 50g.
Minden más semmit nem ér ha kiváltod talán ez a 2 valami említésre méltó...
★ 汤姆 李
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Hanako, ezek szerint neked már van coinod? tehát gémközelben vagy? ha igen, akkor csináltál ilyen zaishen missiont? mennyit adott érte? bocs hogy megszortalak csak én még itt szivok egy ideig és rohadt kiváncsi vagyok =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
mind1csaknelegyenkommunistazsidó
azt is elszúrták imho, hogy felváltani nem lehet a coinokat, tehát aranyról silverre, silverrõl copperre, pedig lehet hogy olyasmit akarsz vásárolni. várom a ma esti bugfix update-t. ^^

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tehát ez a 15 zaishen gold coins mikor, miböl jön össze?
mert ha azt nézem hogy 1 z-key 1 ilyen gold és azért azt sem öt perc megszerezni, akkor 15 ilyen is eltarthat egy ideig pláne ha esetleg korlátozzák a naponta megszerezhetö zaishen goldok - vagy mik - számát.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
★ 汤姆 李
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002414298&no=137195
Szóval ha valakit szídni akartok, akkor az SG belsõ szabályzatát és VIP rendszerét lehet bátran.
Zomil, neked pedig miért fáj ennyire? Te akartál lenni? 😊 A témanyitó már ezer éve inaktív, még azt sem tudom ki volt õ IGN. Azt pedig elég irreálisnak tartom, hogy bárkit meg tudtunk volna szavazni itt a fórumban új házigazdának, mert 100 magyar 101 féle szavazatot ad le, mint tudjuk. 😊
Ja, akik pre seeringben vacakolnak még mindig: http://www.youtube.com/watch?v=UYWXsJoYj94
MINDENKITÖL kérdezem.Lehetek Házigazda itt a GW topic-ban??😊)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Tomy Lee: ez nem igy megy, ez azért egy közösségi forum, mert figyelni is kell a másikra.
azzal h te most magadtól kitaláltad, h házigazda szeretnél lenni, kb. szartál a véleményünkre...
nem véltelenül van ott a szabályok között h a topic olvasóit is meg kell kérdezni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sztem semmi gond nincs azzal hogy van házigazda- föleg meg hogy ki (témanyitó is Tomy) legalább ha kicsit elszalad a flame ami nem volt jellemzö eddig van aki odafigyel.
Minden jogom megvolt ehez.Hogy ez neked nem tetszik ahoz nc.
★ 汤姆 李
Kill Kanaxai in the deep in HM például.lol
★ 汤姆 李
egy csöppet bunkóság...ráadásul semmi jogod ehhez
★ 汤姆 李
OK. Köszönöm. A helpet is.
Bocs ha sok voltam.
A kép alakul. szvsz minden középre van zsúfolva.
Én sokkal kissebre venném a webcímet és leraknám a jobb alsó sarokba.
A havidíjj menteset szintén azt meg a bal alsóba.A tört verzió nem létezik azt pedig a GR alsó lábait közé középre.
A céglogók meg ...... <#rolleyes>#rolleyes> <#vigyor0>#vigyor0>
Egyébként tényleg jó nehogy azt értsd hogy fikázom.
nagyon nyomják ezeket a zaishen questeket, de lehet hogy még én is rászánom magam, ha bagóért kapom az elite tome-kat. Elég szépen át fog rendezõdni pár dolog árfolyama, pl zkeyek, elite tomeok, lockpickek, sigilek (http://wiki.guildwars.com/wiki/Pokhe), party itemek (http://wiki.guildwars.com/wiki/Tesla).
Mert most kb 4et csap rám egy 28as Melee és ibolyát szagolok.
★ 汤姆 李
Konkrétan errõl van szó: Mesmer Norn Armor

Azért durva hogy az egész update csak a pénzszerzésrõl szól, de az a vicc hogy talán még én is rászánok majd 9 eurót egy extreme makeoverre, mert a legelsõ (4 éves) karim szegény nagyon csúnya lett, és csak azért nem használom mert rossz ránézni, de tényleg.
Ami felkeltette a figyelmemet, hogy mintha a zaishen challenge questekét title-t is lehet majd kapni, de konkrétan nem írják le melyiket. http://www.guildwars.com/gameplay/the_world/activities/zaishen_challenges.php Ha ez zaishen title lesz, akkor csökkenni fog a kereslet a zaishen key-ek iránt, el is adtam az összeset gyorsan.
Heffi fárasztó vagy.
"Karakter név változtatás,már veszem is meg.."
No komment. Ez mindent megmagyaráz.<#wink>#wink> <#wink>#wink>
NA végre!
Nem az volt a kérdés ,hogy rangert ne. Hanem az ,hogy miért. Ha megnézed még lama jelet is tettem oda , nehogy elpörögjél.
De kimerítõ választ adtál köszönöm. <#worship>#worship> <#law>#law> <#puszi>#puszi>
és az X öreg játékosnak is Many Thanks! <#szeret>#szeret>