Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legendary survivort amugy valami 55 necroval v mesoval egeszkönnyen és paramentesen lelehet tolni proph elejen Hm-ben (havasban a minotaurok annal a jegbarlangnal). Bár igaz , ami igaz nem éppen "fair", no meg dukál hozzá egy ultrastabil net meg egy gép is😄
Köszönöm.
Esküszöm ,hogy beírtam a wiki keresõbe hogy pet meg ,hogy pets és csak valami német blabla jött meg ,hogy milyen skillek vannak a vadállatokra.
Jah a -bonus al lehet tüzmanót szerezni.
Állítólag lehet extra fegyvert is. Hogyan?
Vagy ahoz kell az extended pack?
Rangernek csak egy petje lehet. A mostani update-tel annyiban lett jobb a helyzet, hogy ha az állatkertben leadsz egy 20-as szintû petet, mert másikra akarod cserélni, akkor azt bármikor visszakérheted 20-as szintûként 😊 http://wiki.guildwars.com/wiki/Zaishen_Menagerie
paragonnal (imbagon) egész jól lehet survivort csinálni, a 2-es szint már megvan, most gyûjtöm a legendary-t 😊 amúgy ez az utolsó próbálkozásom hogy megszerezzem, az elõzõ három alkalommal sajna elbasztam figyelmetlenség illetve overextend miatt mesmerrel, assával és dervissel.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
survivor paragon <#ijedt>#ijedt> . Az Szép. <#taps>#taps>
Nem viccelsz?
Pet es kérdésem lenne. Ranger nek lehet több pet je is?
Mert az ablakra az van írva "Pets"
Most van egy 9 es fapumám , és nemigazán van kedvem egy próbálkozás során megválni töle.
A pet amugy akkor kap Xp -t ha meghal az akit támad?
Csak akkor kap Xp-t ha egyenrangu mob ot öl meg?
Mert van mikor kinyirok egy mobot s 0 Xp -t kapok.
Csak nem tudom akkor a pet is?
részletek: http://www.guildwars.com/products/extras/storage/free_storage_pane.php
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
arra készülj fel hogy brutálisan keresztül fogunk zúzni prophecies-en, az én célom az hogy a storybookban meglegyen minden mission, kell a 80000 XP a survivor paragonomnak
amúgy imbagon builddel vagyok, majd meglátod milyen laza 😊
Jó lett az új update, az új bag meg örülök, hogy ilyen nehezen megszerezhetõ! A ládában a plussz egy fül meg jól jött 😉
Bízom benne, hogy a köv nagy update is ilyen hasznos lesz!
Nicholas the Traveler-hez meg tessék elmenni, megéri😉
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Pl. -60% vagyok keresek a térképen egy outpostot vagy vmit ahol megállhatok pihenni... (sajnos Asura földön ez egyenlõre gyakran elõfordul)
viszont ha az elsõ attrib questje megvan már, akkor a desertig eljutott, csak droksba nem jutott még el, azt hamar le lehet zúzni herokkal, fõleg ha segítünk neki.
csak hogy tudd ez a térkép nem "segít" senkinek, hanem ez segít:
texmodhoz
aki már texmodolt az tudja, hogy nem úgy van az hogy azt hiszem, hogy mindent bederítettem... olyan kis szegletek, szögek vannak, hogy azt a szerencsétlenkedést amig megcsinálod... és az egy sima térképpel nem mén.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
jobb rewardok, hamar lvl 20, herok, dungeon, nem csodálom. rangerrel (elsö karim) én is azt csináltam, hogy még semmim nem volt meg de eye már rég le volt tolva, utána mentemvissza megszerezni attribokat stb.
én azt mondom, hogy keress egy sanctum key runnert, aztán hajrá.
De köszi, amúgy természetesen így levezetve igazad van.
Tényleg... csak az egyik Propos attrib questem van kész... basszus.. Lonar Pass-on nem tudok lemenni még. (Bár mostanába nem is probáltam)
Ott vannak azok 28as iker sárkányok. Azoknál tovább még nem sikerült. Mostanaába Asura pontokat gyûjtögetek. DE akkor sûrgösen megyek vissza Lonar Passba.
Az 54 hp veszteséget saját magad is tudod pótolni az insidious parasite-tal, viszont érdemes lenne minél elõbb megcsinálod az attrib questeket, hogy a curse-t fel tudd vinni 9-re.
Nézzük mit kapsz cserébe. Egy átlagos 22-24 szintû melee mob sebzése legyen átlagos 80. A weakness hatására ez lecsökken 66%-kal, vagyis 80 helyett lesz kb 26. Ha jól használod, akkor ez tömegre hat, és folyamatosan fenntartható. Egy átlagos méretû mob csapat kiirtása legyen 30-40 másodperc. Az attack rate legyen 1.33 sec, tehát 30-szor fog megütni. Vagyis 54 HP feláldozásával megelõzöl 1620 sebzést mobonként.
Szerinted megéri? 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Annyi kérésem volna, hogy szeretnék egy jófajta, fõleg PvE klánhoz csatlakozni. Akinél van felvétel, kérem szóljon! Köszi!
10 Fast casting
14 Domi
4 Isp
2 Curse
(körülbelül, nem biztos)
Mark of Paint olyan targetre tedd, aki körül sokan vannak, és várhatóan maradnak is, persze ki kell ismerni a mobok mozgását. Érdemes magasabb HP-jû targetre tenni (ha van akkor bossra), hogy minél tovább aktív legyen, és szépen lehal körülötte mindenki. Gondoskodj róla hogy menjen is rá fizikai sebzés, pl lehet nálad egy spear a biztonság kedvéért, amúgy Aident érdemes GWEN-ben betenni a csapatba, õ is oszt szépen.
Elitnek Visions of Regret vagy Spiteful Spirit, attól függ melyikhez van attribod. Mindkettõnek vannak elõnyei és hátrányai, SS kevesebbet sebez és kifutnak belõle idõvel, de folyamatosan fenntartható több targeten is akár, elég szép sebzést oszt, a regret viszont többet sebez, de rövidebb ideig, kisebb területre hat, és csak skill használat esetén sebez.
Ezzel 5 skilled már foglalt is, gondokodj valami energia managementrõl is, illetve aura területen nagyon jó PVE skilleket lehet összeszedni (pl Pain Inverter), amit szintén érdemes betenned.
jó olvasni, h legalább pvp-ben nem száltak el és ezek nem is olyan nehezen teljesíthetõek 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
gwen alaparmor boreal stationben van
aztán volt TA, 5 gyözelem zsinórban, illetve 10 total bonussal.
most meg jade quarry van, 3-5-9-et kell nyerni asszem.
szal látszik, hogy "PvP"-ben nem veszik annyira véresen komolyra a figurát, nem értem PvE-ben miért jó ezek után szívatni.
Erre a
linkre minden nap felkerülnek az aznapi z-questek. Mindenki megnézheti, h érdemes-e belépnie, ha nem is ér rá, akkor legalább azért h felvegye õket.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
AB, meg kóperatív volt, ma nem tom mi lesz.
Never underestimate the power of the dork side!
mert utoljára akkor léptem fel mikor kijött az update akkor 1 gvg meccs letolása volt a fealdat
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tényleg Asura honban (Rata Sum) és és Gunnar's Holdban csak akkor vehetek ruhát ha már megvan az adott népcsoporthoz tartozó címem?
tiszta ki..szás az egész. és ahogy nézem a daily mission-öket, questeket, általában csakazéris a genya questek közül válogatnak.
tegnapelõtt volt thunderhead keep, ami nem nehéz HM-ben, de akármilyen jó vagy meg kell várni azt a sok unalmas spawnt, azt lenyomni, végigszerencsétlenkedni.
ugye elötte volt NF mission, tegnapelött proph mission ugyhogy boritékolni lehetett egy factions missiont. ahogy ezt realizáltam, volt egy 100%os megérzésem, hogy raisu palace lesz, mert az az egyik legszopatósabb mission HM-ben és bumm. magam is meglepödtem a 18 percemen.
szoval ugy látom hogy arra mennek, hogy minél jobban lehessen szivatni a jónépet. nem tudom miért jó nekik az, hogy amugy is kevés ilyen copper vackot tudsz szerezni, de akkor még kiválasztjuk a szivatós cuccokat.
már elõre látom, hogy ma vagy hells lesz, esetleg gate of madness vagy az a kurzick szar ahol splitelni kell. mer ezek ilyen rendes gyerekek.
meg boss bounty. azt hittem, hogy ilyen átlagos bossok lesznek, minek nehezítsük a jónép dolgát, hadd szedjék össze a pontot és elöbb utóbb azt a 20-as slotot. Nem. természetesen kanaxai, meg rragar, end bossok. HMben.
mondom, semmi bajom nem lenne ezzel, ha mondjuk 1-2 aranyat adnának, de kiszurják a szemem párszáz copper lofaxxal, menjenek a p...ába.
Aki 20helyes equipment bagre pályázik annak jól meg kell dolgoznia érte:
15 gold z-coin kell hozzá, vagyis: (a questekért copper coin jár, az beváltható értékesebbekre)
1 silver coin 50 copperbe kerül
1 gold coin 10 silverbe
vagyis: 15 gold coin ami kell a maxos eq. baghez: 15*10*50=7.500 copper coin...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
nem rossz egyik sem... =)
Never underestimate the power of the dork side!
Kikell használni amíg lehet. Tavaly tavasszal is hasonlo vehemenciával ment a game, aztán utána ha egész nyáron volt 50-60 óra game akkor már sokat mondtam😊
izé.... illetve hallottam hogy sokat vagy online én ezt honnan tudnám hiszen alig vagyok fent
😛