Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mc Wolfy
Itt minden megtalálható!

Klikk oda és ott minden ott van, ha valamit nem találsz elsõre, akkor írd be a bal oldali keresõbe.

PvP pl ott van jobb oldalt alsó fertályban.

Mi is csak innen tudunk linkelni.

Never underestimate the power of the dork side!

Sírva és térden állva kérlek, hogy ne akarj pvpzni amíg legalább egy karakterrel végig nem játszottad a teljes játékot pve-ben, ismerd meg a skilleket és tapasztald ki a mûködõ buildeket.

Majd utána pévépézz, addigra már magyarázni sem kell. Annyi noob van mostanában, ne gyarapítsd a számukat te is. Köszi 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

hajaj... alapfokú angol tudás nélkül én nem erõltetném ezt a játékot.

magyar nyelvû oldalak nagyon gyengék (pl ez: http://www.gw2.hu/dragon/wiki.php?title=Kezd%C5%91lap), azonkívül nem lesz túl élvezetes a játék, ha mindent leírás alapján csinálsz, mivel még a küldetés lényegét sem érted angolul.

sok sikert a nekromanta leíráshoz 😊 http://www.gw2.hu/dragon/wiki.php?title=Necromancer

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Felgolos
Tegnap kezdtem el a trialt nagyon jó a geme de viszont PvP.rõl semmit nem tudok!<#nemtudom> Hogy mûködik a játékba?valaki le tudné irni!
Itt is battlegroundra vagy scenariora hasonlitó dolgok vanak?

ki tud adni egy oldalt ami magyar és leírja hogy a nekromant (én most így hívom)mit tud varázsolni,tud-e feltámasztani, és mit és mennyit?<#worship>
ez kinek szól?
Én másodszorra kezdtem elõlrõl a játékot, Proph kampányt csinálom, úgyhogy nyugodtan vegyél fel a buddylist-re, és amikor csak tudok, segítek! in-game nevem: Time To Die Sweety
hát én most THE MESMER-t fogom követni mert õ a mester<#nyes><#oooo>
elkezdem a nekróval és majd mondod hol kezdjem és hogy.már ha lehet<#whatever>
ILLNeo
Wolfnak igaza van, amúgy tényleg bonyolúlt egy kicsit a reg, de meg lehet csinál.. kövesd az emailben leadott utasításokat... generáltas serialt meg lesz az...

De mind1 ahogy akarod!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Mc Wolfy
Ha itt tudsz csalni, hogy ne bannoljanak ki 1 napon belül, akkor gratulálok.

Ölni meg csak mobok fognak, kivéve, ha elmész pvp szigetekre, de ott ugye alapból azért megy az ember, h a másikat hentelje. ^^

Most kicsit beteg lettem mert nem költöm el a pénzemet.<#nemtudom>
Eddig mindig elköltöttem 3napig se bírtam most meg már megvan 3-4hete és hozás se nyúltam csak gyûjtögetem a játékra.<#nyes><#oooo>
Zomil most kivételesen nem haragszok igazad van pedig az ilyenért gyorsan felhúzom magamat.
Már próbáltam egy 14-15 napos próbaverziót de nem enged regisztrálni.
De mind1 néztem videókat megveszem és kijátszom csalás nélkül és lehetõleg aki megölne esetleg azt nem anyázom.
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Klikk a Banner-ra.
Skill-ek:pvx

Gyors lvlup Factions.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Felgolos
Hello mindenkinek tegnap jött meg a 14 trial DvD.
Most próbálom elõször a játékot.Hol kezdjem el a játékot hol lehet könnyebben fejlõdi az alapal vagy factions, nightfall.Hol szerezhetek infót a skill rendszerõl, Pvp...stb és ha elakadok egy questben van-e olyan lehetõség mit pl.:.thottbot.(sajna nem tudok angolul)

ILLNeo
Azt jutott még eszembe ma, hogy esetleg megcsinálhatnád 15 napos free trial-t. Az is sokat segíthet a döntésben. Én is így vettem meg.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Kösz Farkas <#smile>

Mc Wolfy
Hogy ne legyen egy városban nagy tömeg, districteket hoznak létre. Alapból van minden régiónak, és ha azon nagyon sokan vannak, akkor létrejönnek ilyen al-szerverek. Nagyobb eventeknél, mókáknál, megesik, hogy 50-60 district is van mondjuk az amerikai szervereken. Ez arra jó, hogy egy ilyen alkalomkor nincsenek egymillióan(szó szerint) ugyanazon a mappon.

Zomil
figy tényleg nem akarlak megbántani, de ne keverd össze a chat-et a forummal 😊
(ez egy forum)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mi az a district?
Hát még nem nem nagyon világos bocs de most ezt nehezen fogom fel.
Most epret zabálok<#vigyor2><#nyes><#nyes>
Van mikrofonom ugy lehet dumálni hogy csak te hallod a játék közben?
ILLNeo
Majd megirod milyen nevet attal karinak es megtalallak. Nem serverek vannak hanem negyedek mint egy városban, és attól függetlenül is tudunk beszélni. A közös district csak akkor kell ha találkozni is akarunk. Szólj hogy mi van ... aztán beszélünk.<#phone>

na most zúzok haveromhoz.<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
nem ugy értettem.felveszel msn-re és megbeszéljük hogy hol találkozzunk meg melyik szerveren ha van ilyen és utána már a játékban beszélünk tovább.érti?
<#nevetes1>
ILLNeo
Majd inkább ingame. Nem msnelek jatek kozbe. Masert meg nagyon nem megy a gepem.<#hawaii> De szóljál és megkereslek!!

Na ugye köszi akkor megveszem<#taps>
Majd msn-re felveszem és ott elmondod hogy mit hol csináljak.
ILLNeo
Persze miért ne segítenénk!!! Nézz meg pár videót meg a guild war oldalát, és elõször döntsd el hogy tényleg akarod-e... ne hogy késõbb bedob a sarokba. De mondom nekem pár hónapja van meg, csak ajánlani tudom! Guildet s találsz gyorsan! Ha másnem akkor miénket . Egy jó Necro mindig jóljön =)

PK: player kill (más játékossal csatázol)
Cast: dervish, mesmer, necromancer, elementalist stb.

ILLNeo
Azért gondoltam melee -re, mert viszonylag könnyû a buildje. Ismerkedést gyanánt... ennyi =)

ha lehet csapatba nyomni akkor valaki társulhatna hozzám aki nem necró lesz.<#vigyor><#nyes><#worship>
húúúú bakker...a felét se értem én nemtudom az ilyen cast,PKval,concept artaz ilyen szavak jelentését.
szerintem megveszem a játékot csak valaki segíthetne hogy elkezdjem vagy valaki mellém állhatna ha lehet ilyet.<#worship><#worship><#worship><#email>amúgy a heti 20 óra lazán meglesz naponta 6 órakb<#nyes>
jackcsabi
KHMM... attól hogy meele karit kezd nemfogja könnyebben megérteni... ez nagy hülyeség 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

ILLNeo
A necro egy Qrvajo cast viszont kezdésre nem igazán ajánlom. Elõtte vmi melee karit csinálj, aztán ha játék alapjai már mennek. Dervish vagy Warrior-t. De egyebkentmeg kezdhetsz Necroval is csak nehezebb lesz elsõre megérteni és átlátni a gamet, mintha egyszerûbb karival kezdenel.
jah es mindenkeppen Propban csináld az elsõ karid.

Ez azért javaslom így mert nekem is így sikerül pár hónap alatt átlánom (naggyából) az egész rendszert. Jah és persze heti 20 óra game min.

Én nem Wowztam soha, DE nyomtam 1 évig az SRO-t, 3évig Rappelzt, 1 evig Archlordoztam. De azt kell hogy mondjam, hogy annyi lett a gyökér <#kocsog>ezeken a helyeken, hogy elegem lett.

Amikor kiállnak a kis 12 éves tornából felmentett matekzsenik a lvl92 karijával a város szélére és aki R4 alatt van az iktatja is egybol PKval, akkor azt mondtam, hogy elég.

Szeretem ha a jatek csak a jatekrol szol! ITT ezt megkapom. Mindenki segit a masiknak ezert en is mindenkinek segitek ott ahol csak tudok, valamikor a sajat karomra is, mert tudom 4 perc alatt osszeszedem magamnak ujra azt a lóvét, amit odaadtam egy kezdõ társamnak. ENNYI!!!!!

Köszönöm a szót!<#smile>

ILLNeo
Ott sem találtam ezért gondolom hogy concept art.

Hát én is nekróval szeretnék lenni...csak tényleg nem tom megvegyem-e?
Mert ha ezzel is úgy járok mint a WoW-al...akkor csezhetem<#rinya><#nemtudom>
rob9999
Helló megdobna valaki egy acess key-el privát üzenetben<#worship><#worship> PLS!!!!

jackcsabi
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

RoyalPredator
Ha kép alpján kresel valamit, ajánlom a GW Wikis Gallery-ket.
http://wiki.guildwars.com/wiki/Special:Search?search=Gallery&go=Go

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

ILLNeo
Tudom, hogy Dervish van képen. <#guluszem1> A fegyora lettem volna kiváncsi ingame mert wikin nem találom. De valszeg nincs is.

Nekem necro a second profom.

Valaki van a Necromancer-errel?<#nyes>
The Mesmer-nek szól a kép Dervish van én úgy láttam.
rosszul írtam linket<#smile>
Na akkor végül is csak megvesz a játékot.
De valaki tudnak 2-3linketr adni amibõl tudnék tanulni?<#wink>
Örülök azert h eszrevetted es volt korrekcio😊
Btw nem szemelyeskedni akarok, de azert valahol funny h a forumpostjaimra kb fenysebesseggel reagalsz az esetek nagyreszeben, bezzeg guildchatben vagy msg-ben akarmikor radirtam estenkent, asszem a 10 alkalombol 1x valaszoltal.

üdv, dread.

Mc Wolfy
Titlét kapsz. 😊

bocsi hogy felhozom megint a LDoA témát de a 31312 es kommentbe azt irták idézem "S ha ezt képes csinálgatni LvL20 ig a top szintig akkor megsímogatják a buksiát , és kap egy bónusz küldit." ..... ha eléred pre searing be télleg kapni bónusz küldit? mert én még nem hallottam rola
nem merek fogadni vele mert kicsit nagyobb nálam de azért mindennel szivatom<#nevetes1><#nevetes1>
nem is tom lehet hogy másra kellene költenem azt a 9000 ezret...
a GW-hez van magyarosítás?
Mc Wolfy
veszek kulcsot 3k-ért, aztán bevasalom ez 5k-t, van egy játékom és +2 rugóm 😄

Zomil
szólj ha kijátszottál egy mmmo-t 😄DDDDD

Eagles95:

fogadj csak vele nyugodtan ugyanis nem fog találni müködö verziot, csak ha vki ad neki eredeti cd-kulcsot, privát szerver meg nincs a játékhoz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hát az biztos nekem is mondják a haverjaim hogy miért veszem meg.
meg a másik hülye fogadni akar velem 5000-be hogy megszerzi a netrõl és mûködni is fog.
RoyalPredator
Én nem ezt mondtam.
A GW egy kitûnõ játék a piacon lévõk közül.
De idõvel hihetetlenül egyhangú lesz.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.