Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell, hamar megvan az, csak amikor elmész iskolába, vagy dolgozni, hagy otthon a gépet, és a karidat DL közben 😊
Mire hazaérsz lvl20 a mob, és ölheted 😉

Köpeny nem jár érte, mert a köpeny a GUILD köpenye, és semmi köze az egyéni titlékhez 😉 Ellenben jár egy sehol máshol meg nem szerezhetõ title, amit a karid neve mellé kitehetsz. A többség a survivor titlét sokkal jobban kedveli, mert nagyságrendekkel könnyebb 😊

Ja de azért legalább 2 generációnak kell kockulnia és kockulnia és kockulnia ... és kockulnia.

S aki annyira nagy kocka, hogy kockul annyit na az már a fejlesztõk szerint is megérdemel egy külön küldetést.

Ami ugye a kockának meg akkor jó ha a küldiben kap egy különleges fegyvert vagy ruhát amivel jampizhat a kiskockák között.

Esetleg ha kap egy különlegesen szép egyedi palástot amire rá van írva ,hogy "Legendary Defender of Ascalon"

Na arra már én is azt mondanám hogy Na apa ez jó mulatság kocka munka volt.

Esetleg ismertek olyan kockákat akik ezt megcsinálták?

És van köpeny a móka végén?

RoyalPredator
Szívunk.

Ha vki eltudna passzolni egy ien nian vagy zöldes oroszlán petet, szóljon.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Mc Wolfy
Hehe, Rotscallel mi is szívtunk 😊
Nefó kiment a kapun, mert summoning sicnese volt... Kezdhettük elölrõl. 😛

Argó meg nem volt nagy történés, ranger tankol és akkor még ilyen perma, meg más marhaság sem kell. 😛

Never underestimate the power of the dork side!

ILLNeo
Köszi! Így már világos! De gondolom akkor majd ha Charrok megvannak nem egyedül jön vissza vagy igen?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Az a lényege, hogy több milliószor megöleti magát a charrokkal, akik ezért XP-t kapnak (akárcsak a playerek) és megy felfelé a szintjük. Amikor elérték a maximális 20-as szintet, akkor szépen le fogja õket ölni a játékos az XP-ért, amit máshogy nem kaphatna presearingben. Pont ezért olyan nagy dolog, ha valaki pre-ben tud 20-as karaktert csinálni, és ezért jár érte egy külön title, a Legendary Defender of Ascalon.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

mehetsz nyugodtan, én a legutolsó prophecies karakteremmel (monk) már level 3-nál átmentem az akadémián, level 14-en már hell's precipice-ben voltam.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

<#lama> Zone

Ja persze LvL 14 körul.

<#lama> Zone <#hawaii>

De lényegében akármikor tovább mehetek? Elhagyhatom elöbb is a zöld várost és a késöbbi charr ok Xp-ivel lehet a karakterem LvL 20.

Nem kell hozzá pókokkal kockulni a mezön zöld városban.

ILLNeo
ebben mi az aprópo hogy a végére így magára húzz mindenkit.. nem igazán értem...?<#szomoru1>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

jo, igazad van, de érdemben nem változtat a dolgokon. kurva sokat kell nyöszörögni a címhez 😄D
death leveling

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Az iron palmos hammer builddel én is találkoztam már, sajnos a kalapács rosszabbik végén, tényleg imba. 😊 Amikor kiszúrom hogy jön egy pro-bb warrior, és a többiek nélkülem is boldogulnak a monkkal, akkor inkább a warit szoktam blackoutozni (adrenalin vesztés 😉 és diversion, vor, empathy, e-burn, ahogy te is mondtad, nehogy beölje a mi monkunkat. 😊

Azzal a virus nevû mesmer bottal én is találkoztam már, nem ugrik be a teljes neve.

Pontosan megfogalmaztad a lényeget fejsze 😊 annyit tennék hozzá, hogy olyan helyen hergeld a zöld pókot (moss spider) ahol ott van az újraélesztõ hely, és így folyamatosan újra megtámad és megöl. Ezt NAGYON sokszor meg kell csinálnia ahhoz hogy felmenjen a szintje olyan magasra, hogy már érdemes legyen megölni. Amint az elõbb is mondtam, a charrok ölésével 16-ig tudsz eljutni.

Létezik még egy módszer, a charrokat is lehet death levelezni, de ahhoz nagy rutin kell, hogy a megfelelõ csapatokat behúzd a pálya elején levõ újraélesztõ helyre.

Shorlex, két dologban tévedsz, egyrész 16-os szintig lehet menni normál esetben, mert 15-ös szinten még kapsz pár XP-t a 10-es szintû charr bossokért.

A másik, hogy óriási különbség van a 16-os illetve 19-es szinten kapott XP mennyisége között egy maxosra DL-zett level 20 mobért. Nem pár perc a különbség, nekem elhiheted, mert én még most is az LDoA-val szívok, pedig már két éves a pre karakterem. 😊

Konklúzió: nem véletlenül javasolják hogy 19-es szinten csináld a questeket, de nem kötelezõ betartani.

<#lama> Zone

Szóval a stratégiai sorrend jó, csak az nem igaz ,hogy nem érhetõ el a LvL 20. Ez a módszer jó a többi térképen chapter en is?

Tehát a charr ok LvL19 ig adnak Xp-t vagy utánna is adnak de már csak nagyon keveset s ilyenkor jó ha megvannak a questek amik ütemesen felrántanak 20ra.

Ez a DL lényegében az ,hogy keresek egy zöld pókot vagy struccot felhergelem és kinyíratom vele magam.?

Egyebként AB-t énis szivesen nyomnék. Asszem legutoljára az eggyel ezelõtti weekendkor toltam, elõtte meg tavaly kb. Mondjuk igazából csak gankolni mennék, szal ha valakinek van kedve úgy menni, hogy nem a win a lenyeg, hanem csak, hogy felcsesszük pár suxon agyát, az szóljon😊

Tavaly bementünk 3 warriorral meg 1 monkkal. Én conjure frost + water trident + axe skillek, egy másik srác eviscerates bull strike ironpalm, a harmadik meg egy dev hammer knockolo gep volt. Megláttunk valakit, hogy fut durr 1 water trident, odamentünk es megdaráltuk. A monk az valami külföldi idegen volt, mi hárman voltunk ventrin. Egy darabig magyarázott nekünk, hogy nem ezt kéne csinálni, de utána már õis csak röhögött amikor látta mitörténik az emberekkel. Utána már ajálkozott, hogy hozna akkor inkább smitert és beszáll õis😊

Mostis simán tolnék valami ilyet.. spec utálom a nab trapper rangereket, de 4 trapperral telerakni mindent igencsak poén lenne😊

Hát igen egy pro mes igazából mindent megtud fogni, de ahogy mondtad is, ha rádszáll egy interrupter akkor elég neccesen castolgatod diversionokat és társait.

Utóbbi idõben szinte csak warrioroztam, mondhatjuk, hogy egy igen imba hammer builddel. Igazából a stances woh monkokat beszoktam ütni, a problémát a pnh, dark escapes, returnos monkok szokták okozni.. azokat nemigazán tudom solokillelni. Bár volt már olyan hogy ráfutottam, meglenditettem egy sima attackot amit azonnal canceleztem es hátraléptem, õmeg ugye rutinbol nyomta a returnt, de mivel nemvoltam adjacentben már, ezért nemkaptam meg a crippledet, ráfutottam rögtön és egy 5kd-s chainnel levágtam, ahol az iron palm kd-zta a peace and harmonyt cast közben😄 De hát ez igencsak ritka.

Valamelyik nap olyan teamet kaptam, hogy 1 healer ritu, egy smiter monk aki effektive semmit nemcsinált azonkivul, hogy egy strenght and honort rakott rám, meg egy pnh monk. Elsõ mecsen mondtam is nekik, hogy lehetõleg ne lépjenek ki, nemlesz itt baj a killinggel😊 Tiszta élmény volt effektive 3 hílerrel a seggemben egyesével levagdalni minden teamet, még ha volt benne 1 healer akkoris😊 Aztán jött egy stances woh monk a 8 adik mecsen, meg egy mesmer aki megállás nélkül spamolta a lightning javelint, szaggatva az attackjaim. Az a durva, hogy még igyis beöltem a monkot. Aztán 9 edik gameban jött egy értelmes mesmer, meg ugyanaz a monk megin. Mesó látta h értelme nincs a 3 healert csesztetni, meg gondolom a monk szolt neki az elõzõ gameból okulva, hogy ezzel a warriorral sürgõsen csinaljon valamit, ezért a mesó fogta magát és megállás nélkül engem diversionolt, energy burnolt, hogy nelegyen manam enraging chargeolni meg crushingblowolni, és ha netán valahogy leütöttem volna a monkot, az utolso kd attackomat cry of frustrationolta.. Szal a 9 edik gameban drawwal buktuk a szeriat😊 Nekik meg ugyebár semmi para , mert az elsõ gameük volt. Igazából szerintem úgy illene, hogy draw gamenél az a team megy tovább akinek több winje van, és csak azonos winnél dobja ki mindkettõt.

Egyébként elég sokan botoznak most arenaban.. nemtom milyen softwarrel csinálják, de tegnap éjjel 5x reportoltam bottingér egy mesmert, aki mindig belép, megáll a kezdõhelyen 1 percig, és nyomkodja a distortiont meg a channelinget meg glyph of restot.., aztán 1perc után befut a tömegbe és elkezdi randomba nyomkodni a spelleket, meg ilyen 1/2 es dolgokat interruptol. Valami virus a neve.. igazából már napok óta látom benn, mindig reportolom, arenanet pedig igazából nemtesz semmit.. elég röhejes

egyszerüen nem hiszem el ezeket az istenverte átkozott mocsok pofátlan bunkó köcsög szemétládákat, hogy beadják rotscale-t zaishen bounty-nak 35 copperért =))))) komolyan úgy pofánba..nám aki ezeket kitalálja hogy térjen már észhez... áh, ez nem igaz tényleg... meg boreas seabed, de még az vállalható, de azért Argo és kis csapata HMben nem gyenge.

annyiban egésziteném ki, hogy kizárólag death levellinggel lehet elérni a lvl20-at ott. a legnagyobb charr ott asszem lvl 10-es azaz ha eléred a lvl 15-t akkor pre ascalonban nincs az a mob aki után XP-t kapsz.
Igy nincs igazán jelentösége, hogy lvl 15 vagy lvl 19-en adod le a questeket, mert igy se ugy se lesz elég a lvl 20-hoz (talán minimális idöt spórolsz ha 19en adod le, de most aki órákat death levelezik, n-szer egymás után annál pár perc ide vagy oda...).
A küldiket meg lehet csinálni (completed) csak leadni nem szabad.

természetesen ennek csak akkor van jelentõsége, ha elég elszánt vagy ahhoz hogy megszerezd a legendary defender of ascalont, mert bármikor átmehetsz az akadémián és post searingben könnyedén eljutsz 20. szintre

ez így nem igaz, mert death levelinggel mindenképpen el lehet érni a 20-as szintet, de rengeteg idõt megspórolhatsz, ha a 19. szintrõl a questtekkel jutsz el 20. szintre, és nem DL-zel mert akkor már alig ad XP-t

<#lama>off

Bocs,hogy belehasitok a melyen szantoba de azt hallottam ,hogy a kezdetek kezdeten a zold varosban ha nem megfelelo sorrendben csinalod a dolgokat akkor a szagos eletben nem lehet 20 as karaktered.
Ez igaz?

Szoval eloszor nem szabad kuldiket csinalni csak a fontosakat ami adja az alap skill eket.Aztan addig gyilkolni a charr okat a falon innen amig ki nem fogynak XP bol. Na akkor lehet atmenni a falon tulra , s ha ott sem adnak a charr ok XP-t akkor megcsinalni a kuldiket s ha mindez megvan akkor el lehet hagyni az alap tabort.

EN bill sorry!

ILLNeo
Ja ebben igazad van. Csak az baj, hogy leader nem is beszél a tagokhoz. Felvettek azt szevasz. Mindenki köszön "hi", aztán menj amerre látsz. Warwick te hátul maradsz én elõl tankolok a többiek meg healelnek minket 1000el... semmi... mondom pont a köszönés kifér a szájukon... egyedül ha megmented a seggüket akkor tudnak még köszönetet mondani, egyébként futkároznak mint a focisták a labda nélküli gyepen.

pedig én is elöszeretettel megyek oda shrinet cappelni ha ott van az ellen team- kettöt egy csapásra - csak én életben is tartom a teamet. (na jó elöfordult már hogy szétaláztak de csak igazán ritkán). a jó taktika nem az hogy eszaladgálunk egymás mellett cappelni mert az tényleg csak sima pve- állj bele a másikba és verd le na az igen ha lenyomtad mehetsz a shrinehoz. na ezért mobolnak a kurzik szerintem mert 4vs4 be mindig kikapnak( egész hétvégén a 100akárhány menetböl jó ha 20x találkoztam jó teammel akikkel élvezet volt harcolni a többi csak HFF- persze a luxon oldalon ugyan ez van. félreértés ne essék nem a newbiekal van bajom hanem a noobokkal és ez mindkét oldalra igaz. firestorm necro powa meg resurrection (és azt mondja rá hogy mit rakjon be helyette úgy is csak 7 skillt használ -wáá permaban. amikor meg a teljes luxon sereg bemegy a várba az szintén bambaság, sz@r team lehetett mindhárom. ELIT ABOT AKAROK R10 FÖLÖTT ^^ és támogatom a 2vs2öt is. az tényleg fun lenne és szerintem nehezebb is mint lenne 4vs4.

ILLNeo
Kb mikor számíthatok rád ma?

jackcsabi
1 ilyen pálya van igen, tudom, de ez megtörtént eset, leaderem meg pár guild tag mesélte, hogy berontottak a luxonok a bázisra és senki se volt bent, erre valaki megjavította a kaput és asszem 1 luxon maradt kívül(aki nemtudott rajtuk segíteni, mert mindig megölték) a többi mind ott bent maradt, erre kilépett nagyrészük, nemhogy megölették volna magukat a defenderrel.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

1) tényleg? (és még ha cinikusan is kérdezem, nem mindig jó taktika, helyzetfüggõ, ezt a helyzetet fel kell ismerni, bla bla amiröl elöbb pofáztam)
2) 5-böl 1 ilyen pálya van, de látom ancestral lands megihletett =)

ILLNeo
Ezzel a party leader dologgal sajnos egyet kell hogy értsek (Franciákkal kerültem össze). 2 halásig követtem a leader aztán össze vissza segítettem a sajátjaimnak. Állandóan belevitt az aratásba. A saját taktikámmal meg egyszer kinyirtam egyedül egy A/E amire nagyon büszke vagyok, valamint volt egy esetem 3 monkkal abból is csak én jöttem ki élve..<#eplus2> de persze sokszor halltam én is

jackcsabi
AB-n bekell zárni a luxonokat az erödbe, becsukni a kapukat és kész...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Én alig ABztam, és nem szégyellem bevallani, hogy azért volt szivatás rendesen.
Egyszerüen megörülök ettöl a sok hozzá nem értö baromarcutol, aki azt hiszi, hogy a jade quarryban edzett rank 10-12 mindenre predesztinálja öket, mert nagyobbak nálam, a 9es kis hülyénél.
Ezek nem látnak a mapon, oda mennek, ahol amugy is vannak 6an, nem érzik, hogy merre tart a luxon mob, ha meglátnak egy piros zászlót azonnal odarohannak (természetesen akkor is ha másik 4 megy ugy oda, hogy ellenség a közelben nincs) akkor is ha taktikailag pont oda kéne menni, ahol még kék az a rohadt zászló, de már nem sokáig...
komolyan nagyon unom. amikor meg ott tartok, hogy egyszerüen már képtelen vagyok a party leadert követni, mert annyira bosszantoan hülyeségbe viszi a csapatot, és megyek solozni (sokszor nem eredménytelenül) akkor meg következö körben vagy kirugnak, vagy fenyegetöznek. Rugjon is ki, mindenkinek jobb, de kiváltképp a vérnyomásomnak. Ezzel együtt nyerünk, de nem mindegy a hogyan. Én szeretek szépen és taktikusan nyerni, és persze egy 500-480as win is win, de valahol lélekben nem. Ha annyira jo a luxon, hogy örülök ha nyerek akkor igen, de a baromarcuskodás miatti 500-480 az felidegel.
Meg amikor komplett csapat lép ki, leechel... ááááh Azért 90%ban én is nyertem de az a feleslegesen elpocsékolt 10% fáj.

inkább csinálom ész nélkül a Z-Missiont az legalább csak rajtam mulik. Apropó ha már itt tartunk, egyszerüen nem is értem Anetet, hogy dzagonur HM csak több mint 1 hét alatt jött elö. merthogy az is elég szivatos. semmi gond, ma jön majd biztos nolani HM. 30 copperért. de megcsinálom.

ILLNeo
Csináltam már pár karit de még mindig a mesmer tetszik a legjobban. (P/W, E/Mo, R/W, Ne/Rt) Igazából mesmeren kivül még egyik kaszt sem kelltette fel az érdeklõdésem. Töröltem már lvl10es A/E, meg egy szinten lvl10 D/Mo, Rt/Mo... Szóval probáltam kitapasztalni melyik kaszt milyen.. jah meg van egy PVP Warim de azt sem hasznalom. Arra a következtetésre jutottam, hogy már az elején ráéreztem a hivatásomra <#smile>

azért minket VoR mesmereket is meg tudnak izzasztani, ha egy ügyes interrupt ranger (vagy kevésbé ügyes random interrupt spammer) rámszáll, akkor macerás 😊

az tényleg fontos^. Egy jó VoR mes eldönthet minden csatát -utálom is öket ha monkolok.

ILLNeo
Semmi gond. Gondoltam hogy nem felejtetted csak közbejött valami. <#wink> Akkor ma megpróbáljuk összehozni...

ILLNeo
Köszi szépen! Elitebõl csak egyet unlockoltam... a legfontosabbat a Vision of Regnetet.

bocs nem jutottam gépközelbe, ma este leszek

jól tetted- az unlockok fontosak.(bár elitet amit tudsz cappeld be sztem mert a balti pontot hasznosabban is el lehet szórni)
a luxon ill kurz pontokat le tudod adni a guilded felé(a leadott mennyiség duplája megy a lux/kurz titlebe) vagy lux/kurz skilleket tudsz kiváltani vagy materialt(amber chunk/jadeite shard rohadtul nem éri meg kiváltani) vagy scrollt deepbe/urgozba (akár az elözö).
ha pvezel a lux/kurz skillek nagyon hasznosak tudnak lenni csak elég magas title kell hozzájuk (minnél magasabb title annál erösebb skil) hogy érdemes legyen használni (kivétel a dervo skill meg a para azok már alacsony szinten is jók)
ooh ha jól emlékszem akkor a skilleket csak minimum 1es ranktól lehet váltani (valami ilyesmi) ami gyorsan megvan ha elekzdel vqzgatni

ILLNeo
Shaenis hol voltál pénteken? Vártam, hogy jössz ,de nem jöttél...

ILLNeo
Pénteken én szinte csak ABztam. De én csak azért egyenlõre hogy unlockoljak pár skill-t(köztük persze elitet is).<#kacsint>
A Luxon illetve Kurzick pontok mire jók amúgy? Fogadjunk csak PvP-hez van köze nem úgy mint a Faction pontoknak...

" AB-rol beszabadult 21. szazadi rambo" -ez nagy duma ^^

vége a hétvégének ¢¢ megállás nélkül aboztam ahogy végigszámoltam kb 140 menetet mehettem amiböl összesen 10 vesztett volt (mondjuk ancestralt egyszer sem sikerült elkapni). a durva hogy a vesztettek mind luxon pályán voltak.

Remélem Shorlex ti is nyertetek azért ^^ - már csak hetek kérdése és maxon van (kockulás odatett neki) viszont nem hiszem hogy valaha kurz lennék de köszönöm a meghívást(bár ki tudja holnap honnan fúj a szél)

ha jól számolom és bírom tolni a tervezett tempóban akkor 25 nap és max

nem tudom van e rajtam kívül itt aktív abos(napi rendszerességgel több óra) de aki nem tolja meglepödne mennyire kevés ab kocka van. kb20 játékos tolja du 6tól éjfélig. - értsd jól nem összesen hanem ök sokszor lent vannak és rajtuk kívül a newbie/noob-k. (igazi kockák akik tényleg mindig lent vannak összesen 8 fö) gondolom a túloldalt sincs ez másképp

ahh ez a köszipuszi odab@szott

Mc Wolfy
Kéne valami olyan makró, hogy ha valaki kérdõjelt rak egy postjába, automatikusan belinkeli válasznak gwwikit. 😊

PnH monkok tényleg jók, de kezelhetõk. Tegnap 3vs4 vertünk egy elég erõs csapatot, szerencsére a mi monkunk is ügyes volt (stance-s woh), és volt egy noob defy pain-es sword warink. Viszont az ellenséges monk szegény sokat nem tehetett miközban a wari csapkodta a kardjával, mert tõlem kapta a következõket: blackout... számol ötig...shame...ellenséges asszára kiosztom gyorsan VoR+empathy...monkra diversion...energy burn...megint blackout...assasin meghal, monk negyed HP-n menekülni próbál, és így tovább

Lynx_TWL
ty

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Droknarban craftoljak. (sivatag utan a havas)
Collectortol ilyen 20/20 as castercuccokat erdemes kivaltani csak heroknak, bar ez teged nem erint😉

Lynx_TWL
3 év szünet után elõvettem a játékot, el is kezdtem gyüjteni a 60 armoros krytan setet elementalistomnak (crystal desertben collectoroktól szedtem össze eddig a kesztyût meg a robeot) de nem tudok rájuk insigniat pakolni és ez kurvára idegesítõ ám😄

honnan szerzek olyan armort amire rámegy insignia is és 60as? (csak propheciesem van)

köszipuszi

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mc Wolfy
Nézd meg titléket wikin.

40k xp-ig nem jár.Ha 140 lett volna mikor elõször kihalsz akkor meglenne az 1-es survivor title ami ugye még semmire sem jó viszont ha 3-as szintre(1,337,500 xp😊 elviszed ezt a title-t akkor van 1 maxos title,hajrá😛p

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

A survivor státusz az jár valamiféle bonusszal vagy kitüzövel?

összeszedtem kb 40,000 Survivor Xp-t aztán beakadt a netem és a varázskapuban ébredtem.

Csak kiváncsi vagyok csak.

Hat kitudja, 2v2 be valszeg minden monk peace n harmonyzna, mert eleg lenne 2 emberre ugy a heal.

Hat en amikor wammot látok a csapatomban, a következõ countdownnal kilepek kb😄