Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem kihagytál<#nyes>
Hát tényleg drága a játék biznisz én is csinálnék game-t szívesen.
De a GW-ról sincs semmi tudásom semmit nem tok róla de azért megveszem pont mint a WoW-ot és gondolom ezzel is lesz valami amiért nem enged játszani.
RoyalPredator
Ckarity: Annyira vicces vagy, hogy az már fáj.
Zomil: Majdnem Minden MMO erre épül, hogy legyõzzed a fõgonoszt aki a világot fenyegeti. Játsz ki párat, azután kötözködj.
Shorlex: Igen, az Darth Vader. De az eredeti SW-krõl beszélek, az 1. trilógia, IV V VI. Luke pedig azt teszi, amit tennie kell, mert mindig bonyolodik a story. Ez a jó benne. ÉS a téma az, hogy mi a JÓ story.
Emeld már fel a hangod, amikor valaki megemlíti a Wow-or, vagy a valódi életet. Gyerünk, sértõdj meg...
Mc Wolfy: Te nemtudod hogy mennyire kijátszható volt a jéték amikor megjelent... Szóval hiába is kötözködsz.

PVP pedig izgalmasabb, mert az tényleg igazán kidolgozott, de a játékosok töketlensége cseszi el. Pl h nem változatosak az ellenfelek.

Fogjátok fel, egy magamfajta ember 3 évnyi játék után ezt a gamet IS körülröhögi. Most pedig az lesz, hogy "Alkoss jobbat!". Tudnék, de ehez százmilliókra lenne szükség, és egyáltalán nem biztos, hogy megtérülne, mivel nem a józan észnek, hanem a divatnak és tizenéves lifeless gyerkõcöknek készítik õket.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Mc Wolfy
Akkor PvP!
Ja, neked már maxos Champ titléd van, bocs. 😊

Never underestimate the power of the dork side!

te biztos láttad a star warst? mintha azzal kezdödne az 1. rész (forgatási sorrendben ugye a 4., phantom menace) hogy anakin "égjárónak" istentelen sok midikloriánja vagy mi a szar van a vérében és ezért tuti kiválasztott arra, hogy most akkor õ nagy dolgokat csináljon.
és valóban nem akarja megmenteni a galaxist, csak a már kissé megroggyant fejû fater a lényeg, végül is semmi több, mintsem a testvére meg pár barátja élete a tét ha nem "menti meg a galaxist"

És a legfontosabb: kit érdekel a szánalmas véleményem a star warsról mi ez itt csillagok háborúja forum????? <#banplz>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Zomil
hol láttál te mmo játékban világmegválto sztorit?

(megsugom sehol, mert itt a legtöbbször nem az a lényeg)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hackeld meg oszt kész!!!

az ultra nagy agy-napról napra okosabb vagyok

RoyalPredator
Gyorsválaszok midnenkinek:
1: Már alig GWzek.
2: Star Warsban nem kiválasztott a téma, hanem egy sors beteljesítése.
Luke nem akarja megmenteni a galaxist, csak az apját akarja visszakapni.
3:SWG-ben nagyonegyszerû gyógyszer az idõutazásra: Nem vagy kiválasztott, ergo nem váltod meg a galaxist, így minden megy a maga módja szerint, mindenhol. Te csak egy valaki vagy a sok közül. Ott pl van story, csak az XP-s rendszer elcseszi.
4: A mentalitásomból kifojólag nemértem, minek erõltetjük magunkat a játékban. Ha felégetnék a hazám, egyszerüen elköltöznék. Nem csinálnék belõle ügyet. Ez nem vitatható téma!
5: A Fight a GWben nekem annyira low darálás, a rossz értelemben, hogy már semmitse élvezek benne. Már ezis ugyanolyan mint a farm. Lure, mob, walk, lure, mob, walk... Diablo 2-szerû hack'n'slash ami izgat.

Lényeg az, hogy én 3. év után meguntam.
3. év után látom a hibáit, mert már végigszenvedtem õket.

De nemértem, miért ne lehetne egy SP-s játék színvonalát nyújtani sztoryban? Vagy egyáltalán updatelni pár érdekesebb questel, fegyverekkel, ruhákkal, valamivel ami nem népbutító/õrítõ cssilivili tonic, vagy everlasting fireworks.

úúú akk csak megveszem azt a 4-es csomagot addig biztos kijátszom.<#smile>
azért kössz.
Zomil
hát minimum 1 év, de mivel semmi hir nincs róla igy lehet, hogy több

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De mennyi idõ még a Guild Wars 2 megjelenik?
Mert ha 1 hónap akkor megvárom és azt veszem meg, már ha jó a gépem hozzá.<#smile>
Zomil
én is toltam wow-ot, inkább ugy fogalmaznék, h a sok szar mmo között a legszórakoztatóbb 😄
nagyon jónak nem mondanám

a gw-t sosem néztem együtt wow-al nálam ez a játék külön kategória 😊

Ez a játék pvpre van hangsúlyozva.Ha pvezni akarsz,akkor back to wow.A pve egy nagy rakás szar ebben,végigcsapod 1x oszt annyi.Még a tetris is jobb.És azért van 20as szint,hogy azt jó gyorsan megszerezd és húzhass pvpzni.

elég rosszul fogalmaztam, szóval mielött kapom az okosságot természetesen Random Arenaban nincs team - értsd jól.

a 20as szint gyerekjáték de ez a játék nem a szintröl szól hanem a skillekröl. mire mindet beszerzed ami értelmes befonod a szemöldököd kezdöként. pvpbe tört másodpercek alatt szétvernek ha nincs jó builded RAn kívül sehova be nem veszenek max az über noobok. (bár ez igaz pve re is)

Shaenis - ezen kár vitatkozni kinek milyen rpg jön be - pont azért kedvelem a gw pve részét mert nem kell másodpercenként tizenéves hülyegyerekekbe botlanom aki szórakozásból szétalázza az esetlegesen épp most kezdett karakterem. azzal megyek ki akivel én akarok és ezért az a neve hogy Player versus Environment.

A 20-as szintet hamar eléred, de nulláról az összes kampány összes küldetését megcsinálni jó sok idõ, még az is ha csak a városokat akarod felderíteni és csak primary mission-t és questet csinálsz. Bõven lesz mivel játszanod gw2-ig.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

bocs most látom hogy benéztem, nem ally chatet írtál hanem "all" chatet.

speciel a local chatben sok kretén duma megy, és nem csak wowról 😊

RA-ban elisa bowguard már legenda 😄

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

nem tudom milyen allyban vagy, de én még nem láttam olyat hogy wowot fikáztak volna, igazából le sem szarjuk, a gw-vel vagyunk elfoglalva

abban egyetértünk hogy wowban vannak jó dolgok, és én is kiváncsian várom a gw2-t, hogy milyen lesz az instance nélküli világ

amikor kimegyek egy kapun explorable areába és látom hogy épp elõttem fut ki valaki, mindig eszembe jut hogy de király lenne együtt továbbmenni... még két év 😊

Ne szivass hogy a GW-be csak 20 szint van.
Most tényleg csak annyi van?
Mert van egy csomag 4 játékkal és 9000 ezer amire most gyûjtök és az nem lesz túl izgalmas mert akkor gyorsan megcsinálom.
Azert valahol vicces, hogy gw-n all chatben igen sûrûn látom, hogy az emberek fikázzák a wowot. Érdekesmódon wowon allchatben viszont nemigen láttam h szidtak volna a gw-t. Kissé "irigység" szaga van dolognak. Lehet jó a storyja, bar sztem ez az emberek nagyreszet 1 vegigjatszas után nemnagyon mozgatja, hanem nyomkodja el a bejatszasokat. Pve-t meg 1 lapon emlegetni.. haat eleg necces dolog. Ott nemegeszen arrol szol a dolog h bemegyek a high end dungeonba permaval, crywayyal meg imbagonnal es lefarmolom szarasig naponta 100x.

Kövezhettek nyugodtan, de azokutan h játszottam mindkét gameval nekem az a velemenyem h a wow legjobb, mig a gw a masodik, ill. a legjobb nem havidijas. A gw2-ben ugytom eleg sokminden lesz ugy, ahogy a wowban mar jo ideje megvan, ezis jelent valamit. Nyilvan sokaknak mas a velemenye, dehat mindenkinel masok a szempontok, hogy mi fontos neki egy jatekban. Ennek ellenere egy ideje nincs feltöltve a wow accom, hanem csak gw-zek mostansag. Idõszakosan tolom mindkettõt igazából.

Van egy mmo, amelyik ezt megoldotta. Egyetlen egy. Real Life a neve 😉

Most komolyan! Ha a programban nem lehet visszamenni a múltba (pre searing), az a baj, ha vissza lehet, akkor az. Ez annyira fárasztó 😛

Szegény programozók 😉

én még annyit füznék hozzzá royal "idöutazo" hozzászolásához, hogy egy online játékot eléggé necces lenne megoldani ugy, hogy minden egyes megoldott missio vagy quest után a világ változzon annyival hogy kinö egy fa vagy zöldebb lesz a fü, sok helyen megoldották azt hogy az idö mulása látszon de ez nem jobb más mmo ba se
tényleg elég érdekes elmélet ez a történetröl.
kezdjük azzal, hogy ha van egy játék, amely játékban a PvE részben ölni kell szarásig a mobot, akkor már az is egy tök jó dolog, ha tudod, miért. akármilyen bárgyú legyen az indok, VAN INDOK, mert van történet.
azért ölöd a charrt, mert a csúnya gonosz felégetett mindent, és még többet akar, azért ölöd a white mantle-t mert megkergült árulók, a mursaatot meg azért meg gonosz szövetséges.
tudod, minden történetet le lehet zanzásítani egy mondatba. Újszövetség: született egy isten-ember, aki élete során tett sok csodát és tanított amennyit tudott, de a hülyék nem értették meg õt és ezért megölték, de ez szükségszerû volt, hogy feltámadhasson és megválthassa õket.
Mátrix: a jövõben a gépek kihasználják az emberek teste által generált áramot mindaddig, amíg egy ember és egy program közös erõvel az erre a célra kitalált kiberteret jól meg nem machinálta.
Ha neked a fenti két példából csak ennyi jön le, akkor tényleg ne GW-zz, legalábbis ne PvE-t.
Szerintem a készitöknek azt kellett volna csinálniuk, hogy amikor kreálsz egy PvE karit, akkor rögtön betesz a játék fõellenségének a szobájába, és ott kapsz egy olyan skillt, hogy 1.000.000.000 sebzést oszt ki a bossnak interruptolhatatlanul, armorfüggetlenül, castolás közben (of course 1/4) KDzhatatlanul, damage redukálhatatlanul, és mindeközben van rajtad egy olyan blessing, ami a shadow formhoz hasonlít, de signetet, skillt, non target damaget, mindent fog.
És akkor még zanzásítottabb lehetne a történet, minek nyihogni.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Mc Wolfy
Royal, nem kell GW-zni, de ha mondasz egy történetet, ahol jobb történet van, akkor igazat adok.
Vegyünk pár másik történetet:
Gyûrûk Ura: A hatalmas gonoszt leverik a legkisebbek, akik kiválasztottak.
Star Wars: A hatalmas gonoszt leverik a leggyengébbek, akik kiválasztottak.
Harry Potter: A hatalmas gonoszt leverik a legkisebb, leggyengébbek, akik kiválasztottak.
Düne: A hatalmas gonoszt leverik egy nagy rakás kukaccal a kiválasztottak.
Dungeon Keeper: A hatalmas jót, meg gonoszt is leveri a hatalmas gonosz, aki kiválasztottnak hiszi magát.

Elárulok valamit, van egy olyan "tudomány", hogy mese és mítoszelmélet. Ez félig pszichológia, félig meg irodalom. De a lényeg, hogy minden történet felosztható maximum huszonvalahány pontra, ami lehet kevesebb is, de az adott pontoknak egymás után kell jönniük, vagy nem élvezzük a történetet.

ILLNeo
Ezt nagyon gyorsan fejezzétek be! Ez itt nem resti kocsma. Minden szobába megy fikázás. Legalább itt ne! Köszönöm mindkettõtöknek!<#integet2>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

jackcsabi
Én adom 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

RoyalPredator
Jah és marhára idegesít hogy ha visszamész valahova, akkkor idõben is utazol.

Ez nagyongáz szerintem.

RoyalPredator
Most gondold végig.
Prophecies: Ártatlan járókelõként odacsöppensz, kijutsz a szétbombázott várból, utána keresztül kasul járod a világot, mert a gonosz csúf Lich Lord világularomra tör, és te vagy a kiválasztott, akinek le kell õt gyõznie.
Factions: Tanulóként kezdesz, akibõl már az elején kiválasztottat csinálnak, és elküldik, hogy a sok redván keresztüljutva legyõzze a gonosz csúf Shiro Tagachit, aki világuralomra tör.
Nightfall: Alapból A-kiválasztottként kezdessz, átnyalod magad a dzsumbujon, meg a sivatagon, hogy egy istent, Abbadont, és képviselõjét, Vares Ossát, aki kivételesen nem gonosz csúf.
Eye of the North: Na ez totál elszállt story. Mész te mindenre, mindnekinek te oldod meg a baját, utána leküldenek, hogy szétmaratsd a tüdödet a forró vilkanikus gázokkal, és leöld a Great Destroyert. Ráadásul tuti tüdõgyuszit kapsz ha kimész onnan.
Miután legyõzted a Great Destroyert, Lich Lordot, Shiro Tagachit, Varesh Ossaht/Abbadont, kiszúrjk a szemed 1, azaz 1 zöld itemmel, kapsz egy kis tüzijátékot, és creditlistet a képernyõdbe.
Hol ebben a jutalom?

Összevetve, a GW storyja tényleg egyedülállóan jó, de még messze van attól a szinttõl, amit én Storynak nevezek.

AoC kivétel.Többinél így ahogy mondod

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mc Wolfy
Story béna? Mit ettél ember? Ennyire erõset én még sehol sem láttam, pedig játszottam párral. Itt történik is valami, ahogy haladsz elõre a karaktereddel, nem úgy, mint az online játékok 99%-ánál, mert lehet, hogy ott is van egy történelmi elõzmény, de az egész játék egyetlen pillanatba van fagyva.

RoyalPredator
Most erre azt mondom, hogy egy idõ után rájössz, hogy ezis butaság.
A GW bizonyos területeken üti a Wow-ot, bár játékosai koránsem annyira fanatikok.
Aukció kellene, mert a trade katasztrófa. GWGuru fórumban szokás tradelni fontosabb dolgokat.
Más az egész mechanika, a hõsök nagyon jó ötletek, csak hiányos.
Story béna (szerintem), mind a 4 rész ugyanaz a tündérmese, amit jól ismerünk...
Hangok korrektek, illik a világához, bár szerintem kevés.
Karakter balanceról annyit, hogy a játékosok farmolásra mennek,
és pl PVEben az Assassin egyszerüen hülyeség, a ranger kevés.
PVP viszont szépen ki van dolgozva, annak ellenére, hogy ugyanazok a mobok, buildek vannak mindig, és semmi újat nem ad egy hónap után.

Hali.
Sz.tem sokan vannak itt akik játszottak(vagy még mindig) wow-al.
Pár× téma is volt itt ez.Lényegében mint mmo hasonlít rá.Itt nincs pl Ganking mivel semmit nem ér a szintezés.lvl20 a max ami kezdõknek is max 1-2 nap.Itt nem ez a lényeg,viszont ezzel együtt nincs is magányos farkas jellegü játék mivel iszonyat team orientált és usa distr.-ben vannak sokan ehez.
Nincs Hátas,nincs talents,nincs aukcio.
Npc-k lehetnek a hõseid ez fontos pve-ben.Story okés,hangok is.
Karakter Balance jó.

van free trial,pár GB.Ha nem tudsz dönteni.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

jackcsabi
Wow = szar, gw = egész jó 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Sziasztok! Én wow-ról térnék át erre a játékra a havidíj mentesség miatt. Van itt valaki aki wow-al jácott? A véleményére lennék kíváncsi, hogy van e hasonlóság a két játék között? És ennek milyen a PVP része ? Elõre is köszi

Rám férne egy felvilágosítás.<#vigyor><#nevetes1>
Pontosan,ideengedett,azt mondta,hogy figyeljem meg shorlex és dudovec viselkedési formáját.Annyit tett hozzá,hogy az evolúció elso fázisában voltak ilyen buta lények.Nos,meg lesz szted a tori? <#nezze>

Na mivan két töri tétel között ide engedett anyuci 1 kicsit?

jackcsabi
Inkább ne <#wow1>

A fenébe.Nem tudtam,hogy ide is megérkezett a cirkusz. <#bohoc>

Te jó ég.Shorlex,Dudovec ti marha nagy bohócok vagytok!

RoyalPredator
Endors, szerezz életet.

Hát ezt örülök h elolvastam xD

© Dobronski
Most akkor veled beszélek.<#nevetes1>
Hát valami ilyesmi föl vennél msn-re és ott gyorsan letárgyalnánk?
(Mivel frissen regeltem a hirdetés miatt, még nem tudok kattintható linkeket berakni.)

Egészségügyi figyelmeztetés

2007 június 27-én alakult a Slice of Orange, és azonnal közutálatra tett szert azzal, hogy tagjai meztelenül, mindössze egy narancsszínû fejkendõbe öltözve rohangáltak körbe-körbe a nagyobb városokban, vésztjósló "WTS Char Caring 200g!!!11!!" kiáltásokkal telítették a közös csatornát, és folyamatosan /boo-val zaklatták a munkáját végzõ Xunlai Agentet, aki azóta is "analízisbe jár", hogy helyrehozzák bestiálisan megnyomorított lelkivilágát. Csapatunk töretlenül munkálkodik különbözõ halálos betegségek, mint például a pestis, a Sugar Rush, és a Noobitis Eternalitis terjesztésén, élen járunk a 60 DP minél hamarabbi elérésében, és a fehér és barna nyulak nyúlpörköltté alakításában (de a békacombot sem vetjük meg). Hetente rendezünk véres arénaviadalokat, ahova mindenki benevezheti azt a hõst vagy követõt, aki azon a héten õt a leginkább felbosszantotta, és utána végignézheti, amint lemészárolják — a gyõztes "jutalma" ugyanis Candy Cane Bow vagy Banana Scythe általi lassú, gyötrelmes halál (az Alesia vs. Orion meccsek a legnépszerûbbek).

Egetverõ arcátlanságunkat azzal tetézzük, hogy szándékunkban áll megünnepelni fennállásunk második évfordulóját. Ebbõl az alkalomból három különbözõ eseményre várjuk azokat a jelentkezõket, akik leszámoltak életükkel, és így készen állnak bármilyen kegyetlen végzet elfogadására.

(Análisan alkalmazandó. Akut humorhiány esetén ellenjavallott. Rossz világgazdasági helyzettõl és felnõttektõl elzárva tárolandó. Használata esetén ideiglenesen erõs izzadás, arcpír, vagy lag léphet fel. Minõségét megõrzi: a következõ nerfelésig. WTT Necronomicon (me) Sanity (you).)

Jó estét, jó szurkálást! — Zsákbamacska PvP verseny
http://sites.google.com/site/hatvandp/2y/2y_pvp

Bárki képes arra, hogy lemásoljon egy "buildet", és begyakorolja vele a gombnyomkodást. De képesek vagytok-e te és barátaid arra, hogy korlátozott, kisorsolt képességekbõl is össze tudjatok rakni egy épkézláb felállást, majd azzal legyõzzétek a többi csapatot? 3 fõs csapatok mérik össze magukat kreatív csapatépítésben és a kitalált csapat felhasználásában.

A vérengzõ ibogák megették a kiskutyámat — Irtóverseny
http://sites.google.com/site/hatvandp/2y/2y_vq

Az nem kérdés, hogy meg tudjátok csinálni. A kérdés: milyen gyorsan tudjátok megcsinálni? Ebben a 3 fõs csapatok számára rendezett versenyben négy PvE területet kell megtisztítani a moboktól (Hard Mode vanquishing), elõre megadott partimérettel, minél rövidebb idõ alatt. Minden eszköz megengedett, sõt ajánlott, mert ezek a feladatok még a hétpróbás szörnyirtókat is meg fogják izzasztani alaposan.

Bokkánrúgás — Elõadóverseny
http://sites.google.com/site/hatvandp/2y/2y_fun

Az elõadóverseny jelenti a tényleges szülinapi ünnepséget, ahova nézõként is szeretettel várunk minden érdeklõdõt. Egyénileg és csapatban is lehet indulni, és a játékban meglevõ lehetõségek (tonikok, jelzések, édességek és piák, bulikellékek), illetve önerõbõl megírt szöveg, forgatókönyv segítségével valamilyen rövid (max. 3 perces) színpadi produkciót bemutatni. Lehet komédia, lehet tragédia, lehet némajáték, lehet több, egymás utáni beállítás — egyetlen valódi mércéje van az elõadásoknak: a benne megjelenõ fantázia. Öttagú zsûri értékeli majd a versenyzõket, de a nézõk is kioszthatnak egy közönségdíjat.

A Bokkánrúgás idõpontja: június 20, szombat, délután 3 órától az ORNG otthonában.

Ez egyúttal a többi verseny eredményhirdetésének ideje is. Vendégjegyet lehet kérni bármelyik, a Céhünkrõl oldalon felsorolt tiszttõl.

Kérdések, csapattársak keresése, csevej
http://www.gw2.hu/dragon/index.php?name=ForumsPro&file=viewtopic&t=1111

Díjak felajánlása

Noha mi magunk is sok mindent fogunk bedobni a kalapba, örömmel elfogadunk felajánlásokat. Minél nagyobbak a tétek, annál jobb a verseny. 😊

ORNG részvétel

Céhünk tagjait tartalmazó csapatok versenyen kívül vehetnek részt az irtó- és az elõadõversenyben. Pontszámuk lesz, de a rangsorban nem fognak szerepelni. A PvP versenyben nem vehetnek részt ORNG tagot tartalmazó csapatok.
kiadsz rá 8-10ezer forintot és nem kell havidíjat fizetned.Vagy arról kérdeztél milyen a játék?
Tegyél meg valaki mást guild leadernek és akkor ki tudsz lépni.
Hydroceph:
Elnézésedet kérem de fogalmam sincs, hogy ezzel mit akarsz mondani. <#szomoru1>
Megnyomtam a "G" billentyûgombot játék közben de csak a guild tábla jött be ahol meg csak kirúgni vagy felvenni tudnék játékosokat de magamat nem tudom kirúgni. <#gonosz3>
Mehike:
Köszönöm a címet már nézem is. <#kacsint>
ILLNeo:
Köszönöm a Guild ajánlást. Igyekszem felvenni a céljátékosokkal felvenni a kapcsolatot.

Ui.: Már csak az a kérdésem ha tudna valaki segíteni, hogy hogyan törölhetem vagy léphetek ki egy általam létrehozott Guil-bõl.

Hali.
Most láttam meg a Guild Wars-ot és megtetszett.
Elõtette már megvettem a WoW-ot de kártya kell hozzá amit nem is értek.
Valaki fel tud világosítani a Guild Wars-ról?

<#vigyor2><#worship>
Mc Wolfy
+k

😄