Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire hazaérsz lvl20 a mob, és ölheted 😉
Köpeny nem jár érte, mert a köpeny a GUILD köpenye, és semmi köze az egyéni titlékhez 😉 Ellenben jár egy sehol máshol meg nem szerezhetõ title, amit a karid neve mellé kitehetsz. A többség a survivor titlét sokkal jobban kedveli, mert nagyságrendekkel könnyebb 😊
Ja de azért legalább 2 generációnak kell kockulnia és kockulnia és kockulnia ... és kockulnia.
S aki annyira nagy kocka, hogy kockul annyit na az már a fejlesztõk szerint is megérdemel egy külön küldetést.
Ami ugye a kockának meg akkor jó ha a küldiben kap egy különleges fegyvert vagy ruhát amivel jampizhat a kiskockák között.
Esetleg ha kap egy különlegesen szép egyedi palástot amire rá van írva ,hogy "Legendary Defender of Ascalon"
Na arra már én is azt mondanám hogy Na apa ez jó mulatság kocka munka volt.
Esetleg ismertek olyan kockákat akik ezt megcsinálták?
És van köpeny a móka végén?
Ha vki eltudna passzolni egy ien nian vagy zöldes oroszlán petet, szóljon.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nefó kiment a kapun, mert summoning sicnese volt... Kezdhettük elölrõl. 😛
Argó meg nem volt nagy történés, ranger tankol és akkor még ilyen perma, meg más marhaság sem kell. 😛
Never underestimate the power of the dork side!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ja persze LvL 14 körul.
De lényegében akármikor tovább mehetek? Elhagyhatom elöbb is a zöld várost és a késöbbi charr ok Xp-ivel lehet a karakterem LvL 20.
Nem kell hozzá pókokkal kockulni a mezön zöld városban.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
death leveling
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Azzal a virus nevû mesmer bottal én is találkoztam már, nem ugrik be a teljes neve.
Létezik még egy módszer, a charrokat is lehet death levelezni, de ahhoz nagy rutin kell, hogy a megfelelõ csapatokat behúzd a pálya elején levõ újraélesztõ helyre.
A másik, hogy óriási különbség van a 16-os illetve 19-es szinten kapott XP mennyisége között egy maxosra DL-zett level 20 mobért. Nem pár perc a különbség, nekem elhiheted, mert én még most is az LDoA-val szívok, pedig már két éves a pre karakterem. 😊
Konklúzió: nem véletlenül javasolják hogy 19-es szinten csináld a questeket, de nem kötelezõ betartani.
Szóval a stratégiai sorrend jó, csak az nem igaz ,hogy nem érhetõ el a LvL 20. Ez a módszer jó a többi térképen chapter en is?
Tehát a charr ok LvL19 ig adnak Xp-t vagy utánna is adnak de már csak nagyon keveset s ilyenkor jó ha megvannak a questek amik ütemesen felrántanak 20ra.
Ez a DL lényegében az ,hogy keresek egy zöld pókot vagy struccot felhergelem és kinyíratom vele magam.?
Tavaly bementünk 3 warriorral meg 1 monkkal. Én conjure frost + water trident + axe skillek, egy másik srác eviscerates bull strike ironpalm, a harmadik meg egy dev hammer knockolo gep volt. Megláttunk valakit, hogy fut durr 1 water trident, odamentünk es megdaráltuk. A monk az valami külföldi idegen volt, mi hárman voltunk ventrin. Egy darabig magyarázott nekünk, hogy nem ezt kéne csinálni, de utána már õis csak röhögött amikor látta mitörténik az emberekkel. Utána már ajálkozott, hogy hozna akkor inkább smitert és beszáll õis😊
Mostis simán tolnék valami ilyet.. spec utálom a nab trapper rangereket, de 4 trapperral telerakni mindent igencsak poén lenne😊
Utóbbi idõben szinte csak warrioroztam, mondhatjuk, hogy egy igen imba hammer builddel. Igazából a stances woh monkokat beszoktam ütni, a problémát a pnh, dark escapes, returnos monkok szokták okozni.. azokat nemigazán tudom solokillelni. Bár volt már olyan hogy ráfutottam, meglenditettem egy sima attackot amit azonnal canceleztem es hátraléptem, õmeg ugye rutinbol nyomta a returnt, de mivel nemvoltam adjacentben már, ezért nemkaptam meg a crippledet, ráfutottam rögtön és egy 5kd-s chainnel levágtam, ahol az iron palm kd-zta a peace and harmonyt cast közben😄 De hát ez igencsak ritka.
Valamelyik nap olyan teamet kaptam, hogy 1 healer ritu, egy smiter monk aki effektive semmit nemcsinált azonkivul, hogy egy strenght and honort rakott rám, meg egy pnh monk. Elsõ mecsen mondtam is nekik, hogy lehetõleg ne lépjenek ki, nemlesz itt baj a killinggel😊 Tiszta élmény volt effektive 3 hílerrel a seggemben egyesével levagdalni minden teamet, még ha volt benne 1 healer akkoris😊 Aztán jött egy stances woh monk a 8 adik mecsen, meg egy mesmer aki megállás nélkül spamolta a lightning javelint, szaggatva az attackjaim. Az a durva, hogy még igyis beöltem a monkot. Aztán 9 edik gameban jött egy értelmes mesmer, meg ugyanaz a monk megin. Mesó látta h értelme nincs a 3 healert csesztetni, meg gondolom a monk szolt neki az elõzõ gameból okulva, hogy ezzel a warriorral sürgõsen csinaljon valamit, ezért a mesó fogta magát és megállás nélkül engem diversionolt, energy burnolt, hogy nelegyen manam enraging chargeolni meg crushingblowolni, és ha netán valahogy leütöttem volna a monkot, az utolso kd attackomat cry of frustrationolta.. Szal a 9 edik gameban drawwal buktuk a szeriat😊 Nekik meg ugyebár semmi para , mert az elsõ gameük volt. Igazából szerintem úgy illene, hogy draw gamenél az a team megy tovább akinek több winje van, és csak azonos winnél dobja ki mindkettõt.
Egyébként elég sokan botoznak most arenaban.. nemtom milyen softwarrel csinálják, de tegnap éjjel 5x reportoltam bottingér egy mesmert, aki mindig belép, megáll a kezdõhelyen 1 percig, és nyomkodja a distortiont meg a channelinget meg glyph of restot.., aztán 1perc után befut a tömegbe és elkezdi randomba nyomkodni a spelleket, meg ilyen 1/2 es dolgokat interruptol. Valami virus a neve.. igazából már napok óta látom benn, mindig reportolom, arenanet pedig igazából nemtesz semmit.. elég röhejes
Igy nincs igazán jelentösége, hogy lvl 15 vagy lvl 19-en adod le a questeket, mert igy se ugy se lesz elég a lvl 20-hoz (talán minimális idöt spórolsz ha 19en adod le, de most aki órákat death levelezik, n-szer egymás után annál pár perc ide vagy oda...).
A küldiket meg lehet csinálni (completed) csak leadni nem szabad.
Bocs,hogy belehasitok a melyen szantoba de azt hallottam ,hogy a kezdetek kezdeten a zold varosban ha nem megfelelo sorrendben csinalod a dolgokat akkor a szagos eletben nem lehet 20 as karaktered.
Ez igaz?
Szoval eloszor nem szabad kuldiket csinalni csak a fontosakat ami adja az alap skill eket.Aztan addig gyilkolni a charr okat a falon innen amig ki nem fogynak XP bol. Na akkor lehet atmenni a falon tulra , s ha ott sem adnak a charr ok XP-t akkor megcsinalni a kuldiket s ha mindez megvan akkor el lehet hagyni az alap tabort.
EN bill sorry!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
2) 5-böl 1 ilyen pálya van, de látom ancestral lands megihletett =)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Egyszerüen megörülök ettöl a sok hozzá nem értö baromarcutol, aki azt hiszi, hogy a jade quarryban edzett rank 10-12 mindenre predesztinálja öket, mert nagyobbak nálam, a 9es kis hülyénél.
Ezek nem látnak a mapon, oda mennek, ahol amugy is vannak 6an, nem érzik, hogy merre tart a luxon mob, ha meglátnak egy piros zászlót azonnal odarohannak (természetesen akkor is ha másik 4 megy ugy oda, hogy ellenség a közelben nincs) akkor is ha taktikailag pont oda kéne menni, ahol még kék az a rohadt zászló, de már nem sokáig...
komolyan nagyon unom. amikor meg ott tartok, hogy egyszerüen már képtelen vagyok a party leadert követni, mert annyira bosszantoan hülyeségbe viszi a csapatot, és megyek solozni (sokszor nem eredménytelenül) akkor meg következö körben vagy kirugnak, vagy fenyegetöznek. Rugjon is ki, mindenkinek jobb, de kiváltképp a vérnyomásomnak. Ezzel együtt nyerünk, de nem mindegy a hogyan. Én szeretek szépen és taktikusan nyerni, és persze egy 500-480as win is win, de valahol lélekben nem. Ha annyira jo a luxon, hogy örülök ha nyerek akkor igen, de a baromarcuskodás miatti 500-480 az felidegel.
Meg amikor komplett csapat lép ki, leechel... ááááh Azért 90%ban én is nyertem de az a feleslegesen elpocsékolt 10% fáj.
inkább csinálom ész nélkül a Z-Missiont az legalább csak rajtam mulik. Apropó ha már itt tartunk, egyszerüen nem is értem Anetet, hogy dzagonur HM csak több mint 1 hét alatt jött elö. merthogy az is elég szivatos. semmi gond, ma jön majd biztos nolani HM. 30 copperért. de megcsinálom.
a luxon ill kurz pontokat le tudod adni a guilded felé(a leadott mennyiség duplája megy a lux/kurz titlebe) vagy lux/kurz skilleket tudsz kiváltani vagy materialt(amber chunk/jadeite shard rohadtul nem éri meg kiváltani) vagy scrollt deepbe/urgozba (akár az elözö).
ha pvezel a lux/kurz skillek nagyon hasznosak tudnak lenni csak elég magas title kell hozzájuk (minnél magasabb title annál erösebb skil) hogy érdemes legyen használni (kivétel a dervo skill meg a para azok már alacsony szinten is jók)
ooh ha jól emlékszem akkor a skilleket csak minimum 1es ranktól lehet váltani (valami ilyesmi) ami gyorsan megvan ha elekzdel vqzgatni
A Luxon illetve Kurzick pontok mire jók amúgy? Fogadjunk csak PvP-hez van köze nem úgy mint a Faction pontoknak...
Remélem Shorlex ti is nyertetek azért ^^ - már csak hetek kérdése és maxon van (kockulás odatett neki) viszont nem hiszem hogy valaha kurz lennék de köszönöm a meghívást(bár ki tudja holnap honnan fúj a szél)
ha jól számolom és bírom tolni a tervezett tempóban akkor 25 nap és max
nem tudom van e rajtam kívül itt aktív abos(napi rendszerességgel több óra) de aki nem tolja meglepödne mennyire kevés ab kocka van. kb20 játékos tolja du 6tól éjfélig. - értsd jól nem összesen hanem ök sokszor lent vannak és rajtuk kívül a newbie/noob-k. (igazi kockák akik tényleg mindig lent vannak összesen 8 fö) gondolom a túloldalt sincs ez másképp
ahh ez a köszipuszi odab@szott
Never underestimate the power of the dork side!
Collectortol ilyen 20/20 as castercuccokat erdemes kivaltani csak heroknak, bar ez teged nem erint😉
honnan szerzek olyan armort amire rámegy insignia is és 60as? (csak propheciesem van)
köszipuszi
๏̯͡๏﴿
★ 汤姆 李
A survivor státusz az jár valamiféle bonusszal vagy kitüzövel?
összeszedtem kb 40,000 Survivor Xp-t aztán beakadt a netem és a varázskapuban ébredtem.
Csak kiváncsi vagyok csak.
Hat en amikor wammot látok a csapatomban, a következõ countdownnal kilepek kb😄