Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ha van kedved... <#wink>#wink>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Próbáld ki a http://www.gw2.hu oldalt, lesz minden amit keresel 😊
Három kérdésem lenne ha. Ha segítetek akkor azt megköszönöm. 😊
1. Még régen lett csinálva egy guild-et az egyik karakteremre és már nem szeretném de nem tudom, hogy hogyan lehet ebbõl kilépni/törölni. Mert ha csinálok új karakter akkor az automatikusan a guild-ben van.
2. Szeretnék egy guild-hez tartozni ahol magyarok vannak vagy vannak magyarok is mert az angol tudás nem az anyanyelvem. (ha értitek <#buck>#buck>)
3. Létezik valami magyar oldal a GuildWars-nak? Például "guildwars.hu"? Ahol van fórum leírások hírek? És persze mindez magyarul.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Egy nem idevágó kérdés:
A képen lévõ scythe-nak mi a neve?
Próbáltam wikin megtalálni de nem ismertem rá.
Valaki találkozott egyáltalán már vele? (ingame)
6: Hasad a pad
<#banplz>#banplz>
www.rfactor.hu | http://www.vcrc.hu
Lehet kissé bevoltam pörögve, ahogy irtam a postomat, de kicsit felgyülemlett már. Rengeteg bugot találtam eddig a játékban, amit hosszu idõ óta nem javitanak. Emelett jópár olyan dolgot, ami logikus ill. jatekelmeny szempontjabol nem eppen jol van megoldva. Szerintem ezzel a fejlesztõk is tisztában vannak, csak igazabol nem eppen motivaltak ezek javitasan.. -ezek tulkepp nem bugok, hanem ilyen a "game mechanics" ami bizony nemeppen tökeletes sok helyen. Persze 3-4év alatt biztos megszokja az ember és fenn sem akad rajta. Jomagam masfel éve tolom, és mondhatjuk h megszoktam nagyjából, de mégis mindig talalni benne valami dolgot, amire exminiszterelnökünk is csak annyit mondana h elkurtuk. Mondom ezt ugy , hogy probaltam jopar hasonlo jatekot, látva pár megoldást, nekem gw a "kreativ" buildrendszere miatt jött be, sok variáció miatt, amit kipróbálhat az ember. Lehet nincs havidij, ami ugytunik manapság olyan nagy dolog, mindenesetre nemlehet minden elkurt dolgot ezzel leplezni.
Felmesz guildwikire, a skillek negyedénél lász valami anomalyt meg bugot. Amikor meg jön fél után a skill update, akkor aftercast delayt rakunk a szédófangra amit sztem senkise használ, de azer q fontos, meg cserelgetjük a wohnak a conditional healingjet, hogy akkor most 15 ide meg oda.. Ezenkivul megnerfelnek 3 skillt ami érinti a metat, és megvolt fél évre a skillekkel való érdemi balance, fejlesztés, bugfix, etc..
Látom ez a "huzunk kettõt a répán" lassan szállóige ige lesz, ped tulképp csak annyit tesz, hogy az illetõ erre élvez. Tudom, hogy miért csinálják, ismerve az érzést ha teljesen kiszivatsz valakit. De ha ilyen antiszoci builddel megyek, akkoris általában olyanra csinálom meg, hogy megbirjak vele ölni valakit ha arrol van szo. Nempedig ez a "elbaszom a jatekod, aztan remelhetõleg a tarsaim besegítenek a hires apply poision + 0 dmg-m melléé." felfogással. Meg ahogy a meso is, rááll az elédre powerblockal és télleg végig arra élvez h megszaggassa még a más attributbol valo spelled is. És inkább emrakja a diversiont a monkodra azértse, nehogy amig leveszi rolad a targetot elcastolj 1 spellt.. nah jah, vannak ilyenek..
Ugyan régebbi bug, meg biztos ismeri mindenki.. De ha ráálsz 1 hidra, és beáll alád valaki, akkor fentrõl ütheted meleeben azt aki alattad áll. Szegény ranger is biztos dicserte a game mechanicsot, amikor fenn álltam a feje felett vagy "4 méterrel" és onnan soroztam a baltával, miközben neki végig obstructed voltam, és kellett volna futnia egy 10-12 secet körbe fel, hogy lõhessen.
2: GW2 \o/
3: Én szidom õket, h ennyit kockultam
4: Biz oda nem mégy
5: Érik a tök
Never underestimate the power of the dork side!
Hát elkúrt dolog, de nem az ANet hibája.
Ahoz jó az ára, h farm nélkül összeszedd, de ahoz meg lófütty, hogy megszerezd az ezernyi farmmódszerrel.
Az árakat az amcsik diktálják, akik ugyebár hülyék.
1ik lát vhol egy asurát 100k 40ectoért, annyiért akarja majd eladni, pedig euban 10k. És ez nem vicc, tényleg tuskók.
Anetnek van lehetõsége a supportra, a GW-ket még most is veszik, a GW2 ellenére. Ez a márciusi csomag nem annyira hülyeség, pár esztétikai hibát el lehet tüntetni vele, ami miatt pl új karaktert kezdett anno az ember. De én folyamatosan írom nekik az ötleteimet, a visszajelzés annyi hogy nemnagyon lehetséges, vagy felírják a listára és megvitatják.
A kóla most szerintem egyre ízetlenebb, koffeinhatás nuku, de akinek van stílusa és baromira jóarc, az Kinley gyömbért v tonikot iszik mint ééééén.
Hülye aki issza, többet árt mint használ.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az már más tészta, hogy volt amikor akár 10-15 percig is gondolkoztam vmi frappáns néven a pvp karinak, pedig ts-en/ventrin már mindenki engem oltott.. ;P
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
Figy. Ez egy játék. Azért játszol vele, hogy jól érezd magad. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani. Tereld jogi útra a dolgot, ha akarod azzal az indokkal, hogy a fejlesztõ nem teljesítette a kötelezettségét... Hajrá 😄
Én kb 4 évig (najó az elején nem... legyen 3év) elég kocka voltam/vagyok ahhoz, hogy min. napi 6 órákat ültem a játék elõtt, és én "játszottam"... végigmentem a története(ke)n, belevágtam a pvp-be (nem is annyira rossz eredménnyel), farmoltam keveset, kiválasztottam a játék azon részét ami lefoglal, és kihívás (mert sok területen, sokféle képpen lehet játszani gw-vel), és az a része lekötött 3 évig. Ezek amiket írtok, annyira kis hibák egy ilyen projectben mint a gw, hogy simán lehet vele "élni" a játékban...(fõleg, hogy már leszálló ágban van a játék)
Igen. Jól látod nem vagyok üzletember, de az üzletemberek is belebuknak néha projectekbe. GW-n teljesen látszik, hogy hol és mikor tört meg, mikor kezdték el leépíteni a fejlesztõ gárdát. Régi játék, de jó játék. Vannak benne bug-ok, amit talán már sosem fognak kijavítani, mert a fejlesztõ erõforrásai már nem erre mennek el.
de ilyen hogy: rossz a "game mechanics" lol, meg a ranger nem sebez, akkor minek élvezkedik a játékban (megalol)...
Elmondom neked, hogy az interrupt ranger szakítás közben (ha jól csinálja, és odafigyel, hogy mikor,mit) nem ér rá még egyet se húzni a répán, nemhogy 2-t 😛 ... Az egy dolog, hogy élvezi, de ezért játszik. Te is azért játszol, hogy élvezd a játékot (vagy tévedek?), hát találd meg benne amit szeretsz, vagy ha nincs ilyen, akkor ez nem neked való játék. Meg kell szokni... úgy néz ki, már folyamatosan építik lefelé a gw(1)-hez kötõdõ infrastruktúrát. El kell fogadni, sokkal jobb már nem lesz... Én köszönöm a fejlesztõknek. Nagyon sokáig lekötött a game, és (bár vannak hibái, és vannak benne bugok), de összességében jó játék, én ennél sokkal kevesebbet vártam tõle. (eszerint én a rosszat szeretem, gondolom ezek után sikeres ember sem lehetek).
Uff...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
tudod, bele lehet vágni a fejszéd valamibe, meg azt is választhatod, hogy nem vágsz bele.
ha viszont azt választottad, hogy belevágsz, akkor csináld 100%-osan, de inkább 110.
ha egy fejlesztõgárda úgy dönt, hogy egy olyan játékot ad ki, amiért nem kérnek külön havidíjat, azt meg lehet csinálni, csak akkor kalkuláljanak ezzel és ennek minden következményével. nem tudom mi a te foglalkozásod, de hogy nem üzletember vagy az tuti, mert akkor tudnád, hogy a megfelelõ kockázatok felmérését, jelenértékszámításokat, stb. az eset összes körülményére tekintettel kell elvégezni, és akkor nem fordulhat elõ, hogy X idõ után szarul jöjjél ki anyagilag egy projektbõl.
és egy picit jogi útra terelve a megjegyzést, amit alább leírtunk dolgok, azok tipikusan hibás teljesítésnek minõsülnek, mert te arra való tekintettel veszel meg egy játékot, hogy a játékfejlesztõ ígér valamit, kvázi tesz egy ajánlatot arra, hogy a pénzedért mit fogsz kapni (visszacsatolva: a pénz helyes megválasztása legyen az õ problémájuk). ezek után kiderül, hogy az a szolgáltatás, amit vásároltál kurvára nem felel meg a termékleírásban foglalt követelményeknek. nos?
természetesen nem akarok vaskalapos kockának tûnni, de amit leírtunk az nem szánalmas, hanem egy szemszög. az meg egy másik tipikus emberi magatartás - immáron nem magyar jelenség - ha nem tudod megkülönböztetni a "mást" a "rossztól", és ha valakinek van egy véleménye ami nem tetszik neked az már rögtön szánalmas. én ezen utóbbi fogalmat inkább erre használnám...
Szidhatjátok GW-t, de szerintem nagyon kevés, még esetleg ennél fiatalabb, játék sincs ilyen szinten javítgatva, updatelve, balancolva.
Sírhattok bármennyit, de ha játszani kezdenétek valami mást és amint elmúlik az újdonság varázsa, jönnétek vissza GW-zni.
Néhányan kétség kívül túlzásba viszik a játékot, és olyan dolgokon akadnak ki, amit egy hozzám hasonló mezei halandó észre sem vesz! Megértem õket is, az õ szintjükön biztos frusztráló lehet. DE! Pontosan erre írtam, hogy "Menjetek ki egy kicsit a friss levegõre!"
No offense!
Készítsetek játékot, próbáljatok mindenki elvárásának megfelelni. Aztán meg 4 év után, mikor már nem jön be belõle egy fillér sem, ugyanolyan kedvel supportáljátok is. Sõt fejlesszétek, és rakjatok bele sok-sok olyan új funkciót, ami tuti nem hoz újabb zsetont... pff
Szánalmasak vagytok a fikázásotokkal... lol
most hogy van sokszor JQ mint ZQ (de szép magyar mondat) megcsinálom mert miért ne, ergo optimális esetben minimum 9 de inkább 11-12 kört bent vagyok JQ-zni, nem lehet mindig nyerni =)
na most air elével defense-elem a purple quarryt, meg buffolom a juggert és ebböl adódóan látom, hogy hányszor van olyan, hogy az a szar beviszi a pontot, mienk a quarry, de nem indul vissza ujabbat gyüjteni, hanem megáll és ott marad.
nagy buzgalmamban elkezdtem irni egy levelet supportnak, mert nagyon idegesitö, amikor azért veszitesz 10-8-ra mert egész meccsen meg sem mozdul az egyik "hordár" és hiába irod be a buzi csapattársaknak, hogy let them cap the purple, csakazérse.
ugyanakkor motoszkált bennem, hogy értelemszerüen nem én találtam fel a spanyol viaszt és megnéztem a wikin JQ-rol mit ir, és lám, ott van ismert bugként a jelenség.
Ergo: egy isten tudja már mikor felismert, leirt, publikált jelenségröl van szó, és anet megoldott bármit is? NEM. akkor meg mit erölködj, meg minek fáraszd magad tesztelgetéssel meg bugfelismeréssel??
ami fontos, hogy a karaktered cseszett frizuráját át tudd formálni 2800 forintért, meg nevelgesd a buzi patkányaidat meg tehened, arra idöt és energiát forditanak, de egy meccseket eldöntö bug az le van szarva. ez a hozzáállás.
és igen, noob vagyok mert én ezt a bugot csak most vettem észre, mert nem JQ-val ohajtottam maxolni a cseszett kurz title-t hanem ABval, ezért sosem nyomtam azelött. orbitális fáziskéséseim vannak, de ez van, én már öregszem, tul vagyok a tíííííínédzseeeeeerrr koron kis pöcsök.
Komolyan mondom, mert nagyon vágod a témát, ilyen teszterekre lenne szükség és ez a stance-es dolog is olyan mintha én mondtam volna 😊
azér ez lol nagyon "ha csak úgy nyomkodod a skilleket..."
sírtam
ez a KD téma nekem is fura mostanság mintha bugos lenne- kb 3-4 napja vettem észre hogy nem úgy jönnek a rechargok mint ahogy kéne.
lementem NOOBkodni PS sinnel (merthogy ugye az már ócskább mint a touch ranger^^) és kb minden 10. ellennél volt valmi trükkös melléütés vagy hirtelen felpattanás kdból (a biztos guardian volt rajta vagy stancelt téma megelözésére enchant nélkül és nem használt stancet)
Empatic removalt igazabol dervishel hasznaltam volna pont. Nem épp hílerrel, mert hiler dervre van egy sajat buildem, amiben csak 1/4 es skillek vannak, nemhiszem h emaptic kene bele. Empaticot fighter dervishnek gondoltam, ugyanis akkor a wounding strike helyett mehetne a wearing strike, mivel letudnam magamrol szedni a weaknesst utana meg 1 hexet is.. Elegge csalodas volt h mast kellett allandoan targetolnom, h tudjam magamra hasznalni fight közben.
"KD-zni meg tudni kell, sose fog menni, ha csak úgy nyomod a skilleket. Szerintem simán nem volt rajta kondi, heavy blow csak úgy dönti meg, ha weaknesses."
Ezt meg inkább nemis commentalnam. Lehet neked az 1 oldalas postombol azjött le h nemértek a KD hoz, meghogy nemveszem eszre ha lefoulfeastelik a weaknesst a monkrol és panaszkodok h nemüti le.. lol:o
Minion master arenában mindig is béna volt, nem tabbal kell targetelni, hanem rá kell kattintani.
Shield bash meg egy védelem a sok közül, Okosan használva erõs az olyanok ellen, akik kezdõk, tapasztalatlanok. De shield bashért cserébe hamar kifogy nrg-bõl, üss mást.
KD-zni meg tudni kell, sose fog menni, ha csak úgy nyomod a skilleket. Szerintem simán nem volt rajta kondi, heavy blow csak úgy dönti meg, ha weaknesses.
Amugy igen Shorlex, gondoltam abba inkább nem megyek bele, hogy már MINDENKI blockol, de tényleg mindenki. Valami kis realitás kéne.. mittomén.. elvileg csak annak kéne tudnia akinek shieldje van.. Jó rendben tegyük fel h a sin a 2 bicskájával kivédi az ütést, meg mondjuk a warcsi a kardjával meg ilyenek.. Block block block... errõl szól b+. Warriornak mérnincs olyan skillje, hogy strenght attrib, skill 5 mana 15 sec recharge.. és a következõ 3 secben minden hostile spell 50-75% al failel ellened.. na vajon mér?
Nade amikor állnak ezek a perma blocker distortion majmok staffal, mert sikerült megtalalnia az aktualis spoiler buildet wiki pvp metaban, es röhög a markaban h a fightert blockolja, a castert ha meg nem jo 1 meso, akkor szetlövi a faszba.. Amikor már kétszer levágtam és felszedték, és megyek rá harmadjára is amikor betölt a cunning, látja hogy benyomom a cunningot és devhammer, és leaveli a játékot.. na akkor érzek 1 kis elégtételt h felkurtam valami noncreative majmot.
1) a "stance"-et, amit vígan elnyomsz a földön fekve és ami lefordítva "állást" jelent
2) a millió blokkal rendelkezõ réndzsört, aki a fasz se tudja, hogy mivel blokkol, a 1,5 méter hosszú, hajlított fadarabjával, amit íjnak hívnak? =)
Egyszeruen elkepeszto h mennyi fos, logikátlan és elcseszett dolgot raktak bele ebbe a játékba, bár a legelképesztõbb az, hogy ennyi év után se jönnek rá és basznak kijavítani.
Most épp azon sikerült felcsesznem magam, hogy bemegyek ra-ba, kapok valami spirit spammer ritut akinek van 1-2 healje, 1 hammeros warcsit, na meg enis hammerral, plusz egy ilyen ride the lightningos "-50 energyre exhaustionolom magam" rambofasz elét. Negyedik mecs után az ele ugytunik megunta h allandoan behalt mer neki ramboznia kellett, és kilépett a mecs végén, nade persze 0:01 countdownnal.. Igy a következõ mecsen nemkaptunk helyette 1 másik lámát, neem.. hanem szimplán 3v4, merthogy tul késõn lépett ki, gg anet. Ezzel még nem is lenne baj, ottvagyunk 3 an 4 ellen.. Egy ilyen riposte meg deadly ripostos, tormented apjafasza chaosgloves woh monk, 1 water ele, 1 fire ele, meg egy D/mo restore conditionnal.. hát igen, lassuk be nemtul eselyes 2 hammer warcsival levágni õket. Ennek ellenére a két elét kivágtuk fejenként egyszer mindkettõt, aztán kivágtam a monkjukat is, akit ismét resseltek, majd megint levágtam az egyik elét. Elfogyott a resük, tõlünk 1x sem halt meg senki! Maradtunk 3 3 ellen, es volt hatra fel perc, lejárt a 8 perc ami 1 gamera van hagyva.. Es ki vesztett? MI! Miért? mert hiányzik 1 playerünk... nem az a team nyert baszki aki 3v4 be csinalt 4 killt, és nemhalt egyet sem.. neeem.. ez a csodalatos game mechanics... gg anet.
Továbbá annak a nagyokos fejlesztõnek is satuba raknam a faszat, amelyik kitalálta ezt az uj aura lichet. Televan minden ezekkel a fasz mm-ekkel már ra-ban is.. nemlehet targetolni rendesen, fõleg ha multiple targeting classal játszik az ember (pl meso), nyomkodod a tabot mint a hülye 1 év mire arra a targetre jutsz amelyikre akarsz. Egérrel klikkelgetni targetokra is eleg necces ha tökig van minden minionnal, a köcsög bodyblockjukrol nemis beszelve.
Azt sem teljesen értem ha item spellel a kezemben shadow steppelek, akkor miért dobja el?
Meg a Hypocondria, ami a szövege szerint -"target foe will suffer" the same conditions as the other foes in the area.. Ami szerint mindent kondit megkéne kapnia ami a társain van, és vele areaban vannak. Ehhez képest minden kondit levesz a tarsairol es atrakja rá.. ami lassuk be igencsak sux ahhozképest, amit csinalnia kene.. ergo transferel.
Továbbá az assa is bugos. KD chainelem épp az ipsét, rajta van +33% attackspeed. Elvileg a knockdown time az 3 masodperc warriornal. Azaz ha 1.66 default speeddel támadsz, akkor a Devastating hammer után 1.66 másodperccel érkezik a CB, majd arra rá 1.66 másodperccel a heavy blow. Azaz a Dev hammerhez képest 3.32 másodpercre érkezik a következõ KD, azaz a targetnek 0.32 másodperce lesz castolni v csinálni valamit, amire ujra felborul. Namost akkor hogy az istenbe visz be nekem az assa ez a 0.32 sec alatt egy golden patkany strikeot, ami alap attackspeedes.. Azaz dagger 1.12 sec/attack -33% al is 0.8 sec körül kéne neki h beüsse, de beütötte 0.3 alatt. Amugy rohadtul nem érdekelne h megüt ilyen gyorsan, csak éppen crit defenset rakott mielõtt rámjött, amire én warri cunninggal válaszoltam..Ami optimalis esetben ugy nez ki, hogy 1 devhammer CB, meg 2 heavy blowwal beölöm ha volt 1-2 krit, de ha nem ölöm be , akkoris a 12 sec kd lock alatt lejar rola a krit defense mer nemtud ütni, és ha tulélné, akkor autoattackal levágom a vegen. De mivel nem kriteltem egyet sem a kd chainem alatt, ezért nemvolt elég a damage.. Ez a buzi meg a chainem közepen bevitt igy egy ütést 0.3 sec alatt, ami refreshelte rajta a crit defenset, mert persze õ krittelt , es igy nembirtam beölni.
Aztán az elõzõ analogiabol kiindulva, ott a shield bash monk. Ha shield bashre antiblockal mész, jelen esetben cunning, akkor ugy nez ki a dolog, hogy bemegy neki az ütés, de ettõlfüggetlen ugyanugy megkapod a kd-t, és ugyanugy betiltja a skilled. Elég féreg dolog, mert logikusan csak akkor illene tiltania, ha valoban blockolt vele valamit, de antiblockra is tilt. -Legyen. Namost itt az a rohadt érdekes, hogy a default KD time az 2 sec elvileg a jatekban. Namost én Devhammerezem õt cunninggal ugy, hogy õ shield bash t nyom amikor látja a lendülõ kalapacsot, akkor az történik, hogy õ kap 3 sec knockdownt, én meg 2 secet. Magyarul 1 seccel elõbb állok fel, és már azonnal nyomom a heavy blowt. Ha kiszámoljuk , jelen esetben, mivel az ütésem után 2 secet töltök a földön, és utána ugyebar azonnal tolom a heavy blowt, akkor a monkjuk igy 3.66 másodperc mulva kapja a 2-ik KD-t az elsõhöz képest, DE valamért mégsem knockolja, mivel TUL KORAN érkezik az elõzõ KD hez képest a program szerint, így nem löki fel. Pedig jelen esetben 0.33 seccel KÉSÕBB érkezik a 2-ik KD, mint optimális esetben, mégis itt nem KD zik, ott meg igen..
Aztán ottvan az Empatic removal , ami csak akkor szed rolad barmit is ha másra nyomod el.. Other ally target nelkul hasznalhatatlan..
najo inkabb befejezem :\
anno amikor még volt bennem buzgadalom RA-zni egy idö után eljutottam oda, hogy leszarom hogy elvesz egy skillhelyet de mindenhova kénytelen voltam vinni a resolve mantrát, mert qrvára untam, hogy egy castot nem lehetett elnyomni a sok buzi enjoyer miatt. jött a disztrakting sót, szávádzsé sót, médzsbén sót réndzsör, meg a póver szpájk, póver lík, lícs szájnet mesmer természetesen póver blokkal. de mint égen a csillag annyi ilyen élvezkedõ kis buznyák volt (és van).
és kifejezetten figyeltem, hogy az ilyen tényleg arra élvez, hogy 1 játékost kikapcsol, de utána nem csinál érdemben semmit. hányszor elöfordult, hogy monkkal voltam, jött a mesmer, póver blokkolt engem, kikapcsolt a faxba a játékbol, de utána hagytam öt targeten, és láttam, hogy egy skillt nem nyomott el, egyet sem, pedig ott volt a monk akit csesztethetett volna diversion-el, más enjoyer interrupttal etc. de nem, õ rám várt. betöltöttek a skilljeim, kezdenék castolni, hopp, lícs szájnet. meg hopp egy póver lík. aztán betölt a póver blokkja azt is belém nyomja megint. én megint ki vagyok kapcsolva, utána megint nem csinál semmit, max 1-2 wastrel. rám.
Ergo szarik ez mindenre, szarik arra hogy a monkot le kellene ölni mihamarabb, ö arra élvez, hogy jön ellene egy caster és akkor majd most ö jol interruptolja.
rángér ugyanez. ha háromnegyed óráig lövöldöz rám akkor sem öl le a 8+1 marksmanship-jével, de azér élvezi, hogy sorban lövöldözheti a szarjait. egy power skillje nincs bent, amivel damage-elhetne, csak az interruptok. arra élvez.
szóval nem, nem én vagyok aki ezt elköveti, én a "basszuk egymást gyerekek kemény damage-el azt majd meglátjuk ki a jobb" effekt hive vagyok, patkánykodni sosem leszek képes akkor sem, ha ebben a játékban ez a célravezetõ.
az a baj, hogy tényleg ilyenek. de a legnagyobb enjoyer az interrupter mesmer. bejön és ha kétszer egymás után sikerült interruptolnia, akkor már kezdi érezni a bizsergést az ereiben, és ha megvan a harmadik is, esetleg a negyedik, akkor spriccel.
Mindenesetre a kommentek közt van egy-két kissé lol, pl..
"hát én wow-ozok ..tök jo dolog naponta többször is szexuális kielégülésem van és vmi meleget érzek a lábaim között mikor kritelek egy jónagyot😊"
mondjuk ittis vannak ilyenek, sztem ez a tipikus ranger interrupter aki berak 4 szakitast es mindig huz kettõt a répán amikor pár secig csak rohangálsz fel alá, mert már betiltotta 2-3 keyspelled.