Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Klikk oda és ott minden ott van, ha valamit nem találsz elsõre, akkor írd be a bal oldali keresõbe.
PvP pl ott van jobb oldalt alsó fertályban.
Mi is csak innen tudunk linkelni.
Never underestimate the power of the dork side!
Majd utána pévépézz, addigra már magyarázni sem kell. Annyi noob van mostanában, ne gyarapítsd a számukat te is. Köszi 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
magyar nyelvû oldalak nagyon gyengék (pl ez: http://www.gw2.hu/dragon/wiki.php?title=Kezd%C5%91lap), azonkívül nem lesz túl élvezetes a játék, ha mindent leírás alapján csinálsz, mivel még a küldetés lényegét sem érted angolul.
sok sikert a nekromanta leíráshoz 😊 http://www.gw2.hu/dragon/wiki.php?title=Necromancer
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Itt is battlegroundra vagy scenariora hasonlitó dolgok vanak?
elkezdem a nekróval és majd mondod hol kezdjem és hogy.már ha lehet<#whatever>#whatever>
De mind1 ahogy akarod!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Ölni meg csak mobok fognak, kivéve, ha elmész pvp szigetekre, de ott ugye alapból azért megy az ember, h a másikat hentelje. ^^
Eddig mindig elköltöttem 3napig se bírtam most meg már megvan 3-4hete és hozás se nyúltam csak gyûjtögetem a játékra.<#nyes>#nyes><#oooo>#oooo>
Már próbáltam egy 14-15 napos próbaverziót de nem enged regisztrálni.
De mind1 néztem videókat megveszem és kijátszom csalás nélkül és lehetõleg aki megölne esetleg azt nem anyázom.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
★ 汤姆 李
Most próbálom elõször a játékot.Hol kezdjem el a játékot hol lehet könnyebben fejlõdi az alapal vagy factions, nightfall.Hol szerezhetek infót a skill rendszerõl, Pvp...stb és ha elakadok egy questben van-e olyan lehetõség mit pl.:.thottbot.(sajna nem tudok angolul)
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
(ez egy forum)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most epret zabálok<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Van mikrofonom ugy lehet dumálni hogy csak te hallod a játék közben?
<#nevetes1>#nevetes1>
Majd msn-re felveszem és ott elmondod hogy mit hol csináljak.
PK: player kill (más játékossal csatázol)
Cast: dervish, mesmer, necromancer, elementalist stb.
szerintem megveszem a játékot csak valaki segíthetne hogy elkezdjem vagy valaki mellém állhatna ha lehet ilyet.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#email>#email>amúgy a heti 20 óra lazán meglesz naponta 6 órakb<#nyes>#nyes>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
jah es mindenkeppen Propban csináld az elsõ karid.
Ez azért javaslom így mert nekem is így sikerül pár hónap alatt átlánom (naggyából) az egész rendszert. Jah és persze heti 20 óra game min.
Én nem Wowztam soha, DE nyomtam 1 évig az SRO-t, 3évig Rappelzt, 1 evig Archlordoztam. De azt kell hogy mondjam, hogy annyi lett a gyökér <#kocsog>#kocsog>ezeken a helyeken, hogy elegem lett.
Amikor kiállnak a kis 12 éves tornából felmentett matekzsenik a lvl92 karijával a város szélére és aki R4 alatt van az iktatja is egybol PKval, akkor azt mondtam, hogy elég.
Szeretem ha a jatek csak a jatekrol szol! ITT ezt megkapom. Mindenki segit a masiknak ezert en is mindenkinek segitek ott ahol csak tudok, valamikor a sajat karomra is, mert tudom 4 perc alatt osszeszedem magamnak ujra azt a lóvét, amit odaadtam egy kezdõ társamnak. ENNYI!!!!!
Köszönöm a szót!<#smile>#smile>
Mert ha ezzel is úgy járok mint a WoW-al...akkor csezhetem<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
http://wiki.guildwars.com/wiki/Special:Search?search=Gallery&go=Go
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nekem necro a second profom.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
De valaki tudnak 2-3linketr adni amibõl tudnék tanulni?<#wink>#wink>
Btw nem szemelyeskedni akarok, de azert valahol funny h a forumpostjaimra kb fenysebesseggel reagalsz az esetek nagyreszeben, bezzeg guildchatben vagy msg-ben akarmikor radirtam estenkent, asszem a 10 alkalombol 1x valaszoltal.
üdv, dread.
nem is tom lehet hogy másra kellene költenem azt a 9000 ezret...
a GW-hez van magyarosítás?
Eagles95:
fogadj csak vele nyugodtan ugyanis nem fog találni müködö verziot, csak ha vki ad neki eredeti cd-kulcsot, privát szerver meg nincs a játékhoz 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
meg a másik hülye fogadni akar velem 5000-be hogy megszerzi a netrõl és mûködni is fog.