Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
szivesen tolnam, erre kecilaggos. loal beléjük, nerf az megy.
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Más:
Még mindig be szeretnék lépni egy Guild-be. Egyelõre fõleg PvP-zek, de mindenre nyitott vagyok! 😊
A játékbeli nevem: Time To Die Sweety
Kerdesem lenne...jopar honapja nem toltam GW, gondoltam most felkukkantok, de nem várt más, csak bazinagy laggok, ennyire hanyagoljak?
probaltam több distben is, eu america stb, hol kissebb hol nagyobb laggom volt, de a lenyeg, hogy kb 2 percenkent jon egy 5k+ ping, ami elég vicc. 15 megas netem van.
Ki a hibás?😄
http://www.guildwars.com/freetrial/
Never underestimate the power of the dork side!
Arra gondoltam, van egy ingyenesen kipróbálható verzió is, vagy a teljes verz. idõkorlátosan (vagy valami ilyesmi). Ha már free trial.
No mind1.
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Kis segítség kellene... Utánanéztem ennek a játéknak, érdekes lehet mondom kipróbálom. Letöltöttem a hivatalos oldalról a telepítõt, felraktam a játékot, de nme enged belépni a játékba. Mintha free trial-t írt volna az elején... Az accountommal van baja indulásnál (megerõsítettem az emilcímem, és nem írtam el).
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Érteni értettem naná, csak az kavart meg ,hogy arra gondoltam csak a békés állatokkal mûködik.
Na de mostmár leakadok a témáról és köszi a helpet meg a videót. <#eljen>#eljen>
ez nagyon király, végig is nyomtam háromszor a HB-t, remélem ma RA lesz 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
★ 汤姆 李
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Charr Death Leveling vidéjója, ha ebbõl sem érted, akkor tényleg hagyjad.
Odáig érted, hogy vannak akik level 20-ig el akarnak menni presearingben, és ezt normális úton lehetetlen elérni.
Ezért kitalálták, hogy felfejlesztik az ellenséget olyan szintre, amikor már lehet XP-t kapni érte. Ezt úgy érik el, hogy megöletik magukat sokszor, és az ellenség fejlõdik. Ez a death leveling fogalma.
Eleinte ezt az ártalmatlan kószáló stiderekkel és moss spiderekkel csinálták, de úgy nagyon sokáig tart elérni a 20-as szintet.
Ezért az ügyes és türelmetlen emberek kitalálták, hogy egyszerre több ellenséggel kellene megtámadtatni magukat egy rez shrine mellett. Erre alkalmas ellenséget és helyet a Northlands-en találták meg, mivel ott vannak olyan charr õrjáratok, melyek nem térnek vissza az eredeti helyükre miután megölték a játékost. Kitapasztalták hogy mely csapatokat és milyen sorrendben érdemes maguk után csalogatni, útközben hogyan csalják olyan helyre õket, ahonnan nem tudnak visszamenni, mert az AI annyira buta, hogy nem találja a visszavezetõ utat, ha egy szikla eltakarja.
Mivel a death leveling egy általánosan mûködõ elv minden ellenségre, az így behúzott charrok is szorgalmasan addig ölik a játékost, amíg mind eléri a 20-as szintet. Ekkor a játékos elégedetten betakarítja az XP-ket, és így 120-164 XP helyett kap 1000-2000 körül.
Részemrõl itt befejeztem az DL témát, mert a többiek tuti nagyon unják már. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Mivel bizonyos szint után a charr-ok nem adnak egy fikarcnyi Xp-t sem ezért valaki kitakálta ,ha az ujraélesztõkapu (mentési pont)mellett levõ amúgy békés lény(eket) felhergeli azok kinyirják és szintet lépnek.
Kellõ fejlõdés után ezeket a kitenyésztett házikedvenceket leölve a türelmes játékos kaphat néhány kósza uzsora Xp-t. S ha ezt elég kitartóan csinálgatja akkor bizony nem kerülheti el a szintlépés jótékony hatását. Ezt a szörnyen unalmas hosszú folyamatot nevezzük Death Leveling nek.
S ha ezt képes csinálgatni LvL20 ig a top szintig akkor megsímogatják a buksiát , és kap egy bónusz küldit.
Viszont ha folytatja a játékot akkor a többi útjába kerülõ charr tól 0Xp-t fog kapni. De Xp re ha logikusan végiggondoljuk már ugye szüksége sincs mert már nincs hova tovább húznia magát.
Kihagytam valamit?
Azthiszem értem csak ,azt nem tudom melyik hozzászólás 100% s ez megkavarhatja a <#lama>#lama> t ugye.
#31266 Ez a DL lényegében az ,hogy keresek egy zöld pókot vagy struccot felhergelem és kinyíratom vele magam.?
#31268 Pontosan megfogalmaztad a lényeget fejsze 😊 annyit tennék hozzá, hogy olyan helyen hergeld a zöld pókot (moss spider) ahol ott van az újraélesztõ hely, és így folyamatosan újra megtámad és megöl. Ezt NAGYON sokszor meg kell csinálnia ahhoz hogy felmenjen a szintje olyan magasra, hogy már érdemes legyen megölni.
#31283 Azért nem egy mobot szoktak egyszerre fölhúzni, hanem legalább 3-4 csapatot. Bár nekem így sem lenne türelmem. 😊
#31285 Természetesen a charr death leveling sokkal hatékonyabb, írtam róla korábban. Azzal a setup a szívás, nincs arra idõ hogy munkába indulás elõtt behúzzam õket aztán otthagyjam a gépet.
Végül is most vagyok LvL14 csak az üstnél kapok 64Xp-t a nagy charr ok tól. Szóval a fejlõdés itt a játékélmény rovására megy.
Tovább akarok menni csak ki akartam próbálni ezt a dolgot.
1 karim már átment. De szegénynek semmije sincs és elég szenvedõssen halad.Ert jó volt itt maradni egy kicsit.
Õsszeszedtem egy pár platinát egy csomó ajándékot meg alapanyagot megtanultam rúnázni és van mindenféle táskám.
Oké most ezen röhögsz ezen de amikor a másik charr om al átmentem minden alap cuccot nagyon drágán adtak.
Ugyhogy szvsz érdemes egy kicsit itt maradni.
Ja és a GM zás miatt egy csomó emberrel vadásztam együtt. Megtanultam az alap hunting dolgokat, és egy csomó guild be kaptam meghivást,
Party ra. Most ne hunting partyra gondolj, 8))
A másik téma a charr DL, ott egyszerre három csapatot kell behúzni, akik lezúzzák a kapunál álló õrséget, utána ott is maradnak és fejlõdnek tovább a te megölésedbõl kapott XP-vel.
jó jó. de az még mindíg csak 1.
Arról volt szó hogy többet is oda lehet csábítani.
Olvass vissza pls
U valahol lemaradtam. 10 percenként járok oda Gate Monkey el.
De még egy olyan állatot sem láttam a kapu közelében ami olyan tulajdonságú lenne ami a DL hez kell.
Nem beszélve arrol ,hogy ott a kapu mellett még papnövendék is van aki mindenkit átküld a másvilágra aki nem tetszik neki.
am. valójában nem a +title volt a célkitûzés.
1x û en csak ki akartam próbálni a Death Leveling et.
Hm nem kell addig ki be járkálni. Az esetek többségében van ott 1 pók.
De ahogy írtátok valojában 3 4 et kell odacsalni és otthagyni a gépet mondju egész napra.
Csak arra akarok finoman rámutatni ,hogy nem mûködik a dolog.
Kipróbáltam a papváros mellett is. Ahol a disznó ól van. Na ott van egy ujraélesztõ kapu és könnyen oda lehet csábítani 3 madarat.
DE amikor meghaltam azok nem maradtak ott!!!!!
Meghalsz az óra elkezd visszaszámolni és látod hogy a kis piros körök úgy húznak vissza a helyükre ahogy kell.
Nem lehetséges ,hogy javítócsomag volt és most már nem lehet ezt csinálni? De lehet ,hogy csak abszolutt én vagyok béna. lol
konkrétan Mano a Norn-o és Service: Practice, Dummy
A norn ellen leghatékonyabb a "You move like a Dwarf!" pve skill. Ha az még nincs meg, akkor illusion magicet használj ellene, pl: Ethereal Burden, Imagined Burden, Conjure Nightmare.
Folyamatosan lassítod és degenbe teszed, közben futsz elõle.
Energia menedzsmentnek használj Auspicious Incantation-t.
Szakítsd mindig a healing signetet, legyen nálad Cry of Frustration és Complicate.
Ezen kívül marad két skillhelyed, betehetsz Signet of Clumsiness-t védelemként, és Ether Feast-et self healnek, de ezekre nem lesz szükséged optimális esetben.
A másik küldinél az a lényeg hogy minél nagyobb sebzést csinálj, én Me/E nukerrel csináltam meg a saját mesmeremmel. Ha nem tudsz még secondary-t váltani, akkor degent használj ott is, beleértve a necro Suffering aoe hexet, és spammeld a Necrosis-t.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
pvxwiki és ott kikeresel magadnak valamelyik hozzádillõt és pár próbálkozás után sikerülni fog.GL
★ 汤姆 李
Dl-ezel vagy mit nyomatsz közben meg lemaradsz minden jórol amik pl HM-ban vagy eventeken bármin történnek<#conf>#conf>
★ 汤姆 李
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Barradin Estate-nél annyi a trükk, hogy addig mész ki-be a városba, amíg nem születik pont az újraélesztõ hely mellett egy strider vagy moss spider, az nem fog elfutni amikor meghalsz.
Na és melyik az a terület ahol jól lehet DL-elni?
Mert én a "The Barradin Estate" i kapunál próbáltam.
Kezdtem odacsalni 2 pókot de az 1 ik közel a kapuhoz a hídnál meggondolta magát és visszafordult.
Akármit csinálok visszamegy. inkább megdöglik de nem jön oda a kapuhoz.
Hétvégenként szoktam ezt játszani életem párjával, és tényleg gyorsabban lépnek szintet! Egy darabig 😉
Senki sem mondta, hogy pár nap alatt összehozható, de nem kellenek hozzá évek 😉 A hamar kifejezést pedig úgy értettem - és nézd el nekem a félrefogalmazás bûnét - hogy nem vesz el sokat a tényleges játékidõbõl. Bár a sok itt is relatív 😉
Az viszont nagyon idegesítõ, hogy ha hazamész, és azt látod, hogy kidobott a program hálózati gond miatt. Ilyenkor ne legyen a közeledben törékeny dolog 😄
http://www.presearing.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=0&func=viewcategory&catid=3
lvl | XP | mob | nap |
16 | 93000 | 168 | 66 |
17 | 104000 | 152 | 76 |
18 | 115600 | 136 | 89 |
19 | 127800 | 120 | 106 |
20 | 140600 | 100 |
Tehát 337 nap, majdnem egy év. Ha a küldetésekkel megszerezhetõ XP-t levonom belõle, akkor is kb 8 hónapig kell naponta egy level 20 mobot megölni. Hamar megvan ugye? 😊