Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy durva buildek vannak néha ra-ba, multkor egy w/mo szinte csak smiter skillekkel akart "dps-elni" 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mondjuk egy 2v2 arena egesz fun tudna lenni. Bár gyanitom lenne par seggfej aki bejönne egy smiter + healer monkkal. Lennenek nyilvan 1 healer 1 dps teamek, meg bevallalosak akik bejönnének 2 dps el, hogy elõbb bezuzzák az enemy hilert, minthogy õk behalnának. Persze, most lehet azt mondani, hogy évekig tartanának a mecsek, mert egyedül lenyomni egy igazan jó monkot nagyonnehéz, bár sztem nem lehetetlen, vannak buildek amikkel beölhetõ egy stances arena woh monk is stb. (bár a peace harmonys nemigazán, max egy nagyondurva nuker elével)
Mondjuk egy 'elite ra' se lenne rossz, ami akkor unlockolodna valamelyik szigeten amikor eléri valaki a g1 et.
Mindenesetre érdekes ez a mostani update, - rengeteg ember jár most arenakba akik eddig nem, ez elég erõsen érzõdik. Jön a sok petes pofa, meg a ressig nelkuli AB-rol beszabadult 21. szazadi rambo. Regen volt mar olyan, hogy ra-bol indulva 16-18 winig mentünk volna, de az utobbi egy hetben több alkalom is. Ugytunik a Ta "minõségére" is egész komolyan kihat az update heh~
Shorlex igaza van mert nagyon úgy álltam kérdéshez, hogy nekem azonnal kellenek az attribot. Csak miutan Lonar's Pass megint lecumiztattak. Ezek után én is azt mondom hogy csak kövessük storyline-t! =)
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
én nem azt mondtam, hogy jusson el droknarba, az teljesen más kiindulási alap, mint amit te mondasz.
ha én javasolhatnék valamit, azt mondanám, hogy vigye végig szépen a storyline-t.
de mivel a szavaibol azt vettem ki, hogy neki adjuramistendeazonnal kell a droks, hát akkor leirtam, hogyan jut el oda. Szoval én nem rávenni akartam droksra, hanem csak annyit irtam le, hogy az általa megadott kiindulási alapbol (el KELL jutni droksba) mit csinálnék.
btw valo igaz, nem tudtam hogy hol tart, de a másik attribute quest valoban elöfeltétele ennek, ugyhogy igy is ugy is el kell jutni sivatagba. elfelejtettem =)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
A sivatagról meg a porról jut eszembe. A ranger ha nem viseli a maszkot de a karaktertábláján rajtavan akkor azok a pontok számítanak a védelemben?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Nem emlékszem mar annyira a pve-re, de asszem 'temple of the ages' után "kell" levágni a prophot ugy, hogy onnan levergõdöd magad Sanctumig. Eye of the northos default herokkal kivitelezhetõ is a dolog simán. Ezzel tkp a maguma jungles szopócit lehet levágni.
America district 1. Beirod all chatbe, hogy "LFG runner to droks" és olyan 10 perc alatt már ott is vagy droks forge-ban.
Csak hogy tudd, van egy valag runner kari GW-ben akik csak azt csinálják (nevükbõl adódóan meglepõ módon), hogy átfutnak egyik helyrõl a másikra. Nem kell velük menned nem kell csinálnod semmit csak csengetni nekik. Droks runnernek sztem dervish az ideális, de ha permassin van, hát az is jo. De inkább derv.
hogy ne b...nak át, egy droks run 2k. 1k-t kérnek el az ut 1/3-ánál, másikat a 2/3-nál. futtasd le, ennyi. kezdö mesmerként nem kell vitézkedni ott, és az önbecsülés - hogy nem te csináltad meg - sem fog emészteni, mert ha 3 mp-ként lehalsz az ugyanolyan "égés" lenne elvileg. De nem az. ugyhogy se erkölcsi se semmilyen akadály ne gátoljon egy runner keresésében =)
Amikor 8. szinten 200at sebzel egy mobba, és 160at a körülötte állókba, és ezután is sebzõdik, miközben üt, vagy varázsol, mindezt mielõtt még Koss odaérne, akkor nem mondható, hogy a mesmer rossz lenne.
Legfeljebb be kell gyakorolni a taktikát, és jól kell megválasztani az ellenfélre rakott hex(ek)et 😉
(Meg elõtte farmolni kell vagy 20 mesmer tomeot a csontiktól 😄 )
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
★ 汤姆 李
Lonar's Pass-on egyszerûen nem tudok lemenni... sehol egy ressurrect area... elõrõl kell mindig kezdenem. Ráadásul Beakon'S Penchben 10 Henchek vannak. Azt kéne végigtolnunk Doknar's Forge-ig vagy legalább Copperhammer Mines-ig. Mert így nem jutok el Dreadnought's Driftig sem... Meg kéne csinálni azt az attrib questet ami Dobronski mondott. Doknar's Forge attrib quest
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Tündér Kutyák. <#smile>#smile>

De ha elmész ab-ra, vagy arenaba vagy istentudja hova, ott amikor összetalalkozik nehany ember egymas ellen, sajnos az esetek nagyreszeben az dönt, hogy kinek épp milyen buildje van. Persze lehet azert hianyzik nekem ez a "balanced 1v1 combat" , mert dio2-ben is meg wowban is imadtam a duelezest, meg a 2v2-t , dehat a gw-nek a game mechanicsja, meg a 8 as skillbar stb stb ezt egyszeruen nemteszi lehetõvé -gondolom ezért se raktak bele lehetõséget rá.
és igen, egyedül menni 99,5%-ban jobb, mint csapattal sajnos. Lehet hogy egy összeszokott partyra ez nem igaz (söt nem lehet hanem biztos) de már korábban kifejtettem a véleményem a pontban este 8:00-kor a gép elõtt ülõ hülyegyerekekrõl - amiért jól meg is kaptam (joggal?) hogy mekkora seggfej vagyok, sõt fking noob vagy mi, biztos igy van - és az összeszokott party ezt jelenti.
Ha meg odaülsz amikor odaülsz tipusú ember vagy akkor isten örizz, hogy egy random teammel összeállj, annál még a hencsmen is jobb.
jo az a PvE sokan lenézik, de minden szar title-t egyedül megszerezni (1 PvE only skill player a csapatban, stb stb) azért nem egyszerü.
Beteg vagyok, de élvezem. <#email>#email>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
mikor elkezdtem játszani láttam egy legendary survivort - mivel kezdöként nem keveset haltam nagyon nagyra tartottam ezt a titulist - és eldöntöttem hogy egyszer nekem is lesz. végigszenvedtem a kampányokat még az elsö warimmal és lekezdtem gondolkodni rajta hogy hogyan lehetne megcsinálni - kitaláltam indítottam egy újat és megcsináltam. ezután minden újabb karakterrel addig küzdöttem amíg meg nem találtam a perfect módot rá (szerintem) és persze egyre könnyebben ment. az assamat kb 25 x kellet újra elindítanom mire meglett. én olyan vagyok amit kitalálok azt megcsinálom magamtól. most már meg tudom csinálni egy hosszú szombati nap alatt ha rákockulok (csakhogy már nincs értelme)
több mint valószinü hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt de engem pve az szórakoztat hoyg magamtól érem el amit kitalálok - ezért játszottam sokat egyedül (anno shorlex írta hogy egyedül játszik sokat - én pontosan tudom miért - és jött rá a flame)
pve ben az a szórakoztató hogy lenyomod a monstat- megcsinálod a dungit mert jobb vagy mint a gép
ugyanez pvp csak fejletteb változat - jobb vagyok mint egy másik kocka és ezt élvezem (vagy lenyom mint a bélyeget és k*rv@ ideges leszek^^ de tanulok belöle és legközelebb szétalázom mint hülyegyerek a ropis zacskót^)
a fentiek SZERINTEM (én teszteltem, buildeltem több napot beleölve) a leggyorsabb módszerek és nem utolsó sorban a legbiztonságosabbak. kilroyt csak azért írtam mert az általános bevett szokás ahol surviort tolják(azoknál akik nem képesek gondolkodni(sry akit ezzel sértettem volna) csak azért toltam hogy tényleg letszteljem az xp/óra arányt
ha nem érdekel a legendary survivor akkor innen már vissza tudsz menni NFbe és a lvl 20 as herokkal játszva eltotlod consulatig. utána 20 perc questelés és már változtathatsz másodlagos proffesiont.
boreal stationbe maxos armor lvl 10en vagy kamadanba spammolod az "LF taxi to docks" mondókát és 500g ért bevisz valaki consulatebe ahol szintén megveheted akár lvl 2esen (az hogy ott vagy nem jelenti hogy a mission is elérhetö azt csak a primary szál letolása után).
kedves hallgatóink kezdö survivor leckénket látták, hallották ^^
remélem érthetöen írtam
köszöntem a szót ez csak az én véleményem
info:
http://wiki.guildwars.com/wiki/Sunspear_rank
http://wiki.guildwars.com/wiki/Bounty
consulate docks missiont akkor kapod meg, ha megvan a megfelelõ sunspear rankod az oda vezetõ primary questek és mission-ok teljesítéséhez
Vmit tuti én rontok el, vagy nem figyelek jól..
imbagon fogalom és build egyébként publikus, a guildwars wikin és a pvxwikin is megtalálható
tegnap HM módban megcsináltam vele a Commander Wahli zaishen questet kockára téve a survivoromat, de meglepõen könnyû volt, tényleg nagyon imba mind a három damage csökkentõ shoutot használva
a paragon attól jó hogy a shout-/chant-jai partyra hatnak és szép kis buffokat lehet tolni. az tény hogy elég pve-s kaszt bár monkokat pvpben 5 másodperc alatt ölöm
egy famer/pvp kari kivételével mind legendary survivor és elmondhatom hogy ettöl kennyebb maxos title nincs. (csak tudni kell a módját^^). ráadásul a kasztok többségével 1-2 nap alatt maxolható (persze scroll kell hozzá anélkül kb 4-5nap)
Amugy mi ez az imbagon build? valami public dolog, vagy nem osztanád meg itt? Mindigis erdekelt h mitõl lehet jó egy paragon, nekem talán az az egyetlen klass amit akárhogy próbáltam nemjött be, legalábbis pvp-ben. Egyedül a w/p speares verzió jött be.
Gondoltam, hogy nem ugy overextendeltél.. Csak ahogy megláttam ,hogy "overextending sin" egybõl beugrott a kép amikor a kispofa arenaban elorefut dashel , majd beguiling hazel a legelsõ warriorra, tol egy frenzyt és összecsuklik két lightning spelltõl😄
Imbagonnal is gyerekjáték egyelõre, most igyekszem türelmesebb és óvatosabb lenni.
Na végre megvan az összes rész. <#taps>#taps> <#taps>#taps>
Namost ez a sok karakterhely zavarba ejt. Engem zavar ez a csúszka mászka az alsó részen. Nem lehet valahogy fixálni vagy karakter helyet csökkenteni?
Meg van az a buzi reklámfelület a felsö részen azt nem lehet eltüntetni?
Remélem ezekhez nem kell még egy bóóóónusz pakkot venni.