Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
egy anti-melee+anti caster mesmer mindenkit ütne 😄

amugy durva buildek vannak néha ra-ba, multkor egy w/mo szinte csak smiter skillekkel akart "dps-elni" 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát HB-t néha spektelek egyet, de nekem nemjön be annyira - tulsok a cappolni valo pont, összevissza splitelni a herokat meg kismillio dologra figyelni.. Sztem az telleg az ilyen 300 action/minute sebességu koreai gosuknak valo, nemhiszem h tuljó lennek benne, idõvel sem😄 Meghat vegulis azis 4v4, akkor már inkabb Ta.

Mondjuk egy 2v2 arena egesz fun tudna lenni. Bár gyanitom lenne par seggfej aki bejönne egy smiter + healer monkkal. Lennenek nyilvan 1 healer 1 dps teamek, meg bevallalosak akik bejönnének 2 dps el, hogy elõbb bezuzzák az enemy hilert, minthogy õk behalnának. Persze, most lehet azt mondani, hogy évekig tartanának a mecsek, mert egyedül lenyomni egy igazan jó monkot nagyonnehéz, bár sztem nem lehetetlen, vannak buildek amikkel beölhetõ egy stances arena woh monk is stb. (bár a peace harmonys nemigazán, max egy nagyondurva nuker elével)

Mondjuk egy 'elite ra' se lenne rossz, ami akkor unlockolodna valamelyik szigeten amikor eléri valaki a g1 et.

Mindenesetre érdekes ez a mostani update, - rengeteg ember jár most arenakba akik eddig nem, ez elég erõsen érzõdik. Jön a sok petes pofa, meg a ressig nelkuli AB-rol beszabadult 21. szazadi rambo. Regen volt mar olyan, hogy ra-bol indulva 16-18 winig mentünk volna, de az utobbi egy hetben több alkalom is. Ugytunik a Ta "minõségére" is egész komolyan kihat az update heh~

ILLNeo
Jól van srácok, látom míg távol volatam sem unatkoztatok <#smile>.
Shorlex igaza van mert nagyon úgy álltam kérdéshez, hogy nekem azonnal kellenek az attribot. Csak miutan Lonar's Pass megint lecumiztattak. Ezek után én is azt mondom hogy csak kövessük storyline-t! =)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

oksa, no problemo 😊 csináljuk a storyline-t szépen, mert nekem amúgy is a storybook kell

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mc Wolfy
jajj, nem arra akartam válaszolni, hanem erre

Never underestimate the power of the dork side!

Mc Wolfy
Menjél HB-zni. 😊

Never underestimate the power of the dork side!

na várjál.
én nem azt mondtam, hogy jusson el droknarba, az teljesen más kiindulási alap, mint amit te mondasz.
ha én javasolhatnék valamit, azt mondanám, hogy vigye végig szépen a storyline-t.
de mivel a szavaibol azt vettem ki, hogy neki adjuramistendeazonnal kell a droks, hát akkor leirtam, hogyan jut el oda. Szoval én nem rávenni akartam droksra, hanem csak annyit irtam le, hogy az általa megadott kiindulási alapbol (el KELL jutni droksba) mit csinálnék.
btw valo igaz, nem tudtam hogy hol tart, de a másik attribute quest valoban elöfeltétele ennek, ugyhogy igy is ugy is el kell jutni sivatagba. elfelejtettem =)

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Kreeder44
Ha rajtavan a karakteren de a láthatóságát kikapcsolod akkor számolja igen de ha leteszed a tatyódba akkor nem

A sivatagról meg a porról jut eszembe. A ranger ha nem viseli a maszkot de a karaktertábláján rajtavan akkor azok a pontok számítanak a védelemben?

Nem õ akar droksot futni, shorlex akarja rádumálni 😊 én már megbeszéltem illneoval hogy együtt elzúzunk a sivatagba és utána droksba.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Jah emlekszem anno nagyondurvan kiakadtma amikor odaertem , nemertettem mitõl lettek a mobok hirtelen olyan erõsek. Aztán rájöttem h valójaban a történetben nemis arra kell menni. Mondjuk nemteljesen értem miért kell ez most neked, meg minek a droknar run, mikor a sivatagba igyis ugyis elkell menned a masik attributos quester ugytom. Miutan megcsinalod ott a questet par easy mission marad, amiket együtt 1 , 1.5 ora alatt le lehet tolni simán, és már droknarban is vagy.

Nem emlékszem mar annyira a pve-re, de asszem 'temple of the ages' után "kell" levágni a prophot ugy, hogy onnan levergõdöd magad Sanctumig. Eye of the northos default herokkal kivitelezhetõ is a dolog simán. Ezzel tkp a maguma jungles szopócit lehet levágni.

Dear guildmate, fogod magad bemész a lornars pass feletti outpostba, nem tudom mi az fejböl.
America district 1. Beirod all chatbe, hogy "LFG runner to droks" és olyan 10 perc alatt már ott is vagy droks forge-ban.
Csak hogy tudd, van egy valag runner kari GW-ben akik csak azt csinálják (nevükbõl adódóan meglepõ módon), hogy átfutnak egyik helyrõl a másikra. Nem kell velük menned nem kell csinálnod semmit csak csengetni nekik. Droks runnernek sztem dervish az ideális, de ha permassin van, hát az is jo. De inkább derv.
hogy ne b...nak át, egy droks run 2k. 1k-t kérnek el az ut 1/3-ánál, másikat a 2/3-nál. futtasd le, ennyi. kezdö mesmerként nem kell vitézkedni ott, és az önbecsülés - hogy nem te csináltad meg - sem fog emészteni, mert ha 3 mp-ként lehalsz az ugyanolyan "égés" lenne elvileg. De nem az. ugyhogy se erkölcsi se semmilyen akadály ne gátoljon egy runner keresésében =)

A mesmer jó 😊
Amikor 8. szinten 200at sebzel egy mobba, és 160at a körülötte állókba, és ezután is sebzõdik, miközben üt, vagy varázsol, mindezt mielõtt még Koss odaérne, akkor nem mondható, hogy a mesmer rossz lenne.

Legfeljebb be kell gyakorolni a taktikát, és jól kell megválasztani az ellenfélre rakott hex(ek)et 😉
(Meg elõtte farmolni kell vagy 20 mesmer tomeot a csontiktól 😄 )

ILLNeo
<#zavart1> Hát igen. De nem bántam meg. kezdem nagyon megkedvelni. (Minél erõsebb vagyok, annál jobban tetszik)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Király akkor holnap kereslek ingame.<#wink>

A Mesmer-el való kezdés kisebb hátrányai;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bocs azon átsiklott a szemem, holnap is jó 😊

ILLNeo
Okés, csak mondom én csak holnap délutántól vagyok újra gameközelben... <#sir> ha neked még így is jó?

Ma korábban neki tudunk kezdeni, kb 2-3 óra alatt eljuthatunk odáig. Tegnap láthattad, hogy milyen sebességgel törjük át magunkat a mobon, a mursaatok elõtt nincs komoly ellenfél. Ha a bónuszokat elnapoljuk a mission-okbõl, akkor nagyon gyorsan lehet haladni, és meglesz az attrib quest is. 😊

ILLNeo
Semmi gond. <#wink> Dungiztam egyet gwenben. Sajnos elutazok ma és csak holnap délutántól leszek megint.
Lonar's Pass-on egyszerûen nem tudok lemenni... sehol egy ressurrect area... elõrõl kell mindig kezdenem. Ráadásul Beakon'S Penchben 10 Henchek vannak. Azt kéne végigtolnunk Doknar's Forge-ig vagy legalább Copperhammer Mines-ig. Mert így nem jutok el Dreadnought's Driftig sem... Meg kéne csinálni azt az attrib questet ami Dobronski mondott. Doknar's Forge attrib quest

hali, tegnap végül nem jutottam vissza a géphez, beájultam 😊 ma este folytathatjuk

ILLNeo
nekem is csak akkor jó, így hétköznap. Akkor kereslek ingame!<#vigyor1>

jackcsabi
Ezt a küldit szeretem 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Hehh!
Tündér Kutyák. <#smile>

van kedvem, valamikor 8 után leszek ha jó neked, általában éjfélig szoktam gwzni, csak olyankor van rá idõm 😊

ILLNeo
Hogy leszel ma fent? miko? Összefuthatnánk akkor propban ahogy beszéltük tegnap, ha van kedved még...

Osztom amit írtál, csak gw-nek a pvp része szerintem tulsagosan is teamwork orientált, amivel nincsbaj, ha az ember javarészt szervezetten pvp-zik, mert ott valszeg tényleg az fog dönteni, hogy ki az ügyesebb (vagy ki gyakorolta már többet az adott felállást) egy balanced mecs esetén.

De ha elmész ab-ra, vagy arenaba vagy istentudja hova, ott amikor összetalalkozik nehany ember egymas ellen, sajnos az esetek nagyreszeben az dönt, hogy kinek épp milyen buildje van. Persze lehet azert hianyzik nekem ez a "balanced 1v1 combat" , mert dio2-ben is meg wowban is imadtam a duelezest, meg a 2v2-t , dehat a gw-nek a game mechanicsja, meg a 8 as skillbar stb stb ezt egyszeruen nemteszi lehetõvé -gondolom ezért se raktak bele lehetõséget rá.

ejj, nem lennél sux, én meg noobzik, szivesen lennék veled egy guildben =) érd már el a r12-t és gyere kurznak, én tul sokat title hajhászok ahhoz, hogy belátható idön belül meglegyen a savior =)
és igen, egyedül menni 99,5%-ban jobb, mint csapattal sajnos. Lehet hogy egy összeszokott partyra ez nem igaz (söt nem lehet hanem biztos) de már korábban kifejtettem a véleményem a pontban este 8:00-kor a gép elõtt ülõ hülyegyerekekrõl - amiért jól meg is kaptam (joggal?) hogy mekkora seggfej vagyok, sõt fking noob vagy mi, biztos igy van - és az összeszokott party ezt jelenti.
Ha meg odaülsz amikor odaülsz tipusú ember vagy akkor isten örizz, hogy egy random teammel összeállj, annál még a hencsmen is jobb.
jo az a PvE sokan lenézik, de minden szar title-t egyedül megszerezni (1 PvE only skill player a csapatban, stb stb) azért nem egyszerü.

Én is így voltam vele.Napi 16 órácska.De meglett a 400 óra és abbahagytam.Most megvettem az fc-t....<#boxer>Megint kockulás.
ILLNeo
Ugyanez csak pepitában. <#hawaii> Hétvégén 16órázom PvE-ben, hogy átlássam az égészet. Imádom ahogy a karim napról napra erõsebb! Sok segítséget kapok tõletek, de nagyon élvezem ha vmire magamtól jövök rá.
Beteg vagyok, de élvezem. <#email>

Az újonnan kifejlesztett N/A(Ass.Promise full deadly hex-ekkel+1-2 curse) nagyon tetszik😊Aranyos...

Nekem is van 1 Imbagon-om viszont nem helyezem elõtérbe.Tényleg jó kis build-eket lehet neki összeállítani de valahogy nem játszok vele soha😞

nem veszem ^^
mikor elkezdtem játszani láttam egy legendary survivort - mivel kezdöként nem keveset haltam nagyon nagyra tartottam ezt a titulist - és eldöntöttem hogy egyszer nekem is lesz. végigszenvedtem a kampányokat még az elsö warimmal és lekezdtem gondolkodni rajta hogy hogyan lehetne megcsinálni - kitaláltam indítottam egy újat és megcsináltam. ezután minden újabb karakterrel addig küzdöttem amíg meg nem találtam a perfect módot rá (szerintem) és persze egyre könnyebben ment. az assamat kb 25 x kellet újra elindítanom mire meglett. én olyan vagyok amit kitalálok azt megcsinálom magamtól. most már meg tudom csinálni egy hosszú szombati nap alatt ha rákockulok (csakhogy már nincs értelme)
több mint valószinü hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt de engem pve az szórakoztat hoyg magamtól érem el amit kitalálok - ezért játszottam sokat egyedül (anno shorlex írta hogy egyedül játszik sokat - én pontosan tudom miért - és jött rá a flame)
pve ben az a szórakoztató hogy lenyomod a monstat- megcsinálod a dungit mert jobb vagy mint a gép
ugyanez pvp csak fejletteb változat - jobb vagyok mint egy másik kocka és ezt élvezem (vagy lenyom mint a bélyeget és k*rv@ ideges leszek^^ de tanulok belöle és legközelebb szétalázom mint hülyegyerek a ropis zacskót^)

Lol.ez beteg 😄 (ne vedd sértésnek)
jaj azt elfelejtettem hogy ezek elött legalább egyszer valamelyik karakterrel végig kell tolni NFt vagy GWENt hogy hard mode meglegyen

így van Shaenis leírta a módit. így ha lassan is de el lehet érni a kívánt sunspear rankot. esetleg ha elértél lvl 10 ig akkor kamadanba fel tudod venni a gwenbe vetetö questet ott 10 perc alatt megléped a szükséges 2 szintet + lvl 20 as herok. questek exprolable areaba is vannak NF kis szigetén. onnan is gyorsan lehet lépni 1+2 szintet. NFbe úgy szoktam karaktert kezdeni hogy felveszem kamadanba material girl questet (nem adom le!!) ami elég sok ibogát bedob az elsö exprolable areaba - ezekt 4 fös teammel bounty felvétele után!!! lenyírom a bogarakkal együtt (szinten csak akkor ölök bogarakat ha már bounty fel van véve). egy kör kb 15 perc és alatt kb 120 monstat le lehet vadászni (120 sunspear pont). a 4 fös team azért fontos mert lassabban lépsz szintet ugyanis ha elértél bizonyos szintet a legkönnyebb területeken már nem vehetsz fel bountyt (pl kezdö szigeten a 6 a max elérhetö utána 8 normál módban). miután megvan az 5ös sunspear utána kezdek el questezni ami csak van (kb 1 óra alatt megvan a lvl 10) átmegyek gwenbe lefutok eotn outpostra(megvan három lvl 20 hero). na itt válik érdekessé a dolog mert ha legendary survivort akarsz akkor attól függöen milyen proffesionod van irány gunnarsba kilroy stonskin puch out-t tolni (törpe boxként is nevezik) vagy boreal station kukac ölés (paraval/necroval/rangerrel/ assaval/mesoval jobb az xp/óra arány mint a törpe box - és nem utolsó sorban a legbiztonságosabb xp farm mert ha szarrá laggolod magad akkor is 99,99% hogy nem halsz meg) elevel minitaurokat kell ölni prophba ice cavesböl kell kifutni scrollal 2 óra alatt elérhetö kb 1mill xp. warival/rituval SGH elött a ranger bogarakat kell farmolni VwK-val. az SGHs farmok elött persze meg kell szrezni Vwk-t (elit tome) és a ritu másodlagos professiont (lásd lejjebb)

a fentiek SZERINTEM (én teszteltem, buildeltem több napot beleölve) a leggyorsabb módszerek és nem utolsó sorban a legbiztonságosabbak. kilroyt csak azért írtam mert az általános bevett szokás ahol surviort tolják(azoknál akik nem képesek gondolkodni(sry akit ezzel sértettem volna) csak azért toltam hogy tényleg letszteljem az xp/óra arányt

ha nem érdekel a legendary survivor akkor innen már vissza tudsz menni NFbe és a lvl 20 as herokkal játszva eltotlod consulatig. utána 20 perc questelés és már változtathatsz másodlagos proffesiont.

boreal stationbe maxos armor lvl 10en vagy kamadanba spammolod az "LF taxi to docks" mondókát és 500g ért bevisz valaki consulatebe ahol szintén megveheted akár lvl 2esen (az hogy ott vagy nem jelenti hogy a mission is elérhetö azt csak a primary szál letolása után).

kedves hallgatóink kezdö survivor leckénket látták, hallották ^^

remélem érthetöen írtam

köszöntem a szót ez csak az én véleményem

ILLNeo
Nagyon köszönöm!

a shrine-oknál álló NPC-ktõl (wandering priest, sunspear scout, stb) lehet felvenni bounty-t, ami azt jelenti hogy az adott fajba tartozó mobok megöléséért kapsz sunspear pontokat. annyi a dolgod, hogy kimész, felveszel minél több bounty-t, aztán lemészárolod a mobokat.

info:
http://wiki.guildwars.com/wiki/Sunspear_rank
http://wiki.guildwars.com/wiki/Bounty

consulate docks missiont akkor kapod meg, ha megvan a megfelelõ sunspear rankod az oda vezetõ primary questek és mission-ok teljesítéséhez

ILLNeo
I1Q szerintem te tudsz nekem segíteni. Múlt hétvégén csináltam egy P/W -t. Nightfallban meg kell szereznem a Sunspear title vagy 12 szintet de semmi quest. Az összeset megcsináltam, körbejártam szigetet (persze ahova beengedtek, mer vhova át sem mehetek. Nem tudtam felvenni még a konzulátus kikötõ mission-t sem..
Vmit tuti én rontok el, vagy nem figyelek jól..

igen valóban jó a tof csak egy HM dungiba söt igazából bárhol nem érdemes azért az egy skillért egy herot áldozni ugyanis a burningen kívül egy SF ele sz@rt se ér. helyette még a mikorfonfejü koss is jobb^^ nem beszélve egy mesröl vagy necrorol - ha meg egyeül mész akkor alap a három necro vagy 2n/1me.

Köszi!!!Megcsináltam.
apropó, végre megjött a bugfix, be lehet tenni storage-be a zaishen coinokat 😊

igen jól sejted, a hellsben levõ titánok, de még annál is durvábbak, fõleg a mesmer titanok (titan malice)

imbagon fogalom és build egyébként publikus, a guildwars wikin és a pvxwikin is megtalálható

tegnap HM módban megcsináltam vele a Commander Wahli zaishen questet kockára téve a survivoromat, de meglepõen könnyû volt, tényleg nagyon imba mind a három damage csökkentõ shoutot használva

én ezt megspékelem még egy "They are on fire" shouttal is, és van egy SF ele herom hozzá. 😊 gyakorlatilag alig mozdulnak a HP barok a partyban.

Jah, hogy save yourselfes😊 En spec warrival probalgattam, hogy a pve ben az igencsak tap for "great justicet" echoztam, lions comforttal , meg cyclone axe + whirlind attackal. Save yourself az telleg kicsit imba😊

ezt lehet elég trén fogalmaztam- szóval mindenkire hat a partyban és személyenként kb80%al csökkent

az imbagon a "save yourself" állandó fenntartásáról gondoskodva theres nothing to fear-el megspékelve a teljes partyra vonatkoztatva a damaget kb 80%al csökkenti (persze kivétel az armor ignoring damage)- ennyi a lényege ha látlak fent majd pingelem.
a paragon attól jó hogy a shout-/chant-jai partyra hatnak és szép kis buffokat lehet tolni. az tény hogy elég pve-s kaszt bár monkokat pvpben 5 másodperc alatt ölöm

egy famer/pvp kari kivételével mind legendary survivor és elmondhatom hogy ettöl kennyebb maxos title nincs. (csak tudni kell a módját^^). ráadásul a kasztok többségével 1-2 nap alatt maxolható (persze scroll kell hozzá anélkül kb 4-5nap)

Nemvagyok egy pve spiler, szal nemvagom mik ezek a titanos küldik. Olyan titanokat kell apritani amik hellsben jönnek? -mert azok telleg eleg durvák, nemszivesen tolnam oda a képem egy survivorra tervezett karival😄

Amugy mi ez az imbagon build? valami public dolog, vagy nem osztanád meg itt? Mindigis erdekelt h mitõl lehet jó egy paragon, nekem talán az az egyetlen klass amit akárhogy próbáltam nemjött be, legalábbis pvp-ben. Egyedül a w/p speares verzió jött be.

Gondoltam, hogy nem ugy overextendeltél.. Csak ahogy megláttam ,hogy "overextending sin" egybõl beugrott a kép amikor a kispofa arenaban elorefut dashel , majd beguiling hazel a legelsõ warriorra, tol egy frenzyt és összecsuklik két lightning spelltõl😄

Na azért nem ugyanaz volt a helyzet nálam. 😊 assacaster volt 600 HP-vel, 15 deadly, 13 healing, 4 prot (candy corn miatt) WoH, prot spirit, meg ilyesmi. Az overextend úgy történt, hogy miután könnyedén végignyomtam a propheciest, nagy mellénnyel elkezdtem a titan questeket az XP miatt. Egy szerencsétlen aggro miatt három titán csoport a nyakamba szakadt, és beszoptam a titan maliceokat.

Imbagonnal is gyerekjáték egyelõre, most igyekszem türelmesebb és óvatosabb lenni.

Na végre megvan az összes rész. <#taps> <#taps>

Namost ez a sok karakterhely zavarba ejt. Engem zavar ez a csúszka mászka az alsó részen. Nem lehet valahogy fixálni vagy karakter helyet csökkenteni?

Meg van az a buzi reklámfelület a felsö részen azt nem lehet eltüntetni?

Remélem ezekhez nem kell még egy bóóóónusz pakkot venni.